Boeken over paramedisch

 • Ans van Soerland, Jan Odolphi boeken
  Ans van Soerland, Jan Odolphi - Kleuters en autisme

  Hoe komt het dat sommige situaties voor kleuters met autisme zo lastig zijn, hoe valt het moeilijke, vaak onvoorspelbare gedag van deze kinderen te verklaren, maar bovenal: hoe kun je als leerkracht ervoor zorgen dat je juist voor deze kinderen een veilige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Josya Sijmonsma boeken
  Josya Sijmonsma - Medical taping concept manual

  Het succesvolle boek 'Medical Taping Concept - Manual' van Josya Sijmonsma is nu verschenen in een volledig herziene versie. Het boek verscheen voor het eerst in 2004, en was op dat moment wereldwijd het allereerste tapehandboek met een volledige en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Jos Benders boeken
  Jos Benders - Liefde met voorbedachten rade

  Liefde als bindmiddel. Zo beziet arts Jos Benders de laatste levensfase van zijn hoogbejaarde moeder, waarin hij met hulp van anderen haar thuissituatie zo plezierig en langdurig mogelijk maakt. Tot het onvermijdelijke afscheid. Mama is dan 101 jaar oud. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Esther Vliegenthart boeken
  Esther Vliegenthart - Door andere ogen

  Dit boek is geschreven om een positieve dialoog op gang te brengen over autisme. Autisme kent zoveel vormen en zoveel gezichten en is zoveel meer dan moeite hebben met oogcontact of verandering, met emoties en vriendschappen. Het is een boek met échte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Josya Sijmonsma boeken
  Josya Sijmonsma - Sijmoves

  Opnieuw een mooi naslagwerk van de hand van Josya Sijmonsma.Met de SIJMOVES® methode kunnen perimedici hun kennis en vaardigheden verder uitbreiden op het gebied van bewegings-problemen die veroorzaakt worden vanuit arthrogene structuren. De SIJMOVES®… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Josya Sijmonsma boeken
  Josya Sijmonsma - Sijmoves enkel/voet

  Opnieuw een mooi naslagwerk van de hand van Josya Sijmonsma. Met de SIJMOVES® methode kunnen perimedici hun kennis en vaardigheden verder uitbreiden op het gebied van bewegings-problemen die veroorzaakt worden vanuit arthrogene structuren. De SIJMOVES®… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Veerle Waelkens boeken
  Veerle Waelkens - Spraakontwikkelingsdyspraxie

  Spraakontwikkelingsdyspraxie is een complexe spraakontwikkelingsstoornis die in de praktijk veel vragen oproept. Research levert nog veel vragen en dilemma's op, die het 'maatwerk' in de praktijk niet makkelijk maken.Dit boek biedt studenten en logopedisten in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  41,20
 • Nele Frederix, Sabine Boerjan, Christian Verelst boeken
  Nele Frederix, Sabine Boerjan, Christian Verelst - Als Amor de draad kwijtraakt

  Seksualiteit en intimiteit zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. Deze begrippen zijn even dynamisch als het leven zelf: ze evolueren mee met de eigen, unieke levensloop en komen op verschillende manieren tot uiting. Maar wat gebeurt er met seksualiteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,70
 • Lon Holtzer, Nancy Boucquez, Candice De Windt boeken
  Lon Holtzer, Nancy Boucquez, Candice De Windt - Stageboek verpleegkunde

  'Als de stages zich beperken tot louter uitvoerende taken, vormen we verpleegkundigen die louter op uitvoerende taken ingesteld zijn. Verpleegkundigen worden gevormd door de stages. Je krijgt ze, zoals je ze maakt.' Lon Holtzer Een bachelor in de verpleegkunde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,05
 • Heinz Grill boeken
  Heinz Grill - Voeding en de gevende kracht van de mens

  De voeding omvat een groot gebied waarin er nog vele geheimen te ontdekken zijn. Het verantwoord uitkiezen van de voeding, de vakkundige bereiding en uiteindelijk het eten zelf zijn domeinen waarin de mens zijn vormgevende kracht kan ontplooien en daardoor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Marleen Ceulemans boeken
  Marleen Ceulemans - Stressvrij afslanken

  Als je overgewicht hebt, jezelf te dik vindt of lichamelijk gewoon niet goed in je vel zit heb je wellicht al meerdere pogingen ondernomen om daar iets aan te veranderen door af te slanken. Bewust kies je dan voor de min of meer door de maatschappij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Riet Koetsenruijter, Wilma van der Heide, Jonas Rubrech boeken
  Riet Koetsenruijter, Wilma van der Heide, Jonas Rubrech - Reflecteren voor paramedici

