Boeken over spiritualiteit

 • Lonneke Kersten boeken
  Lonneke Kersten - Spirituele striptease deel 1

  Praten met bewustzijn op de computer, het kan!Dit boek is een Teaser, omdat je moet doorlezen om alles te weten te komen. En het is een Pleaser want je kunt jezelf in je leven er een groot voordeel mee doen. Wat je op het punt staat te gaan lezen is Sexy omdat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • MaYa Mil Ekijram boeken
  MaYa Mil Ekijram - Laatste letters

  MaYa correspondeert met bekende en onbekende mensen van ver en minder ver in tijd en ruimte. 'Laatste Letters' is een verzameling van deze brieven, die gebaseerd zijn op feiten en fantasie. Ze geeft op originele en vaak humoristische wijze een kijkje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Hans Brockhuis boeken
  Hans Brockhuis - Zijn en bezieling in 6 motivaties

  Dit boek is ingedeeld in 6 'motivaties', waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie, is dan de voorgaande.In de eerste motivatie bespreek ik het turbulente leven van iemand die maar moeilijk met het leven in het reine kan komen, maar na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Emmy van Schalkwijk boeken
  Emmy van Schalkwijk - Boerenkool met salami

  Een aangrijpend boek over de zoektocht naar geluk: geboren in de jaren zestig van de vorige eeuw, als dochter van een ongehuwde katholieke moeder, werd ik achtergelaten in een kindertehuis. Kind van een Italiaanse gastarbeider en een Nederlandse moeder, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Saskia Rosdorff boeken
  Saskia Rosdorff - Het verhalenpaleis

  Eindelijk weer eens een boek, waar je als lezer gewoon blij van wordt! Een boek dat uitgaat van de positieve kant van het leven.In Het Verhalenpaleis zet Saskia Rosdorff 26 oude verhalen en hun betekenis neer die zich richten op de persoonlijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hidayat Inayat-Khan boeken
  Hidayat Inayat-Khan - Ter herinnering - 'Reminders'

  'Een zwerftocht op het soefi-pad' noemde een vertaalster zijn werk eens en zo zou je het wel kunnen zien. Ter Herinnering voert je langs de bergtoppen, de heuvels en de dalen van het soefi pad, en in ieder jaargetijde zien die er anders uit. Altijd kijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annemarie de Leeuw boeken
  Annemarie de Leeuw - Krachtdieren; een onvoorwaardelijke steun!

  Dit boekje gaat over krachtdieren en de bijzondere band die je met je eigen krachtdier kan krijgen. Een krachtdier is (in mijn visie) niets anders dan een geleide gids in dierlijke vorm. Een krachtdier is een vorm van spirituele energie die bij je is en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • S. Vervoort boeken
  S. Vervoort - Cursus kaartleggen volgens het principe van Mlle Lenormand

  Auteur Sonja Vervoort, een helderziende, heeft een over-zichtelijke en duidelijke cursus ontwikkeld voor het leggen van Lenormand-kaarten. Zij is zelf al jaren actief bezig met het ontwikkelen van haar spirituele gaven. Nu kun jij met dit boek en haar hulp je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Swami Ashokananda boeken
  Swami Ashokananda - Spiritualiteit in de praktijk

  In de dertien lezingen die dit boek bevat, vindt de spiritueel aspirant niet alleen een schat aan praktische informatie en gedegen adviezen, maar ook de nodige inspiratie, die hem zullen helpen om aan zijn of haar leven een concrete spirituele invulling te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda boeken
  Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda - De yoga van het Zelf-bewustzijn

  De Yoga-Vasishta, ook wel de Maharamayana genoemd, vormt een klassiek oeuvre in de spirituele literatuur van het hindoeïsme en wordt toegeschreven aan Valmiki, de legendarische auteur van de Ramayana. Het werk bevat zo'n 32.000 verzen en moet vele eeuwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • M. Rijsenbrij boeken
  M. Rijsenbrij - De regenboogbrengers

