Boeken over rouwverwerking

 • Alice Hoffman boeken
  E-book
  Alice Hoffman - Lessen om te overleven

  Hoe gaan andere mensen om met tegenslag? Dat wilde Alice Hoffman weten tijdens haar ziekteperiode. Omdat ze geen gepast boek vond besloot ze om er zelf een te schrijven. 'Lessen om te overleven' is een klein dun boekje van 94 bladzijden. Meer heeft Alice… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Louise L. Hay, David Kessler boeken
  E-book
  Louise L. Hay, David Kessler - Je kunt je hart helen

  Hoop en licht na rouw en verliesBestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet.Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar mooie momenten. Je kunt je… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Manu Keirse boeken
  E-book
  Manu Keirse - Kinderen helpen bij verlies

  In dit boek laat Manu Keirse zien hoe je kinderen en jongeren kunt begeleiden in de confrontatie met verlies, ernstige ziekte in de familie, echtscheiding of zelfdoding.;;;Een onmisbare gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners Wat als het diepste… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Peter Roel boeken
  E-book
  Hans Peter Roel - De Vlindertuin

  De Vlindertuin van Hans Peter Roel is een troostboek, geschreven voor rouwenden, troostzoekers, troostgevers en hulpverleners. Het is een bijzonder en ontroerend verhaal, dat een diepe indruk achterlaat.De Vlindertuin Een duizelingwekkend verhaal tegen de… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Saskia de Bruin boeken
  Saskia de Bruin - Koesterkaartjes bij verlies

  'Op het moment dat je iemand verliest, gaan er duizend dingen door je hoofd en door je hart. Wat je dan het meest nodig hebt, is gezien, gehoord en gerustgesteld te worden.'Saskia de Bruin (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  10,00
 • Rob Bruntink boeken
  E-book
  Rob Bruntink - Over de dood gesproken

  Wat is de verhouding tussen leven en dood? Bestaat de hemel? Is er een ziel? Vragen over leven en dood staan centraal in ‘Over de dood gesproken’ van Rob Bruntink i.s.m. VPTZ Nederland (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg). ‘Door te leven in een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marinus van den Berg boeken
  E-book
  Marinus van den Berg - Lijden verlichten

  Door zijn jarenlange ervaring als pastor en geestelijk verzorger heeft Marinus van den Berg geleerd dat het erkennen van lijden, het lijden kan verlichten. Lijden moet je niet ontkennen of onderschatten, want dan wordt het juist zwaarder. 'Lijden verlichten'… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Marinus van den Berg boeken
  E-book
  Marinus van den Berg - Meegaan tot het einde

  In Meegaan tot het einde biedt Marinus van den Berg inzicht in de laatste, maar zeer kostbare tijd van een stervende. ‘Hoe lang duurt het nog?’ Deze vraag wordt heel vaak gesteld als iemands ziekbed sterfbed wordt. Een mens in de laatste periode van zijn… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Liesbeth Gijsbers boeken
  E-book
  Liesbeth Gijsbers - Ik en de verloren ander

  Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood, wanneer die dood niet kwam maar zelf gezocht werd, veelal uit diepe wanhoop en eenzaamheid? Zelfdoding is niet te bevatten voor wie achterblijft, het is een werkelijkheid die onze vertrouwde… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Minke Weggemans boeken
  E-book
  Minke Weggemans - Als je een broer of zus verliest

  Wanneer je een broer of zus verliest wat moet je dan? Jullie waren altijd samen. Met elkaar verbonden, van kinds af aan. En dan ineens valt je broer of zus weg. Daarmee gaat ook een deel van je eigen identiteit verloren. Dat is niet vreemd, maar er zijn wél… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Helen Purperhart boeken
  Helen Purperhart - Chakrayoga kaarten

  Deze speelse benadering helpt bij het je bewust worden en begrijpen van gevoelens en gedachten; je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je beweegt en waarnaar je verlangt. De kleurrijke kaarten bevatten bewegingsoefeningen, emotiespelletjes, tekenopdrachten… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  20,00
 • Frieda Voorhorst boeken
  E-book
  Frieda Voorhorst - Doolhof van de rouw

  In Doolhof van de rouw doet Frieda Voorhorst verslag van het proces van rouwverwerking na de dood van haar vader. Haar stijl is reflexief: ze kijkt achteraf met afstand naar haar eigen emoties, gedachten en handelen. Het boek is daardoor beschouwelijk zonder… (E-book)

  Lees meer...
    9,50
 • Jeannette Rietberg, Maria Pel boeken
  E-book
  Jeannette Rietberg, Maria Pel - Altijd een kind te kort

