Boeken over paramedisch

 • R.J. Schim van der Loeff-van Veen boeken
  R.J. Schim van der Loeff-van Veen - Geriatrie niveau 4

  Veel gezondheidsproblemen waarmee ouderen te maken krijgen worden niet goed en niet tijdig herkend, waardoor een groeiende groep ouderen onnodig afhankelijk raakt van professionele zorg.Als verpleegkundigen de risico's op functieverlies bij ouderen in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,95
 • Ronald Geelen boeken
  Ronald Geelen - 10x thuiszorg

  Hoe stel je je op tegenover een oudere cliënt die eenzaam is en extra tijd van jou claimt? En wat doe je als je wordt bedreigd? Zorg verlenen aan kwetsbare ouderen stelt verzorgenden en verpleegkundigen in de thuiszorg regelmatig voor uitdagende situaties.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Michael Sharon boeken
  Michael Sharon - Voeding en gezondheid

  hoe de verschillende voedingsmiddelen en -stoffen onze gezondheid en vitaliteit beinvloedenHoe de verschillende voedingsmiddelen en -stoffen onze gezondheid en vitaliteit beïnvloeden Onze voeding bepaalt voor een groot deel hoe wij ons voelen, hoe we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kees Hoogduin boeken
  Kees Hoogduin - Heb erbarmen Heer, heb erbarmen

  Met de uitroep: 'Heb erbarmen Heer, heb erbarmen', geeft prof. dr. Kees Hoogduin zich vertwijfeld over aan 'de hogere macht'. Droeve avonturen in de geestelijke gezondheidszorg vormen de bron van zijn ongeloof over misstanden in de zorg. Therapeuten die hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Sonja Kimpen boeken
  Sonja Kimpen - 10 challenges voor mannen

  'Mijn buik zit in de weg als ik met de auto rijd.' 'Ik kan niet volgen als ik met mijn vrienden ga fietsen.' 'Mijn dochter denkt dat mannen ook zwanger worden.' 'Mijn hemd spant rond mijn buik en dat zorgt voor hilariteit.' Klinkt herkenbaar? Meer dan de helft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robrecht Van Hee boeken
  Robrecht Van Hee - Kunst van Vesalius

  Over het boek Dit cahier staat in het teken van de 500ste verjaardag van de geboorte van Andreas Vesalius (1514-1564). Vesalius-experten en -adepten gaan in op zijn leven en werken, op zijn vernieuwende inzichten in de anatomie van het menselijk lichaam, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Patty Joldersma, Peter Mijts, Rogier van Riet, Willeke Trompers boeken
  Patty Joldersma, Peter Mijts, Rogier van Riet, Willeke Trompers - Onderzoek en behandeling van sportblessures van arm en hand

  Dit praktijkgerichte boek besteedt uitgebreid aandacht aan de diagnostiek en behandeling van veel voorkomende blessures van arm en hand. De blessures worden beschreven aan de hand van concrete patientencasuistiek. Nieuwe wetenschappelijke inzichten met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,95
 • Ronald Geelen boeken
  Ronald Geelen - Dementiezorg in de praktijk deel 2, van aanpassingsproblemen tot zingeving

  Wie mensen met dementie begeleidt, krijgt met veel uitdagingen te maken. Zoals het opvangen van mensen die worden opgenomen in een instelling. Zoals contact maken met ouderen die in de communicatie ernstig beperkt zijn, of door hun persoonlijkheid ‘anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Ronald Geelen boeken
  Ronald Geelen - Dementiezorg in de praktijk deel 1

  Als begeleider van bewoners met dementie krijg je te maken met hun uiteenlopende stemmingen en gedragingen. Denk bijvoorbeeld aan angstig en agressief gedrag, gevoelens van rouw en dwalen. Dit boek gaat in op deze en andere onderwerpen, en geeft voorbeelden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Ludo Cuyvers boeken
  Ludo Cuyvers - Ideeënboek dyscalculie

  Rekenstoornissen of dyscalculie kunnen goed (h)erkend worden door leerkrachten en ouders. Bovendien voorkom je met tijdige hulp veel erger en ergernis. Kinderen verdienen het beste. Ludo Cuyvers brengt een leesbaar verhaal over wetenschap en behandeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Aalt van de Glind boeken
  Aalt van de Glind - De zeven werkwoorden van revalideren

  Sinds die donderdagavond en dat herseninfarct snap ik soms mijzelf niet meer: de beroerte maakte witte vlekken op mijn grijze cellen. Mijn linkerkant voelde niets meer en deed niks meer. Linkszijdige uitval, heet dat. Lezen lukte amper: al na een halve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jos Benders boeken
  Jos Benders - Liefde met voorbedachten rade

  Liefde als bindmiddel. Zo beziet arts Jos Benders de laatste levensfase van zijn hoogbejaarde moeder, waarin hij met hulp van anderen haar thuissituatie zo plezierig en langdurig mogelijk maakt. Tot het onvermijdelijke afscheid. Mama is dan 101 jaar oud. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cornelie van Well boeken
  Cornelie van Well - Een gezinsdrama

