Boeken over psychologie

 • Nick Blaser boeken
  Nick Blaser - Grenzen stellen met compassie

  Dat we een persoonlijke grens hebben, dat weten we, dat voelen we. We ervaren onze grens vooral wanneer iemand er overheen gaat of wanneer we zelf over onze grens gaan. We horen mensen dan zeggen: 'Hij is veel te ver gegaan' of 'ik trek het niet meer'.Grenzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marte Roemer boeken
  Marte Roemer - Take Action

  Dit werkboek is onderdeel van Take Action, een behandelprogramma op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Het behandelprogramma is ontwikkeld om (jong) volwassenen te begeleiden, die vast zijn komen te zitten in een van de vele levensgebieden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Peter A. Levine boeken
  Peter A. Levine - Trauma en geheugen

  In 'Trauma en geheugen' buigt dr. Peter A. Levine zich over een van de lastigste en meest controversiële vraagstukken op het gebied van trauma: is ons geheugen te vertrouwen? Sommigen beweren dat traumatische herinneringen volledig onbetrouwbaar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Veerle Valaert, Stefanie Falat boeken
  Veerle Valaert, Stefanie Falat - Vergeet je sportzak niet

  Een kind dat graag en veel sport, de meeste ouders zouden ervoor tekenen. En toch is een 'veelsporter' in je gezin niet altijd evident. Het brengt niet alleen heel wat praktisch geregel met zich mee, ook mentaal en fysiek heeft het kind begeleiding nodig, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken in communicatie

  Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Ikigai

  Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marc Andrews, Rick van Baaren, Matthijs van Leeuwen boeken
  Marc Andrews, Rick van Baaren, Matthijs van Leeuwen - Seks, humor en het Beloofde Land

  We zouden je ervan kunnen proberen te overtuigen om dit boek te kopen door aan te geven dat de voorraad bijna op is (schaarste), door je te vertellen hoeveel andere mensen het al hebben gekocht (sociale bewijskracht), door er quotes op te zetten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jacqueline van de Sande boeken
  Jacqueline van de Sande - Druk en dromerig

  Jacqueline van de Sande gebruikt biografische gebeurtenissen uit haar jeugd om te laten zien welke invloed (toen nog niet gediagnosticeerde) ADHD heeft gehad op haar leven.Jacqueline van de Sande gebruikt biografische gebeurtenissen uit haar jeugd om te laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Karin Steffens boeken
  Karin Steffens - Laat je raken

  'Je moet je gevoel volgen', is een advies dat je met regelmaat hoort. Het is goedbedoeld maar de grote vraag is: hoe dan? 'Laat je raken' helpt je om je gevoel te gebruiken als gids in het leven.'Je moet je gevoel volgen', is een advies dat je met regelmaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lois Blyth boeken
  Lois Blyth - De positieve kracht van dankbaarheid

  Kun je je leven veranderen, simpelweg door dankbaarder te zijn? Wetenschappelijk onderzoek toont aan van wel. Bewust dankbaar zijn blijkt namelijk een positieve impact te hebben op de hersenen, waardoor je positiever denkt over de wereld, je naasten en jezelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robin Stevens boeken
  Robin Stevens - De Kracht van NLP

  Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Dean Burnett boeken
  Dean Burnett - The happy brain

  Wat is geluk precies en hoe werkt het in ons brein? Waarom zijn we zo gelukkig wanneer we thuiskomen? Waarom hebben we andere mensen nodig om gelukkig te zijn? Helpt lachen om je gelukkiger te voelen? En waren we écht gelukkiger als kind? Geluk wordt door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eva Potharst boeken
  Eva Potharst - Mindful met je baby

  En dan is er ineens (weer) een baby en alles is anders. Het krijgen van een baby is meestal overweldigend. Niet alleen is het zorgen voor de baby en het dragen van de verantwoordelijkheid intens, ook alles wat vertrouwd was in je leven verandert ineens: hoe je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Peter Oostelbos boeken
  Peter Oostelbos - De kracht van depressie

