Boeken over psychologie

 • Haemin Sunim boeken
  E-book
  Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

  Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment Rust vinden in een drukke wereld De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Wouter Backx, Jan Hille Noordhof boeken
  E-book
  Wouter Backx, Jan Hille Noordhof - Effectieve gesprekken

  Je voert ze dagelijks: gesprekken waarin je iets wilt bereiken of gedaan wilt krijgen van de ander. Je probeert een opdracht binnen te slepen, je project de goede kant op te sturen of gewoon je dochter haar huiswerk te laten maken. In alle gevallen is het doel… (E-book)

  Lees meer...
  17,99
 • Jaap van Ginneken boeken
  E-book
  Jaap van Ginneken - Het profiel van de leider

  Waarom zijn veel leiders in hetzelfde seizoen geboren? En waarom hebben linkshandigen het Witte Huis overgenomen? Massapsycholoog Jaap van Ginneken presenteert in dit boek de laatste wetenschappelijke inzichten over leiderschap, aan de hand van een analyse van… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  E-book
  Jeffrey Wijnberg - Dictatuur van het geluk

  Verdriet moet verwerkt worden. Verlegenheid dient bestreden te worden met een assertiviteitstraining. En slimme, zwijgzame mensen moeten zich laten testen op een stoornis in het autistisch spectrum. Met protocollen in de hand staat de hulpverlener klaar om u… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Jacqueline de Jong boeken
  E-book
  Jacqueline de Jong - De kleine Cialdini

  Robert Cialdini schreef het boek Influence (Invloed), dat meer dan al dertig jaar hét standaardwerk op het gebied van overtuigen en beïnvloeden is: wereldwijd werden meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Op basis van uitgebreid onderzoek komt Cialdini… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Maria Schuermans boeken
  E-book
  Maria Schuermans - HSP breder bekeken

  Zo’n 15 % van de bevolking is hsp, hoog sensitief. Dat betekent dat 1 op 8 volwassenen over buitengewoon gevoelige zenuwen en zintuigen beschikt. Hsp voelen meer en kijken verder, ze denken dieper na en hebben hogere idealen dan de doorsnee mens. In het… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Stephen R. Covey boeken
  E-book
  Stephen R. Covey - Primair Succes

  Een leven leiden dat voldoening geeft lijkt soms een onbereikbare droom. We voelen ons opgejaagd en worden geleefd door de eisen van alledag. Volgens Stephen Covey, auteur van de bestseller De zeven eigenschappen, komt dat doordat we een verkeerd idee hebben… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Frederike Bannink, René den Haan boeken
  E-book
  Frederike Bannink, René den Haan - Beterweters - Van lastige naar optimale interacties in de (g)gz

  Elke behandelaar in de gezondheidszorg kent ze wel. Beterweters: patiënten die ‘ja-maar’ zeggen, veeleisend zijn of adviezen niet opvolgen. Fredrike Bannink en René den Haan stellen dat ‘lastige’ patiënten niet bestaan. Lastige interacties wel, en… (E-book)

  Lees meer...
  13,75
 • Ger Post boeken
  E-book
  Ger Post - Stalen zenuwen

  Voor topsporters draait alles om presteren op het juiste moment. Krijgen ze op het beslissende ogenblik vleugels? Of bezwijken ze juist onder de druk? Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders in de sportwereld onderzoekt Ger Post in 'Stalen… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Kelly McGonigal boeken
  E-book
  Kelly McGonigal - Sterker met stress

  Stanford-psycholoog Kelly McGonigal heeft een opzienbarende boodschap: stress kan geen kwaad. Sterker nog, het kan je krachtiger, slimmer en gelukkiger maken – als je er tenminste goed mee omgaat. Bij stress is je mindset cruciaal. McGonigal leert je daarom… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Job Boersma, Sarah Gagestein boeken
  E-book
  Job Boersma, Sarah Gagestein - Harder praten helpt niet

  Vaak heb je gewoon gelijk, maar waarom krijg je het dan niet? Het probleem is dat mensen niet gevoelig zijn voor jouw rationele argumenten. Je moet juist inspelen op de emoties, persoonlijke belangen en onbewuste denkprocessen van je partner, collega of kind.… (E-book)

  Lees meer...
  19,50
 • Rick van Asperen boeken
  E-book
  Rick van Asperen - De groeten met moeten

  Stop met te leven volgens de spelregels van anderen. Kies vanaf vandaag voor het waarmaken van je eigen dromen. Dit boek levert het bewijs dat jij echt helemaal niets moet! Het besmettelijke moetenvirus heeft velen van ons in de greep. We denken dat we geen… (E-book)

  Lees meer...
  19,95
 • Marinka Kamphuis boeken
  E-book
  Marinka Kamphuis - Te vroeg volwassen

  Doorgeschoten loyaliteit en grensvervaging tussen de rollen van kinderen en hun ouders komen vaker voor dan we denken. Maar is het per definitie slecht als zoiets gebeurt? Te vroeg volwassen gaat over kinderen die voor hun ouders zorgen, een verschijnsel dat… (E-book)

  Lees meer...
  14,95
 • Monique Hulsbergen, Ernst Bohlmeijer boeken
  E-book
  Monique Hulsbergen, Ernst Bohlmeijer - Compassie als sleutel tot geluk - Voorbij stress en zelfkritiek

