Boeken over paramedisch

 • Patty Joldersma boeken
  Patty Joldersma - Kunstgewrichten: knie en enkel

  Dit boek geeft aan de hand van een groot aantal casuïstiekbeschrijvingen een concreet beeld van de klachten, symptomen, diagnostiek en therapeutische mogelijkheden over kunstgewrichten van knie en enkel. Relevante achtergrondinformatie wordt uitgebreid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • Karel Baert boeken
  Karel Baert - Mijn kind mishandelt me

  Over het boek:Kinderen die hun ouders mishandelen is een fenomeen dat meer voorkomt dan men zou denken. Veel literatuur en onderzoek bestaat er nog niet over. Dit hoeft niet te verwonderen. Het is een onderwerp dat we niet graag onder ogen zien, gewoon omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Ferdie Migchelbrink boeken
  Ferdie Migchelbrink - De kern van participatief actie-onderzoek

  Actieonderzoek is bezig aan een opmars. Steeds vaker kiezen professionals in zorg, welzijn, wonen, onderwijs en HRM ervoor om zelf met actieonderzoek aan de slag te gaan. De Kern van participatief actieonderzoek biedt deze professionals, of zij die dit willen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,50
 • Josya Sijmonsma boeken
  Josya Sijmonsma - Medical taping concept manual

  Het succesvolle boek 'Medical Taping Concept - Manual' van Josya Sijmonsma is nu verschenen in een volledig herziene versie. Het boek verscheen voor het eerst in 2004, en was op dat moment wereldwijd het allereerste tapehandboek met een volledige en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • R. Stes boeken
  R. Stes - Articulatiestoornissen

  Articulatiestoornissen komen zowel bij kinderen als bij volwassenen voor. In essentie bestaat deze stoornis uit het consistent foutief produceren van spraakklanken. Klanken worden vervangen, weggelaten of vervormd. Articulatiestoornissen kunnen verscheidene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  50,35
 • Jos Benders boeken
  Jos Benders - Liefde met voorbedachten rade

  Liefde als bindmiddel. Zo beziet arts Jos Benders de laatste levensfase van zijn hoogbejaarde moeder, waarin hij met hulp van anderen haar thuissituatie zo plezierig en langdurig mogelijk maakt. Tot het onvermijdelijke afscheid. Mama is dan 101 jaar oud. Zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Manders boeken
  Eric Manders - Handboek Neurologische communicatiestoornissen

  Dit handboek is bedoeld voor iedereen die interesse heeft voor neurogene communicatiestoornissen in de ruime zin van het woord. Naast de primaire neurologische spraak- en taalstoornissen (afasie, dysartrie en apraxie), gaat het boek ook in op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,90
 • Hans ter Haar boeken
  Hans ter Haar - Mechanische beademing op de intensive care

  Dit boek biedt een volledig en evidence based overzicht van alle facetten van mechanische beademing. Het biedt de zorgprofessional inzicht in de verschillende beademingsvormen en leert ook hoe ze optimaal kunnen worden toegepast, welke invloed ze uitoefenen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,95
 • Kobe Vanroy boeken
  Kobe Vanroy - Leren met autisme

  Leren en studeren is niet altijd een pretje. Of je nou autisme hebt of niet. Wanneer ouders of onderwijsprofessionals geconfronteerd worden met gedrag dat dit duidelijk maakt, liggen oplossingen niet meteen voor de hand. 'Het is maar gewoon flauw doen', 'Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Koos van Nugteren, Patty Joldersma, Roger van Riet, Olivier Verborgt, Tom Haagmans, Matthias Vanhees, Frederik Verstreken boeken
  Koos van Nugteren, Patty Joldersma, Roger van Riet, Olivier Verborgt, Tom Haagmans, Matthias Vanhees, Frederik Verstreken - Kunstgewrichten: bovenste extremiteit

  Dit boek geeft aan de hand van een groot aantal casuïstiekbeschrijvingen een concreet beeld van de klachten, symptomen, diagnostiek en therapeutische mogelijkheden bij patiënten met kunstgewrichten van de bovenste extremiteit. Relevante achtergrondinformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,95
 • prof.dr. J.A. Verbunt, prof. dr. R.J.E.M. Smeets boeken
  prof.dr. J.A. Verbunt, prof. dr. R.J.E.M. Smeets - Graded Exposure

  Dit boek geeft therapeuten en artsen inzicht in een cognitieve gedragsmatige behandelstrategie bij langdurige pijnklachten aan het bewegingsapparaat waarbij de angst voor het bewegen verhoogd is. De behandeling wordt niet alleen door fysio- en oefentherapeuten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  37,95
 • D. Cambier, J.S.M. Hobbelen, N.M. de Vries boeken
  D. Cambier, J.S.M. Hobbelen, N.M. de Vries - Geriatrie in de fysiotherapie en kinesitherapie

  Dit boek geeft fysiotherapeuten een actueel overzicht van kennis en vaardigheden om (kwetsbare)ouderen adequaat te onderzoeken en behandelen. Uitgaande van gezond ouder worden en de daarbij beïnvloedende factoren zal de transfer worden gemaakt naar de oudere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  59,95
 • Koen van Dijk, Marluuke Jakobs, Ingrid Laban-Sinke, Anoeska Nas boeken
  Koen van Dijk, Marluuke Jakobs, Ingrid Laban-Sinke, Anoeska Nas - Ergovaardig 1 Inventarisatie en analyse

