Boeken over rouwverwerking

 • Liz de Bock boeken
  Liz de Bock - Een Moordvak

  In 'Een Moordvak - Logboek van een casemanager levensdelicten' beschrijft Liz de Bock haar ervaringen in het begeleiden en bijstaan van mensen die een dierbare hebben verloren door moord of doodslag. Het boek geeft een dramatische inkijk in een wereld die voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Herman van Veen boeken
  Herman van Veen - Morgen zul je merken

  Morgen zul je merken is een prachtig vormgegeven, troostvol fotoboek met teksten en versjes van Herman van Veen over verlies, afscheid en rouw. De overwegend natuurfoto's zijn gemaakt door Kim Scholten. (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Minke Weggemans boeken
  Minke Weggemans - Als je een broer of zus verliest

  Wanneer je een broer of zus verliest... wat moet je dan?Jullie waren altijd samen. Met elkaar verbonden, van kinds af aan. En dan ineens valt je broer of zus weg. Daarmee gaat ook een deel van je eigen identiteit verloren. Dat is niet vreemd, maar er zijn wél… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Poley boeken
  Paul Poley - Geen blote voetjes in het zand

  ?Geen blote voetjes in het zand? is het vervolg op de succesvolle bundel ?Geen blote voetjes in het gras?, samengesteld door stichting Lieve Engeltjes, de Nederlandstalige contactgroep voor mensen die te maken hebben met het verlies van een kind.?Geen blote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elisabeth Kubler-Ross boeken
  Elisabeth Kubler-Ross - Dood (POD)

  De dood is de sleutel van de deur naar het leven. Als wij aanvaarden dat ons leven begrensd is, vinden wij de kracht om de rollen en verwachtingen die ons vreemd zijn van ons af te zetten. Uitgaande van deze overtuiging bracht Elisabeth Kübler-Ross in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Harry de Bock boeken
  Harry de Bock - Als het leven veel pijn doet

  Zelfdoding, nog steeds een taboe in onze samenleving. De nabestaanden worstelen met schuldgevoelens, gemis, kwaadheid, schaamte. De samenleving weet hier vaak geen raad mee. Allerlei verhalen rond de zelfgekozen dood doen de ronde. Dit boek wil proberen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Arie Boogert boeken
  Arie Boogert - Met de doden leven

  Met de doden leven Hoe kunnen we vanuit ons bewustzijn, in de geest de brug slaan naar de gestorvenen met wie wij de geestelijke dimensie van ons bestaan delen? Hoe bereiken wij hen? Arie Boogert laat in dit boek zien welke weg hiertoe bewandeld kan worden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Marinus van den Berg boeken
  Marinus van den Berg - Als feest en verdriet elkaar kruisen

  Een ingrijpend verlies zet je leven op losse schroeven, en dus ook je tijd voor ontspanning en de feestdagen. Hoe kun je ze op een nieuwe manier beleven? Daarvoor reikt Marinus van den Berg teksten en rituelen aan. Als je een dierbare verliest, door de dood of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Riet Fiddelaers-Jaspers - Ben je hier of ben je daar?

  Dit boek is gemaakt voor jou. Jij hebt iemand verloren om wie je veel geeft of die je goed kende. Het verdriet gaat niet zomaar over en je hebt er ook niet altijd zin in om er over te praten. Soms wil je je gewoon terutrekken met je verdriet. Dan is het fijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Heleen de Weger boeken
  Heleen de Weger - Vlinder op mijn hand

  Wat gaat er door je heen als de 'beperkingen' van je kind zo groot blijken te zijn dat er van een ontwikkeling tot zelfstandigheid geen sprake zal kunnen zijn? Als een proces van rouw om wat nooit zal kunnen zijn intrede doet? In dit boekje beschrijft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lis Semmelink van Haagen boeken
  Lis Semmelink van Haagen - Zo wil ik het graag hebben...

  Of het sterven van een dierbare onverwacht komt of dat het het gevolg is van een lange lijdensweg, het moment zelf isaltijd ingrijpend voor de nabestaanden.Emoties zullen een secundaire plaats innemen als de onmiddellijk noodzakelijke verplichtingen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mirjam Warta boeken
  Mirjam Warta - Onderweg

  Mirjam Warta heeft in Onderweg de verhalen opgetekend van mensen die een broer of zus in het verkeer verloren hebben. Deze broers en zussen van Zeeuwse verkeersslachtoffers vertellen indringende verhalen over plotseling verlies, niet kunnen geloven dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • rob schoon boeken
  rob schoon - Een Beeld van Liefde

