Boeken over psychologie

 • Mark Manson boeken
  Mark Manson - De edele kunst van not giving a fuck

  Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - De moed van imperfectie

  Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een `bezield leven : leven vanuit het gevoel dat je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Cynthia. C. Comvalius boeken
  Cynthia. C. Comvalius - Ik wil niet kiezen

  Dit boek is een samenvatting van 3 personen die een gelijksoortige ervaring hebben meegemaakt als kind ten tijde van de echtscheiding van hun ouders. En volwassen vrouw van 47 jaar , een jongedame van 28 jaar en een jongeman van 17 jaar. Het gekwetste kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Cynthia. C. Comvalius boeken
  Cynthia. C. Comvalius - Ik wil niet kiezen

  Dit boek is een samenvatting van 3 personen die een gelijksoortige ervaring hebben meegemaakt als kind ten tijde van de echtscheiding van hun ouders. En volwassen vrouw van 47 jaar , een jongedame van 28 jaar en een jongeman van 17 jaar. Het gekwetste kind… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rob Walker boeken
  Rob Walker - De kunst van het waarnemen

  De kunst van het waarnemen ontwaakt onze zintuigen voor meer creativiteit, inspiratie en verwondering in het dagelijks levenOns leven is vol afleiding. Daardoor is het moeilijk om de wereld om ons heen werkelijk waar te nemen. We kijken in plaats van te zien,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Kintsugi

  Aan de hand van het personage meneer Nakamura beschrijft de auteur met empathie het kintsugiproces. Kintsugi; de oude Japanse kunst van het repareren van vazen en schalen, kruiken en ander vaatwerk. Dit proces laat zien hoe wij in een crisis of bij tegenslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Wouter de Jong boeken
  Wouter de Jong - Mindgym, sportschool voor je geest

  Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Brandenburg Jacqueline boeken
  Brandenburg Jacqueline - Mijn ouders zijn gescheiden

  Een meisje van tien jaar wordt met allerlei ingewikkelde situaties geconfronteerd na de scheiding van haar ouders. Ze vindt een kinderlijke manier om daarmee om te gaan en kijkt als dertig jarige vrouw terug op de gevolgen van deze scheiding op haar leven. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Nora Monsecour, Anke Michiels boeken
  Nora Monsecour, Anke Michiels - De weg naar mezelf

  Nora wordt geboren als Aaron. Al van kinds af aan voelt ze dat ze niet in het juiste lichaam geboren is. Maar om de weg naar zichzelf te vinden moet ze heel wat obstakels overwinnen: zowel in de maatschappij als in zichzelf. Dit is haar eerlijke en ontroerende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paolo Valentino boeken
  Paolo Valentino - Dogfulness

  Word in dertig dagen net zo gelukkig en stressvrij als een hond! Rust, mindfulness en het ideale cadeau in één Wij honden zijn uitermate goed in plezier maken. We geven onvoorwaardelijke liefde, tonen affectie en dankbaarheid en we hebben ontzettend veel lol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Omdenken

  Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Yvonne Mol boeken
  Yvonne Mol - Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in

  Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in 'Wat missen we een hoop door alle drukte die we maken. Het is te veel, te onrustig en te oppervlakkig. Als we de hele weg blijven rennen, hebben we geen tijd om rond te kijken. Als we vergeten te stoppen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Frank G. Anderson, Martha Sweezy, Richard C. Schwartz boeken
  Frank G. Anderson, Martha Sweezy, Richard C. Schwartz - Internal Family Systems-therapie (IFS)

  Richard C. Schwartz, PhD, ontwikkelde dertig jaar geleden Internal Family Systems-therapie (innerlijke-familiesysteemtherapie, of IFS). Hij hoorde zijn cliënten regelmatig innerlijke dialogen beschrijven met wat zij ‘verschillende delen’ noemden. Voor al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Julie F. Brown boeken
  Julie F. Brown - Emotieregulatievaardigheden voor verstandelijk beperkte cliënten

