Boeken over psychologie

 • Els Kors, Kristel Bijen, Rik Knipschild, Harmien Koopmans, Karien Kroeze, Doenja van Leeuwaarden, Omar Gudino, Marylène Cloitre boeken
  Els Kors, Kristel Bijen, Rik Knipschild, Harmien Koopmans, Karien Kroeze, Doenja van Leeuwaarden, Omar Gudino, Marylène Cloitre - Training in affectieve en interpersoonlijke Regulatievaardigheden voor meervoudig getraumatiseerde Adolescenten - Protocol

  Dit behandelprotocol helpt cognitief gedragstherapeuten, psychologen/orthopedagogen, psychotraumatherapeuten, psychiaters en andere hulpverleners bij de behandeling van jongeren die door meervoudige en interpersoonlijke traumatisering klachten hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken in communicatie

  Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Jos Olgers boeken
  Jos Olgers - De binnenwereld spreekt

  De Binnenwereld Spreekt is het 3e boek van Jos Olgers. Het behandelt de onderbewuste processen, die ons welbevinden bepalen. 1. Inleiding De inleiding begint met een zin, die de basis is van dit boek: communicatie met de binnenwereld geeft de mens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Meik Wiking boeken
  Meik Wiking - Lykke

  HET IS DUIDELIJK WAAROM DENEMARKEN VAAK HET GELUKKIGSTE LAND TER WERELD WORDT GENOEMD: NIET ALLEEN ZIJN WERK EN PRIVÉ PERFECT IN BALANS, HEBBEN DENEN GRATIS HOGER ONDERWIJS EN TREINEN DIE ALTIJD OP TIJD RIJDEN, MAAR ZE STEKEN PER HUISHOUDEN OOK VAKER KAARSEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Rober boeken
  Peter Rober - Lief en leed

  "Voor we beginnen, wil ik duidelijk zijn.Ik wil niet dat je mij behandelt als een geval.Ik wil dat je naar me luistert."Zo begint dit boek, waarin we stemmen horen die vaak niet gehoord worden. Het zijn de stemmen van mensen die in psychotherapie zijn. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Agnes van Minnen boeken
  Agnes van Minnen - Verlamd van angst - Herstellen na seksueel misbruik

  Waarom heb ik niet geschreeuwd? Waarom heb ik me niet verzet? Waarom heb ik niemand iets verteld? Waarom deed ik wat de dader vroeg? Waarom ging ik keer op keer terug?Veel vrouwen - en mannen - die slachtoffer zijn van seksueel misbruik kampen met deze vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Elke Van Hoof boeken
  Elke Van Hoof - Eerste hulp bij hoogsensitiviteit

  Raak je snel overprikkeld? Lijkt het soms alsof je veel meer tijd nodig hebt dan anderen om een beslissing te nemen? En zinderen zowel positieve als negatieve emoties lang bij je na? Dan is de kans groot dat je hoogsensitief bent. Je bent zeker niet de enige;… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marlou Kleve boeken
  Marlou Kleve - Hartvol

  Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Dat kan ook anders. Zelfcompassie geeft je praktische handvatten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Kimberley Abbott boeken
  Kimberley Abbott - Onder Controle

  Wat maakt een omgeving? Een plek, een ruimte, een gebied? Een interactie? Of is een omgeving meer een sfeer, een persoonlijke interpretatie? Een ervaring die wij zelf creëren?Onder controle geeft inzicht in de complexe innerlijke wereld van de mens en gaat in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lola Akerstrom boeken
  Lola Akerstrom - Lagom

  Voor alle lezers van Meik Wikings Hygge: maak kennis met hét boek over de nieuwste Scandi-trend: Lagom ‘Lagom är bäst’ is een bekend Zweeds spreekwoord, en betekent zoiets als ‘De juiste hoeveelheid is het beste’. Lagom vat de Zweedse psyche perfect… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joop Fenstra boeken
  Joop Fenstra - Zelfhypnose ... je kunt het zelf doen

  Hypnose is een krachtig fenomeen, dat toegepast wordt bij het behandelen van diverse klachten, onder andere: fobieën, pijn en verslavingen, zoals roken. Daarnaast kan het heel goed helpen bij het versterken van zelfvertrouwen, afvallen of het overwinnen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Oeds-Jan Postma boeken
  Oeds-Jan Postma - Miljonair met een gewone baan

