Boeken over psychologie

 • Kelly Weekers boeken
  Kelly Weekers - Happy Life 365

  Hoe werkt deze pre-order actie? Stap 1: Koop Happy Life 365Bestel Happy Life 365 vóór dinsdag 30 oktober 2018. Als cadeau krijg je er gratis Kelly's 5-weekse online programma Rust, Balans & Focus t.w.v. €59,-. bij.Stap 2: Hoe krijg ik toegang tot Kelly's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - De moed van imperfectie

  Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een `bezield leven : leven vanuit het gevoel dat je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Haemin Sunim boeken
  Haemin Sunim - Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

  Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment Rust vinden in een drukke wereld De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken in communicatie

  Omdenken in communicatie is het zusje van de bestseller Omdenken, waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in allerlei… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Kim Postma, René Wokke boeken
  Kim Postma, René Wokke - Laat maar komen!

  ‘Terug naar Kim en René zou voor mij ideaal zijn. Maar ik ga toch niet de plaats innemen van kinderen die in nood zijn en daar naartoe moeten voor een crisis?’ (Eric-Jan) Af en toe geestig en zonder vals sentiment hebben Kim Postma en René Wokke hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken

  Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Renée Lamboo boeken
  Renée Lamboo - Duur huis, nooit thuis

  Je hebt een mooi huis, twee glimmende auto's voor de deur - net als de buren. Maar net als zij ben je een slaaf van je werk geworden, want je luxe leventje moet worden betaald. Renée gooide het roer om: weg met die dure auto, geen gigantische hypotheek. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pep Degens boeken
  Pep Degens - Wie is hier nou de baas!?

  Zelf kunnen beslissen over je eigen leven, oprecht je eigen keuzes maken, staat voor veel mensen op nummer 1 om écht gelukkig te zijn. In de praktijk worden we echter voortdurend belaagd door 'bazen' die ons listig op het verkeerde spoor zetten. Zo raken we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lianne de Graaff boeken
  Lianne de Graaff - De BV IK

  Stel dat jij een bedrijf bent, hoe maak je dan winst? Met 'De BV IK' maak je winst in de vorm van energie, geld, persoonlijke groei of zakelijk succes. Inclusief werkboek en gratis online training.Moet jij altijd sterk zijn? Ben jij een perfectionist of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • The Oprah Magazine O boeken
  The Oprah Magazine O - Volg je hart, vind je passie

  'Hoe ver wil je gaan? Hoe groot wil je groeien? Wat heb je nodig om alles uit jezelf te halen?' - Oprah Winfrey Of je nu op zoek bent naar je passie of juist de moed aan het verzamelen bent voor een grote verandering: dit boekje zal je op weg helpen. Volg je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Francesco Cirillo boeken
  Francesco Cirillo - De pomodoro-techniek

  Het geheim van de populaire pomodoro-techniek: laat tijd vóór je werken, niet tegen je. Met deze productiviteitstechniek deel je je dag op in korte tijdseenheden van 25 minuten (de ‘pomodoro’s’), waarin je onafgebroken aan één bepaalde taak werkt, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Arie Verwoert boeken
  Arie Verwoert - Levenskracht

  Wat is kracht? Velen denken bij kracht aan het vermogen om ‘je mannetje te staan.’ Maar je kunt kracht ook op een innerlijke, spirituele, manier zien. Elk mens ondervindt invloed van vier grote krachten: de kracht van je lichaam, je geest, je emoties en je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dominique Dumortier boeken
  Dominique Dumortier - Op mijn manier

  Ervaringsverhaal van een vrouw met autisme Opnieuw geeft Dominique een doortastende inkijk in haar leven, met een openheid die je misschien niet meteen zou verwachten van een vrouw met autisme. In dit boek maakt Dominique duidelijk dat groei bij mensen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Heike MAYER boeken
  Heike MAYER - Lichter leven - Leren loslaten

