Boeken over psychologie

 • Leander Verdievel boeken
  Leander Verdievel - Gevoel voor tumor

  'Geen enkel boek dat ik ooit kreeg, had voor mij de juiste toon. Nooit herkende ik mezelf erin. En vooral: nooit deden ze me lachen, terwijl humor voor veel mensen met kanker hét antigif is om alle ellende aan te kunnen.'Op zijn 23ste kreeg Leander Verdievel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S: Scoreformulieren (50 ex.)

  Scoreformulier behorend bij SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  89,50
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S

  SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). Het SCID-5-S Interview bestaat uit 347 vragen. Voor de SCID-5-S zijn de scoreformulieren los verkrijgbaar. Het interview wordt geleverd met handleiding.De SCID-5-P is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  139,95
 • Esther de Bruin, Anne Formsma, Susan Bögels boeken
  Esther de Bruin, Anne Formsma, Susan Bögels - Mindful2Work Werkboek

  Heb je wel eens het gevoel dat het werk je boven het hoofd groeit? Heb je last van verminderde concentratie, sombere gevoelens, vergeetachtigheid, weinig motivatie, pijn in je nek, schouders of rug, slapeloosheid of piekeren? Stress komt veel voor bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esther de Bruin, Anne Formsma, Susan Bögels boeken
  Esther de Bruin, Anne Formsma, Susan Bögels - Mindful2Work Handleiding

  Te lang te veel ballen hoog (moeten) houden, werk dat boven het hoofd groeit met als gevolg last van verminderde concentratie, angstige of sombere gevoelens, slapeloosheid, nek- en schouderklachten en vergeetachtigheid. Stress is een veelvoorkomend fenomeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Maggy van Eijk boeken
  Maggy van Eijk - Onthoud dit als je verdrietig bent

  'Ik heb weinig geduld voor zelfhulpboeken, maar ik maak een uitzondering voor Onthoud dit als je verdrietig bent. Maggy van Eijk heeft humor, relativeringsvermogen en kan goed observeren.' – Arnon Grunberg 'Maggy voelt als een vriendin. Dit boek zit vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marcelino Lopez boeken
  Marcelino Lopez - Liefdesgedoe

  ‘Marcelino maakt ingewikkelde liefdeskwesties begrijpelijk voor iedereen!’ – Bedrock Liefde is een gedoe. Maar Marcelino Lopez kan je wel wegwijs maken. Onze opa's en oma's twijfelden lang niet zoveel over de gemaakte partnerkeuze als wij. Scheiden was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Patrick Wessels boeken
  Patrick Wessels - Geld maakt wél gelukkig (als je weet hoe je het moet uitgeven)

  Met één muisklik bestel je die splinternieuwe smartphone en die ultraplatte televisie: iets kopen is elke keer een heerlijk gevoel. Maar, een week later ben je eraan gewend en begint het toch te knagen: had je voor hetzelfde geld niet een betere keuze kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Catherine Price boeken
  Catherine Price - Ik maak het uit!

  Prijswinnend journalist Catherine Price beschrijft in ‘Ik maak het uit!’ de gevolgen van je smartphonegebruik op je brein, geheugen en aandacht, en biedt een stappenplan om een gezonde relatie met je telefoon op te bouwen. Is je telefoon het eerste wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Diana Smidts boeken
  Diana Smidts - Zelfsturing in de klas

  Effectieve zelfsturing is nodig om het beste uit jezelf te kunnen halen, zowel op het gebied van leren als gedrag. Een kind brengt veel tijd op school door. Geen wonder dat deze omgeving van grote invloed is op de werking van de hersenen en daarmee de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marieke Zwinkels boeken
  Marieke Zwinkels - 40 dagen liefde voor jezelf

  Gelukkig zijn en van jezelf houden gaan hand in hand en het zijn geen zaken die zomaareven ontstaan. Er wordt soms wat vanzelfsprekend over gedaan. 'Geluk is een keuze!' wordt dan gezegd. Of: 'Natuurlijk hou ik van mezelf!' Maar in de praktijk is liefde voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Michiel van Straten boeken
  Michiel van Straten - Dagelijks irrationeel

  Over de psychologie van het zelfbedrog Hoe kun je een euro met winst verkopen? Waarom bepalen George Clooney en Frans Bauer onze smaak? Waarom gunnen we onze buren stiekem altijd net iets minder dan onszelf? Zijn we allemaal racisten? Waarom is het onmogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Allan Zuckoff, Bonnie Gorscak boeken
  Allan Zuckoff, Bonnie Gorscak - Ontdek uw weg naar verandering

