Boeken over spiritualiteit

 • Ton Lathouwers boeken
  Ton Lathouwers - More Than Anyone Can Do - Zen Talks

  9789086596409Ton LathouwersMore than anyone can do. Zen talks220 pgs 24,95VU University Press'Praten werkt niet, want dat schept onmiddellijk plaatjes, mentale beelden die een eigen leven gaan leiden. (..) Zitten in zazen helpt niet. Koantraining helpt niet.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alice Vrebos boeken
  Alice Vrebos - Wouter en zijn hemelse vriend

  Wouter is een bijzondere kleuter. Hij is helderziend, hij heeft 'hemel-ogen' en kan daardoor zijn beschermengel Angelo zien en met hem spreken. Als hij slaapt wordt hij door zijn engel Angelo meegenomen op verschillende 'hemelreizen'. Angelo laat hem zo het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 121 getallen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het speciaal ontwikkelde getallensysteem is eenvoudig toe te passen op persoonlijke vragen via leggingen, of als open getaltrekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul de Blot boeken
  Paul de Blot - De mystiek van het zakendoen - Blot SJ, Paul de

  Dee Hock, de oprichter van de bekende Visa Card Company stelt drie vragen die hem bezig houden: - Waarom zijn onze politieke, commerciële en sociale instellingen steeds minder in staat om orde op zaken te stellen en tot fundamentele vernieuwing te komen? -… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Bert Daelemans boeken
  Bert Daelemans - Via crucis

  Een hedendaagse, bronzen kruisweg in het Duitse Sauerland vormde de inspiratie voor dit boek. De auteur, Bert Daelemans S.J., laat de lezer kennismaken met Jezus' laatste tocht zoals kunstenaar Werner Klenk die heeft afgebeeld. De teksten in Via Crucis helpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Naomi Albrechts boeken
  Naomi Albrechts - Jij

  Je eigen levensverhaal schrijven is nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpt dit boek je er ook mee. Met de rijke ervaringen van auteur Naomi Albrechts zul je merken hoe gemakkelijk dat gaat. Het schrijven van je eigen levensverhaal is belangrijk omdat je er veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Margaret J. Wheatley boeken
  Margaret J. Wheatley - Ver van huis: Nieuwe moed in deze dwaze wereld

  Hoe blijf je vol goede moed in een wereld die ver van huis is - ver van verbinding met elkaar, ver van ecologisch evenwicht? We worden opgeslokt door werkdruk, sociale druk en bureaucratische systemen, onze hoopvolle initiatieven tot verbetering worden te vaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jessica Lang boeken
  Jessica Lang - Deo volente

  "Ik ben Jessica Lang. Geboren met een Gave, waar ikontzettend Gezegend mee ben!Ik kan contact maken met "Het Licht", dus wat ik door magkrijgen is Zuiver en Sterk... Ik mag het Verleden, Hedenen Toekomst zien... Overledenen waarnemen en met zecommuniceren...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jean Verstraete boeken
  Jean Verstraete - Aan al mijn verwanten

  In dit boek lichten woorden en foto's een tip op van de wijsheid van het zweethutritueel. Met prachtige beelden en kleuren biedt het toegang met eenvoud en respect tot het mooie van deze ervaring. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Geert Crevits boeken
  Geert Crevits - In het licht van de volle maan Boek + cd Twaalf bezinningsteksten van MORYA + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

  In het licht van de volle maan (Boek + cd) Twaalf bezinningsteksten van MORYA + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits Morya zegt... "Het is belangrijk om rustig te durven zijn in jouw leven, om te onthaasten, om niet met alles en alles en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Geert Crevits boeken
  Geert Crevits - Volle maan inspiraties Boek + cd Twaalf bezinningsteksten van MORYA + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

  Volle maan inspiraties Boek + cd Twaalf bezinningsteksten van MORYA + cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits Morya zegt... "De innerlijke kant van jouw leven is heel belangrijk. Als je naar buiten gaat, naar de dingen toe, iedere dag, dan ben je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Paul de Blot boeken
  Paul de Blot - Ik heb een droom - Blot SJ, Paul de

  IK HEB EEN DROOM :: PAUL DE BLOT Vijf jaar lang was spiritualiteit op Nyenrode het onderwerp van de colleges van Paul de Blot op Nyenrode. Het begrip bleek vaak te abstract en zweverig voor het zakendoen. De vraag kwam op of hij het onderwerp concreter zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 41 thema's

