Boeken over psychologie

 • Jaap van der Stel boeken
  Jaap van der Stel - Perfectionisme

  Perfectionisme ontstaat zodra het streven naar perfectie uit de hand loopt.Perfectionisme ontstaat zodra het streven naar perfectie uit de hand loopt. Dat is het geval wanneer degene die streeft naar het allerbeste zichzelf onrealistische eisen stelt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Alfons Vansteenwegen boeken
  Alfons Vansteenwegen - Liefde aan het werk (POD)

  Hoe werkt de liefde? Het is geen vraag waar alleen psychologen of relatietherapeuten een antwoord op kunnen bedenken. Eigenlijk weet elk stel hoe de liefde werkt. Ze ondervinden het zelf, dag in dag uit.In dit boek vertrekt de bekende liefdesprofessor Alfons… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Haemin Sunim boeken
  Haemin Sunim - Houden van dingen die niet perfect zijn

  ‘Als we aardiger worden voor onszelf, kunnen we aardiger worden voor de wereld.’ Haemin Sunim De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En Nu... mindful ouderschap

  Of je nu (pleeg)ouder bent of met kinderen en jongeren werkt, Mindful ouderschap gaat niet over 'de ideale regels'. Omgaan met je eigen verwachtingen en die van de ander kan al een hele klus zijn. Tel daarbij een gevoel van tijdgebrek en de gewoontes die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En nu... lekker slapen

  Een goede nachtrust is een zegen. Dat besef je vooral als je om wat voor reden ook een tekort hebt aan slaap. Voor iedereen die zich 's nachts ligt op te winden dat het nu alweer zó laat is en zich alvast zorgen maakt over eventuele vermoeidheid de volgende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,25
 • Eva Heuberger, Iris Stappen, Regula Rudolf von Rohr boeken
  Eva Heuberger, Iris Stappen, Regula Rudolf von Rohr - De neus

  De neus, het orgaan dat veel meer invloed heeft op onze gezondheid dan we denken van Eva Heuberger, Iris Stappen en Regula Rolf von Rohr is een fantastisch leesbaar en verrassend boek over een van de meest onderbelichte onderdelen van ons lichaam. Want wist je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Rick Pastoor boeken
  Rick Pastoor - Grip

  Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid? Hoe bewaren we overzicht, met die uitpuilende mailbox, overvolle agenda en eindeloze takenlijst? En nog veel belangrijker: hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Dijana Sakic boeken
  Dijana Sakic - Het geheim van een gelukkig leven

  Waarom zijn sommige mensen gelukkig en succesvol, terwijl anderen constant falen en ongelukkig zijn? Wat doen deze mensen anders? Hoe bereik je het leven van je dromen? Wat zijn de wetten van het universum en hoe kun je deze toepassen om te krijgen wat je wil?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kim Postma, René Wokke boeken
  Kim Postma, René Wokke - Laat maar komen!

  ‘Terug naar Kim en René zou voor mij ideaal zijn. Maar ik ga toch niet de plaats innemen van kinderen die in nood zijn en daar naartoe moeten voor een crisis?’ (Eric-Jan) Af en toe geestig en zonder vals sentiment hebben Kim Postma en René Wokke hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Vittorio Busato boeken
  Vittorio Busato - What's wrong with me?

  Als antwoord op de vraag What is wrong with me? vertellen mensen over wat er met hen mis zou zijn, hoe ze dat zelf ervaren. Vijftig portretten in woord en beeld over psychopathology. (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Oliver Luke Delorie boeken
  Oliver Luke Delorie - Wabi Sabi

  Is een servies dat niet meer compleet is of waar van een stukje uit het bord is lelijk en onbruikbaar? Of is het eigenlijk een heel mooi iets, puur om wat het is en hoe het gebruikt kan worden? Hoe je iets kunt zien en nog meer kunt zien dan dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Oliver Luke Delorie boeken
  Oliver Luke Delorie - Shinrin-Yoku

  Maak kennis met de oude Japanse filosofie van shinrin-yoku en vind praktische manieren om dieper in contact te komen met de natuur. De drukte van het dagelijks leven even achter je laten om met al je zintuigen te genieten van de uitzichten, geluiden en stilte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Justyn Barnes boeken
  Justyn Barnes - Ikigai

