Boeken over spiritualiteit

 • Barbara Borecka, Rene Argonijt boeken
  Barbara Borecka, Rene Argonijt - Het avontuur van de ziel

  Dit boek wil je graag helpen in te zien wat het is om als Ware Zelf, als Ziel, als Goddelijke Zelf op Aarde het avontuur van het leven te beleven. Het reikt je een methodiek aan die je daarbij kan helpen, met een schat aan inzichten, tips en oefeningen die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tanis Helliwell boeken
  Tanis Helliwell - Hybriden

  In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Daan van Kampenhout boeken
  Daan van Kampenhout - Sjamanistische rituelen

  Stap voor stap wordt duidelijk gemaakt wat sjamanisme is, wat rituelen zijn en hoe eigen sjamanistische rituelen kunnen worden vormgegeven en uitgevoerd. Op basis van zijn eerdere werk (Rituelen uit 1993 en In de geest van het sjamanisme uit 1999) en aangevuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kermie Wohlenhaus boeken
  Kermie Wohlenhaus - Jouw beschermengel

  Contact met engelen Beschermengel is een stap-voor-stapgids voor iedereen die succesvol een gesprek met zijn of haar beschermengel wil hebben. Daarnaast worden in dit boek ook veelgestelde vragen over engelen beantwoord en ervaringen gedeeld van mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Maria Magdalena en Jezus 2 Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun zestiende en dertigste levensjaar is van Maria Magdalena en Jezus tot nu toe weinig bekend. Deze periode staat bekend als hun 'lost years'. Dit zijn echter allerminst verloren jaren geweest. Aan Gabriela vertellen zij dat zij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Tim van der Vliet boeken
  Tim van der Vliet - Open je ogen

  In Open je ogen laat Tim van der Vliet aan de hand van vijf simpele stappen zien dat we geen kasten vol dikke boeken hoeven te lezen om met onze ogen open te leven of spiritueel wakker te worden. Het kan makkelijker en het kan sneller. Tims boodschap is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Mijn stille kloosterleven

  Wat gebeurt er met een moderne vrouw die ervoor kiest om als een kluizenaarsnon te leven? Miek Pot doet verslag van haar opmerkelijke zoektocht. Via de zusters Benedictinessen en moeder Theresa komt zij terecht bij de strengste kloosterorde. Twaalf jaar leeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • K. Blummel boeken
  K. Blummel - Alles is energie

  Dit boek gaat over energie, ontspanning, herstel en genezing. In mijn jarenlange zoektocht naar de werking van lichaam en geest heb ik ontdekt dat alles te maken heeft met energie. Als de energie niet goed kan stromen ontstaan er allerlei blokkades, met ziekte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Myriam Steemers-van Winkoop boeken
  Myriam Steemers-van Winkoop - Spiritualiteit en gezondheid

  Wat is spiritualiteit? Is spiritualiteit belangrijk voor gezondheid? Wat betekent spiritualiteit voor een gezond leven? Is spiritualiteit empirisch te onderzoeken en zo ja, welke conclusies kunnen we daaruit trekken? Is de invloed van spiritualiteit volgens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Cathelijne Filippo boeken
  Cathelijne Filippo - Leef vanuit je Ziel

  * Wil jij je energetische trilling verhogen door samen te werken met jouw Spirituele Gidsenteam?* Wil je dieper in contact staan met de natuur en natuurwezens?* Lijkt het je fijn om te manifesteren met de elfen?* Wil je in je kracht staan met behulp van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeroen Kuyper boeken
  Jeroen Kuyper - Leven vanuit verbinding

  Vrijwel dagelijks zijn er tal van boeiende spirituele activiteiten te bezoeken. Maar wat blijft er over van je prachtige ervaringen wanneer je op maandag het gewone leven weer oppakt, met collega's die glazig voor zich uit kijken wanneer je iets van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Barbara Borecka, René M.S. Argonijt boeken
  Barbara Borecka, René M.S. Argonijt - Liefde & Vrijheid

  Je bent ontstaan in liefde en in liefde op de Aarde gekomen! Liefde is je ware aard. Er is oneindig veel liefde in je en voor je! En je bent die liefde waard! Het hele universum aanbidt je! Je kunt blij zijn met jezelf en je leven, levend vanuit de liefde in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Ton Roumen boeken
  Ton Roumen - De moderne mens als mysticus

