Boeken over psychologie

 • Sara Van Wesenbeeck boeken
  Sara Van Wesenbeeck - Het handboek voor de spitsuurvrouw (POD)

  Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nicholas Arnst boeken
  Nicholas Arnst - Nicholas

  In het razend populaire tv-programma Nicholas trekt illusionist Nicholas Arnst de straat op om argeloze voorbijgangers op straat en Bekende Vlamingen te verbazen met zijn street magic. Mysterieuze verdwijningen, coole kaarttrucs en andere vingervlugge close-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Richard NEWTON boeken
  Richard NEWTON - Denk groot bereik meer

  Dit boek helpt je op weg om dingen te bereiken die je nooit voor mogelijk hield. Al die ideeën, plannen, dromen en antwoorden over wie je bent, wat je wilt, wat je doet en waar je naartoe gaat... Haal ze uit de kast en doe er iets mee! Het gaat erom dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marieke van Buytene, Ria Roelands boeken
  Marieke van Buytene, Ria Roelands - Plassen zijn om in te spetteren

  Spring in je creativiteit! Kinderen gebruiken hun creativiteit van nature. Bij volwassenen verdwijnt creativiteit vaak naar de achtergrond. De oplossing: start met eenvoudige oefeningen om weer ideeën te krijgen en te uiten. Plassen zijn om in te spetteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • John Gray, Arjuna Ardagh boeken
  John Gray, Arjuna Ardagh - Bewust man zijn

  John Gray Bewust man zijn Van de bestsellerauteur van Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus! De rol van de man in relatie tot vrouwen staat meer dan ooit in de schijnwerpers! Bewust man zijn helpt een man om naar binnen te kijken, leert hem zijn doel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Barbara Braams boeken
  Barbara Braams - Het riskante brein

  Waarom pubers zoveel risico nemen en waarom dat goed is Honderden pubers belanden jaarlijks in het ziekenhuis met een alcoholvergiftiging. Ze vormen de meerderheid van gearresteerden op verdenking van misdrijven en maken de meeste ongelukken van alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Giovanni Frazzetto boeken
  Giovanni Frazzetto - Nabij

  'Nabij' van Giovanni Frazetto is een boek over de vrouw die haar geliefde verzon omdat ze iemand nodig had die haar kon vertellen dat het goed zou komen: een ontroerend verhaal over wat er kan ontbreken aan een succesvol leven. Over de vader die pas op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mitch Prinstein boeken
  Mitch Prinstein - Populair

  We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld. Populair zijn is niet alleen belangrijk op de middelbare school, maar is ook van invloed op je gezondheid, je carrière en je relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S: Scoreformulieren (50 ex.)

  Scoreformulier behorend bij SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  89,50
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  Jeffrey Wijnberg - Dit is niet het leven dat ik heb besteld

  De moderne mens is gewend op zijn wenken bediend te worden. Met één muisklik kan alles besteld worden, van kakkerlakkensprays tot alpinopetjes en van diepvriespizza's tot libidoversterkers. Krijgen wat je hebt besteld, is de norm geworden en heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerd Claes, Johan Maes, Harriëtte Modderman boeken
  Gerd Claes, Johan Maes, Harriëtte Modderman - Ruimte maken voor verlies en rouw in therapie

  De dood van een dierbare, partners die scheiden, problemen met je fysieke gezondheid of mentale veerkracht, ontslagen worden... Rouw en verlies zijn eigen aan het leven. Vaak worden mensen na een verlies overstelpt met clichés over hoe ze dat verlies moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden boeken
  Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden - ACT your way

  'Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.' Een tegeltjeswijsheid waar geen speld tussen te krijgen is, maar die makkelijker gezegd is dan gedaan. Veel jongeren en adolescenten worstelen met het uitstippelen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Qing Li boeken
  Qing Li - Shinrin-Yoku

  Shinrin-yoku of bosbaden is in Japan al tientallen jaren hét geheim om gezonder, rustiger en gelukkiger te worden. Door shinrin-yoku maak je op allerlei manieren weer verbinding met de natuur: van mindful in het bos wandelen tot even pauze nemen in een park,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Diana Smidts boeken
  Diana Smidts - Zelfsturing in de klas

