Boeken over psychologie

 • Yolande de Best boeken
  Yolande de Best - Oma en opa 2.0

  In het boek Oma en opa 2.0 worden openhartige en aansprekende verhalen verteld over de meest uiteenlopende grootouders: de werkende oma, de zorg opa, de oma van een donor-kleinkind, de gescheiden oma, de oma van een transgender kleinkind, de geëmigreerde opa,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • W.M. Snellen boeken
  W.M. Snellen - Persoonlijkheidsdiagnostiek in de klinische praktijk

  Dit boek helpt klinische professionals om het uiterste uit hun psychodiagnostische onderzoeksmateriaal te halen. Het leert ze om de resultaten van persoonlijkheidsdiagnostiek optimaal te integreren en te interpreteren. Daarbij geeft het boek antwoord op vragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • Mats Billmark, Susan Billmark boeken
  Mats Billmark, Susan Billmark - Leva

  In 'LEVA' laten Mats en Susan Billmark zien hoe je stress en spanning in je dagelijkse leven kunt overwinnen door een bewust leven in het nu te leiden. Dat is de sleutel tot een rustiger, vrolijker en harmonieuzer bestaan. Jarenlang worstelden de auteurs zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • David Dewulf boeken
  David Dewulf - Mindfulness werkboek

  Met mindfulness kan je een nieuwe kracht ontdekken die je bijstaat in je leven, ook in de moeilijkste momenten. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode leert je stap voor stap de vaardigheden om stress aan te pakken, minder te piekeren en depressie te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tanya Goodin boeken
  Tanya Goodin - Off.

  Voel je je opgejaagd? Raak je in paniek als je je telefoon niet bij je hebt?Ben je uitgeput? Heb je moeite om je te concentreren of te ontspannen? Het is tijd om offline te gaan en te resetten.We zijn zo’n 2.617 keer per dag aan het swipen, klikken of typen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Claudia Hammond boeken
  Claudia Hammond - De kracht van geld - wel leverbaar als ebook

  In de zomer van 1994 verbrandden bandleden van The klf echte bankbiljetten ter waarde van 1 miljoen pond. Het publiek was hevig verontwaardigd en boos. Hadden de artiesten hun geld verspild aan nieuwe designersneakers of sportauto’s, dan had je niemand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden boeken
  Joanneke van der Nagel, Marion Kiewik, Robert Didden - Casusboek LVB en verslaving

  Het Handboek verslaving en licht verstandelijke beperking is een praktisch handboek voor de professional dat het stevige theoretische fundament biedt waar deze complexe en specifieke problematiek om vraagt. Deze geheel herziene opvolger van Iedereen gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • David A. Crenshaw, Robert Brooks, Sam Goldstein boeken
  David A. Crenshaw, Robert Brooks, Sam Goldstein - Veerkracht versterken met speltherapeutische interventies

  Ooit werd veerkracht beschouwd als iets waar maar weinig mensen over beschikken. Uit onderzoek blijkt steeds meer dat iedereen voldoende veerkracht kan ontwikkelen om tegenslagen te overwinnen. In dit boek beschrijven deskundigen diverse creatieve manieren om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Mitch Prinstein boeken
  Mitch Prinstein - Populair

  We leven in een tijd waarin iedereen (onbewust) is geobsedeerd door populariteit, zowel in de echte als in de digitale wereld. Populair zijn is niet alleen belangrijk op de middelbare school, maar is ook van invloed op je gezondheid, je carrière en je relatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lynne McTaggart, Ananto Dirksen boeken
  Lynne McTaggart, Ananto Dirksen - Het Intentie-effect. The power of eight

  In 'Het Intentie-effect: The Power of Eight' onthult Lynne McTaggart (bekend van 'Het Veld' en 'Het Intentie-experiment') de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Maaike Goyens boeken
  Maaike Goyens - Eerste Hulp Bij je Nieuw Gezin

  Nieuwe gezinnen zijn er in vele vormen en maten. De basis van zo'n nieuw gezin is de relatie tussen twee partners die voor elkaar kiezen. Maar daarnaast is er een veelheid aan relaties: tussen (stief)ouders en (stief)kind, tussen (stief)broer en (stief)zus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Berry Collewijn boeken
  Berry Collewijn - Tango van de ikken

  * Vervolg op de bestseller Ik (k)en mijn ikken * Een nieuwe verfrissende kijk op relaties * Lekker lezen in de zomervakantie TANGO VAN DE IKKEN Voice Dialogue in relaties Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Laurna Fenenga boeken
  Laurna Fenenga - De Burn-out Specialist

  Flaptekst: Voel jij je alsmaar uitgeput en heb je geen energie? Heb je een burn-out en weet je niet hoe je hieruit moet komen? In 10 stappen uit je burn-out is bedoeld voor mensen die in een burn-out zitten of dreigen te geraken. Bij een burn-out is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carien Karsten boeken
  Carien Karsten - Uit je burnout - werkboek

