Boeken over psychologie

 • Ludo Driesen boeken
  Ludo Driesen - Het verhaal van Thomas

  Als ouders uit elkaar gaan, is dat voor kinderen een ingrijpend gebeuren dat ze moeten verwerken. Allerlei gedachten en gevoelens steken de kop op. Ook een loyaliteitsconflict kan optreden. Ieder kind zal de echtscheiding van zijn ouders op zijn eigen manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken
  Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Casusboek LVB en verslaving

  Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mirabelle Schaub-de Jong, Bernard van de Beek boeken
  Mirabelle Schaub-de Jong, Bernard van de Beek - Intervisie leren

  Intervisie leren is bedoeld voor studenten en professionals die doelbewust en gestructureerd willen werken aan hun professionele ontwikkeling door gebruik te maken van intervisie. In het boek wordt uitgelegd wat onder intervisie wordt verstaan en hoe het kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Rolf Dobelli boeken
  Rolf Dobelli - De kunst van goed leven

  Op zoek naar de weg naar geluk? Hier vind je er 52! Meer dan ooit zijn we op zoek naar de formule voor een goed leven. Wat maakt ons echt gelukkig? Is het beter om ongeluk proberen te vermijden in plaats van geluk na te streven? We verspillen ontzettend veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jeroen van Kooij, Linda van Kooij boeken
  Jeroen van Kooij, Linda van Kooij - The Traveling Yoga Family

  'The Traveling Yoga Family' is het boek van Linda en Jeroen van Kooij. De familie Van Kooij woont sinds januari 2017 in Chili voor het televisieprogramma 'Helemaal het einde' (wekelijks >1.000.000 kijkers). In het boek vertelt de familie wat hun belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ingrid Steenhuis, Wil Overtoom boeken
  Ingrid Steenhuis, Wil Overtoom - Positieve leefstijlverandering

  Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, blijkt voor veel mensen een flinke uitdaging. Dit boek biedt alle inzichten en handvatten om een leefstijlverandering uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Guido Valkeneers, Tim Vanhoomissen boeken
  Guido Valkeneers, Tim Vanhoomissen - Inleiding in de statistiek voor de gedragswetenschappen

  Dit boek biedt een introductie in de statistiek en kan gebruikt worden als studie- en werkboek voor studenten in de gedragswetenschappen. Daarbij wordt de statistiek benaderd als een belangrijke tool bij het verzamelen, ordenen en analyseren van de data van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,05
 • Daniel A. Hughes boeken
  Daniel A. Hughes - Hechtingsgerichte gezinstherapie Werkboek

  In Hechtingsgerichte gezinstherapie. Werken aan de basis beschreef Dan Hughes het inzetten van hechtingstherapie bij gezinnen. Daarmee verwierf de hechtingstheorie zich een plekje binnen het gebied van de gezinstherapie. In dit begeleidende werkboek gaat hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50
 • Stephen Mckenzie boeken
  Stephen Mckenzie - Hearthfulness

  De weg naar volledige verbondenheid met jezelf en anderen. Mindfulness is een woord dat tegenwoordig overal opduikt. Maar omvat het misschien meer dan we denken? In Azië is het idee van mindfulness verbonden met een ander, rijker concept - heartfulness. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kaja Nordengen boeken
  Kaja Nordengen - Je onvervangbare hersenen

  ‘Je onvervangbare hersenen’ van Kaja Nordengen is een vrolijk en slim boek dat je zelfinzicht verschaft. Het geeft antwoorden op vragen als: Hoe word je verliefd? Hoe komt het dat onze hersenen zo klein zijn? Het is ook vaak verrassend: Waarom misleidt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastiaan Hooft boeken
  Sebastiaan Hooft - APK voor ondernemers

  'APK voor ondernemers' is hét boek voor iedereen die duurzaam succes wil bereiken. Sebastiaan Hooft was een van de succesvolste ondernemers van Nederland, tot hij volledig crashte en bijna alles kwijtraakte. Hij raapte de brokstukken op en hervond zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • H.F.M. Crombag, H.L.G.J. Merckelbach boeken
  H.F.M. Crombag, H.L.G.J. Merckelbach - Hervonden herinneringen en andere misverstanden

  Kunnen mensen een traumatisch voorval meemaken en dat vervolgens verdringen? En kunnen zij dan via therapie zo’n verdrongen herinnering weer oproepen? Nee, is de boodschap van dit boek. Toen Hervonden Herinneringen en Andere Misverstanden in 1996 voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Else Marie van den Eerenbeemt boeken
  Else Marie van den Eerenbeemt - Wie krijgt de gouden armband van moeder

