Boeken over psychologie

 • Emilie Kuijpers-de Vries boeken
  Emilie Kuijpers-de Vries - IK

  Ben jij de IK die het gevoel heeft dat er meer in het leven zit? Dat het intenser, completer, helderder, dieper, avontuurlijker, gepassioneerder, liefdevoller, lichter, plezieriger, vrijer, fantastischer, succesvoller, of anderszins mooier kan. Dit boek laat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • David Dewulf, Nina Van Herwegen boeken
  David Dewulf, Nina Van Herwegen - Zelfcompassie voor je kids - oefeningen

  Lief zijn voor jezelf, dat is wat zelfcompassie is. Het klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet altijd. Grommy steekt er namelijk vaak een stokje voor. Gelukkig krijg je in dit boek wijze raad van Hartenlief en Pol de Trol. Want ja, liefde en wijsheid gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paulien Timmer boeken
  Paulien Timmer - 50 relatieboosters

  Een relatie goed en spannend houden is soms best lastig, als je alle twee een fulltimebaan hebt, een sociaal leven wilt onderhouden, wellicht kinderen hebt en regelmatig wilt sporten. Af en toe een weekendje weg levert een tijdje iets op, maar daarna val je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gwenda Schlundt Bodien boeken
  Gwenda Schlundt Bodien - Progressiegesprekken

  Een goed gesprek geeft veel voldoening. Als je goed in gesprek bent met anderen, versterkt dat jullie perceptie van verbondenheid. Na afloop van een dergelijk gesprek hebben jullie meer energie en allerlei creatieve ideeën. Je voelt je dan competent, autonoom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margriet Pakvis- van As, Peter J. Pakvis, Daniëlle Kick boeken
  Margriet Pakvis- van As, Peter J. Pakvis, Daniëlle Kick - Buitengewoon Actieve Breinen

  Wij zijn hyperalert, scannen de omgeving op mogelijke gevaren en de meest effectieve manier om stress te verminderen, is ons persoonlijk doel leren kennen en de vrijheid krijgen om dit na te jagen. Mensen als wij leven met een hoger stressniveau, zijn als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Joeri Calsius boeken
  Joeri Calsius - Werken met een lichaam dat moeilijk doet

  Werken met een lichaam dat moeilijk doet verwijst naar wat patiënten met psychosomatische klachten vaak ervaren: hun lichaam doet niet wat ze willen, het voelt gespannen en pijnlijk aan of is gewoon moe en leeg. Tegelijkertijd verwoordt het ook wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gerda Beckers boeken
  Gerda Beckers - De Weg Naar Ware Vrouwelijke Kracht

  Gerda Beckers is een veelzijdig getalenteerd kinesitherapeute/fysiotherapeute die zich door de jaren heen verder bekwaamd heeft in relaxatietherapie, psychomotorische therapie, acupressuur, cranio-sacraal therapie, cranio-connectieve therapie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Monica Wardenaar boeken
  Monica Wardenaar - Jij past echt bij mij

  Op zoek naar de ideale partner? Eén die echt bij jou past? Dit boek is een praktisch hulpmiddel en zal je een verfrissend nieuw inzicht geven. Monica Wardenaar vertelt je over een nieuwe manier om te ontdekken of iemand bij je past. Je leert door middel van 3… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mirjam Beekman boeken
  Mirjam Beekman - Succes met je relatie

  Denk jij ook weleens: mijn relatie kan wel een opfrisbeurt gebruiken? Vind je ook dat jullie prima met elkaar samenwerken op veel gebieden, maar dat de vonk wel een beetje weg is? Zou je meer seks willen, of anders, maar weet je eigenlijk niet hoe? Heb je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Herman Beuker, Ernie Beuker boeken
  Herman Beuker, Ernie Beuker - Gedachtemanagement Gedachtenanalyse een zelftraining

  Gedachtenanalyse Er zitten fouten in het denken van de mens. Dat is de belangrijkste conclusie van een onderzoek naar hoe mensen denken en de effecten hiervan. Hoe je denkt heb je geleerd van de mensen uit je jeugd. De fouten worden daarbij ook doorgegeven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Jack Schaffer, Emil R. Rodolfa boeken
  Jack Schaffer, Emil R. Rodolfa - Kompas ICD-10-CM

  Voor classificatie van psychische stoornissen bestaan twee systemen. De DSM (Diagnostic and Statistical Manual) van de Amerikaanse Psychiatrische Associatie en de ICD (International Classification of Diseases) van de Wereldgezondheidsorganisatie. Beide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Daniel Pick boeken
  Daniel Pick - Psychoanalyse

  Al ruim honderd jaar lopen de meningen over psychoanalyse uiteen. Diverse ideeën uit de psychoanalyse, zoals het oedipuscomplex, zijn wijd bekend en voer voor gesprek. In dit Elementaire Deeltje geeft Daniel Pick een heldere en levendige introductie op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerrie Reijersen van Buuren boeken
  Gerrie Reijersen van Buuren - Verlangen naar verbinding

