Boeken over psychologie

 • Annemie Ploeger boeken
  Annemie Ploeger - De evolutie van een kind

  Waarom is het soms zo moeilijk om zwanger te worden? Waarom huilen baby's vaak en hebben peuters driftbuien? Waar komen sekseverschillen vandaan? Wie gaat vroeg en heftig puberen, en wie niet? Worden onze kinderen steeds minder snel onafhankelijk van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Jordan Peterson boeken
  Jordan Peterson - 12 regels voor het leven

  Wat moet íedereen in de moderne wereld weten? Om antwoord te geven op deze moeilijkste vraag der vragen combineert de gerenommeerde psycholoog Jordan B. Peterson de zwaarbevochten waarheden van oude tradities met verbluffende ontdekkingen van grensverleggend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marlies Rekkers, Saskia van Gulik boeken
  Marlies Rekkers, Saskia van Gulik - Protocol Positieve lichaamsbeleving

  Het Protocol Positieve lichaamsbeleving is ontwikkeld voor eetstoorniscliënten met een negatieve lichaamsbeleving. Een essentieel onderdeel van het protocol is de lichaamsexposure gericht op positief beleefde lichaamsdelen, die plaatsvindt met behulp van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Diane-Ballonad Rolland boeken
  Diane-Ballonad Rolland - Meer tijd voor jezelf

  'Ik heb geen tijd, ik ben overstelpt met werk, ik weet niet meer waar ik moet beginnen, ik ben moe, ik ben gestrest, ik kan niet stilzitten, ik ren de hele dag van hier naar daar...' hoe vaak spreken we een van deze zinnen uit? Als je steeds weer de indruk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Juliette Liber, Gerly de Boo boeken
  Juliette Liber, Gerly de Boo - Meer zelfcontrole, minder boos, Trainershandleiding

  Meer zelfcontrole, minder boos is een filmisch ondersteunde training voor kleine groepen kinderen met LVG-problematiek die specifieke gedragsproblemen vertonen zoals boos en agressief gedrag, ongehoorzaamheid, brutaliteit en opstandigheid. De training is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Sylvia Leegwater boeken
  Sylvia Leegwater - Contact met je innerlijk kind

  Een innerlijk kind is een begrip dat steeds populairder wordt. Maar wat is nu eigenlijk een innerlijk kind? Een innerlijk kind is een deel van jou wat nog onvolgroeid is. Het is als het ware in de tijd stil blijven staan. Gebeurtenissen die extreme gevoelens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Leander Verdievel boeken
  Leander Verdievel - Gevoel voor tumor

  'Geen enkel boek dat ik ooit kreeg, had voor mij de juiste toon. Nooit herkende ik mezelf erin. En vooral: nooit deden ze me lachen, terwijl humor voor veel mensen met kanker hét antigif is om alle ellende aan te kunnen.'Op zijn 23ste kreeg Leander Verdievel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harriet Griffey boeken
  Harriet Griffey - Ik ben creatief

  In Ik ben creatief laat Harriet Griffey zien hoe iedereen creatiever kan zijn. Want wat voor beroep je ook hebt, ongeacht je leeftijd of aangeboren talent: iedereen heeft voordelen van een creatiever leven.Creatieve manier van levenVan het loslaten van je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Andrea Luijten, Harry Vos boeken
  Andrea Luijten, Harry Vos - De helende kracht van je emoties

  Met de Triskelmethode leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Chris WILLARD, Mitch ABBLETT boeken
  Chris WILLARD, Mitch ABBLETT - Mindfulness - Kaartenset

  Sta bewuster in het leven, ervaar minder stress en laat je minder afleiden dankzij deze mindfulnesskaarten boordevol oefeningen die je altijd en overal kunt uitvoeren. Ze helpen je om die vaardigheden te ontwikkelen, zoals compassie en aanwezig zijn in het nu,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Compernolle boeken
  Theo Compernolle - Zo haal je meer uit je brein

  Alles wat je moet weten om je brein beter te doen werken, kort en krachtig samengevatOmdat ze hun brein onvoldoende kennen, doen slimme mensen domme dingen, zo stelt neuropsychiater Theo Compernolle. Moderne technologie zou ons leven makkelijker moeten maken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hylke Bonnema boeken
  Hylke Bonnema - Geld verdienen met je roeping

  Ben jij op zoek naar meer geluk in je werk? Veel mensen zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • The Mindfulness Project boeken
  The Mindfulness Project - Mindful in de natuur