  Dit boek is een echte aanrader als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden om contact te maken met je innerlijke stem, de werking van aanwezige energieën in en om ons heen en hoe je verbinding kunt maken met deze energieën. Het is een praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda Wormhoudt, Ineke Bergman, Ruud Borman boeken
  Linda Wormhoudt, Ineke Bergman, Ruud Borman - Heilige bronnen in de Lage Landen

  In 'Heilige bronnen in de Lage Landen' doen mensen verslag van hun zoektocht naar een of meer waterbronnen met enerzijds aandacht voor hun eigen ervaringen en anderzijds voor de (eventuele) historie en feitelijke situatie. In de algemene hoofdstukken valt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Marinus van den Berg boeken
  Marinus van den Berg - De vreugde van luisteren

  Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Christiane Berkvens-Stevelinck boeken
  Christiane Berkvens-Stevelinck - Een witte stok met gps

  Een beperking, van welke aard ook, maakt van je dagelijks leven een parcours met hindernissen. Dit parcours afleggen vereist niet alleen hulpstukken. Het is ook een spirituele tocht, ja zelfs een mogelijkheid om een eigen spiritualiteit te ontwikkelen. Leren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Voor, tijdens en na het aardse leven

  Dit boek beschrijft het voortleven in de hemelen en sferen na het aardse leven. carl Spall heeft als helderziende in die sferen kunnen kijken en van zijn gidsen uitleg gekregen over het voortleven. Hij beschrijft ook diverse consulten die hij als helderziende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Duivenvoorden boeken
  M. Duivenvoorden - Spoor van licht

  een wandeling door het hart van Amsterdam. Al kijkend en wandelend kan men iets ervaren van een diepere laag in de geschiedenis van Amsterdam. Amsterdam, de ruimhartige, de stad die al zo lang een grote verscheidenheid aan individuen en groeperingen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Neroli Duffy, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Neroli Duffy, Elizabeth Clare Prophet - Geboren willen worden

  Stel je voor je bent een ziel die wacht om geboren te worden – die geboren wil worden … Het lot van het ongeboren kind is een van de meest controversiële onderwerpen van onze tijd. Dit boek kijkt op een nieuwe manier naar deze kwestie, vanuit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Rene Stockman boeken
  Rene Stockman - Is uw liefde geloofwaardig?

  "God is liefde" is de kern van het mateloze gebod van de liefde. Het is de kern van de wederliefde die van ons gevraagd wordt. Br. René Stockman denkt in dit boek na over die mateloze liefde. Hij mediteert bij de Bijbelse openbaring die ons God als liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mark Rotsaert boeken
  Mark Rotsaert - Geestelijke onderscheiding

  In dit boek brengt Mark Rotsaert de lezer in contact met de geschriften van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïetenorde. In elk hoofdstuk wordt een tekst van Ignatius voorgesteld en becommentarieerd; soms zijn het meerdere teksten. De teksten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerry van der List, Tonny van Winssen boeken
  Gerry van der List, Tonny van Winssen - Hoe word ik gelukkig? Reisgids voor de spirituele wereld.

  Hoe word ik gelukkig? - Reisgids voor de spirituele wereld Gerry van der List Sinds 2002 heeft Gerry van der List voor Elsevier het geestelijk leven gevolgd in de rubriek Spiritueel. Daarin besteedt hij aandacht aan traditionele godsdiensten als jodendom,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harm Knoop boeken
  Harm Knoop - Leef je eigen mythe

  Religie is mythologie. Zit boordevol mythen.Anders dan het alledaagse spraak ons wil doen geloven, zijn mythen geen flauwekul. Mythen vertellen wijsheden en waarheden over de binnenkant van wie wij zijn. Over de ziel, de innerlijke werkelijkheid die ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • G.R. Maijnard boeken
  G.R. Maijnard - De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

  Onze vrije menselijke wil is lang niet zo vrij als wij weleens denken. Deze wil wordt veelal aan de wensen van onze lagere lichamen of voertuigen van bewustzijn onderworpen. Bepaalde handelingen en/of gewoontes die wij dagelijks als mens verrichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95