Boeken over spiritualiteit

 • Kakuzo Okakura boeken
  Kakuzo Okakura - Het boek van de thee

  Al meer dan een eeuw vormt Het Boek van de thee een uiterst fijnzinnige introductie tot het Aziatische leven en de filosofie. De geniale schrijver Kakuzo Okakura richt zich in zijn geschrift tot alle generaties. In dit klassieke meesterwerk wordt een brug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - Persoonlijke verlossing

  In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je lijden door vele illusies. Een specifieke illusie is die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het loslaten van al

  "Reis mee op het levenspad van Miranda. Een reis waarin het moderne leven wordt omgezet in de mystiek van het Siberisch sjamanisme."Lees mee door het leven van Miranda...haar bizarre en bijzondere jeugdjaren waar zij opgroeide als geboren, getogen en gedoopte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Levenslust

  Levenslust roept associaties op van plezier en genieten. Iets om vrolijk van te worden. Maar ook van veerkracht.Dit is een boek over een persoonlijke zoektocht naar jezelf. Levenslust vormt voor Esther de basis van haar bestaan: het vermogen om het maximale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ludo Noens boeken
  Ludo Noens - Paranormale heiligen

  Wijze toeverlaat of geschifte mythomaan? Wat de heilige alleszins onderscheidt van de zondagsgelovige is niet zozeer zijn buiten-sporige vroomheid, maar zijn bovenzinnelijke gerichtheid en vooral zijn bekwaamheid om alternatieve bewustzijnstoestanden op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Naar het hart van communicatie

  De eerste versie van "Naar het hart van communicatie" uit 2001 was een bewerkte neerslag van een aantal voordrachten die Eric Schneider had gegeven. Dit was in de schrijfstijl merkbaar. Het boek is volledig herschreven met als doel een meer vlotte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans van den Berg boeken
  Hans van den Berg - Nu dit

  Het zoeken naar het zelf geeft alleen maar ellende. Niks beloning. Het is een soort ziekte. Gelukkig kan het dodelijk zijn. Aan het einde van je zoektocht, als je geluk hebt, besta je niet meer. Dit boek geeft jou niets, maar dan wel op een prachtige manier!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marjan Bosch boeken
  Marjan Bosch - Stap in de stilte

  49 stappen om meer stilte in je dag te brengen. Kleine impulsen die je prikkelen om bewuster om te gaan met je omgeving, je tijd, je lichaam, je gedachten en je inspiratie. Via een weg langs zeven cirkels schetst Marjan Bosch 49 stappen om je eigen stilte te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kurt van Es boeken
  Kurt van Es - Op zoek naar het vierde huis

  Op zoek naar het Vierde Huis is een intens relaas over een zoektocht naar waarheid en zin in het leven, over liefde, eenzaamheid en loutering, waarbij het dagelijks bestaan en universele vragen steeds door elkaar heen lopen. Authentieke tijdsbeelden en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gerard Keizer boeken
  Gerard Keizer - Nevermind

  Nevermind is het inspirerende verhaal van Gerard keizer die als vastgoed handelaar een fortuin verdient, tot hij op een dag al zijn bezittingen verliest. Het is een zeer persoonlijk verhaal over Gerards strijd, emoties, angst, verdriet en uiteindelijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Annick van Damme boeken
  Annick van Damme - Tarot

  Tarot voor iedereen van Annick van Damme is een praktisch en inspirerend Ankertje dat je op een gemakkelijke en toegankelijke manier op weg helpt met de tarot. Je leert de tarotkaarten gebruiken als een krachtig instrument van transformatie en ontdekt een bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • M.J. Klop boeken
  M.J. Klop - Dromen en visioenen

  De wijze lessen van je meest innerlijke ik leggen je diepste geheimen bloot.Dagelijks komen er dromen en visioenen voorbij zonder dat we daar bewust wat mee doen, omdat we gewoonweg de kennis niet bezitten om de beelden om te zetten in gewone woorden. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Joop Roelofs boeken
  Joop Roelofs - Spiritueel bestaan

  Joop Roelofs heeft met zijn opgedane ervaring in bedrijfsleven; scholing en management de 'Oude Waarheid' op een begrijpelijke- en overzichtelijke wijze duidelijk gemaakt. Hij beleeft het als de 'Heilige Techniek' van ons bestaan, wat belangrijk bijdraagt aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Doorkruist land

