Boeken over geloofsopvoeding

 • A.T. Vergunst boeken
  A.T. Vergunst - Brug naar Genesis 2

  In Brug naar Genesis deel 2 wordt een brug gelegd tussen het tweede deel van het Bijbelboek Genesis en jongeren. Door op een heel eenvoudige manier uit te leggen wat er staat, heeft de auteur geprobeerd de boodschap zo dicht mogelijk bij jongeren te brengen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Wijnanda Hogendoorn boeken
  Wijnanda Hogendoorn - Heilig avondmaal voorbereiden met je gezin

  Een werkboekje voor kinderen rondom de voorbereiding op het Heilig Avondmaal. Twee weken lang wordt er iedere dag een stukje uit de Bijbel gelezen en besproken. Bij iedere dag staan er gespreksvragen, doe- of maakopdrachtjes, puzzels en kleurplaten om zo de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Astrid Damstra boeken
  Astrid Damstra - Geloven met plezier

  Geloof doorgeven aan je (klein)kinderen is een prachtige taak! Maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe deel je je verwondering? Hoe geef je woorden aan je geloof? Hoe laat je zien wat je waardevol vindt? In Geloven met plezier vind je meer dan 100 ideeën om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Johanna Looijen de Rijke boeken
  Johanna Looijen de Rijke - Mussen, mieren en mosterdzaadjes

  Groen leven in je gezin, dat willen veel christelijke vaders en moeders. Dit boekje helpt bij het ontdekken & genieten van Gods schepping. Kijk eens goed naar de schepping! Met dit dagboekje lees je elke dag uit de Bijbel over de natuur en ga je ook praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Adventure

  Gaan jullie mee op avontuur met Jozef en Maria? Ze reizen tijdens advent op een ezel van Nazaret naar Betlehem. Elke dag gaan ze een stapje verder op de landkaart. Onderweg komen jullie bekende verhalen uit het Oude Testament tegen, die je kunt naspelen met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Marieke Post, Joop Stolk boeken
  Marieke Post, Joop Stolk - Pubers begrijpen

  Deel 2 serie Christelijke opvoeding Hoe komt het dat pubers zo vergeetachtig zijn, uren op de bank kunnen hangen, overal over willen discussiëren en plotseling boos worden over iets kleins? En hoe kun je daar als ouders mee omgaan? Dit boek is een boeiende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne Golombek-Jansen, Annemarie Veenstra-van Pruissen, Elsbeth Visser-Vogel boeken
  Marianne Golombek-Jansen, Annemarie Veenstra-van Pruissen, Elsbeth Visser-Vogel - De allerbeste wensen

  De auteurs verbinden vanuit de Bijbel ons handelen in de opvoeding met onze achterliggende wensen: opvoedingsidealen. Ze stimuleren het bewust worden hiervan vanuit het ideaal van een gelovig kind, waaromheen zich de idealen van een gelukkig, sociaal,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marianne Golombek- Jansen, Elly van der Gouwe-Dingemanse e.a. boeken
  Marianne Golombek- Jansen, Elly van der Gouwe-Dingemanse e.a. - Opvoeden, gave en opgave

  Dit boekje handelt over de essenties van christelijk opvoeden vanuit Bijbels perspectief, met aandacht voor de ontwikkeling van kinderen, jezelf als opvoeder en opvoeden in de huidige maatschappij. Achter in het boekje staat een kringhandleiding met ideeën… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • M.J. Kater, A.J. Kunz, S.H. Brons-van der Wekken boeken
  M.J. Kater, A.J. Kunz, S.H. Brons-van der Wekken - Kinderen voor de Koning

  De kindertijd is de beste tijd van je leven om tot geloof te komen. Ouders hebben de roeping én het voorrecht om hun kinderen van jongs af aan bij Jezus te brengen, met het verlangen dat ze Hem door genade leren kennen en volgen. Dat gebeurt niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te leven 3 Handleiding

  De Handleiding deel 3 biedt een handreiking bij de lesboeken van leren om te leven. Naast visie en achtergronden bij deze catechisatiemethode, geeft de handleiding een toelichting per les. Zo krijgt de catecheet informatie over de inhoud van de les en worden… (Losbladig)

  Lees meer...
  149,00
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te leven 4 handleiding

  De catechesemethode Leren om te Leven is nu compleet herzien. In dit laatste deel staan het leven der dankbaarheid en het gebed centraal. Naast de Handleiding en de lesboeken is er ook een dvd uitgebracht met Powerpointpresentaties. Deze Powerpointpresentaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  149,00
 • Peter Hendriks boeken
  Peter Hendriks - Mensen zoals jij

  Nieuw catechesemateriaal, waar lang naar is uitgezien. Passend bij onze tijd en interactief van opzet. Jongeren doen als vanzelf mee. Spelenderwijs wordt ingezet bij actuele thema's van hen. Snel en diep, op belevingsniveau. Met gaandeweg de introductie van… (Losbladig)

