Boeken over psychologie

 • Carolina Bont boeken
  Carolina Bont - Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness

  'Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Meik Wiking boeken
  Meik Wiking - Lykke

  HET IS DUIDELIJK WAAROM DENEMARKEN VAAK HET GELUKKIGSTE LAND TER WERELD WORDT GENOEMD: NIET ALLEEN ZIJN WERK EN PRIVÉ PERFECT IN BALANS, HEBBEN DENEN GRATIS HOGER ONDERWIJS EN TREINEN DIE ALTIJD OP TIJD RIJDEN, MAAR ZE STEKEN PER HUISHOUDEN OOK VAKER KAARSEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jos Olgers boeken
  Jos Olgers - De binnenwereld spreekt

  De Binnenwereld Spreekt is het 3e boek van Jos Olgers. Het behandelt de onderbewuste processen, die ons welbevinden bepalen. 1. Inleiding De inleiding begint met een zin, die de basis is van dit boek: communicatie met de binnenwereld geeft de mens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Fleur van Groningen boeken
  Fleur van Groningen - Dat kleine geluk

  Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kaja Nordengen boeken
  Kaja Nordengen - Je onvervangbare hersenen

  ‘Je onvervangbare hersenen’ van Kaja Nordengen is een vrolijk en slim boek dat je zelfinzicht verschaft. Het geeft antwoorden op vragen als: Hoe word je verliefd? Hoe komt het dat onze hersenen zo klein zijn? Het is ook vaak verrassend: Waarom misleidt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • JoAnne Pedro-Carroll boeken
  JoAnne Pedro-Carroll - Kinderen op de eerste plaats

  Een scheiding is zeer ingrijpend, voor zowel ouders als kinderen. JoAnne Pedro-Carroll laat in dit boek zien dat kinderen er met de juiste hulp ook sterker uit kunnen komen dan ze voor die tijd waren. 'Kinderen op de eerste plaats' vertelt hoe je met kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Leo Pot boeken
  Leo Pot - Hoe krijg je altijd gelijk?

  Als feiten en argumenten niet meer werken heb je zwaarder geschut nodig om anderen te overtuigen. Dit boek bevat de 49 beste psychologische inzichten om met subtiele manipulatie zaken naar je hand te zetten. Mensen gaan doen wat jij wilt, en ze zullen je er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joseph LeDoux boeken
  Joseph LeDoux - Angstig

  Angstig biedt een nieuwe kijk op bewustzijn en emoties, met name vrees en angst, en op de stoornissen die ermee samenhangen. Veel van wat ons brein doet, gebeurt niet-bewust. Onze bewuste geest construeert vervolgens een verklaring voor wat we ervaren. Emoties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Joel Levy boeken
  Joel Levy - Waarom we doen wat we doen

  Kunnen we denken zonder woorden? Wat maakt ons gelukkig? Wat is normaal? Dit boek - geeft uitleg over de belangrijkste principes, problemen en argumenten uit de psychologie. - laat u kennismaken met de invloedrijkste mensen uit het vakgebied. - stelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Marc Herremans boeken
  Marc Herremans - De kaarten van je leven

  Marc Herremans toont hoe tegenslagen je sterker kunnen maken 'Net als iedereen heb ik wel eens mindere momenten gehad en zal ik die wellicht nog kennen, net als iedereen heb ik wel eens gefaald en zal ik dat waarschijnlijk nog wel eens doen. Dit boek gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Don Miguel Ruiz, Janet Mills boeken
  Don Miguel Ruiz, Janet Mills - Herontdek de stem van waarheid

  Wijsheid van de Tolteken - Een praktische gids naar innerlijke rust. In dit boek herinnert Miguel Ruiz ons aan een even diepzinnige als eenvoudige waarheid: de enige manier om een einde te maken aan ons emotioneel lijden en onze vreugde in het leven terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fleur van Groningen boeken
  Fleur van Groningen - Leven zonder filter

  Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar heb je ook meer oog voor detail? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Stefanie Stahl, Melanie Alt boeken
  Stefanie Stahl, Melanie Alt - Typisch iets voor mij!

