Boeken over praktische filosofie

 • Charles Francis Haanel boeken
  Charles Francis Haanel - Werkboek de universele loper

  ´De Universele Loper´ door Charles Haanel heeft het leven van miljoenen mensen blijvend verbeterd. Met dit werkboek kun jij het nog veel gemakkelijker doen. Heb jij ook altijd al gedroomd van een succesvol leven, zowel emotioneel als ook financieel. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,67
 • J.A. Stalpers boeken
  J.A. Stalpers - Illusie als werkelijkheid

  Onze hersenen zijn in één ding erg goed: fantaseren. De informatie, waarvan wij ons bewust zijn, verschilt wezenlijk van de informatie zoals die door onze zintuigen ontvangen wordt. De hersenen selecteren en interpreteren de signalen en het resultaat is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • James Allen boeken
  James Allen - Zoals een mens denkt

  Het boekje "Zoals een mens denkt" (As a man thinketh) uit 1902 door James Allen is al sinds vele decennia een klassieker. Hij behandelt hierin de invloed van ons denkgedrag op onze eigen leven. Het is een vrij kort verhaal en daarom hebben wij een bundel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,87
 • James Allen boeken
  James Allen - Een meditatie voor elke dag van het jaar

  James Allen kan met recht de profeet van meditatie worden genoemd. In een tijd van strijd, haast, religieuze controverse, verhitte discussies, rituelen en ceremonies, kwam hij met zijn boodschap van meditatie. Hij riep de mensen weg van het rumoer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  46,27
 • Elbert Hubbard boeken
  Elbert Hubbard - Een boodschap voor Garcia

  Elbert Hubbard werd geboren op 19 juni 1859 in Bloomington, (Illinois, USA) en heeft niet meer dan lager onderwijs ontvangen. Een selfmade man in vele opzichten, zo vulde Hubbard de hiaten in zijn kennis door vraatzuchtig te lezen. Een passie die zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,57
 • Prentice Mulford boeken
  Prentice Mulford - Gedachten zijn dingen

  Prentice Mulford (1834-1891) was een van de leiders van het Nieuwe Denken. "Gedachten zijn dingen" zal jou helpen om de kracht van jouw gedachten te gebruiken om het leven te verbeteren en om jezelf de gemoedsrust te verschaffen die jij altijd al wilde hebben.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,67
 • Samuel Smiles boeken
  Samuel Smiles - Zelfhulp

  "Zelfhulp" werd in hetzelfde jaar gepubliceerd als Darwin's "Origin of the Species", maar hiervan werden veel meer exemplaren verkocht. Samuel Smiles gaf de wereld een werk dat nog steeds inspireert met zijn verhalen over mensen die een leven hebben gevormd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  43,27
 • Orison Swett Marden boeken
  Orison Swett Marden - De beste plaats veroveren

  Orison Swett Marden(1850-1924) was een Amerikaanse spirituele auteur die deel uit maakte van de beweging van het nieuwe denken. Hij was de zoon van arme ouders, geboren op een boerderij New England (U.S.A.) in 1850. Hij studeerde aan de Universiteit van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,37
 • Arnold Bennett boeken
  Arnold Bennett - Succestrilogie

  Arnold Bennett (27 mei 1867 - 27 maart 1931) was een Engelse schrijver. Hij is vooral bekend als romanschrijver, maar hij werkte ook op andere gebieden zoals journalistiek, propaganda en film. In deze trilogie bespreekt Arnold Bennett methodes om jouw leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,27
 • Robert Collier boeken
  Robert Collier - Het geheim van alle tijden

  Robert Collier (1885 - 1950) was een Amerikaanse schrijver van boeken op het gebied van zelfhulp, het Nieuwe Denken en metafysica. Dit boek 'Het geheim van alle tijden' (The secret of the ages) uit 1926, verkocht meer dan 300.000 exemplaren tijdens zijn leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,27
 • Samuel Smiles boeken
  Samuel Smiles - Zuinigheid

  Zuinigheid is de zelf-verklarende titel van dit boek uit 1875. De manier waarop het is geschreven is gedateerd, maar de principes die het beschrijft zijn tijdloos. Als je van hoofdstuk naar hoofdstuk gaat, dan realiseert je hoe weinig er is veranderd en wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,67
 • Samuel Smiles boeken
  Samuel Smiles - Karakter

  Het klassieke werk voor degenen die hun leven willen verbeteren door het verbeteren van zichzelf. Samuel Smiles bespreekt de onderliggende principes die iedereen naar het succes zullen leiden, met inbegrip van het werk, moed, zelfbeheersing, plicht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,87
 • William Atkinson boeken
  William Atkinson - Persoonlijk magnetisme 1 & 2