  Het eerste boek van Cornelie van Well - Kort maar krachtig - gaat over extreem kleine mensen. De aanleiding hiervoor was het overlijden van een meisje met achondroplasie (dwerggroei). De moeder had grote problemen met de in haar ogen niet-perfecte dochter. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • John Souverijn boeken
  John Souverijn - Chemie van de mens

  Chemie van de mens voor medisch ondersteunende beroepen Binnen de geneeskunde vormt, naast de anamnese en het lichamelijk onderzoek, het laboratoriumonderzoek een van de pijlers voor diagnostiek. Artsen worden hierbij ondersteund door andere zorgprofessionals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Skills online voucher

  Met een 4 jaars licentie op het Skills online totaalpakket heb je online toegang tot 26 e-learning modules voor het aanleren van verpleegkundige handelingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  250,00
 • prof.dr. J.A. Verbunt, prof. dr. R.J.E.M. Smeets boeken
  prof.dr. J.A. Verbunt, prof. dr. R.J.E.M. Smeets - Graded Exposure

  Dit boek geeft therapeuten en artsen inzicht in een cognitieve gedragsmatige behandelstrategie bij langdurige pijnklachten aan het bewegingsapparaat waarbij de angst voor het bewegen verhoogd is. De behandeling wordt niet alleen door fysio- en oefentherapeuten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • Thea Spierings boeken
  Thea Spierings - Als eten even moeilijk is 2

  Vitaminerijke smoothies, gezonde ontbijtjes, feestelijke gerechten; dit kookboek is een verademing voor mensen met eetproblemen. Het staat vol met smakelijke gerechten, die rekening houden met de speciale eetwensen. Zodat ook zij eindelijk eens kunnen genieten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Michel de Kort boeken
  Michel de Kort - Grip op je stem

  Veel stemgebruikers krijgen vroeg of laat problemen met hun stem. Heesheid, verminderde stemmogelijkheden, last of vermoeidheid bij en na het spreken en zingen: het zijn klachten die vaak verholpen kunnen worden.Want stemgeven berust op spierwerking, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Dirk de Ridder, Frank van der Aa boeken
  Dirk de Ridder, Frank van der Aa - Multidisciplinair handboek urine-incontinentie

  Dit Multidisciplinair Handboek Urine-incontinentie biedt een leidraad voor de praktische continentie- zorg. Incontinentie voor urine heeft namelijk veel facetten. De aanpak bij kinderen, volwassenen, ouderen en mensen met een handicap verschilt duidelijk. Tal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • R. Stes boeken
  R. Stes - Articulatiestoornissen

  Articulatiestoornissen komen zowel bij kinderen als bij volwassenen voor. In essentie bestaat deze stoornis uit het consistent foutief produceren van spraakklanken. Klanken worden vervangen, weggelaten of vervormd. Articulatiestoornissen kunnen verscheidene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,35
 • Eric Manders boeken
  Eric Manders - Handboek Neurologische communicatiestoornissen

  Dit handboek is bedoeld voor iedereen die interesse heeft voor neurogene communicatiestoornissen in de ruime zin van het woord. Naast de primaire neurologische spraak- en taalstoornissen (afasie, dysartrie en apraxie), gaat het boek ook in op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Daan Spanjersberg, Lidwien van Loon, Ad Evers, Aernout Leezenberg, Ruud Maas, Ruud Mastenbroek boeken
  Daan Spanjersberg, Lidwien van Loon, Ad Evers, Aernout Leezenberg, Ruud Maas, Ruud Mastenbroek - Ondernemen in de Fysiotherapie

  Ondernemen in de fysiotherapie gaat over alles wat een ondernemer in defysiotherapie moet weten om van zijn fysiotherapiepraktijk een succesvolle ondernemingte maken. Het boek beschrijft het ondernemerschap in brede zin. Allekanten van het ondernemerschap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  51,95
 • Patty Joldersma boeken
  Patty Joldersma - Kunstgewrichten: knie en enkel

  Dit boek geeft aan de hand van een groot aantal casuïstiekbeschrijvingen een concreet beeld van de klachten, symptomen, diagnostiek en therapeutische mogelijkheden over kunstgewrichten van knie en enkel. Relevante achtergrondinformatie wordt uitgebreid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • Jannelien Wieland, Erica Aldenkamp, Annemarie van den Brink boeken
  Jannelien Wieland, Erica Aldenkamp, Annemarie van den Brink - Behandeling van patiënten met een laag IQ in de GGZ

  Dit boek helpt professionals in de GGZ bij de bejegening, communicatie, diagnostiek en behandeling van patiënten met een laag IQ. Juist patiënten met een lager IQ hebben een groter risico op het ontwikkelen van allerhande psychiatrische stoornissen. Onjuiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • K. Stappaerts, F. Staes boeken
  K. Stappaerts, F. Staes - Onderzoek en behandeling van spierverkortingen

  Deze nieuwe uitgave van Onderzoek en behandeling van spierverkortingen bevat een volledig herziene versie wat betreft de biomechanische en neurofysiologische aspecten verbonden aan het verlengen van spieren. Deze werd aangepast aan de meest recente inzichten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,85