Boeken over psychologie

 • Teije Koopmans, Lucas van Gerwen boeken
  Teije Koopmans, Lucas van Gerwen - Ik wil (niet) wel vliegen

  Broer en zus hebben het eindelijk voor elkaar: het gezin met het vliegtuig op reis naar Amerika. Maar nadat de vakantie is geboekt, beginnen de nachtmerries. Gingen we maar gewoon met de auto naar Frankrijk. De beste tennisser van de school mag aan toernooien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • The Mindfulness Project boeken
  The Mindfulness Project - Mindful in de natuur

  Het creatieve mindfulness werkboek met 60 oefeningen voor buiten. Na het succes van Ik ben hier nu komt The Mindfulness Project met Mindful in de natuur. Waar het in het eerste boek vooral ging om mindful momenten te creëren en te mediteren, gaat Mindful in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marte Roemer boeken
  Marte Roemer - Take Action

  Dit werkboek is onderdeel van Take Action, een behandelprogramma op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Het behandelprogramma is ontwikkeld om (jong) volwassenen te begeleiden, die vast zijn komen te zitten in een van de vele levensgebieden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lennart Klipp boeken
  Lennart Klipp - Effectief aanmodderen

  Wat doe je als het tegenzit? Dat is dé vraag die elk zelfhulpboek probeert te beantwoorden. Mindfulness, in je kracht gaan staan, omdenken en je eigen succes of geluk maken, zijn zomaar een aantal van de oplossingen die deze boeken bieden. Ze laten je geloven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lois Blyth boeken
  Lois Blyth - De positieve kracht van dankbaarheid

  Kun je je leven veranderen, simpelweg door dankbaarder te zijn? Wetenschappelijk onderzoek toont aan van wel. Bewust dankbaar zijn blijkt namelijk een positieve impact te hebben op de hersenen, waardoor je positiever denkt over de wereld, je naasten en jezelf.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cathy Creswell, Monika Parkinson, Kerstin Thirlwall, Lucy Willetts boeken
  Cathy Creswell, Monika Parkinson, Kerstin Thirlwall, Lucy Willetts - Angststoornissen bij kinderen

  Gebaseerd op uitgebreid onderzoek en praktijkervaring van de auteurs en is daarmee een zinvol instrument voor (gezins)therapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen en psychiaters.Met de juiste hulpmiddelen kunnen ouders hun kinderen enorm helpen bij het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Elle Luna, Susie Herrick boeken
  Elle Luna, Susie Herrick - Jouw verhaal, jouw kracht

  Gebruik de verhalen uit je verleden voor een krachtige toekomst. Verhalen helpen ons te begrijpen wie we zijn en wat we doen. Maar waarom horen veel jonge meisjes verhalen waarin vrouwen mooi en gehoorzaam zijn, en de prins hen komt redden? Het wordt tijd dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • René van der Veer boeken
  René van der Veer - Opvoeden door beginners

  Baby?s moeten beslist alleen op hun kamertje inslapen. Peuters moet je niet voor hun tweede verjaardag proberen zindelijk te maken. Het huilen van een baby kan niet verminderd worden door hem of haar rond te dragen. Volledige borstvoeding mag maar een paar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hanneke van de Plassche boeken
  Hanneke van de Plassche - Rouwe kost

  Dat we op enig moment geconfronteerd worden met de dood is onafwendbaar. Ook op jonge leeftijd. De vraag is: hoe goed ben je voorbereid? Hoe kan je het verschil maken voor iemand die rouwt? En: hoe ga je door met leven nadat je iemand bent verloren?Uitvaart-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frederike Bannink, Frenk Peeters boeken
  Frederike Bannink, Frenk Peeters - Positieve psychiatrie

  Het eerste boek in Nederland over positieve psychiatrie. In Positieve psychiatrie staat de mens centraal, niet de ziekte. Positieve psychiatrie staat voor een gepersonaliseerde benadering met als doel het bevorderen van welbevinden. Naast klachtgericht wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Richard Thaler boeken
  Richard Thaler - Misbehaving

  Nobelprijswinnaar Richard Thaler vertelt in ‘Misbehaving’ het verhaal van drie wetenschappers die in een gezamenlijke queeste de economie op haar kop zetten en vrienden werden voor het leven. Toen in de jaren zeventig economie als een harde wetenschap werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • J.J.L. Derksen boeken
  J.J.L. Derksen - Preventie psychische aandoeningen

  Dit boek geeft professionals in de geestelijke gezondheidszorg gereedschap om de zorg voor baby's, jongeren en ouders op zo'n manier te verbeteren dat ze bijdraagt aan het voorkomen van psychische aandoeningen. Op welke manier leiden onze stressvolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,00
 • American Psychiatric Association boeken
  American Psychiatric Association - SCID-5-S: Vragenlijst (50 ex.)

