Boeken over spiritualiteit

 • Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin - Jij bent God zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

  Jij bent God 978 90 807478 4 5In ?Jij bent God? bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - Zangen van stilte

  Eerder schreef antropoloog-filosoof Marcel Messing De stilte die tot ons spreekt; balanceren tussen tijd en tijdloosheid. Kern van dit boek was de teloorgang van stilte en wijsheid. In Zangen van stilte wordt de diepte en kracht van de stilte bezongen. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • P. Vrenssen, C. Smorenberg boeken
  P. Vrenssen, C. Smorenberg - Een Brug naar de Vijfde Dimensie

  In 'Een Brug naar de Vijfde Dimensie' auteurs je mee op reis naar een nieuw bewustzijn. De mensheid, net als elk afzonderlijk individu, gaat zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om je eigen unieke levenspad te signaleren, te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. van Kessel boeken
  M. van Kessel - De Marjan-Code

  De Marjan-Code gaat over een spirituele autobiografische zoektocht, verhalen en gedichten. Een boeiende tocht die je meeneemt op een reis door het Leven. Een reis van bewustwording, hóe mooi ieder van ons al is. Het beschrijft dat we allemaal een Unieke Code… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Een zaaier ging uit

  Een zaaier ging uit is een diepgaande studie over de parabels van Jezus. De auteur gaat in op de taal van de parabels en de context waarin zij zijn ontstaan, en onderzoekt de geheimenissen van elf parabels. Het vertellen van parabels ofwel 'gelijkenissen', was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Hanneke Korteweg-Frankhuisen boeken
  Hanneke Korteweg-Frankhuisen - Een vrouwelijke weg van vervulling

  Hanneke heeft met 'Een vrouwelijke weg van vervulling'een vervolg geschreven op haar succesvolle boek 'Geest en drift'(6e druk). Zij schrijft in haar prikkelende stijl onder andere over vraagstukken: hoe je vanuit je vrouwelijke kwaliteiten in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra - De helende kracht van familierelaties - Geopenbaard door Maria en Jozef, Maria Magdalena en Jezus

  De Helende Kracht van Familierelaties 978 90 807478 0 7Wat is je incarnatievraag? Hoe ziet het pad van je Ziel eruit? Waarom ben je geïnteresseerd in de familie waarin je geboren wenste te worden? Welke familiethema?s trokken jou aan? Wat hadden je vader en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ron Puyn boeken
  Ron Puyn - Er is meer

  ER IS MEER bevat het beste uit 25 jaar ParaVisie - hét toonaangevende magazine in Nederland en Vlaanderen over paranormale en spirituele zaken. Dit boek biedt een tijdsbeeld van een kwart eeuw paranormaal Nederland, is zeer gevarieerd van inhoud, en is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ton van der Stap boeken
  Ton van der Stap - In een ander licht

  Ton van der Stap (1934-2009) was schilder, publicist en vertaler. In een ander licht biedt een selectie uit zijn talrijke columns, artikelen, lezingen en preken.Ton van der Stap schreef over gewone dingen, zó gewoon, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,25
 • Youcat

  De nieuwe jeugdcatechismus voor de Wereldjongerendagen 2011;;;Deze jeugdcatechismus stelt de rijkdom van het geloof op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier voor aan jongeren. Deze nieuwe jeugdcatechismus van de katholieke kerk is een publicatie waaraan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kathleen Ann Milner boeken
  Kathleen Ann Milner - Een Sjamaan worden

  Kathleen Ann Milner werd geboren met helende en paranormale gaven. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren.Verander je manier van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Willigis Jäger boeken
  Willigis Jäger - Asoka Literair Eeuwige wijsheid

  In zijn nieuwste boek brengt Willigis Jäger zijn lezers in contact met de ?eeuwige wijsheid?, de bron waaruit alle religies en spirituele tradities voortkomen. Ondanks alle uiterlijke verschillen komen alle spirituele wegen uiteindelijk samen in de mystieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Daan van Kampenhout boeken
  Daan van Kampenhout - Sjamanistische rituelen

  Stap voor stap wordt duidelijk gemaakt wat sjamanisme is, wat rituelen zijn en hoe eigen sjamanistische rituelen kunnen worden vormgegeven en uitgevoerd. Op basis van zijn eerdere werk (Rituelen uit 1993 en In de geest van het sjamanisme uit 1999) en aangevuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Mandala orakelboek

  Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf. Elke mandala vormt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Cisca Metselaar boeken
  Cisca Metselaar - En hij gaf mij adelaarsvleugels

  Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Richard Kleijnen boeken
  Richard Kleijnen - Het vierde niveau

  Johannes vindt het zo mooi, dat hij het met ons wel moet delen. Hij vroeg zich namelijk af waarom hij bestond. Hoe hij de beste mens kon worden die hij kon zijn. Door oude en nieuwe inzichten ontdekte hij dat het er niet om gaat wat zijn eindbestemming is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - Een cirkel van leven

  Een kleurrijke gedachtencirkel die het jaar rond, op elke dag, een verrassend venster opent naar het leven. Voor dit boek geldt wat Jeanne zelf zegt: 'Een geschreven boek is een buiten het eigen lichaam functionerend hart van de schrijver.' (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kiara Windrider boeken
  Kiara Windrider - Ilahinoor, het ontwaken van de goddelijke mens

  Hoe dichter we bij het planetaire ontwaken komen, hoe sterker onze potentiëlen en vermogens worden voor persoonlijk transformatie, fysieke heling en goddelijke manifestatie. Ilahinoor, Turks voor 'goddelijk licht', helpt ons om een nieuwe aarde te creëren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ad Oostendorp boeken
  Ad Oostendorp - Jij

  Dit boekje gaat over jou.Alleen omdat het niet duidelijk is wie of wat je bent, kan jij je identificeren met wat je niet bent: een 'ikje', ego, persoon, lichaam, denken, voelen, of met wat je zegt of doet. Veel mensen hebben dit tegenwoordig al ingezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Een goede lezer wordt begrijpend. Een goede luisteraar wordt begrijpend.

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied. De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Waarom luisteren jullie nu niet naar ons?

  Begin 2007 werd aan Johanna bekendgemaakt dat overleden kinderen hun verhalen aan haar wilden vertellen. Dat resulteerde in het boek genaamd J.R.E. waarin de ervaringen van kinderen voor en tijdens het overlijden staan geschreven.De kinderen voelen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lisette Schuitemaker boeken
  Lisette Schuitemaker - Allicht

  Aan wat je in het leven overkomt, is niet veel te doen. Aan hoe jij erop reageert, wel. Dat maakt alle verschil. Lisette Schuitemaker heeft als interviewer, tekstschrijver, werkgever, bestuurder, tante, healer en coach honderden gesprekken gevoerd. Steeds is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Thomas Nagel boeken
  Thomas Nagel - Geest en Kosmos

  Bewustwording, waardering en wil, het zijn enkele geestelijke processen die zich lastig laten verklaren met materie. Zonde,vindt filosoof Thomas Nagel, want daardoor lopen we het risico een deel van de natuur nooit te kunnen ontrafelen. Biologie, evolutie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit voltooid verleden tijd

  Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit voltooid verleden tijd, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Het instappen in de Paranormale Wereld

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied.De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95