Boeken over psychologie

 • Diane McIntosh, Jonathan Horowitz boeken
  Diane McIntosh, Jonathan Horowitz - Stress

  Praktische oplossingen om druk om te zetten in positieve energie! Stress: het is een niet meer weg te denken factor in het dagelijks leven van velen. Vaak ervaren mensen echter stress op meerdere vlakken; werk is een belangrijke factor, maar ook relaties, geld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lianne Keemink boeken
  Lianne Keemink - Je moet (bijna) niks

  Als fervent zelfhulpjunkie dacht Lianne Het Leven wel te kunnen hacken. Vanaf haar twaalfde las ze honderden zelfhulpboeken met de gedachte een hoop ellende te kunnen voorkomen. Het resultaat van deze obsessie: een afschuwelijke relatiebreuk en een dikke xx… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Frans Schalkwijk boeken
  Frans Schalkwijk - Narcisme

  In het alledaagse taalgebruik wordt narcisme vaak als een scheldwoord gebruikt voor mensen die uitermate tevreden zijn met zichzelf. Onze huidige 'selfie'-maatschappij wordt ook in toenemende mate narcisme verweten. Maar wat is narcisme eigenlijk, en is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Senna Wouters boeken
  Senna Wouters - CONFIDENT

  CONFIDENT beschrijft verschillende situaties die vaak in tienerlevens een rol spelen. Deze situaties zijn soms redenen waardoor iemand een ongelukkig en onzeker leven kan leiden. Ik beschrijf de belangrijkste situaties, en hoe je hier het beste mee kunt omgaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rita Mulder boeken
  Rita Mulder - De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten

  In dit boek De verborgen schat van hooggevoelige leerkrachten vertelt Rita Mulder hoe zij als hooggevoelige leerkracht vastliep in het basisonderwijs en het contact met zichzelf verloor. In eerste instantie dacht ze dat dit te maken had met oorzaken van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hannah Cuppen boeken
  Hannah Cuppen - Liefdesbang

  Liefdesbang is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en roze. De inhoud van beide boeken is identiek. De bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen gaat over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst. Heb je je leven op orde maar gaat het steeds mis in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Henkjan Honing boeken
  Henkjan Honing - Aap slaat maat

  Volgens Henkjan Honing is iedereen die melodieën uit elkaar kan houden en maatgevoel heeft muzikaal. In essentie is de mens een muzikale diersoort, en waarom zou hij de enige zijn? Is muzikaliteit niet juist een eigenschap van álle dieren, een vermogen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Hoogsensitief

  In 1997 introduceerde Elaine Aron het begrip hoogsensitiviteit Sindsdien werd er veel gepubliceerd over deze andere manier van functioneren en is de hoogsensitieve mens algemeen aanvaard als psychologische categorie. Over wat hoogsensitiviteit in de praktijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Roos Vonk boeken
  Roos Vonk - Menselijke gebreken voor gevorderden

  Het lijkt zo gevoelig en authentiek: ?je gevoel volgen? en ?niet over je grenzen gaan?. Maar het ís vaak gewoon je zin doordrijven en in een klein beperkt wereldje blijven. In het verlangen naar eigenheid zijn we te veel met onszelf bezig, terwijl dat niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Valérie Frigne boeken
  Valérie Frigne - Niet zomaar een boek

  Een dagboek heeft iets geheimzinnigs. Het belooft inkijk te geven in de diepste roerselen, de geheimste gedachten, de grote en kleine belevenissen die een verschil maken. Het wordt een geschiedenis, een biografie die jou beschrijft, en je daardoor ook bepaalt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Bob Roth boeken
  Bob Roth - De kracht van Transcendente Meditatie

  In ‘De kracht van Transcendente Meditatie’ legt Bob Roth in heldere stappen uit hoe iedereen kan profiteren van Transcendente Meditatie. Anders dan bij andere meditatievormen wordt bij deze vorm van meditatie geen gebruik gemaakt van concentratie,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Catelijne Elzes, Deborah Freriks boeken
  Catelijne Elzes, Deborah Freriks - Van dit boek ga je beter slapen

  Een op de drie volwassen slaapt slecht. Goed nieuws: een betere nachtrust is echt mogelijk! In ‘Van dit boek ga je beter slapen’ reiken Catelijne Elzes en Deborah Freriks handvatten aan om beter te slapen. Tips voor slechte inslapers, mensen die niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Céline Santini boeken
  Céline Santini - Kintsugi

