Boeken over psychologie

 • Richard NEWTON boeken
  Richard NEWTON - Denk groot bereik meer

  Dit boek helpt je op weg om dingen te bereiken die je nooit voor mogelijk hield. Al die ideeën, plannen, dromen en antwoorden over wie je bent, wat je wilt, wat je doet en waar je naartoe gaat... Haal ze uit de kast en doe er iets mee! Het gaat erom dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hylke Bonnema boeken
  Hylke Bonnema - Geld verdienen met je roeping

  Ben jij op zoek naar meer geluk in je werk? Veel mensen zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S: Scoreformulieren

  Scoreformulier behorend bij SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  89,50
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S: Interview - Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen

  SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). Het SCID-5-S Interview bestaat uit 347 vragen. Voor de SCID-5-S zijn de scoreformulieren los verkrijgbaar. Het interview wordt geleverd met handleiding. De SCID-5-P… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  139,95
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Ikigai

  Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Leander Verdievel boeken
  Leander Verdievel - Gevoel voor tumor

  'Geen enkel boek dat ik ooit kreeg, had voor mij de juiste toon. Nooit herkende ik mezelf erin. En vooral: nooit deden ze me lachen, terwijl humor voor veel mensen met kanker hét antigif is om alle ellende aan te kunnen.'Op zijn 23ste kreeg Leander Verdievel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maggy van Eijk boeken
  Maggy van Eijk - Onthoud dit als je verdrietig bent

  'Ik heb weinig geduld voor zelfhulpboeken, maar ik maak een uitzondering voor Onthoud dit als je verdrietig bent. Maggy van Eijk heeft humor, relativeringsvermogen en kan goed observeren.' – Arnon Grunberg 'Maggy voelt als een vriendin. Dit boek zit vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jaap van Weeghel, Harry Michon boeken
  Jaap van Weeghel, Harry Michon - IPS werkt!

  Werkgevers zullen de komende jaren meer ruimte maken voor mensen met een arbeidsbeperking, waaronder mensen met een psychische aandoening. De uitgave IPS werkt! is een breed inzetbaar handboek voor iedereen die betrokken is bij het begeleiden van mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Meg Jay boeken
  Meg Jay - Supernormaal

  Bijna driekwart van alle mensen krijgt tijdens zijn jeugd te maken met een traumatische ervaring. Sommigen worden gepest, anderen verliezen een ouder, maken een echtscheiding mee, of hebben een familielid met een psychische aandoening of een verslaving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joe Navarro, Marvin Karlins boeken
  Joe Navarro, Marvin Karlins - Bodylanguage

  Mensen kun je doorgronden via hun lichaamstaal. Want lichaamstaal liegt nooit. In deze praktijkgerichte gids laat Joe Navarro, erkend expert op het gebied van non-verbale communicatie, zien hoe iemands lichaamstaal is te 'lezen'. Wie dit boek leest leert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerd Claes, Johan Maes, Harriëtte Modderman boeken
  Gerd Claes, Johan Maes, Harriëtte Modderman - RUimte maken voor verlies en rouw in therapie

  De dood van een dierbare, partners die scheiden, problemen met je fysieke gezondheid of mentale veerkracht, ontslagen worden... Rouw en verlies zijn eigen aan het leven. Vaak worden mensen na een verlies overstelpt met clichés over hoe ze dat verlies moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,50
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Wat mindfulness niet is

  'Het begon met mensen die in hun meditatiepraktijk een manier gevonden hadden om met pijn om te gaan, met verdriet, met al die dingen die het leven ons ongevraagd brengt. Het kreeg de naam mindfulness. De eerste jaren moesten we moeite doen om uit te leggen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Renzo Verwer boeken
  Renzo Verwer - Liefde voor beginners

  Romantisch-exclusieve gevoelens zitten in vrijwel elk mens en vrijwel elke maatschappij. Ook in samenlevingen waarin huwelijken gearrangeerd worden, houdt men van romantische films en verhalen. Het in heftige mate aanhangen van het romantische liefdesideaal -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yvonne Witteveen boeken
  Yvonne Witteveen - Grip op de liefde

