Boeken over praktische filosofie

 • Peter Cave boeken
  E-book
  Peter Cave - Is een robot ook maar een mens?

  Ethiek, politiek, kunst en logica. Niets laat filosoof Peter Cave ongemoeid. Maar dan op toegankelijke wijze, in de vorm van vertellingen, gedachten experimenten en verhalen. Luchtig, onderhoudend en met humor. Soms met een bizarre slotsom. De 33 korte… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Sara Maitland boeken
  E-book
  Sara Maitland - Stilte als antwoord

  Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk experiment, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Wallace D. Wattles boeken
  E-book
  Wallace D. Wattles - De wetenschap van rijkdom

  De wetenschap van rijkdom door Wallace D. Wattles (1860-1911), was al een klassieker vele jaren geleden. Op een gracieuze manier maakt hij een einde aan alle beperkende geloofsovertuigingen die jij nog hebt over het realiseren van jouw dromen. Het is een… (E-book)

  Lees meer...
  18,97
 • Wallace D. Wattles boeken
  E-book
  Wallace D. Wattles - De wetenschap omnibus

  De wetenschap omnibus door Wallace D. Wattles (1860-1911) is de verzameling van de drie wetenschapsboeken die voor het eerst in 1910, kort voor zijn overlijden, zijn gepubliceerd. Het eerste deel De wetenschap van rijkdom, was al een klassieker vele jaren… (E-book)

  Lees meer...
  36,97
 • Charles Francis Haanel boeken
  E-book
  Charles Francis Haanel - De universele loper

  Sommige mensen trekken succes, macht, rijkdom, status aan met weinig moeite, terwijl anderen grote inspanningen moeten verrichten om hun eigen problemen te overwinnen. Daarnaast is er ook nog een groep die er niet in slaagt om hun ambities, verlangens en… (E-book)

  Lees meer...
  34,97
 • Alfred Adler boeken
  E-book
  Alfred Adler - Wat het leven kan betekenen voor jou

  In plaats van te pretenderen dat hij de betekenis van het leven kent, helpt Alfred Adler ons met zijn boek om onze eigen betekenis te formuleren voor ons leven. Hij bespreekt alle bekende thema's in ons leven, zoals gezin, puberteit, scholing, gevoelens van… (E-book)

  Lees meer...
  29,87
 • Robert Collier boeken
  E-book
  Robert Collier - Het geheim van alle tijden

  Robert Collier (1885 - 1950) was een Amerikaanse schrijver van boeken op het gebied van zelfhulp, het Nieuwe Denken en metafysica. Dit boek ‘Het geheim van alle tijden’ (The secret of the ages) uit 1926, verkocht meer dan 300.000 exemplaren tijdens zijn… (E-book)

  Lees meer...
  19,87
 • Prentice Mulford boeken
  E-book
  Prentice Mulford - Gedachten zijn dingen

  Prentice Mulford (1834-1891) was een van de leiders van het Nieuwe Denken. “Gedachten zijn dingen” zal jou helpen om de kracht van jouw gedachten te gebruiken om het leven te verbeteren en om jezelf de gemoedsrust te verschaffen die jij altijd al wilde… (E-book)

  Lees meer...
  19,87
 • Florence Scovel Shinn boeken
  E-book
  Florence Scovel Shinn - Verzameld werk

  Florence Scovel Shinn heeft generaties lezers geleerd hoe zij een rijker, voller leven kunnen leiden met haar vier empowerment klassiekers: • Het spel van het leven en hoe dit te spelen. • Jouw woord is jouw toverstaf. • De geheime deur naar succes. •… (E-book)

  Lees meer...
  19,87
 • Elbert Hubbard boeken
  E-book
  Elbert Hubbard - Een boodschap voor Garcia

  Elbert Hubbard werd geboren op 19 juni 1859 in Bloomington, (Illinois, USA) en heeft niet meer dan lager onderwijs ontvangen. Een selfmade man in vele opzichten, zo vulde Hubbard de hiaten in zijn kennis door vraatzuchtig te lezen. Een passie die zich… (E-book)

  Lees meer...
  15,67
 • William Danforth boeken
  E-book
  William Danforth - Ik daag jou uit