  In deze volledig herziene derde druk van Ergovaardig zijn veelgebruikte ergotherapeutische vaardigheden beschreven met aandacht voor recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg, cliëntgericht werken, evidence-based practice en occupation-based ergotherapie.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  89,90
 • Irene Lelieveld boeken
  Irene Lelieveld - Wegwijs in sportvoeding

  De ideeën over wat wel en wat juist niet gedronken of gegeten moet worden voor, tijdens en na het sporten wisselen vaak en adviezen spreken elkaar nogal eens tegen. Kortom de chaos is groot. Als voedingstherapeut en sportbeoefenaar heeft Irene Lelieveld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther Vliegenthart boeken
  Esther Vliegenthart - Door andere ogen

  Dit boek is geschreven om een positieve dialoog op gang te brengen over autisme. Autisme kent zoveel vormen en zoveel gezichten en is zoveel meer dan moeite hebben met oogcontact of verandering, met emoties en vriendschappen. Het is een boek met échte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn waardevolle zorgmomenten

  Dit is een boekje vol verrassende schrijfopdrachten, uitdagende reflectievragenen inspirerend zorgverhalen om na te denken over wat zorg volgens jou waardevolmaakt.De zeventien verhalen zijn geselecteerd uit meer dan honderd door werkers uitalle sectoren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Cornelie van Well boeken
  Cornelie van Well - Een gezinsdrama

  Het eerste boek van Cornelie van Well - Kort maar krachtig - gaat over extreem kleine mensen. De aanleiding hiervoor was het overlijden van een meisje met achondroplasie (dwerggroei). De moeder had grote problemen met de in haar ogen niet-perfecte dochter. Zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Peter Dierinck boeken
  Peter Dierinck - Hoop verlenen

  Al te lang heeft de geestelijke gezondheidszorg zichzelf opgesloten tussen de muren van onze instellingen. In Hoop verlenen pleit psycholoog Peter Dierinck voor meer vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg. In het verleden verbleven patiënten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stefaan De Henauw, Vicky De Preter, Christophe Matthys, Ann Meulemans boeken
  Stefaan De Henauw, Vicky De Preter, Christophe Matthys, Ann Meulemans - Handboek voeding

  Het Handboek Voeding is een unieke samenwerking tussen docenten van verschillende Belgische universitaire instellingen en hogescholen. De materie wordt op een hybride manier aangereikt aan de lezer: deels op papier, deels digitaal. In dit papieren deel krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,50
 • Rudy Baumans, Katrin Gillis boeken
  Rudy Baumans, Katrin Gillis - Brein & zorg

  De zorg voor patiënten met een neurologische aandoening en voor hun entourage kent vele dimensies. Geen enkel specialisme is dan ook zo interdisciplinair als de neurowetenschappen. In het boek Brein & zorg leggen meer dan 20 experts uit hoe de hersenen werken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  49,95
 • Ronald Geelen boeken
  Ronald Geelen - Lessen voor zorgverleners

  Niemand minder dan Einstein zag de intuïtie als heilige gave, waarvan het rationeel denken de dienaar was. Dit terwijl in de samenleving de rollen zo vaak worden omgekeerd en het feitelijke, rationele altijd van rechts komt. Daarmee blijft het bijzondere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,10
 • Hans van Dartel boeken
  Hans van Dartel - Goed verplegen

  Dit leerboek ethiek helpt verpleegkundigen (in opleiding) een antwoord te vinden op de vraag: wat is goed verplegen voor deze patiënt in deze concrete situatie? Daarvoor geeft het boek onder meer theoretische inzichten uit de filosofie, praktische kennis over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Josya Sijmonsma boeken
  Josya Sijmonsma - Sijmoves

  Opnieuw een mooi naslagwerk van de hand van Josya Sijmonsma.Met de SIJMOVES® methode kunnen perimedici hun kennis en vaardigheden verder uitbreiden op het gebied van bewegings-problemen die veroorzaakt worden vanuit arthrogene structuren. De SIJMOVES®… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Josya Sijmonsma boeken
  Josya Sijmonsma - Sijmoves enkel/voet

  Opnieuw een mooi naslagwerk van de hand van Josya Sijmonsma. Met de SIJMOVES® methode kunnen perimedici hun kennis en vaardigheden verder uitbreiden op het gebied van bewegings-problemen die veroorzaakt worden vanuit arthrogene structuren. De SIJMOVES®… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Frieda Corstjens, Jo Gommers, Jolien Oomsels boeken
  Frieda Corstjens, Jo Gommers, Jolien Oomsels - Investeren in een leerzorgcentrum

  Vanuit een ernstige bekommernis omtrent de nadelige gevolgen van de kloof tussen theorie en praktijk, tussen onderwijs en werkveld, en op basis van good practices, is het leerzorgcentrum ontwikkeld als geïntegreerd concept voor zorginnovatie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,35