  Dit boek is een bundel van de twee boeken die William Walker Atkinson heeft geschreven over persoonlijk magnetisme. Het eerste boek heeft hij geschreven aan de hand van de lezingen die hij gaf over dit onderwerp. Het tweede boek helpt jou om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,97
 • Genevieve Behrend boeken
  Genevieve Behrend - Wijsheid

  Nu in één editie verzameld zijn alle drie de prachtige boeken van Genevieve Behrend. In 'Jouw onzichtbare kracht', zal zij jou het gebruik van visualisatie onderwijzen, leren hoe jij de dingen in het leven kunt manifesteren door te visualiseren waardoor zij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,97
 • Florence Scovel Shinn boeken
  Florence Scovel Shinn - Verzameld werk

  Florence Scovel Shinn heeft generaties lezers geleerd hoe zij een rijker, voller leven kunnen leiden met haar vier empowerment klassiekers: * Het spel van het leven en hoe dit te spelen. * Jouw woord is jouw toverstaf. * De geheime deur naar succes. * De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  38,17
 • William H. Danforth boeken
  William H. Danforth - Ik daag jou uit

  "Ik daag jou uit" is voor de weinige durvers die echt iets willen bereiken. Zij die bang zijn om iets te durven kunnen net zo goed verder gaan. Het zal de luie mensen moe maken, omdat het vraagt om onmiddellijke actie. Het zal de verfijnde mensen vervelen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,97
 • Dorothea Brande boeken
  Dorothea Brande - Word wakker & leef!

  Een praktisch handboek voor iedere man en vrouw die succes en geluk in het leven wil vinden. Eenvoudig geschreven en gemakkelijk te lezen, het toont jou hoe jij de obstakels kunt overwinnen die jou nu daarvan weerhouden. Het zal jou bewijzen dat het gebruik,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,97
 • William Atkinson boeken
  William Atkinson - Denkcultuur of praktische mentale training

  Wat is denken? Dit is niet gemakkelijk te beantwoorden, hoewel wij de term regelmatig gebruiken. Een woordenboek omschrijft de term als volgt: "De handeling van het denken; het gebruik van de geest op elke wijze behalve voor gevoel en waarneming; serieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,97
 • Hans Huizenga boeken
  Hans Huizenga - De 3 leefregels van Spinoza

  De 3 leefregels van SpinozaIn de filosofie van Spinoza's gaat het vóór alles om eenmethode te ontwikkelen om het verstand gezond te maken ente houden. En wat is er nu belangrijker dan een gezond verstand?Alle inspanning moet daarom volgens Spinoza op dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • William Atkinson boeken
  William Atkinson - Geheugen

  Men kan zich afvragen, anders dan voor de hand liggende redenen, waarom is het geheugen zo belangrijk? Atkinson zegt dat het beste. Hij stelt dat de cultivering van het geheugen veel meer is dan de ontwikkeling van een enkele mentale eigenschap, maar het is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,97
 • William Atkinson boeken
  William Atkinson - Meesterbrein

  Meesterbrein is een fenomenaal werk waarin wordt uitgelegd dat men in het leven moet kiezen voor één van de twee rollen, meester of slaaf. Een meester is iemand die zijn omstandigheden creëert. Iedereen is op enig moment een slachtoffer van omstandigheden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,27
 • William Atkinson boeken
  William Atkinson - De kracht van concentratie

  Wij weten allemaal dat, om een bepaald iets te bereiken moeten wij ons concentreren. Het is van de grootste waarde om te leren hoe men zich kan concentreren. Om succesvol te zijn met alles wat jij doet, moet je in staat zijn om de hele gedachte te concentreren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,67
 • William Atkinson boeken
  William Atkinson - Mentaal meesterschap

  Dit boek is een omnibus die bestaat uit "Denkcultuur of praktische mentale training", "Geheugen. Hoe men het kan ontwikkelen, trainen en gebruiken", "Meesterbrein. De sleutel tot mentale groei en efficiency" en "De kracht van concentratie." Kort samengevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  64,87
 • Booker Washington boeken
  Booker Washington - Karakter opbouwen

  Booker Taliaferro Washington (1856-1915), de voormalige slaaf en oprichter van Tuskegee Instituut, was een belangrijke opvoeder, auteur en staatsman die uit de slavernij opstond en een internationale bekendheid werd. Als een zwarte man in Amerika in tijden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,87
 • Thomas Troward boeken
  Thomas Troward - Het creatieve proces in het individu

  Het scheppingsproces in het individu verklaart wetenschappelijk de volgorde van de creatieve activiteit vanaf het begin van het leven gedurende de ontwikkeling van de mensheid. Wij hebben elk een goddelijk recht van schepping. Het delen in die goddelijke macht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,97