  SCID-5-S. Gestructureerd klinisch interview voor DSM-5 Syndroomstoornissen (voorheen SCID-I). SCID-5-S Vragenlijst: Pak à 50 stuks. (Losbladig)

  Lees meer...
  79,50
 • Valérie Frigne boeken
  Valérie Frigne - Niet zomaar een boek

  Een dagboek heeft iets geheimzinnigs. Het belooft inkijk te geven in de diepste roerselen, de geheimste gedachten, de grote en kleine belevenissen die een verschil maken. Het wordt een geschiedenis, een biografie die jou beschrijft, en je daardoor ook bepaalt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Emelie van Laar boeken
  Emelie van Laar - Hij/zij was de liefste...maar ook de ergste...

  Het doel van dit boek is je te laten zien hoe je een narcist, borderliner of psychopaat herkent.Vele slachtoffers slaken een kreet uit onmacht "Hij/Zij maakt mijn leven kapot", Ik kan niets goeds doen" of “Waarom ik?”.Er staan veel adviezen en punten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeannette van Dongen, Ivy Powel boeken
  Jeannette van Dongen, Ivy Powel - Biggetjesfokster en modeontwerpster

  Waarom gaat een modeontwerpster varkens fokken? Waarom begint een politieman een meubelmakerij? Waarom maakt een geriatrisch arts middeleeuwse muziek? Jobcarving is een nieuwe manier om je loopbaan vorm te geven, zodat je meer voldoening en balans vindt in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Annick Seys, Jacqueline A-Tjak boeken
  Annick Seys, Jacqueline A-Tjak - Intervisie met impACT

  Bekruipt u tijdens overlegmomenten met collega's - de zogenaamde intervisiemomenten - ook soms het gevoel dat u niet samen tot inzichten komt die u nodig hebt om echt vooruit te komen met uw cliënt? Frustreert het u soms dat collega's elk geval tot in detail… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Miranda Nanda Maria van Dijk boeken
  Miranda Nanda Maria van Dijk - Helende schoonheid van Zelfreflectie

  Het trieste begin en uitdagend verloop van jouw leven is geen veroordeling voor de rest van je leven. Het is mogelijk om jezelf te helen en bevrijden van je lijden door onverwerkte pijn te doorvoelen en je innerlijke rijkdom aan te boren. Dat vergt moed en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Michiel van Straten boeken
  Michiel van Straten - Dagelijks irrationeel

  Over de psychologie van het zelfbedrog Hoe kun je een euro met winst verkopen? Waarom bepalen George Clooney en Frans Bauer onze smaak? Waarom gunnen we onze buren stiekem altijd net iets minder dan onszelf? Zijn we allemaal racisten? Waarom is het onmogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marlies Rekkers, Saskia van Gulik boeken
  Marlies Rekkers, Saskia van Gulik - Protocol Positieve lichaamsbeleving

  Het Protocol Positieve lichaamsbeleving is ontwikkeld voor eetstoorniscliënten met een negatieve lichaamsbeleving. Een essentieel onderdeel van het protocol is de lichaamsexposure gericht op positief beleefde lichaamsdelen, die plaatsvindt met behulp van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Veerle Valaert, Stefanie Falat boeken
  Veerle Valaert, Stefanie Falat - Vergeet je sportzak niet

  Een kind dat graag en veel sport, de meeste ouders zouden ervoor tekenen. En toch is een 'veelsporter' in je gezin niet altijd evident. Het brengt niet alleen heel wat praktisch geregel met zich mee, ook mentaal en fysiek heeft het kind begeleiding nodig, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Chip Heath, Dan Heath boeken
  Chip Heath, Dan Heath - De kracht van het moment

  Waarom hebben sommige kleine ervaringen zoveel impact dat ze ons veranderen – en hoe kun je zulke bijzondere momenten creëren in je leven en werk. De meest memorabele positieve momenten in ons leven worden gedomineerd door vier elementen: verheffing,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Pieternel Dijkstra boeken
  Pieternel Dijkstra - Sociale psychologie

  Sociale relaties spelen een cruciale rol in het geluk en psychisch en lichamelijk welzijn van mensen. Juist die sociale relaties met anderen en de groepen waarin mensen leven, vormen het onderwerp van de sociale psychologie. Dat maakt dit vakgebied belangrijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Maarten Stoffers boeken
  Maarten Stoffers - Hartvaardigheden

  Hartvaardigheden helpen je bij alles waar je moeite mee hebt. Je kunt je gelukkiger voelen als je jouw hartvaardigheden ontwikkelt, zoals gunnen, vergeven, vertrouwen, genieten, durven en loslaten. Het zijn de vaardigheden die je helpen om minder vanuit angst,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00