  Dit boek is briljant. Het werkt als een gids bij de verkenning van onze meest intieme en ingewikkelde relatie - die met onszelf. Verhalen van anderen die eenzelfde weg gaan verduidelijken wat er allemaal speelt als we vast lijken te zitten in een schijnbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden boeken
  Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden - ACT your way

  'Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.' Een tegeltjeswijsheid waar geen speld tussen te krijgen is, maar die makkelijker gezegd is dan gedaan. Veel jongeren en adolescenten worstelen met het uitstippelen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerd Claes, Johan Maes, Harriëtte Modderman boeken
  Gerd Claes, Johan Maes, Harriëtte Modderman - Ruimte maken voor verlies en rouw in therapie

  De dood van een dierbare, partners die scheiden, problemen met je fysieke gezondheid of mentale veerkracht, ontslagen worden... Rouw en verlies zijn eigen aan het leven. Vaak worden mensen na een verlies overstelpt met clichés over hoe ze dat verlies moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Wat mindfulness niet is

  'Het begon met mensen die in hun meditatiepraktijk een manier gevonden hadden om met pijn om te gaan, met verdriet, met al die dingen die het leven ons ongevraagd brengt. Het kreeg de naam mindfulness. De eerste jaren moesten we moeite doen om uit te leggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ruth Willems boeken
  Ruth Willems - Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd

  Goede opvang na een schokkende gebeurtenis op de werk­plek is essentieel. Zo'n gebeurtenis, zoals (seksueel) geweld of het meemaken van suïcide, leidt bij de betrokken mede­werker(s) vaak tot gevoelens van onveiligheid. Het kan hun vertrouwen in hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jaap van der Stel boeken
  Jaap van der Stel - Psychische gezondheid

  Waarom is het zo lastig om gedrag te veranderen? Wat kunnen mensen met gedragsproblemen zelf doen om het dagelijks functioneren te verbeteren en hoe kunnen professionals ze hierbij ondersteunen? Psychische gezondheid geeft inzicht in de psychische processen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Tony Crabbe boeken
  Tony Crabbe - Nooit meer te druk

  In de bestseller Nooit meer te druk gebruikt Tony Crabbe nieuw psychologisch onderzoek om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk. Al 100.000 mensen gingen je met dit boek voor in de zoektocht naar een opgeruimder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Klaas-Jan Pos boeken
  Klaas-Jan Pos - Leed heeft niet het laatste woord

  In 'Leed heeft niet het laatste woord, zonder lijden geen geluk' laat psychiater Klaas-Jan Pos zien dat ieder mens is toegerust om met lijden en leed om te gaan. In een tijd waarin de nadruk zwaar ligt op succesvol en geslaagd zijn, is er voor die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Theo Legters boeken
  Theo Legters - Gelukkig zijn doe je zo!

  'Als je precies doet wat je eerder deed, zul je precies krijgen wat je eerder kreeg.' Veel mensen willen dolgraag hun leven beter inrichten, met minder last van alles wat een plezierig leven in de weg zit. Maar dan wel op een snelle, eenvoudige manier zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Harry Morres boeken
  Harry Morres - Levenskunst

  Het doel van levenskunst is om emotioneel stabiel te kunnen blijven door de nadruk te leggen op het bewust leren ervaren van een balans tussen de polariteiten van het dagelijks leven. In dit boek wordt een cursus beschreven, die de nadruk legt op het bewust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tsultrim Allione boeken
  Tsultrim Allione - Bevrijd je demonen

  In ‘Bevrijd je demonen’ verbindt Tsultrim Allione de wijsheid van het Tibetaanse boeddhisme met het westerse concept van de psyche. Innerlijke strijd wordt hiermee verleden tijd. Angst, jaloezie, verslaving en perfectionisme: iedereen vecht tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • The Mindfulness Project boeken
  The Mindfulness Project - Mindful in de natuur

  Het creatieve mindfulness werkboek met 60 oefeningen voor buiten. Na het succes van Ik ben hier nu komt The Mindfulness Project met Mindful in de natuur. Waar het in het eerste boek vooral ging om mindful momenten te creëren en te mediteren, gaat Mindful in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rudi D'Hooge boeken
  Rudi D'Hooge - Neuro

  Er gaat een enorme fascinatie uit van de werking van onze hersenen en de manier waarop ze onze gedragingen, psychologische functies en mentale vermogens controleren. Niemand kon ooit voorspellen dat de snel groeiende hersenwetenschappen ons leven in de 21ste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99