Boeken over psychologie

 • Oeds-Jan Postma boeken
  Oeds-Jan Postma - Miljonair met een gewone baan

  Een miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Nooit meer werken, alles doen wat je wilt. Maar waarom zou je het bij dromen laten? Financieel onafhankelijk worden, dat kan iedereen. Ook als je een modaal inkomen hebt. Om miljonair te worden hoef je niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marijke Baljon, Renate Geuzinge boeken
  Marijke Baljon, Renate Geuzinge - Echo's van trauma - Slachtoffers als daders, daders als slachtoffers

  Dit boek bespreekt de behandeling van de complexe gevolgen van traumatische ervaringen in de vroege jeugd. Daarbij staat de verwevenheid van gehechtheid en trauma centraal. Zo'n tachtig procent van de patiënten die in hun vroege jeugd zijn getraumatiseerd, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Frank van Marwijk boeken
  Frank van Marwijk - Lichaamstaal

  Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Maar hoe vaak heb je je niet vergist in de mooie praatjes en de blauwe ogen van je gesprekspartner? Reken af met leugens, twijfels en verkeerde indrukken en ontdek hoe je met kennis van lichaamstaal mensen feilloos… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Jelle Jolles boeken
  Jelle Jolles - Het tienerbrein MIDPRICE, Over de adolescent tussen biologie en omgeving

  Een must read voor ouders, maar evenzeer voor leraren, voor coaches in sport en muziek en voor opvoedprofessionals.Je zoon van 15 is slim en verstandig. Waarom doet hij dan soms van die ongelooflijk domme dingen? En waarom vindt hij zijn smartphone en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annemiek Tigchelaar boeken
  Annemiek Tigchelaar - Grip op je stress

  De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en onrust kan doen, dat ben jijzelf! Met dit werkboek ga je actief aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen. Je leert welke mogelijkheden je hebt om je werkdruk aan te pakken. En hoe jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-P: Scoreformulieren (50 ex.)

  Scoreformulier behorend bij SCID-5-P. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Persoonlijkheidsstoornissen (voorheen SCID-II) Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  79,50
 • Michael B. First, Janet B.W. Williams, Lorna Smith Benjamin, Ronald L. Spitzer boeken
  Michael B. First, Janet B.W. Williams, Lorna Smith Benjamin, Ronald L. Spitzer - SCID-5-P: Interview - Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Persoonlijkheidsstoornissen

  SCID-5-P. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Persoonlijkheidsstoornissen (voorheen SCID-II). Het SCID-5-P Interview bestaat uit 106 vragen en is ook verkrijgbaar als een losse vragenlijst die als screener kan dienen voorafgaande aan het interview.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  89,95
 • Leo Pot boeken
  Leo Pot - Hoe krijg je altijd gelijk?

  Als feiten en argumenten niet meer werken heb je zwaarder geschut nodig om anderen te overtuigen. Dit boek bevat de 49 beste psychologische inzichten om met subtiele manipulatie zaken naar je hand te zetten. Mensen gaan doen wat jij wilt, en ze zullen je er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Esther Kreukniet boeken
  Esther Kreukniet - Pluk je Geluk

  Pluk je Geluk is een boek waarin je dichter bij jezelf en bij je eigen geluk komt te staan, door je lichamelijke, psychische en spirituele kant in balans te brengen met behulp van mooie oefeningen, voeding, tips en adviezen. In ongeveer een maand leer je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Joost Demuynck, Abe Geldhof boeken
  Joost Demuynck, Abe Geldhof - Creatieve therapie

  Creatieve therapie is geen nieuwe discipline. In hun werk met kinderen en volwassenen die psychisch lijden, zetten psychoanalytici en psychotherapeuten al lang media in zoals tekenen, schilderen, drama, muziek of dans. Welke uitdagingen gaan gepaard met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,00
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken in communicatie

  Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Joseph LeDoux boeken
  Joseph LeDoux - Angstig

  Angstig biedt een nieuwe kijk op bewustzijn en emoties, met name vrees en angst, en op de stoornissen die ermee samenhangen. Veel van wat ons brein doet, gebeurt niet-bewust. Onze bewuste geest construeert vervolgens een verklaring voor wat we ervaren. Emoties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  44,95
 • Jos Olgers boeken
  Jos Olgers - De binnenwereld spreekt

