Boeken over psychologie

 • Marieke Proper boeken
  Marieke Proper - Red Je Relatie Survivalgids voor koppels

  Heb je het gevoel dat je vastloopt in jouw relatie? Voel jij je niet begrepen? In Red Je Relatie geef ik antwoord op al jouw vragen rondom relatieproblemen. Wil je een scheiding voorkomen en niet naar een relatietherapeut? Dit relatieboek helpt je stap voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,55
 • Jack Schaffer, Emil R. Rodolfa boeken
  Jack Schaffer, Emil R. Rodolfa - Kompas ICD-10-CM

  Voor classificatie van psychische stoornissen bestaan twee systemen. De DSM (Diagnostic and Statistical Manual) van de Amerikaanse Psychiatrische Associatie en de ICD (International Classification of Diseases) van de Wereldgezondheidsorganisatie. Beide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Esther Perel boeken
  Esther Perel - Liefde in verhouding

  Een affaire: het kan een liefdespaar beroven van hun relatie, hun geluk, hun identiteit. En toch weten we maar weinig over dit eeuwenoude taboe, dat wereldwijd wordt veroordeeld maar ook wereldwijd gebeurt. De afgelopen tien jaar heeft de gelauwerde therapeut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Nicholas Arnst boeken
  Nicholas Arnst - Nicholas

  In het razend populaire tv-programma Nicholas trekt illusionist Nicholas Arnst de straat op om argeloze voorbijgangers op straat en Bekende Vlamingen te verbazen met zijn street magic. Mysterieuze verdwijningen, coole kaarttrucs en andere vingervlugge close-up… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • David A. Crenshaw, Robert Brooks, Sam Goldstein boeken
  David A. Crenshaw, Robert Brooks, Sam Goldstein - Veerkracht versterken met speltherapeutische interventies

  Ooit werd veerkracht beschouwd als iets waar maar weinig mensen over beschikken. Uit onderzoek blijkt steeds meer dat iedereen voldoende veerkracht kan ontwikkelen om tegenslagen te overwinnen. In dit boek beschrijven deskundigen diverse creatieve manieren om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Ilse Van den Daele, Karin Nauwelaerts boeken
  Ilse Van den Daele, Karin Nauwelaerts - Hoogsensitiviteit @ work

  Je kunt geen krant openslaan of er staat een artikel in over stress. De werkdruk vandaag is hoog en als je hoogsensitief bent, heb je vaak meer dan andere mensen moeite om daar goed mee om te gaan. Nochtans beschik je als hoogsensitieve medewerker over heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marieke van Buytene, Ria Roelands boeken
  Marieke van Buytene, Ria Roelands - Plassen zijn om in te spetteren

  Spring in je creativiteit! Kinderen gebruiken hun creativiteit van nature. Bij volwassenen verdwijnt creativiteit vaak naar de achtergrond. De oplossing: start met eenvoudige oefeningen om weer ideeën te krijgen en te uiten. Plassen zijn om in te spetteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Laurna Fenenga boeken
  Laurna Fenenga - De Burn-out Specialist

  Flaptekst: Voel jij je alsmaar uitgeput en heb je geen energie? Heb je een burn-out en weet je niet hoe je hieruit moet komen? In 10 stappen uit je burn-out is bedoeld voor mensen die in een burn-out zitten of dreigen te geraken. Bij een burn-out is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Adam Grant boeken
  Adam Grant - Het kan ook anders

  Adam Grant is een van de boeiendste en prikkelendste grote denkers van zijn generatie en richt zich er in dit boek op hoe je de wereld een beetje beter kunt maken vanuit een pioniersperspectief: door ervoor te kiezen om tegen de stroom in te zwemmen, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Emilie Wapnick boeken
  Emilie Wapnick - Hoe word je ALLES?

