Boeken over psychologie

 • Emilie Wapnick boeken
  Emilie Wapnick - Hoe word je ALLES?

  'Dit boek is voor het soort mensen dat niet voor een enkel levenspad kan kiezen omdat ze foodblogger + surfinstructeur + schrijver + meer willen worden in dit leven.' - DARLA Magazine Wat wil je later worden als je groot bent? Het lijkt een onschuldige vraag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Esther Perel boeken
  Esther Perel - Liefde in verhouding

  Een affaire: het kan een liefdespaar beroven van hun relatie, hun geluk, hun identiteit. En toch weten we maar weinig over dit eeuwenoude taboe, dat wereldwijd wordt veroordeeld maar ook wereldwijd gebeurt. De afgelopen tien jaar heeft de gelauwerde therapeut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mithu Storoni boeken
  Mithu Storoni - Stressproof

  * Wat is de beste tijd om te sporten, en kun je ook te veel sporten?* Welke voedingsmiddelen hebben een positief effect op het brein, en welke niet?* Hoe kun je muziek, beweging en motivatie inzetten om je brein een boost te geven en veerkrachtig te blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken in communicatie

  Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Susan Marletta Hart boeken
  Susan Marletta Hart - Hooggevoeligheid en stress

  In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Robin Stevens boeken
  Robin Stevens - De kracht van NLP

  Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Rober boeken
  Peter Rober - Samen in gezinstherapie

  Gezinnen bestaan in alle vormen en kleuren, en allemaal beginnen ze vanuit liefde. Maar wanneer een gezin de hulp van een gezinstherapeut zoekt, zijn wrok, angst en teleurstelling vaak uitgegroeid tot de dominante krachten die het dagelijks leven beheersen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • André Aleman boeken
  André Aleman - Je brein de baas

  In Je brein de baas neemt neuropsycholoog André Aleman het op voor het bewuste denken. Onderzoek heeft eerder aangetoond dat juist onbewuste processen in ons brein een grote invloed kunnen hebben op ons gedrag. Daardoor zijn veel wetenschappers de rol van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David A. Crenshaw, Robert Brooks, Sam Goldstein boeken
  David A. Crenshaw, Robert Brooks, Sam Goldstein - Veerkracht versterken met speltherapeutische interventies

  Ooit werd veerkracht beschouwd als iets waar maar weinig mensen over beschikken. Uit onderzoek blijkt steeds meer dat iedereen voldoende veerkracht kan ontwikkelen om tegenslagen te overwinnen. In dit boek beschrijven deskundigen diverse creatieve manieren om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  Jeffrey Wijnberg - Dagboek van een psycholoog

  Meer dan eens vertelt psycholoog Jeffrey Wijnberg in zijn boeken hoe het in zijn praktijk eraan toegaat. Toch blijven veel vragen onbeantwoord. Hoe denkt hij echt over zijn patiënten, welke gebeurtenissen raken zijn persoonlijk leven? En hoe beïnvloeden zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kimberley Abbott boeken
  Kimberley Abbott - Onder Controle

  Wat maakt een omgeving? Een plek, een ruimte, een gebied? Een interactie? Of is een omgeving meer een sfeer, een persoonlijke interpretatie? Een ervaring die wij zelf creëren?Onder controle geeft inzicht in de complexe innerlijke wereld van de mens en gaat in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Berry Collewijn boeken
  Berry Collewijn - Tango van de ikken

  * Vervolg op de bestseller Ik (k)en mijn ikken* Een nieuwe verfrissende kijk op relaties* Lekker lezen in de zomervakantieTANGO VAN DE IKKENVoice Dialogue in relatiesHeb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nadia van der Spek, Vincent Willemsen, Kitty Knipscheer-Kuipers, Irma Verdonck-de Leeuw, William S. Breitbart, Shannon R. Poppito boeken
  Nadia van der Spek, Vincent Willemsen, Kitty Knipscheer-Kuipers, Irma Verdonck-de Leeuw, William S. Breitbart, Shannon R. Poppito - Kanker en persoonlijke zingeving

