Boeken over theologie

 • Yana Dijkstra boeken
  Yana Dijkstra - Het laatste Taboe

  In dit laatste deel van deze trilogie, staan een paar van de grootste confrontaties te wachten, die zo ingrijpend zijn dat het je visie op heel veel dingen kan veranderen. Komen scheuren in ingesleten begrippen, waarin licht geworpen wordt vanuit een totaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Adrie Streefland boeken
  Adrie Streefland - EEN ENGEL OP JE PAD

  Op bijna 23-jarige leeftijd, in 1975, bracht een Engel mijn Lange-Termijn-Geheugen terug in het heden; met de herinnering aan eerdere ontmoetingen met diezelfde Engel, en tevens enkele grote Bijbelse Visioenen uit die periode; het meest schokkende moment in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,02
 • Steven Paas boeken
  Steven Paas - Het Israëlisme en de plaats van Christus

  ‘Wie vanuit de christelijke theologie spreekt over Israël, raakt niet alleen aan internationale politieke vragen of maatschappelijke stellingnames maar ook aan de kernvragen van geloof en theologie, zoals: Hoe verhoudt God zich tot de volken in deze wereld?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • M. Klaassen boeken
  M. Klaassen - De HEERE onze gerechtigheid

  Deel 3 serie Theologische thema’s De rechtvaardiging door het geloof behoort tot de kern van het Evangelie. Het is de ‘vrolijke ruil’ waarbij onze ongerechtigheid ingeruild wordt voor de volmaakte gerechtigheid van Christus. In deze studie gaat de auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bijbel (WV) in leer met goudsnee (zwart)

  De Willibrordvertaling is een bekende katholieke bijbel. Nu bevat het assortiment ook luxe Willibrordbijbels. Deze variant met leer en goudsnede heeft een zwartleren omslag. (Harde kaft)

  Lees meer...
  58,50
 • Bijbel (WV) in leer met goudsnee, rits en koker (rood)

  De Willibrordvertaling is een bekende katholieke bijbel. Nu bevat het assortiment ook luxe Willibrordbijbels. Deze uitgave wordt zowel gesierd door een roodleren omslag met rits, als door goudsnee op de pagina. Verpakt in een koker. (Harde kaft)

  Lees meer...
  78,50
 • E.P. Meijering boeken
  E.P. Meijering - Hilarius van Poitiers

  Wie het omvangrijke geschrift van Hilarius van Poitiers (ong. 315-367) over de drie-eenheid leest, die fronst soms zijn wenkbrauwen bij de toon, die Hilarius in zijn bestrijding van ketters kan aanslaan, die glimlacht instemmend, als hij rake opmerkingen leest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Marjolein Feenstra boeken
  Marjolein Feenstra - PUUR! Bullet journaling

  Bullet journaling is in! Niet alleen kun je er je dagel?kse afspraken in kw?t, maar ook maandel?kse doelen, l?stjes, to-do's en nog veel meer. In dit bullet journal 'Plan je dag-boek' van Marjolein Feenstra vind je praktische uitleg, mooie quotes en veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Een stil moment: Anselm Grün

  Een geschenkboekje met quotes uit de geschriften van Anselm Grün. De serie 'Een stil moment...' is prachtig vormgegeven en combineert wijze, verfrissende en contemplatieve quotes met prachtige full-colour beelden. De citaten zijn met zorg gekozen zodat mensen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thijs Caspers boeken
  Thijs Caspers - Eigen zinnen

  Eigen zinnen Ons dagelijks werk vult een groot gedeelte van ons leven. Toch staan we maar zelden stil bij het 'waarom' en het 'waartoe' ervan. Eigen zinnen doet dat wel. In dit boek reflecteren twaalf auteurs op de diepere vragen die ten grondslag liggen aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Bénédicte Lemmelijn boeken
  Bénédicte Lemmelijn - Woordzicht

  Poëzie is een manier van kijken, misschien zelfs een manier van leven ... Een wijze om met aandacht te zien, te horen, te voelen, kortom, het leven te proeven en te smaken. De gedichten die u in deze bundel aantreft, zijn veelal heel concreet. Wezenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - God ziet mij

  Waar is God? Heeft geloven zin? Waar vind ik troost als ik me alleen of verdrietig voel? De Psalmen zijn geschreven voor iedereen die worstelt met deze vragen. De vragen, problemen, angsten en blijdschap van gelovigen van duizenden jaren geleden, zijn vandaag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Martin Luther King boeken
  Martin Luther King - Sterk door de liefde

  Vijftig jaar na de moord op Martin Luther King leven diens charisma en inspiratie onverminderd voort. Deze tijd van conflicten en oorlogsdreiging heeft dringend behoefte aan leiders die de boodschap van Martin Luther King weer in praktijk brengen. King… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Op weg naar Pasen 2018

