Boeken over bijbels

 • Schrijfbijbel

  Vernieuwde uitgave van de Schrijfbijbel! Naast de Bijbeltekst van de Nieuwe Bijbelvertaling is op elke pagina genoeg ruimte om zelf te schrijven, handletteren en biblejournalen. Deze nieuwe druk heeft weer dikker papier (40 grams, off white), waardoor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • NBG boeken
  NBG - Bijbel+

  Bijbel+ is de Bijbel in Gewone Taal en een handige infogids bij de Bijbel.In de infogids vind je antwoorden op vragen als:- Waar gaat de Bijbel eigenlijk over?- Hoe zit de Bijbel in elkaar?- Wie heeft de Bijbel geschreven?- Waarom zou je er eigenlijk in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marlies ter Borg boeken
  Marlies ter Borg - Koran en Bijbel in verhalen

  Dit boek is een bloemlezing van verhalen die zowel in de Koran als in de Bijbel voorkomen, verzameld en van een inleiding voorzien door Marlies ter Borg en Karima Bisschop. Men vindt er o.a. het verhaal van de Schepping, van Adam en Eva, de Ark van Noach/Noeh,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Zichtbaar geloof Bijbelstudies bij de Jakobusbrief

  Het leven van een christen gaat niet altijd over rozen. Jakobus en zijn tijdgenoten wisten daar alles van. In de Jakobusbrief worden de gelovigen uitgedaagd om, in een vreemde wereld, uit te komen voor hun geloof. Jakobus spoort hen aan om hun geloof zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Pieter Bommel boeken
  Jan Pieter Bommel - Geloofd zij God met diepst ontzag

  Vijftien meditatieve Bijbelstudies. Motto: God loven. Bedoeling: spirituele vernieuwingDe vijftien hoofdstukjes van dit boekje bevatten meditatieve bijbelstudies op basis van het motto waarmee het boekje begint. De bedoeling van de meditaties is spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,13
 • J. J. Roodsant boeken
  J. J. Roodsant - Zalig in een geschonken borg 1

  Ds J.J. Roodsant werd op 12 april 1943 geboren. Op 7-jarige leeftijd werd hij door de Heere geroepen tot het ambt van dominee. Door de armoede in het gezin waartoe hij behoorde, was de weg tot de predikantsopleiding niet mogelijk. In 1965 vernieuwde de Heere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,71
 • Jan Fre Bos boeken
  Jan Fre Bos - Bijbels leven

  Dit boek gaat over de geschiedenis van de ontkerkelijking. Die ontkerkelijking begon in het begin van de twintigste eeuw en duurt tot in onze tijd voort. Dat lijkt voor een christen een somber en deprimerend onderwerp, maar ik heb in die geschiedenis een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • Annemike F.R. van der Meiden boeken
  Annemike F.R. van der Meiden - Mijn moeder is dominee

  Annemike van der Meiden (1959) werkte als dominee van de vrijzinnige Purmerkerk. Door de ogen van haar dochter Renske zien we allerlei situaties in het leven van een dominee en domineeskind. Het is boek is met veel humor maar ook ernst geschreven. Annemike… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ger Ritsema boeken
  Ger Ritsema - Inspireerde Jezus Adolf?

  Volgens een nazi zegt Jezus dat de Joden de duivel als vader hebben. Als ex-gelovige kende ik deze vreselijke uitspraak van Jezus niet. Is het oorlogspropaganda? We zoeken de oorsprong in Mein Kampf, het Verboden Boek van de katholiek opgevoede Adolf Hitler,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,10
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Geef Mij je angst

  Udo Jürgens veroverde in de vorige eeuw de Duitstalige wereld met zijn hits. Eén van zijn grootste hits was 'Gib mir deine Angst' (1982). Dit lied werd door André Hazes en Guus Meeuwis gecoverd. Aan dit lied ontleende Koert Koster de titel van zijn boek.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Heino Gerritsen boeken
  Heino Gerritsen - De Heer is God!

  Dit boek bevat 13 Bijbelstudies naar aanleiding van Psalm 100. Het is bedoeld voor huiskringen of catechesegroepen. Het behandelt 13 maatschappelijke of christelijke thema’s om als groep met elkaar over na te denken en te praten. De auteur is geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Reinier van Markus boeken
  Reinier van Markus - Vijftig verdiepingen

  Sinds 2010 schrijft Reinier van Markus als lekenprediker maandelijks een column in het Noordhollands Dagblad. Altijd geschreven op het snijvlak van actualiteit, maatschappij en religie. De eerste 50 columns zijn nu bijeengebracht in een bundel. Deze laten zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,49
 • Lyda Heinen boeken
  Lyda Heinen - Een ladder naar de hemel

