Boeken over bijbels

 • Bijbel NBG Medio buigzaam Vivella goudsnee bruin

  Deze Bijbel in de NBG-vertaling uit 1951 is uitgevoerd in bruin vivella met goudsnee. Formaat: 9 x 15 cm (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,00
 • Bijbel NBG Medio buigzaam Vivaldi goudsnee index bruin

  Bijbel in NBG-vertaling 1951 Formaat: 9 x 15 cmBand: vivellaKleur: bruinUitvoering: goudsnee, met duimgrepen (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,00
 • Bijbel ritmisch zwart leer goudsnee rits

  Statenvertaling met Psalmen, 12 gezangen en formulieren. Leren zwarte band, goudtitel en goudsnede, duimgreep, rits. Ritmisch. (Harde kaft)

  Lees meer...
  99,50
 • Bijbel ritmisch bruin leer goudsnee rits

  Statenvertaling met Psalmen, 12 gezangen en formulieren.Leren bruine band, goudtitel en goudsnede, duimgreep, rits. Ritmisch. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  99,50
 • Bijbel, NBG, 9 x 15 medio

  De NBG-vertaling uit 1951 (NBG-¿51) wordt vaak geciteerd als men een bijbelvers aanhaalt tijdens een gesprek. Daarnaast blijft er ¿ ook na introductie van De Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 ¿ vraag naar deze vertaling ten behoeve van het persoonlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Bijbel kerkbankbijbel

  Door de grotere letter is deze uitgave van de Herziene Statenvertaling goed bruikbaar in de eredienst. De uitgave bevat: - Bijbeltekst Herziene Statenvertaling - Psalmen 1773 - 12 Gezangen met daarnaast 'Ere zij God' en 'Een vaste burcht is onze God' -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,50
 • Bijbel, SV, met Psalmen

  De majoreditie van de Statenvertaling met Psalmen heeft een mooie nieuwe omslag gekregen. De omslag is gemaakt van vivella en ontworpen door Geert de Koning. Deze editie wordt in een beperkte oplage gemaakt, dus wees er snel bij. Deze bijbel met het blauwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,50
 • 612511 mic stv PS 12 zkki Ritm

  In de serie Bijbels met Psalmberijming 1773 en 12 Gezangen (ritmisch) is een drietal nieuwe varianten toegevoegd aan de kleinste editie van dit statenvertalingproduct. Op veler verzoek een wat luxere uitvoering van de al bestaande uitgaven. Op het formaat 7,5… (Harde kaft)

  Lees meer...
  62,00
 • F.P.L.C. van Lingen boeken
  F.P.L.C. van Lingen - Genesis met inleidingen en aantekeningen

  Commentaar op het bijbelboek Genesis. Nagenoeg ieder vers wordt van commentaar voorzien. F.P.L.C. van Lingen was aanvankelijk Nederlands Hervormd Predikant te Zetten, richtte aldaar het eerste christelijk gymnasium op en verzorgde later de opleiding tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • F.P.L.C. van Lingen boeken
  F.P.L.C. van Lingen - Exodus met inleidingen en aantekeningen

  Commentaar op het bijbelboek Exodus. Nagenoeg ieder vers wordt van commentaar voorzien. F.P.L.C. van Lingen was aanvankelijk Nederlands Hervormd Predikant te Zetten, richtte aldaar het eerste christelijk gymnasium op en verzorgde later de opleiding tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,75
 • Inlegvel Huwelijksbijbel

  Inlegvellen voor de huwelijksbijbel. (Losbladig)

  Lees meer...
    5,00
 • Siku, Richard Thomas, Jeff Anderson boeken
  Siku, Richard Thomas, Jeff Anderson - Superheldenbijbel

  In de Superheldenbijbel worden de epische verhalen uit de Bijbel herteld aan de hand van krachtige comic book-illustraties. De mannen en vrouwen uit de Bijbel waren niet perfect, maar gewoon waren ze ook niet. Hun geloof gaf hen kracht. Kracht om te leiden, om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Caroline Waltman boeken
  Caroline Waltman - Paradisewill.com

