Boeken over spiritualiteit

 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - De grote stilte

  Veel mensen ervaren stress in hun leven. Ze worden geleefd door de omstandigheden en drijven weg van zichzelf. Stilte opzoeken biedt uitkomst.In onze cultuur wordt stilte vaak nog beschouwd als saai. In haar boek maakt Miek Pot duidelijk dat het tegendeel waar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • William Bloom boeken
  William Bloom - Bescherm jezelf

  Ben je gevoelig voor energieën en sferen? Ontmoet je mensen die je vermoeid maken? Wil je een betere sfeer in je huis en op je werk? Door middel van simpele oefeningen toont William Bloom in dit boek hoe je jezelf energetisch kunt beschermen. Hierdoor krijg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - Het boek van de liefde

  Het boek van de liefde Zeg niet dat je de liefde hebt, zolang je nog bezorgd bent over jezelf! Zolang de gewone, door angst gevoede bezorgdheid over jezelf en je aardse lot je nog kwelt - een bezorgdheid die niets anders is dan een klaarblijkelijk gebrek aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - Het gebed

  Het gebed Dit boek laat zien, hoe de verloren gegane kunst gebeden te scheppen en deze werkelijk te bidden weer tot nieuwe, alle leven bevruchtende, kracht kan worden. Menig religieus mens zouden deze ophelderingen dermate kunnen verrassen, ja zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - De wijsheid van Johannes

  De wijsheid van Johannes Aan de hand van - door latere bewerkingen deels misvormde maar in dit boek weer duidelijk gemaakte - optekeningen van de leerling die de meester liefhad, verneemt de lezer de grond van de, in het geestelijke wortelende, opdracht van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bo Yin Ra boeken
  Bo Yin Ra - Het boek van de Koninklijke Kunst

  Het boek van de koninklijke kunst In eigen geestelijke ruimte bewust te worden leert het boek van de koninklijke kunst. Zelfs voor de heilige geschriften is geheim gebleven wat altijd voor allen geheim zal blijven die het niet in zichzelf ervaren. Op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Michael J. Roads boeken
  Michael J. Roads - Reiziger in het multiversum

  Ik sta vaak versteld van de eindeloze diversiteit en overvloed van het leven, die zo ver buiten ons menselijke referentiekader ligt. We leven in onze persoonlijke realiteit als een goudvis in een glazen kom. Voorbij deze persoonlijke fysieke realiteit is er de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Geert Crevits boeken
  Geert Crevits - De stap naar oneindigheid

  Covertekst achteraan: "... Dat is heel belangrijk: dat je bent waar je bent. Dat je met je gedachten, met je gevoelens, met heel je zijn aanwezig bent op het moment dat je hier bent. Als je dit kan, als je jezelf zover kan brengen dat je in die eenvoud staat,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Geert Crevits, Morya boeken
  Geert Crevits, Morya - Trouw aan jezelf

  Covertekst achteraan: "Het verinnerlijken van jouw leven is een heel groot iets. Als je daaraan begint, dan weet je eigenlijk niet goed waar je staat op het moment dat je begint. Maar na korte tijd komt er meer vreugde in jouw leven. Want het geluk, jouw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Lao Tse boeken
  Lao Tse - Tao Te Tsjing

  Tao Te TsjingDe TAO TE TSJING, meer dan 2000 jaar geleden geschreven door Lao Tse, is een van de meest vertaalde boeken ooit. Dit komt omdat Chinese karakters niet letterlijk om te zetten zijn in een westerse taal. Er zijn veel vertalingen verschenen die nogal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Joe Vitale boeken
  Joe Vitale - Het mysterie achter Zero Limits

  Nieuwe verhalen en methoden naar het vierde niveau van ontwaken door ho'oponopono. Het eerdere boek van Joe Vitale, Zero Limits, was het eerste boek waarin de traditionele Hawaïaanse methode ho'oponopono werd uitgelegd en hoe men door gebruik hiervan meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Judy Satori boeken
  Judy Satori - Zonneschijn voor het licht is

  Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alexander von Lengerke boeken
  Alexander von Lengerke - Youcat

