Boeken over psychologie

 • Annemiek Tigchelaar boeken
  Annemiek Tigchelaar - Grip op je stress

  De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en onrust kan doen, dat ben jijzelf! Met dit werkboek ga je actief aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen. Je leert welke mogelijkheden je hebt om je werkdruk aan te pakken. En hoe jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Gray boeken
  John Gray - Voorbij Mars en Venus

  Nooit eerder was de liefde zo ingewikkeld, nooit eerder was John Gray zo goed – met voorwoord van Goedele Liekens Een kwart eeuw na het meesterwerk Mannen komen van mars, vrouwen komen van Venus zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen zijn nauwelijks meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Agnes van Minnen boeken
  Agnes van Minnen - Verlamd van angst - Herstellen na seksueel misbruik

  Waarom heb ik niet geschreeuwd? Waarom heb ik me niet verzet? Waarom heb ik niemand iets verteld? Waarom deed ik wat de dader vroeg? Waarom ging ik keer op keer terug?Veel vrouwen - en mannen - die slachtoffer zijn van seksueel misbruik kampen met deze vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Bas Klinkhamer boeken
  Bas Klinkhamer - Dromen & nachtmerries

  'Bas klinkhamer kan als de beste dromen uitleggen.' Anita Witzier Dromen hebben impact, ongeacht de waarde die je eraan hecht. Stoere kerels kunnen van slag zijn door een nachtmerrie, volwassen vrouwen de hele dag ongemakkelijk na een droom over een collega… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Fleur van Groningen boeken
  Fleur van Groningen - Dat kleine geluk

  Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sentini Grunberg boeken
  Sentini Grunberg - Joyful ondernemen

  Met een voorwoord van Jörgen Raymann. Welke stappen zorgen voor succesvol ondernemerschap? Wat is de inspiratiebron tijdens de reis vol hoogte- en dieptepunten? Hoe kun je zelf joyful ondernemen? In dit boek neemt spreker, ondernemer en netwerkkoningin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marijke Baljon, Renate Geuzinge boeken
  Marijke Baljon, Renate Geuzinge - Echo's van trauma - Slachtoffers als daders, daders als slachtoffers

  Dit boek bespreekt de behandeling van de complexe gevolgen van traumatische ervaringen in de vroege jeugd. Daarbij staat de verwevenheid van gehechtheid en trauma centraal. Zo'n tachtig procent van de patiënten die in hun vroege jeugd zijn getraumatiseerd, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gerrie Reijersen van Buuren boeken
  Gerrie Reijersen van Buuren - Verlangen naar verbinding

  Verbindingen tussen mensen, wat we relaties noemen, bestaan, worden gelegd, onderhouden, gekozen en ook genegeerd of verbroken. Je loopt er allerlei soorten pijn aan op; afwijzing, niet gezien worden of voelen, niet jezelf kunnen zijn, angsten, onzekerheid tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Michiel van Elk boeken
  Michiel van Elk - Extase - Over de Godhelm en andere religieuze experimenten

  'Was dit God of Satan die ons probeerde te misleiden? Was er sprake van massapsychose? In hoeverre waren mijn ervaringen het gevolg van suggestie, intui?tie of van mijn innerlijke zoektocht naar mijn emotionele zelf?' (Michiel van Elk in Extase) Sommige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Matthias Berking boeken
  Matthias Berking - Emotieregulatie

  Dit boek biedt psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters een wetenschappelijke onderbouwing en een concreet stappenplan voor een emotieregulatietraining. Deze training kan helpen bij de behandeling van angstproblemen, depressieve klachten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,99
 • Marleen Schefferlie boeken
  Marleen Schefferlie - Pijn is persoonlijk

  'Pijn is persoonlijk' van Marleen Schefferlie is zowel haar eigen 'pijn-cv' als het verhaal van tien lotgenoten: zij lijden aan fybromyalgie en andere chronische pijn. Eén op de vijf mensen heeft chronische pijn in de vorm van bijvoorbeeld reuma, migraine of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Ad Kerkhof boeken
  Ad Kerkhof - Boom Hulpboek Piekeren

