Boeken over spiritualiteit

 • Marjanne Huising boeken
  Marjanne Huising - De heilige buxusmoeder en 33 andere levensbomen

  In veel oude culturen speelden bomen een belangrijke rol, bijvoorbeeld als heler, raadgever, beschermer of poort tot andere werelden. Delen van bomen dienden als krachtvoorwerp, orakelbescherming of remedie. Ook nu kunnen bomen veel voor ons persoonlijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Vergeet niet te leven!

  'Vergeet niet te leven'is een pleidooi van Anselm Grün: durf risico's te nemen en verken het onbekende. Dit zegt hij tegen mensen die het gevoel hebben dat het leven aan hen voorbijgaat. Jonge mensen, die bang zijn om fouten te maken, of oudere mensen, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Janis Heaphy Durham boeken
  Janis Heaphy Durham - De hand op de spiegel

  De succesvolle Janis Heaphy Durham werkt als journalist. Haar man overlijdt in 2004 aan kanker. Er gebeuren onverklaarbare dingen: lichten gaan aan en uit, deuren gaan vanzelf open en dicht. Janis wijt het aan haar verdriet en zoekt er niks achter. Maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mallika Chopra boeken
  Mallika Chopra - Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie

  Mallika Chopra moest op zoek naar een leven met intentie, want ze liep vast. Als echtgenote, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer leidde ze een druk leven. Ze zorgde daardoor niet goed voor zichzelf en verloor de diepe betekenis van het leven uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Doreen Virtue, Melissa Virtue boeken
  Doreen Virtue, Melissa Virtue - Engelen in je dromen

  In Engelen in je dromen bespreken Doreen en haar schoondochter Melissa Virtue waar dromen vandaan komen, hoe je ze kunt interpreteren en welke boodschappen we ontvangen in onze dromen. Als je droomt zijn engelen beter in staat om met jou te communiceren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Shakti Gawain, Gina Vucci boeken
  Shakti Gawain, Gina Vucci - Lef in de liefde

  Lef in de liefde, handboek voor gezonde relaties van bestsellerauteur Shakti Gawain en Gina Vucci is een krachtige gids voor alle relaties. Iedereen die bereid is om te werken aan meer bewustzijn en persoonlijke groei heeft baat bij Lef in de Liefde. Shakti… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Voluit leven

  In Voluit leven neemt Anselm Grün je mee naar de ziel, waar zich een stiltecentrum bevindt in de hectiek van alledag. Het zwaartepunt van je leven ligt niet in uiterlijke zekerheden, en ook niet in andere mensen. In je eigen innerlijk vindt je leven de rust… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Marthe van der Noordaa boeken
  Marthe van der Noordaa - Een schat aan Liefde

  In EEN SCHAT AAN LIEFDE vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Susanne Hühn boeken
  Susanne Hühn - Ik ben je moeder niet

  Met Ik ben je moeder niet, loskomen van ouder-kindrelaties van Susanne Hühn neem je de regie over je liefdesrelaties weer in eigen hand. Iedereen merkt wel eens dat een partner oude patronen oproept, waardoor je in een kind- of ouderrol schiet. Voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Deepak Chopra boeken
  Deepak Chopra - De toekomst van God

  Hoe kunnen we ervaren dat God even betrouwbaar is als een brood of de zonsopgang, en dus ons vertrouwen waard? God heeft in onze westerse wereld veel terrein verloren. Ook religieus extremisme doet hem geen goed. Deepak Chopra springt in de bres voor God,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Schoonheid ervaren

  Bestsellerauteur Anselm Grün toont zich in zijn nieuwe boek 'Schoonheid ervaren' van een heel persoonlijke kant. Hij vertelt hoe schoonheid een nieuwe dimensie aan zijn spiritualiteit toevoegt. Volgens Anselm Grün ontdek je de kracht van schoonheid in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Olga Leever, Idelette Otten boeken
  Olga Leever, Idelette Otten - Vasten

  Olga Leever en Idelette Otten: Vasten - de kunst van geven en loslatenVeertig dagen geen wijn drinken of tv kijken, niet op Facebook, tijd inruimen voor bezinning en overdenking: tijdens het vasten kiezen mensen ervoor een tijdje af te zien van dingen die het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Saskia de Jong, Paul Anzion boeken
  Saskia de Jong, Paul Anzion - Troosten