  In De kracht van depressie vertelt ervaringsdeskundige Peter Oostelbos hoe hij zijn depressie is gaan begrijpen en tot een vriend heeft gemaakt. Door een openhartig, ontroerend en meeslepend beschreven zelfonderzoek ontdekt hij een patroon in zijn depressies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Mel Robbins boeken
  Mel Robbins - De 5 seconderegel

  De 5 seconderegel – De simpele methode om je leven écht te veranderen In De 5 seconderegel geeft Mel Robbins een eenvoudige, altijd toepasbare oplossing voor een probleem dat we allemaal kennen: jezelf in de weg zitten. Want vaak weet je precies wát je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rosalinda Weel boeken
  Rosalinda Weel - Het antwoord is liefde

  In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema 'Het antwoord is liefde'.In dit prachtig vormgegeven doosje vind je 52 kaarten met inspirerende quotes, geïnspireerd op het thema 'Het antwoord is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Chip Heath, Dan Heath boeken
  Chip Heath, Dan Heath - De kracht van het moment

  Waarom hebben sommige kleine ervaringen zoveel impact dat ze ons veranderen – en hoe kun je zulke bijzondere momenten creëren in je leven en werk. De meest memorabele positieve momenten in ons leven worden gedomineerd door vier elementen: verheffing,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rita Mulder boeken
  Rita Mulder - De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten

  In dit boek De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten vertelt Rita Mulder hoe zij als hooggevoelige leerkracht vastliep in het basisonderwijs en het contact met zichzelf verloor. In eerste instantie dacht ze dat dit te maken had met oorzaken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Danielle Krekels boeken
  Danielle Krekels - Krachtig met KernTalenten

  Jongeren maken verkeerde studiekeuzes, burn-out is een groeiend probleem en mensen schikken zich in onwijze situaties. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Met kennis van je karakter én je talenten én je motivatie vermijd je geld-, tijd- en energieverlies en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • J.J.L. Derksen boeken
  J.J.L. Derksen - Preventie psychische aandoeningen

  Dit boek geeft professionals in de geestelijke gezondheidszorg gereedschap om de zorg voor baby's, jongeren en ouders op zo'n manier te verbeteren dat ze bijdraagt aan het voorkomen van psychische aandoeningen. Op welke manier leiden onze stressvolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • Pieternel Dijkstra boeken
  Pieternel Dijkstra - Sociale psychologie

  Sociale relaties spelen een cruciale rol in het geluk en psychisch en lichamelijk welzijn van mensen. Juist die sociale relaties met anderen en de groepen waarin mensen leven, vormen het onderwerp van de sociale psychologie. Dat maakt dit vakgebied belangrijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Stefanie Stahl boeken
  Stefanie Stahl - Het kind in je een thuis geven

  Ontdek de enorme kracht van het werken met je innerlijke kind! Ons innerlijke kind is de optelsom van alle inprentingen uit onze kindertijd. Vooral negatieve en pijnlijke ervaringen hebben zich hardnekkig vastgezet in ons onderbewustzijn. Als volwassene kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kimberley Abbott boeken
  Kimberley Abbott - Onder Controle

  Wat maakt een omgeving? Een plek, een ruimte, een gebied? Een interactie? Of is een omgeving meer een sfeer, een persoonlijke interpretatie? Een ervaring die wij zelf creëren?Onder controle geeft inzicht in de complexe innerlijke wereld van de mens en gaat in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Diane McIntosh, Jonathan Horowitz boeken
  Diane McIntosh, Jonathan Horowitz - Stress

  Praktische oplossingen om druk om te zetten in positieve energie! Stress: het is een niet meer weg te denken factor in het dagelijks leven van velen. Vaak ervaren mensen echter stress op meerdere vlakken; werk is een belangrijke factor, maar ook relaties, geld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Senna Wouters boeken
  Senna Wouters - CONFIDENT

  CONFIDENT beschrijft verschillende situaties die vaak in tienerlevens een rol spelen. Deze situaties zijn soms redenen waardoor iemand een ongelukkig en onzeker leven kan leiden. Ik beschrijf de belangrijkste situaties, en hoe je hier het beste mee kunt omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99