  In Typisch iets voor mij! maken we een reis door ons onderbewustzijn op basis van de karaktertypologie van Carl Jung, verder ontwikkeld door Isabel Myers en Katharine Briggs. Daarbij krijgen we nieuwe inzichten over onze persoonlijke gedragspatronen en over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Coert Visser boeken
  Coert Visser - Leren & presteren

  Leren en presteren zijn belangrijke activiteiten in het leven van ieder mens. Van jongs af aan wordt er van ons verwacht dat we leren en presteren. Gelukkig zijn we van nature gemotiveerd om dit te doen. Dit boek kan je helpen om zelf beter te gaan leren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lola Akerstrom boeken
  Lola Akerstrom - Lagom

  Voor alle lezers van Meik Wikings Hygge: maak kennis met hét boek over de nieuwste Scandi-trend: Lagom ‘Lagom är bäst’ is een bekend Zweeds spreekwoord, en betekent zoiets als ‘De juiste hoeveelheid is het beste’. Lagom vat de Zweedse psyche perfect… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marlou Kleve boeken
  Marlou Kleve - Hartvol

  Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Dat kan ook anders. Zelfcompassie geeft je praktische handvatten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Verhulst Cindy, Katrien Vanhauwaert boeken
  Verhulst Cindy, Katrien Vanhauwaert - Combi-pakket grote woorden bij kanker en troostkaa

  Het combipakket Grote woorden bij kanker & Troostkaarten voor kinderen en jongeren reikt je middelen aan om verlies en ziekte bespreekbaar te maken met kinderen en jongeren. Het boek Grote woorden bij kanker wil woorden als kanker, chemo en bestraling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Mark Kinet, Michel Thys boeken
  Mark Kinet, Michel Thys - Psychoanalytische praktijk tussen onbewuste en wetenschap. Reeks Psychoanalytisch Actueel

  Een van de constanten in de reeks Psychoanalytisch Actueel is dat ze op de psychoanalytische praktijk is gericht. Nu eens komt een specifieke problematiek aan bod, dan weer een welbepaalde therapeutische setting of modus. Dit boek neemt de merites van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jan Geurtz boeken
  Jan Geurtz - Meditatiekaarten bij 'Over liefde en loslaten'

  MEDITATIEKAARTEN bij Over liefde en loslaten Deze meditatiekaarten horen bij het boek Over liefde en loslaten, de levenscrisis als spirituele doorbraak. Je kunt ze ook los daarvan gebruiken. Wanneer je bekneld zit in een pijnlijke emotie en het lukt niet om je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-P: Scoreformulieren (50 ex.)

  Scoreformulier behorend bij SCID-5-P. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Persoonlijkheidsstoornissen (voorheen SCID-II) Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  79,50
 • Jakop Rigter boeken
  Jakop Rigter - Basisboek psychologie

  Ons gedrag komt voort uit biologische, psychische en sociale processen. Onderzoek wijst uit dat in al die processen, sociale verbondenheid met andere mensen een centrale rol speelt. Erfelijke aanleg is in deze benadering net zo belangrijk als de werking van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Rita Capitein boeken
  Rita Capitein - Het Enneagram & Liefdesrelaties

  Mag ik jouw gebruiksaanwijzing? Meer begrip, geluk en plezier in de liefde met het enneagram 'Ik kijk hem aan en zie aan zijn houding dat hij me niet begrijpt. Weer hoor ik mezelf mijn standpunt herhalen - dit keer wat feller - en dan realiseer ik me dat we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Christel Petitcollin boeken
  Christel Petitcollin - Feel Good raadgever - Positief omgaan met je emoties

  Gevoelens leren herkennen en begrijpen. Emoties zijn soms beangstigend en worden vaak niet goed aanvaard in onze zogenaamd beschaafde maatschappij. Voor de meeste mensen betekent 'je emoties beheersen' hetzelfde als ze controleren, ze verdringen en vooral ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lisetta Esveld boeken
  Lisetta Esveld - De kracht van sensitiviteit

  De zelfbewuste mens weet dat er een immense kracht schuilt in het open en sensitief durven zijn en hier op authentieke wijze uitdrukking aan durven geven. De kracht van sensitiviteit is een pleidooi voor fijngevoeligheid en het durven vertrouwen op wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Nelleke van der Boon, Hedwig van Bakel boeken
  Nelleke van der Boon, Hedwig van Bakel - Modified Interaction Guidance (MIG)

  Dit boek geeft behandelaren werkend binnen het veld van Infant Mental Health en trauma inzicht in de videofeedbackmethode Modified Interaction Guidance (MIG). Deze methode voor jonge kinderen (0 – 6 jaar) met gehechtheidsproblematiek en met ouders die een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00