Boeken over spiritualiteit

 • Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet - Strategieën van Licht en Duisternis

  De strategieën van duisternis die gebruikt werden om de val van de gouden tijdperken op Lemurië en Atlantis te veroorzaken, waren zeer succesvol. Zo succesvol zelfs, dat de krachten van de duisternis geen nieuwe strategieën hebben hoeven te ontwikkelen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Olette Luitwieler boeken
  Olette Luitwieler - De levensdroom

  We dromen ons leven, we leven in een droom die we werkelijkheid noemen. Maar als we wakker worden: wow! Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. En wees gewaarschuwd: dit boek zal je verstand frustreren, je ik bedreigen, weerstand en ontkenning oproepen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien met 53 stuART kaarten

  Dit boek van Jeannette is een werkboek waarin u voor iedere week de kleur-energie in de "week" kunt leggen. Het Brits adellijke huis Stuart uit Schotland verenigde Engeland en Schotland tot een koninkrijk. Jeannette Stuart verenigd via dit boek uw hoofd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin - De Maria Magdalena Code

  De Maria Magdalena Code 978 90 807478 8 3 Mede door ?De Da Vinci Code? heeft de mensheid Maria Magdalena in de afgelopen jaren weer, als gelijkwaardig partner van Jezus, omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • L. van Loon boeken
  L. van Loon - Dolende zielen worden gered

  Dit vijfde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes heeft als centraal thema die zielen die ?verloren' lijken, maar vooral zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand. Ze zijn niet verloren of verdwaald, want hun gids weet immers waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jed McKenna boeken
  Jed McKenna - Spel zonder einde

  'Het is wat het is, zegt men, maar is dat wel zo?'Jed McKenna's nieuwe boek is wederom een juweel. Ondanks de afwijkende vorm (een toneelstuk) past het wonderwel bij zijn vorige boeken, al was het alleen maar omdat hij ook nu weer meer vragen teniet doet dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Elvira van Rijn boeken
  Elvira van Rijn - Maya wijsheid voor je levensreis

  Hoe zou het zijn als je naar je leven kijkt alsof het een grote reis is. Met je rugzak vol verlangens en wensen ga je op pad. Je hebt er ook mooie cadeaus in zitten om onderweg uit te delen. Je wilt van alles beleven, ervaren en ontdekken. Geen idee waar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Dorien Hoogerheide boeken
  Dorien Hoogerheide - Verlicht je leven

  Je hoeft niet eens uit je stoel op te staan om al een aardverschuiving teweeg te brengen in het energetisch systeem. Door gedachtekracht kan je namelijk intenties uitspreken die de aarde in één keer kunnen omvormen tot paradijs.In Verlicht je Leven spreekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

  7 gouden inzichten voor innerlijk geluk Geluk komt niet van buitenaf, je zult het zelf moeten doen! Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harm Wagenmakers boeken
  Harm Wagenmakers - Lichter leven

  De hele dag staan wij onder invloed van stress. Op het werk, in het verkeer en thuis. Stress is één van de belangrijkste veroorzakers van ziektes in deze tijd, en vaak moeilijk te bestrijden. De geleide meditaties in dit boekje (met cd) kunnen je helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Miguel Ruiz boeken
  Miguel Ruiz - Tolteekse meditaties

  Met 'Tolteekse meditaties, leven met aandacht' van Don Miguel Ruiz Jr. ben je een half jaar lang voorzien van een dagelijkse portie inspiratie in de vorm van een korte, krachtige Tolteekse meditatie. Don Miguel Ruiz Jr. geeft je inspiratie, koestering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Annick van Damme boeken
  Annick van Damme - Tarot

  Tarot voor iedereen van Annick van Damme is een praktisch en inspirerend Ankertje dat je op een gemakkelijke en toegankelijke manier op weg helpt met de tarot. Je leert de tarotkaarten gebruiken als een krachtig instrument van transformatie en ontdekt een bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Schoonheid ervaren