  Effectieve zelfsturing is nodig om het beste uit jezelf te kunnen halen, zowel op het gebied van leren als gedrag. Een kind brengt veel tijd op school door. Geen wonder dat deze omgeving van grote invloed is op de werking van de hersenen en daarmee de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monica Wardenaar boeken
  Monica Wardenaar - Jij past echt bij mij

  Op zoek naar de ideale partner? Eén die echt bij jou past? Dit boek is een praktisch hulpmiddel en zal je een verfrissend nieuw inzicht geven. Monica Wardenaar vertelt je over een nieuwe manier om te ontdekken of iemand bij je past. Je leert door middel van 3… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nick Blaser boeken
  Nick Blaser - Grenzen en liefde

  Als samenleving staan we misschien op een keerpunt waarbij de toegang tot onze binnenwereld, tot ons medegevoel en ons vermogen tot empathie op het spel staat. 'Grenzen en liefde' wijst op het grote belang van een goed beschermde binnenwereld en op de vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Harry Morres boeken
  Harry Morres - Levenskunst

  Het doel van levenskunst is om emotioneel stabiel te kunnen blijven door de nadruk te leggen op het bewust leren ervaren van een balans tussen de polariteiten van het dagelijks leven. In dit boek wordt een cursus beschreven, die de nadruk legt op het bewust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Arnold van Emmerik, Paul Rijnders boeken
  Arnold van Emmerik, Paul Rijnders - N = 1 Gevalsstudies volwassenen

  Het N=1-verslag is een bekwaamheidsproef die elke aankomend cognitief gedragstherapeut aflegt. Het archief van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) bevat duizenden N=1-verslagen die heel veel informatie bevatten. In deze boeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Steef Oskarsson boeken
  Steef Oskarsson - Oefenboek faalangst

  Faalangst is een veel voorkomend probleem. Leerkrachten op scholen zien dagelijks wel leerlingen die er last van hebben. Faalangst is de spanning of angst die je ervaart in situaties waarin je beoordeeld wordt of een prestatie moet leveren. Je lichaam geeft… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,95
 • Daniel Pink boeken
  Daniel Pink - Het juiste moment

  In ‘Het juiste moment’ doet bestsellerauteur Daniel H. Pink de wetenschap achter timing uit de doeken. De keuze voor hét juiste moment kan namelijk het cruciale verschil maken tussen succes of falen. Maar gek genoeg staan we nauwelijks stil bij wat goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marit Goessens boeken
  Marit Goessens - Handboek bij burn-out

  Dit boek is bedoeld om je tot steun te zijn tijdens je burn-out. Het ondersteunt je enerzijds met relevante informatie over burn-out en anderzijds met tips en adviezen.Het lijkt je ineens te overkomen: een burn-out. Je hebt langere tijd te veel van jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tony Crabbe boeken
  Tony Crabbe - Nooit meer te druk

  In de bestseller Nooit meer te druk gebruikt Tony Crabbe nieuw psychologisch onderzoek om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk. Al 100.000 mensen gingen je met dit boek voor in de zoektocht naar een opgeruimder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kees Gabriëls, Jan de Dreu boeken
  Kees Gabriëls, Jan de Dreu - Handboek voor Tijd

  Handboek voor Tijd gaat over een omkering in het hanteren van tijd. Over een omslag in het beleven van tijd als vijandige tegenstander naar behulpzame vriend. Je leert in dit boek om je eigen tijd te scheppen. Jouw tijd, waarin dat kan gebeuren wat jij graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Gilbert boeken
  Paul Gilbert - Compassion focused therapy

  Hét basisboek over Compassion Focused Therapy van de grondlegger zelf, met concepten uit de evolutionaire psychologie, de sociale psychologie, de ontwikkelingspsychologie, de neurowetenschappen en het boeddhisme. In dit boek laat Paul Gilbert, de grondlegger… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95