  Lees meer...
  25,99
 • Rina Molenaar boeken
  Rina Molenaar - Wereldwijd

  Gods Geest werkt wereldwijd in levens van kinderen en volwassenen. Aan de hand van een wereldkaart reis je samen met je gezin over de wereld. Mona uit Jordanië, Danny uit Colombia en Daniel uit Ethiopië delen een stukje van hun leven met ons. Vier dagen lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jos de Kock boeken
  Jos de Kock - Opvoeden is gekkenwerk

  Opvoeden is gekkenwerk is niet het zoveelste boek met opvoed- is gekkenwerk adviezen en praktische tips en trucs. Dit boek gaat over de laag daaronder: de drijfveren van opvoeders. Wat zijn je uitgangspunten bij het opvoeden? Is opvoeden vooral een hoop gedoe?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Klarine Sikkema-Wiersema boeken
  Klarine Sikkema-Wiersema - Van onschatbare waarde

  Van onschatbare waarde is een inspiratieboek voor moeders. Aan de hand van bijbelstudies en persoonlijke vragen vul je in hoe jij denkt over het moederschap. De overdenkingen zetten je even stil en laten je met andere ogen kijken naar het leven van nu. Leef je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karel Eykman, Margreet de Heer boeken
  Karel Eykman, Margreet de Heer - Zodat het je goed gaat

  De Tien Geboden bevatten een universele moraal, die vaak ook niet-gelovigen aanspreekt. Toch denken veel jonge mensen dat de Tien Geboden niet meer van deze tijd zijn. De bekende auteur Karel Eykman laat in dit boek zien dat het tegendeel waar is. De Tien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Frans van Hartingsveldt, Andrea van Hartingsveldt boeken
  Frans van Hartingsveldt, Andrea van Hartingsveldt - Opvoedingsreis Opvoedingsreis

  Bij de geboorte van een baby beginnen ouders aan een opvoedingsreis. Meer dan ooit is het belangrijk dat ouders zich op die reis voorbereiden en dat ouders die al een poosje op reis zijn, koers houden. Een Bijbelse opvoeding staat haaks op deze tijd en gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Willemieke Kloosterman-Coster boeken
  Willemieke Kloosterman-Coster - 'k Vouw mijn handen

  Bidden: we doen het elke dag meerdere keren, maar waarom bidden we eigenlijk? Tot Wie spreken wij als we bidden, en waar mogen we dan om vragen? Dit boekje geeft op een eenvoudige manier onderwijs over bidden. Daarnaast bevat het een aantal voorbeeldgebeden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • J.A. Weststrate boeken
  J.A. Weststrate - Het huwelijk een paradijsbloem

  Het eerste huwelijk is door de Heere Zelf gesloten in het paradijs. Het wordt dan ook met recht een ‘paradijsbloem’ genoemd. Door onze val is deze bloem echter geknakt. Daarom begint het Huwelijksformulier met de woorden: ‘Overmits den gehuwden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Aline Hoogenboom, Joop Stolk boeken
  Aline Hoogenboom, Joop Stolk - Je peuter begrijpen

  Peuters kunnen heel lief zijn en tegelijk heel vermoeiend. Soms zijn ze zo dwars dat je er geen raad mee weet, maar even later kruipen ze bij je op schoot om weer eens lekker met je te kroelen. Voor veel ouders zal dit een herkenbaar beeld van hun peuter zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Shaunti Feldhahn, Lisa A. Rice boeken
  Shaunti Feldhahn, Lisa A. Rice - Wat meiden moeten weten

  Dit is een boekje voor meiden die alles willen weten over jongens.Waarom denken ze wat ze denken, waarom doen ze wat ze doen, en vooral: waarom zijn ze zo RAAR?Ontdek in dit boekje waarom:- een jongen het prima vindt dat mensen een hekel aan hemhebben, als hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Monique van Dijk-Groeneboer boeken
  Monique van Dijk-Groeneboer - Handboek jongeren en religie

  >> Bij aanbieding: geleverd met A-korting vanaf 3 ex. (met RvR)Na lange tijd weer een nieuw handboek over jongeren en religie; met actueel onderzoek, best practices, tips en contactadressen - Voor het eerst is ook de situatie van moslimjongeren in Nederland in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Susie Bentley-Taylor, Bekah Moore boeken
  Susie Bentley-Taylor, Bekah Moore - Bakken met de Bijbel

  Samen met je kinderen lekker koken en tegelijkertijd doorpraten over een bijbelverhaal: daarbij helpt Bakken met de Bijbel. Veel kinderen vinden het leuk om te koken of te bakken, en met deze eenvoudige recepten zal dat zeker lukken. Het boek bevat 20… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Naïma Lafrarchi boeken
  Naïma Lafrarchi - Maakt religie een verschil?

  De islam is niet meer weg te denken uit onze samenleving. België en Nederland sloten in de jaren 60 een overeenkomst met Turkije en Marokko, waardoor gastarbeiders met een islamitische achtergrond naar onze contreien migreerden. Sindsdien is onze leefwereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • P.D. Tripp boeken
  P.D. Tripp - Opvoeden doe je niet alleen

  De was stapelt zich op, het is niet zo schoon in huis als je zou willen, je hebt net twee ruziënde kinderen uit elkaar gehaald … Veel ouders raken door alle drukte in het gezin de weg kwijt in de opvoeding. Praktische opvoedingstips die succes garanderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95