  Een team van 70 deskundigen heeft een toegankelijke Bijbel voor jongeren samengesteld. Elk Bijbelboek wordt kort ingeleid. Een uitgekiende selectie van de meest relevante teksten uit het Oude en Nieuwe Testament maken deze uitgave tot een handzame Bijbel. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Prajnaparamita boeken
  Prajnaparamita - Ontwaak

  Prajnaparamita is een spirituele gids voor wie vrij, licht en sprankelend wil leven. Na twintig jaar haar wijsheid wereldwijd in inspirerende bijeenkomsten gedeeld te hebben, is nu haar eerste boek voor een breed Nederlands publiek verschenen. Met warmte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Esther Bohte-de Wilde boeken
  Esther Bohte-de Wilde - Rana, het regenboogkind

  Een met olieverf geïllustreerd prentenboek over Fay het regenboogelfje, die Rana meeneemt op een bijzondere reis. Tijdens deze reis leert Rana, wat het is om een regenboogkind te zijn.Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Maria Magdalena en Jezus 2 Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun zestiende en dertigste levensjaar is van Maria Magdalena en Jezus tot nu toe weinig bekend. Deze periode staat bekend als hun 'lost years'. Dit zijn echter allerminst verloren jaren geweest. Aan Gabriela vertellen zij dat zij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - Inzicht

  Dit 4cm dikke boek bundelt inspirerende kortverhaaltjes waarbij een metaforische meester in dagelijkse situaties en dialogen vol geduld en toewijding de leerling laat ontdekken dat tussen beiden geen verschil bestaat, of dat zij één zijn. De meester staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Uit Hemelhoogten

  De politieke situatie in de wereld kan het individu een gevoel van grote onmacht geven. Individueel weten de mensen dat ze vrede en harmonie zoeken, maar in het grotere verband gebeuren onbegrijpelijke dingen. In dit boekje met voordrachten en werkgroepen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Peter Fenner boeken
  Peter Fenner - Radiant mind

  Radiant Mind richt zich op non-duaal bewustzijn, omdat dat het uiteindelijke doel is van al het menselijk streven. Alles wat wij doen op welk gebied dan ook - religieus, wetenschappelijk, politiek, economisch en artistiek - is gericht op het bereiken van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Ivo Vielvoye boeken
  Ivo Vielvoye - Eenwording

  Eenwording is deel 2 van een serie van vier werkboeken voor úw bewustwordingsproces en een spirituele wegwijzer door het leven. De auteur neemt u mee op een ontdekkingstocht naar uw onderbewuste - en hogere bewustzijn. Zodat u, net als hij, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Mysterium magnum

  Mieke Mosmuller, arts, de schrijfster van dit boek heeft 31 jaar intensieve ervaring met de antroposofische meditatie en heeft daarin ook werkelijk bepaalde stappen mogen zetten. Die werkelijkheid wordt in dit boek beschreven, waardoor het een beschrijving is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Persephone - Natura

  Persephone is het wezen dat als dochter van Demeter (Moeder Aarde) het zintuiglijke kleed van de aarde weeft. Doordat zij de gemalin van Hades wordt dreigt de aarde zonder deze schoonheid voor altijd te verdorren. Zeus grijpt in, en zij komt elk jaar voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Adri Blonk boeken
  Adri Blonk - Liefde

  Liefde en geluk. Er zullen maar weinig mensen zijn die niet proberen om dat in hun leven te vinden. Het zoeken daarnaar neemt soms een leven lang in beslag. Zeker als het gaat om onvoorwaardelijke liefde en geluk is dit ook niet zo eenvoudig. Dikwijls wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Morya, Geert Crevits boeken
  Morya, Geert Crevits - Thuis in je eigen leven

  Tekst achteraan op het boek: "Het is niet voor niets dat je leven is zoals het is." "Wat is de grote betekenis van het leven? Wat is die diepe kracht die in mij aanwezig is? Het zou kunnen zijn dat je daar aanvankelijk bang voor bent." 'Verlies ik niet mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • K.M. Hamaker-Zondag boeken
  K.M. Hamaker-Zondag - Spiritualiteit voor alledag

  In lessen, lezingen en workshops gebruikt Karen al decennia lang citaten, anekdotes, uitspraken en gedichten om de diepere wijsheid die we allen in ons dragen uit te drukken. Het zijn bemoedigende en rijke teksten die vaak een diepere kern, een diepere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50