Boeken over psychologie

 • Pieternel Dijkstra boeken
  Pieternel Dijkstra - Sociale psychologie

  Sociale relaties spelen een cruciale rol in het geluk en psychisch en lichamelijk welzijn van mensen. Juist die sociale relaties met anderen en de groepen waarin mensen leven, vormen het onderwerp van de sociale psychologie. Dat maakt dit vakgebied belangrijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Chip Heath, Dan Heath boeken
  Chip Heath, Dan Heath - De kracht van het moment

  Waarom hebben sommige kleine ervaringen zoveel impact dat ze ons veranderen – en hoe kun je zulke bijzondere momenten creëren in je leven en werk. De meest memorabele positieve momenten in ons leven worden gedomineerd door vier elementen: verheffing,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Frans Schalkwijk boeken
  Frans Schalkwijk - Elementaire Deeltjes Narcisme

  In het alledaagse taalgebruik wordt narcisme vaak als een scheldwoord gebruikt voor mensen die uitermate tevreden zijn met zichzelf. Onze huidige 'selfie'-maatschappij wordt ook in toenemende mate narcisme verweten. Maar wat is narcisme eigenlijk, en is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Danielle Krekels boeken
  Danielle Krekels - Krachtig met KernTalenten

  Jongeren maken verkeerde studiekeuzes, burn-out is een groeiend probleem en mensen schikken zich in onwijze situaties. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Met kennis van je karakter én je talenten én je motivatie vermijd je geld-, tijd- en energieverlies en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marc Andrews, Rick van Baaren, Matthijs van Leeuwen boeken
  Marc Andrews, Rick van Baaren, Matthijs van Leeuwen - Seks, humor en het Beloofde Land

  We zouden je ervan kunnen proberen te overtuigen om dit boek te kopen door aan te geven dat de voorraad bijna op is (schaarste), door je te vertellen hoeveel andere mensen het al hebben gekocht (sociale bewijskracht), door er quotes op te zetten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jacqueline van de Sande boeken
  Jacqueline van de Sande - Druk en dromerig

  Jacqueline van de Sande gebruikt biografische gebeurtenissen uit haar jeugd om te laten zien welke invloed (toen nog niet gediagnosticeerde) ADHD heeft gehad op haar leven.Jacqueline van de Sande gebruikt biografische gebeurtenissen uit haar jeugd om te laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En Nu... lichter leven

  Hoe moet dat eigenlijk, leven? Vaak doen we maar wat. Meestal werkt dat verrassend goed, soms pakt het wat minder fraai uit. Voor de momenten waarop je zin hebt in een gebruiksaanwijzing 'leren-surfen-op-de-golven-van-het-leven' is er de En nu...-reeks. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Patrick Wessels boeken
  Patrick Wessels - Geld maakt wél gelukkig (als je weet hoe je het moet uitgeven)

  Met één muisklik bestel je die splinternieuwe smartphone en die ultraplatte televisie: iets kopen is elke keer een heerlijk gevoel. Maar, een week later ben je eraan gewend en begint het toch te knagen: had je voor hetzelfde geld niet een betere keuze kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Catherine Price boeken
  Catherine Price - Ik maak het uit!

  Prijswinnend journalist Catherine Price beschrijft in ‘Ik maak het uit!’ de gevolgen van je smartphonegebruik op je brein, geheugen en aandacht, en biedt een stappenplan om een gezonde relatie met je telefoon op te bouwen. Is je telefoon het eerste wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Esther de Bruin, Anne Formsma, Susan Bögels boeken
  Esther de Bruin, Anne Formsma, Susan Bögels - MINDFUL2WORK HANDLEIDING

  Te lang te veel ballen hoog (moeten) houden, werk dat boven het hoofd groeit met als gevolg last van verminderde concentratie, angstige of sombere gevoelens, slapeloosheid, nek- en schouderklachten en vergeetachtigheid. Stress is een veelvoorkomend fenomeen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Karin Steffens boeken
  Karin Steffens - Laat je raken

  'Je moet je gevoel volgen', is een advies dat je met regelmaat hoort. Het is goedbedoeld maar de grote vraag is: hoe dan? 'Laat je raken' helpt je om je gevoel te gebruiken als gids in het leven.'Je moet je gevoel volgen', is een advies dat je met regelmaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nick Blaser boeken
  Nick Blaser - Grenzen stellen met compassie

  Dat we een persoonlijke grens hebben, dat weten we, dat voelen we. We ervaren onze grens vooral wanneer iemand er overheen gaat of wanneer we zelf over onze grens gaan. We horen mensen dan zeggen: 'Hij is veel te ver gegaan' of 'ik trek het niet meer'.Grenzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Allan Zuckoff, Bonnie Gorscak boeken
  Allan Zuckoff, Bonnie Gorscak - Ontdek uw weg naar verandering