  Reflecteren is een begrip dat verbonden is met de paramedische beroepsuitoefening. Uiteindelijk gaat kwaliteit van zorg immers om wat mensen daadwerkelijk doen. Het is juist dit handelen dat centraal staat in Reflecteren voor paramedici. Door te reflecteren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50
 • K. van Meer, J. van Nijenhof boeken
  K. van Meer, J. van Nijenhof - Exploreren van probleemsituaties

  Hulpverlenen betekent ook vaak probleemoplossen. Het is voor beginnende hulpverleners van belang dat zij eerst leren probleemsituaties in kaart te brengen alvorens met oplossingen te komen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ondersteunen van het medisch handelen Werkcahier

  Verpleegkundige vaardigheden MBO Ondersteunen van het medisch handelen Werkcahier (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • B. Pluim, M. Safran boeken
  B. Pluim, M. Safran - Ace of Brace?

  Tennis is een populaire sport. Nederland telt honderdduizenden tennissers die met grote regelmaat de tennisbaan op gaan. Hun drijfveren zijn heel divers. Tennist de een vooral vanwege de sociale aspecten van de sport, de ander spreekt juist het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Jacques Boersma, Berthe Zwama boeken
  Jacques Boersma, Berthe Zwama - Watten in mijn hoofd

  Boeken over Alzheimer worden eigenlijk nooit geschreven door de patiënt zelf. We kennen het boek 'Hersenschimmen' van Bernlef, waarin hij zich uitstekend verplaatst in het leven van Maarten Klein. Maar als je zelf de diagnose Alzheimer krijgt, is het toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,35
 • Roelina Dijk boeken
  Roelina Dijk - Veilig voedsel

  De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sven Gondry boeken
  Sven Gondry - Het beroep kinesitherapeut

  Zonder de ziekteverzekering zou gezondheidszorg voor vele patiënten in België onbetaalbaar zijn. Die ziekte- en invaliditeitsverzekering wordt geregeld door een hele reeks wettelijke en reglementaire bepalingen. Voor kinesitherapeuten is het dan ook cruciaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Sonja Kimpen boeken
  Sonja Kimpen - 10 challenges voor mannen

  'Mijn buik zit in de weg als ik met de auto rijd.' 'Ik kan niet volgen als ik met mijn vrienden ga fietsen.' 'Mijn dochter denkt dat mannen ook zwanger worden.' 'Mijn hemd spant rond mijn buik en dat zorgt voor hilariteit.' Klinkt herkenbaar? Meer dan de helft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • G.J.J.W. Bours, A.M. Eliens, A. Kooijman boeken
  G.J.J.W. Bours, A.M. Eliens, A. Kooijman - Verpleegkundig redeneren

  Over de inhoudDit boek gaat over evidence based werken (EBP). Die term kom je tegenwoordig overal tegen. Het is een beetje een modewoord geworden. Er wordt vaak onnodig ingewikkeld over gedaan! In feite betekent EBP niets anders dan dat de verpleegkundige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mijn waardevolle zorgmomenten

  Dit is een boekje vol verrassende schrijfopdrachten, uitdagende reflectievragenen inspirerend zorgverhalen om na te denken over wat zorg volgens jou waardevolmaakt.De zeventien verhalen zijn geselecteerd uit meer dan honderd door werkers uitalle sectoren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Cornelie van Well boeken
  Cornelie van Well - Diagnose : schizofrenie

  Ongeveer 1 op elke 100 Nederlanders treft het noodlot van schizofrenie. Schizofrenie is een psychiatrisch syndroom dat chronisch van karakter is. Hevige angsten, soms met wanen of hallucinaties, bepalen het leven van de getroffenen, zij het dat ál te heftige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • C. van Well boeken
  C. van Well - Van lood naar goud

  Een 'onedele' materie -zoals lood- omzetten in edelmetaal -goud!-: dat was al de ambitie van de vroegmiddeleeuwse alchemisten. Ze faalden jammerlijk. Toch is het mogelijk om de begeerde transformatie te bewerkstelligen, zij het in overdrachtelijke zin. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • F.J. van Oenen, C. Bernardt, L. van der Post boeken
  F.J. van Oenen, C. Bernardt, L. van der Post - Praktijkboek crisisinterventie

  Dit boek is een praktijkgids voor behandelaren in de GGZ die zich (regelmatig) geconfronteerd zien met crisissituaties: Het kan hierbij gaan om situaties waarbij de cliënt zich in een crisistoestand aanmeldt, maar ook om situaties waar de crisis gaandeweg een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  61,00
 • Marc Hebbrecht boeken
  Marc Hebbrecht - De droom

  De droom is terug na een periode van betrekkelijke afwezigheid, zelfs in de psychoanalyse. Freud klaagde er destijds al over dat analytici de droom niet de centrale plaats gaven die hij verdiende. Dat is in de egopsychologie alleen maar sterker geworden. In de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  31,50