  Ben jij al helemaal ikigai? Of wil jij ikigai meer eigen maken? In dit boek staat beschreven wat ikigai eigenlijk inhoudt en hoe je dit eigen kunt maken in je dagelijkse routine. De inhoud van het boek bestaat uit een uitleg, inspirerende citaten en praktische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Machteld Stakelbeek boeken
  Machteld Stakelbeek - Dag dood, tot later

  De dood hobbelt en stommelt je hele leven achter je aan. Hoe ga je om met het besef dat iedereen vroeg of laat de dood ontmoet? Dag Dood, tot later neemt je mee op een persoonlijke verkenningstocht naar het levenseinde. Het eerste deel onderzoekt wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Peter Verstraten, Sjef Houppermans boeken
  Peter Verstraten, Sjef Houppermans - Oog om oog

  Waar roman, theater en film vragen om inleving, identificatie en projectie, lijken hedendaagse tv-series vooral geïnteresseerd in het symbolische, zoals netwerken, (ongeschreven) regels en processen. Tv-series nodigen ons uit om het spel dat de personages… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,10
 • Eustache Sollman boeken
  Eustache Sollman - Breek de stilte

  In elke klas zitten kinderen die weinig of niets durven zeggen. Soms zijn ze extreem verlegen, soms ook is er sprake van selectief mutisme. Hoe ga je als leraar goed met deze leerlingen om? Hoe begeleid je hen, zodat ze uiteindelijk meer van zichzelf laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dominique Dumortier boeken
  Dominique Dumortier - Op mijn manier

  Ervaringsverhaal van een vrouw met autisme Opnieuw geeft Dominique een doortastende inkijk in haar leven, met een openheid die je misschien niet meteen zou verwachten van een vrouw met autisme. In dit boek maakt Dominique duidelijk dat groei bij mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Alexander Waringa, Anne Ribbers boeken
  Alexander Waringa, Anne Ribbers - E-health

  Alexander Waringa en Anne Ribbers hebben een handboek geschreven specifiek voor de hulp- en zorgverleners die naast reguliere dienstverlening ook online ondersteuning (willen) aanbieden aan cliënten en patiënten. Samen met diverse co-auteurs waaronder dr.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,40
 • Susanne Hühn boeken
  Susanne Hühn - Het innerlijke kind

  Wanneer we als kind niet gewenst waren of werden afgewezen, dragen we die pijnlijke ervaring als volwassene nog steeds met ons mee. Om onszelf daartegen te beschermen, om die pijn niet te hoeven voelen, splitsen we het kinderlijke deel in ons af. Maar daardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ramón Lindauer boeken
  Ramón Lindauer - Hulp bij trauma in de kindertijd

  Veel kinderen maken in hun jeugd één of meer schokkende gebeurtenissen mee. Meestal verwerken ze deze ervaringen, maar als dit niet zo is dan kunnen ze traumaklachten ontwikkelen.Het opvoeden en begeleiden van getraumatiseerde kinderen vraagt veel energie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Jorn Viumdal boeken
  Jorn Viumdal - Skogluft

  In ‘Skogluft’ laat Jørn Viumdal zien welke positieve invloed planten op je leven hebben. Skogluft is dé Noorse methode voor meer gezondheid en energie – thuis en op het werk. Bomen en planten bevorderen onze gezondheid, onze conditie en ons welzijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - Verlangen naar verbinding

  Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbondenheid, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Zoals verwacht loopt alles anders

  Omdenken betekent in essentie dat je van een probleem een mogelijkheid maakt. Je creëert iets nieuws dankzij het probleem, bijvoorbeeld als je de wind tot bondgenoot maakt bij windmee-fi etstochten. Daarin verschilt het van oplossen, waarmee je het probleem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Tim van Iersel boeken
  Tim van Iersel - Godvergeten

  In ‘Godvergeten’ biedt Tim van Iersel handreikingen en bemoediging in het omgaan met dementie en God. Dementie brengt je bij de kern van je geloof. Juist omdat je met dementie zo afhankelijk en kwetsbaar bent, juist omdat je cognitieve capaciteiten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Susan Marletta-Hart boeken
  Susan Marletta-Hart - Leven met hooggevoeligheid

  Susan Marlette Hart bespreekt hoe we kunnen leven met hooggevoeligheid. Hoogsensitieve mensen hoeven volgens Susan Marletta Hart geen slachtoffer van hun gevoeligheid te zijn, maar kunnen die tot hun kracht omvormen. In haar klassieke boek over hsp’ers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99