Boeken over psychologie

 • Ron de Wit boeken
  Ron de Wit - Stress in perspectief

  Langdurige stress heeft een grote invloed op ons leven. Het beïnvloedt ons functioneren waardoor we niet goed met problemen om kunnen gaan. Daarnaast veroorzaakt het een akelig getrest gevoel waar we last van hebben en vanaf willen. Bovendien vergroot het het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Tom Falkenstein boeken
  Tom Falkenstein - Hoogsensitieve mannen

  Ongeveer een op de vijf mensen is hoogsensitief, en dus ook een op de vijf mannen. Toch zijn er maar weinig mannen die hier openlijk over praten. Psychotherapeuten zoals Tom Falkenstein ervaren steeds weer hoe hun mannelijke cliënten lijden onder hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Thea Giesen boeken
  Thea Giesen - Vertel!

  De vele voorbeelden en de heldere beschrijving van de processen maken van Vertel! een hoopgevend en toegankelijk boek.Hoe kun je als therapeut gebruik maken van verhalen om vervormingen in gedachten en gevoelens om te buigen naar helpende gedachten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Haim Omer, Philipp Streit boeken
  Haim Omer, Philipp Streit - Nieuwe autoriteit voor ouders

  Kinderen opvoeden is niet altijd even makkelijk. Geregeld zitten we met onze handen in het haar: moeten we streng zijn en kinderen straffen als ze grenzen overschrijden? Of moeten we kinderen juist alle vrijheid geven zodat ze zelf leren ontdekken wat wel en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dave Kerpen boeken
  Dave Kerpen - The Art of People

  The Art of People – 11 eenvoudige vaardigheden waarmee je alles bereikt wat je wiltHoe krijg je meer gedaan van mensen: bestsellerauteur Dave Kerpen geeft het antwoord in The Art of People. In onze competitieve samenleving lijken harde meedogenloze types het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ann Meesschaert boeken
  Ann Meesschaert - Burn-out ontmaskerd. De dieperliggende oorzaken van burn-out

  In 2008 krijgt ze een zware burn-out als gevolg van een echtscheiding en herstructurering op het werk. Dit was voor Ann Meesschaert de trigger om antwoorden te zoeken. Ze volgde verscheidene opleidingen waarvan ze de inzichten nu toepast in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Tanja Tank boeken
  Tanja Tank - Wees bang, ik ben bij je

  Het bijzondere van dit boek is dat, naast het beschrijven van alle facetten van de karakters van narcisten en andere destructieve personen en hun manipulaties, de schrijfster laat zien hoe de agressor te werk gaat. Ze leert je destructieve symptomen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,75
 • Amber Hatch boeken
  Amber Hatch - Stilte vinden

  In ‘Stilte vinden’ laat Amber Hatch zien hoe je je leven kunt ontdoen van lawaai. Zoals Marie Kondo ons leerde hoe we gelukkiger kunnen leven met minder spullen. ‘Stilte vinden’ is een praktisch en toepasbaar boek over stilte vinden in je hectische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karla van Leeuwen, Ad Vermulst, Gert Kroes, Ronald De Meyer, Jan Willem Veerman boeken
  Karla van Leeuwen, Ad Vermulst, Gert Kroes, Ronald De Meyer, Jan Willem Veerman - Handleiding VSOG

  De Vragenlijst Verkorte Schaal voor Ouderlijk Gedrag (VSOG) maakt deel uit van de set Vragenlijsten Gezin & Opvoeding (VG&O). Het gaat om vier vragenlijsten die diverse aspecten van de opvoedingsomgeving in beeld brengen en zelfstandig kunnen worden afgenomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Teije Koopmans, Lucas van Gerwen boeken
  Teije Koopmans, Lucas van Gerwen - Ik wil (niet) wel vliegen

  Broer en zus hebben het eindelijk voor elkaar: het gezin met het vliegtuig op reis naar Amerika. Maar nadat de vakantie is geboekt, beginnen de nachtmerries. Gingen we maar gewoon met de auto naar Frankrijk. De beste tennisser van de school mag aan toernooien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Miriam Weigel boeken
  Miriam Weigel - De kernoorzaak van problemen

  Via 350 voorbeelden wordt uitgelegd hoe 'n trauma zich daadwerkelijk kan ontwikkelen tot depressie, paniek, eetstoornis, verslaving, terrorisme, slaapproblemen, borderline, moord, relatieproblemen etcWaardoor ontwikkelt iemand een depressie, een verslaving of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,50
 • Elle Luna, Susie Herrick boeken
  Elle Luna, Susie Herrick - Jouw verhaal, jouw kracht

  Gebruik de verhalen uit je verleden voor een krachtige toekomst. Verhalen helpen ons te begrijpen wie we zijn en wat we doen. Maar waarom horen veel jonge meisjes verhalen waarin vrouwen mooi en gehoorzaam zijn, en de prins hen komt redden? Het wordt tijd dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sabina van Roest boeken
  Sabina van Roest - Proudly imperfect