  Een miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Nooit meer werken, alles doen wat je wilt. Maar waarom zou je het bij dromen laten? Financieel onafhankelijk worden, dat kan iedereen. Ook als je een modaal inkomen hebt. Om miljonair te worden hoef je niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tony Crabbe boeken
  Tony Crabbe - Nooit meer te druk

  Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven. Onze inbox en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Michel Taal boeken
  Michel Taal - Faalkracht

  Innoveren en risico’s nemen is belangrijker dan ooit. En dus ook het loslaten van de angsten en beperkende gedachten die je in je comfortzone houden. Maar hoe doe je dat? Michel Taal combineerde inzichten op het gebied van gamification en evolutionaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leo Pot boeken
  Leo Pot - Hoe krijg je altijd gelijk?

  Als feiten en argumenten niet meer werken heb je zwaarder geschut nodig om anderen te overtuigen. Dit boek bevat de 49 beste psychologische inzichten om met subtiele manipulatie zaken naar je hand te zetten. Mensen gaan doen wat jij wilt, en ze zullen je er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stephen Mckenzie boeken
  Stephen Mckenzie - Hearthfulness

  De weg naar volledige verbondenheid met jezelf en anderen. Mindfulness is een woord dat tegenwoordig overal opduikt. Maar omvat het misschien meer dan we denken? In Azië is het idee van mindfulness verbonden met een ander, rijker concept - heartfulness. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kaja Nordengen boeken
  Kaja Nordengen - Je onvervangbare hersenen

  ‘Je onvervangbare hersenen’ van Kaja Nordengen is een vrolijk en slim boek dat je zelfinzicht verschaft. Het geeft antwoorden op vragen als: Hoe word je verliefd? Hoe komt het dat onze hersenen zo klein zijn? Het is ook vaak verrassend: Waarom misleidt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Joseph LeDoux boeken
  Joseph LeDoux - Angstig

  Angstig biedt een nieuwe kijk op bewustzijn en emoties, met name vrees en angst, en op de stoornissen die ermee samenhangen. Veel van wat ons brein doet, gebeurt niet-bewust. Onze bewuste geest construeert vervolgens een verklaring voor wat we ervaren. Emoties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Sebastiaan Hooft boeken
  Sebastiaan Hooft - APK voor ondernemers

  'APK voor ondernemers' is hét boek voor iedereen die duurzaam succes wil bereiken. Sebastiaan Hooft was een van de succesvolste ondernemers van Nederland, tot hij volledig crashte en bijna alles kwijtraakte. Hij raapte de brokstukken op en hervond zichzelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lien Goossens, Ellen Moens boeken
  Lien Goossens, Ellen Moens - Eetproblemen bij kinderen en adolescenten

  'Eens een moeilijke eter, altijd een moeilijke eter.' 'Enkel kinderen met overgewicht zijn bezig met lijnen.' 'De media zijn de oorzaak van eetstoornissen bij jongeren.' Eetproblemen kunnen opduiken op verschillende leeftijden gedurende de ontwikkeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Michael B. First, Janet B.W. Williams, Lorna Smith Benjamin, Robert L. Spitzer boeken
  Michael B. First, Janet B.W. Williams, Lorna Smith Benjamin, Robert L. Spitzer - SCID-5-P: Vragenlijst (50 ex.)

  SCID-5-P. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Persoonlijkheidsstoornissen (voorheen SCID-II). Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  79,50
 • Carolina Bont boeken
  Carolina Bont - Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness

  'Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sue Gerhardt boeken
  Sue Gerhardt - Waarom liefde zo belangrijk is

  Dit boek verklaart waarom de liefde van ouders voor hun kind onmisbaar is voor de ontwikkeling van de hersenen vroeg in het leven, en wat de gevolgen zijn als die liefdevolle interactie ontbreekt. De stress die een kind dan ervaart, is van grote invloed op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fleur van Groningen boeken
  Fleur van Groningen - Dat kleine geluk

  Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H.F.M. Crombag, H.L.G.J. Merckelbach boeken
  H.F.M. Crombag, H.L.G.J. Merckelbach - Hervonden herinneringen en andere misverstanden

  Kunnen mensen een traumatisch voorval meemaken en dat vervolgens verdringen? En kunnen zij dan via therapie zo’n verdrongen herinnering weer oproepen? Nee, is de boodschap van dit boek. Toen Hervonden Herinneringen en Andere Misverstanden in 1996 voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50