Boeken over paramedisch

 • S. Borkus, R. Messerschmidt boeken
  S. Borkus, R. Messerschmidt - Zorggericht Henk de Lange Werkboek kwalificatieniveau 3

  Zorgcategorie: verstandelijk gehandicapten Setting: genormaliseerde woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke handicap Korte inhoud: Henk de Lange woont in "De Klaver", een genormaliseerde woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Werken in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Martin de Haan, Nicolien van Halem, S. Oostveen boeken
  Martin de Haan, Nicolien van Halem, S. Oostveen - Zorggericht Naima Elbasi

  Zorgcategorie: Chronisch zieken Setting: Thuiszorg Korte inhoud: In dit werkboek staat het werk van verzorgende Naima Elbasi centraal. Een zelfbewuste jonge vrouw van Marokkaanse afkomst die met hart en ziel werkt in de zorg voor chronisch zieken in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Nicolien van Halem boeken
  Nicolien van Halem - Zorggericht De heer Kamminga

  Zorgcategorie: Geriatrische zorgvrager Setting: Verzorgingshuis Korte inhoud: Steeds meer mensen bereiken een hoge leeftijd in onze maatschappij. De 'vergrijzing' neemt toe. Dit gegeven kom je veelvuldig tegen in de statistieken van kranten en andere media. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Arno Driessens boeken
  Arno Driessens - Kompas voor AG Instapkatern rekenen

  Het Instapkatern rekenen is eerder verschenen onder de titel Bereiden instapkatern basisvaardigheden. Overvloedig rekenwerk is in de nieuwe editie verwijderd en enkele praktische toepassingen zijn toegevoegd. De antwoorden zijn achter in het katern opgenomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Cornelie van Well boeken
  Cornelie van Well - Diagnose : schizofrenie

  Ongeveer 1 op elke 100 Nederlanders treft het noodlot van schizofrenie. Schizofrenie is een psychiatrisch syndroom dat chronisch van karakter is. Hevige angsten, soms met wanen of hallucinaties, bepalen het leven van de getroffenen, zij het dat ál te heftige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Sporten kan iedereen

  Nederland telt een groot aantal mensen met een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking of chronische aandoening. Het blijkt dat de sportparticipatie van deze bevolkingsgroepen sterk achterblijft bij de sportdeelname van validen.Er is brede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,10
 • Zorggericht Willem Joosten

  Zorgcategorie: Psychiatrische zorgvrager Setting: Algemeen psychiatrisch ziekenhuis Korte inhoud: In deze casus lees je het verhaal van Willem: hoe Willem als kind was en uit welke personen het gezin bestaat waar Willem in opgroeide, het feit dat bij Willem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,90
 • Marcella Tam boeken
  Marcella Tam - Medereiziger, steun voor de partner van een ongeneeslijk zieke.

  De diagnose is gesteld, je partner is ongeneeslijk ziek. Er breekt een periode aan waarin jullie samen een reis maken - met voor je partner een bekende eindbestemming. Jij reist mee, tot de dood. Hoe gaan jullie dat samen doen? Wat heb je nodig om overeind te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Rik Elen, Eric Manders boeken
  Rik Elen, Eric Manders - Articulatie en fonologische stoornissen

  Over het boek: Articulatiestoornissen zijn zeer verscheiden van aard en in graad en vormen een belangrijke groep binnen de aanmeldingen bij logopedisten. Vaak zijn de problemen, zeker bij kinderen, het gevolg van een onvoldoende, niet of foutief leren van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,10
 • Patrick Allegaert, Vincent Van Roy boeken
  Patrick Allegaert, Vincent Van Roy - IJzeren longen warme harten

  Over het boek: De vijftigste verjaardag van de Belgische 'Ziekenhuiswet' uit 1963 is een mooie gelegenheid om het gerelateerde erfgoed in de hele Benelux op te lijsten in een bijzonder boek. De geschiedenis van de diverse collecties gaat uiteraard veel verder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Johan Simons boeken
  Johan Simons - Themata uit de psychomotorische therapie 22

  Over het boek: Dit boek bevat bijdragen waarin theorieën, onderzoek en praktische toepassingen worden voorgesteld en dit zowel bij kinderen en adolescenten als bij volwassenen. Het richt zich tot allen die via het bewegen de mens proberen te beïnvloeden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,60
 • Deirdre Kolmer boeken
  Deirdre Kolmer - Saamhorigheid: trend of fundament?

