Boeken over psychologie

 • Manja de Neef boeken
  Manja de Neef - Negatief zelfbeeld behandelen

  Psycholoog Manja de Neef bespreekt waar zij tegen aanloopt in het behandelen van patiënten met een negatief zelfbeeld. Ze schetst de filosofie achter de behandeling, en geeft antwoord op de vraag: 'Hoe dan?' In 2010 schreef Manja de Neef het (zelfhulp)boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Ryder Carroll boeken
  Ryder Carroll - De Bullet Journal Methode

  Jarenlang probeerde Ryder Carroll steeds weer nieuwe productiviteitsmethodes, zowel online als offline, maar niets werkte zoals hij wilde. Uit pure wanhoop ontwikkelde hij zijn eigen systeem, de Bullet Journal Methode, die hem hielp om zich beter te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Paul Verhaeghe boeken
  Paul Verhaeghe - Intimiteit

  Een intieme liefdesverhouding maakt een mens gelukkig, maar waarom is het zo moeilijk om die te vinden, laat staan in stand te houden? Veelgehoorde verklaringen wijzen in de richting van individualisering, misbruik, mondige vrouwen en besmuikte mannen. In die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ron de Wit boeken
  Ron de Wit - Stress in perspectief

  Langdurige stress heeft een grote invloed op ons leven. Het beïnvloedt ons functioneren waardoor we niet goed met problemen om kunnen gaan. Daarnaast veroorzaakt het een akelig getrest gevoel waar we last van hebben en vanaf willen. Bovendien vergroot het het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Isabelle Gonnissen boeken
  Isabelle Gonnissen - Kies positief

  Positief in het leven staan, zit voornamelijk tussen je oren. Het is een kwestie van de juiste mindset. En het leuke is: als jij de knop weet om te draaien, besmet je automatisch ook je omgeving met het positiviteitsvirus.Dit boek laat je aan de hand van hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Arie Verwoert boeken
  Arie Verwoert - Levenskracht

  Wat is kracht? Velen denken bij kracht aan het vermogen om ‘je mannetje te staan.’ Maar je kunt kracht ook op een innerlijke, spirituele, manier zien. Elk mens ondervindt invloed van vier grote krachten: de kracht van je lichaam, je geest, je emoties en je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jolijn Hendriks boeken
  Jolijn Hendriks - Puur elkaar grootbrengen

  Puur elkaar grootbrengen, hoe (hooggevoelige) volwassenen en kinderen samen kunnen opgroeien van Jolijn Hendriks is het derde deel in haar succesvolle PUUR-reeks. Dit boek is bedoeld voor iedereen die openstaat voor het kind in zichzelf en het kind om zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jos de Keijser, Paul Boelen, Geert Smid boeken
  Jos de Keijser, Paul Boelen, Geert Smid - Handboek traumatische rouw

  Sommige (gewelddadige) doodsoorzaken hebben een dermate sterke impact op de nabestaanden dat het normale rouwproces verstoord raakt. Na een schokkend verlies is 'leren leven met ...' niet altijd mogelijk. Rouw is het best te zien als een continuüm, lopend van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Peter Verstraten, Sjef Houppermans boeken
  Peter Verstraten, Sjef Houppermans - Oog om oog

  Waar roman, theater en film vragen om inleving, identificatie en projectie, lijken hedendaagse tv-series vooral geïnteresseerd in het symbolische, zoals netwerken, (ongeschreven) regels en processen. Tv-series nodigen ons uit om het spel dat de personages… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,10
 • Oliver Luke Delorie boeken
  Oliver Luke Delorie - Wabi Sabi

  Is een servies dat niet meer compleet is of waar van een stukje uit het bord is lelijk en onbruikbaar? Of is het eigenlijk een heel mooi iets, puur om wat het is en hoe het gebruikt kan worden? Hoe je iets kunt zien en nog meer kunt zien dan dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Oliver Luke Delorie boeken
  Oliver Luke Delorie - Shinrin-Yoku

  Maak kennis met de oude Japanse filosofie van shinrin-yoku en vind praktische manieren om dieper in contact te komen met de natuur. De drukte van het dagelijks leven even achter je laten om met al je zintuigen te genieten van de uitzichten, geluiden en stilte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pep Degens boeken
  Pep Degens - Wie is hier nou de baas!?