  Als er iets is wat de samenleving op dit moment nodig heeft, dan is dat compassie. Wanneer was je voor het laatst ontspannen, kalm en tevreden? Wanneer was je voor het laatst langere tijd gelukkig: vrolijk, opgewekt, vitaal? Veel mensen hebben last van… (E-book)

  Lees meer...
  10,75
 • Harriet Griffey boeken
  E-book
  Harriet Griffey - Ik wil rust

  Voel je je gestrest, overbelast, moe? In onze 24-uursmaatschappij is het moeilijk om rust te vinden. Dit boek laat je zien hoe je ruimte voor jezelf creëert en hoe je een eind maakt aan de hectiek van je drukke leven. Als je ervoor kiest om mindful te leven,… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Harriet Griffey boeken
  E-book
  Harriet Griffey - Ik wil slapen

  Wat houdt jou uit je slaap? Soms is het moeilijk om te achterhalen wat je uit je slaap houdt. Maar er is goed nieuws: als je eenmaal begrijpt hoe slaap precies werkt, kun je heel veel doen om je slaappatroon te verbeteren. Ik wil slapen laat zien dat wat je… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Rob Vellekoop boeken
  E-book
  Rob Vellekoop - Maak jezelf bestand tegen mind control

  Deze training is geschreven voor iedereen die wil voorkomen dat hij tegen zijn wil wordt beïnvloed door mind control of wil weten wat hiertegen kan worden ondernomen. Wanneer je gelooft dat je niets meer kan veranderen aan de situatie waarin je leeft en je je… (E-book)

  Lees meer...
  19,95
 • Rob Vellekoop boeken
  E-book
  Rob Vellekoop - Suikervrijleven.com

  Het doel van dit programma is dat je met jezelf een afspraak maakt om suikervrij (naar jouw maatstaven) te leven en dat je in staat gesteld wordt om dit de rest van je leven vol te houden. Je leert in deze training je emoties op een andere manier op te vangen… (E-book)

  Lees meer...
  24,95
 • Rob Vellekoop boeken
  E-book
  Rob Vellekoop - Nieuwe start bij pensionering

  Deze mentale training biedt een ideale doe-het-zelf methode om niet in het zwarte gat van de pensionering te vallen. Voordelen van de training 1. Jezelf leren omgaan met de nieuwe levensfase van pensionering op een ontspannen manier, waarbij iedere negatieve… (E-book)

  Lees meer...
  24,95
 • Maja Vervoort boeken
  E-book
  Maja Vervoort - Gissen en missen

  ‘Ken uzelf’ stond op de tempel van Delphi gebeiteld. Het is een gevleugeld woord geworden, want wie de wereld wil doorgronden moet ook en eerst zichzelf leren kennen. De psychologie, bij uitstek de wetenschap die tot zelfkennis moet leiden, heeft ons… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Rob Vellekoop boeken
  E-book
  Rob Vellekoop - Mentale motor voor (top)sporters

  Bijna alles wordt voor de sporter uitgebalanceerd. Van voeding tot lichamelijke gesteldheid. De geestelijke conditie blijft echter vaak achter. Dit trainingsboek is voor de (top)sporter die zijn geestelijke conditie wil stimuleren en trainen om negatieve… (E-book)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Meerdinkveldboom, Ineke Rood, Ad Kerkhof boeken
  E-book
  Jan Meerdinkveldboom, Ineke Rood, Ad Kerkhof - Handboek suïcidaal gedrag bij jongeren - Individuele en gezinsbehandeling

  Jaarlijks sterven er gemiddeld tussen de 120 en 140 jongeren onder de 25 jaar aan zelfdoding. Bovendien hebben zo'n 3000 jongeren medische hulp nodig na een poging. Hoeveel jongeren daarnaast vertwijfeld aan het spoor staan om toch weer thuiswaarts te keren,… (E-book)

  Lees meer...
  14,95
 • Adriaan Hoogendijk boeken
  E-book
  Adriaan Hoogendijk - Geluk voor gevorderden

  Als je de veertig bent gepasseerd, komt het leven er anders uit te zien. Doorgaan op de oude voet kan niet meer. Veel van wat ooit vanzelfsprekend was, lijkt verdwenen. Eigenlijk ga je vanaf je veertigste een dubbelleven leiden. Enerzijds leef je in de tweede… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Fredrike Bannink boeken
  E-book
  Fredrike Bannink - Positieve psychologie - De toepassingen

  Positieve psychologie gaat over de vraag hoe we het beste uit onszelf en anderen kunnen halen en optimaal kunnen functioneren. Het richt zich op het versterken van mogelijkheden om een plezierig, goed en zinvol leven te leiden, met positieve relaties en succes… (E-book)

  Lees meer...
  13,80
 • Marc Herremans boeken
  E-book
  Marc Herremans - De kaarten van je leven

  Marc Herremans toont hoe tegenslagen je sterker kunnen maken 'Net als iedereen heb ik wel eens mindere momenten gehad en zal ik die wellicht nog kennen, net als iedereen heb ik wel eens gefaald en zal ik dat waarschijnlijk nog wel eens doen. Dit boek gaat… (E-book)

  Lees meer...
  13,99