Boeken over rouwverwerking

 • Manu Keirse boeken
  Manu Keirse - Vingerafdruk van verdriet

  Onmisbare steun voor iedereen die met verlies wordt geconfronteerdVingerafdruk van verdriet is een kostbaar geschenk voor een ander of voor jezelf. Het is een boekje dat je zou moeten geven aan iedereen die een kind, een broer of een zus, de partner, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elisabeth Kubler-Ross, David Kessler boeken
  Elisabeth Kubler-Ross, David Kessler - Over rouw

  In Over rouw, het boek dat Elisabeth Kübler-Ross kort voor haar dood voltooide, gaan zij en haar coauteur David Kessler dieper in op de vijf stadia van rouwverwerking om mensen die om welke reden dan ook rouwen, te laten zien hoe ze de moed kunnen vinden hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Elisabeth Kübler-Ross boeken
  Elisabeth Kübler-Ross - Lessen voor levenden

  In 1969 verscheen er een boek, dat vrijwel meteen een bestseller werd en de auteur wereldberoemd maakte. Het boek behandelde toch een onderwerp, dat in die tijd nog veel taboes kende: de dood. Inmiddels beleeft dit boek zijn 28ste druk en inhoudelijk is er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Elisabeth Kübler-Ross, David Kessler boeken
  Elisabeth Kübler-Ross, David Kessler - Levenslessen

  Iedereen stelt zichzelf op een zeker moment de vraag: 'Is dit hoe ik mijn leven wil leven?' Het leven is kort, en vaak ontdekken we pas achteraf - soms te laat - wat we echt belangrijk vinden.In Levenslessen - haar eerste boek over het leven - laat Elisabeth… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marinus van den Berg, Carlo Leget boeken
  Marinus van den Berg, Carlo Leget - Leven aan de grens

  ?De menselijke maat? in de zorg staat in deze tijden van efficiency en bezuiniging ernstig onder druk. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de omstandigheden waarin mensen sterven. De Rotterdamse pastor en geestelijk verzorger Marinus van den Berg wisselt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jacinta van Harteveld boeken
  Jacinta van Harteveld - Leven in het zicht van de dood

  Onmisbaar in de palliatieve zorg. Praktisch boek voor stervenden en hun omgeving. Wanneer je hoort dat je zelf of een naaste binnenkort sterft, staat de wereld op zijn kop. Je moet de dood onder ogen zien, je opnieuw verhouden tot jezelf én tot de mensen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Leoniek van der Maarel boeken
  Leoniek van der Maarel - Kinderen in spagaat

  Kinderen én experts aan het woord. Leoniek van der Maarel werkt al jaren met kinderen die geconfronteerd worden met het verlies van een ouder. Ze laat in haar boek zien dat kinderen niet alleen rouwen na de dood van een ouder maar ook na een echtscheiding, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Stolp boeken
  Hans Stolp - Ik geloof in jou

  Troostboek voor ieder die even wat troost en bemoediging nodig heeftWanneer je een verlies te verwerken hebt of om een andere reden verdrietig bent, kan dit troostboek nieuwe moed geven. Hans Stolp verzamelde teksten en gedichten, waarin hij laat zien hoe er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Yvonne van Emmerik boeken
  Yvonne van Emmerik - Als vlinders spreken konden

  Wat gaat er in een kind om als een klasgenootje sterft. Of een kind verliest een broer of zus, misschien een vader of moeder of opa of oma! Kan het iets zeggen? Sluit het zich op in een kamer? Huilen kinderen, of worden ze heel boos? Hoe nemen zij afscheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Louise Hay, David D. Kessler boeken
  Louise Hay, David D. Kessler - Je kunt je hart helen

  Hoop en licht na rouw en verlies. Bestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet. Je kunt je hart helen beschrijft de emoties die zich voordoen als een relatie stukloopt, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathy Anita de Vries boeken
  Kathy Anita de Vries - Fragmenten van rouw en troost