  Zelf kunnen beslissen over je eigen leven, oprecht je eigen keuzes maken, staat voor veel mensen op nummer 1 om écht gelukkig te zijn. In de praktijk worden we echter voortdurend belaagd door 'bazen' die ons listig op het verkeerde spoor zetten. Zo raken we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mieke de Bruin boeken
  Mieke de Bruin - Verborgen Verlies onthuld

  Mieke de Bruin is medeoprichter het Centrum voor Verborgen Verlies. Als ervaren coach en trainer en is ze al honderden keren gids geweest voor haar klanten bij hun reis naar herstel en vrijheid. Een reis door het verlies heen. In dit boek verweeft ze de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • William Sears, Martha Sears boeken
  William Sears, Martha Sears - Het Attachment Parenting boek

  William Sears & Martha Sears Attachment Parenting boek Inspirerend voor ouders: het boek over hechting met je kind Wereldwijd vertaald en in praktijk gebracht, nu voor het eerst verschenen in het Nederlandse taalgebied! Het basisboek over hechting! Dit boek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Alexander Waringa, Anne Ribbers boeken
  Alexander Waringa, Anne Ribbers - E-health

  Alexander Waringa en Anne Ribbers hebben een handboek geschreven specifiek voor de hulp- en zorgverleners die naast reguliere dienstverlening ook online ondersteuning (willen) aanbieden aan cliënten en patiënten. Samen met diverse co-auteurs waaronder dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,40
 • Niklas Ekstedt, Henrik Ennart boeken
  Niklas Ekstedt, Henrik Ennart - Gelukseten

  Voedsel bepaalt hoe we ons voelen, dus eet jezelf gelukkig! Het eten op je bord doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je hersenen. Het kan je humeur verbeteren, je concentratie verhogen en het kan zelfs ingezet worden tegen stress, angsten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Dominique Dumortier boeken
  Dominique Dumortier - Op mijn manier

  Ervaringsverhaal van een vrouw met autisme Opnieuw geeft Dominique een doortastende inkijk in haar leven, met een openheid die je misschien niet meteen zou verwachten van een vrouw met autisme. In dit boek maakt Dominique duidelijk dat groei bij mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • The Oprah Magazine O boeken
  The Oprah Magazine O - Volg je hart, vind je passie

  'Hoe ver wil je gaan? Hoe groot wil je groeien? Wat heb je nodig om alles uit jezelf te halen?' - Oprah Winfrey Of je nu op zoek bent naar je passie of juist de moed aan het verzamelen bent voor een grote verandering: dit boekje zal je op weg helpen. Volg je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Susanne Hühn boeken
  Susanne Hühn - Het innerlijke kind

  Wanneer we als kind niet gewenst waren of werden afgewezen, dragen we die pijnlijke ervaring als volwassene nog steeds met ons mee. Om onszelf daartegen te beschermen, om die pijn niet te hoeven voelen, splitsen we het kinderlijke deel in ons af. Maar daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anoushka Van Bemmel boeken
  Anoushka Van Bemmel - Your roadtrip

  Je leven is als een roadtrip. Jij zit zelf achter het stuur. Er zijn talloze keuzes die jij onderweg moet maken. Of het nu om een profielkeuze, een opleiding of een baan gaat. Je moet jezelf eerst beter leren kennen voordat je een goede keuze kunt maken. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,66
 • Sholto Radford boeken
  Sholto Radford - Wandel

  Een laagdrempelige manier om mindfulness in de praktijk te brengen In Wandel ontdek je welke voordelen het heeft om gewoon buiten te zijn en te wandelen. Wandelen is simpel en het is een geweldige manier om je geest, lichaam en ziel een boost te geven. Je hebt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cornélie Spijkerboer, Hans Mennes boeken
  Cornélie Spijkerboer, Hans Mennes - Klikt het?

  Om een veilige setting voor de cliënt te creëren, is de ontmoeting nodig tussen hulpverlener en cliënt. Ontmoeten betekent om te beginnen gelijkwaardigheid: ik ben niet beter of verder dan jij. Het betekent ook transparant en echt zijn. Ook dat biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • David Dewulf boeken
  David Dewulf - Zelfcompassie in training en therapie

  Wetenschappelijk onderzoek toont hoe zelfcompassie je veerkracht, optimisme, welbevinden en empathie verhoogt en samengaat met een betere gezondheid. In dit praktische boek gaat mindfulness-expert David Dewulf eerst in op: wat is compassie en wat kun je doen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,99
 • Heike MAYER boeken
  Heike MAYER - Lichter leven - Leren loslaten

  Zo werkt loslaten!Ga flexibel om met het onverwachteLees hoe je uit de vicieuze cirkel van frustratie en piekeren komt en leer hoe je stap voor stap een ontspannen leefstijl kunt vinden.Het beste van oost en westBoeddhistische wijsheden en mindfulness… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Justyn Barnes boeken
  Justyn Barnes - Ikigai

  Ben jij al helemaal ikigai? Of wil jij ikigai meer eigen maken? In dit boek staat beschreven wat ikigai eigenlijk inhoudt en hoe je dit eigen kunt maken in je dagelijkse routine. De inhoud van het boek bestaat uit een uitleg, inspirerende citaten en praktische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99