  Volgens CBS en TNO kampt 1 op de 7 werknemers met burn-outklachten, deze beroepsziekte is dus een relatief veelvoorkomend fenomeen. In dit werkboek, dat hoort bij het succesvolle gelijknamige basisboek, staan handige vragenlijsten en eenvoudige opdrachten om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mirjam Beekman boeken
  Mirjam Beekman - Succes met je relatie

  Denk jij ook weleens: mijn relatie kan wel een opfrisbeurt gebruiken? Vind je ook dat jullie prima met elkaar samenwerken op veel gebieden, maar dat de vonk wel een beetje weg is? Zou je meer seks willen, of anders, maar weet je eigenlijk niet hoe? Heb je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sarah Vermunt boeken
  Sarah Vermunt - Careergasm

  No-nonsenseadvies voor mensen die iets willen veranderen op werkgebied. Wat is een careergasm? Voelt dat net zo goed als het klinkt? Jazeker. Een careergasm krijg je als je werk goed voelt. Echt goed. Zoals een Marvin Gaye-liedje. Alsof jij en je baan voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Susan Marletta Hart boeken
  Susan Marletta Hart - Hooggevoeligheid en stress

  In 'Hooggevoeligheid en stress' laat Susan Marletta Hart zien hoe je als hooggevoelige goed met stress om kan gaan. Susan Marletta Hart is dé expert op het gebied van hooggevoeligheid. Van haar eerdere boeken, waaronder 'Aandachtig leven met hooggevoeligheid'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Brainpower

  Verbeter concentratie en focus, onthoud namen en gezichten, vernietig jementale blokken, verscherp je geheugen en mentale vaardigheid, vergroot je creativiteit met dit Brain Power boek met meer dan 300 uitdagingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Joeri Calsius boeken
  Joeri Calsius - Werken met een lichaam dat moeilijk doet

  Werken met een lichaam dat moeilijk doet verwijst naar wat patiënten met psychosomatische klachten vaak ervaren: hun lichaam doet niet wat ze willen, het voelt gespannen en pijnlijk aan of is gewoon moe en leeg. Tegelijkertijd verwoordt het ook wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nathalie Cardinaels boeken
  Nathalie Cardinaels - Mildheid bij kanker - Compassie als hulp in uitdagende tijden

  Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker, wil je vaak sterk zijn en je moedig tonen naar anderen toe. 'Het lukt me wel!', zeg je en hulp vragen doe je liever niet. In plaats van jezelf ruimte te geven, ben je misschien nog strenger voor jezelf dan voorheen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,50
 • Ingrid Schoen, Mirjam van Pagée boeken
  Ingrid Schoen, Mirjam van Pagée - Samen leven met psychische klachten

  Psychische stoornissen zoals een depressie, een angststoornis of een burn- out komen veel voor: in totaal heeft 43,5% van de volwassen Nederlandse bevolking er ooit een gehad. Een psychische aandoening van de partner heeft een enorm effect op de relatie. Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Suzan Oudejans, Masha Spits boeken
  Suzan Oudejans, Masha Spits - Snel succes met ROM

  Dit boek helpt professionals om Routine Outcome Monitoring (ROM) op een effectieve manier in te zetten. Het laat zien hoe je met behulp van ROM tot betere én kortere behandelingen komt, iets waar elke cliënt recht op heeft.Snel succes met ROM biedt heldere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Els Kors, Kristel Bijen, Rik Knipschild, Harmien Koopmans, Karien Kroeze, Doenja van Leeuwaarden, Omar Gudino, Marylène Cloitre boeken
  Els Kors, Kristel Bijen, Rik Knipschild, Harmien Koopmans, Karien Kroeze, Doenja van Leeuwaarden, Omar Gudino, Marylène Cloitre - Training in affectieve en interpersoonlijke Regulatievaardigheden voor meervoudig getraumatiseerde Adolescenten - Protocol

  Dit behandelprotocol helpt cognitief gedragstherapeuten, psychologen/orthopedagogen, psychotraumatherapeuten, psychiaters en andere hulpverleners bij de behandeling van jongeren die door meervoudige en interpersoonlijke traumatisering klachten hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Karin Anema boeken
  Karin Anema - Vandaag koop ik alle kleuren

  Ton: een man bestempeld met de diagnose schizofrenie. Een man die ons aller existentiële problemen in het groot ervaart, zoals angst voor controleverlies en voor uitsluiting. Voor de lezer een verontrustende ervaring. Beeldend en meeslepend is het schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Yvonne Witter, Kees Penninx boeken
  Yvonne Witter, Kees Penninx - Woondromen55+

  Op zeker moment in het leven vragen veel mensen zich af: hoe zal ik wonen als ik ouder word? Wordt mijn huis te duur, te groot? Wie heb ik straks om mij heen? Met wie doe ik leuke dingen? Wie kijkt er naar mij om? Op feestjes en partijen ontstaan spontaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90