Boeken over psychologie

 • Denis Bukin, Kamil' Guliev boeken
  Denis Bukin, Kamil' Guliev - Breinbootcamp

  Denis Bukin geeft in ‘Breinbootcamp’ op speelse en verhalende wijze een training voor je geheugen en geest. Stel je voor dat je feilloos kunt onthouden wat er in een belangrijk gesprek is gezegd, of nooit meer vergeet iets te doen wat je beloofd hebt. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Elise van der Giessen, Hetty Verzaal boeken
  Elise van der Giessen, Hetty Verzaal - Samen werkt het beter

  Samen werkt het beter is een compleet handboek oplossingsgericht werken voor de gehandicaptenzorg, geschikt voor onderwijs, training en praktijk. HIn de gehandicaptenzorg wordt steeds meer oplossingsgericht gewerkt. Terecht, want iedereen ontwikkelt zich beter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Miriam Weigel boeken
  Miriam Weigel - De kernoorzaak van problemen

  Via 350 voorbeelden wordt uitgelegd hoe 'n trauma zich daadwerkelijk kan ontwikkelen tot depressie, paniek, eetstoornis, verslaving, terrorisme, slaapproblemen, borderline, moord, relatieproblemen etcWaardoor ontwikkelt iemand een depressie, een verslaving of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aad Dekker boeken
  Aad Dekker - Van spanning naar ontspanning

  Je hebt veel bereikt en je lijkt je leven goed op de rit te hebben. Een carrière om trots op te zijn, een baan, een relatie of een gezin. Maar wellicht ervaar je, zoals veel ambitieuze mensen, een gevoel van onrust in de alledaagse hectiek en bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Steef Oskarsson boeken
  Steef Oskarsson - Oefenboek faalangst

  Faalangst is een veel voorkomend probleem. Leerkrachten op scholen zien dagelijks wel leerlingen die er last van hebben. Faalangst is de spanning of angst die je ervaart in situaties waarin je beoordeeld wordt of een prestatie moet leveren. Je lichaam geeft… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,95
 • Richard Layard, David M. Clark boeken
  Richard Layard, David M. Clark - Therapiewinst

  'Een aantal jaren geleden brak ik mijn been op tien plaatsen. Nadat ik in de auto werd geholpen om naar het ziekenhuis te gaan, duwde iemand de autodeur dicht, met mijn gebroken been er nog tussen. Dat deed vreselijk pijn. Toch is die pijn niets vergeleken met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Emelie van Laar boeken
  Emelie van Laar - Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

  Het doel van dit boek is je te laten zien hoe je een narcist, borderliner of psychopaat herkent.Vele slachtoffers slaken een kreet uit onmacht "Hij/Zij maakt mijn leven kapot", Ik kan niets goeds doen" of “Waarom ik?”.Er staan veel adviezen en punten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Megan Jayne Crabbe boeken
  Megan Jayne Crabbe - Body Positive Power

  Geluk heeft niets met je kledingmaat te maken. We zijn ervan overtuigd geraakt dat geluk iets is dat alleen maar mogelijk is als we ons streefgewicht behalen, als we een sixpack hebben, als we die paar centimeter van onze taille af kunnen halen. We zien ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rolf Dobelli boeken
  Rolf Dobelli - De kunst van het verstandige doen

  ‘De kunst van het verstandige doen is onderhoudend en leerzaam.’ De Volkskrant De weg van denken naar doen is bezaaid met valstrikken. Die zijn te vermijden, als je maar weet hoe. In 52 hoofdstukken laat Rolf Dobelli zien waarom het beter is deuren te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Inez Buyck, Argyris Stringaris, Eric Taylor boeken
  Inez Buyck, Argyris Stringaris, Eric Taylor - Prikkelbaarheid bij kinderen en adolescenten

  Dit boek geeft handvatten voor het diagnostisch proces en de behandeling van extreme prikkelbaarheid bij kinderen en adolescenten. Het beschrijft de ontwikkeling van abnormale toestanden van woede en de gevolgen daarvan voor de latere ontwikkeling. Hiermee is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Frank Tallis boeken
  Frank Tallis - De ongeneeslijke romanticus

