Boeken over psychologie

 • Sentini Grunberg boeken
  Sentini Grunberg - Joyful ondernemen

  Met een voorwoord van Jörgen Raymann. Welke stappen zorgen voor succesvol ondernemerschap? Wat is de inspiratiebron tijdens de reis vol hoogte- en dieptepunten? Hoe kun je zelf joyful ondernemen? In dit boek neemt spreker, ondernemer en netwerkkoningin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • David de Kock, Arjan Vergeer boeken
  David de Kock, Arjan Vergeer - 365 dagen succesvol

  Slechts een paar jaar geleden ging het niet zo best met David en Arjan. Ze kregen stress van hun werk, worstelden met een scheiding en een chronische ziekte en dachten bij zichzelf: is dit het nou? Toen werd een van hun beste vrienden ernstig ziek en dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arjan Broere, Ruben Verzijl boeken
  Arjan Broere, Ruben Verzijl - De kleine Allen

  'Getting Things Done' van David Allen is een klassieker op het gebied van productiviteitsmanagement. Arjan Broere en Ruben Verzijl, beiden ervaren GTD-trainers, vatten in 'De kleine Allen' de speerpunten van de methode voor je samen.GTD is het antwoord op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Christopher Willard, Amy Saltzman boeken
  Christopher Willard, Amy Saltzman - Mindfulness met kinderen en jongeren

  Mindfulness is bewust aandacht geven, het tegenovergestelde van handelen op de automatische piloot. Door bewust aandacht te geven ontstaat ruimte voor inzicht en vanuit inzicht ontstaat ruimte voor het maken van keuzes. Door kennis te maken met de beschreven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,90
 • Elmer Hendrix boeken
  Elmer Hendrix - Zinnen die de ziel raken

  Deze zinnen zijn niet alleen voor opstellers. Ondanks wat de ondertitel belooft. Deze zinnen zijn voor ieder die zichzelf of anderen op zielsniveau wil laten raken. Iedere opsteller maakt op z'n minst, zo nu en dan gebruik van systemische zinnen. Maar wat zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Lynne Cooper boeken
  Lynne Cooper - NLP op het werk voor Dummies, pocketeditie

  Over de hele wereld gebruiken mensen neurolinguïstisch programmeren om hun communicatievaardigheden te verbeteren, rapport op te bouwen, positieve veranderingen aan te brengen en hun doelen te bereiken. In een bedrijfscontext kun je de prestaties van jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Leen Dendievel boeken
  Leen Dendievel - Hard

  Op een bepaald moment in het leven krijgt iedereen ermee te maken: vreselijke hartenpijn. Je wordt verliefd, je denkt dat je de man of vrouw van je leven bent tegengekomen en plotseling verdwijnt hij of zij uit je leven. Van de ene dag op de andere eet je niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jana Milovanovic boeken
  Jana Milovanovic - Thuiskomen in je hart

  Het leven begint en eindigt met de ademhaling. We vinden ademen de normaalste zaak van de wereld. Maar er is meer. Wat men in de oosterse filosofie al eeuwenlang wist, werd recent door wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten bevestigd:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daniel J. Siegel boeken
  Daniel J. Siegel - Mind

  De verkenningstocht van een onderzoeker door de mysteries rond de menselijke geest. Wat is de geest? Waaruit bestaat de ervaring van onszelf nu werkelijk? Waarin onderscheidt de geest zich van de hersenen? De inhoud van de geest - emoties, gedachten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Lucas van Gerwen boeken
  Lucas van Gerwen - Over vliegangst en hoe je ervan afkomt

  De uiterst succesvolle zakenman. Maar zijn vestigingen overzee kent hij alleen van foto's. De liefste oma van het westelijk halfrond. Maar haar kleinkind in Australië zal ze nooit in haar armen sluiten. De voetballer die de sterren van de hemel speelt. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jeroen Knipscheer, Rolf Kleber boeken
  Jeroen Knipscheer, Rolf Kleber - Psychologie en de multiculturele samenleving

  Psychologie en de multiculturele samenleving is een inleiding op het vlak van de interculturele dimensie in de psychologie. Het is bedoeld voor (aankomende) psychologen en andere professionals en toegespitst op de moderne Nederlandse situatie: de situatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • Roel Steenbergen boeken
  Roel Steenbergen - Martijn

  'Martijn. Kroniek van een asperger' is een boek door en over Martijn Steenbergen, een zeer begaafde jongen die zich anders voelt zonder te weten waarom. Als hij uiteindelijk de diagnose 'asperger' krijgt, vallen de dingen op hun plaats.Wanneer hij na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paulien Timmer boeken
  Paulien Timmer - 50 relatieboosters

  Een relatie goed en spannend houden is soms best lastig, als je alle twee een fulltimebaan hebt, een sociaal leven wilt onderhouden, wellicht kinderen hebt en regelmatig wilt sporten. Af en toe een weekendje weg levert een tijdje iets op, maar daarna val je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Russel Kolts boeken
  Russel Kolts - Compassion Focused Therapy in de praktijk