  Deze fragmenten van rouw en troost zijn weerspiegelingen van een scala aan emoties en gedachten gedurende de twee jaar na het heengaan van de moeder van Kathy Anita de Vries in 2005, haar vader in 2008 en haar man Marco in 2009.Het is dus niet een boek dat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • A.R.M. Polspoel boeken
  A.R.M. Polspoel - Wenen om het verloren ik

  Als iemand sterft, sterft er ook iets in de nabestaanden. Met het verlies wordt een stuk uit hun eigen identiteit weggescheurd. En dan breekt het gevecht los tussen verstand en gevoel. Nabestaanden beseffen wel dat ze verder moeten, maar willen soms eigenlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • A.R.M. Polspoel boeken
  A.R.M. Polspoel - Eenzaam sterven?

  De periode van terminaal ziek zijn, is soms een van de eenzaamste in een mensenleven. Want iemand die weet dat hij moet sterven, weet dat hij de weg uiteindelijk alleen moet gaan. Nabijheid en inlevende communicatie met naasten en helpers kunnen de eenzaamheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Renée Zeylmans boeken
  Renée Zeylmans - Stervensbegeleiding

  Geboren worden op aarde houdt de belofte in van terugkeer naar de geestelijke wereld. Dat verbindt ons allen. In dit veelomvattende boek beschrijft de auteur in samenwerking met een aantal deskundigen vele aspecten die van belang zijn bij het begeleiden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Manu Keirse boeken
  Manu Keirse - Helpen bij verlies en verdriet

  Een onmisbare gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet.Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw. In deze volledig nieuwe editie toont Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden hoe rouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Renée Zeylmans boeken
  Renée Zeylmans - Rouwverwerking en rouwbegeleiding

  Rouw is een levensthema dat ons allen raakt, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Rouwen om het verlies van een dierbaar persoon is een immens proces, dat meer is dan alleen verdriet. Het is een totale desintegratie. De zwaarte van dit proces wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sabine Noten boeken
  Sabine Noten - Stapeltjesverdriet

  Sabine Noten laat in Stapeltjesverdriet zien hoe groot deinvloed kan zijn van zeer jong verlies. Op basis van dertigdiepte-interviews met volwassen mannen en vrouwen dieals (ongeboren) baby of kind (tot en met vier jaar) -en inhun latere leven nogmaals- een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Maaike Volmer-Hendrikse boeken
  E-book
  Maaike Volmer-Hendrikse - Dag m´n liefje

  Maaike Volmer-Hendrikse Dag m'n liefje. Gedichten bij een afscheid Het plotselinge overlijden van haar man is voor Maaike Volmer-Hendrikse de aanleiding geweest om te gaan schrijven. Het was voor haar een manier om uitdrukking te geven aan haar verdriet en aan… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Arend Jan Wijnsma boeken
  Arend Jan Wijnsma - Mag ik een roesje?

  Uit eigen ervaring beschrijft Arend Jan Wijnsma zijn onvoorspelbare belevenissen in verschillende hospitalen, waar hij kampt met de meest uiteenlopende kwalen. We beginnen onze reis als de auteur als jonge dienstplichtige sergeant op Java verblijft, waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Henk Veltkamp boeken
  E-book
  Henk Veltkamp - Dichtbij de horizon

  In ‘Dichtbij de horizon – De kunst van het sterven’ belicht Henk Veltkamp de laatste levensfase. Het boek is bedoeld als steun in de rug voor wie met het naderend levenseinde te maken krijgt, van zichzelf of een ander. Henk Veldkamp besteedt aandacht aan… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Jef Vermassen boeken
  Jef Vermassen - Meester, ik heb geen tranen meer

  Meer dan 100.000 keer ging het boek 'Moordenaars en hun motieven' (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Vlaanderens bekendste strafpleiter schreef dezekeer een meeslepend en imposant werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lieve Thienpont boeken
  22,50
 • T. Boer boeken
  12,50
 • Aaktje A. Wouda boeken
  12,50
 • Cees Baan boeken
    9,95