  In Nederland lijden 1,1 miljoen mensen aan een piekerstoornis. Overmatig piekeren is een lastig verschijnsel dat het leven van mensen die ermee kampen behoorlijk ingewikkeld kan maken. De (medische) zorg die zij krijgen, is niet altijd toereikend als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,20
 • Sue Johnson boeken
  Sue Johnson - Houd me vast DL

  dwarsligger 480 Sue Johnson Houd me vast We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid en soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van de Emotionally Focused Couple Therapy (EFT). Met Houd me… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paolo Valentino boeken
  Paolo Valentino - Catfulness

  Hoe een kat ons kan leren gelukkig en mindful te leven De internationale bestseller over het bereiken van mindfulness – hét ideale cadeauboek met full colour-illustraties Mensen houden ervan om problemen voor zichzelf te creëren. Ik kom het elke dag tegen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pascal Sienaert boeken
  Pascal Sienaert - Psychiatrie

  Het medische model dat ten grondslag ligt aan de huidige psychiatrische classificatie, staat onder druk. De meeste aandoeningen zijn niet zo scherp af te lijnen als de handboeken lijken te suggereren. Hoe ga je daar als professional mee om?Psychopathologie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Elke Van Hoof boeken
  Elke Van Hoof - Eerste hulp bij hoogsensitiviteit

  Raak je snel overprikkeld? Lijkt het soms alsof je veel meer tijd nodig hebt dan anderen om een beslissing te nemen? En zinderen zowel positieve als negatieve emoties lang bij je na? Dan is de kans groot dat je hoogsensitief bent. Je bent zeker niet de enige;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Kiplekker!

  Als je ernstig ziek bent, valt de grond onder je voeten vandaan. In dit luchtig-serieuze boekje gaat Joke Verweerd in gesprek met zichzelf en met lotgenoten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Leo Pot boeken
  Leo Pot - Hoe krijg je altijd gelijk?

  Als feiten en argumenten niet meer werken heb je zwaarder geschut nodig om anderen te overtuigen. Dit boek bevat de 49 beste psychologische inzichten om met subtiele manipulatie zaken naar je hand te zetten. Mensen gaan doen wat jij wilt, en ze zullen je er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frank van Marwijk boeken
  Frank van Marwijk - Lichaamstaal

  Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de mooie praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Ernst-Jan Pfauth boeken
  Ernst-Jan Pfauth - Dankboek

  Ken je de neiging om te denken: hoe kan mijn werk beter? Hoe kan mijn leven beter? Hoe kan ik beter? In onze prestatiemaatschappij streven we constant naar een betere versie van onszelf. Geen wonder dat meer dan een miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Roel Steenbergen boeken
  Roel Steenbergen - Martijn

  'Martijn. Kroniek van een asperger' is een boek door en over Martijn Steenbergen, een zeer begaafde jongen die zich anders voelt zonder te weten waarom. Als hij uiteindelijk de diagnose 'asperger' krijgt, vallen de dingen op hun plaats.Wanneer hij na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joop Fenstra boeken
  Joop Fenstra - Zelfhypnose ... je kunt het zelf doen

  Hypnose is een krachtig fenomeen, dat toegepast wordt bij het behandelen van diverse klachten, onder andere: fobieën, pijn en verslavingen, zoals roken. Daarnaast kan het heel goed helpen bij het versterken van zelfvertrouwen, afvallen of het overwinnen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Louis Sommeling boeken
  Louis Sommeling - Coaching in de studententijd

  Idealiter zijn studenten als ze de universiteit verlaten al voor een deel hun toekomstige zelf op het spoor gekomen. Dit boek biedt daarbij een helpende hand. De relatie met ouders, relaties en seksualiteit, burn-out, pesten, rouw, hoogbegaafdheid, depressie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Fredrike Bannink, Pieter Jansen boeken
  Fredrike Bannink, Pieter Jansen - Positieve gezondheidszorg

  Gezondheid is niet hetzelfde als de afwezigheid van ziekte. Enige jaren geleden kwam men tot een betere omschrijving van het begrip 'gezondheid' dan de oude omschrijving van de WHO. Daarmee werd gezondheid een dynamisch begrip: een vermogen of kracht. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Malou van Hintum boeken
  Malou van Hintum - Brein onder druk

  Justitieel, Criminologie en Juridische uitgaven - Criminologie Brein onder druk Over stress, agressie en veerkracht Malou van Hintum Frans Leeuw Katy de Kogel ISBN: 9789088506499 144 pagina's Prijs: € 24.90 Bestel aantal: 1 Order Wat bezielt mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90