Boeken over spiritualiteit

 • Alan Watts boeken
  Alan Watts - Gelukkiger dan je denkt

  Boeken over geluk gaan vooral over het veranderen van je omstandigheden of van jezelf. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. Wel vertelt hij in zijn prikkelende stijl vol humor over een gemoedstoestand die totale acceptatie wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Bridget G Michaels boeken
  Bridget G Michaels - Harmonie

  Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. Hoe je als kind, puber, vrouw, partner, kortom in je drukke bestaan opnieuw balans weet te vinden. Hoe jij en jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Anitsa Kronenberg boeken
  Anitsa Kronenberg - Ayesha

  Dit boek gaat over de levens van een hond en een mens. Hun diepe band reikt verder dan je voor mogelijk houdt. Omdat de hond problematisch gedrag vertoont gaat haar mens, ze is therapeute, aan de slag om dit te verhelpen. Ze doet dit door talloze helingen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Henk Groen boeken
  Henk Groen - Alles verandert, behalve...

  De schrijver wilde allereerst zelf kennis maken met de oorsprong van drie belangrijke levensbeschouwingen: Boeddhisme, Christendom en Islam en hun initiators: Gautama Boeddha, Jezus Christus en Mohammed. Dank zij Wikipedia en andere bronnen heeft hij zo veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gert Veltkamp boeken
  Gert Veltkamp - HET MYSTERIE VAN 16 JUNI

  Het Mysterie Van 16 Juni is een boek over het leven van een mens. Het zou het leven van u en mij kunnen zijn. Het begint en eindigt in het Paradijs maar de weg daartussen kent vele hoogte- en dieptepunten. De engel met het heen en weer zwaaiende, brandende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ankie Hettema-Pieterse boeken
  Ankie Hettema-Pieterse - De Paradijsvogel en andere mythische dieren

  • Prachtig geïllustreerd hardcover-boek. Elk mysteriedier is voorzien van een abstracte aquarel en kleine pentekening. • 22 mysteriedieren zijn op een poëtische manier beschreven. Onderverdeeld in 2 keer 3 thema’s: woord, verbinding, licht /… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Paul Spapens boeken
  Paul Spapens - Maria, de moeder van iedereen

  Paul spapens Maria, de moeder van iedereen Pelgrimsplaatsen in Nederland, België en Duitsland Maria, de moeder voor alle mensen... Terwijl de ontkerkelijking van Nederland niet te stuiten lijkt, neemt de belangstelling voor Maria juist toe. Maria is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Renate van der Knaap boeken
  Renate van der Knaap - Duik dieper in Yoga

  Na het succesvolle boek van Yin tot Yang - het complete yoga werkboek verschijnt binnenkort Duik dieper in yoga - van Yin tot Yang. Dit verdiepende boek is een aantrekkelijke mix van de positieve invloeden van yoga, het 8-voudig yoga pad, de 13 chakra’s,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Mayke Peters boeken
  Mayke Peters - Voelen dat het klopt

  Als het leven je klemzet, komen vaak de vragen over het leven zelf. Waarom gebeurt dit? Waarom ik? Waarom nu? Hoe moet ik verder? Allemaal vragen die te maken hebben met jouw betekenis. In ‘Voelen dat het klopt’ beschrijft Mayke Peters hoe het kijken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henk Remmerswaal boeken
  Henk Remmerswaal - De kunst van het ont-moeten

  De kunst van het ont-moeten Met een voorwoord van Han van den Boogaard ‘Ik denk, dus ik ben in de war.’ (Tao van Poeh) Toegespitst op vele aspecten van het leven geeft Henk Remmerswaal in ruim 50 heldere beschouwingen en dialogen inzicht in de manier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Huguette Jurriaanse, Felicia Dekkers boeken
  Huguette Jurriaanse, Felicia Dekkers - Pelgrimeren met de H Birgitta van Zweden

  Huguette Jurriaanse & Felicia Dekkers Pelgrimeren met de H. Birgitta van Zweden Reizen om stíl te staan Birgitta Birgersdotter was een rijke edelvrouw, echtgenote en moeder, maar ook zeer religieus bevlogen. Na de dood van haar man krijgt ze visioenen, o.a.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • John G. Neihardt boeken
  John G. Neihardt - Zwarte Eland spreekt

  Zwarte Eland (1863-1950) was de laatste grote ziener en medicijnman van de Oglala-Sioux. Zijn authentieke levensverhaal is opgetekend in Zwarte Eland spreekt. Het magische visioen dat hem al op bijzonder jeugdige leeftijd werd geopenbaard speelt hierin een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Timothy Zuiverloon boeken
  Timothy Zuiverloon - Impulse Measurement