  Het creatieve mindfulness werkboek met 60 oefeningen voor buiten. Na het succes van Ik ben hier nu komt The Mindfulness Project met Mindful in de natuur. Waar het in het eerste boek vooral ging om mindful momenten te creëren en te mediteren, gaat Mindful in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sara Van Wesenbeeck boeken
  Sara Van Wesenbeeck - Het handboek voor de spitsuurvrouw (POD)

  Is hollen door het leven de enige sport die je beoefent? Ben je op slaapdieet en doe je aan laptop-lunchen en multitasken in de hoop elke dag nog wat extra tijd te winnen? Is brandjes blussen je specialiteit? Lijkt je leven, net als dat van veel vrouwen, één… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hanneke van de Plassche boeken
  Hanneke van de Plassche - Rouwe kost

  Dat we op enig moment geconfronteerd worden met de dood is onafwendbaar. Ook op jonge leeftijd. De vraag is: hoe goed ben je voorbereid? Hoe kan je het verschil maken voor iemand die rouwt? En: hoe ga je door met leven nadat je iemand bent verloren?Uitvaart-… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden boeken
  Denise Matthijssen, Els De Rooij, Denise Bodden - ACT your way - Doen wat werkt voor jou

  'Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.' Een tegeltjeswijsheid waar geen speld tussen te krijgen is, maar die makkelijker gezegd is dan gedaan. Veel jongeren en adolescenten worstelen met het uitstippelen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dan Ariely, Jeff Kreisler boeken
  Dan Ariely, Jeff Kreisler - Geld en gedrag

  Geld knoeit met ons hoofd. We gaan er minder rationeel mee om dan we denken: zo vallen we ten prooi aan te veel kleine uitgaven, kennen we de valkuil van budgetten niet en overschatten we bijvoorbeeld de verkoopwaarde van ons huis. Dan Ariely - misschien wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Frederike Bannink, Frenk Peeters boeken
  Frederike Bannink, Frenk Peeters - Positieve psychiatrie

  Het eerste boek in Nederland over positieve psychiatrie. In Positieve psychiatrie staat de mens centraal, niet de ziekte. Positieve psychiatrie staat voor een gepersonaliseerde benadering met als doel het bevorderen van welbevinden. Naast klachtgericht wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marie Kondo boeken
  Marie Kondo - Opgeruimd! - De manga

  Maak kennis met Chiaki, een jonge vrouw uit Tokyo die worstelt met een overvol appartement, rommelige relaties en een gebrek aan richting in haar leven. Na een klacht van haar aantrekkelijke buurman over de droevige toestand van haar balkon schakelt ze Marie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jeannette van Dongen, Ivy Powel boeken
  Jeannette van Dongen, Ivy Powel - Biggetjesfokster en modeontwerpster

  Waarom gaat een modeontwerpster varkens fokken? Waarom begint een politieman een meubelmakerij? Waarom maakt een geriatrisch arts middeleeuwse muziek? Jobcarving is een nieuwe manier om je loopbaan vorm te geven, zodat je meer voldoening en balans vindt in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Annick Seys, Jacqueline A-Tjak boeken
  Annick Seys, Jacqueline A-Tjak - Intervisie met impACT

  Bekruipt u tijdens overlegmomenten met collega's - de zogenaamde intervisiemomenten - ook soms het gevoel dat u niet samen tot inzichten komt die u nodig hebt om echt vooruit te komen met uw cliënt? Frustreert het u soms dat collega's elk geval tot in detail… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Miranda Nanda Maria van Dijk boeken
  Miranda Nanda Maria van Dijk - Helende schoonheid van Zelfreflectie

  Het trieste begin en uitdagend verloop van jouw leven is geen veroordeling voor de rest van je leven. Het is mogelijk om jezelf te helen en bevrijden van je lijden door onverwerkte pijn te doorvoelen en je innerlijke rijkdom aan te boren. Dat vergt moed en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Joe Navarro, Marvin Karlins boeken
  Joe Navarro, Marvin Karlins - Bodylanguage

  Mensen kun je doorgronden via hun lichaamstaal. Want lichaamstaal liegt nooit. In deze praktijkgerichte gids laat Joe Navarro, erkend expert op het gebied van non-verbale communicatie, zien hoe iemands lichaamstaal is te 'lezen'. Wie dit boek leest leert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Michiel van Straten boeken
  Michiel van Straten - Dagelijks irrationeel

  Over de psychologie van het zelfbedrog Hoe kun je een euro met winst verkopen? Waarom bepalen George Clooney en Frans Bauer onze smaak? Waarom gunnen we onze buren stiekem altijd net iets minder dan onszelf? Zijn we allemaal racisten? Waarom is het onmogelijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95