Boeken over spiritualiteit

 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra - helende kracht van familierelaties

  De Helende Kracht van Familierelaties 978 90 807478 0 7Wat is je incarnatievraag? Hoe ziet het pad van je Ziel eruit? Waarom ben je geïnteresseerd in de familie waarin je geboren wenste te worden? Welke familiethema?s trokken jou aan? Wat hadden je vader en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - De Maria Magdalena Code II Het ontwaken van je dertien kartskwaliteiten

  Maria Magdalena presenteert de sleutel tot het openen van het hart!Het openen van het hart is geen toevalstreffer, maar kent weldegelijk een gestructureerd pad! In het tweede deel van 'De Maria Magdalena Code', met als titel 'Het ontwaken van je dertien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Umut Evren Nefertiti boeken
  Umut Evren Nefertiti - Trilogie van verandering 2 Heel de gewonde genezer

  "Héél de gewonde genezer" is het tweede deel van de "Trilogie van verandering". De reacties op het eerste deel (Hé dokter, word wakker!) waren enthousiast en hartverwarmend. Veel lezers vonden eindelijk het boek waarin hun gevoelens over een op hol geslagen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Allan Kardec boeken
  Allan Kardec - Het boek der mediums

  Het is een van de vijfboeken, die gecodificeerd werd door Allan Kardec een gedenkwaardige Franse pedagoog onder leiding van geestelijke mentoren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Allan Kardec boeken
  Allan Kardec - Het boek der geesten

  Het Boek der Geesten met de grondbeginselen van de spiritistische leer over de onsterfelijkheid van de ziel, de aard van de geesten en hun relatie met de mens,de zedenkundige wetten, de hedendaagse leven, het toekomstige leven en de toekomst van de mensheid.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - De vierde dimensie

  De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven. Wens, werkelijkheid en toeval… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maria Kanjana devi Lakoena boeken
  Maria Kanjana devi Lakoena - Gevleugeld hart

  Leven met engelen en elfen... Gevleugeld Hart is een "diamant" met vele facetten: helende meditaties, Engelenboodschappen, natuur-poëzie, wonderverhalen en praktische gevleugelde levenstips. Hier ervaar je hoe Engelen je in elke omstandigheid nabij zijn: ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • André de Boer, Tanja Rozema boeken
  André de Boer, Tanja Rozema - Spirituele Kerst

  De kerstperiode is ideaal om je te richten op dat waar het in het leven werkelijk om gaat. Deze donkere tijd van het jaar is bij uitstek geschikt voor heling, inspiratie en vernieuwing. Ga je daar tijd voor vrijmaken? Ga je in de kerstperiode bewust zoveel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • André de Boer, Tanja Rozema boeken
  André de Boer, Tanja Rozema - Spirituele Pasen en Pinksteren

  Spirituele Pasen en Pinksteren Dit boek, met hoofdstukken uit Het evangelie van de heilige twaalven en beschouwingen daarover, kun je zien als een richtingaanwijzer voor geestelijke bewustwording en vernieuwing. De dagteksten vormen een handreiking voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • André de Boer boeken
  André de Boer - Mysteriën en symbolen van de ziel

  Mysteriën en symbolen van de ziel - een door de geest bezielde mens worden. Als mensheid verwaarlozen we, massaal, de ziel. Besef je dat je leeft omdat je zo in de gelegenheid wordt gesteld om een door de geest bezielde persoon te worden? Weet je wat je kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • André de Boer, Tanja Rozema boeken
  André de Boer, Tanja Rozema - Spiritual Christmas

  Inspiration and renewal The Christmas season is the perfect time to focus on the things that really matter in life. During this dark time of year we receive an ideal opportunity for inspiration and renewal. So why not take some time for reflection and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • André de Boer, René Stevelink boeken
  André de Boer, René Stevelink - Mysteriën en uitdagingen van geboorte, leven en dood

  Spirituele levenskunst vanuit innerlijke kennis, liefde en daadkracht Waarom ben ik geboren? Wat zou ik hier moeten doen? Na mijn dood vergaat mijn lichaam, maar wat gebeurt er dan met mijn bewustzijn? Verdwijnt dat ook? Of neemt dat dan juist toe? Zou ik naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - Een land zonder pad - stromend als water

