Boeken over praktische filosofie

 • Peter Bieri boeken
  E-book
  Peter Bieri - Een manier van leven

  Wij praten veel over de menselijke waardigheid. Het is een universeel begrip, dat in het handvest van de Verenigde Naties en dat van de Europese Unie is terug te vinden. Maar wat bedoelen we er eigenlijk mee? Peter Bieri gaat in dit boek stap voor stap steeds… (E-book)

  Lees meer...
  20,99
 • Bert van Dam boeken
  E-book
  Bert van Dam - BOEM! Makbuntu Het model voor de zin van het leven

  BOEM! Makbuntu Het model voor de zin van het leven door Bert van Dam Bert van Dam: 'Er is een zin van het leven zonder zweven' Wat is het recept voor een zinvol leven? Lees de moderne filosofie van voormalig topmanager Bert van Dam in BOEM! Makbuntu. Het model… (E-book)

  Lees meer...
    6,25
 • Stefan Klein boeken
  E-book
  Stefan Klein - De geluksformule

  Stefan Klein neemt de lezer mee op een fascinerende ontdekkingsreis naar het geluk. Daarbij bespreekt hij de nieuwste inzichten uit de filosofie, psychologie, geneeskunde, neurofysiologie en gedragswetenschappen, en komt hij tot een wetenschappelijk… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pauline Laumans, John van Trijp boeken
  E-book
  Pauline Laumans, John van Trijp - VAN KIKKERVIS TOT PRINS

  Dit boek is een vervolg op de vorige boeken en geeft uitleg over de transformatieprocessen van de mens. Ook dit boek is weer bedoeld om je te inspireren en te motiveren je eigenlevenspad te gaan. Het boek beschrijft een tijdspanne van ongeveer 50.000 jaar,… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • S. van der Velden boeken
  E-book
  S. van der Velden - 125 jaar Marx

  Karl Marx overleed in 1883. Zijn naam was tot 1989 verbonden aan regimes die hun achterstand op de westerse wereld probeerden in te halen. Zij koppelden de naam van Marx aan die van hun eigen leiders en claimden het alleenrecht op het marxistische gedachtegoed… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Peter Cave boeken
  E-book
  Peter Cave - Is een robot ook maar een mens?

  Ethiek, politiek, kunst en logica. Niets laat filosoof Peter Cave ongemoeid. Maar dan op toegankelijke wijze, in de vorm van vertellingen, gedachten experimenten en verhalen. Luchtig, onderhoudend en met humor. Soms met een bizarre slotsom. De 33 korte… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Wallace D. Wattles boeken
  E-book
  Wallace D. Wattles - De wetenschap van rijkdom

  De wetenschap van rijkdom door Wallace D. Wattles (1860-1911), was al een klassieker vele jaren geleden. Op een gracieuze manier maakt hij een einde aan alle beperkende geloofsovertuigingen die jij nog hebt over het realiseren van jouw dromen. Het is een… (E-book)

  Lees meer...
  18,97
 • Wallace D. Wattles boeken
  E-book
  Wallace D. Wattles - De wetenschap omnibus

  De wetenschap omnibus door Wallace D. Wattles (1860-1911) is de verzameling van de drie wetenschapsboeken die voor het eerst in 1910, kort voor zijn overlijden, zijn gepubliceerd. Het eerste deel De wetenschap van rijkdom, was al een klassieker vele jaren… (E-book)

  Lees meer...
  36,97
 • Charles Francis Haanel boeken
  E-book
  Charles Francis Haanel - De universele loper

  Sommige mensen trekken succes, macht, rijkdom, status aan met weinig moeite, terwijl anderen grote inspanningen moeten verrichten om hun eigen problemen te overwinnen. Daarnaast is er ook nog een groep die er niet in slaagt om hun ambities, verlangens en… (E-book)

  Lees meer...
  34,97
 • Charles Francis Haanel boeken
  E-book
  Charles Francis Haanel - Werkboek De Universele Loper

  ´De Universele Loper´ door Charles Haanel heeft het leven van miljoenen mensen blijvend verbeterd. Met dit werkboek kun jij het nog veel gemakkelijker doen. Heb jij ook altijd al gedroomd van een succesvol leven, zowel emotioneel als ook financieel. Dit… (E-book)

  Lees meer...
  26,97
 • Sara Maitland boeken
  E-book
  Sara Maitland - Stilte als antwoord

  Stilte als antwoord is een verslag van een zoektocht, een persoonlijk experiment, verweven met de stilte zoals die voorkomt in mythes en legenden, in westerse en oosterse religieuze tradities, in de Verlichting, tot onze ambivalente houding ten opzichte van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Simon Critchley boeken
  E-book
  Simon Critchley - Over mijn lijk

  De dood is zelden uit de gedachten van de filosoof. Maar wat te zeggen van de dood van de grote filosofen zelf? Vele daarvan zijn vreemd, komisch, tragisch of absurd. Het door Critchley op onnavolgbare wijze bij elkaar gebrachte overzicht van de 200 grootste… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Eric Brinckmann boeken
  19,95
 • Martin Drenthen boeken
  24,95
 • Michiel Korthals boeken
  29,95
 • Bert van Dam boeken
  Bert van Dam - BAM!

  BAM! makbantu Model for the Meaning of Life All of us long to lead a good life, and a fulfilling one at that. But which ingredients do you need to accomplish this? Isn't it bizarre that even after thousands of years' progress by man, there is still no… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jackie Reardon, Hans Dekkers boeken
  Jackie Reardon, Hans Dekkers - Mindset in daily life

  Looking for the mental calmness and focus that you have been reading about in almost every glossy magazine that has passed through your hands over the last few years? Doubting if there is any truth to these 'law of attractions' principles. We doubted too. And… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Wouter Sanderse boeken
  Wouter Sanderse - Character Education

  Many teachers want to contribute to children's moral development, but this desire has not always resulted in a profound grasp of what 'moral education' really means, why it would be desirable and how it can best be achieved. This book confronts these questions… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Bert van Dam boeken
  E-book
  Bert van Dam - BAM! Makbuntu | Model for the Meaning of Life

  BOOK Summary Model for the Meaning of Life All of us long to lead a good life, and a fulfilling one at that. But which ingredients do you need to accomplish this? Isn't it bizarre that even after thousands of years’ progress by man, there is still no… (E-book)

  Lees meer...
    6,25