Boeken over psychologie

 • Florence Pérès boeken
  Florence Pérès - Digital detox

  Laat digitale media voor jou werken - en niet andersom! Meer en meer zijn we vergroeid met onze smartphone. We checken koortsachtig elke nieuwsupdate, beantwoorden onze mails 24/7 en instagrammen ons te pletter. Maar daardoor gunnen we ons brein geen minuut… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Susanne Hühn boeken
  Susanne Hühn - Het innerlijke kind – schuldgevoel loslaten

  Schuldgevoelens kunnen zwaar op je drukken. Ze beroven je van je levensvreugde en je innerlijke lichtheid. Maar waar komen schuldgevoelens vandaan? En hoe kun je ze kwijtraken? Schuldgevoelens ontstaan als je een overeenkomst met iemand anders niet nakomt. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Hein Zegers boeken
  Hein Zegers - Zooikoorts

  ?Zooikoorts (zn. - m./v.): Ziekte getypeerd door een overvloed aan spullen en bezigheden. Neemt de laatste tijd epidemische vormen aan. Frequente symptomen zijn: geen plaats meer in kasten en/of een overvolle agenda. Gaat gepaard met een knagend gevoel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Herman Steensma boeken
  Herman Steensma - Positieve psychologie van arbeid en organisatie

  Dankzij de bloei van positieve psychologie is er een vollediger beeld ontstaan van mensen, groepen, en sociale instituties. Eerder was er immers vooral oog voor de negatieve kant van psychologische dimensies. Positieve psychologie van arbeid en organisatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Haemin Sunim boeken
  E-book
  Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

  Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment Rust vinden in een drukke wereld De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jan Geurtz boeken
  Jan Geurtz - Meditatiekaarten bij 'Over liefde en loslaten'

  MEDITATIEKAARTEN bij Over liefde en loslaten Deze meditatiekaarten horen bij het boek Over liefde en loslaten, de levenscrisis als spirituele doorbraak. Je kunt ze ook los daarvan gebruiken. Wanneer je bekneld zit in een pijnlijke emotie en het lukt niet om je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hanneke Schaap-Jonker boeken
  Hanneke Schaap-Jonker - Breekbaar verbonden

  Hechting is de manier waarop je je emotioneel met iemand verbindt. Helaas verloopt de hechting in de eerste levensjaren niet bij iedereen goed. Dat maakt het aangaan van relaties later in het leven vaak moeilijk. Dit betreft relaties met mensen, maar ook een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Erwin van Meekeren, Saskia van Deursen, Gerrit Glas, Monica Gundrum, Kim Janssens, Catelijne Lam, Menno Oosterhoff, Flip Jan van Oenen, Alan Ralston, Derek Strijbos, Ad Vingerhoets boeken
  Erwin van Meekeren, Saskia van Deursen, Gerrit Glas, Monica Gundrum, Kim Janssens, Catelijne Lam, Menno Oosterhoff, Flip Jan van Oenen, Alan Ralston, Derek Strijbos, Ad Vingerhoets - Zelfonthulling

  Hoe het contact tussen patiënt en hulpverlener zou moeten verlopen is een hot item in media en maatschappij. Zelfonthulling zet hulpverleners aan het denken over vraagstukken die aan deze kwestie raken.Mag een therapeut zijn tranen laten zien? Hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Svend Brinkmann boeken
  Svend Brinkmann - Standpunten

  Svend Brinkmann heeft heel wat stof doen opwaaien met zijn boek Standvastig, waarin hij een verfrissend alternatief geeft voor ons voortdurende ronddraaien in de cirkel van het zelf. In Standpunten gaat hij een stap verder en geeft hij antwoord op de vraag:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jonah Lehrer boeken
  Jonah Lehrer - Het mysterie van de liefde

  In 'Het mysterie van de liefde' verkent Jonah Lehrer de psychologische, biologische, neurologische en evolutionaire feiten van de liefde. Liefde is de emotie die ons leven regeert, een altijd aanwezige kracht, de basis van al onze bindingen, van romantische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annemarie van Heijningen-Steenbergen boeken
  Annemarie van Heijningen-Steenbergen - Getrouwd zijn is de hemel niet

  Getrouwd zijn is de hemel niet is een huwelijksboek dat helemaal anders is. Annemarie weet de lezer te raken met haar korte, prikkelende teksten. Hilarisch, confronterend, kwetsbaar en ontroerend. Alsof je al lezend naar een cabaretvoorstelling kijkt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nagisa Tatsumi boeken
  Nagisa Tatsumi - De kunst van het weggooien

  'De kunst van het weggooien' van Nagisa Tatsumi geeft je nieuwe inspiratie bij het opruimen zodat je spullen kunt weggooien zonder schuldgevoel. Nagisa Tatsumi is de grote inspiratiebron van Marie Kondo. 'Ik kan me de opwinding nog herinneren die ik voelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Nathalie Aelterman, Gert-Jan de Muynck, Leen Haerens, Gert vande Broek, Maarten Vansteenkiste boeken
  Nathalie Aelterman, Gert-Jan de Muynck, Leen Haerens, Gert vande Broek, Maarten Vansteenkiste - Motiverend coachen in de sport

  Kinderen zijn van nature actief. Ze scheppen er intens plezier in om te bewegen en in de sportclub zijn ze doorgaans erg leergierig om bij te leren en zich te ontwikkelen. Tegelijk zijn er ook kinderen die opgeven als het moeizaam gaat en zelfs afhaken uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Brigitte Durruty boeken
  Brigitte Durruty - Was het maar maandag!