  Paradisewill.com Caroline Waltman de bijbel in 609 foto's en 830 verzen voorwoord: Désanne van Brederode De 609 foto's in dit boek - gemaakt in zestien verschillende landen - zijn een visuele vertaling van zowel het Oude als het Nieuwe Testament. De foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Albert Kamman boeken
  Albert Kamman - 21 Preken van toen

  Op een zonnige middag begon ik te lezen in de stapel preken die mijn vader me had gestuurd. Ik las tot de zon onder was, de preken vertelden me anno 2016 nog meer dan in de jaren '90 toen ik ze vanuit de kerkbanken hoorde. De liedteksten die hij citeert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,29
 • Huisbijbel (HSV) met vivella omslag en duimgrepen

  De Bijbels in Herziene Statenvertaling hebben een nieuw jasje. Het binnenwerk is voortaan in twee kleuren en ook de omslagen hebben een metamorfose ondergaan. Deze editie heeft een vivella omslag met duimgrepen en het formaat 16 x 24 cm. Door de grotere letter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • André Zandbelt boeken
  André Zandbelt - Het boek Spreuken

  Een nieuwe toegankelijke vertaling van het bijbelboek Spreuken."Als vertaler raakte ik onder de indruk van de lijfelijke taal in dit boek. Je proeft hoe ouders hun kinderen de geloofswijsheid op het lijf trachten te binden, het moet vlees en bloed worden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Bijbel met werken van Kees de Kort

  Deze Bijbel met werken van Kees de Kort bevat de complete tekst van De Nieuwe Bijbelvertaling, aangevuld met een selectie van 44 werken van de Nederlandse schilder Kees de Kort. De helft van deze werken is nog niet eerder gepubliceerd in het Nederlandse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Begeleidingsbundel bij de liedjes uit de Samenleesbijbel

  In de Samenleesbijbel staan ca. 40 liedjes; ze staan achter in de Bijbel en op CD. In dit boek staan de pianobegeleidingen, aangevuld met illustraties afkomstig uit de Samenleesbijbel. Componist is Jan Marten de Vries, in opdracht van het Nederlands… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bijbel in Gewone Taal Kort & krachtig

  Deze dwarsligger bevat een selectie van 150 geliefde bijbelteksten uit de Bijbel in Gewone Taal, samengesteld door het Nederlands Bijbelgenootschap. Er is ten minste één tekst uit ieder bijbelboek opgenomen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A.E.J. Kaal boeken
  A.E.J. Kaal - DIXIT

  Praedicatio verbum Dei est verbum Dei. De bijbel begint met het scheppingsverhaal. Daarin gaat het over het spreken van God. Dit verhaal laat zien dat het woord van God (verbum Dei) een scheppende kracht is: het vormloze krijgt gestalte. Ook een preek brengt -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  56,88
 • Nieuwe Testament & Psalmen NBV

  Een goedkope, 'missionaire' uitgave van De Nieuwe Bijbelvertaling. In samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Daniel de Wolf boeken
  Daniel de Wolf - David Straatbijbel

  Na het succesvolle eerste en tweede deel van de Straatbijbel staat in het derde deel David centraal. Zijn leven kent hoogte- en dieptepunten: hij was herder en reuzendoder, muzikant, koning, vluchteling en bendeleider. Zijn gedrag is niet onbesproken, ook niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J. Kreukniet boeken
  J. Kreukniet - Bijbelse profetieën in de wereldgeschiedenis

  De Bijbel bevat veel profetieën die iets vertellen over de toekomst van de mensheid, met name over de toekomst van de Joden, het volk dat God uitgekozen heeft om de messias, Jezus Christus, voort te brengen. Hij is geboren aan het begin van onze jaartelling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  77,13
 • NBV Huisbijbel Van Gogh

  In 2015 was het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh is overleden. Ter gelegenheid daarvan verscheen deze limited editie van de NBV Huisbijbel met (bijbels) geïnspireerd werk van zijn hand. (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Daniel de Wolf boeken
  Daniel de Wolf - Straatbijbel Genesis

  De verhalen uit het bijbelboek Genesis in straattaal. Daarin worden de bijbelse geschiedenissen recht gedaan (theologen hebben meegelezen), terwijl de doelgroep erop heeft gelet dat er geen 'christelijke geheimtaal' wordt gesproken. De oorsprongsverhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95