Boeken over psychologie

 • Toña Wong Chung boeken
  Toña Wong Chung - Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?

  Dit boek gaat over goed minnaarschap; over het avontuur levend houden in de liefde. Wat zijn de voorwaarden om hogere liefde de bedrijven? Alles wat niet te maken heeft met standjes en speelgoed, maar met wat daaromheen gebeurt komt aan de orde. Als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tsultrim Allione boeken
  Tsultrim Allione - Bevrijd je demonen

  In ‘Bevrijd je demonen’ verbindt Tsultrim Allione de wijsheid van het Tibetaanse boeddhisme met het westerse concept van de psyche. Innerlijke strijd wordt hiermee verleden tijd. Angst, jaloezie, verslaving en perfectionisme: iedereen vecht tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  Jeffrey Wijnberg - Dit is niet het leven dat ik heb besteld

  De moderne mens is gewend op zijn wenken bediend te worden. Met één muisklik kan alles besteld worden, van kakkerlakkensprays tot alpinopetjes en van diepvriespizza's tot libidoversterkers. Krijgen wat je hebt besteld, is de norm geworden en heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Daniel Pink boeken
  Daniel Pink - Het juiste moment

  In ‘Het juiste moment’ doet bestsellerauteur Daniel H. Pink de wetenschap achter timing uit de doeken. De keuze voor hét juiste moment kan namelijk het cruciale verschil maken tussen succes of falen. Maar gek genoeg staan we nauwelijks stil bij wat goede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Tony Crabbe boeken
  Tony Crabbe - Nooit meer te druk

  In de bestseller Nooit meer te druk gebruikt Tony Crabbe nieuw psychologisch onderzoek om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk. Al 100.000 mensen gingen je met dit boek voor in de zoektocht naar een opgeruimder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mithu Storoni boeken
  Mithu Storoni - Stressproof

  * Wat is de beste tijd om te sporten, en kun je ook te veel sporten?* Welke voedingsmiddelen hebben een positief effect op het brein, en welke niet?* Hoe kun je muziek, beweging en motivatie inzetten om je brein een boost te geven en veerkrachtig te blijven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Joke Verweerd boeken
  Joke Verweerd - Kiplekker!

  Als je ernstig ziek bent, valt de grond onder je voeten vandaan. In dit luchtig-serieuze boekje gaat Joke Verweerd in gesprek met zichzelf en met lotgenoten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ap Dijksterhuis boeken
  Ap Dijksterhuis - Wie (niet) reist is gek

  Wie (niet) reist is gek is één grote lofzang op het reizen door succesvol psycholoog, maar ook hartstochtelijk reiziger Ap Dijksterhuis. Als geen ander weet hij welke immense effecten het reizen heeft op onze gesteldheid. Het is dé manier om ons brein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Roel Steenbergen boeken
  Roel Steenbergen - Martijn

  'Martijn. Kroniek van een asperger' is een boek door en over Martijn Steenbergen, een zeer begaafde jongen die zich anders voelt zonder te weten waarom. Als hij uiteindelijk de diagnose 'asperger' krijgt, vallen de dingen op hun plaats.Wanneer hij na een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Malou van Hintum boeken
  Malou van Hintum - Brein onder druk

  Justitieel, Criminologie en Juridische uitgaven - Criminologie Brein onder druk Over stress, agressie en veerkracht Malou van Hintum Frans Leeuw Katy de Kogel ISBN: 9789088506499 144 pagina's Prijs: € 24.90 Bestel aantal: 1 Order Wat bezielt mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Jaap van Weeghel, Harry Michon boeken
  Jaap van Weeghel, Harry Michon - IPS werkt!

  Werkgevers zullen de komende jaren meer ruimte maken voor mensen met een arbeidsbeperking, waaronder mensen met een psychische aandoening. De uitgave IPS werkt! is een breed inzetbaar handboek voor iedereen die betrokken is bij het begeleiden van mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Chris WILLARD, Mitch ABBLETT boeken
  Chris WILLARD, Mitch ABBLETT - Mindfulness - Kaartenset

  Sta bewuster in het leven, ervaar minder stress en laat je minder afleiden dankzij deze mindfulnesskaarten boordevol oefeningen die je altijd en overal kunt uitvoeren. Ze helpen je om die vaardigheden te ontwikkelen, zoals compassie en aanwezig zijn in het nu,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ruby Wax boeken
  Ruby Wax - De mens, een handleiding

  Upgrade je brein met Ruby Wax. Wat krijg je als je een monnik, een neurowetenschapper en comédienne Ruby Wax bij elkaar zet? Dit is niet het begin van een grap maar de basis van een fascinerend, intrigerend en informatief boek over hoe wij als mensen in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Nadia van der Spek, Vincent Willemsen, Kitty Knipscheer-Kuipers, Irma Verdonck-de Leeuw, William S. Breitbart, Shannon R. Poppito boeken
  Nadia van der Spek, Vincent Willemsen, Kitty Knipscheer-Kuipers, Irma Verdonck-de Leeuw, William S. Breitbart, Shannon R. Poppito - Behandelprotocol zingevingsgerichte groepstherapie voor mensen met kanker

