Boeken over geloofsopvoeding

 • Vincent Dumas boeken
  Vincent Dumas - Sektes

  Door de eeuwen heen zijn mensen altijd op zoek geweest naar het hogere en de zingeving van het leven. Goeroes bestaan al eeuwenlang en hebben hun discipelen naar ‘het licht geleid’. Maar dat is maar een kant van de zaak. Vele malen ging het echter mis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Arthur Hildersham boeken
  Arthur Hildersham - Blijven bidden voor je kind

  Kinderen hebben een zondig hart. Ze zijn in zonden ontvangen en geboren. Hoe moeten ouders daarmee omgaan? Op die vraag geeft de puriteinse predikant ds. Arthur Hildersham (1563-1632) op een indringende wijze antwoord in dit boekje. Christelijke ouders krijgen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joop Stolk, Aline Hoogenboom boeken
  Joop Stolk, Aline Hoogenboom - Wat is het hier gezellig!

  Deel 5 in de serie Christelijke opvoeding Wat is het geweldig als je huis een thuis is. Een plek waar het veilig en gezellig is, waar iedereen tot zijn recht komt, de kinderen leuk met elkaar omgaan en je als ouders bijna nooit boos hoeft te worden. Toch?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • A.C. Jacobsen-Bosma boeken
  A.C. Jacobsen-Bosma - Bijbelse liederen voor jonge kinderen

  Zingen, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dit boekje bevat een selectie van Bijbelse liederen die geschikt zijn om jonge kinderen aan te leren. Omdat bij ieder lied een herkenbare kleurenillustratie op de pagina staat, kan het kind het te zingen lied… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • M.J. Kater, Nieske Selles, Laurens Snoek, A.J. Kunz, Steven Middelkoop boeken
  M.J. Kater, Nieske Selles, Laurens Snoek, A.J. Kunz, Steven Middelkoop - Woorden van de Koning

  De kindertijd is de beste tijd om tot geloof te komen. En in die tijd staan wij als opvoeders voor de geweldige taak om het Woord van God over te dragen aan onze kinderen. Maar hoe doen we dat? Hoe krijgen Bijbelse woorden als zonde en genade echt betekenis?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karel Eykman boeken
  Karel Eykman - Vrij als de vogels

  In Vrij als de vogels presenteert Karel Eykman verhalen en gedichten die de boodschap van de Bergrede opnieuw vertalen. Stripmaker des Vaderlands Margreet de Heer verzorgt de illustraties. De Bergrede bevat alles wat Jezus wilde voorleven. Het is geen preek,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ds. G.J. Capellen boeken
  Ds. G.J. Capellen - Voorbeeld of struikelblok

  Een christelijke opvoeder is zelf leerling van Christus Ouders, docenten, jeugdwerkers en ambtsdragers: allen hebben zij te maken met het opvoeden van jongeren. Deze veelomvattende taak vraagt om Bijbelse toerusting. Ds. G.J. Capellen geeft in dit boek weer in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nieske Selles-ten Brinke boeken
  Nieske Selles-ten Brinke - Wie heeft eigenlijk God gemaakt?

  * Wat heb ik er aan als ik geloof in God? * Wie heeft bedacht welke verhalen er in de Bijbel moesten komen en welke niet? * Hoe kan God mijn vriendje in Australië en mij allebei tegelijk zien? Elk kind stelt vragen. Vragen over het leven en over de zin en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te leven deel 3b Lesboek 3b

  In Leren om te Leven, deel 3b gaan we verder met de Heidelbergse Catechismus. In dit deel staat de inhoud van het geloof centraal. 'Geloven, in Wie en wat?' is daarbij onze leidraad. Aan de and van de catechismuszondagen 7 tot en met 22 wordt deze vraag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te Leven 4b

  De catechesemethode Leren om te Leven is nu compleet herzien. In dit laatste deel staan het leven der dankbaarheid en het gebed centraal. Naast de Handleiding en de lesboeken is er ook een dvd uitgebracht met Powerpointpresentaties. Deze Powerpointpresentaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te leven deel 3a lesboek

  In Leren om te leven 3a zijn de lessen thematisch van opzet. In dit deel staat de Heidelbergse Catechismus centraal. Evenals in de andere delen zijn er per les vragen en opdrachten om mee aan de slag te gaan. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • P. van der Kraan, A. Pals, A.J. van den Herik boeken
  P. van der Kraan, A. Pals, A.J. van den Herik - Leren om te Leven 1b Lesboek Nieuwe Testament

  Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal jaren. De lesboeken krijgen een nieuw omslag, te vergelijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Leren om te Leven 2b

  In Leren om te leven 2B zijn de lessen thematisch van opzet. In dit deel komen verschillende thema's aan de orde, zoals de wet, de preek en bidden. Evenals in de andere delen zijn er per les vragen en opdrachten om mee aan de slag te gaan. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te leven 3 Handleiding

