Boeken over psychologie

 • Mats Billmark, Susan Billmark boeken
  Mats Billmark, Susan Billmark - Leva

  In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kim S. Golding boeken
  Kim S. Golding - Verbindende verhalen voor getraumatiseerde kinderen en jongeren

  Het werken met levensverhalen (life story work) kan herstel ondersteunend werken na trauma en stress. In dit boek zijn 21 verhalen van Kim Golding opgenomen die zij in haar therapeutische werk met kinderen, jongeren en volwassenen creëerde. Het zijn op maat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • M. Mendocha boeken
  M. Mendocha - Stap voor stap sterker na een bore-out

  Een authentieke biografie van een jongeman, die zichzelf het liefst omschrijft als ervaringsdeskundige. Het gaat over de onvolkomenheid van het leven accepteren. Realistisch onder ogen zien hoe weinig macht je hebt over je levensgeluk. Maar als je minder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marit Goessens boeken
  Marit Goessens - Handboek bij BURN-OUT

  Dit boek is bedoeld om je tot steun te zijn tijdens je burn-out. Het ondersteunt je enerzijds met relevante informatie over burn-out en anderzijds met tips en adviezen.Het lijkt je ineens te overkomen: een burn-out. Je hebt langere tijd te veel van jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tanya Goodin boeken
  Tanya Goodin - Off.

  Voel je je opgejaagd? Raak je in paniek als je je telefoon niet bij je hebt?Ben je uitgeput? Heb je moeite om je te concentreren of te ontspannen? Het is tijd om offline te gaan en te resetten.We zijn zo’n 2.617 keer per dag aan het swipen, klikken of typen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken
  Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Casusboek LVB en verslaving

  Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lizzie Cornwall boeken
  Lizzie Cornwall - Inspiratie voor iedere dag

  Creativiteit. Productiviteit. Plezier. Een beetje inspiratie kleurt je hele dag en laat die er veel mooier uitzien. Laat je inspireren door de pakkende quotes, slimme tips en treffende beelden in dit boek. Pluk de dag en geniet van het leven! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Mirjam Beekman boeken
  Mirjam Beekman - Succes met je relatie

  Denk jij ook weleens: mijn relatie kan wel een opfrisbeurt gebruiken? Vind je ook dat jullie prima met elkaar samenwerken op veel gebieden, maar dat de vonk wel een beetje weg is? Zou je meer seks willen, of anders, maar weet je eigenlijk niet hoe? Heb je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • David Eagleman boeken
  David Eagleman - Het brein

  Dit is het verhaal over hoe je leven jouw hersenen vormt, en hoe je hersenen jouw leven vormen. Ga mee met de befaamde onderzoeker David Eagleman op een verrassende tour door je hersenen. De reis neemt je mee naar de wereld van extreme sporten, genocide,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ken Mogi boeken
  Ken Mogi - Ikigai

  Veel Japanners hebben van nature een ikigai, een reden om 's morgens op te staan. Het wordt ook vaak omschreven als 'het geheim voor een lang en gelukkig leven'. Je vindt ikigai in zowel kleine alledaagse als grote dingen, in de ochtendlucht of een promotie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emilie Wapnick boeken
  Emilie Wapnick - Hoe word je ALLES?

  'Dit boek is voor het soort mensen dat niet voor een enkel levenspad kan kiezen omdat ze foodblogger + surfinstructeur + schrijver + meer willen worden in dit leven.' - DARLA Magazine Wat wil je later worden als je groot bent? Het lijkt een onschuldige vraag,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Walter Matthys, Christine Boersma boeken
  Walter Matthys, Christine Boersma - Brutaal, boos of agressief gedrag op school

  Kinderen kunnen brutaal reageren op een opdracht van hun juf of meester. Sommige kinderen worden heel erg boos als de leraar een opmerking maakt over hun werk. Of ze schoppen een ander kind dat alleen maar een grapje maakt. Wanneer kinderen dit sociaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rolf Dobelli boeken
  Rolf Dobelli - De kunst van goed leven

  Op zoek naar de weg naar geluk? Hier vind je er 52! Meer dan ooit zijn we op zoek naar de formule voor een goed leven. Wat maakt ons echt gelukkig? Is het beter om ongeluk proberen te vermijden in plaats van geluk na te streven? We verspillen ontzettend veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Brainpower

