Boeken over spiritualiteit

 • Adriaan Bekman boeken
  Adriaan Bekman - Piloot zijn van je eigen levensreis

  Worstelen we niet allemaal in ons streven naar een vervuld leven? Is gelukkig zijn niet ons hoogste doel? Kunnen we op een vruchtbare manier overweg met het complexe leven dat we vandaag leiden? Is er plaats voor liefde en respect? Voel je jezelf vrij of is je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Aquila Clements boeken
  Aquila Clements - De dolenden

  Aquila Clements bespreekt in haar boek de interactie tussen het ego en de ziel. Ze geeft dit weer in het persoonlijke verhaal van Thecla. Thecla is een eenzame jonge vrouw die op reis is, meer nog naar zichzelf dan naar een specifieke bestemming. Fantasie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Hans Brockhuis boeken
  Hans Brockhuis - Zijn en bezieling in 6 motivaties

  Dit boek is ingedeeld in 6 'motivaties', waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie, is dan de voorgaande.In de eerste motivatie bespreek ik het turbulente leven van iemand die maar moeilijk met het leven in het reine kan komen, maar na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Emmy van Schalkwijk boeken
  Emmy van Schalkwijk - Boerenkool met salami

  Een aangrijpend boek over de zoektocht naar geluk: geboren in de jaren zestig van de vorige eeuw, als dochter van een ongehuwde katholieke moeder, werd ik achtergelaten in een kindertehuis. Kind van een Italiaanse gastarbeider en een Nederlandse moeder, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Saskia Rosdorff boeken
  Saskia Rosdorff - Het verhalenpaleis

  Eindelijk weer eens een boek, waar je als lezer gewoon blij van wordt! Een boek dat uitgaat van de positieve kant van het leven.In Het Verhalenpaleis zet Saskia Rosdorff 26 oude verhalen en hun betekenis neer die zich richten op de persoonlijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hidayat Inayat-Khan boeken
  Hidayat Inayat-Khan - Ter herinnering - 'Reminders'

  'Een zwerftocht op het soefi-pad' noemde een vertaalster zijn werk eens en zo zou je het wel kunnen zien. Ter Herinnering voert je langs de bergtoppen, de heuvels en de dalen van het soefi pad, en in ieder jaargetijde zien die er anders uit. Altijd kijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annemarie de Leeuw boeken
  Annemarie de Leeuw - Krachtdieren; een onvoorwaardelijke steun!

  Dit boekje gaat over krachtdieren en de bijzondere band die je met je eigen krachtdier kan krijgen. Een krachtdier is (in mijn visie) niets anders dan een geleide gids in dierlijke vorm. Een krachtdier is een vorm van spirituele energie die bij je is en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • S. Vervoort boeken
  S. Vervoort - Cursus kaartleggen volgens het principe van Mlle Lenormand

  Auteur Sonja Vervoort, een helderziende, heeft een over-zichtelijke en duidelijke cursus ontwikkeld voor het leggen van Lenormand-kaarten. Zij is zelf al jaren actief bezig met het ontwikkelen van haar spirituele gaven. Nu kun jij met dit boek en haar hulp je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Swami Ashokananda boeken
  Swami Ashokananda - Spiritualiteit in de praktijk

  In de dertien lezingen die dit boek bevat, vindt de spiritueel aspirant niet alleen een schat aan praktische informatie en gedegen adviezen, maar ook de nodige inspiratie, die hem zullen helpen om aan zijn of haar leven een concrete spirituele invulling te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda boeken
  Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda - De yoga van het Zelf-bewustzijn

  De Yoga-Vasishta, ook wel de Maharamayana genoemd, vormt een klassiek oeuvre in de spirituele literatuur van het hindoeïsme en wordt toegeschreven aan Valmiki, de legendarische auteur van de Ramayana. Het werk bevat zo'n 32.000 verzen en moet vele eeuwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • M. Rijsenbrij boeken
  M. Rijsenbrij - De regenboogbrengers

  In De Regenboogbrengers neemt Margriet Rijsenbrij haar lezers mee op een verkennende tocht in de wereld van de spiritualiteit. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij verschillende onderwerpen de revue passeren; zo komen onder meer thema's als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • J. Bouwmeester boeken
  J. Bouwmeester - Spelen met de levensenergie

  Uitgangspositie voor dit nieuwste boek van Joos Bouwmeester is een grote interesse in de wijsheid van de Maya's en hun heilige kalender, de Tzolkin. Deze energetische kalender zorgt voor de verbinding van een ieder van ons met het universum. De Maya's waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • M. van Kessel boeken
  M. van Kessel - De Marjan-Code

  De Marjan-Code gaat over een spirituele autobiografische zoektocht, verhalen en gedichten. Een boeiende tocht die je meeneemt op een reis door het Leven. Een reis van bewustwording, hóe mooi ieder van ons al is. Het beschrijft dat we allemaal een Unieke Code… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Sine Doors boeken
  Sine Doors - De levensboom ontmoeten

  De meeste mensen streven naar gelukkig zijn, maar het leven bestaat meestal uit 'ups en downs'. Als we dat accepteren, doen we onze eerste stap naar innerlijke vrede.Dit boek spoort ons aan te luisteren naar ons diepste zelf, naar ons eigen hart en te zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward Tuheteru boeken
  Edward Tuheteru - Op weg naar mijn plek

  Een boek, een levensverhaal, een ander geluid. Een praktisch boek, omdat het suggesties bevat die het individu helpen zijn of haar leven vorm te geven. Dat kan op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied zijn. Uiteindelijk draait het erom hoe wij zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 16 stappen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het stappenplan is eenvoudig toe te passen en geeft een totaal inzicht in de betekenissen van de getallen uit de geboortedatum/naam. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - Geloven is je hart wenden

  Het monnikenleven is in Nederland nog steeds voor een groot deel verborgen achter mystieke gebruiken en gewoonten. De invloed van monniken in onze tijd lijkt uitgespeeld, maar hun werk in dienst van God is niet gering. Buitengewone toewijding en strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Het instappen in de paranormale wereld

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied.De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende woorden van de zee

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is gegroeid om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,10
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Een goede lezer wordt begrijpend. Een goede luisteraar wordt begrijpend.

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied. De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Waarom luisteren jullie nu niet naar ons?

  Begin 2007 werd aan Johanna bekendgemaakt dat overleden kinderen hun verhalen aan haar wilden vertellen. Dat resulteerde in het boek genaamd J.R.E. waarin de ervaringen van kinderen voor en tijdens het overlijden staan geschreven.De kinderen voelen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 41 thema's

  Dit boek is een echte aanrader als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden om contact te maken met je innerlijke stem, de werking van aanwezige energieën in en om ons heen en hoe je verbinding kunt maken met deze energieën. Het is een praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te dromen? En als dat gebeurd en we delen het met elkaar? In navolging van 'Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen' nu het tweede boekje met verhalen van mannen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende woorden van de natuur

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen in parken en op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,80