  In dit boek komen drieëntwintig experts aan het woord die hun visie geven op zorg, welzijn en technologie. Zij zijn afkomstig uit onderzoek, onderwijs en praktijk waardoor er een breed perspectief ontstaat op de toekomstige samenleving. Er worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Patrick Mullie boeken
  Patrick Mullie - Gezond eten, langer leven. Het mediterrane model

  Over het boek Er wordt veel geschreven over voeding, het ene al meer of minder waar dan het andere. Daarom moet orde op zaken worden gesteld. Praten en schrijven over voeding is inderdaad niet gemakkelijk. Velen houden van sensatie, zeker als dat financieel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Wim Van den Broeck boeken
  Wim Van den Broeck - Handboek Dyslexieonderzoek

  In Handboek dyslexieonderzoek geven de auteurs, Vlaamse en Nederlandse onderzoekers die allen zelf een vooraanstaande plaats innemen in het internationale onderzoek, het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dyslexie op heel bevattelijke wijze weer. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • G.J.J.W. Bours, A.M. Eliens, A. Kooijman boeken
  G.J.J.W. Bours, A.M. Eliens, A. Kooijman - Verpleegkundig redeneren

  Over de inhoudDit boek gaat over evidence based werken (EBP). Die term kom je tegenwoordig overal tegen. Het is een beetje een modewoord geworden. Er wordt vaak onnodig ingewikkeld over gedaan! In feite betekent EBP niets anders dan dat de verpleegkundige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Aart Hoogerwerf boeken
  Aart Hoogerwerf - Ik ben verdwaald

  Aart Hoogerwerf: "Het is een misverstand te denken dat het bij dementie om een soort eenheidsdiagnose zou gaan. In dit boek heb ik de vele kleurschakeringen van dementie beschreven. Die zijn zo afwisselend dat iedere ontmoeting met een dement mens een unieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marike de Ruiter boeken
  Marike de Ruiter - Farmacotherapie voor de zorgprofessional

  Dit leerboek biedt (toekomstige) verpleegkundigen en andere zorgprofessionals gedegen informatie over veilig geneesmiddelgebruik. Het boek heeft een brede opzet die aansluit bij de leidraad ‘Bekwaamheid bij medicatie geven in de langdurig zorg’ van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Remke van Staveren-Boer boeken
  Remke van Staveren-Boer - HART voor de GGZ

  Verbeter de zorg, begin bij jezelf.We willen goede, menswaardige zorg bieden, met HART voor de GGZ. In deze tijd van bezuinigingen en bureaucratie? Juist nu! Doe geen concessies aan de kwaliteit. Laat je inspireren om de zorg te geven en te blijven geven zoals… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Onno Nieveen boeken
  Onno Nieveen - Nooit meer stress

  Een intrigerend boek over stress in de moderne tijd. Veel mensen ervaren dagelijks dat er (te) veel van ze wordt gevraagd. Artsen, werkgevers en leerkrachten worden steeds vaker geconfronteerd met stressgerelateerde ziekten, problemen en extreem gedrag. Alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annelies Labaere boeken
  Annelies Labaere - Spraakrevalidatie na een totale laryngectomie. Een werkboek voor logopedisten.

  Dit boek is in de eerste plaats bedoeld voor logopedisten die, hetzij in een ziekenhuis of verzorgingsinstelling, hetzij in een privé-praktijk, in contact komen met patiënten die een totale laryngectomie ondergaan hebben.In het theoretische gedeelte worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,45
 • Marjan van Oene boeken
  Marjan van Oene - Nu Hulp bij stress

  22 praktische, waardevolle en direct toepasbare tips om stress NU te deleten. Gebaseerd op 20 jaar ervaring.Een pocket voor in de 'pocket', altijd bij je om je welzijn direct op te hogen als stress je overvalt.Doorbreek oude patronen in denken direct waardoor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,75
 • Barbara Bechtold-Dingemans boeken
  Barbara Bechtold-Dingemans - Het dekselse geduim van Demi

  Demi duimt de hele dag. Er is maar weinig wat ze zo fijn vindt! Haar duim denkt daar heel anders over. Hij vindt het maar niks in Demi's mond. Net als de tong en de tanden wil hij dat Demi meteen stopt met duimen. In dit boek krijg je een kijkje in de mond van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Mangnus boeken
  Henk Mangnus - Levenskwaliteit door optimale voeding

  Voeding speelt een belangrijke rol bij het gezond zijn en bij het gezond blijven. De huidige mens voedt zich vaak onvolwaardig, om niet te zeggen slecht. Prestatievermindering en ziektes zijn het gevolg. Slechte voeding leidt tot stofwisselingsziektes. Soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bram Brouwer boeken
  Bram Brouwer - De mythe van de rode bloedcel

  De mythe van de rode bloedcel maakt duidelijk dat de Amerikaanse ex-beroepswielrenner Lance Armstrong zijn zeven tourzeges mogelijk wel met, maar vrijwel zeker niet door epo- of bloeddoping behaalde. Hetzelfde geldt voor de prestaties van zijn voormalige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • R.V. Schwarz, A.W.P.M. Snijdewind, M. de Graaf boeken
  R.V. Schwarz, A.W.P.M. Snijdewind, M. de Graaf - More aspects of mental health

  The subtitle of this volume, companion to Aspects of Mental Health (2010) is Mental Health for All. This is an ambitious catchphrase, which raises the question: can we indeed achieve mental health for everyone? We should start this endeavour by realizing that… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95