  Verbindingen tussen mensen, wat we relaties noemen, bestaan, worden gelegd, onderhouden, gekozen en ook genegeerd of verbroken. Je loopt er allerlei soorten pijn aan op; afwijzing, niet gezien worden of voelen, niet jezelf kunnen zijn, angsten, onzekerheid tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Wendy Geuverink boeken
  Wendy Geuverink - In mijn familie

  'In mijn familie - Moeilijke medische keuzes rond ziekte en erfelijke aanleg' van Wendy Geuverink is van belang voor iedereen die voor belangrijke keuzes staat op het gebied van gezondheid. In haar boek beschrijft Wendy Geuverink haar persoonlijke verhaal, dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Barbara Braams boeken
  Barbara Braams - Het riskante brein

  Waarom pubers zoveel risico nemen en waarom dat goed is Honderden pubers belanden jaarlijks in het ziekenhuis met een alcoholvergiftiging. Ze vormen de meerderheid van gearresteerden op verdenking van misdrijven en maken de meeste ongelukken van alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tilda Timmers boeken
  Tilda Timmers - Toen kreeg ik weer lucht

  Moeder worden is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Niet elke vrouw zit na de bevalling op een roze wolk, soms is die wolk een verstikkende grijze. Je bent somber en vindt het spannend, je twijfelt of je een goede moeder bent en je slaapt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Esther Kreukniet boeken
  Esther Kreukniet - Pluk je Geluk

  Pluk je Geluk is een boek waarin je dichter bij jezelf en bij je eigen geluk komt te staan, door je lichamelijke, psychische en spirituele kant in balans te brengen met behulp van mooie oefeningen, voeding, tips en adviezen. In ongeveer een maand leer je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Agnes van Minnen boeken
  Agnes van Minnen - Verlamd van angst - Herstellen na seksueel misbruik

  Waarom heb ik niet geschreeuwd? Waarom heb ik me niet verzet? Waarom heb ik niemand iets verteld? Waarom deed ik wat de dader vroeg? Waarom ging ik keer op keer terug?Veel vrouwen - en mannen - die slachtoffer zijn van seksueel misbruik kampen met deze vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Annemiek Tigchelaar boeken
  Annemiek Tigchelaar - Grip op je stress

  De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en onrust kan doen, dat ben jijzelf! Met dit werkboek ga je actief aan de slag om je werkdruk en stress te verlagen. Je leert welke mogelijkheden je hebt om je werkdruk aan te pakken. En hoe jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Pascal Sienaert boeken
  Pascal Sienaert - Psychiatrie

  Het medische model dat ten grondslag ligt aan de huidige psychiatrische classificatie, staat onder druk. De meeste aandoeningen zijn niet zo scherp af te lijnen als de handboeken lijken te suggereren. Hoe ga je daar als professional mee om?Psychopathologie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ilse Van den Daele, Karin Nauwelaerts boeken
  Ilse Van den Daele, Karin Nauwelaerts - Hoogsensitiviteit @ work

  Je kunt geen krant openslaan of er staat een artikel in over stress. De werkdruk vandaag is hoog en als je hoogsensitief bent, heb je vaak meer dan andere mensen moeite om daar goed mee om te gaan. Nochtans beschik je als hoogsensitieve medewerker over heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Guusje Slagter boeken
  Guusje Slagter - De kleine wereldverbeteraar

  Er waren eens heel veel mooie mensen op een grote planeet en die leefden nog lang en gelukkig... Toch? Maar als we zo doorgaan misschien in de toekomst wel niet meer. Hoe kunnen wij als individu daar nu iets aan doen? De kleine wereldverbeteraar neemt je mee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Martina Hügli Boon boeken
  Martina Hügli Boon - Leven in wat je doet

  Heb je genoeg van het 'moeten'? Genoeg van het alledaagse geweld dat je jezelf en anderen aandoet met een te vol en te snel bestaan? Stel je eens voor dat je jezelf met rust zou kunnen laten en ophouden met je eindeloze zelfverbeteringstraject.Dit boek nodigt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Leonie Linssen, Wik Stephan, Koot Loes boeken
  Leonie Linssen, Wik Stephan, Koot Loes - Love unlimited - Liefde delen in de praktijk

  Liefde en seks, binnen en buiten de deur Wat doe je als je opeens op een ander verliefd wordt? Of als je partner je vertelt dat ze meer seks wil? Hoe werk je samen toe naar een relatie die meer ruimte biedt voor je eigen verlangens? Kun je liefde delen met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Marleen Schefferlie boeken
  Marleen Schefferlie - Pijn is persoonlijk

  'Pijn is persoonlijk' van Marleen Schefferlie is zowel haar eigen 'pijn-cv' als het verhaal van tien lotgenoten: zij lijden aan fybromyalgie en andere chronische pijn. Eén op de vijf mensen heeft chronische pijn in de vorm van bijvoorbeeld reuma, migraine of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99