  'Was het maar maandag' van Brigitte Durruty helpt je om meer voldoening in je werk te ervaren. Werkstress - hoe onplezierig ook - is een waardevol signaal dat er iets niet in orde is. Dat signaal stimuleert je tot een belangrijke verandering: vanuit dit gevoel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Mark Ouwerkerk boeken
  Mark Ouwerkerk - Is er nog gevoel?

  Waarom doen jullie soms zo onaardig tegen elkaar? Hoe kan het toch dat je wel goed kunt praten met anderen, terwijl je je partner niet lijkt te bereiken? Is het eigenlijk wel mogelijk om een relatie op een positieve manier te veranderen? Hoe kun je samen het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rosalinda Weel boeken
  Rosalinda Weel - Het antwoord is liefde

  De ware, échte liefde is een grote kracht en energie waarmee je je leven positief kunt beïnvloeden en diepere vervulling vindt. Leer positief te denken, met in gedachte dat het antwoord altijd liefde is. Titel Liefde krijg je natuurlijk van je geliefden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Anthony Robbins boeken
  Anthony Robbins - Stap in je grootsheid

  In dit boek, een encyclopedie van 400 pagina's van tientallen jaren wijsheden en persoonlijke ontwikkeling, toont de meester op het gebied van piekprestaties, Tony Robbins, aan dat je onmiddellijk je leven kunt beheersen door je overtuigingen en je waarden -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,50
 • Eveline Baar boeken
  Eveline Baar - Sterk voelen op het werk

  Als (hoog)sensitieve werknemer beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten die met jouw gevoeligheid samenhangen. Daarmee vorm je een grote meerwaarde voor de organisatie. Maar hooggevoeligheid kent ook zijn schaduwkanten. Het valt niet altijd mee om je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Harriet Griffey boeken
  Harriet Griffey - Ik wil zelfvertrouwen

  Zelfvertrouwen kan een groot verschil maken! Voel jij je soms onzeker? Dan is dit boek wat voor jou: voor meer zelfvertrouwen! Praktische tips Zelfvertrouwen kan in heel veel situaties een groot verschil maken. Ontzettend veel mensen kampen met onzekerheid.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Herman Cools boeken
  Herman Cools - Lust en littekens

  Al vijfentwintig jaar werkt Herman Cools met mannen die van mannen houden, zowel in workshops en trainingen als individueel. Voor dit boek, waarin hij terugblikt op zijn rijke ervaring, interviewde hij meer dan vijftig mannen. Flarden uit levensverhalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Leon Kenemans boeken
  Leon Kenemans - Psychofarmacologie - De effecten van drugs en geneesmiddelen op het menselijk brein en gedrag

  Waarom zijn sommige stoffen verslavend en andere niet? Welke medicijnen kunnen helpen bij aandoeningen als angststoornissen en ADHD? Hoe komt het eigenlijk dat bepaalde middelen gedrag en gemoed veranderen? Dit zijn slechts enkele van de vragen waarop… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Jelle Hermus boeken
  E-book
  Jelle Hermus - Steeds leuker

  De voordelen zonder de nadelen Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar 'Steeds leuker' om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn. In… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Martijn Stöfsel, Trudy Mooren boeken
  Martijn Stöfsel, Trudy Mooren - Trauma en persoonlijkheidsproblematiek

  Dit boek behandelt trauma in relatie tot persoonlijkheidsproblemen. Uitgangspunt daarbij is dat (ernstige) traumatische gebeurtenissen ten grondslag liggen aan de coping, die leidt tot persoonlijkheidsproblematiek. De stappen die nodig zijn om te komen tot een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,99
 • David de Kock, Arjan Vergeer boeken
  David de Kock, Arjan Vergeer - 365 dagen succesvol in de liefde

  De meeste relaties mislukken al voor de eerste ontmoeting. Waar het in het begin van de relatie nog leuk en spannend lijkt, wordt het na verloop van tijd steeds moeilijker om echt van de relatie te kunnen blijven genieten. Onuitgesproken frustraties,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • James Wallman boeken
  James Wallman - Ontspullen midprice

  'Ontspullen' van James Wallman gaat over waarom opruimen een belangrijk onderdeel van ons leven is. Maar hoe kom je van je spullen af? En hoe weersta je de verleiding nieuwe in huis te halen? Je zult vast en zeker herkennen dat je teveel spullen hebt in huis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50