  In ‘Kintsugi’ biedt Céline Santini een prachtige kennismaking met Japanse zelfhulp. Kintsugi is een bekende therapeutische metafoor om emotionele wonden te helen. Je wordt hersteld en verrijkt door waardevolle levenslessen. Céline Santini laat zo zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Femke Bennenbroek boeken
  Femke Bennenbroek - Trainen met meer impact

  TRAINEN MET MEER IMPACT Praktijkboek duurzame gedragsverandering bij cliënten in het sociaal domein Binnen het sociaal domein worden trainingen verzorgd op een scala aan thema's: sociale vaardigheden, werk vinden en behouden, zelfsturing en zelfvertrouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sophie Verheij boeken
  Sophie Verheij - Van angst naar passie

  van Angst naar Passie In dit boek vind je de cycli van bewegingen om angst te transformeren in passie. Niet door tegen angst te vechten, maar door angst toe te laten. Angst heeft een boodschap voor je. Als jij de boodschap willen ontvangen moet je niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ap Dijksterhuis boeken
  Ap Dijksterhuis - Maakt geld gelukkig?

  Maakt geld gelukkig? Over deze vraag wordt al gepraat zolang geld bestaat. Sommige mensen, vooral rijke, zeggen dat geld niet gelukkig maakt. Geluk zit in andere dingen, zoals liefde en vriendschap. Andere mensen beweren dat geld een beetje bijdraagt aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martine Delfos boeken
  Martine Delfos - De schoonheid van het verschil

  een diepgaand inzicht in de wijze waarop mannen en vrouwen functioneren en in de betekenis daarvan voor het aangaan van relaties.In De schoonheid van het verschil beschrijft Martine Delfos de verschillen tussen mannen en vrouwen. Ze laat zien hoe deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Richard Thaler boeken
  Richard Thaler - Misbehaving

  Nobelprijswinnaar Richard Thaler vertelt in ‘Misbehaving’ het verhaal van drie wetenschappers die in een gezamenlijke queeste de economie op haar kop zetten en vrienden werden voor het leven. Toen in de jaren zeventig economie als een harde wetenschap werd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Annemie Ploeger boeken
  Annemie Ploeger - De evolutie van een kind

  Waarom is het soms zo moeilijk om zwanger te worden? Waarom huilen baby's vaak en hebben peuters driftbuien? Waar komen sekseverschillen vandaan? Wie gaat vroeg en heftig puberen, en wie niet? Worden onze kinderen steeds minder snel onafhankelijk van hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marlies Rekkers, Saskia van Gulik boeken
  Marlies Rekkers, Saskia van Gulik - Protocol Positieve lichaamsbeleving

  Het Protocol Positieve lichaamsbeleving is ontwikkeld voor eetstoorniscliënten met een negatieve lichaamsbeleving. Een essentieel onderdeel van het protocol is de lichaamsexposure gericht op positief beleefde lichaamsdelen, die plaatsvindt met behulp van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Liesbeth Kamerling, Lieke Zunderdorp boeken
  Liesbeth Kamerling, Lieke Zunderdorp - Overprikkeld

  In ‘Overprikkeld’ geven Liesbeth Kamerling en Lieke Zunderdorp eerste hulp bij hoogsensitiviteit. Ze laten zien dat je van hoogsensitiviteit een kwaliteit kunt maken. 1 op de 5 mensen is snel overprikkeld! Een hoogsensitief persoon (HSP) is geboren met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annette Lavrijsen boeken
  Annette Lavrijsen - Shinrin-yoku

  Annette Lavrijsen schrijft over de trend van 2018: Shinrin-yoku, de Japanse kunst van het bosbaden. In Japan weet men het al langer: de weg naar een gezonder, productiever en gelukkiger leven leidt door het bos. Meditatieve boswandelingen zijn er een populaire… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bieke Geenen boeken
  Bieke Geenen - Opa en oma zonder stress

  Grootouders en hun kleinkinderen. Het is haast niet te beschrijven welke magie er tussen hen knettert. Grootouder zijn is dan ook een geweldig privilege. Maar het brengt soms ook onverwachte uitdagingen met zich mee. Want hoe vind je een goede balans tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - Verlangen naar verbinding

  Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbondenheid, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Emily Nagoski boeken
  Emily Nagoski - Kom als jezelf

  Seks geeft alleen echte voldoening wanneer je je lichaam begrijpt en weet wat je wilt. Op basis van recent wetenschappelijk onderzoek legt Emily Nagoski uit hoe je lichaam eigenlijk werkt, en het resultaat zal je verbazen. Want in tegenstelling tot bij mannen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99