  Verlies, rouw en het verdelen van de erfenis vormen een emotioneel levensfeit waarmee iedereen onherroepelijk wordt geconfronteerd. Alles wat zich in de familie heeft afgespeeld aan liefde, erkenning en waardering wordt in de heftige fase rond het overlijden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Esther Perel boeken
  Esther Perel - Liefde in verhouding

  Een affaire: het kan een liefdespaar beroven van hun relatie, hun geluk, hun identiteit. En toch weten we maar weinig over dit eeuwenoude taboe, dat wereldwijd wordt veroordeeld maar ook wereldwijd gebeurt. De afgelopen tien jaar heeft de gelauwerde therapeut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lizzie Cornwall boeken
  Lizzie Cornwall - Inspiratie voor iedere dag

  Creativiteit. Productiviteit. Plezier. Een beetje inspiratie kleurt je hele dag en laat die er veel mooier uitzien. Laat je inspireren door de pakkende quotes, slimme tips en treffende beelden in dit boek. Pluk de dag en geniet van het leven! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Marie Kondo boeken
  Marie Kondo - Opgeruimd!

  Voor altijd een schoon en rommelvrij huis: ervaar hoe opruimen je leven voorgoed kan veranderen! De Japanse Marie Kondo runt een gerenommeerd adviesbureau dat mensen leert hoe ze hun rommelige huizen kunnen transformeren in ruimtes vol rust en inspiratie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Coen Verbraak boeken
  Coen Verbraak - Kijken in de ziel

  Psychiaters zijn speleologen van de menselijke geest. Ze kennen de weg in het gangenstelsel van onze diepste verlangens en emoties. Maar wat nu als ze zélf door het bestaan op de proef worden gesteld? Vinden ze door hun ervaring dan vanzelf de uitgang of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ilse Sand boeken
  Ilse Sand - Wegwijs in het labyrint van je emoties

  Dit nieuwe boek van de Deense psychotherapeute Ilse Sand onderzoekt de herkomst van onze gevoelens, en leert ons om deze te accepteren en te begrijpen. Met gevoelige mensen in gedachten geeft Ilse Sand aan de hand van praktijkvoorbeelden tal van praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Dominique Dumortier boeken
  Dominique Dumortier - Van een andere planeet

  Dominique is anders, ze heeft autisme. Mensen vinden haar "moeilijk". Autisme is onzichtbaar. Een persoon met autisme leeft op een andere planeet. In dit autobiografische verslag leren we autisme kennen van binnen uit. We voelen aan den lijve de hinder die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Barbelo C. Uijtenbogaardt boeken
  Barbelo C. Uijtenbogaardt - Hypnotherapie en lichamelijke klachten

  Hypnotherapie is effectief gebleken bij het verminderen van lichamelijke klachten, zoals hoofdpijnen, buikpijnen, reumatische spierpijn, oorsuizingen en slaapproblemen. Door de gevarieerde praktijkvoorbeelden en wel 35 tips voor het slapen krijgt de lezer een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Darrah Westrup, Joann Wright boeken
  Darrah Westrup, Joann Wright - ACT voor groepen

  Acceptatie-en-commitmenttherapie is een snel groeiende, relatief nieuwe vorm van gedragstherapie. Met de nadruk op waarden, mindfulness, verbonden actie en flexibiliteit, is ACT succesvol gebleken bij de behandeling van verschillende stoornissen en problemen:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Vicky Maria de Witte boeken
  Vicky Maria de Witte - Als je ooit jezelf wordt dan zal ik je missen

  Thomas werd de laatste weken steeds drukker. Vicky vond het maar vreemd, maar kon er niet haar vinger op leggen. Steeds meer lopen de situaties uit de hand. Dan wordt Thomas opgepakt door de politie. Het raadsel wordt steeds groter, maar het is nu in ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Adam Grant boeken
  Adam Grant - Het kan ook anders

  Adam Grant is een van de boeiendste en prikkelendste grote denkers van zijn generatie en richt zich er in dit boek op hoe je de wereld een beetje beter kunt maken vanuit een pioniersperspectief: door ervoor te kiezen om tegen de stroom in te zwemmen, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marieke Proper boeken
  Marieke Proper - Red Je Relatie Survivalgids voor koppels

  Heb je het gevoel dat je vastloopt in jouw relatie? Voel jij je niet begrepen? In Red Je Relatie geef ik antwoord op al jouw vragen rondom relatieproblemen. Wil je een scheiding voorkomen en niet naar een relatietherapeut? Dit relatieboek helpt je stap voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,55
 • Wendy Geuverink boeken
  Wendy Geuverink - In mijn familie

  'In mijn familie - Moeilijke medische keuzes rond ziekte en erfelijke aanleg' van Wendy Geuverink is van belang voor iedereen die voor belangrijke keuzes staat op het gebied van gezondheid. In haar boek beschrijft Wendy Geuverink haar persoonlijke verhaal, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50