Boeken over psychologie

 • Victor Mids, Oscar Verpoort boeken
  Victor Mids, Oscar Verpoort - MINDF*CK

  Victor Mids en Oscar Verpoort geven voor het eerst de geheimen prijs achter hun spectaculaire tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein. Met deze 101… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Héctor García, Francesc Miralles boeken
  Héctor García, Francesc Miralles - Ikigai

  Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Berthold Gunster boeken
  Berthold Gunster - Ja-maar... Omdenken

  Dit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Brené Brown boeken
  Brené Brown - De moed van imperfectie

  Brené Brown beschrijft in De moed van imperfectie hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een `bezield leven : leven vanuit het gevoel dat je de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul McGee boeken
  Paul McGee - Succesvol omgaan met mensen

  Zou je graag willen dat je gemakkelijker mensen kon overtuigen, dat je constructievere gesprekken kon voeren of betere banden kon smeden met andere personen? Dan is dit boek wat je nodig hebt! Het staat boordevol tips en technieken om je sociale vaardigheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lee Crutchley boeken
  Lee Crutchley - Gelukkig zijn

  Je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk! Gelukkig zijn is een creatief en totaal ander zelfhulpboek van illustrator en ontwerper Lee Crutchley. Dit werkboekje zorgt ervoor dat jouw dag opvrolijkt, afleidt en verfrist. De opdrachten nodigen je uit om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ingrid Steenhuis, Wil Overtoom boeken
  Ingrid Steenhuis, Wil Overtoom - Terugval en Verleiding

  Iedereen die wel eens een paar kilo is afgevallen of daar mee bezig is, weet dat terugval en verleiding op de loer liggen. Afvallen is moeilijk, maar het aller-moeilijkste is om afgevallen te blijven. Hoe zorg je dat de kilo's er af blijven, in een wereld vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Anne Remijn boeken
  Anne Remijn - Papa, waar ben je?

  Ontroerend en persoonlijk verhaal van een dochter over het dementieproces van haar vader. Voor alle mantelzorgers die zoeken naar herkenning. Voor alle mantelzorgers die niet willen wachten tot het te laat is, maar die met een niet pluisgevoel op zoek willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ben Ambridge boeken
  Ben Ambridge - Psy-Q

  Een meesterlijke en actieve introductie in de psychologie Praktisch elk aspect van ons gedrag en ons denken en voelen is bestudeerd door psychologen. Met talloze theorieën en eindeloos veel experimenten proberen ze ons doen en laten te verklaren. Maar Psy-Q… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. van der Weele, A. With boeken
  J. van der Weele, A. With - Vlindervrouw

  Voor vrouwen voor wie het leven zwaar valtVlindervrouw is een metafoor voor positieve verandering. De weg naar een beter leven na misbruik is door te ontdekken dat er een plaats is voor jou in dit leven. Dat je kunt liefhebben en geliefd worden. Met elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Vittorio Busato, Willem Koops, Mineke van Essen boeken
  Vittorio Busato, Willem Koops, Mineke van Essen - Zeven grondleggers van de psychologie

  Zeven grondleggers van de psychologie Van de geschiedenis en van onze voorgangers leren we. Althans, dat wordt beweerd. Toch lijken de psychologie, pedagogiek en onderwijskunde steeds ahistorischer te worden. Oudere bronnen dan van een jaar of vijf geleden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Willem Veerman, Gert Kroes, Ronald De Meyer, Jeroen Janssen boeken
  Jan Willem Veerman, Gert Kroes, Ronald De Meyer, Jeroen Janssen - Vragenlijsten Gezin & Opvoeding (VG&O) Handleiding VGFO

  De Vragenlijst Gezinsfunctioneren volgens Ouders (VGFO) maakt deel uit van de set Vragenlijsten Gezin & Opvoeding (VG&O). Het gaat om vier vragenlijsten die diverse aspecten van de opvoedingsomgeving in beeld brengen en zelfstandig kunnen worden afgenomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Jos Peeters boeken
  Jos Peeters - Dacht je dat je dacht?