  Verbeter concentratie en focus, onthoud namen en gezichten, vernietig jementale blokken, verscherp je geheugen en mentale vaardigheid, vergroot je creativiteit met dit Brain Power boek met meer dan 300 uitdagingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Ikigai

  Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joeri Calsius boeken
  Joeri Calsius - Werken met een lichaam dat moeilijk doet

  Werken met een lichaam dat moeilijk doet verwijst naar wat patiënten met psychosomatische klachten vaak ervaren: hun lichaam doet niet wat ze willen, het voelt gespannen en pijnlijk aan of is gewoon moe en leeg. Tegelijkertijd verwoordt het ook wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nathalie Cardinaels boeken
  Nathalie Cardinaels - Mildheid bij kanker - Compassie als hulp in uitdagende tijden

  Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker, wil je vaak sterk zijn en je moedig tonen naar anderen toe. 'Het lukt me wel!', zeg je en hulp vragen doe je liever niet. In plaats van jezelf ruimte te geven, ben je misschien nog strenger voor jezelf dan voorheen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Claudia Hammond boeken
  Claudia Hammond - De kracht van geld - wel leverbaar als ebook

  In de zomer van 1994 verbrandden bandleden van The klf echte bankbiljetten ter waarde van 1 miljoen pond. Het publiek was hevig verontwaardigd en boos. Hadden de artiesten hun geld verspild aan nieuwe designersneakers of sportauto’s, dan had je niemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ernst Bohlmeijer, Monique Hulsbergen boeken
  Ernst Bohlmeijer, Monique Hulsbergen - De kracht van dankbaarheid

  'Ik heb lange tijd de kracht van dankbaarheid onderschat. Het leek me wel leuk en aardig, maar was het wel realistisch? Is het niet iets dat je snel kunt overdrijven? Tot ik me erin ging verdiepen en dankbaarheid ook actief in mijn eigen leven begon toe te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Suzan Oudejans, Masha Spits boeken
  Suzan Oudejans, Masha Spits - Snel succes met ROM

  Dit boek helpt professionals om Routine Outcome Monitoring (ROM) op een effectieve manier in te zetten. Het laat zien hoe je met behulp van ROM tot betere én kortere behandelingen komt, iets waar elke cliënt recht op heeft.Snel succes met ROM biedt heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Karin Anema boeken
  Karin Anema - Vandaag koop ik alle kleuren

  Ton: een man bestempeld met de diagnose schizofrenie. Een man die ons aller existentiële problemen in het groot ervaart, zoals angst voor controleverlies en voor uitsluiting. Voor de lezer een verontrustende ervaring. Beeldend en meeslepend is het schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Mithu Storoni boeken
  Mithu Storoni - Stressproof

  * Wat is de beste tijd om te sporten, en kun je ook te veel sporten?* Welke voedingsmiddelen hebben een positief effect op het brein, en welke niet?* Hoe kun je muziek, beweging en motivatie inzetten om je brein een boost te geven en veerkrachtig te blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Wayne W. Dyer boeken
  Wayne W. Dyer - Niet morgen, maar nu

  Dr. Wayne W.DYERNIET MORGEN, MAAR NUNaar een nieuwe kijk op jezelf, naar een completer functionerenVolgens dr. Wayne Dyer hebben we allemaal een 'mentale achilleshiel', bewust of onbewust. Hierdoor vallen we vaak terug in onproductief gedrag, waardoor we nooit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Meg Jay boeken
  Meg Jay - Supernormaal

  Bijna driekwart van alle mensen krijgt tijdens zijn jeugd te maken met een traumatische ervaring. Sommigen worden gepest, anderen verliezen een ouder, maken een echtscheiding mee, of hebben een familielid met een psychische aandoening of een verslaving.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan van der Ploeg boeken
  Jan van der Ploeg - Eenzaamheid bij jeugdigen

  Dit boek laat zien hoe eenzaamheid ontstaat, wat het doet met jeugdigen en wat er aan te doen is. Het is een helder geschreven boek dat beoogt (aankomende) orthopedagogen, psychologen, psychiaters, sociaal-pedagogische hulpverleners, leerkrachten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,99