Boeken over spiritualiteit

 • Lilian Ferru, Chin May Liem boeken
  Lilian Ferru, Chin May Liem - Tienduizend kusjes

  Wat doe je als je partner door het noodlot wordt getroffen? Twee stoere sportieve mannen zijn aangedaan door hersenletsel, met afasie en beperkingen tot gevolg. Econoom Paul door een CVA. Geluidsman Geert Poelgeest raakt na een ernstig fietsongeluk in een coma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tanis Helliwell boeken
  Tanis Helliwell - Hybriden

  In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Op zoek naar de hemel

  Een spirituele reis door drie landen Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • L. van Loon boeken
  L. van Loon - U wordt gedragen door Liefde

  Dit is alweer het vierde boek van Loes van Loon en haar trouwe steun en toeverlaat Hebenes, haar gids. En dit boek is weer heel anders dan de voorgaande boeken, hoewel er natuurlijk ook dieper wordt ingegaan op de stof die reeds is behandeld in de vorige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • B. Marciniak boeken
  B. Marciniak - Pad van Kracht

  Aarde maakt op dit moment een tumultueuze bewustzijnstransformatie door; velen vragen zich af wat ze met deze nieuwe kennis zullen doen. De keuzes die we nú maken, zullen de loop van gebeurtenissen bepalen die complexer en ontzagwekkender zijn dan we ons nu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Hans Korteweg boeken
  Hans Korteweg - Sta op en ga

  Een commentaar op het boek Jona Met illustraties van Eveline WeijlandHet boek Jona is een van de kortste boeken uit de Bijbel, maar ook een die het meest tot de verbeelding spreekt. Het is een boek dat niet onder hoedje te vangen is. Joodse leraren,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W.J. van de Wetering boeken
  W.J. van de Wetering - Enneagram code gekraakt

  Willem Jan van de Wetering is Enneagramdes-kundige en auteur van talloze boeken op het gebied van zelfontwikkeling. Hij begeleidt velemensen waaronder bekende Nederlanders. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde, een opleiding tot therapeut en/of coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • B. Hand Clow boeken
  B. Hand Clow - De alchemie van negen dimensies

  In 1995 ontving Barbara Hand Clow van de Pleiadische godin Satya een verbazingwekkend relaas over de negen dimensies van het menselijk bewustzijn, dat zij opnam in het ook bij ons verschenen boek Het Pleiadisch Plan. Na meer dan 10 jaar studie en onderzoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • A. Bancroft boeken
  A. Bancroft - Woorden van Boeddha

  WOORDEN VAN BOEDDHAUIT ORIGINELE BRONNENDit boek bevat de kern van Boeddha's leer in zijn eigen woorden, zoals opgeschreven door zijn vroege leerlingen. Als bron zijn o.a. veel van de oudst bekende teksten gebruikt, ooit geschreven in het Pali, een inmiddels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elizabeth Clare Prophet boeken
  Elizabeth Clare Prophet - Ontdek de kracht van je hogere zelf

  Uit de reeks: Gidsen voor praktische spiritualiteitOmhels de verrukking van je Hogere ZelfOntdek de kracht van je Hogere Zelf beschrijft eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met de Geest te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mark L. Prophet boeken
  Mark L. Prophet - Het antwoord dat je zoekt, ligt binnenin je

  In Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je verweeft Mark Prophet anekdoten uit het leven van alledag met universele waarheden, en creëert hiermee een diepgaande en toch plezierige gids voor spirituele groei.Mark Prophet, een van de grootste spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • F. Tathagata boeken
  F. Tathagata - Zijn

  ZIJNFlorian TathagataDit is een boek over het leven en de overtuigingen die ons scheiden van de enige tijd en plaats waar het leven te vinden is, overtuigingen die ons verhinderen gewoon maar te zijn.De gesprekken die het uitgangspunt vormen voor dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • W. Dych boeken
  W. Dych - Anthony de Mello - een bloemlezing