  De Binnenwereld Spreekt is het 3e boek van Jos Olgers. Het behandelt de onderbewuste processen, die ons welbevinden bepalen. 1. Inleiding De inleiding begint met een zin, die de basis is van dit boek: communicatie met de binnenwereld geeft de mens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Meik Wiking boeken
  Meik Wiking - Lykke

  HET IS DUIDELIJK WAAROM DENEMARKEN VAAK HET GELUKKIGSTE LAND TER WERELD WORDT GENOEMD: NIET ALLEEN ZIJN WERK EN PRIVÉ PERFECT IN BALANS, HEBBEN DENEN GRATIS HOGER ONDERWIJS EN TREINEN DIE ALTIJD OP TIJD RIJDEN, MAAR ZE STEKEN PER HUISHOUDEN OOK VAKER KAARSEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Fleur van Groningen boeken
  Fleur van Groningen - Dat kleine geluk

  Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • JoAnne Pedro-Carroll boeken
  JoAnne Pedro-Carroll - Kinderen op de eerste plaats

  Een scheiding is zeer ingrijpend, voor zowel ouders als kinderen. JoAnne Pedro-Carroll laat in dit boek zien dat kinderen er met de juiste hulp ook sterker uit kunnen komen dan ze voor die tijd waren. 'Kinderen op de eerste plaats' vertelt hoe je met kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Wim Bloemers boeken
  Wim Bloemers - De assessmentgids compact

  Arbeids- en organisatiepsycholoog Wim Bloemers' 'De assessmentgids compact' beschrijft alle noodzakelijke stappen die je moet nemen om een assessment tot een zinvolle leerervaring te maken, gericht op jouw loopbaan en ontwikkeling. Het gaat in op wat een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fleur van Groningen boeken
  Fleur van Groningen - Leven zonder filter

  Voel jij je anders dan de meeste mensen? Krijg je meer indrukken binnen? Ben je sneller moe? Maar heb je ook meer oog voor detail? Ervaar je intense emoties, voel je anderen makkelijk aan en streef je naar diepgaande contacten? Dan ben jij mogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lisetta Esveld boeken
  Lisetta Esveld - De kracht van sensitiviteit

  De zelfbewuste mens weet dat er een immense kracht schuilt in het open en sensitief durven zijn en hier op authentieke wijze uitdrukking aan durven geven. De kracht van sensitiviteit is een pleidooi voor fijngevoeligheid en het durven vertrouwen op wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marlou Kleve boeken
  Marlou Kleve - Hartvol

  Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Dat kan ook anders. Zelfcompassie geeft je praktische handvatten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Carolina Bont boeken
  Carolina Bont - Werkboek Hooggevoeligheid + Mindfulness

  'Werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness' van Carolina Bont is het langverwachte vervolg op haar eerdere bestsellers over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit (meer dan 55.000 exemplaren verkocht). Als je hooggevoelig bent, is balans vinden in de hectiek van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kimberley Abbott boeken
  Kimberley Abbott - Onder Controle

  Wat maakt een omgeving? Een plek, een ruimte, een gebied? Een interactie? Of is een omgeving meer een sfeer, een persoonlijke interpretatie? Een ervaring die wij zelf creëren?Onder controle geeft inzicht in de complexe innerlijke wereld van de mens en gaat in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lola Akerstrom boeken
  Lola Akerstrom - Lagom

  Voor alle lezers van Meik Wikings Hygge: maak kennis met hét boek over de nieuwste Scandi-trend: Lagom ‘Lagom är bäst’ is een bekend Zweeds spreekwoord, en betekent zoiets als ‘De juiste hoeveelheid is het beste’. Lagom vat de Zweedse psyche perfect… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Coert Visser boeken
  Coert Visser - Leren & presteren

  Leren en presteren zijn belangrijke activiteiten in het leven van ieder mens. Van jongs af aan wordt er van ons verwacht dat we leren en presteren. Gelukkig zijn we van nature gemotiveerd om dit te doen. Dit boek kan je helpen om zelf beter te gaan leren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Tony Crabbe boeken
  Tony Crabbe - Nooit meer te druk

  Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven. Onze inbox en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99