Boeken over psychologie

 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Natascha Boudewijn boeken
  Natascha Boudewijn - Het kleine shinrin-yoku boek

  Hoe de kracht van de natuur je leven verandertHoe de kracht van de natuur je leven verandert Shinrin-yoku of bosbaden is een van oorsprong Japans gebruik en wordt ook wel vertaald als 'forest-therapy', vanwege de helende eigenschappen van het bos. Je neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hylke Bonnema boeken
  Hylke Bonnema - Geld verdienen met je roeping

  Ben jij op zoek naar meer geluk in je werk? Veel mensen zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicky Kroon, Jessie Kroon boeken
  Nicky Kroon, Jessie Kroon - Het Zero Waste Project

  Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid (plastic) afval en rommel die je om je heen verzamelt? Dan is dit hét boek voor jou. Nicky en Jessie Kroon besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven: zonder afval. Inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Elise van der Giessen, Hetty Verzaal boeken
  Elise van der Giessen, Hetty Verzaal - Samen werkt het beter

  Samen werkt het beter is een compleet handboek oplossingsgericht werken voor de gehandicaptenzorg, geschikt voor onderwijs, training en praktijk. HIn de gehandicaptenzorg wordt steeds meer oplossingsgericht gewerkt. Terecht, want iedereen ontwikkelt zich beter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,75
 • Bart van den Belt boeken
  Bart van den Belt - Waag de sprong

  Word jij ook regelmatig wakker met het gevoel: is dit het nou? Ben je niet altijd gemotiveerd of geïnspireerd om aan het werk te gaan en zou je het allemaal anders doen als jij het voor het zeggen had? Of droom je van een eigen bedrijf waar je helemaal voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Patrick Wessels boeken
  Patrick Wessels - Geld maakt wél gelukkig (als je weet hoe je het moet uitgeven)

  Met één muisklik bestel je die splinternieuwe smartphone en die ultraplatte televisie: iets kopen is elke keer een heerlijk gevoel. Maar, een week later ben je eraan gewend en begint het toch te knagen: had je voor hetzelfde geld niet een betere keuze kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Catherine Price boeken
  Catherine Price - Ik maak het uit!

  Prijswinnend journalist Catherine Price beschrijft in ‘Ik maak het uit!’ de gevolgen van je smartphonegebruik op je brein, geheugen en aandacht, en biedt een stappenplan om een gezonde relatie met je telefoon op te bouwen. Is je telefoon het eerste wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eric Kandel boeken
  Eric Kandel - De gestoorde geest

  Eeuwenlang is er onderscheid gemaakt tussen lichaam en geest. Psychische stoornissen zijn altijd opgevat als zuiver geestelijk en niet lichamelijk. Maar de werkelijkheid is dat er helemaal geen onderscheid gemaakt kan worden. Psychische problemen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Randi Zuckerberg boeken
  Randi Zuckerberg - Pick Three

  Perfectie is een mythe. Kies voor focus We willen graag alles uit het leven halen en volop genieten. We weten allemaal wat we echt belangrijk vinden – familie, gezondheid, vrienden, werk, een goede nachtrust – maar waar halen we de tijd vandaan om overal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Modita van Zummeren boeken
  Modita van Zummeren - Depressie, een opstap naar geluk

  Een derde van de mensheid maakt in zijn leven één of meerdere depressies door. De Westerse behandeling daarvan is vaak een vorm van therapie die aanspraak maakt op het denkproces en/of het voorschrijven van antidepressiva.Modita van Zummeren heeft - zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marc Brysbaert boeken
  Marc Brysbaert - Oefenboek Psychologie

  Dit oefen- en oplossingenboek hoort bij het handboek Psychologie. Hiermee kunnen studenten zelf hun vooruitgang of kennis testen. Het oefenboek bevat voor elk hoofdstuk vragen over de hoofdlijnen, ja-neevragen, vragen over de kernbegrippen, meerkeuzetoetsen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Ernie Beuker, Herman Beuker boeken
  Ernie Beuker, Herman Beuker - De wasstraat voor je gedachten

  Methodiek van het Gedachten Analyse Programma (GAP) Duizenden gedachten per dag. Variërend van ‘hé. het regent, ik heb zin in koffie’ tot ‘ik neem ontslag’. Het zijn veel, heel veel gedachten die de mens op een dag heeft. Het zijn gelukkig niet alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Allan Zuckoff, Bonnie Gorscak boeken
  Allan Zuckoff, Bonnie Gorscak - Ontdek uw weg naar verandering