  TroostenBronnen van bemoedigingTroost heeft in zijn oorspronkelijke betekenis te maken met saamhorigheid, betrouwbaarheid, trouw. Wie wil troosten, moet betrouwbaar zijn. Dat is heel iets anders dan tranen drogen en bemoedigen. Als je wordt getroffen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ciska Reer boeken
  Ciska Reer - Asha, kind van Atlantis

  Asha voelt meteen een enorme kracht haar lichaam binnenstromen. Ze wordt uit haar lichaam getrokken en komt terecht in een immens wit Licht. Zij ervaart de sfeer waar zij vandaan is gekomen voor ze in Atlantis is geboren. Zij ervaart de kracht die Atlantis in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Geert Crevits, Morya boeken
  Geert Crevits, Morya - Morya Kracht 3: Mens en maatschappij

  "Wanneer je de liefde in je werk plaatst, zal die liefde die erin zit reeds spreken van wat het uiteindelijk kan worden. Zelfs als je werk nog niet af is, draagt het reeds de schittering van die liefdevolle aandacht die je erin hebt gelegd. De kiem van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Otto Verschoof boeken
  Otto Verschoof - Ontdek de kracht van het anders waarnemen

  Ontsluier het geheim van de drieslag en ontdek niet alleen de kracht van het anders waarnemen maar ook een denkwijze die conflict mijdend blijkt te zijn, door gebruik te maken van maçonnieke symbolen. Verbaas je er over dat vrijmetselaars zelf daarvoor hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sara Minken boeken
  Sara Minken - De weg door De Kelken

  Dit boek helpt jou herinneren wat je waarlijk bent en wat jij hier komt doen. Het begeleidt jou bij het vrijwillig oppakken van jouw uitnodiging en het zelf gaan van jouw Weg door De Kelken, bij het wederom uitkomen in waarheid en het op Aarde uitvoeren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Annemiek Douw boeken
  Annemiek Douw - De 40 lagen van de ziel ontsluierd

  Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut ir Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde. Hierdoor merkte ze dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig ontwikkeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • John Musterd boeken
  John Musterd - Vingerlabyrintlopen

  Het klassieke labyrint met zeven wendingen kun je op vele manieren inzetten. Bijvoorbeeld voor meditatie, het verkrijgen van inzichten, loslaten van oud en beperkend gedrag, ontdekken van mogelijkheden en levensdoelen, vieren van mijlpalen, oefenen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Wie is Johanna?

  Als men tot het einde dit boek heeft gelezen, dan komen er een paar woorden naar boven. Maar ook het besef dat het leven daaruit niet bestaat. Wil men tot de verandering naar de Liefde komen via deze crisisjaren, dan moeten bepaalde woorden nimmer gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Kurt van Es boeken
  Kurt van Es - Op zoek naar het vierde huis

  Op zoek naar het Vierde Huis is een intens relaas over een zoektocht naar waarheid en zin in het leven, over liefde, eenzaamheid en loutering, waarbij het dagelijks bestaan en universele vragen steeds door elkaar heen lopen. Authentieke tijdsbeelden en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gerard Keizer boeken
  Gerard Keizer - Nevermind

  Nevermind is het inspirerende verhaal van Gerard keizer die als vastgoed handelaar een fortuin verdient, tot hij op een dag al zijn bezittingen verliest. Het is een zeer persoonlijk verhaal over Gerards strijd, emoties, angst, verdriet en uiteindelijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Jacqueline Voskuil boeken
  Jacqueline Voskuil - Dromen over de dood

  Jacqueline Voskuil laat in Dromen over de dood, en wat ze betekenen in je leven zien dat dromen over de dood niet angstig of onheilspellend hoeven zijn, maar juist gaan over je leven. Ze willen je met hun symboliek over de dood iets leren en gaan al helemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Annick van Damme boeken
  Annick van Damme - Tarot

  Tarot voor iedereen van Annick van Damme is een praktisch en inspirerend Ankertje dat je op een gemakkelijke en toegankelijke manier op weg helpt met de tarot. Je leert de tarotkaarten gebruiken als een krachtig instrument van transformatie en ontdekt een bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • M.J. Klop boeken
  M.J. Klop - Dromen en visioenen

  De wijze lessen van je meest innerlijke ik leggen je diepste geheimen bloot.Dagelijks komen er dromen en visioenen voorbij zonder dat we daar bewust wat mee doen, omdat we gewoonweg de kennis niet bezitten om de beelden om te zetten in gewone woorden. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95