  Religie is in beweging en verandert van gedaante. Oude gevestigde religies brokkelen af en laten ruimte voor een nieuwe religieuze gevoeligheid. Het traditionele christendom wordt verdrongen door authentieke spiritualiteit. De moderne mens conformeert zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Judy Satori boeken
  Judy Satori - Zonneschijn voor het licht is

  Ieder woord van dit boek is telepathisch doorgegeven aan Judy Satori door Lichtwezens uit de hogere dimensies. Dit verhaal beweert dat het waar is, maar het is aan jou, de lezer, om dat te beslissen. De woorden zijn gecodeerd. Je hart zal erop reageren en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Leven met hart en ziel

  Leven met hart en ziel. Het klinkt eenvoudig. Maar hoe doe je dat terwijl de wereld om je heen steeds gecompliceerder wordt? Anselm Grün's antwoord is: hang niet aan uiterlijkheden, laat je niet bepalen door vreemde doelen, leef vrij en authentiek, vind je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renée Merkestijn boeken
  Renée Merkestijn - HSP - hulp bij overprikkeling en stress

  Praktische handleiding voor hoogsensitieve mensen (HSPs) bij overprikkeling en stress.Gids voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - Leven in balans

  Leven in balans, geïnspireerd door de regel van Benedictus Het vergt ware levenskunst om de juiste maat te vinden en te houden in het leven. Paus Franciscus biedt in zijn doen en laten een mooi voorbeeld. In de praktijk van elke dag blijkt het niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Drunvalo Melchizedek boeken
  Drunvalo Melchizedek - De geometrie van de Schepping

  Dit adembenemende boek vertelt Drunvalo's zoektocht naar de ontwikkeling van de mens, die mogelijk van buitenaardse afkomst is. Hij leidt ons door oude beschavingen heen naar het heden en geeft ons een duidelijk inzicht in het bewustzijnsniveau waar we ons nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hanneke Bouma boeken
  Hanneke Bouma - Het etherische veld

  Maak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens. Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is het levende voedende weefsel, dat je kunt zien als de etherische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Renée Zeylmans, Nard Besseling boeken
  Renée Zeylmans, Nard Besseling - Nabij zijn

  Rond ons vijftigste beleven we vaak een omslagmoment in het leven. Moet ik ander werk gaan doen? Hoe gaan we voor onze ouders zorgen? Hoe ziet ons leven eruit als de kinderen uit huis zijn? Maar één ding is zeker: er komt beslist geen einde aan onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Arjan Broers boeken
  Arjan Broers - Echt zijn

  Als je jong bent, kun je alle kanten op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar hoe weet je welke kant jij op wilt? Wat echt bij jou past?In dit boek komen tien jonge mensen aan het woord over hun zoektocht. Ze laten zich kennen: krachtig, onzeker, verdrietig,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Pamela Kribbe boeken
  Pamela Kribbe - Nacht van de Ziel

  In dit boek staat Pamela's persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel. Ze vertelt over de neerwaartse spiraal die leidde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Louise L. Hay boeken
  Louise L. Hay - Spiegelwerk

  'Een spiegel reflecteert de gevoelens die je over jezelf hebt. Het maakt je meteen bewust je van je weerstanden en je mogelijkheden. De meest krachtige affirmaties zijn die die je hardop zegt als je voor de spiegel staat, terwijl je je diep in je je ogen kijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sigrid Karssens boeken
  Sigrid Karssens - Hemels aarden

  Sigrid Karssens beschrijft in dit boek haar weg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij doet dat met steun van haar begeleiders, de lichtwereld en met behulp van de Healing Artsremedies. Tijdens uittredingen in de nacht en heldere waarnemingen overdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • F. Tathagata boeken
  F. Tathagata - Zijn

  ZIJNFlorian TathagataDit is een boek over het leven en de overtuigingen die ons scheiden van de enige tijd en plaats waar het leven te vinden is, overtuigingen die ons verhinderen gewoon maar te zijn.De gesprekken die het uitgangspunt vormen voor dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95