  Elk individu is uniek met zijn of haar eigen talent, deze ontdekken en uitdragen geeft inhoud aan het leven. Dat betekent je diepere zelf durven te verkennen, zodat het talentontwikkelingsproces aanwakkert. Elke handeling gaat gepaard met een verzameling… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Ton Roumen boeken
  Ton Roumen - Omarm jezelf

  Ton roumen Omarm jezelf De weg van angst naar liefde Omarm jezelf als je angstig, onveilig of eenzaam bent. Dat is de simpele boodschap van dit boek. Dit antwoord reiken religieuze tradities al eeuwenlang aan als een hoopvolle handreiking voor de opheffing van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • A.E.J. Kaal boeken
  A.E.J. Kaal - Het leven van Nelle

  10 juni 2018: dat is de dag waarop Nelle Duininck 80 jaar geworden zou zijn. Helaas is zij vijf jaar daarvoor overleden. In dit boek blik ik terug op haar leven en put uit mijn herinneringen om aldus in kaart te brengen wat de 43 jaar, die ons huwelijk heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Ken Wilber boeken
  Ken Wilber - Integrale meditatie

  Integrale meditatie Mindfulness als pad naar groei, ontwaken en voluit leven Ken Wilber Ken Wilber introduceert een meditatietechniek gebaseerd op zijn baanbrekende Integrale Theorie. Hij combineert de aloude paden van meditatie en mindfulness met moderne… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,90
 • Kim Michaels boeken
  Kim Michaels - Help de Geascendeerde Meesters oorlog te stoppen

  Een werkboek voor diegenen die werkelijk vrede willen brengen. Heb je het gevoel dat er lang genoeg oorlog op deze planeet is geweest, maar weet je niet wat je hier aan kunt doen? Dit boek legt uit dat wij mensen niet de macht hebben om oorlog te stoppen, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Saskia Van Aubel boeken
  Saskia Van Aubel - De heks van Aubel

  ‘over het algemeen echter wordt in de patriarchaal, monotheistisch-mannelijke en naar abstractie tenderende ontwikkeling van het christendom de vrouwelijke wijsheidsfiguur van de Godin onttroond en onderdrukt. Het is dan ook daar waar het katholisme de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Joy Ligteringen & Azar boeken
  Joy Ligteringen & Azar - De kunst van helen

  Niemand wil ziek worden. Niemand verlangt naar ontslag of een ongeval. Ieder mens heeft de bedoeling om gelukkig te zijn. Toch slagen weinigen er in om in een constante staat van gezondheid, welbevinden en geluk te verkeren. Waar ligt de oorzaak? Welke rol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,15
 • Jim van der Heijden boeken
  Jim van der Heijden - Het kleine bijna-bij-de-dood boekje

  Wat beleven mensen in een bijna-doodervaring? Hoe verwerken zij hun ervaringen? Wat moeten familie, vrienden en professionals weten? Hoe ontstaat een BDE? Wat leren de BD-verhalen ons? Door middel van verhalen en meningen over deze echter dan echte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jacques Vos, Jos van der Leur boeken
  Jacques Vos, Jos van der Leur - De appel is weer barstig

  De lieve vrede maakt meer kapot dan ons lief is. Schuld is in de ogen van de auteurs van ‘De appel is weer barstig’ een miskend thema. Dit terwijl het menselijk tekort - in de vorm van schuld - van alle tijden is en in alle culturen voor komt. Schuld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Thea Terlouw boeken
  Thea Terlouw - De Heelkamers

  Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door leed. Ieder van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige levens. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma's worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Jean- -Jacques Charbonier boeken
  Jean- -Jacques Charbonier - Is er leven na de dood?

  Is er leven na de dood? Het is een vraag die de mensheid al eeuwenlang fascineert. Een duidelijk antwoord dat ons kan geruststellen, lijkt er niet te zijn. Niemand kan immers met absolute zekerheid zeggen wat er gebeurt nadat we zijn gestorven. Of zijn er toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Ik blijf aan je zijde

  Anselm Grün Ik blijf aan je zijde Stervenden begeleiden, intenser leven Bij het stervensproces van een vertrouwde en geliefde medemens ervaren we vaak een gevoel van hulpeloosheid. Afscheid nemen is voor mensen een beproeving, zowel voor de persoon die moet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Silver Van Lohuizen boeken
  Silver Van Lohuizen - Bewust Mens-zijn

  Het is tijd om te kiezen voor groei, voor de volgende dimensie op ons pad! Een dimensie waarin we de kracht van eenvoud, eenheid en de natuurlijke ritmes van het leven weer gaan herkennen én erkennen als de essentiële basis voor gezond en bewust leven. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50