  ?Dit behandelprotocol helpt therapeuten bij het geven van zingevingsgerichte groepstherapie bij mensen met kanker. Het geeft behandelaren informatie over de invloed van zingeving bij kanker. Daarnaast geeft dit boek ze een heldere structuur van de therapie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Joe Navarro, Marvin Karlins boeken
  Joe Navarro, Marvin Karlins - Bodylanguage

  Mensen kun je doorgronden via hun lichaamstaal. Want lichaamstaal liegt nooit. In deze praktijkgerichte gids laat Joe Navarro, erkend expert op het gebied van non-verbale communicatie, zien hoe iemands lichaamstaal is te 'lezen'. Wie dit boek leest leert de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ken Mogi boeken
  Ken Mogi - Ikigai

  Veel Japanners hebben van nature een ikigai, een reden om 's morgens op te staan. Het wordt ook vaak omschreven als 'het geheim voor een lang en gelukkig leven'. Je vindt ikigai in zowel kleine alledaagse als grote dingen, in de ochtendlucht of een promotie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ann Meesschaert boeken
  Ann Meesschaert - Burn-out ontmaskerd. De dieperliggende oorzaken van burn-out

  In 2008 krijgt ze een zware burn-out als gevolg van een echtscheiding en herstructurering op het werk. Dit was voor Ann Meesschaert de trigger om antwoorden te zoeken. Ze volgde verscheidene opleidingen waarvan ze de inzichten nu toepast in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • M. Mendocha boeken
  M. Mendocha - Stap voor stap sterker na een bore-out

  Een authentieke biografie van een jongeman, die zichzelf het liefst omschrijft als ervaringsdeskundige. Het gaat over de onvolkomenheid van het leven accepteren. Realistisch onder ogen zien hoe weinig macht je hebt over je levensgeluk. Maar als je minder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thomas Moore boeken
  Thomas Moore - De ziel kent geen leeftijd

  In 'De ziel kent geen leeftijd' beschrijft Thomas Moore de verfrissende en optimistische weg van het ouder worden. We hoeven hier niet bang voor te zijn, maar mogen deze weg juist omarmen en verwelkomen. In een tijd waarin het belangrijker dan ooit lijkt om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Rolf Dobelli boeken
  Rolf Dobelli - De kunst van goed leven

  Op zoek naar de weg naar geluk? Hier vind je er 52! Meer dan ooit zijn we op zoek naar de formule voor een goed leven. Wat maakt ons echt gelukkig? Is het beter om ongeluk proberen te vermijden in plaats van geluk na te streven? We verspillen ontzettend veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Rober boeken
  Peter Rober - Lief en leed

  "Voor we beginnen, wil ik duidelijk zijn.Ik wil niet dat je mij behandelt als een geval.Ik wil dat je naar me luistert."Zo begint dit boek, waarin we stemmen horen die vaak niet gehoord worden. Het zijn de stemmen van mensen die in psychotherapie zijn. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeffrey Wijnberg boeken
  Jeffrey Wijnberg - Dagboek van een psycholoog

  Meer dan eens vertelt psycholoog Jeffrey Wijnberg in zijn boeken hoe het in zijn praktijk eraan toegaat. Toch blijven veel vragen onbeantwoord. Hoe denkt hij echt over zijn patiënten, welke gebeurtenissen raken zijn persoonlijk leven? En hoe beïnvloeden zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Els Kors, Kristel Bijen, Rik Knipschild, Harmien Koopmans, Karien Kroeze, Doenja van Leeuwaarden, Omar Gudino, Marylène Cloitre boeken
  Els Kors, Kristel Bijen, Rik Knipschild, Harmien Koopmans, Karien Kroeze, Doenja van Leeuwaarden, Omar Gudino, Marylène Cloitre - Training in affectieve en interpersoonlijke Regulatievaardigheden voor meervoudig getraumatiseerde Adolescenten - Protocol

  Dit behandelprotocol helpt cognitief gedragstherapeuten, psychologen/orthopedagogen, psychotraumatherapeuten, psychiaters en andere hulpverleners bij de behandeling van jongeren die door meervoudige en interpersoonlijke traumatisering klachten hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Greg McKeown boeken
  Greg McKeown - Essentialisme

  Essentialisme gaat over het terugbrengen van de overvloed aan informatie, vragen en indrukken tot de essentie. Wat is nou echt belangrijk, waar moet je werkelijk je aandacht en energie aan besteden? Greg Mckeown laat in Essentialisme op heldere wijze zien hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Roos Vonk boeken
  Roos Vonk - Menselijke gebreken voor gevorderden

  Het lijkt zo gevoelig en authentiek: ?je gevoel volgen? en ?niet over je grenzen gaan?. Maar het ís vaak gewoon je zin doordrijven en in een klein beperkt wereldje blijven. In het verlangen naar eigenheid zijn we te veel met onszelf bezig, terwijl dat niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95