Boeken over psychologie

 • Peter Ribbens boeken
  Peter Ribbens - Stress te lijf met energie

  Dit boek gaat over zelfregie, over zelf het heft in handen nemen bij een dreigende) burn-out, bij te veel stress of als het tegenzit privé of in je werk, of als je met jezelf in de knoop raakt.Oververmoeid, prikkelbaar, overspannen, opgebrand, uitgeput – we… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Eddie Brummelman boeken
  Eddie Brummelman - Bewonder mij!

  Onze individualistische samenleving zet aan tot zelfbewondering. Dat begint al vroeg: kinderen worden op een voetstuk gezet en moeten schitteren. Maar wat blijkt? Zij kunnen daardoor narcistische trekken ontwikkelen. Op het eerste gezicht lijkt er niets mis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sandra van Gameren boeken
  Sandra van Gameren - Preventie van kindermishandeling

  Dit boek geeft iedereen die met ouders of kinderen omgaat, inzicht in de theorie over en praktijk van de preventie van kindermishandeling. Het boek is geschikt voor behandelaars, wijkteams, beleidsmakers, leerkrachten, verloskundigen, CJG-medewerkers,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Karen Glistrup boeken
  Karen Glistrup - Ik wil jullie iets vertellen

  Dit boek 'Ik wil jullie iets vertellen' helpt om met kinderen te praten over psychische problemen van hun ouders. Het boek is bedoeld voor jongere kinderen, kinderen van de basisschoolleeftijd, ouders en hulpverleners. Het zal het kind doen helpen begrijpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hannah Cuppen boeken
  Hannah Cuppen - Liefdeskunst

  Hannah Cuppen schreef met Liefdeskunst het langverwachte werkboek bij haar bestseller Liefdesbang. Eindelijk kun je nu zelf aan de slag met je bindingsangst en/of verlatingsangst! Stap voor stap neemt Hannah je mee om de oorzaken van je angst te achterhalen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • J.A.M. Vandermeulen, M.M.A. Derix, A. van Dijke boeken
  J.A.M. Vandermeulen, M.M.A. Derix, A. van Dijke - De rol van neuropsychologie bij psychotherapie

  Dit boek laat zien hoe neuropsychologische problematiek kan interfereren bij psychotherapeutische behandeling. Door hier meer op te focussen, kun je effectiever behandelen en misdiagnostiek voorkomen. Het beschrijft welke problemen je kan tegenkomen bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Patricia van Lingen boeken
  Patricia van Lingen - Wat je zegt, ben je zelf

  Patricia van Lingen begeleidt al vele jaren mensen die op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. Centraal in haar coaching staat de spiegelmethode, waarmee ze je op een andere manier naar jezelf en je omgeving leert kijken.Door te spiegelen aan de hand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Leo Bormans boeken
  Leo Bormans - Geluk

  The World Book of Happiness presenteert het meest recente internationaal wetenschappelijk onderzoek naar geluk in een taal die iedereen begrijpt. Honderd professoren uit vijftig landen vatten in duizend woorden samen wat we weten over geluk.Geen vage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Matthijs Steeneveld boeken
  Matthijs Steeneveld - #imperfectlife

  Als we niet op Facebook, Instagram of LinkedIn zien hoe geweldig onze vrienden het doen, dan volgen we wel vloggers die, terwijl ze hun buikspieren trainen, van elke dag een feestje maken. We vergelijken onszelf met al die perfect lijkende mensen en zijn niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andrea Mathews boeken
  Andrea Mathews - Stop met pleasen

  Stop met pleasen van Andrea Mathews is het antwoord in boekvorm op een probleem waar ontzettend veel mensen mee worstelen: zij zetten altijd anderen op de eerste plek in plaats van zichzelf. Daarbij zijn ze ook nog eens super perfectionistisch en nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Spencer Johnson boeken
  Spencer Johnson - Breek los uit het Doolhof

  ‘Breek los uit het Doolhof’ van Spencer Johnson is het langverwachte vervolg op de everseller ‘Wie heeft mijn Kaas gepikt?’, die in de afgelopen twintig jaar meer dan 30 miljoen mensen wereldwijd geholpen heeft om te gaan met verandering. Het is dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem Jan van de Wetering boeken
  Willem Jan van de Wetering - Ontwikkel je verborgen talenten met het enneagram

  Ontwikkel je verborgen talenten. Je hebt talenten en vaardigheden. Vaardigheden zijn kwaliteiten die je jezelf aanleert. Talenten heb je vanaf je geboorte. Talenten helpen je om het beste uit jezelf te halen en het gevoel van gelukzaligheid te ervaren. ‘Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Krijna van Loenen boeken
  Krijna van Loenen - Mag ik je voorstellen aan Annie?

