Boeken over spiritualiteit

 • F. Tathagata boeken
  F. Tathagata - Zijn

  ZIJNFlorian TathagataDit is een boek over het leven en de overtuigingen die ons scheiden van de enige tijd en plaats waar het leven te vinden is, overtuigingen die ons verhinderen gewoon maar te zijn.De gesprekken die het uitgangspunt vormen voor dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven boeken
  C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven - Eenvoudig verbonden

  De laatste jaren verandert ons natuurlijk milieu op allerlei manieren. De langzaam voortschrijdende klimaatverandering is daar een voorbeeld van. We kunnen dat opvartten als een bedreiging. Vanuit een ander perspectief maken die veranderingen juist zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • S. Sevenhuijsen boeken
  S. Sevenhuijsen - De glimlach van de sirene

  Mythische helden, groteske monsters, raadselachtige sfinxen en antieke goden en godinnen bevolken de Renaissance Tuinen van Bomarzo, in het grensgebied van Toscane, Umbrië en Lazio. Maar het was de grote meermin aan het eind van de route die in de zomer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • S. Schoonderwoerd boeken
  S. Schoonderwoerd - Een christen op satsang

  De auteur van dit boek was jarenlang op zoek naar de waarheid. De christelijke boodschap van liefde sprak hem erg aan, maar hij bleef worstelen met de letterlijke interpretatie van verschillende beelden uit de Bijbel. Geloof en twijfel wisselden elkaar af.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Een zaaier ging uit

  Een zaaier ging uit is een diepgaande studie over de parabels van Jezus. De auteur gaat in op de taal van de parabels en de context waarin zij zijn ontstaan, en onderzoekt de geheimenissen van elf parabels. Het vertellen van parabels ofwel 'gelijkenissen', was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hanneke Korteweg-Frankhuisen boeken
  Hanneke Korteweg-Frankhuisen - Een vrouwelijke weg van vervulling

  Hanneke heeft met 'Een vrouwelijke weg van vervulling'een vervolg geschreven op haar succesvolle boek 'Geest en drift'(6e druk). Zij schrijft in haar prikkelende stijl onder andere over vraagstukken: hoe je vanuit je vrouwelijke kwaliteiten in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ton van der Stap boeken
  Ton van der Stap - In een ander licht

  Ton van der Stap (1934-2009) was schilder, publicist en vertaler. In een ander licht biedt een selectie uit zijn talrijke columns, artikelen, lezingen en preken.Ton van der Stap schreef over gewone dingen, zó gewoon, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,25
 • Kathleen Ann Milner boeken
  Kathleen Ann Milner - Een Sjamaan worden

  Kathleen Ann Milner werd geboren met helende en paranormale gaven. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren.Verander je manier van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Richard Kleijnen boeken
  Richard Kleijnen - Het vierde niveau

  Johannes vindt het zo mooi, dat hij het met ons wel moet delen. Hij vroeg zich namelijk af waarom hij bestond. Hoe hij de beste mens kon worden die hij kon zijn. Door oude en nieuwe inzichten ontdekte hij dat het er niet om gaat wat zijn eindbestemming is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - Een cirkel van leven

  Een kleurrijke gedachtencirkel die het jaar rond, op elke dag, een verrassend venster opent naar het leven. Voor dit boek geldt wat Jeanne zelf zegt: 'Een geschreven boek is een buiten het eigen lichaam functionerend hart van de schrijver.' (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ad Oostendorp boeken
  Ad Oostendorp - Jij

  Dit boekje gaat over jou.Alleen omdat het niet duidelijk is wie of wat je bent, kan jij je identificeren met wat je niet bent: een 'ikje', ego, persoon, lichaam, denken, voelen, of met wat je zegt of doet. Veel mensen hebben dit tegenwoordig al ingezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Lisette Schuitemaker boeken
  Lisette Schuitemaker - Allicht

  Aan wat je in het leven overkomt, is niet veel te doen. Aan hoe jij erop reageert, wel. Dat maakt alle verschil. Lisette Schuitemaker heeft als interviewer, tekstschrijver, werkgever, bestuurder, tante, healer en coach honderden gesprekken gevoerd. Steeds is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit voltooid verleden tijd

  Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit voltooid verleden tijd, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Tim van der Vliet boeken
  Tim van der Vliet - Open je ogen

  In Open je ogen laat Tim van der Vliet aan de hand van vijf simpele stappen zien dat we geen kasten vol dikke boeken hoeven te lezen om met onze ogen open te leven of spiritueel wakker te worden. Het kan makkelijker en het kan sneller. Tims boodschap is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alice Vrebos boeken
  Alice Vrebos - Wouter en zijn hemelse vriend

  Wouter is een bijzondere kleuter. Hij is helderziend, hij heeft 'hemel-ogen' en kan daardoor zijn beschermengel Angelo zien en met hem spreken. Als hij slaapt wordt hij door zijn engel Angelo meegenomen op verschillende 'hemelreizen'. Angelo laat hem zo het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Naomi Albrechts boeken
  Naomi Albrechts - Jij

  Je eigen levensverhaal schrijven is nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpt dit boek je er ook mee. Met de rijke ervaringen van auteur Naomi Albrechts zul je merken hoe gemakkelijk dat gaat. Het schrijven van je eigen levensverhaal is belangrijk omdat je er veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jessica Lang boeken
  Jessica Lang - Deo volente

  "Ik ben Jessica Lang. Geboren met een Gave, waar ikontzettend Gezegend mee ben!Ik kan contact maken met "Het Licht", dus wat ik door magkrijgen is Zuiver en Sterk... Ik mag het Verleden, Hedenen Toekomst zien... Overledenen waarnemen en met zecommuniceren...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jean Verstraete boeken
  Jean Verstraete - Aan al mijn verwanten

  In dit boek lichten woorden en foto's een tip op van de wijsheid van het zweethutritueel. Met prachtige beelden en kleuren biedt het toegang met eenvoud en respect tot het mooie van deze ervaring. (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Christiane Berkvens-Stevelinck boeken
  Christiane Berkvens-Stevelinck - Een witte stok met gps

  Een beperking, van welke aard ook, maakt van je dagelijks leven een parcours met hindernissen. Dit parcours afleggen vereist niet alleen hulpstukken. Het is ook een spirituele tocht, ja zelfs een mogelijkheid om een eigen spiritualiteit te ontwikkelen. Leren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Voor, tijdens en na het aardse leven

  Dit boek beschrijft het voortleven in de hemelen en sferen na het aardse leven. carl Spall heeft als helderziende in die sferen kunnen kijken en van zijn gidsen uitleg gekregen over het voortleven. Hij beschrijft ook diverse consulten die hij als helderziende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Duivenvoorden boeken
  M. Duivenvoorden - Spoor van licht

  een wandeling door het hart van Amsterdam. Al kijkend en wandelend kan men iets ervaren van een diepere laag in de geschiedenis van Amsterdam. Amsterdam, de ruimhartige, de stad die al zo lang een grote verscheidenheid aan individuen en groeperingen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Neroli Duffy, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Neroli Duffy, Elizabeth Clare Prophet - Geboren willen worden

  Stel je voor je bent een ziel die wacht om geboren te worden – die geboren wil worden … Het lot van het ongeboren kind is een van de meest controversiële onderwerpen van onze tijd. Dit boek kijkt op een nieuwe manier naar deze kwestie, vanuit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Rene Stockman boeken
  Rene Stockman - Is uw liefde geloofwaardig?

  "God is liefde" is de kern van het mateloze gebod van de liefde. Het is de kern van de wederliefde die van ons gevraagd wordt. Br. René Stockman denkt in dit boek na over die mateloze liefde. Hij mediteert bij de Bijbelse openbaring die ons God als liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mark Rotsaert boeken
  Mark Rotsaert - Geestelijke onderscheiding

  In dit boek brengt Mark Rotsaert de lezer in contact met de geschriften van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïetenorde. In elk hoofdstuk wordt een tekst van Ignatius voorgesteld en becommentarieerd; soms zijn het meerdere teksten. De teksten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • G.R. Maijnard boeken
  G.R. Maijnard - De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

  Onze vrije menselijke wil is lang niet zo vrij als wij weleens denken. Deze wil wordt veelal aan de wensen van onze lagere lichamen of voertuigen van bewustzijn onderworpen. Bepaalde handelingen en/of gewoontes die wij dagelijks als mens verrichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00