Boeken over psychologie

 • Nathalie Cardinaels boeken
  Nathalie Cardinaels - Mildheid bij kanker - Compassie als hulp in uitdagende tijden

  Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker, wil je vaak sterk zijn en je moedig tonen naar anderen toe. 'Het lukt me wel!', zeg je en hulp vragen doe je liever niet. In plaats van jezelf ruimte te geven, ben je misschien nog strenger voor jezelf dan voorheen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Steef Oskarsson boeken
  Steef Oskarsson - Oefenboek faalangst

  Faalangst is een veel voorkomend probleem. Leerkrachten op scholen zien dagelijks wel leerlingen die er last van hebben. Faalangst is de spanning of angst die je ervaart in situaties waarin je beoordeeld wordt of een prestatie moet leveren. Je lichaam geeft… (Losbladig)

  Lees meer...
  29,95
 • Laurna Fenenga boeken
  Laurna Fenenga - De Burn-out Specialist

  Flaptekst: Voel jij je alsmaar uitgeput en heb je geen energie? Heb je een burn-out en weet je niet hoe je hieruit moet komen? In 10 stappen uit je burn-out is bedoeld voor mensen die in een burn-out zitten of dreigen te geraken. Bij een burn-out is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Monica Wardenaar boeken
  Monica Wardenaar - Jij past echt bij mij

  Op zoek naar de ideale partner? Eén die echt bij jou past? Dit boek is een praktisch hulpmiddel en zal je een verfrissend nieuw inzicht geven. Monica Wardenaar vertelt je over een nieuwe manier om te ontdekken of iemand bij je past. Je leert door middel van 3… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kasper Bormans boeken
  Kasper Bormans - Een nieuw geheugenpaleis

  Geef herinneringen een plaats bij mensen met dementie Vergroot het thuisgevoel in een vreemde of vertrouwde omgevingOntdek nieuwe gespreksonderwerpen via een gedeelde activiteitOm de vier seconden krijgt ergens in de wereld iemand te horen dat hij of zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken
  Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Casusboek LVB en verslaving

  Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Berry Collewijn boeken
  Berry Collewijn - Tango van de ikken

  * Vervolg op de bestseller Ik (k)en mijn ikken * Een nieuwe verfrissende kijk op relaties * Lekker lezen in de zomervakantie TANGO VAN DE IKKEN Voice Dialogue in relaties Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  Jeffrey Wijnberg - Dagboek van een psycholoog

  Meer dan eens vertelt psycholoog Jeffrey Wijnberg in zijn boeken hoe het in zijn praktijk eraan toegaat. Toch blijven veel vragen onbeantwoord. Hoe denkt hij echt over zijn patiënten, welke gebeurtenissen raken zijn persoonlijk leven? En hoe beïnvloeden zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Yolande de Best boeken
  Yolande de Best - Oma en opa 2.0

  In het boek Oma en opa 2.0 worden openhartige en aansprekende verhalen verteld over de meest uiteenlopende grootouders: de werkende oma, de zorg opa, de oma van een donor-kleinkind, de gescheiden oma, de oma van een transgender kleinkind, de geëmigreerde opa,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - MINDF*CK

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Met deze 101… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Daniël Goleman, Richard Davidson boeken
  Daniël Goleman, Richard Davidson - Meditatie

  Wat voor effect heeft meditatie echt op ons brein, onze gewoonten, onze genen? Zijn er daadwerkelijk fysieke en/of gedragsveranderingen waar te nemen op de langere termijn? Door de vercommercialisering van meditatie zijn er op dit terrein veel misvattingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En Nu... lichter leven

  Hoe moet dat eigenlijk, leven? Vaak doen we maar wat. Meestal werkt dat verrassend goed, soms pakt het wat minder fraai uit. Voor de momenten waarop je zin hebt in een gebruiksaanwijzing 'leren-surfen-op-de-golven-van-het-leven' is er de En nu...-reeks. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En nu... digitaal detoxen

  Hoe moet dat eigenlijk, leven? Vaak doen we maar wat. Meestal werkt dat verrassend goed, soms pakt het wat minder fraai uit. Voor de momenten waarop je zin hebt in een gebruiksaanwijzing 'leren-surfen-op-de-golven-van-het-leven' is er de En nu...-reeks. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anneke van Tol boeken
  Anneke van Tol - Ja zeggen, nee voelen