  Bestsellerauteur Anselm Grün toont zich in zijn nieuwe boek 'Schoonheid ervaren' van een heel persoonlijke kant. Hij vertelt hoe schoonheid een nieuwe dimensie aan zijn spiritualiteit toevoegt. Volgens Anselm Grün ontdek je de kracht van schoonheid in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Steffany Barton boeken
  Steffany Barton - Contact met dierbaren na zelfdoding

  Contact met dierbaren na zelfdoding, een troostrijk boek voor nabestaanden van Steffany Barton helpt nabestaanden zoeken naar antwoorden. Nabestaanden blijven achter met een groot gemis en worstelen bijna altijd met de vraag of de dood voorkomen had kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marinus van den Berg, Wim Huijser boeken
  Marinus van den Berg, Wim Huijser - Levenspaden

  Marinus van den Berg en Wim Huijser delen een voorliefde voor wandelen en voor het lezen van literatuur. In 'Levenspaden' overdenken ze om beurten wat de betekenis is van deze twee activiteiten - voor hen persoonlijk, maar ook in universele zin. Een hoofdthema… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Matthew McKay boeken
  Matthew McKay - Het leven van onze doden

  Het leven van onze doden, in contact met dierbaren van Matthew McKay is een verkenning van het verlies van een kind en het leven na de dood. Na het verlies van een dierbare ga je bijna automatisch aan de slag met grote levensvragen als 'is er leven na de dood'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Omgaan met conflicten

  Monnik en therapeut Anselm Grün stelt in Omgaan met conflicten dat waar mensen samenleven en -werken conflicten onvermijdelijk zijn. Lastig, maar in een conflict komt ook positieve energie vrij, die reinigend en verzoenend kan werken. Volgens Grün moeten we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anselm Grün, Petra Altmann boeken
  Anselm Grün, Petra Altmann - Rust en regelmaat

  Petra Altmann is journaliste. Zij bezocht Anselm Grün in zijn klooster om te zien hoe de monniken erin slagen om elke dag stilte, rust en regelmaat te vinden. In een boeiende dialoog ervaar je wat je uit het leven in het klooster kunt leren voor het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Irene van Gent boeken
  Irene van Gent - Geluk in 8 koppen thee

  "There is no way to happiness, happiness is the way" - Buddha Toen Irene van Gent op 30-jarige leeftijd op reis ging, was de quote van Buddha een herinnering aan het idee dat geluk niet van buiten komt, maar van binnen zit. Toch was ze tijdens haar verblijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemiek Douw boeken
  Annemiek Douw - De 40 lagen van de ziel ontsluierd

  Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut ir Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde. Hierdoor merkte ze dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig ontwikkeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elizabeth Clare Prophet boeken
  Elizabeth Clare Prophet - Ontdek de kracht van je hogere zelf

  Uit de reeks: Gidsen voor praktische spiritualiteitOmhels de verrukking van je Hogere ZelfOntdek de kracht van je Hogere Zelf beschrijft eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met de Geest te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Eten als een Franse non

  Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen. Uitgangspunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Louise Hay, Mona Lisa Schulz boeken
  Louise Hay, Mona Lisa Schulz - Heel je geest

  Het langverwachte vervolg op Alles komt goed van Louise Hay en Mona Lisa Schulz Velen worstelen met hoe gelukkig te blijven en focus te houden in een wereld die steeds complexer wordt. Hoe blijven we scherp, hoe houden we gemoedstoestand stabiel en hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cathelijne Filippo boeken
  Cathelijne Filippo - Engelen op je pad

  Leer contact met de engelen te leggen en dit contact te verdiepen. De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen.Leer contact met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • J.C. Amberchele boeken
  J.C. Amberchele - Opengebroken

  Het nieuwe boek van J.C. Amberchele is een verzameling bespiegelingen en observaties over zijn leven vóór en na zijn arrestatie en gevangenzetting in een Maximum Security Prison in het zuiden van de V.S. Tijdens zijn detentie kwam hij in aanraking met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95