Boeken over spiritualiteit

 • Rachel Helmhout boeken
  Rachel Helmhout - Goudentijdskinderen

  Als klein meisje wist Rachel al, dat ze meer voelde en zag dan andere kinderen. Dat ze soms zo blij kon zijn, maar ook zo verdrietig en verlaten. En dat dat dan bijna niet uit te leggen was. Toen ze ouder was, begon ze te lezen over nieuwetijdskinderen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mario Borzic boeken
  Mario Borzic - Leven als dit

  De mens is verdwaald. Angst voor tekort is wat het leven van mensen beheerst. Materiële rijkdomstaat hoog op de agenda's van velen. Ook de meeste spirituele zoekers beseffen niet dat zij tijdens hun spirituele reis nog steeds op zoek zijn naar 'meer'.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John Grinder, Frank Pucelik boeken
  John Grinder, Frank Pucelik - Het hart van NLP

  Het hart van NLP van John Grinder en Frank Pucelik beschrijft de ontstaansgeschiedenis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). John Grinder en Frank Pucelik zijn de ''founding fathers' van NLP en vertellen in dit boek, samen met een aantal zelden genoemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Miguel Ruiz boeken
  Miguel Ruiz - Tolteekse meditaties

  Met 'Tolteekse meditaties, leven met aandacht' van Don Miguel Ruiz Jr. ben je een half jaar lang voorzien van een dagelijkse portie inspiratie in de vorm van een korte, krachtige Tolteekse meditatie. Don Miguel Ruiz Jr. geeft je inspiratie, koestering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Susanne Hühn boeken
  Susanne Hühn - Ik ben je moeder niet

  Met Ik ben je moeder niet, loskomen van ouder-kindrelaties van Susanne Hühn neem je de regie over je liefdesrelaties weer in eigen hand. Iedereen merkt wel eens dat een partner oude patronen oproept, waardoor je in een kind- of ouderrol schiet. Voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Ptolemey Tompkins, Tyler Beddoes boeken
  Ptolemey Tompkins, Tyler Beddoes - Engelen bestaan

  Engelen bestaan van Ptolomy Tompkins levert het definitieve bewijs: engelen bestaan en ze spelen een verrassende rol in ons leven. In samenwerking met Tyler Beddoes, een van de agenten die aanwezig was bij de miraculeuze redding van baby Lilly na een tragisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Steffany Barton boeken
  Steffany Barton - Contact met dierbaren na zelfdoding

  Contact met dierbaren na zelfdoding, een troostrijk boek voor nabestaanden van Steffany Barton helpt nabestaanden zoeken naar antwoorden. Nabestaanden blijven achter met een groot gemis en worstelen bijna altijd met de vraag of de dood voorkomen had kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hans Stolp boeken
  Hans Stolp - Wat mijn hart je zeggen wil

  Hans Stolp voegt met Wat mijn hart je zeggen wil weer een pareltje toe aan zijn oeuvre. In deze prachtige (cadeau)bundel zijn zijn mooiste gedichten verzameld. Hans Stolp is een taalvirtuoos, in ogenschijnlijk eenvoudige taal weet hij feilloos de juiste snaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Matthew McKay boeken
  Matthew McKay - Het leven van onze doden

  Het leven van onze doden, in contact met dierbaren van Matthew McKay is een verkenning van het verlies van een kind en het leven na de dood. Na het verlies van een dierbare ga je bijna automatisch aan de slag met grote levensvragen als 'is er leven na de dood'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marianne Williamson boeken
  Marianne Williamson - Troostrijke tranen

  Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • William A. Richards boeken
  William A. Richards - Psychedelica als bron van heling

  'Psychedelica als bron van heling, ervaringsverhalen en belangrijke doorbraken' van William A. Richards is een van de belangrijkste boeken op het gebied van complementaire geneeswijzen dat de afgelopen tijd is verschenen. Wetenschapper William Richards doet al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Elly Clabbers boeken
  Elly Clabbers - Ziekte als geneesmiddel

  Elly Clabbers voegt met haar boek 'Ziekte als geneesmiddel - Heling volgens een Cursus in wonderen' een prachtig boek toe aan de lijn rondom 'Een cursus in wonderen' van Uitgeverij AnkhHermes. De diagnose kanker leidde bij Elly Clabbers tot serieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hillie Kuipers boeken
  Hillie Kuipers - Terug naar Samos