  Mag ik je voorstellen aan Annie? Annie is met haar 1 m 60 klein van stuk. Haar slanke lichaam hult ze altijd in zwarte kleding. Het liefst draagt ze een strakke kokerrok met daarboven een bloes met weelderige strik om haar hals. Annie is een echte regeltante.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nikolaos Kazantzis, Frank M. Dattilio, Keith S. Dobson boeken
  Nikolaos Kazantzis, Frank M. Dattilio, Keith S. Dobson - De therapeutische relatie bij cognitieve gedragstherapie

  Dit boek laat zien hoe de therapeutische relatie in de cognitieve gedragstherapie (CGT) kan worden ingezet om verandering te weeg te brengen. Het beschrijft onder andere hoe casusconceptualisatie gebruikt kan worden om te beslissen wanneer relatieproblemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Freddy Jackson Brown, Duncan Gillard boeken
  Freddy Jackson Brown, Duncan Gillard - Acceptatie- en commitmenttherapie voor Dummies

  Heb je last van pijnlijke gedachten en gevoelens die je ervan weerhouden om je leven ten goede te veranderen? In Acceptatie- en commitmenttherapie voor Dummies ontdek je hoe je negatieve en manieren van denken kunt herkennen en de principes van de acceptatie-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Sacha Entius boeken
  Sacha Entius - Liefdevol leven

  We maken allemaal dingen mee die enorme impact kunnen hebben, zoals (werk)stress, burn- out, relatieproblemen, ontslag, verlies of geweld. De kunst is om deze obstakels en tegenslagen te overwinnen en er sterker uit te komen. Liefdevol leven speelt hierbij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hanneke Peeters boeken
  Hanneke Peeters - Rock Your Crystals

  Bestel nu je exemplaar van ‘Rock Your Crystals’ van Hanneke Peeters en ontvang tijdelijk, alleen bij de 1e druk, 20% korting op het gehele Rock Your World assortiment. Zodra je het boek ontvangt, krijg je een unieke code plus instructies voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gehechtheid in de behandelkamer

  Dit brede overzicht van behandelingen en interventies biedt een up-to-date overzicht van behandelingen die nu in de jeugdgezondheidszorg, de jeugdhulpverlening en de jeugd GGZ worden ingezet.Gehechtheid speelt een grote rol in de behandeling van psychische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,00
 • Steef Oskarsson boeken
  Steef Oskarsson - Oefenboek faalangst

  Faalangst is een veel voorkomend probleem. Leerkrachten op scholen zien dagelijks wel leerlingen die er last van hebben. Faalangst is de spanning of angst die je ervaart in situaties waarin je beoordeeld wordt of een prestatie moet leveren. Je lichaam geeft… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,95
 • Bianca Toeps boeken
  Bianca Toeps - Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit

  Autisme: dat is toch dat je supersnel kunt uitrekenen dat 7 augustus 1984 op een dinsdag viel? Nou… nee. Bianca Toeps legt je in dit boek haarfijn uit wat het wél betekent als je autisme hebt. Dat doet ze bijvoorbeeld door te kijken wat de wetenschap zegt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Melanie Visscher boeken
  Melanie Visscher - Wat baby’s nodig hebben

  Het basishandboek voor elke nieuwe moeder ‘Had ik dít maar geweten vóórdat ik kinderen kreeg.’ …Die zin schiet bij menig ouder regelmatig door het hoofd. En alhoewel iedere ouder leert door te ervaren, door het zelf te doen met héél veel vallen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Merel van Dorp, Semra Aytemur, Nienke Swart boeken
  Merel van Dorp, Semra Aytemur, Nienke Swart - Jeugdige delinquenten

  Dit boek laat zien welke vooroordelen over criminele jongeren kloppen en met welke we beter kunnen afrekenen. Het maakt duidelijk hoe factoren als etniciteit, vrienden, opvoeding en woonplek de ontwikkeling van crimineel gedrag beïnvloeden. Het boek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,99
 • Angélique Heijligers boeken
  Angélique Heijligers - Morning Medicine

  Een goede morgen is het begin van een goede dag In 2017 maakte Angélique Heijligers haar allergrootste droom waar: ze ging wonen en werken in LA. Maar alles achterlaten en verhuizen naar de andere kant van de wereld betekende ook afscheid nemen van alles wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Klaus Bernhardt boeken
  Klaus Bernhardt - Angst en paniekaanvallen overwinnen

  Een nieuwe weg naar een leven zonder angst. Alleen al in België en Nederland lijden honderdduizenden mensen aan een gediagnosticeerde angststoornis. Een significant deel van deze mensen wordt geplaagd door regelmatig terugkerende paniekaanvallen. Wie elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50