  De Handleiding deel 3 biedt een handreiking bij de lesboeken van leren om te leven. Naast visie en achtergronden bij deze catechisatiemethode, geeft de handleiding een toelichting per les. Zo krijgt de catecheet informatie over de inhoud van de les en worden… (Losbladig)

  Lees meer...
  155,00
 • P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals boeken
  P. van der Kraan, A.J. van den Herik, A. Pals - Leren om te leven 4 handleiding

  De catechesemethode Leren om te Leven is nu compleet herzien. In dit laatste deel staan het leven der dankbaarheid en het gebed centraal. Naast de Handleiding en de lesboeken is er ook een dvd uitgebracht met Powerpointpresentaties. Deze Powerpointpresentaties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  155,00
 • Wijnanda Hogendoorn boeken
  Wijnanda Hogendoorn - Heilig avondmaal voorbereiden met je gezin

  Een werkboekje voor kinderen rondom de voorbereiding op het Heilig Avondmaal. Twee weken lang wordt er iedere dag een stukje uit de Bijbel gelezen en besproken. Bij iedere dag staan er gespreksvragen, doe- of maakopdrachtjes, puzzels en kleurplaten om zo de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Johanna Looijen de Rijke boeken
  Johanna Looijen de Rijke - Mussen, mieren en mosterdzaadjes

  Groen leven in je gezin, dat willen veel christelijke vaders en moeders. Dit boekje helpt bij het ontdekken & genieten van Gods schepping. Kijk eens goed naar de schepping! Met dit dagboekje lees je elke dag uit de Bijbel over de natuur en ga je ook praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Adventure

  Gaan jullie mee op avontuur met Jozef en Maria? Ze reizen tijdens advent op een ezel van Nazaret naar Betlehem. Elke dag gaan ze een stapje verder op de landkaart. Onderweg komen jullie bekende verhalen uit het Oude Testament tegen, die je kunt naspelen met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Rina Molenaar boeken
  Rina Molenaar - Wereldwijd

  Gods Geest werkt wereldwijd in levens van kinderen en volwassenen. Aan de hand van een wereldkaart reis je samen met je gezin over de wereld. Mona uit Jordanië, Danny uit Colombia en Daniel uit Ethiopië delen een stukje van hun leven met ons. Vier dagen lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - God woont bij zijn volk

  Leef als gezin samen toe naar Pasen tijdens de veertigdagentijd. God wil bij zijn volk wonen, daarom geeft Hij Mozes opdracht om de tabernakel te bouwen. Ontdek met elkaar de lijnen die van de tempel- en tabernakeldienst lopen naar Jezus en het offer dat Hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Susie Bentley-Taylor, Bekah Moore boeken
  Susie Bentley-Taylor, Bekah Moore - Bakken met de Bijbel

  Samen met je kinderen lekker koken en tegelijkertijd doorpraten over een bijbelverhaal: daarbij helpt Bakken met de Bijbel. Veel kinderen vinden het leuk om te koken of te bakken, en met deze eenvoudige recepten zal dat zeker lukken. Het boek bevat 20… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Klarine Sikkema-Wiersema boeken
  Klarine Sikkema-Wiersema - Van onschatbare waarde

  Van onschatbare waarde is een inspiratieboek voor moeders. Aan de hand van bijbelstudies en persoonlijke vragen vul je in hoe jij denkt over het moederschap. De overdenkingen zetten je even stil en laten je met andere ogen kijken naar het leven van nu. Leef je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Naïma Lafrarchi boeken
  Naïma Lafrarchi - Maakt religie een verschil?

  De islam is niet meer weg te denken uit onze samenleving. België en Nederland sloten in de jaren 60 een overeenkomst met Turkije en Marokko, waardoor gastarbeiders met een islamitische achtergrond naar onze contreien migreerden. Sindsdien is onze leefwereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,40
 • Aline Hoogenboom, Marieke Post boeken
  Aline Hoogenboom, Marieke Post - Met je kind praten over het geloof

  Met je kind in gesprek over het geloof: je wilt het heel graag, maar hoe pak je het aan? Hoe breng je een gesprek op gang? En hoe breng je verdieping aan? Hoe kom je erachter welke vragen er leven in het hart van je kind? En wat doe je als je zelf niet zo’n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • M. Vermeulen, Ds. J. Westerink boeken
  M. Vermeulen, Ds. J. Westerink - Karaktervol geloven & leven

  Ieder mens heeft z’n eigen karakter. Dat wil nog niet zeggen dat ieder mens ‘karaktervol’ leeft. Maria Vermeulen behandelt in dit boekje de vraag hoe je als vrouw meer karaktervol kunt leven. Ds. J. Westerink gaat in op de vraag hoe karakter en geloof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95