  'Dit boek is voor het soort mensen dat niet voor een enkel levenspad kan kiezen omdat ze foodblogger + surfinstructeur + schrijver + meer willen worden in dit leven.' - DARLA Magazine Wat wil je later worden als je groot bent? Het lijkt een onschuldige vraag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Barbara Braams boeken
  Barbara Braams - Het riskante brein

  Waarom pubers zoveel risico nemen en waarom dat goed is Honderden pubers belanden jaarlijks in het ziekenhuis met een alcoholvergiftiging. Ze vormen de meerderheid van gearresteerden op verdenking van misdrijven en maken de meeste ongelukken van alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Giovanni Frazzetto boeken
  Giovanni Frazzetto - Nabij

  'Nabij' van Giovanni Frazetto is een boek over de vrouw die haar geliefde verzon omdat ze iemand nodig had die haar kon vertellen dat het goed zou komen: een ontroerend verhaal over wat er kan ontbreken aan een succesvol leven. Over de vader die pas op het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Mitch Prinstein boeken
  Mitch Prinstein - Populair

  We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld. Populair zijn is niet alleen belangrijk op de middelbare school, maar is ook van invloed op je gezondheid, je carrière en je relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susan Marletta Hart boeken
  Susan Marletta Hart - Hooggevoeligheid en stress

  In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • David Dewulf boeken
  David Dewulf - Mindfulness werkboek

  Met mindfulness kan je een nieuwe kracht ontdekken die je bijstaat in je leven, ook in de moeilijkste momenten. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monica Wardenaar boeken
  Monica Wardenaar - Jij past echt bij mij

  Op zoek naar de ideale partner? Eén die echt bij jou past? Dit boek is een praktisch hulpmiddel en zal je een verfrissend nieuw inzicht geven. Monica Wardenaar vertelt je over een nieuwe manier om te ontdekken of iemand bij je past. Je leert door middel van 3… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alex Korb boeken
  Alex Korb - De opwaartse spiraal

  Breek uit de neerwaartse spiraal van depressie! Soms voelt alles zwaar en zinloos. Dat gevoel hebben we allemaal wel eens. Het is een natuurlijk bijproduct van de complexe bedrading in onze hersenen. Voor de meeste mensen is het slechts een vluchtig gevoel,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Arnold van Emmerik, Paul Rijnders boeken
  Arnold van Emmerik, Paul Rijnders - N = 1 Gevalsstudies volwassenen

  Het N=1-verslag is een bekwaamheidsproef die elke aankomend cognitief gedragstherapeut aflegt. Het archief van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCt) bevat duizenden N=1-verslagen die heel veel informatie bevatten. In deze boeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ingrid Schoen, Mirjam van Pagée boeken
  Ingrid Schoen, Mirjam van Pagée - Samen leven met psychische klachten

  Psychische stoornissen zoals een depressie, een angststoornis of een burn- out komen veel voor: in totaal heeft 43,5% van de volwassen Nederlandse bevolking er ooit een gehad. Een psychische aandoening van de partner heeft een enorm effect op de relatie. Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Steef Oskarsson boeken
  Steef Oskarsson - Oefenboek faalangst

  Faalangst is een veel voorkomend probleem. Leerkrachten op scholen zien dagelijks wel leerlingen die er last van hebben. Faalangst is de spanning of angst die je ervaart in situaties waarin je beoordeeld wordt of een prestatie moet leveren. Je lichaam geeft… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,95
 • W.M. Snellen boeken
  W.M. Snellen - Persoonlijkheidsdiagnostiek in de klinische praktijk

  Dit boek helpt klinische professionals om het uiterste uit hun psychodiagnostische onderzoeksmateriaal te halen. Het leert ze om de resultaten van persoonlijkheidsdiagnostiek optimaal te integreren en te interpreteren. Daarbij geeft het boek antwoord op vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Esther Kreukniet boeken
  Esther Kreukniet - Pluk je Geluk

  Pluk je Geluk is een boek waarin je dichter bij jezelf en bij je eigen geluk komt te staan, door je lichamelijke, psychische en spirituele kant in balans te brengen met behulp van mooie oefeningen, voeding, tips en adviezen. In ongeveer een maand leer je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Kees Gabriëls, Jan de Dreu boeken
  Kees Gabriëls, Jan de Dreu - Handboek voor Tijd

  Handboek voor Tijd gaat over een omkering in het hanteren van tijd. Over een omslag in het beleven van tijd als vijandige tegenstander naar behulpzame vriend. Je leert in dit boek om je eigen tijd te scheppen. Jouw tijd, waarin dat kan gebeuren wat jij graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Filip Boen boeken
  Filip Boen - Iedereen supporter?

  Waarom supporteren vele voetbalfans zo hartstochtelijk voor hun favoriete club? Waarom gedragen ze zich zo vaak irrationeel en bizar? Wat zijn de sociaalpsychologische en evolutionaire drijfveren daarachter? Welke lessen kunnen we hieruit trekken over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50