  In therapie worden handvatten aangereikt om anders naar problemen en gebeurtenissen te kijken. Hoewel cliënten er doorgaans wel 'verstandelijk' in slagen om nieuwe manieren van denken te ontwikkelen en meer helpende gedachten te formuleren, blijken zij zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Malou van Hintum boeken
  Malou van Hintum - Brein onder druk

  Justitieel, Criminologie en Juridische uitgaven - Criminologie Brein onder druk Over stress, agressie en veerkracht Malou van Hintum Frans Leeuw Katy de Kogel ISBN: 9789088506499 144 pagina's Prijs: € 24.90 Bestel aantal: 1 Order Wat bezielt mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Sheryl Sandberg, Adam Grant boeken
  Sheryl Sandberg, Adam Grant - Optie B

  Van Facebooks COO en een van de tophoogleraren van de universiteit van Pennsylvania, auteurs van respectievelijk Lean In en Originals, beide #1 New York Times-bestsellers: een sterk, inspirerend en praktisch boek over het kweken van veerkracht en doorgaan na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lieve Thienpont boeken
  Lieve Thienpont - De pijn van anders zijn

  Wat als je je anders voelt dan alle anderen, zonder zichtbare afwijking of beperking? Wat als dat anders-zijn zich zozeer binnen in jezelf afspeelt, dat mensen nooit zien of telkens weer vergeten hoe moeilijk je het hebt? Psychiater Lieve Thienpont verzamelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Tom Herregodts boeken
  Tom Herregodts - God rijdt met een Porsche

  God rijdt met een Porsche' gaat eigenlijk niet over God en ook niet over een gekend automerk, maar over Angst, geloof in en zorg voor jezelf. De aangename aandacht van zowel sociale media als krant en radio noopte ons de wat saaie titel 'Fysica van de Angst'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ryan Holiday boeken
  Ryan Holiday - Ego is de vijand

  Het heeft de carrières van jonge, veelbelovende genieën doen stranden. Het heeft fortuinen in rook doen opgaan en bedrijven aan de rand van de afgrond gebracht. Het heeft tegenslag ondraaglijk gemaakt en leren van fouten in schaamte veranderd. Zijn naam?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jaap Spaans, Henriëtte van der Horst, Judith Rosmalen, Yanda van Rood, Sako Visser boeken
  Jaap Spaans, Henriëtte van der Horst, Judith Rosmalen, Yanda van Rood, Sako Visser - Behandeling van somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten

  Er bestaan lichamelijke klachten waarvoor, ook na uitgebreid medisch onderzoek, on voldoende een somatische oorzaak kan worden gevonden. Dat kan het geval zijn bij pijnklachten, chronische vermoeidheid of buik- maag- en darmklachten. Veel therapeuten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,99
 • Paul Vrouwenvelder, Roderik Kelderman boeken
  Paul Vrouwenvelder, Roderik Kelderman - De sociale superheld

  Met het boek De sociale superheld van communicatiecoaches Roderik Kelderman en Paul Vrouwenvelder leer je echt contact te gebruiken als sleutel tot geluk en succes. We hebben honderden Facebookvrienden, krijgen felicitaties via WhatsApp en likes voor onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sara Van Wesenbeeck boeken
  Sara Van Wesenbeeck - Rust in je huis en je hoofd

  ?Een opgeruimd huis én een opgeruimd hoofd aan de hand van haalbare stappenplannen en praktische tipsSara Van Wesenbeeck is dé organizing specialist van de Lage Landen (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Wouter van der Schaar boeken
  Wouter van der Schaar - Spiegelneuronen

  Als psychotherapeut is de auteur Dr. Wouter W. van der Schaar altijd geboeid geweest in de dynamiek van gedachtenprocessen bij patiënten in zijn praktijk. Dit is met name het geval bij relatietherapie waarbij getracht wordt om begrip voor elkaars standpunten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tatjana van Strien boeken
  Tatjana van Strien - Afvallen op maat

  Afvallen. We hebben het Mayodieet, dr. Atkins en sonjabakkeren al geprobeerd. Jojoën we verder naar de volgende hype of kiezen we voor een methode met blijvend resultaat? We zijn te dik. Dat is niet gezond, dat weten we, en bovendien worden we er op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Diana Smidts, Mariëtte Huizinga boeken
  Diana Smidts, Mariëtte Huizinga - Gedrag in uitvoering - Tweede editie

  Executieve functies zijn denkprocessen in de hersenen die ervoor zorgen dat we ons gedrag in goede banen kunnen leiden. Bij kinderen zijn ze nodig voor alledaagse activiteiten, van het aankleden tot het plannen van huiswerk. Bij iedereen loopt de ontwikkeling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95