Boeken over spiritualiteit

 • Thomas F. Woolthuis boeken
  Thomas F. Woolthuis - Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

  Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Cisca Metselaar boeken
  Cisca Metselaar - En hij gaf mij adelaarsvleugels

  Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 121 getallen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het speciaal ontwikkelde getallensysteem is eenvoudig toe te passen op persoonlijke vragen via leggingen, of als open getaltrekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Een goede lezer wordt begrijpend. Een goede luisteraar wordt begrijpend.

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied. De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Waarom luisteren jullie nu niet naar ons?

  Begin 2007 werd aan Johanna bekendgemaakt dat overleden kinderen hun verhalen aan haar wilden vertellen. Dat resulteerde in het boek genaamd J.R.E. waarin de ervaringen van kinderen voor en tijdens het overlijden staan geschreven.De kinderen voelen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sine Doors boeken
  Sine Doors - De levensboom ontmoeten

  De meeste mensen streven naar gelukkig zijn, maar het leven bestaat meestal uit 'ups en downs'. Als we dat accepteren, doen we onze eerste stap naar innerlijke vrede.Dit boek spoort ons aan te luisteren naar ons diepste zelf, naar ons eigen hart en te zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward Tuheteru boeken
  Edward Tuheteru - Op weg naar mijn plek

  Een boek, een levensverhaal, een ander geluid. Een praktisch boek, omdat het suggesties bevat die het individu helpen zijn of haar leven vorm te geven. Dat kan op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied zijn. Uiteindelijk draait het erom hoe wij zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 16 stappen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het stappenplan is eenvoudig toe te passen en geeft een totaal inzicht in de betekenissen van de getallen uit de geboortedatum/naam. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - Geloven is je hart wenden

  Het monnikenleven is in Nederland nog steeds voor een groot deel verborgen achter mystieke gebruiken en gewoonten. De invloed van monniken in onze tijd lijkt uitgespeeld, maar hun werk in dienst van God is niet gering. Buitengewone toewijding en strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 41 thema's

  Dit boek is een echte aanrader als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden om contact te maken met je innerlijke stem, de werking van aanwezige energieën in en om ons heen en hoe je verbinding kunt maken met deze energieën. Het is een praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te dromen? En als dat gebeurd en we delen het met elkaar? In navolging van 'Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen' nu het tweede boekje met verhalen van mannen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lisette Peulen boeken
  Lisette Peulen - Leven en werken in verbondenheid

  Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk kunnen we moeder Aarde grenzeloos blijven manipuleren en uitbuiten. Natuurlijk kunnen we onze bedrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • P. Vrenssen, C. Smorenberg boeken
  P. Vrenssen, C. Smorenberg - Een Brug naar de Vijfde Dimensie

  In 'Een Brug naar de Vijfde Dimensie' auteurs je mee op reis naar een nieuw bewustzijn. De mensheid, net als elk afzonderlijk individu, gaat zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om je eigen unieke levenspad te signaleren, te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. van Kessel boeken
  M. van Kessel - De Marjan-Code

  De Marjan-Code gaat over een spirituele autobiografische zoektocht, verhalen en gedichten. Een boeiende tocht die je meeneemt op een reis door het Leven. Een reis van bewustwording, hóe mooi ieder van ons al is. Het beschrijft dat we allemaal een Unieke Code… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende woorden van de natuur

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen in parken en op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,80
 • Naomi Albrechts boeken
  Naomi Albrechts - Jij

  Je eigen levensverhaal schrijven is nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpt dit boek je er ook mee. Met de rijke ervaringen van auteur Naomi Albrechts zul je merken hoe gemakkelijk dat gaat. Het schrijven van je eigen levensverhaal is belangrijk omdat je er veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anninka Maasdijk boeken
  Anninka Maasdijk - Als je begrijpt wat ik voel

  In Als je begrijpt wat ik voel word je meegenomen in een andere kijk op rouwverwerking. Waar het verlies van onze dierbare overledenen niet gepaard hoeft te gaan met alleen verdriet. Als nabestaande wordt ieder op een natuurlijke wijze meegenomen in de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Maurits Hogo Dienske boeken
  Maurits Hogo Dienske - Zwijgen over stilte

  Zen beoefenen betekent evenwicht bewaren. Evenwicht tussen niets doen op een kussentje en liefdevol groente snijden. De aandacht naar binnen richten en van een landschap genieten. Bij je eigen ervaring blijven en een bestaande traditie volgen. Gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ad Oostendorp boeken
  Ad Oostendorp - Jij

  Dit boekje gaat over jou.Alleen omdat het niet duidelijk is wie of wat je bent, kan jij je identificeren met wat je niet bent: een 'ikje', ego, persoon, lichaam, denken, voelen, of met wat je zegt of doet. Veel mensen hebben dit tegenwoordig al ingezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - De vierde dimensie

  De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven. Wens, werkelijkheid en toeval… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Omnec Onec boeken
  Omnec Onec - De Venusiaanse trilogie

  Omnec Onec heeft met haar autobiografie inmiddels duizenden mensen geraakt en naar waardevolle inzichten geleid. Haar boeken zijn unieke getuigenverslagen van een hoger bewustzijn. De Venusiaanse Trilogie omvat de drie boeken die Omnec schreef: Van Venus kwam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Meister Eckhart boeken
  Meister Eckhart - Een weg van verstilling

  Meister Eckhart staat meer dan ooit in de belangstelling van veel zoekende mensen. Eckhart lezen is een proces doormaken waarbij je stilaan meer en meer durft loslaten wat zo veel eeuwen als onbetwijfelbare zekerheid werd verkondigd, maar als denken of als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Leven vanuit het hart

  Leven vanuit het hart is niet alleen maar een bepaalde manier hoe je met je gevoelens omgaat. Eric Schneider laat zien dat het ook een andere manier van denken impliceert. Via deze lezingenreeks wordt het gedachtegoed van Eric Schneider voor een breed publiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kris Gelaude boeken
  Kris Gelaude - Zonder woorden kan je niet

  Na "Voor wie woorden zoekt" reikt dit boek opnieuw inspiratie aan op uit te drukken wat in gewone taal niet zomaar uit te drukken valt. Want woorden om het mooiste, het innigste, het heiligste, maar ook het droevigste te omschrijven, moet je zoeken op de bodem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95