  “Ik daag jou uit” is voor de weinige durvers die echt iets willen bereiken. Zij die bang zijn om iets te durven kunnen net zo goed verder gaan. Het zal de luie mensen moe maken, omdat het vraagt om onmiddellijke actie. Het zal de verfijnde mensen vervelen… (E-book)

  Lees meer...
  19,87
 • James Allen boeken
  E-book
  James Allen - Een meditatie voor elke dag van het jaar

  James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een tijd van strijd, haast, religieuze controverse, verhitte discussies, rituelen en ceremonies, kwam hij met zijn boodschap van meditatie. Hij riep de mensen weg van het rumoer en… (E-book)

  Lees meer...
  34,27
 • Genevieve Behrend boeken
  E-book
  Genevieve Behrend - Wijsheid

  Nu in één editie verzameld zijn alle drie de prachtige boeken van Genevieve Behrend. In 'Jouw onzichtbare kracht', zal zij jou het gebruik van visualisatie onderwijzen, leren hoe jij de dingen in het leven kunt manifesteren door te visualiseren waardoor zij… (E-book)

  Lees meer...
  25,67
 • Peter Bieri boeken
  E-book
  Peter Bieri - Een manier van leven

  Wij praten veel over de menselijke waardigheid. Het is een universeel begrip, dat in het handvest van de Verenigde Naties en dat van de Europese Unie is terug te vinden. Maar wat bedoelen we er eigenlijk mee? Peter Bieri gaat in dit boek stap voor stap steeds… (E-book)

  Lees meer...
  20,99
 • Charles Francis Haanel boeken
  E-book
  Charles Francis Haanel - Werkboek de universele loper

  ´De Universele Loper´ door Charles Haanel heeft het leven van miljoenen mensen blijvend verbeterd. Met dit werkboek kun jij het nog veel gemakkelijker doen. Heb jij ook altijd al gedroomd van een succesvol leven, zowel emotioneel als ook financieel. Dit… (E-book)

  Lees meer...
  26,97
 • Bert van Dam boeken
  E-book
  Bert van Dam - BOEM!

  BOEM! Makbuntu Het model voor de zin van het leven door Bert van Dam Bert van Dam: 'Er is een zin van het leven zonder zweven' Wat is het recept voor een zinvol leven? Lees de moderne filosofie van voormalig topmanager Bert van Dam in BOEM! Makbuntu. Het model… (E-book)

  Lees meer...
    6,25
 • Pauline Laumans, John van Trijp boeken
  E-book
  Pauline Laumans, John van Trijp - Van Kikkervis tot Prins

  Dit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen van de mens. Ook dit boek is weer bedoeld om je te inspireren en te motiveren je eigenlevenspad te gaan. Het boek beschrijft een tijdspanne van ongeveer 50.000 jaar,… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Jan Bransen boeken
  15,00
 • Coyan Tromp boeken
  Coyan Tromp - Wicked Philosophy

  Wicked Philosophy. Philosophy of Science and Vision Development for Complex Problems provides an overview of the philosophy of the natural sciences, the social sciences and the humanities, and explores how insights from these three domains can be integrated to… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jackie Reardon, Hans Dekkers boeken
  Jackie Reardon, Hans Dekkers - Mindset in daily life

  Looking for the mental calmness and focus that you have been reading about in almost every glossy magazine that has passed through your hands over the last few years? Doubting if there is any truth to these 'law of attractions' principles. We doubted too. And… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bert van Dam boeken
  Bert van Dam - BAM!

  BAM! makbantu Model for the Meaning of Life All of us long to lead a good life, and a fulfilling one at that. But which ingredients do you need to accomplish this? Isn't it bizarre that even after thousands of years' progress by man, there is still no… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Wouter Sanderse boeken
  Wouter Sanderse - Character education

  Many teachers want to contribute to children's moral development, but this desire has not always resulted in a profound grasp of what 'moral education' really means, why it would be desirable and how it can best be achieved. This book confronts these questions… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bert van Dam boeken
  E-book
  Bert van Dam - BAM!

  BOOK Summary Model for the Meaning of Life All of us long to lead a good life, and a fulfilling one at that. But which ingredients do you need to accomplish this? Isn't it bizarre that even after thousands of years’ progress by man, there is still no… (E-book)

  Lees meer...
    6,25