Boeken over dieet- en voedingsleer

 • Cecile van Berkum boeken
  Cecile van Berkum - Kansen voor extra vierge olijfolie in de gezondheidszorg en sport

  Het Mediterraan dieet met extra vierge olijfolie is waarschijnlijk het meest gezonde dieet op aarde. Helaas kunnen maar weinig mensen in Nederland extra vierge olijfolie onderscheiden van een olie van mindere kwaliteit. Dit beknopte boek vertelt alles over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sharon Numan boeken
  Sharon Numan - Gewoon lekker afvallen

  Je wilt graag gezond afvallen, maar hoe doe je dat? In dit boek pak je in 12 praktische stappen de barrières aan die een gezond gewicht in de weg staan. Niet met een dieet, maar door een gezond en flexibel voedingspatroon. Want jouw lichaam is gemaakt om je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Majorie Former, Gerdie van Asseldonk, Jacqueline Drenth, Caroelien Schuurman boeken
  Majorie Former, Gerdie van Asseldonk, Jacqueline Drenth, Caroelien Schuurman - Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 101 – april 2019

  Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Harry Wichers boeken
  Harry Wichers - De achilleshiel van allergie

  In dit boek wordt op een toegankelijke en voor niet-specialisten begrijpelijke manier uiteengezet wat allergieën zijn, en wat we er niet toe rekenen. Het gaat in op waar de oorzaken lijken te liggen.Wie kent niet het verhaal van Achilles, de onkwetsbare held… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Irene Lelieveld boeken
  Irene Lelieveld - Darmklachten

  Er zijn heel veel mensen die dagelijks of geregeld kampen met buikklachten, die gepaard gaan met echt pijn, zich niet lekker voelen, krampen, boeren, een opgezwollen buik of een onregelmatige stoelgang. Kortom, darmklachten, die veel ongemak geven en je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Majorie Former, Gerdie van Asseldonk, Jacqueline Drenth, Caroelien Schuurman boeken
  Majorie Former, Gerdie van Asseldonk, Jacqueline Drenth, Caroelien Schuurman - Informatorium voor Voeding en Diëtetiek - Supplement 100 - december 2018

  Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Sonja Bakker boeken
  Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!

  Een gezond gewicht voor jou, maar óók voor je partner en kinderen. Elke dag verantwoorde maaltijden en tussendoortjes verzorgen kan best een opgave zijn, zeker als je wilt afslanken. Met 'Bereik je ideale gewicht voor gezinnen' komt gewichtsconsulente Sonja… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lise-lotte Baars - van der Wal boeken
  Lise-lotte Baars - van der Wal - Afvallen kun je leren

  We willen allemaal een dieet waarmee we kunnen afvallen maar geen enkele levert een blijvende oplossing voor ons eetprobleem. Waar komt ons verkeerde eetgedrag vandaan? Ons denken en voelen beïnvloedt in sterke mate ons gedrag. Wan- neer je je bewust bent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Heinz Grill boeken
  Heinz Grill - Voeding en de gevende kracht van de mens

  De voeding omvat een groot gebied waarin er nog vele geheimen te ontdekken zijn. Het verantwoord uitkiezen van de voeding, de vakkundige bereiding en uiteindelijk het eten zelf zijn domeinen waarin de mens zijn vormgevende kracht kan ontplooien en daardoor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marleen Ceulemans boeken
  Marleen Ceulemans - Stressvrij afslanken

  Als je overgewicht hebt, jezelf te dik vindt of lichamelijk gewoon niet goed in je vel zit heb je wellicht al meerdere pogingen ondernomen om daar iets aan te veranderen door af te slanken. Bewust kies je dan voor de min of meer door de maatschappij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Angèle Bakker boeken
  Angèle Bakker - Licht over gewicht

  - Ervaar je eten als een dagelijkse strijd?- Krijg je eten niet uit je hoofd? - Vind je jezelf nooit goed genoeg? - Val je na ieder dieet weer terug in oude patronen (en oud gewicht)?Ontdek hoe je blijvend kunt afvallen door (denk)patronen en gewoontes te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick Mullie boeken
  Patrick Mullie - Gezond eten, langer leven

  Over het boek Er wordt veel geschreven over voeding, het ene al meer of minder waar dan het andere. Daarom moet orde op zaken worden gesteld. Praten en schrijven over voeding is inderdaad niet gemakkelijk. Velen houden van sensatie, zeker als dat financieel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,60
 • Irene Lelieveld boeken
  Irene Lelieveld - Wegwijs in sportvoeding