  Dit boek is briljant. Het werkt als een gids bij de verkenning van onze meest intieme en ingewikkelde relatie - die met onszelf. Verhalen van anderen die eenzelfde weg gaan verduidelijken wat er allemaal speelt als we vast lijken te zitten in een schijnbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Manoush Zomorodi boeken
  Manoush Zomorodi - Een pleidooi voor verveling

  Manoush Zomorodi, bekend van de podcast Note to Self, ging met tienduizenden luisteraars de uitdaging aan hun telefoongebruik drastisch te verminderen, zodat ze door een gezonde dosis verveling weer creatiever zouden worden. Een pleidooi voor verveling bouwt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ruth Willems boeken
  Ruth Willems - Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd

  Goede opvang na een schokkende gebeurtenis op de werk­plek is essentieel. Zo'n gebeurtenis, zoals (seksueel) geweld of het meemaken van suïcide, leidt bij de betrokken mede­werker(s) vaak tot gevoelens van onveiligheid. Het kan hun vertrouwen in hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Rob Huijben boeken
  Rob Huijben - Groeispurten van een gewoontedier

  Leven met autisme is niet altijd even makkelijk, zeker als je net weet dat je autisme hebt. Kijk mee door de ogen van een autistische jongen die de wereld anders bekijkt dan ieder andere tiener.Toen in 2007 Rob werd gediagnosticeerd met het Syndroom van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Annette Vijverberg boeken
  Annette Vijverberg - Boos de baas

  Goed gebruikte boosheid is duidelijk, helder en krachtig. Je geeft daarmee uiting aan je grenzen en je kunt er doelen mee bereiken. Je laat zien en horen wie je bent en waar je voor staat, zonder dat het ten koste gaat van jezelf en anderen. Boosheid uiten is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Allen boeken
  David Allen - Getting Things Done voor een nieuwe generatie

  School, huiswerk, sport, vrienden, familie en natuurlijk social media: jongeren krijgen te maken met een ongelooflijke hoeveelheid ‘dingen’ die elke dag hun leven binnenkomen. Ze moeten leren omgaan met grotere verantwoordelijkheden, meer vrijheden en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ilse Van den Daele, Linda T'Kindt boeken
  Ilse Van den Daele, Linda T'Kindt - Mijn kind is hoogsensitief

  Hoe uit hoogsensitiviteit bij kinderen zich? Hoe ga je ermee om, thuis en op school? Dit boek gaat uit van een positieve benadering en legt de nadruk op het ontplooien van de talenten van het kind. De auteurs tonen onder meer hoe je het zelfvertrouwen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elle Luna, Susie Herrick boeken
  Elle Luna, Susie Herrick - Jouw verhaal, jouw kracht

  Gebruik de verhalen uit je verleden voor een krachtige toekomst. Verhalen helpen ons te begrijpen wie we zijn en wat we doen. Maar waarom horen veel jonge meisjes verhalen waarin vrouwen mooi en gehoorzaam zijn, en de prins hen komt redden? Het wordt tijd dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mats Billmark, Susan Billmark boeken
  Mats Billmark, Susan Billmark - Leva

  In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens boeken
  Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens - 'Het kan echt iedereen overkomen'

  Een kwart van alle Nederlandse vrouwen lijdt ooit in haar leven aan een stemmingsstoornis. Veel van deze vrouwen zijn, of worden nog, moeder. Toch is er over de combinatie moederschap en stemmingsstoornissen niet veel informatie te vinden. Hoe is het om moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Femke Bennenbroek boeken
  Femke Bennenbroek - Trainen met meer impact

  TRAINEN MET MEER IMPACT Praktijkboek duurzame gedragsverandering bij cliënten in het sociaal domein Binnen het sociaal domein worden trainingen verzorgd op een scala aan thema's: sociale vaardigheden, werk vinden en behouden, zelfsturing en zelfvertrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Erling Kagge boeken
  Erling Kagge - Het plezier van wandelen

  ‘Wandelen, stap voor stap vooruit, gaat over jezelf bekijken, de aarde liefhebben en je lichaam laten reizen in hetzelfde tempo als de ziel. Als je te snel beweegt, kun je jezelf niet bijhouden.’ Erling Kagge kan zich niets belangrijkers voorstellen dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00