  Marcel Messing heeft onmiskenbaar zijn eigen plek verworven op het spirituele podium. Op veler verzoek brengen we dit voorjaar twee boeken van zijn hand opnieuw uit: Land zonder pad en Het woud der inwijding. Beide titels zijn langere tijd uit de handel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - De weg naar geluk

  Inspirerend cadeauboekje Prachtige tekst voor iedereen die licht zoekt in deze donkere tijden De weg naar geluk is geen lange weg geen weg die ergens begint of eindigt geen afstand die belopen wordt geen pad dat wordt gegaan geen tocht naar vreemde landen geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Over de vriendschap

  In een tijd waarin relaties snel verbroken worden, gaat de auteur in op de essentie van vriendschap. Mensen kruisen elkaars pad, verwachten van alles van elkaar, experimenteren met relaties, hopen op genegenheid, huiselijkheid of seks, maar hebben weinig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - Zangen van stilte

  Eerder schreef antropoloog-filosoof Marcel Messing De stilte die tot ons spreekt; balanceren tussen tijd en tijdloosheid. Kern van dit boek was de teloorgang van stilte en wijsheid. In Zangen van stilte wordt de diepte en kracht van de stilte bezongen. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Cyndi Dale boeken
  Cyndi Dale - Het subtiele lichaam

  We staan er niet altijd bij stil, maar genezing is van nature energetisch van aard. Omdat elk gezondheidsprobleem zowel een fysieke als een energetische component heeft, heeft zelfs de verzorging van een klein wondje al impact op het spirituele, mentale en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Een zaaier ging uit

  Een zaaier ging uit is een diepgaande studie over de parabels van Jezus. De auteur gaat in op de taal van de parabels en de context waarin zij zijn ontstaan, en onderzoekt de geheimenissen van elf parabels. Het vertellen van parabels ofwel 'gelijkenissen', was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - De Meester van de Eindtijd

  Marcel Messing heeft de Libanese dichter, schilder en mysticus Kahlil Gibran (1883?1931) altijd een warm hart toegedragen. Gibrans teksten zijn voor Messing een blijvende bron van inspiratie. Herlezing van diens meesterwerk De Profeet maakte zo?n diepe indruk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Elizabeth Clare Prophet boeken
  Elizabeth Clare Prophet - Ontdek de kracht van je hogere zelf

  Uit de reeks: Gidsen voor praktische spiritualiteitOmhels de verrukking van je Hogere ZelfOntdek de kracht van je Hogere Zelf beschrijft eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met de Geest te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mark L. Prophet boeken
  Mark L. Prophet - Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je

  In Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je verweeft Mark Prophet anekdoten uit het leven van alledag met universele waarheden, en creëert hiermee een diepgaande en toch plezierige gids voor spirituele groei.Mark Prophet, een van de grootste spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Neroli Duffy, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Neroli Duffy, Elizabeth Clare Prophet - Geboren willen worden

  Stel je voor je bent een ziel die wacht om geboren te worden – die geboren wil worden … Het lot van het ongeboren kind is een van de meest controversiële onderwerpen van onze tijd. Dit boek kijkt op een nieuwe manier naar deze kwestie, vanuit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet - Strategieën van Licht en Duisternis

  De strategieën van duisternis die gebruikt werden om de val van de gouden tijdperken op Lemurië en Atlantis te veroorzaken, waren zeer succesvol. Zo succesvol zelfs, dat de krachten van de duisternis geen nieuwe strategieën hebben hoeven te ontwikkelen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • William Bloom boeken
  William Bloom - Bescherm jezelf

  Ben je gevoelig voor energieën en sferen? Ontmoet je mensen die je vermoeid maken? Wil je een betere sfeer in je huis en op je werk? Door middel van simpele oefeningen toont William Bloom in dit boek hoe je jezelf energetisch kunt beschermen. Hierdoor krijg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • P. Gerrickens boeken
  P. Gerrickens - Lichtpuntjes

  LICHTPUNTJES - levenswijsheid voor elk moment (ISBN 9789074123112) Dit boek bevat ruim 1200 wijze, geestige en inspirerende citaten over uiteenlopende onderwerpen. U kunt ze voor uzelf en voor anderen gebruiken als spiegel, wegwijzer of inspiratiebron. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95