  Mensen denken de hele tijd. We kunnen niet stoppen met denken. We vinden trouwens dat we goed denken ... maar helaas is dit vaak niet zo. Meer nog, ons denken is helemaal niet te vertrouwen. Niet zelden maken we denkfouten of 'biases', systematische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Ria Teeuw boeken
  Ria Teeuw - Leef je zelf

  We willen allemaal gelukkig zijn en een zinvol leven leiden. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het blijkbaar niet. Want in het dagelijks leven besteden we meer tijd aan wat we niet willen, dan aan wat we wel graag doen. Hoewel we vrijheid belangrijk vinden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Chiquita Bijland boeken
  Chiquita Bijland - Glimlachend

  Een inspirerend en informatief boek voor iedereen die het verschil wil maken. Voor wie de glimlach wil laten regeren. Gewoon omdat jij dat wilt en niet omdat het moet. Ontdek de kracht van Glimlachend Leven en Werken. Lees de geheimen en de effecten. Maak ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Dorien de Vries boeken
  Dorien de Vries - Als herboren

  Veel te vaak denken we dat ons geluk afhangt van allerlei omstandigheden. Terwijl de echte sleutel tot geluk in onszelf ligt. Gebaseerd op dat inzicht schreef de bekende therapeute Dorien de Vries een toegankelijk boek: 'Als herboren'. De Vries werkt sinds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lara de Bruin boeken
  Lara de Bruin - Oplossingsgericht organiseren en veranderen

  Oplossingsgericht werken is geen trucje maar een visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtegoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt. De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Lara de Bruin boeken
  Lara de Bruin - Oplossingsgericht behandelen en coachen

  Oplossingsgericht werken is geen trucje maar een visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtengoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt. De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • De Innerlijke Reis

  Het gebruik van psychedelische of hallucinerende middelen, empathogene of entheogene stoffen is wijdverspreid, miljoenen mensen gebruiken ze geregeld, op festivals, in clubs of ten behoeve van zelfontdekking. Die gebruikers en de mensen om hen heen verdienen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • David-R Hamilton boeken
  David-R Hamilton - Hou van jezelf!

  Hoeveel hou jij van jezelf? Niet op een narcistische, kijk-eens-hoe-geweldig-ik-ben-manier, maar wél met de nodige aandacht voor jezelf, zodat je met vertrouwen door het leven kunt gaan. Het soort liefde dat je een veilig en zelfverzekerd gevoel geeft en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rosalinda Weel boeken
  Rosalinda Weel - Het antwoord is liefde

  De ware, échte liefde is een grote kracht en energie waarmee je je leven positief kunt beïnvloeden en diepere vervulling vindt. Leer positief te denken, met in gedachte dat het antwoord altijd liefde is. Titel Liefde krijg je natuurlijk van je geliefden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Michael Foley boeken
  Michael Foley - Leuk hè ?

  Is het leuk om met velen te zijn? Of het nu gaat om een dancefestival, een vol strand, het carnavalsfeest of een pretpark, veel mensen genieten ervan en het wordt in reclames vaak als hoogst aantrekkelijk voorgesteld. Toch zijn er ook altijd mensen die zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jeroen Kleijne boeken
  Jeroen Kleijne - De draad weer oppakken

  Hoe ga je verder als niets ooit nog hetzelfde zal zijn? Die vraag beantwoorden veertien mensen in De draad weer oppakken. Hun aangrijpende en inspirerende verhalen vormen een toonbeeld van de veerkracht van mensen. Zoals het verhaal van Dennis die zijn vrouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anna Dekker-Koopman boeken
  Anna Dekker-Koopman - Licht in de duisternis

  In dit boek laat de schrijfster Anna Dekker-Koopman (1948) zien hoe belangrijk het voor haar was om de teken-taal ter beschikking te hebben om haar trauma's te kunnen verwerken. Pas toen ze via tekeningen 'tekens' gaf aan haar behandelaars, kon deze taal voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Marc Hebbrecht, Annelies van Hees, Minke de Jong, Rolien van Mechelen boeken
  Marc Hebbrecht, Annelies van Hees, Minke de Jong, Rolien van Mechelen - Dromen duiden-Reeks Psychoanalytisch Actueel

  Is de droom een wetenschappelijk, een therapeutisch, of een esthetisch gegeven? Zijn dromen duidbaar? Wat is de betekenis van een droom? Bestaat er één vastliggende betekenis? Houdt de freudiaanse droomduiding nog stand? Of bestaan er andere manieren om met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90