  Zo werkt loslaten!Ga flexibel om met het onverwachteLees hoe je uit de vicieuze cirkel van frustratie en piekeren komt en leer hoe je stap voor stap een ontspannen leefstijl kunt vinden.Het beste van oost en westBoeddhistische wijsheden en mindfulness… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michael Portzky, Maya Franssens, Gwendolyn Portzky, Frederik Declercq boeken
  Michael Portzky, Maya Franssens, Gwendolyn Portzky, Frederik Declercq - Jongerenveerkracht

  Neuropsycholoog Michael Portzky over wat het recentste onderzoek naar veerkracht bij jongeren in Vlaanderen en Nederland ons leert. De overheid vroeg hem zijn veelgebruikte veerkrachtschalen aan te passen voor gebruik bij jongeren. Maya Franssens behoort tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bea Kalter boeken
  Bea Kalter - En Nu... mindful ouderschap

  Of je nu (pleeg)ouder bent of met kinderen en jongeren werkt, Mindful ouderschap gaat niet over 'de ideale regels'. Omgaan met je eigen verwachtingen en die van de ander kan al een hele klus zijn. Tel daarbij een gevoel van tijdgebrek en de gewoontes die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chantal van der Leest boeken
  Chantal van der Leest - Ons feilbare denken op het werk

  In ‘Ons feilbare denken op het werk’ zet wetenschapsjournalist en neuropsycholoog Chantal van der Leest aan de hand van herkenbare situaties de meest voorkomende denk- en inschattingsfouten op het werk op een rij en maakt de vertaalslag van de wetenschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mieke de Bruin boeken
  Mieke de Bruin - Verborgen Verlies onthuld

  Mieke de Bruin is medeoprichter het Centrum voor Verborgen Verlies. Als ervaren coach en trainer en is ze al honderden keren gids geweest voor haar klanten bij hun reis naar herstel en vrijheid. Een reis door het verlies heen. In dit boek verweeft ze de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,99
 • Mark Siegenbeek van Heukelom boeken
  Mark Siegenbeek van Heukelom - Helemaal naar de meditering

  'Druk zijn' is hot. We overladen onszelf met informatie en alles wat we doen moet nuttig zijn. Maar ons brein kan niet altijd goed omgaan met al die prikkels. Het is dan ook niet zo vreemd dat meer dan één miljoen Nederlanders burn-outklachten hebben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Kwetsbaarheid en eerlijkheid

  Kwetsbaarheid en eerlijkheid zijn de belangrijkste randvoorwaarden voor het hebben van een goede relatie. Als je jezelf niet kwetsbaar opstelt, niet eerlijk bent over je zwakke kanten, weet je partner niet met wie hij samenleeft. Omdat er geen uitwisseling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gert van Hareman boeken
  Gert van Hareman - Het gave verhaal

  Dit is misschien wel het meest vreemde boek dat je ooit gelezen hebt. En het is ook nog eens een boek dat niet af is. Bovendien is het een boek zonder vaste structuur. Je kunt overal beginnen en stoppen wanneer en waar je wilt. Je gedachten nemen het dan wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Suzanne Agterberg-Rouwhorst boeken
  Suzanne Agterberg-Rouwhorst - Vind je eigen weg met jouw autisme

  Als je autisme hebt, werken jouw hersenen anders dan bij de meeste mensen. Je verwerkt informatie op een andere manier. In je kinderjaren bepalen volwassenen wat jij nodig hebt. Maar als je in de bovenbouw van de basisschool komt, of naar het voortgezet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ryder Carroll boeken
  Ryder Carroll - De Bullet Journal Methode

  Jarenlang probeerde Ryder Carroll steeds weer nieuwe productiviteitsmethodes, zowel online als offline, maar niets werkte zoals hij wilde. Uit pure wanhoop ontwikkelde hij zijn eigen systeem, de Bullet Journal Methode, die hem hielp om zich beter te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Charles Fernyhough boeken
  Charles Fernyhough - In jezelf praten

  Hoogleraar psychologie Charles Fernyhough kijkt in ‘In jezelf praten’ naar wat er gebeurt als we in onszelf praten. De hele dag door gebeurt er namelijk van alles in ons hoofd: we spreken stil onze angst uit, leveren grommend commentaar, zijn uitbundig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99