Boeken over rouwverwerking

  • Joke Verweerd boeken
    12,99
  • Hans Stolp boeken
    13,99
  • Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
    25,00
  • Annelyn de Boer boeken
    E-book
    Annelyn de Boer - kanguru Als jongeren rouwen...

    Hoe vang je een jongere die een dierbare heeft verloren zo goed mogelijk op? Waar doe je goed aan en wat kun je beter achterwege laten? Rouwtherapeute Annelyn de Boer zet in 80 korte, prettig leesbare en praktische tips uiteen hoe je een rouwende jongere het… (E-book)

    Lees meer...
      5,95
  • Frieda Voorhorst boeken
    E-book
    Frieda Voorhorst - Doolhof van de rouw

    In Doolhof van de rouw doet Frieda Voorhorst verslag van het proces van rouwverwerking na de dood van haar vader. Haar stijl is reflexief: ze kijkt achteraf met afstand naar haar eigen emoties, gedachten en handelen. Het boek is daardoor beschouwelijk zonder… (E-book)

    Lees meer...
      9,50
  • Jos Brink boeken
    E-book
    Jos Brink - Rouw op je dak

    Jos Brink, stervensbegeleider en theatermaker, met een uniek en eerlijk boek over rouwen;;;Vanuit zijn lange ervaring probeerde Jos Brink richting te geven aan het rouwproces van de lezer. Rouwen betekent een moeilijke weg gaan: je weet dat je kunt lopen, maar… (E-book)

    Lees meer...
      7,99
  • Louise L. Hay, David Kessler boeken
    E-book
    Louise L. Hay, David Kessler - Je kunt je hart helen

    Hoop en licht na rouw en verliesBestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet.Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar mooie momenten. Je kunt je… (E-book)

    Lees meer...
    12,99
  • Beate Matznetter boeken
    E-book
    Beate Matznetter - Samen verder na verlies van een kind

    De dood van een kind heeft een enorme impact op de relatie tussen ouders. Beiden verwerken het verlies op hun eigen manier. Vaak heel verschillend. Ook de tijd heeft invloed op hun rouw. Soms lukt het hun niet om samen verder te gaan, maar soms is het beter om… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Minke Weggemans boeken
    E-book
    Minke Weggemans - Als je een broer of zus verliest

    Wanneer je een broer of zus verliest wat moet je dan? Jullie waren altijd samen. Met elkaar verbonden, van kinds af aan. En dan ineens valt je broer of zus weg. Daarmee gaat ook een deel van je eigen identiteit verloren. Dat is niet vreemd, maar er zijn wél… (E-book)

    Lees meer...
    13,99
  • Helen Purperhart boeken
    Helen Purperhart - Chakrayoga kaarten

    Deze speelse benadering helpt bij het je bewust worden en begrijpen van gevoelens en gedachten; je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je beweegt en waarnaar je verlangt. De kleurrijke kaarten bevatten bewegingsoefeningen, emotiespelletjes, tekenopdrachten… (Postcard book or pack)

    Lees meer...
    20,00
  • Jolien van der Kooij, Wouter de Jonge boeken
    E-book
    Jolien van der Kooij, Wouter de Jonge - Leven met zelfdoding

    60 brieven van nabestaanden over hun verdriet en liefde, woede en respect, wanhoop en hoop. Hoe ziet je leven eruit nadat je iemand in je omgeving verloren bent door zelfdoding? Dit boek hoopt antwoord te geven op die vraag. Het bestaat uit 60 brieven van… (E-book)

    Lees meer...
      9,50
  • Ide Wolzak boeken
    E-book
    Ide Wolzak - En huilen doe je maar in de pauze

    Jeannette en ik kregen vier kinderen. Wouter, de jongste, stierf op 30 januari 1994, ruim een maand voor zijn tiende verjaardag.' Ide Wolzak beschrijft in dit boek hoe hij met zijn gezin na het plotselinge overlijden van hun zoon Wouter verder moest gaan.… (E-book)

    Lees meer...
    14,99
  • Marinus van den Berg boeken
    E-book
    Marinus van den Berg - Verdriet dat niet verdwijnt

    Het sterven van een kind veroorzaakt een verdriet dat niet verdwijnt. Dat geldt voor allen die achterblijven: ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden. Dit verdriet kent veel verschijningsvormen. Veel hangt af van de levensfase waarin de nabestaande… (E-book)

    Lees meer...
    14,99
  • Marinus van den Berg boeken
    E-book
    Marinus van den Berg - Nooit te oud

    Ouderdom kent zoveel gezichten als er mensen zijn. In dit lees- en luisterboek belicht Marinus van den Berg verschillende kanten van het ouder-worden: verlieservaringen zijn onvermijdelijk, maar de vrijheid van de ouderdom geeft vaak ook kansen die jongere… (E-book)