  In een wereld waarin we continu getriggerd worden perfect te zijn en keer op keer te presteren, is het een uitdaging om jezelf te kunnen, maar vooral te durven zijn. Veel vrouwen gaan daarom soms heel ver in het streven naar het ‘Miss Perfect’-ideaalbeeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aad Dekker boeken
  Aad Dekker - Van spanning naar ontspanning

  Je hebt veel bereikt en je lijkt je leven goed op de rit te hebben. Een carrière om trots op te zijn, een baan, een relatie of een gezin. Maar wellicht ervaar je, zoals veel ambitieuze mensen, een gevoel van onrust in de alledaagse hectiek en bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Cathy Creswell, Monika Parkinson, Kerstin Thirlwall, Lucy Willetts boeken
  Cathy Creswell, Monika Parkinson, Kerstin Thirlwall, Lucy Willetts - Angststoornissen bij kinderen

  Gebaseerd op uitgebreid onderzoek en praktijkervaring van de auteurs en is daarmee een zinvol instrument voor (gezins)therapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen en psychiaters.Met de juiste hulpmiddelen kunnen ouders hun kinderen enorm helpen bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Merel van Zoelen, Wouter de Boer boeken
  Merel van Zoelen, Wouter de Boer - Hoofdstuk opgelost

  Oplossingsgericht werken met mensen met hersenletsel is dé manier om de toekomst opnieuw vorm te geven en eigen regie te krijgen. Met dit praktische boek kun je meteen aan de slag.Hersenletsel heeft een enorme impact op alle betrokkenen. Veel mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Paul Smeekes boeken
  Paul Smeekes - Help!

  "Wanneer je ja zegt tegen een ander, zorg er dan voor dat je geen nee zegt tegen jezelf" Paulo Coelho Als Pleaser heb je een laag gevoel van eigenwaarde met alle gevolgen van dien; je loopt vast op meerdere vlakken, hebt stress, wordt depressief of krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • René van der Veer boeken
  René van der Veer - Opvoeden door beginners

  Baby?s moeten beslist alleen op hun kamertje inslapen. Peuters moet je niet voor hun tweede verjaardag proberen zindelijk te maken. Het huilen van een baby kan niet verminderd worden door hem of haar rond te dragen. Volledige borstvoeding mag maar een paar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bart van den Belt boeken
  Bart van den Belt - Waag de sprong

  Word jij ook regelmatig wakker met het gevoel: is dit het nou? Ben je niet altijd gemotiveerd of geïnspireerd om aan het werk te gaan en zou je het allemaal anders doen als jij het voor het zeggen had? Of droom je van een eigen bedrijf waar je helemaal voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Megan Jayne Crabbe boeken
  Megan Jayne Crabbe - Body Positive Power

  Geluk heeft niets met je kledingmaat te maken. We zijn ervan overtuigd geraakt dat geluk iets is dat alleen maar mogelijk is als we ons streefgewicht behalen, als we een sixpack hebben, als we die paar centimeter van onze taille af kunnen halen. We zien ons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maarten Stoffers boeken
  Maarten Stoffers - Hartvaardigheden

  Hartvaardigheden helpen je bij alles waar je moeite mee hebt. Je kunt je gelukkiger voelen als je jouw hartvaardigheden ontwikkelt, zoals gunnen, vergeven, vertrouwen, genieten, durven en loslaten. Het zijn de vaardigheden die je helpen om minder vanuit angst,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lennart Klipp boeken
  Lennart Klipp - Effectief aanmodderen

  Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Denis Bukin, Kamil' Guliev boeken
  Denis Bukin, Kamil' Guliev - Breinbootcamp

  Denis Bukin geeft in ‘Breinbootcamp’ op speelse en verhalende wijze een training voor je geheugen en geest. Stel je voor dat je feilloos kunt onthouden wat er in een belangrijk gesprek is gezegd, of nooit meer vergeet iets te doen wat je beloofd hebt. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Elise van der Giessen, Hetty Verzaal boeken
  Elise van der Giessen, Hetty Verzaal - Samen werkt het beter

  Samen werkt het beter is een compleet handboek oplossingsgericht werken voor de gehandicaptenzorg, geschikt voor onderwijs, training en praktijk. HIn de gehandicaptenzorg wordt steeds meer oplossingsgericht gewerkt. Terecht, want iedereen ontwikkelt zich beter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • John C. Parkin boeken
  John C. Parkin - Fuck it Het is wat het is

  Fuck it – Het is wat het is’ is hét boek over alles accepteren zoals het is. Geschreven door dé Fuck it autoriteit John Parkin. Van ‘Fuck it – deel 1’ zijn meer dan 25.000 exemplaren verkocht! Het is inmiddels een gevleugelde uitspraak: ‘Fuck… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50