Boeken over psychologie

 • Thea Giesen boeken
  Thea Giesen - Vertel!

  De vele voorbeelden en de heldere beschrijving van de processen maken van Vertel! een hoopgevend en toegankelijk boek.Hoe kun je als therapeut gebruik maken van verhalen om vervormingen in gedachten en gevoelens om te buigen naar helpende gedachten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Shinrin-yoku

  De auteurs van Ikigai beschrijven opnieuw een onontdekt Japans geheim voor een lang en gelukkig leven Iedereen kent wel dat rozige gevoel na een mooie boswandeling. Of je nou een half uurtje een rondje loopt of een stevige wandeling maakt van een paar uur, in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gregg Braden boeken
  Gregg Braden - De mens als ontwerp

  ‘De mens als ontwerp, van evolutie door toeval naar transformatie door keuze’ is het baanbrekende nieuwe boek van bestsellerauteur Gregg Braden.In dit boek deelt hij buitengewone ontdekkingen voor een gezonder en langer leven. Hij laat zien dat we als mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Amber Hatch boeken
  Amber Hatch - Stilte vinden

  In ‘Stilte vinden’ laat Amber Hatch zien hoe je je leven kunt ontdoen van lawaai. Zoals Marie Kondo ons leerde hoe we gelukkiger kunnen leven met minder spullen. ‘Stilte vinden’ is een praktisch en toepasbaar boek over stilte vinden in je hectische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dave Kerpen boeken
  Dave Kerpen - The Art of People

  The Art of People – 11 eenvoudige vaardigheden waarmee je alles bereikt wat je wiltHoe krijg je meer gedaan van mensen: bestsellerauteur Dave Kerpen geeft het antwoord in The Art of People. In onze competitieve samenleving lijken harde meedogenloze types het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Petr Ludwig boeken
  Petr Ludwig - Een einde aan uitstelgedrag

  Een einde aan uitstelgedrag – Stop met uitstellen en begin met levenIn dit veelgeprezen praktische boek legt consultant Petr Ludwig uit wat de oorzaak is van ons uitstelgedrag en hoe je het een halt toeroept. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karla van Leeuwen, Ad Vermulst, Gert Kroes, Ronald De Meyer, Jan Willem Veerman boeken
  Karla van Leeuwen, Ad Vermulst, Gert Kroes, Ronald De Meyer, Jan Willem Veerman - Handleiding VSOG

  De Vragenlijst Verkorte Schaal voor Ouderlijk Gedrag (VSOG) maakt deel uit van de set Vragenlijsten Gezin & Opvoeding (VG&O). Het gaat om vier vragenlijsten die diverse aspecten van de opvoedingsomgeving in beeld brengen en zelfstandig kunnen worden afgenomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Renata Ramos boeken
  Renata Ramos - Hou van Jezelf

  “Hou van jezelf” vertelt over mijn ervaringen met de drugswereld en alle stappen die ik genomen heb om uit deze wereld te stappen. Een waargebeurd verhaal dat me heeft geholpen de feiten helder te krijgen en alles te begrijpen wat me is overkomen en waarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Ann Meesschaert boeken
  Ann Meesschaert - Burn-out ontmaskerd. De dieperliggende oorzaken van burn-out

  In 2008 krijgt ze een zware burn-out als gevolg van een echtscheiding en herstructurering op het werk. Dit was voor Ann Meesschaert de trigger om antwoorden te zoeken. Ze volgde verscheidene opleidingen waarvan ze de inzichten nu toepast in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,70
 • Sabina van Roest boeken
  Sabina van Roest - Proudly imperfect

  In een wereld waarin we continu getriggerd worden perfect te zijn en keer op keer te presteren, is het een uitdaging om jezelf te kunnen, maar vooral te durven zijn. Veel vrouwen gaan daarom soms heel ver in het streven naar het ‘Miss Perfect’-ideaalbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Tom Falkenstein boeken
  Tom Falkenstein - Hoogsensitieve mannen

  Ongeveer een op de vijf mensen is hoogsensitief, en dus ook een op de vijf mannen. Toch zijn er maar weinig mannen die hier openlijk over praten. Psychotherapeuten zoals Tom Falkenstein ervaren steeds weer hoe hun mannelijke cliënten lijden onder hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Coen Verbraak boeken
  Coen Verbraak - Kijken in de ziel

  Psychiaters zijn speleologen van de menselijke geest. Ze kennen de weg in het gangenstelsel van onze diepste verlangens en emoties. Maar wat nu als ze zélf door het bestaan op de proef worden gesteld? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marie Kondo boeken
  Marie Kondo - Opgeruimd!