  De woorden van een gedicht zijn als muziek. Ze kunnen je hart bereiken buiten je verstand om. Soms vindt je zelf die woorden niet maar kan het lezen van een gedicht wel je gevoelens of verlangens of vragen verwoorden. Dat kan zijn door een speels woordenspel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,42
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Blij diplomaat van Christus Bijbelstudies bij de Filippenzenbrief

  Gevangen en toch blij. Paulus laat zien dat het mogelijk is om te allen tijde, de blijdschap van het geloof te ervaren. Hij roept de gelovigen te Filippi op om blij te zijn in Christus. Hém mogen zij op aarde vertegenwoordigen. Daar mag vreugde zijn, zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Christus als Heer en Hoofd Bijbelstudies bij de Kolossenzenbrief

  Christus is het Hoofd van Zijn Gemeente én Heer van heel de werkelijkheid. We zien nu nog niet dat alles aan Hem onderworpen is. Paulus leert echter, dat dit wél het geval is. De christenen uit Kolosse werden beïnvloed door wereldse theorieën en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Uit het leven gegrepen anekdotes, gedachten & oneliners

  Dit boek is 'uit het leven gegrepen'. Het zit vol humor, lachwekkende situaties, gedachten, mijmeringen, oneliners & gevleugelde uitspraken. De auteur wil in dit boek in alle opzichten origineel zijn. Hij verwoordt eigen ervaringen, analyses, inzichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,25
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Tranen in de hemel Rouwverwerking in eeuwigheidsperspectief

  Het leven is een kostbaar geschenk dat nooit vanzelfsprekend is. Onderweg kan een mens van alles ontvangen, kwijtraken en voorgoed verliezen. Er is verdriet en rouw. Koert Koster betoogt dat er rouw is vanwege grote verliezen. Hij laat ook zien dat er rouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Zicht op het Kruis

  Dit boek gaat over verzoening met God (deel I) en met mensen (deel II). Er zijn verschillende perspectieven op het kruis mogelijk. Van achteren, namelijk dat wat God in het zoenoffer van Jezus ziet én van voren, namelijk dat wat mensen erin zien. Actie lokt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Bijbelstudies bij de Psalmen voor huiskringen & studiegroepen - deel 2

  'Het basisniveau van dit boek, is gewoon heel hoog. Een groot compliment voor een supergedegen bijbelstudie! Ik heb er veel van opgestoken' (Arjen Bakker, auteur/journalist/corrector) Dit werk bevat Bijbelstudies bij de Psalmen 21-41. Het is speciaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Koert Koster boeken
  Koert Koster - Vreugde op de aarde Blijdschap als vergeten gebod

  'Laat het feest zijn in de huizen...' Het volk Israël moest vrolijk en blij voor God verschijnen. In de Bijbel speelt vreugde een essentiële rol. Aan de hand van de volgende Bijbelse groepen en/of personen zal het thema vreugde besproken worden: o.a.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Koert en Marleen Koster boeken
  Koert en Marleen Koster - Ik ben allochtoon

  'Complimenten voor een prachtig boek. Een verrassende blik op een razend actueel thema, waar toch al heel veel over gezegd is' (Arjen Bakker, journalist, corrector) Koert Koster wil ons - op toegankelijke wijze - uitdagen kritisch te kijken naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sieberen Voordewind boeken
  Sieberen Voordewind - België voor Jezus

  Het boek BELGIË VOOR JEZUS is speciaal bestemd voor zielenwinners, geestelijke leiders, evangelisten en docenten in evangelisatie, van welke christelijke denominatie ook. De volgende onderwerpen komen aan de orde: Evangeliseren volgens de richtlijnen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,80
 • T. Brienen boeken
  T. Brienen - Basic dates van de diaconiologie 1

  Aan het begin van deze publicatie, waarin de neerslag van jaren studeren en zich bezinnen ligt opgesloten, maken we een aantal noodzakelijke opmerkingen vooraf. Mijn streven in het vervaardigen ervan was: Elke dag één bladzijde, natuurlijk na veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • T. Brienen boeken
  T. Brienen - Basic dates van de diaconiologie II

  Dit boek staat op Bijbelse grondslag en vindt daarbij overtuigend zijn basis in het Gereformeerd belijden. Dit is mijn uitgangspunt door heel dit boek heen. Hierin ben ik éénsgezind met verschillende auteurs in binnen- en buitenland. Deze inzet ontstond bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51
 • T. Brienen boeken
  T. Brienen - Basic dates van de diaconiologie III

  Mijn uitgangspunt, ook van dit boek, heeft men wel genoemd de 'deductieve' methode (= afleidend, of uitgaand van het Woord van God naar de werkelijkheid en praktijk toe) tegenover de 'inductieve' methode, die nu algemeen wordt gehanteerd op het terrein van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,51