Boeken over psychologie

 • Suzanne Agterberg-Rouwhorst boeken
  Suzanne Agterberg-Rouwhorst - Vind je eigen weg met jouw autisme

  Als je autisme hebt, werken jouw hersenen anders dan bij de meeste mensen. Je verwerkt informatie op een andere manier. In je kinderjaren bepalen volwassenen wat jij nodig hebt. Maar als je in de bovenbouw van de basisschool komt, of naar het voortgezet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paul Rijnders, Maarten Cox, Richard Starmans boeken
  Paul Rijnders, Maarten Cox, Richard Starmans - Psychische klachten in de huisartsenpraktijk

  Maar liefst een op de drie volwassen patiënten die op het spreekuur van de huisarts verschijnen, heeft last van psychische klachten. Psychische klachten in de huisartsenpraktijk biedt snel zicht op klachten en geeft een totaaloverzicht met het KOP-model. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ryder Carroll boeken
  Ryder Carroll - De Bullet Journal Methode

  Jarenlang probeerde Ryder Carroll steeds weer nieuwe productiviteitsmethodes, zowel online als offline, maar niets werkte zoals hij wilde. Uit pure wanhoop ontwikkelde hij zijn eigen systeem, de Bullet Journal Methode, die hem hielp om zich beter te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans van Breukelen, Benno Diederiks boeken
  Hans van Breukelen, Benno Diederiks - Maak je comeback

  Maak je comeback Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag Benno Diederiks en Hans van Breukelen Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En Nu... mindful ouderschap

  Of je nu (pleeg)ouder bent of met kinderen en jongeren werkt, Mindful ouderschap gaat niet over 'de ideale regels'. Omgaan met je eigen verwachtingen en die van de ander kan al een hele klus zijn. Tel daarbij een gevoel van tijdgebrek en de gewoontes die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En nu... lekker slapen

  Een goede nachtrust is een zegen. Dat besef je vooral als je om wat voor reden ook een tekort hebt aan slaap. Voor iedereen die zich 's nachts ligt op te winden dat het nu alweer zó laat is en zich alvast zorgen maakt over eventuele vermoeidheid de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eva Heuberger, Iris Stappen, Regula Rudolf von Rohr boeken
  Eva Heuberger, Iris Stappen, Regula Rudolf von Rohr - De neus

  De neus, het orgaan dat veel meer invloed heeft op onze gezondheid dan we denken van Eva Heuberger, Iris Stappen en Regula Rolf von Rohr is een fantastisch leesbaar en verrassend boek over een van de meest onderbelichte onderdelen van ons lichaam. Want wist je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Juliette Liber boeken
  Juliette Liber - Een verrassende verjaardag

  De verhalen in Een verrassende verjaardag zijn een kapstok om met kinderen te werken aan het veranderen van hun gedrag, gevoelens en gedachten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jörg Berger boeken
  Jörg Berger - Hoe overleef ik moeilijke mensen?

  In Hoe overleef ik moeilijke mensen? introduceert psychotherapeut Jörg Berger beproefde strategieën voor de omgang met moeilijke mensen. Grensoverschrijders, praatjesmakers, dominante mensen, negatievelingen, wraakzuchtigen, vermijders en energieverslinders:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Kim Postma, René Wokke boeken
  Kim Postma, René Wokke - Laat maar komen!

  ‘Terug naar Kim en René zou voor mij ideaal zijn. Maar ik ga toch niet de plaats innemen van kinderen die in nood zijn en daar naartoe moeten voor een crisis?’ (Eric-Jan) Af en toe geestig en zonder vals sentiment hebben Kim Postma en René Wokke hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • The Oprah Magazine O boeken
  The Oprah Magazine O - Volg je hart, vind je passie

  'Hoe ver wil je gaan? Hoe groot wil je groeien? Wat heb je nodig om alles uit jezelf te halen?' - Oprah Winfrey Of je nu op zoek bent naar je passie of juist de moed aan het verzamelen bent voor een grote verandering: dit boekje zal je op weg helpen. Volg je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anton Hafkenscheid boeken
  Anton Hafkenscheid - Beter worden in je vak

  In Beter worden in je vak is zelfreflectie de mantra. Hafkenscheid bespreekt hoe systematische zelfreflectie de ggz?professional helpt om zijn eigen doen en laten kritisch ter discussie te stellen. In een tijdperk waarin richtlijnen, protocollen en outcome… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anoushka Van Bemmel boeken
  Anoushka Van Bemmel - Your roadtrip