  Vrouwen die zwanger zijn of willen worden na het verlies van hun baby krijgen te maken met de confrontatie tussen de nog recente ervaring van dood en de ervaring van nieuw leven. In hun situatie is het moeilijk zich te identificeren met de groep van zwangere… (E-book)

  Lees meer...
  18,99
 • Anna Camilla Kupka boeken
  E-book
  Anna Camilla Kupka - Ticket naar aarde en terug

  Diep van binnen zijn wij allemaal spirituele wezens. Hoe meer we dit blijven beseffen, hoe gelukkiger ons leven zal zijn. 'Ticket naar de aarde en terug' is een kleine gids in het omarmen van de realiteit van ons dagelijks bestaan. Lees het prachtige verhaal… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  E-book
  Riet Fiddelaers-Jaspers - De rouwende school

  Wanneer een kinderdagverblijf of school geconfronteerd wordt met een (plotseling)verlies, zijn er vaak vragen hoe er gehandeld moet worden. Dit praktische boek van Riet Fiddelaers-Jaspers biedt houvast bij zon emotionele en vaak verwarrende gebeurtenis. Het… (E-book)

  Lees meer...
  17,95
 • Harry Wanders boeken
  E-book
  Harry Wanders - Als het hek sluit

  (flarden over afscheid, rouwverwerking) Ik hoop dat deze bundel u veel troost zal geven, dat u misschien een tekst wilt gebruiken als herinnering, het mag, daarvoor is deze bundel. Als het hek sluit ik moet gaan mag niet langer hier blijven staan de toegang… (E-book)

  Lees meer...
    7,95
 • Eefje Versweyveld boeken
  26,50
 • Kalien Blonden boeken
  E-book
  Kalien Blonden - De hemel in mijn hoofd

  Ik weet niet of er een hemel is. Maar mijn moeder leeft voort in mijn herinneringen aan haar. Het hiernamaals zit in mijn hoofd. Dat zegt een van de geïnterviewden uit het boek De hemel in mijn hoofd. KRO-journaliste Kalien Blonden laat in dit boek mensen aan… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Daan Westerink boeken
  E-book
  Daan Westerink - Leven zonder ouders

  Je ouders verliezen betekent: onvoorwaardelijke liefde verliezen. En hoe de band ook was de dood van je vader of moeder is het definitieve einde van het kind-zijn. Leven zonder ouders is het eerste boek waarin volwassen zonen en dochters zelf vertellen hoe het… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Tsjitske Waanders boeken
  E-book
  Tsjitske Waanders - De dood en de jongen

  Dit boek vertelt mijn verlangen en vastberadenheid om weer heel te worden, het zoeken naar een andere, betekenisvolle relatie met mijn overleden zoon en mijn zoektocht naar een zinvolle toekomst.Bij een ernstig ongeval tijdens zijn werk verliest de 27-jarige… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anne van der Meiden boeken
  E-book
  Anne van der Meiden - In de dood kun je niet wonen

  Anne van der Meiden over dit boek:We Kunnen er niet om heen: in alles wat met sterven, begraven en rouwverwerking te maken heeft, zijn in betrekkelijk korte tijd opvallende en veelsoortige veranderingen opgetreden. Mensen praten opener over de dood, ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Christine Geerinck-Vercammen boeken
  E-book
  Christine Geerinck-Vercammen - Stille baby's

  Herziene, geactualiseerde druk met recente medische, psychologische en juridische ontwikkelingen in behandeling en rouwverwerking rond perinatale sterfte. Met vooral aandacht voor de emotionele impact van dit verlies op de ouders en hun omgeving. Het verlies… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • A Companion to the Anthropology of Death

  A thought-provoking examination of death, dying, and the afterlife Prominent scholars present their most recent work about mortuary rituals, grief and mourning, genocide, cyclical processes of life and death, biomedical developments, and the materiality of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  216,95
 • Rebecca Soffer, Gabrielle Birkner boeken
  Rebecca Soffer, Gabrielle Birkner - Modern Loss

  The founders of Modern Loss draw on personal experience and the insights of their numerous followers to share irreverent counsel on how to navigate grief and establish resilience in the age of social media, sharing candid essays and wry infographics on how to… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Brittany Gibbons boeken
  Brittany Gibbons - The Clothes Make the Girl Look Fat?

  In a follow-up to Fat Girl Walking an internet personality explores the world of the plus-size woman, illuminating the challenges of women who have been marginalized, underrepresented and discriminated against by a fashion industry that exclusively targets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95