Boeken over psychologie

 • Esther van Diepen boeken
  Esther van Diepen - Power mom

  Power mom is het ultieme handboek voor alle moeders. Geschreven door Esther van Diepen, moeder van vier, succesvol ondernemer en ex-topsporter. Veel vrouwen zetten zichzelf op de tweede (of lagere) plek wanneer ze moeder zijn geworden. Het is een pittige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Hoogeveen boeken
  Peter Hoogeveen - Business Aikido

  Dit boek is een ontmoeting tussen de westerse manier van werken en de Japanse krijgskunst aikido, die werd ontwikkeld door grootmeester Morihei Ueshiba. Aikido, dat ‘de weg van de harmonie’ betekent, is sterk filosofisch en geweldloos. Doel is niet om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Marc Brysbaert boeken
  Marc Brysbaert - Fundamenten van de psychologie

  Dit boek behandelt in 11 hoofdstukken de wetenschappelijke psychologie. Achtereenvolgens komen aan bod: - de hersenen en menselijke functies zoals waarnemen, leren (conditioneren en sociaal leren), het geheugen en motivatie; - de intelligentie en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  40,00
 • Jeroen Stouten boeken
  Jeroen Stouten - Verslingerd aan werk

  Werk dat boeit, betekent meer dan je werk graag doen. Werk dat bij je past, gaat over wat je zoekt in collega’s, je leidinggevende, de waarden van de organisatie en of je graag in teamverband werkt. Vaak spenderen we meer aandacht aan wat we graag doen dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Lianne Keemink boeken
  Lianne Keemink - Je moet (bijna) niks

  Als fervent zelfhulpjunkie dacht Lianne Het Leven wel te kunnen hacken. Vanaf haar twaalfde las ze honderden zelfhulpboeken met de gedachte een hoop ellende te kunnen voorkomen. Het resultaat van deze obsessie: een afschuwelijke relatiebreuk en een dikke xx… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Miranda Nanda Maria van Dijk boeken
  Miranda Nanda Maria van Dijk - Helende schoonheid van Zelfreflectie

  Het trieste begin en uitdagend verloop van jouw leven is geen veroordeling voor de rest van je leven. Het is mogelijk om jezelf te helen en bevrijden van je lijden door onverwerkte pijn te doorvoelen en je innerlijke rijkdom aan te boren. Dat vergt moed en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Alain Stout boeken
  Alain Stout - Puur Succes

  ¨Psychologische filosofie geanalyseerd achter het vinden van sturing voor succes op alle vlakken in je leven, wat kan helpen als leidraad. Begint van binnenuit, wanneer de fundering gezond en sterk is, alles elkaar puur natuurlijk opvolgt. Eigen visie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Vigilius Haufniensis boeken
  Vigilius Haufniensis - Het begrip angst

  "‘Angst kun je vergelijken met duizeligheid. Als iemand neerkijkt in een gapende diepte, wordt hij duizelig. Maar hoe komt dat? Het heeft net zo goed met zijn ogen te maken als met die afgrond; want hij had ook niet naar beneden kunnen staren. In die zin is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Judith Orloff boeken
  Judith Orloff - Leven met hooggevoeligheid

  Judith Orloff Leven met hooggevoeligheid - tips voor de empathische persoonlijkheid Judith Orloff heeft met dit boek een praktische gids boordevol tips geschreven voor iedereen die zijn of haar gevoeligheid en empathie wil ontwikkelen en onderkennen. Het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,90
 • Nienke Thurlings boeken
  Nienke Thurlings - Jong burn-out

  Jong burn-out is voor (jonge) mensen die last hebben van een burn-out, een burn-out willen voorkomen of simpelweg met meer energie willen leven. Één op de zeven mensen kampt met burn-outklachten, en vooral onder millennials zijn de cijfers schrikbarend hoog.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Martine F. Delfos, Juliette van Gijsel boeken
  Martine F. Delfos, Juliette van Gijsel - Auto-immuunreacties en het immuunsysteem

  Auto-immuunreacties en het immuunsysteem biedt een overzicht van het immuunsysteem. Voor het eerst is het mogelijk een schema te maken met alle elementen van het immuunsysteem. Dit kan vanwege al het evidence-based materiaal dat door de eeuwen heen uiterst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Mark Coleman boeken
  Mark Coleman - Minder streng voor jezelf

  Ontdek hoe mindfulness en zelfcompassie je kunnen helpen om jezelf te bevrijden van je innerlijke criticus De innerlijke criticus is die stem in je hoofd die voortdurend kritiek levert op wie je bent en wat je doet. De negatieve en strenge toon waarop hij je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Luc Bodin boeken
  Luc Bodin - Ho'oponopono anders bekeken