  Miek Pot bracht twaalf jaar door in een kluizenaarsklooster. Na haar uittreden draagt zij de gevonden wijsheid over op anderen door middel van retraites en trainingen. Contemplatie - het bewust gaan van de innerlijke weg - is haar grote passie. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maries Ligtvoet boeken
  Maries Ligtvoet - Aan het roer van jouw leven

  Aan het roer van jouw leven is een boek voor vrouwen die: - voelen dat er meer is in het leven dan wat ze nu ervaren - ten volle willen leven en schitteren - zich willen bevrijden van belemmerende patronen, gedachten of emoties. We hebben alles al in ons, onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ina Custers-van Bergen boeken
  Ina Custers-van Bergen - Het mysterie van de zee

  Het Mysterie van de Zee Handleiding om over water te leren lopen. Als journalist Jason Adams een vreemde ring vindt, begint voor hem een bijzondere zoektocht die dieper gaat dan hij ooit kon dromen... Maar misschien zijn het juist die droombeelden die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Enzo Bianchi boeken
  Enzo Bianchi - Nieuwe stijlen van evangelisatie

  De 'nieuwe evangelisatie' van het christelijk Europa was een belangrijk objectief van het pontificaat van paus Johannes-Paulus II. In vele lokale kerken is men al decennia lang op zoek naar pastorale wegen om die nieuwe evangelisatie mogelijk te maken. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Enzo Bianchi boeken
  Enzo Bianchi - In vrijheid en uit liefde

  Paus Franciscus heeft 2015 uitgeroepen tot het jaar van het Godgewijde leven. Naar aanleiding hiervan wil Enzo Bianchi de waarde van het religieuze leven in de Kerk toelichten en beschrijven. Wie de weg van de radicale navolging van Christus wil gaan wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Maudy Fowler, Gail Hunt boeken
  Maudy Fowler, Gail Hunt - Inspiratie van de engelen

  Maudy Fowler heeft het vermogen om naar engelen te luisteren. Ga met haar op een inspirerende reis en vind de zin van je leven door de bemoedigende verhalen en helende adviezen. Sinds haar elfde jaar heeft Maudy ontelbare boodschappen van overleden dierbaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - Het boek van de liefde

  Het boek van de liefde Zeg niet dat je de liefde hebt, zolang je nog bezorgd bent over jezelf! Zolang de gewone, door angst gevoede bezorgdheid over jezelf en je aardse lot je nog kwelt - een bezorgdheid die niets anders is dan een klaarblijkelijk gebrek aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - Het gebed

  Het gebed Dit boek laat zien, hoe de verloren gegane kunst gebeden te scheppen en deze werkelijk te bidden weer tot nieuwe, alle leven bevruchtende, kracht kan worden. Menig religieus mens zouden deze ophelderingen dermate kunnen verrassen, ja zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - De wijsheid van Johannes

  De wijsheid van Johannes Aan de hand van - door latere bewerkingen deels misvormde maar in dit boek weer duidelijk gemaakte - optekeningen van de leerling die de meester liefhad, verneemt de lezer de grond van de, in het geestelijke wortelende, opdracht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - Het boek van de Koninklijke Kunst

  Het boek van de koninklijke kunst In eigen geestelijke ruimte bewust te worden leert het boek van de koninklijke kunst. Zelfs voor de heilige geschriften is geheim gebleven wat altijd voor allen geheim zal blijven die het niet in zichzelf ervaren. Op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jeroen Kuyper boeken
  Jeroen Kuyper - Leven vanuit verbinding, inclusief meditatie-cd

  Vrijwel dagelijks zijn er tal van boeiende spirituele activiteiten te bezoeken. Maar wat blijft er over van je prachtige ervaringen wanneer je op maandag het gewone leven weer oppakt, met collega's die glazig voor zich uit kijken wanneer je iets van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Inge Teunissen boeken
  Inge Teunissen - Serena Anchanchu The path of the energetic mystic Part 4

  Guided by an ancient prophecy, some 25 years ago the Q'ero, the living descendants of the Incas, came down from the Andean mountains. There they had lived for almost 500 years, secluded from the world. All these centuries they have guarded the traditional… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90