  Je leven is als een roadtrip. Jij zit zelf achter het stuur. Er zijn talloze keuzes die jij onderweg moet maken. Of het nu om een profielkeuze, een opleiding of een baan gaat. Je moet jezelf eerst beter leren kennen voordat je een goede keuze kunt maken. Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alexander Waringa, Anne Ribbers boeken
  Alexander Waringa, Anne Ribbers - E-health

  Alexander Waringa en Anne Ribbers hebben een handboek geschreven specifiek voor de hulp- en zorgverleners die naast reguliere dienstverlening ook online ondersteuning (willen) aanbieden aan cliënten en patiënten. Samen met diverse co-auteurs waaronder dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Jos de Keijser, Paul Boelen, Geert Smid boeken
  Jos de Keijser, Paul Boelen, Geert Smid - Handboek traumatische rouw

  Sommige (gewelddadige) doodsoorzaken hebben een dermate sterke impact op de nabestaanden dat het normale rouwproces verstoord raakt. Na een schokkend verlies is 'leren leven met ...' niet altijd mogelijk. Rouw is het best te zien als een continuüm, lopend van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Renée Lamboo boeken
  Renée Lamboo - Duur huis, nooit thuis

  Je hebt een mooi huis, twee glimmende auto's voor de deur - net als de buren. Maar net als zij ben je een slaaf van je werk geworden, want je luxe leventje moet worden betaald. Renée gooide het roer om: weg met die dure auto, geen gigantische hypotheek. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Peter Verstraten, Sjef Houppermans boeken
  Peter Verstraten, Sjef Houppermans - Oog om oog

  Waar roman, theater en film vragen om inleving, identificatie en projectie, lijken hedendaagse tv-series vooral geïnteresseerd in het symbolische, zoals netwerken, (ongeschreven) regels en processen. Tv-series nodigen ons uit om het spel dat de personages… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Oliver Luke Delorie boeken
  Oliver Luke Delorie - Wabi Sabi

  Is een servies dat niet meer compleet is of waar van een stukje uit het bord is lelijk en onbruikbaar? Of is het eigenlijk een heel mooi iets, puur om wat het is en hoe het gebruikt kan worden? Hoe je iets kunt zien en nog meer kunt zien dan dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Oliver Luke Delorie boeken
  Oliver Luke Delorie - Shinrin-Yoku

  Maak kennis met de oude Japanse filosofie van shinrin-yoku en vind praktische manieren om dieper in contact te komen met de natuur. De drukte van het dagelijks leven even achter je laten om met al je zintuigen te genieten van de uitzichten, geluiden en stilte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Suzy Reading boeken
  Suzy Reading - Beter in je vel met self-care

  'Ik zou heel graag willen dat zorgen voor je geest net zo sexy en sociaal aanvaardbaar wordt als werken aan je buikspieren.' Na de dood van haar vader ontdekte Suzy Reading, gekwalificeerd psychologe en yogalerares, de helende kracht van self-care. Ze besloot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stephen Covey boeken
  Stephen Covey - Ontwerp je persoonlijke missie

  Stephen Covey, bestsellerauteur en grootmeester van de persoonlijke ontwikkeling, reikt je in ‘Ontwerp je persoonlijke missie’ de handvatten aan om vandaag nog te beginnen met je toekomst. In zijn wereldwijde bestseller ‘De zeven eigenschappen’ stelt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Dewulf boeken
  David Dewulf - Zelfcompassie in training en therapie

  Wetenschappelijk onderzoek toont hoe zelfcompassie je veerkracht, optimisme, welbevinden en empathie verhoogt en samengaat met een betere gezondheid. In dit praktische boek gaat mindfulness-expert David Dewulf eerst in op: wat is compassie en wat kun je doen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • William Sears, Martha Sears boeken
  William Sears, Martha Sears - Het Attachment Parenting boek

  William Sears & Martha Sears Attachment Parenting boek Inspirerend voor ouders: het boek over hechting met je kind Wereldwijd vertaald en in praktijk gebracht, nu voor het eerst verschenen in het Nederlandse taalgebied! Het basisboek over hechting! Dit boek is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Dominique Dumortier boeken
  Dominique Dumortier - Op mijn manier

  Ervaringsverhaal van een vrouw met autisme Opnieuw geeft Dominique een doortastende inkijk in haar leven, met een openheid die je misschien niet meteen zou verwachten van een vrouw met autisme. In dit boek maakt Dominique duidelijk dat groei bij mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jolijn Hendriks boeken
  Jolijn Hendriks - Puur elkaar grootbrengen

  Puur elkaar grootbrengen, hoe (hooggevoelige) volwassenen en kinderen samen kunnen opgroeien van Jolijn Hendriks is het derde deel in haar succesvolle PUUR-reeks. Dit boek is bedoeld voor iedereen die openstaat voor het kind in zichzelf en het kind om zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50