  De ideeën over wat wel en wat juist niet gedronken of gegeten moet worden voor, tijdens en na het sporten wisselen vaak en adviezen spreken elkaar nogal eens tegen. Kortom de chaos is groot. Als voedingstherapeut en sportbeoefenaar heeft Irene Lelieveld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Erica Rutten boeken
  Erica Rutten - De bewuste Bourgondiër

  Voeding staat onder vuur. Iedereen weet wel wat gezonde voeding is, maar we passen het op grote schaal niet toe. We blijken massaal een westers voedingspatroon toe te passen, dat in verband staat met de ontwikkeling van een aantal chronische ziekten. Hoe is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,10
 • Beschermhoesje voedingskaarten

  Beschermhoesje voedingskaarten. (Losbladig)

  Lees meer...
  35,95
 • Patrick Mullie boeken
  Patrick Mullie - Evidence-based voedingsleer. Eten en weten

  De voedingswetenschap is zeer complex. Boodschappen die bedacht zijn door marketingafdelingen van grote bedrijven en commerciële vermageringsdiëten, zaaien verwarring bij de consument.De wetenschap wil er het fijne van weten. Wat is zeker waar en wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,10
 • Rosanne Hertzberger boeken
  Rosanne Hertzberger - Ode aan de e-nummers

  Rosanne Hertzberger schreef met Ode aan de e-nummers een spraakmakend boek en geldt als een van de opvallendste tegenstemmen van de hedendaagse gezonde voedselindustrie. Als je de kookgoeroes moet geloven, is er niets erger dan een magnetronlasagne. Geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sonja Kimpen boeken
  Sonja Kimpen - 10 challenges voor mannen

  'Mijn buik zit in de weg als ik met de auto rijd.' 'Ik kan niet volgen als ik met mijn vrienden ga fietsen.' 'Mijn dochter denkt dat mannen ook zwanger worden.' 'Mijn hemd spant rond mijn buik en dat zorgt voor hilariteit.' Klinkt herkenbaar? Meer dan de helft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • M. Tjioe-America boeken
  M. Tjioe-America - Beter met voeding

  Veel gezondheidsproblemen ontstaan door tekorten in ons lichaam, veroorzaakt door industriële bewerkingen van moderne voeding. 'Beter met voeding' geeft een uniek inzicht in de negatieve effecten van onvolwaardige voeding op onze gezondheid. Voedingskundige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Thea Spierings boeken
  Thea Spierings - Als eten even moeilijk is 2

  Vitaminerijke smoothies, gezonde ontbijtjes, feestelijke gerechten; dit kookboek is een verademing voor mensen met eetproblemen. Het staat vol met smakelijke gerechten, die rekening houden met de speciale eetwensen. Zodat ook zij eindelijk eens kunnen genieten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anita Bean boeken
  Anita Bean - Het complete handboek sportvoeding

  De praktische raadgever voor: een optimale conditie een verhoogde dosis energie betere prestaties Voor iedereen die een sport beoefent of een fitnessprogramma volgt, is dit handboek de ideale raadgever. Het legt op een praktische manier uit hoe u door een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Louise Witteman boeken
  Louise Witteman - Voeding en mondgezondheid

  Het boek Voeding en mondgezondheid geeft een uitgebreid en praktisch overzicht van alle relaties tussen voeding en mondgezondheid; van cariës en tanderosie tot slikklachten, en van aften tot mondbranden. Houdt u zich professioneel bezig op het gebied van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Frank Suarez boeken
  Frank Suarez - De Kracht van Uw Metabolisme

  Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden. Aan de andere kant zijn er mensen die 'altijd op een dieet zijn' en lijken aan te komen door 'alleen maar naar eten te kijken'. Traditionele diëten zoals het tellen van caloriën of het vermijden van vet,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,75
 • Elke Gunst boeken
  Elke Gunst - Paleo voor beginners

  Iedereen kent het: na het eten heb je last van een opgeblazen gevoel. Of je hebt moeite om in slaap te vallen. Of misschien vaker last van hoofdpijn dan je lief is.Gedaan met al deze kwaaltjes. Elke Gunst wil ons met dit boek opnieuw doen bruisen van energie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Roelina Dijk boeken
  Roelina Dijk - Veilig voedsel

  De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95