    Lees meer...
    13,99
  • Margreet Eriks boeken
    E-book
    Margreet Eriks - Rouw van jou

    Rouw. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. We verliezen onze ouders, een partner, kind of misschien wel ons eigen leven. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en zijn eigen manier van rouwen. Maar hoe doen we dat nu eigenlijk, rouwen? Bekende en… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Elisabeth Kubler-Ross boeken
    E-book
    Elisabeth Kubler-Ross - Levenslessen

    Iedereen stelt zichzelf op een zeker moment de vraag: 'Is dit hoe ik mijn leven wil leven?' Het leven is kort, en vaak ontdekken we pas achteraf - soms te laat - wat we echt belangrijk vinden. In Levenslessen - haar eerste boek over het leven - laat Elisabeth… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Anne van der Meiden boeken
    E-book
    Anne van der Meiden - In de dood kun je niet wonen

    We kunnen er niet om heen: in alles wat met sterven, begraven en rouwverwerking te maken heeft, zijn in betrekkelijk korte tijd opvallende en veelsoortige veranderingen opgetreden. Mensen praten opener over de dood, ze verwerken hun verdriet in nieuwe rituelen… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Elisabeth Kübler-Ross boeken
    E-book
    Elisabeth Kübler-Ross - Over rouw

    In Over rouw, het boek dat Elisabeth Kübler-Ross kort voor haar dood voltooide, gaan zij en haar coauteur David Kessler dieper in op de vijf stadia van rouwverwerking om mensen die om welke reden dan ook rouwen, te laten zien hoe ze de moed kunnen vinden hun… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Minke Weggemans boeken
    E-book
    Minke Weggemans - Broers rouwen ook

    In Rouw in de zijlijn verhaalden zussen over hun overleden broer of zus. Nu komen de broers aan het woord. Hun verhaal wordt nu voor het eerst verteld. In deze verhalen zoeken broers naar een innerlijke en uiterlijke balans na het verlies van een broer of zus.… (E-book)

    Lees meer...
    13,99
  • Saskia de Bruin boeken
    Saskia de Bruin - Koesterkaartjes bij verlies

    'Op het moment dat je iemand verliest, gaan er duizend dingen door je hoofd en door je hart. Wat je dan het meest nodig hebt, is gezien, gehoord en gerustgesteld te worden.'Saskia de Bruin (Postcard book or pack)

    Lees meer...
    10,00
  • Marinus van den Berg, Carlo Leget boeken
    E-book
    Marinus van den Berg, Carlo Leget - Leven aan de grens

    De menselijke maat in de zorg staat in deze tijden van efficiency en bezuiniging ernstig onder druk. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de omstandigheden waarin mensen sterven. De Rotterdamse pastor en geestelijk verzorger Marinus van den Berg wisselt zijn… (E-book)

    Lees meer...
      9,99
  • Jacinta van Harteveld boeken
    E-book
    Jacinta van Harteveld - Leven in het zicht van de dood

    Onmisbaar in de palliatieve zorg. Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving. Wanneer je hoort dat je zelf of een naaste binnenkort sterft, staat de wereld op zijn kop. Je moet de dood onder ogen zien, je opnieuw verhouden tot jezelf én tot de mensen om… (E-book)

    Lees meer...
    14,99
  • Marinus van den Berg boeken
    E-book
    Marinus van den Berg - Rouwen in de tijd

    Wat maak je mee als je rouwt? Het is een unieke en complexe ervaring. Marinus van den Berg beschrijft die ervaring en ontwerpt een plattegrond van het landschap van afscheid en verlies. Zo krijgt de lezer zicht op samenhang en onderscheidingen. Van den Berg… (E-book)

    Lees meer...
    14,99
  • Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
    E-book
    Riet Fiddelaers-Jaspers - Mijn troostende ik

    Rouw bij jongeren is een nauwelijks aangeroerd thema in de vakliteratuur. Riet Fiddelaers-Jaspers schreef er een vernieuwend boek over. Mijn troostende ik gaat over jongeren tussen de twaalf en de twintig jaar die een groot verlies hebben geleden. Centraal… (E-book)

    Lees meer...
    14,99
  • Leo Fijen boeken
    E-book
    Leo Fijen - Leven met de dood

    Een boek over het leven. Het leven van ieder die zijn of haar dierbare verliest. Ontroerende verhalen en troostende gedichten. Woorden waar vaak geen woorden zijn. Houvast om verder te leven in het niemandsland van de dood. Leo Fijen vroeg aan nabestaanden:… (E-book)

    Lees meer...
    11,99