  ANTHONY DE MELLOANTHONY DE MELLO (1931-1987) combineerde de wijsheid van het oosten met die van het westen en gebruikte veel verhalen en parabels uit beide tradities om zijn toehoorders en lezers op de aanwezigheid van God, of bewustzijn, te wijzen. Maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven boeken
  C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven - Eenvoudig verbonden

  De laatste jaren verandert ons natuurlijk milieu op allerlei manieren. De langzaam voortschrijdende klimaatverandering is daar een voorbeeld van. We kunnen dat opvartten als een bedreiging. Vanuit een ander perspectief maken die veranderingen juist zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - De weg naar geluk

  Inspirerend cadeauboekje Prachtige tekst voor iedereen die licht zoekt in deze donkere tijden De weg naar geluk is geen lange weg geen weg die ergens begint of eindigt geen afstand die belopen wordt geen pad dat wordt gegaan geen tocht naar vreemde landen geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Angel boeken
  Angel - Houd het maar voor mogelijk ! - Communiceren met andere levensvormen

  'Houd het maar voor mogelijk!' voert je mee in de wereld van andere bewustzijnsvormen en dimensies van leven, zoals de natuur, natuurwezens, walvissen en dolfijnen. De schrijfster Angel deelt haar ervaringen in het contact met hen en beschrijft hun verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • L. van Loon boeken
  L. van Loon - Dolende zielen worden gered

  Dit vijfde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes heeft als centraal thema die zielen die ?verloren' lijken, maar vooral zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand. Ze zijn niet verloren of verdwaald, want hun gids weet immers waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • S. Sevenhuijsen boeken
  S. Sevenhuijsen - De glimlach van de sirene

  Mythische helden, groteske monsters, raadselachtige sfinxen en antieke goden en godinnen bevolken de Renaissance Tuinen van Bomarzo, in het grensgebied van Toscane, Umbrië en Lazio. Maar het was de grote meermin aan het eind van de route die in de zomer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Over de vriendschap

  In een tijd waarin relaties snel verbroken worden, gaat de auteur in op de essentie van vriendschap. Mensen kruisen elkaars pad, verwachten van alles van elkaar, experimenteren met relaties, hopen op genegenheid, huiselijkheid of seks, maar hebben weinig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • S. Schoonderwoerd boeken
  S. Schoonderwoerd - Een christen op satsang

  De auteur van dit boek was jarenlang op zoek naar de waarheid. De christelijke boodschap van liefde sprak hem erg aan, maar hij bleef worstelen met de letterlijke interpretatie van verschillende beelden uit de Bijbel. Geloof en twijfel wisselden elkaar af.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin - Jij bent God zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

  Jij bent God 978 90 807478 4 5In ?Jij bent God? bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - Zangen van stilte

  Eerder schreef antropoloog-filosoof Marcel Messing De stilte die tot ons spreekt; balanceren tussen tijd en tijdloosheid. Kern van dit boek was de teloorgang van stilte en wijsheid. In Zangen van stilte wordt de diepte en kracht van de stilte bezongen. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • P. Vrenssen, C. Smorenberg boeken
  P. Vrenssen, C. Smorenberg - Een Brug naar de Vijfde Dimensie

  In 'Een Brug naar de Vijfde Dimensie' auteurs je mee op reis naar een nieuw bewustzijn. De mensheid, net als elk afzonderlijk individu, gaat zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om je eigen unieke levenspad te signaleren, te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. van Kessel boeken
  M. van Kessel - De Marjan-Code

  De Marjan-Code gaat over een spirituele autobiografische zoektocht, verhalen en gedichten. Een boeiende tocht die je meeneemt op een reis door het Leven. Een reis van bewustwording, hóe mooi ieder van ons al is. Het beschrijft dat we allemaal een Unieke Code… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Een zaaier ging uit

  Een zaaier ging uit is een diepgaande studie over de parabels van Jezus. De auteur gaat in op de taal van de parabels en de context waarin zij zijn ontstaan, en onderzoekt de geheimenissen van elf parabels. Het vertellen van parabels ofwel 'gelijkenissen', was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95