  Op 15 maart 2012 overleed mijn vrouw Wilma. Zij werd slechts vijftig jaar.Met deze sobere woorden begint Rob Schoon zijn boekje Een Beeld van Liefde.April 2006 wordt bij Wilma voor het eerst kanker ontdekt. Na zeven maanden van zeer intensieve behandelingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Mea Willart boeken
  Mea Willart - Met jou

  Je grootste nachtmerrie. Je verliest een kind terwijl ze naar huis fietst. Hoe ga je door, hoe reageert je gezin? Hoe ga je om met het verdriet, de pijn, de machteloosheid en het missen? Hoe ga je in Godsnaam de toekomst zien zonder volslagen gek te worden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Erik De Soir boeken
  Erik De Soir - Leven aan de zijlijn

  ?'Het idee dat het leven controleerbaar en voorspelbaar is, is een illusie. Een trauma of zwaar verlies overkomt je, maar de getuigenissen en meditaties in dit boek kunnen je helpen om zelf de koers te bepalen die je na een dergelijke ingrijpende gebeurtenis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ilse Vande Walle, Liselot Willems boeken
  Ilse Vande Walle, Liselot Willems - Ik krijg het moeilijk uit mijn hoofd

  Remy verliest zijn zus bij een verkeersongeval... Op de kermis wordt Jonas bedreigd door twee jongens... Fleur wordt bijna een wagen ingesleurd door twee onbekende mannen... Jasmijn wordt misbruikt door de vriend van haar moeder... Ruben wordt gepest en op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Manu Keirse boeken
  Manu Keirse - Helpen bij verlies en verdriet - volledig nieuwe editie

  Een onmisbare gids voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn verdriet.Helpen bij verlies en verdriet is al vele jaren het basisboek over rouw. In deze volledig nieuwe editie toont Manu Keirse aan de hand van vele herkenbare voorbeelden hoe rouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kalien Blonden boeken
  Kalien Blonden - Afscheid nemen

  Verhalen over sterven, rituelen, gebeden en gedichten Geleidelijke afscheid thuis, het verlies van je kind, een verkeersongeluk. Afscheid kent veel verschillende contexten. Wat zeg je dan? Wat kun je doen? Indringende verhalen van Daan Westerink, Marinus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Jef Vermassen boeken
  Jef Vermassen - Meester, ik heb geen tranen meer

  Meer dan 100.000 keer ging het boek 'Moordenaars en hun motieven' (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Vlaanderens bekendste strafpleiter schreef dezekeer een meeslepend en imposant werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Marinus van den Berg boeken
  Marinus van den Berg - Meegaan tot het einde

  In Meegaan tot het einde biedt Marinus van den Berg inzicht in de laatste, maar zeer kostbare tijd van een stervende. 'Hoe lang duurt het nog?' Deze vraag wordt heel vaak gesteld als iemands ziekbed sterfbed wordt. Een mens in de laatste periode van zijn leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Daan Westerink boeken
  Daan Westerink - Verder zonder jou

  Je bent jong en iemand die je lief is, overlijdt. Alles is ineens anders. Mensen in je omgeving weten niet altijd hoe ze met je moeten omgaan. En zelf aangeven wat je nodig hebt is ook niet makkelijk. Hoe ga je dan verder?

  ?Verder zonder jou? is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mieke Ankersmid boeken
  Mieke Ankersmid - Verlaat verdriet

  Volledig nieuwe editie van het succesvolle boek! Ruim tien procent van de mensen die nu tussen de twintig en zeventig jaar zijn hebben vóór hun twintigste levensjaar één of beide ouders verloren door overlijden. Een dergelijk verlies op jonge leeftijd is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sabine Nijland boeken
  Sabine Nijland - Om wie jij bent. Teksten, gebeden en gedichten bij afscheid en rouw

  Wie van nabij een overlijden meemaakt, wie een dienst of uitvaart voorbereidt, heeft graag woorden die precies de juiste toon treffen. Zulke teksten, gebeden en gedichten vind je in dit boek. Woorden van grote schoonheid en diepgang. Direct bruikbaar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marinus van den Berg boeken
  Marinus van den Berg - Lijden verlichten

  Door zijn jarenlange ervaring als pastor en geestelijk verzorger heeft Marinus van den Berg geleerd dat het erkennen van lijden, het lijden kan verlichten. Lijden moet je niet ontkennen of onderschatten, want dan wordt het juist zwaarder. 'Lijden verlichten'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Arend Jan Wijnsma boeken
  Arend Jan Wijnsma - Mag ik een roesje ?

  Uit eigen ervaring beschrijft Arend Jan Wijnsma zijn onvoorspelbare belevenissen in verschillende hospitalen, waar hij kampt met de meest uiteenlopende kwalen. We beginnen onze reis als de auteur als jonge dienstplichtige sergeant op Java verblijft, waar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,00