  Dit boek is briljant. Het werkt als een gids bij de verkenning van onze meest intieme en ingewikkelde relatie - die met onszelf. Verhalen van anderen die eenzelfde weg gaan verduidelijken wat er allemaal speelt als we vast lijken te zitten in een schijnbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Manoush Zomorodi boeken
  Manoush Zomorodi - Een pleidooi voor verveling

  Manoush Zomorodi, bekend van de podcast Note to Self, ging met tienduizenden luisteraars de uitdaging aan hun telefoongebruik drastisch te verminderen, zodat ze door een gezonde dosis verveling weer creatiever zouden worden. Een pleidooi voor verveling bouwt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ruth Willems boeken
  Ruth Willems - Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd

  Goede opvang na een schokkende gebeurtenis op de werk­plek is essentieel. Zo'n gebeurtenis, zoals (seksueel) geweld of het meemaken van suïcide, leidt bij de betrokken mede­werker(s) vaak tot gevoelens van onveiligheid. Het kan hun vertrouwen in hun eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Sylvia Leegwater boeken
  Sylvia Leegwater - Contact met je innerlijk kind

  Een innerlijk kind is een begrip dat steeds populairder wordt. Maar wat is nu eigenlijk een innerlijk kind? Een innerlijk kind is een deel van jou wat nog onvolgroeid is. Het is als het ware in de tijd stil blijven staan. Gebeurtenissen die extreme gevoelens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Stefanie Stahl boeken
  Stefanie Stahl - Het kind in je een thuis geven

  Ontdek de enorme kracht van het werken met je innerlijke kind! Ons innerlijke kind is de optelsom van alle inprentingen uit onze kindertijd. Vooral negatieve en pijnlijke ervaringen hebben zich hardnekkig vastgezet in ons onderbewustzijn. Als volwassene kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mats Billmark, Susan Billmark boeken
  Mats Billmark, Susan Billmark - Leva

  In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens boeken
  Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens - 'Het kan echt iedereen overkomen'

  Een kwart van alle Nederlandse vrouwen lijdt ooit in haar leven aan een stemmingsstoornis. Veel van deze vrouwen zijn, of worden nog, moeder. Toch is er over de combinatie moederschap en stemmingsstoornissen niet veel informatie te vinden. Hoe is het om moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Femke Bennenbroek boeken
  Femke Bennenbroek - Trainen met meer impact

  TRAINEN MET MEER IMPACT Praktijkboek duurzame gedragsverandering bij cliënten in het sociaal domein Binnen het sociaal domein worden trainingen verzorgd op een scala aan thema's: sociale vaardigheden, werk vinden en behouden, zelfsturing en zelfvertrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rita Mulder boeken
  Rita Mulder - De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten

  In dit boek De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten vertelt Rita Mulder hoe zij als hooggevoelige leerkracht vastliep in het basisonderwijs en het contact met zichzelf verloor. In eerste instantie dacht ze dat dit te maken had met oorzaken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Annette Lavrijsen boeken
  Annette Lavrijsen - Shinrin-yoku

  Annette Lavrijsen schrijft over de trend van 2018: Shinrin-yoku, de Japanse kunst van het bosbaden. In Japan weet men het al langer: de weg naar een gezonder, productiever en gelukkiger leven leidt door het bos. Meditatieve boswandelingen zijn er een populaire… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Henkjan Honing boeken
  Henkjan Honing - Aap slaat maat

  Volgens Henkjan Honing is iedereen die melodieën uit elkaar kan houden en maatgevoel heeft muzikaal. In essentie is de mens een muzikale diersoort, en waarom zou hij de enige zijn? Is muzikaliteit niet juist een eigenschap van álle dieren, een vermogen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Senna Wouters boeken
  Senna Wouters - CONFIDENT

  CONFIDENT beschrijft verschillende situaties die vaak in tienerlevens een rol spelen. Deze situaties zijn soms redenen waardoor iemand een ongelukkig en onzeker leven kan leiden. Ik beschrijf de belangrijkste situaties, en hoe je hier het beste mee kunt omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tanya Goodin boeken
  Tanya Goodin - Off.

  Voel je je opgejaagd? Raak je in paniek als je je telefoon niet bij je hebt?Ben je uitgeput? Heb je moeite om je te concentreren of te ontspannen? Het is tijd om offline te gaan en te resetten.We zijn zo’n 2.617 keer per dag aan het swipen, klikken of typen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99