  Veel behandelprogramma’s voor mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen richten zich op (beïnvloeding van) de cognitie van de cliënt en beperken hun aanbod tot de groep cliënten met een IQ boven de 80. Maar er zijn ook veel mensen met ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Thijs Launspach boeken
  Thijs Launspach - Werken met millennials

  Hoe je millennials motiveert en burn-outs voorkomt. De millennials – de generatie die werd geboren tussen 1980 en 2000 – komen in rap tempo de arbeidsmarkt op. Ze worden gezien als ambitieuze krachten die nieuwe oplossingen voor oude problemen weten te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pascale Crauwels boeken
  Pascale Crauwels - De kracht van sofrologie

  Een kwartiertje per dag: meer heb je niet nodig om je stress te reduceren en mentaal stabieler en emotioneel sterker in het leven te staan. De druk in onze maatschappij lijkt alleen maar toe te nemen. Sofrologie biedt een oplossing om evenwicht en rust in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sandra De Clercq boeken
  Sandra De Clercq - Begrijp me dan toch!

  Verrassende antwoorden op (relatie)vragen die je je wellicht al heel lang stelt. Hoe vul jij de liefdestank van je partner? Kook je, creëer je een romantische bubbel voor twee of trek je hem of haar mee in je vriendenkring? Deze drie uiteenlopende voorbeelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ralf Caers, Marijke De Couck boeken
  Ralf Caers, Marijke De Couck - Aan het roer van NV Mezelf

  Rust en ruimte in je hoofd en richting in je werk: dat is wat dit boek van Ralf Caers en Marijke De Couck je biedt. In Aan het roer van NV Mezelf helpen de auteurs je om controle te krijgen over je professionele leven. Aan de hand van oefeningen en gericht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Carl Gustav Jung boeken
  Carl Gustav Jung - Het Rode Boek

  Het Liber Novus van Carl Gustav Jung lag tientallen jaren in een bankkluis in Zürich. Het is de vraag of Jung het ooit bedoeld heeft voor publicatie. Maar toen het in 2009 op de wereldmarkt verscheen werd het meteen 'de graal van het onbewuste' genoemd. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,50
 • Haemin Sunim boeken
  Haemin Sunim - De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

  Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment Rust vinden in een drukke wereld De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - Mindf*ck

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Met deze 101… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mariska Klein Velderman, Fieke Pannebakker boeken
  Mariska Klein Velderman, Fieke Pannebakker - Als je ouders uit elkaar gaan

  ‘Mijn ouders gaan binnenkort scheiden! Ik schrok hier heel erg van. Dit betekent dat ik mijn ouders minder vaak ga zien! Hebben jullie dat ook gehad?’ – jongen, 15 jaar ‘Ik ben altijd een beetje sip want als ik bij mijn moeder ben dan mis ik mijn vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Alicia F. Lieberman, Chandra Ghosh Ippen, Patricia Van Horn boeken
  Alicia F. Lieberman, Chandra Ghosh Ippen, Patricia Van Horn - Blijf van mijn mama af!

  Dit boek is een handleiding voor ouder-kindpsychotherapie (CPP, child-parent psychotherapy). Het richt zich op thera­peuten die jonge tot zeer jonge kinderen (0 tot 5 jaar) behandelen die geweld of een andere traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,99
 • Marijke Schotanus-Dijkstra boeken
  Marijke Schotanus-Dijkstra - Durf te floreren

  We leven in een van de gelukkigste landen ter wereld, maar relatief weinig mensen floreren. Dat is een belangrijk verschil, want floreren betekent niet alleen dat je je gelukkig voelt, maar ook dat je een betekenisvol leven leidt. Net die combinatie zorgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Lisa Weed Phifer, Amanda Crowder, Tracy Elsenraat, Robert Hull boeken
  Lisa Weed Phifer, Amanda Crowder, Tracy Elsenraat, Robert Hull - CGT-instrumenten voor kinderen en jongeren

  Dit praktische boek staat vol leuke en vooral nuttige activiteiten op basis van cognitieve gedragstherapie. Het is geschreven voor begeleiders, docenten, therapeuten en andere professionals die werken met kinderen en jongeren met: ? trauma ? ADHD ? autisme ?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95