  Hillie Kuipers ontdekte bij haar eerste bezoek aan het Griekse eiland Samos, dat ze levensechte visioenen kreeg van het eiland en de tempel van Hera. Het bracht haar in verwarring en ze durfde er eerst met niemand over te praten. Toen bleek dat haar visioenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Incky van Zanten boeken
  Incky van Zanten - De witte vogel

  Dit boek vertelt een prachtig liefdesverhaal over twee mensen die het niet gegeven is om in dit leven samen te komen in een relatie, ondanks hun diepe liefde voor elkaar. Na zijn overlijden neemt de man vanuit de andere wereld contact op met de vrouw. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Dorien Hoogerheide boeken
  Dorien Hoogerheide - Verlicht je leven

  Je hoeft niet eens uit je stoel op te staan om al een aardverschuiving teweeg te brengen in het energetisch systeem. Door gedachtekracht kan je namelijk intenties uitspreken die de aarde in één keer kunnen omvormen tot paradijs.In Verlicht je Leven spreekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Wilma ter Mull boeken
  Wilma ter Mull - Het verleden met zijn invloed in het heden

  Wat bepaalt de politieke denkrichting van Wilders? Welke factoren zijn van invloed op de toename van dementie en overgewicht? Waarom beëindigde Volkert van der Graaf het leven van Pim Fortuyn? Waardoor wordt de Nederlandse euthanasiewet nog altijd als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jacqueline Verhaegh boeken
  Jacqueline Verhaegh - Ik zie ik zie wat jij niet ziet

  Het boek 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet', gaat over hoogsensitiviteit, paranormale begaafdheid en hoe je daar je voordeel mee kan doen. Het is een positief geschreven boek voor kinderen van 9 tot 16 jaar. Voor ouders, begeleiders, hulpverleners en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Igor Eeckhaut boeken
  Igor Eeckhaut - Talen van de dageraad

  Eén van de grootste enigma's aller tijden, waar zowel religie als wetenschap sinds het begin der tijden in betrokken zijn, is de zoektocht naar de zin van ons bestaan, en hoe we dit inzicht kunnen gebruiken om onze levenservaringen bewust te sturen. Religies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Sigrid Karssens boeken
  Sigrid Karssens - Hemels aarden

  Sigrid Karssens beschrijft in dit boek haar weg in het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Zij doet dat met steun van haar begeleiders, de lichtwereld en met behulp van de Healing Artsremedies. Tijdens uittredingen in de nacht en heldere waarnemingen overdag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Christien Boosten boeken
  Christien Boosten - Scheppen in liefde

  'Scheppen in Liefde' neemt je mee op levensreis, bezien vanuit mijn doorleefde waarnemingen en ervaringen. De wijze van schouwen naar het leven nodigt je uit om verbinding te maken met de eigen innerlijke wereld en jezelf helemaal te leren kennen en aanvaarden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • H. . Kuipers boeken
  H. . Kuipers - Kèlenòh

  Kèlenòh moet als jong meisje haar geliefde familie en vrienden op Samos verlaten en wordt naar Karnak in Egypte gebracht om voorbereid te worden op de grote taak die haar wacht. Hogepriester Yufaa wijdt haar in in de wereld van de oude wijsheid. In het begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Christian Rebisse boeken
  Christian Rebisse - De Rozekruisers Geschiedenis en Mysteriën

  De Rozekruisers Orde, die vaak werd beschouwd als een geheim genootschap, is een van de meest raadselachtige inwijdende bewegingen. Dit boek beschrijft de mysteries rond haar oorsprong en probeert het Rosicrucianisme in de geschiedenis te situeren door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Ria Verdurmen boeken
  Ria Verdurmen - Er loopt een Engel op uw pad

  Als kind dingen aanvoelen is moeilijk. Als volwassene leren ermee om te gaan is een levensopdracht. Soms mag je als doorgeefluik fungeren en boodschappen optekenen, rechtstreeks uit de bron. Maar er zijn ook verhalen die een indruk geven over de persoon die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - Persoonlijke verlossing

  In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je lijden door vele illusies. Een specifieke illusie is die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sara Minken boeken
  Sara Minken - De weg door De Kelken

  Dit boek helpt jou herinneren wat je waarlijk bent en wat jij hier komt doen. Het begeleidt jou bij het vrijwillig oppakken van jouw uitnodiging en het zelf gaan van jouw Weg door De Kelken, bij het wederom uitkomen in waarheid en het op Aarde uitvoeren van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00