  Voor altijd een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! De Japanse Marie Kondo runt een gerenommeerd adviesbureau dat mensen leert hoe ze hun rommelige huizen kunnen transformeren in ruimtes vol rust en inspiratie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Barbelo C. Uijtenbogaardt boeken
  Barbelo C. Uijtenbogaardt - Hypnotherapie en lichamelijke klachten

  Hypnotherapie is effectief gebleken bij het verminderen van lichamelijke klachten, zoals hoofdpijnen, buikpijnen, reumatische spierpijn, oorsuizingen en slaapproblemen. Door de gevarieerde praktijkvoorbeelden en wel 35 tips voor het slapen krijgt de lezer een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Teije Koopmans, Lucas van Gerwen boeken
  Teije Koopmans, Lucas van Gerwen - Ik wil (niet) wel vliegen

  Broer en zus hebben het eindelijk voor elkaar: het gezin met het vliegtuig op reis naar Amerika. Maar nadat de vakantie is geboekt, beginnen de nachtmerries. Gingen we maar gewoon met de auto naar Frankrijk. De beste tennisser van de school mag aan toernooien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Anna Koenschot boeken
  Anna Koenschot - Ik denk dat mijn moeder autisme heeft

  Hoe is het om, als volwassene, te gaan vermoeden dat je moeder autisme heeft? Hoe kijk je terug op je jeugd? Wat voor dingen merk je op aan je moeder? Wat was de impact daarvan op jou? Soms is er veel onzekerheid. Doe ik het wel goed? Mag ik zeggen wat ik denk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Tanja Tank boeken
  Tanja Tank - Wees bang, ik ben bij je

  Het bijzondere van dit boek is dat, naast het beschrijven van alle facetten van de karakters van narcisten en andere destructieve personen en hun manipulaties, de schrijfster laat zien hoe de agressor te werk gaat. Ze leert je destructieve symptomen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,37
 • Emelie van Laar boeken
  Emelie van Laar - Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

  Het doel van dit boek is je te laten zien hoe je een narcist, borderliner of psychopaat herkent.Vele slachtoffers slaken een kreet uit onmacht "Hij/Zij maakt mijn leven kapot", Ik kan niets goeds doen" of “Waarom ik?”.Er staan veel adviezen en punten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elle Luna, Susie Herrick boeken
  Elle Luna, Susie Herrick - Jouw verhaal, jouw kracht

  Gebruik de verhalen uit je verleden voor een krachtige toekomst. Verhalen helpen ons te begrijpen wie we zijn en wat we doen. Maar waarom horen veel jonge meisjes verhalen waarin vrouwen mooi en gehoorzaam zijn, en de prins hen komt redden? Het wordt tijd dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Haim Omer, Philipp Streit boeken
  Haim Omer, Philipp Streit - Nieuwe autoriteit voor ouders

  Kinderen opvoeden is niet altijd even makkelijk. Geregeld zitten we met onze handen in het haar: moeten we streng zijn en kinderen straffen als ze grenzen overschrijden? Of moeten we kinderen juist alle vrijheid geven zodat ze zelf leren ontdekken wat wel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Miriam Weigel boeken
  Miriam Weigel - De kernoorzaak van problemen

  Via 350 voorbeelden wordt uitgelegd hoe 'n trauma zich daadwerkelijk kan ontwikkelen tot depressie, paniek, eetstoornis, verslaving, terrorisme, slaapproblemen, borderline, moord, relatieproblemen etcWaardoor ontwikkelt iemand een depressie, een verslaving of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Merel van Zoelen, Wouter de Boer boeken
  Merel van Zoelen, Wouter de Boer - Hoofdstuk opgelost

  Oplossingsgericht werken met mensen met hersenletsel is dé manier om de toekomst opnieuw vorm te geven en eigen regie te krijgen. Met dit praktische boek kun je meteen aan de slag.Hersenletsel heeft een enorme impact op alle betrokkenen. Veel mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,75
 • Cathy Creswell, Monika Parkinson, Kerstin Thirlwall, Lucy Willetts boeken
  Cathy Creswell, Monika Parkinson, Kerstin Thirlwall, Lucy Willetts - Angststoornissen bij kinderen

  Gebaseerd op uitgebreid onderzoek en praktijkervaring van de auteurs en is daarmee een zinvol instrument voor (gezins)therapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen en psychiaters.Met de juiste hulpmiddelen kunnen ouders hun kinderen enorm helpen bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,00
 • Aad Dekker boeken
  Aad Dekker - Van spanning naar ontspanning

  Je hebt veel bereikt en je lijkt je leven goed op de rit te hebben. Een carrière om trots op te zijn, een baan, een relatie of een gezin. Maar wellicht ervaar je, zoals veel ambitieuze mensen, een gevoel van onrust in de alledaagse hectiek en bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Maarten Stoffers boeken
  Maarten Stoffers - Hartvaardigheden

  Hartvaardigheden helpen je bij alles waar je moeite mee hebt. Je kunt je gelukkiger voelen als je jouw hartvaardigheden ontwikkelt, zoals gunnen, vergeven, vertrouwen, genieten, durven en loslaten. Het zijn de vaardigheden die je helpen om minder vanuit angst,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00