  Op weg naar Pasen 2018 Op weg naar Pasen, een meditatieboekje voor de veertigdagentijd en Pasen. Het thema is dit jaar: hoe word je een mens van geloof? In dit boekje voor de Veertigdagentijd staan we stil bij deze vraag, telkens op een andere manier. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Willem Jan van de Wetering boeken
  Willem Jan van de Wetering - Contact met je gids

  Ieder mens heeft gidsen. Contact met je gidsen is het meest essentiële dat er is. Zij zijn er om jou te gidsen. Ze wijzen je de weg, helpen je over kloven en leiden je om blokkades heen zodat je je pad vrij en ongeschonden kan vervolgen. In dit boek ga je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Henk Pietersma boeken
  Henk Pietersma - Credo

  Credo is de titel en het thema van dit nieuwe boek van de bekende Friese kunstenaar Henk Pietersma. Wat heeft de eeuwenoude geloofsbelijdenis (nog) voor betekenis in het hier en nu? Een tijd waarin het christelijk geloof niet meer vanzelfsprekend ons leven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Erik Galle boeken
  Erik Galle - Zeven keer jezelf overstijgen

  De reizigers naar zichzelf zitten wellicht verkeerd. Wie zichzelf tracht te overstijgen, krijgt hier in de geestelijke werken van barmhartigheid zeven mogelijke bestemmingen aangeboden. Dit gaat van de oproep de bedroefden te troosten tot het vergeven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,00
 • Lieven de Pril boeken
  Lieven de Pril - Brood en rozen voor iedereen

  Wist je dat één Vlaming op tien in armoede leeft? Dat is veel. Toch denken mensen wel eens dat het in hun gemeente niet voorkomt. Armoede blijft in Vlaanderen meestal verborgen. In dit boek vertellen mensen die zelf armoede ervaren over de problemen waarmee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laurence Freeman boeken
  Laurence Freeman - God is er al

  Zaken loslaten, daar denken we spontaan aan bij het woord 'vasten'. Laurence Freeman maakt ons duidelijk dat de veertigdagentijd ook de tijd is om nieuwe zaken te beginnen of die te verdiepen. Hij heeft het over de praktijk van het mediteren. Als hulp hierbij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Luc Van Hilst boeken
  Luc Van Hilst - In de voetsporen van pater Damiaan

  Pater Damiaan komt telkens weer op de één of andere manier in de actualiteit: in een lezing, een boek, een stripverhaal, een toneelstuk, een tentoonstelling. En toch is de schrijver van dit boekje erin geslaagd een originele invalshoek te kiezen. Hij heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Bianca Debaets boeken
  Bianca Debaets - Brussel, mijn weerbarstig lief

  Bianca Debaets is een Brussels CD&V-politica. Ze is staatssecretaris in de Brusselse Gewestregering en gemeenteraadslid in de Stad Brussel. In dit boek laat ze haar hart spreken over de hoofdstad. Heel wat actuele thema's komen aan bod. Bianca Debaets spreekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jean-Paul Vermassen boeken
  Jean-Paul Vermassen - Van kwetsbaarheid naar kracht

  Jean-Paul Vermassen studeerde godsdienstwetenschappen. Hij was nationaal pastor van het ACW en zingevingscoördinator bij Samana en Okra. Hij vertelt wat kwetsbaarheid in het leven van mensen kan betekenen. Allemaal hebben we beperkingen en botsen we vroeg of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerhard Lohfink boeken
  Gerhard Lohfink - Het Onzevader opnieuw uitgelegd

  Het Onzevader is het belangrijkste gebed van de Kerk, dat zij ontving van haar Heer zelf. De nieuwe vertaling ervan, die binnen de katholieke Kerk meteen geldt voor het hele Nederlandse taalgebied, is een goede aanleiding voor hernieuwde aandacht voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gabriel Quicke boeken
  Gabriel Quicke - Brug van barmhartigheid

  Op een indringende wijze en sterk gekleurd vanuit zijn eigen ervaring schrijft Augustinus over God als Degene die ons mensen het eerst heeft liefgehad. Barmhartigheid vormt voor hem het sleutelbegrip om deze beweging van God uit te kunnen verstaan. De Kerk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Max Lucado boeken
  Max Lucado - Geen zorgen voor morgen

  Nieuw van bestsellerauteur Max Lucado. Deze luxe gebonden uitgave is een prachtig geschenk! Het boek snijdt een actueel onderwerp aan voor deze tijd waarin het wereldnieuws alleen al genoeg aanleiding geeft om bang te worden. Hoe brengen we de oproep van Jezus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95