  In De Regenboogbrengers neemt Margriet Rijsenbrij haar lezers mee op een verkennende tocht in de wereld van de spiritualiteit. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij verschillende onderwerpen de revue passeren; zo komen onder meer thema's als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • J. Bouwmeester boeken
  J. Bouwmeester - Spelen met de levensenergie

  Uitgangspositie voor dit nieuwste boek van Joos Bouwmeester is een grote interesse in de wijsheid van de Maya's en hun heilige kalender, de Tzolkin. Deze energetische kalender zorgt voor de verbinding van een ieder van ons met het universum. De Maya's waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Naomi Albrechts boeken
  Naomi Albrechts - Jij

  Je eigen levensverhaal schrijven is nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpt dit boek je er ook mee. Met de rijke ervaringen van auteur Naomi Albrechts zul je merken hoe gemakkelijk dat gaat. Het schrijven van je eigen levensverhaal is belangrijk omdat je er veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisette Peulen boeken
  Lisette Peulen - Leven en werken in verbondenheid

  Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk kunnen we moeder Aarde grenzeloos blijven manipuleren en uitbuiten. Natuurlijk kunnen we onze bedrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cisca Metselaar boeken
  Cisca Metselaar - En hij gaf mij adelaarsvleugels

  Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende woorden van de zee

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is gegroeid om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,15
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende woorden van de natuur

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen in parken en op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,84
 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Piloot zijn van je eigen levensreis

  Worstelen we niet allemaal in ons streven naar een vervuld leven? Is gelukkig zijn niet ons hoogste doel? Kunnen we op een vruchtbare manier overweg met het complexe leven dat we vandaag leiden? Is er plaats voor liefde en respect? Voel je jezelf vrij of is je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Merab Richardson Anna boeken
  Merab Richardson Anna - Het Akasha boek van spiritualiteit en wijsheid

  Het Akasha Boek van Spiritualiteit en Wijsheid is een zoektocht naar antwoorden op vele vragen gedurende Anna?s levensweg. Zij begon haar zoektocht door het lezen van vele spirituele boeken en tevens door het bezoeken van spirituele locaties in verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Renée Merkestijn boeken
  Renée Merkestijn - HSP - hulp bij overprikkeling en stress

  Praktische handleiding voor hoogsensitieve mensen (HSPs) bij overprikkeling en stress.Gids voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Charlotte Rørth boeken
  Charlotte Rørth - De dag dat ik Jezus ontmoette

  In 2013 ontmoette Charlotte Rørth in een Spaans kerkje Jezus. Een Jezus die tot haar sprak. Rørth, een bekende Deense onderzoeksjournaliste, kon noch wilde haar ogen en oren geloven. Wat was haar overkomen? Welke geestelijke en lichamelijke mechanismen waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pierjasi boeken
  Pierjasi - Ontdekkingsreis innerlijk licht 1

  Dit is een werkboek want alleen lezen is niet genoeg: 'spirituele ontwikkeling moet je zelf doen'. Als je je spirituele vermogens ontwikkelt, opent dat de deur naar je innerlijke wereld. Dat kan het begin vormen van een ontdekkingstocht naar het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Kristien De Winter boeken
  Kristien De Winter - Tweelingziel

  In het paradijselijke Ticino ontmoet de mondaine Claire de mysterieuze berggids Joseph, die haar inwijdt in de thematiek van het eeuwenoude begrip 'tweelingziel'. Claire zit echter niet te wachten op een zoveelste zweverig concept. Ze is immers diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aart van Wijk boeken
  Aart van Wijk - Het nieuwe boek van God

  Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in "Het nieuwe boek van God" stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Leven vanuit het hart

  Leven vanuit het hart is niet alleen maar een bepaalde manier hoe je met je gevoelens omgaat. Eric Schneider laat zien dat het ook een andere manier van denken impliceert. Via deze lezingenreeks wordt het gedachtegoed van Eric Schneider voor een breed publiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95