  Dit werkboek hoort bij het Meaning-centered Psychotherapy (MCP), een psychotherapeutische interventie die oorspronkelijk in Amerika is ontwikkeld door W. Breitbart. Doel van deze evidence based behandeling is het vergroten en versterken van een gevoel van zin-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Michel Taal boeken
  Michel Taal - Faalkracht

  Innoveren en risico’s nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden. Maar hoe doe je dat? Michel Taal combineerde inzichten op het gebied van gamification en evolutionaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ludo Driesen boeken
  Ludo Driesen - Het verhaal van Thomas

  Als ouders uit elkaar gaan, is dat voor kinderen een ingrijpend gebeuren dat ze moeten verwerken. Allerlei gedachten en gevoelens steken de kop op. Ook een loyaliteitsconflict kan optreden. Ieder kind zal de echtscheiding van zijn ouders op zijn eigen manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Joop Bosch, Pier Prins boeken
  Joop Bosch, Pier Prins - N = 1 Gevalsstudies kinderen en jongeren

  Het N=1-verslag is een bekwaamheidsproef die elke aankomend cognitief gedragstherapeut aflegt. Het archief van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) bevat duizenden N=1-verslagen die heel veel informatie bevatten. In deze boeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken
  Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Casusboek LVB en verslaving

  Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeroen van Kooij, Linda van Kooij boeken
  Jeroen van Kooij, Linda van Kooij - The Traveling Yoga Family

  'The Traveling Yoga Family' is het boek van Linda en Jeroen van Kooij. De familie Van Kooij woont sinds januari 2017 in Chili voor het televisieprogramma 'Helemaal het einde' (wekelijks >1.000.000 kijkers). In het boek vertelt de familie wat hun belangrijkste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken
  Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Handboek LVB en verslaving

  Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Guido Valkeneers, Tim Vanhoomissen boeken
  Guido Valkeneers, Tim Vanhoomissen - Inleiding in de statistiek voor de gedragswetenschappen

  Dit boek biedt een introductie in de statistiek en kan gebruikt worden als studie- en werkboek voor studenten in de gedragswetenschappen. Daarbij wordt de statistiek benaderd als een belangrijke tool bij het verzamelen, ordenen en analyseren van de data van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,05
 • Stephen Mckenzie boeken
  Stephen Mckenzie - Hearthfulness

  De weg naar volledige verbondenheid met jezelf en anderen. Mindfulness is een woord dat tegenwoordig overal opduikt. Maar omvat het misschien meer dan we denken? In Azië is het idee van mindfulness verbonden met een ander, rijker concept - heartfulness. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kaja Nordengen boeken
  Kaja Nordengen - Je onvervangbare hersenen

  ‘Je onvervangbare hersenen’ van Kaja Nordengen is een vrolijk en slim boek dat je zelfinzicht verschaft. Het geeft antwoorden op vragen als: Hoe word je verliefd? Hoe komt het dat onze hersenen zo klein zijn? Het is ook vaak verrassend: Waarom misleidt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sebastiaan Hooft boeken
  Sebastiaan Hooft - APK voor ondernemers

  'APK voor ondernemers' is hét boek voor iedereen die duurzaam succes wil bereiken. Sebastiaan Hooft was een van de succesvolste ondernemers van Nederland, tot hij volledig crashte en bijna alles kwijtraakte. Hij raapte de brokstukken op en hervond zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Petra Deij boeken
  Petra Deij - Verder na een affaire

  Hoe kom je over ontrouw heen? In deze aangevulde, herziene editie van het boek Blijf toch bij me beschrijft Petra Deij dat zo’n stormachtige en pijnlijke periode niet in een scheiding hoeft te eindigen en hoe je eroverheen kunt komen. Met zorgvuldige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • H.F.M. Crombag, H.L.G.J. Merckelbach boeken
  H.F.M. Crombag, H.L.G.J. Merckelbach - Hervonden herinneringen en andere misverstanden

  Kunnen mensen een traumatisch voorval meemaken en dat vervolgens verdringen? En kunnen zij dan via therapie zo’n verdrongen herinnering weer oproepen? Nee, is de boodschap van dit boek. Toen Hervonden Herinneringen en Andere Misverstanden in 1996 voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50