  Het stellen en bewaken van persoonlijke grenzen is voor velen van ons lastig, want hoe vaak zeg je 'ja' terwijl je 'nee' bedoelt? Dit boek is geschreven voor eenieder die worstelt met het voelen, stellen en bewaken van persoonlijke grenzen en geïnteresseerd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Saidja Steenhuyzen, Veerle Stevens boeken
  Saidja Steenhuyzen, Veerle Stevens - Een kei in evalueren

  Evalueren is géén passief gebeuren, het doel is om je project of samenwerking een nieuwe impuls te geven. Actie dus. Dit handboek zet je op een toegankelijke manier op weg. Evaluatieproces van A tot Z Het boek doet het evaluatieproces van A tot Z uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Autisme en vorige levens

  Er zijn sterke aanwijzingen voor een verband tussen autisme en vorige-levenstrauma's. Het onbewuste van elk mens blijkt een autistische deelpersoonlijkheid te bevatten. Soms verhuist deze naar het bewustzijn. Bij sommigen blijft hij daar permanent. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Wade E. Pickren boeken
  Wade E. Pickren - Het Psychologieboek

  Dit boek behandelt 250 mijlpalen in de geschiedenis van de psychologie, van 10.000 v.Chr. tot nu. Mensen denken al heel lang na over wat we nu bestempelen als 'psychologie', maar pas de afgelopen 150 jaar heeft men getracht de ideeën uit de psychologie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephen Mckenzie boeken
  Stephen Mckenzie - Hearthfulness

  De weg naar volledige verbondenheid met jezelf en anderen. Mindfulness is een woord dat tegenwoordig overal opduikt. Maar omvat het misschien meer dan we denken? In Azië is het idee van mindfulness verbonden met een ander, rijker concept - heartfulness. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ilse Sand boeken
  Ilse Sand - Wegwijs in het labyrint van je emoties

  Dit nieuwe boek van de Deense psychotherapeute Ilse Sand onderzoekt de herkomst van onze gevoelens, en leert ons om deze te accepteren en te begrijpen. Met gevoelige mensen in gedachten geeft Ilse Sand aan de hand van praktijkvoorbeelden tal van praktische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Marieke van Buytene, Ria Roelands boeken
  Marieke van Buytene, Ria Roelands - Plassen zijn om in te spetteren

  Spring in je creativiteit! Kinderen gebruiken hun creativiteit van nature. Bij volwassenen verdwijnt creativiteit vaak naar de achtergrond. De oplossing: start met eenvoudige oefeningen om weer ideeën te krijgen en te uiten. Plassen zijn om in te spetteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Harry Stroeken boeken
  Harry Stroeken - Na de psychoanalyse. een terugblik

  Psychoanalyse lijkt heel eenvoudig. Wat is er immers makkelijker dan totale vrijheid tot spreken met als enige taak alles te zeggen wat bij je opkomt? Echter, aanvankelijk is dat wellicht een bevrijdende ervaring, maar na verloop van tijd wordt dat moeilijker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Danielle Marchant boeken
  Danielle Marchant - Pauze

  Altijd maar doorgaan, stress en oververmoeidheid. Veel mensen lopen tegen een burn out aan. Haal diep adem en pauzeer. Voorkom een burn out en neem op tijd rust. Pauze laat je inzien hoe je dit doet.Vind balans Ga jij ook altijd maar door, en heb je het gevoel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Giovanni Frazzetto boeken
  Giovanni Frazzetto - Nabij

  Dit is een boek over de vrouw die haar geliefde verzon omdat ze iemand nodig had die haar kon vertellen dat het goed zou komen: een ontroerend verhaal over wat er kan ontbreken aan een succesvol leven. Over de vader die pas op het eind van zijn leven met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Anne van Stappen boeken
  Anne van Stappen - Waarom wandelen als je ook kunt dansen?

  Soms moet je ver reizen om dicht bij jezelf te komen... Sophia, 32, heeft een succesvolle baan bij een modetijdschrift en is sinds kort bezig met een sociaal project dat haar na aan het hart ligt. Alles lijkt haar voor de wind te gaan! Maar haar sociale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Karin Anema boeken
  Karin Anema - Vandaag koop ik alle kleuren

  Ton: een man bestempeld met de diagnose schizofrenie. Een man die ons aller existentiële problemen in het groot ervaart, zoals angst voor controleverlies en voor uitsluiting. Voor de lezer een verontrustende ervaring. Beeldend en meeslepend is het schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95