  In ‘De ongeneeslijke romanticus’ doet befaamd en ervaren psychotherapeut Frank Tallis verslag van de ziekten die liefde kan voortbrengen. Liefde maakt en breekt ons, iedereen kent liefde, iedereen wil liefde, iedereen wordt wel eens verliefd, iedereen kent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marte Roemer boeken
  Marte Roemer - Take Action

  Take Action is een kortdurend behandelprogramma, gebaseerd op emotiegerichte gedragstherapie. Het richt zich op het anders leren omgaan met gevoelens, in plaats van deze direct te willen veranderen.Take Action is een overzichtelijk en relatief eenvoudig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Marte Roemer boeken
  Marte Roemer - Take Action

  Dit werkboek is onderdeel van Take Action, een behandelprogramma op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Het behandelprogramma is ontwikkeld om (jong) volwassenen te begeleiden, die vast zijn komen te zitten in een van de vele levensgebieden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paul Smeekes boeken
  Paul Smeekes - Help!

  "Wanneer je ja zegt tegen een ander, zorg er dan voor dat je geen nee zegt tegen jezelf" Paulo Coelho Als Pleaser heb je een laag gevoel van eigenwaarde met alle gevolgen van dien; je loopt vast op meerdere vlakken, hebt stress, wordt depressief of krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Veerle Valaert, Stefanie Falat boeken
  Veerle Valaert, Stefanie Falat - Vergeet je sportzak niet

  Een kind dat graag en veel sport, de meeste ouders zouden ervoor tekenen. En toch is een 'veelsporter' in je gezin niet altijd evident. Het brengt niet alleen heel wat praktisch geregel met zich mee, ook mentaal en fysiek heeft het kind begeleiding nodig, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S: Vragenlijst (50 ex.)

  SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). SCID-5-S Vragenlijst: Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  79,50
 • René van der Veer boeken
  René van der Veer - Opvoeden door beginners

  Baby?s moeten beslist alleen op hun kamertje inslapen. Peuters moet je niet voor hun tweede verjaardag proberen zindelijk te maken. Het huilen van een baby kan niet verminderd worden door hem of haar rond te dragen. Volledige borstvoeding mag maar een paar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • R.J. Reubsaet boeken
  R.J. Reubsaet - Schematherapie: werken met fases in de klinische praktijk

  Dit praktijkboek laat zien hoe je fasegericht kunt werken in schematherapie. Door fases toe te passen met elk een eigen doel en houding werk je, in teamverband of alleen, stap voor stap naar het einde. Het boek biedt een leidraad voor een optimale balans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Ikigai

  Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Robin Stevens boeken
  Robin Stevens - De Kracht van NLP

  Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dean Burnett boeken
  Dean Burnett - The happy brain

  Wat is geluk precies en hoe werkt het in ons brein? Waarom zijn we zo gelukkig wanneer we thuiskomen? Waarom hebben we andere mensen nodig om gelukkig te zijn? Helpt lachen om je gelukkiger te voelen? En waren we écht gelukkiger als kind? Geluk wordt door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eva Potharst boeken
  Eva Potharst - Mindful met je baby

  En dan is er ineens (weer) een baby en alles is anders. Het krijgen van een baby is meestal overweldigend. Niet alleen is het zorgen voor de baby en het dragen van de verantwoordelijkheid intens, ook alles wat vertrouwd was in je leven verandert ineens: hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tineke van den Berg boeken
  Tineke van den Berg - Praten met kinderen en jongeren over scheiding

  Dit handboek geeft professionals concrete suggesties over het voeren van gesprekken met kinderen en jongeren van wie de ouders gescheiden zijn. Hulpverleners lezen wat die kinderen te doen staat en krijgen gesprekstechnieken aangereikt om hen daarbij te helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Peter Oostelbos boeken
  Peter Oostelbos - De kracht van depressie

  In De kracht van depressie vertelt ervaringsdeskundige Peter Oostelbos hoe hij zijn depressie is gaan begrijpen en tot een vriend heeft gemaakt. Door een openhartig, ontroerend en meeslepend beschreven zelfonderzoek ontdekt hij een patroon in zijn depressies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50