  Een niewe kijk op het authentieke Hawaïaanse vergevingsritueel Ho'oponopono is een eeuwenoude Hawaïaanse levensfilosofie. Met deze spirituele methode kunnen we de negatieve herinneringen uitwissen die verantwoordelijk zijn voor onaangename gebeurtenissen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Richard Templar boeken
  Richard Templar - De regels voor het leven

  Een persoonlijke gedragscode voor een beter, gelukkiger en succesvol leven Sommige mensen lijken beter in het leven te slagen dan anderen. Ze glijden moeiteloos door het leven, weten in iedere situatie wat ze moeten zeggen en doen en hoe ze tegenslagen moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Céline Santini boeken
  Céline Santini - Kintsugi

  In ‘Kintsugi’ biedt Céline Santini een prachtige kennismaking met Japanse zelfhulp. Kintsugi is een bekende therapeutische metafoor om emotionele wonden te helen. Je wordt hersteld en verrijkt door waardevolle levenslessen. Céline Santini laat zo zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul Van Deun boeken
  Paul Van Deun - Het gekaapte brein

  Mensen met alcohol- of andere drugproblemen voelen zich onvrij en machteloos. Ze kunnen zich moeilijk verzetten tegen de innamedrang en blijven doorgaan ondanks de negatieve gevolgen. Veel opvattingen over verslaving zijn vaak fatalistisch of moraliserend en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Ernie Beuker, Herman Beuker boeken
  Ernie Beuker, Herman Beuker - De wasstraat voor je gedachten

  Methodiek van het Gedachten Analyse Programma (GAP) Duizenden gedachten per dag. Variërend van ‘hé. het regent, ik heb zin in koffie’ tot ‘ik neem ontslag’. Het zijn veel, heel veel gedachten die de mens op een dag heeft. Het zijn gelukkig niet alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anke Savenije, Justine van Lawick, Ellen Reijmers boeken
  Anke Savenije, Justine van Lawick, Ellen Reijmers - Systemisch werken

  Bij problemen, of die nu als individueel of als relationeel gezien worden, spelen velen een rol. Partners, familieleden, vrienden, buren, collega’s en vele anderen, waaronder hulpverleners. En al die relaties zijn ingebed in sociale, culturele en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Eli R. Lebowitz, Haim Omer boeken
  Eli R. Lebowitz, Haim Omer - De behandeling van angst bij kinderen en jongeren

  Dit krachtige handboek voor hulpverleners en ouders biedt bewezen effectieve en methodische strategieën om kinderen te helpen over hun angst heen te komen.Dit krachtige handboek voor hulpverleners en ouders biedt bewezen effectieve en methodische strategieën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Gill Garratt boeken
  Gill Garratt - De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor Dummies

  Ben je een werkgever die zoekt naar een effectieve en stressvrije manier om het beste uit je personeel te halen? Of ben je een werknemer en wil je graag goed presteren, maar ook je stress verminderen? De kleine Cognitieve gedragstherapie op het werk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Christina Van Geel boeken
  Christina Van Geel - In het spoor van ikigai

  Waar sta jij voor op ’s ochtends? Wat geeft jou de energie, de goesting en de kracht om de nacht van je af te schudden en de dag in te stappen? Zelfs al is die grijs en mistig, ook in je hoofd. Sta jij ten volle achter het leven dat je leidt? Of ben je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens boeken
  Annemieke Kalsbeek, Anja Stevens - 'Het kan echt iedereen overkomen'

  Een kwart van alle Nederlandse vrouwen lijdt ooit in haar leven aan een stemmingsstoornis. Veel van deze vrouwen zijn, of worden nog, moeder. Toch is er over de combinatie moederschap en stemmingsstoornissen niet veel informatie te vinden. Hoe is het om moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marielle Koks-Wolters boeken
  Marielle Koks-Wolters - Stap uit je drama!

  Je hebt wat jou overkomt niet voor het uitkiezen, maar je hebt wel een keuze in hoe je omgaat met wat jou overkomt!Dat is de boodschap van Marielle Koks, coach en eigenaar van ­bureau Kracht en Balans. In 2013 schreef zij Stralend Falen, een bundel met zestig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Rutger Verhoeff boeken
  Rutger Verhoeff - Laat je niet verpesten

  Ken je het gevoel altijd eenzaam te zijn? Juist in drukke ruimtes? Ken je het gevoel van minderwaardigheid? Alsof de hele wereld tegen jou is? Ben je altijd bang om gekwetst te worden? En ga je daarom geen relaties aan? Ga je conflicten het liefst uit de weg?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sandra De Clercq boeken
  Sandra De Clercq - De kracht van het enneagram

  Wie ben ik echt? Hoe kan ik groeien? Hoe kan ik de mensen om me heen beter begrijpen? Hoe kan ik mijn relaties verbeteren? De kracht van het Enneagram geeft een beknopte, heldere en accurate inleiding tot het Enneagram, een persoonlijkheidsleer die meer dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99