  Grip op de liefde beschrijft situaties van relaties die niet vlekkeloos verlopen. Het gaat over mensen zoals jij en ik die dolgraag willen dat hun leven eens een positieve wending zou nemen en dan vooral in de liefde. Zolang je geen liefde aan jezelf geeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Greg McKeown boeken
  Greg McKeown - Essentialisme

  Essentialisme gaat over het terugbrengen van de overvloed aan informatie, vragen en indrukken tot de essentie. Wat is nou echt belangrijk, waar moet je werkelijk je aandacht en energie aan besteden? Greg Mckeown laat in Essentialisme op heldere wijze zien hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden boeken
  Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden - ACT your way - Doen wat werkt voor jou

  'Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.' Een tegeltjeswijsheid waar geen speld tussen te krijgen is, maar die makkelijker gezegd is dan gedaan. Veel jongeren en adolescenten worstelen met het uitstippelen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anne van Stappen boeken
  Anne van Stappen - Waarom wandelen als je ook kunt dansen?

  Soms moet je ver reizen om dicht bij jezelf te komen... Sophia, 32, heeft een succesvolle baan bij een modetijdschrift en is sinds kort bezig met een sociaal project dat haar na aan het hart ligt. Alles lijkt haar voor de wind te gaan! Maar haar sociale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tony Crabbe boeken
  Tony Crabbe - Nooit meer te druk - MidPrice

  In de bestseller Nooit meer te druk gebruikt Tony Crabbe nieuw psychologisch onderzoek om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk. Al 100.000 mensen gingen je met dit boek voor in de zoektocht naar een opgeruimder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mark Kinet, Trees Traversier, Sjef Houppermans boeken
  Mark Kinet, Trees Traversier, Sjef Houppermans - Psychoanalyse en cultuur Dwingende vrijheid

  Er wordt weleens gezegd dat we in een dwingende tijd leven, waar autoriteit zoek is. Na de dood van God en het einde van de Grote Verhalen zijn we meer dan ooit tot vrijheid veroordeeld. We kunnen ons dan bijvoorbeeld overgeleverd voelen aan allerlei tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En nu... digitaal detoxen

  Hoe moet dat eigenlijk, leven? Vaak doen we maar wat. Meestal werkt dat verrassend goed, soms pakt het wat minder fraai uit. Voor de momenten waarop je zin hebt in een gebruiksaanwijzing 'leren-surfen-op-de-golven-van-het-leven' is er de En nu...-reeks. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Thomas Moore boeken
  Thomas Moore - De ziel kent geen leeftijd

  In 'De ziel kent geen leeftijd' beschrijft Thomas Moore de verfrissende en optimistische weg van het ouder worden. We hoeven hier niet bang voor te zijn, maar mogen deze weg juist omarmen en verwelkomen. In een tijd waarin het belangrijker dan ooit lijkt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Andrea Luijten, Harry Vos boeken
  Andrea Luijten, Harry Vos - De helende kracht van je emoties

  Met de Triskelmethode leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Daniel Pink boeken
  Daniel Pink - Het juiste moment

  In ‘Het juiste moment’ doet bestsellerauteur Daniel H. Pink de wetenschap achter timing uit de doeken. De keuze voor hét juiste moment kan namelijk het cruciale verschil maken tussen succes of falen. Maar gek genoeg staan we nauwelijks stil bij wat goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  Jeffrey Wijnberg - Dit is niet het leven dat ik heb besteld

  De moderne mens is gewend op zijn wenken bediend te worden. Met één muisklik kan alles besteld worden, van kakkerlakkensprays tot alpinopetjes en van diepvriespizza's tot libidoversterkers. Krijgen wat je hebt besteld, is de norm geworden en heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Harry Morres boeken
  Harry Morres - LEVENSKUNST

  Het doel van levenskunst is om emotioneel stabiel te kunnen blijven door de nadruk te leggen op het bewust leren ervaren van een balans tussen de polariteiten van het dagelijks leven. In dit boek wordt een cursus beschreven, die de nadruk legt op het bewust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95