Boeken over spiritualiteit

 • Thomas Nagel boeken
  Thomas Nagel - Geest en Kosmos

  Bewustwording, waardering en wil, het zijn enkele geestelijke processen die zich lastig laten verklaren met materie. Zonde,vindt filosoof Thomas Nagel, want daardoor lopen we het risico een deel van de natuur nooit te kunnen ontrafelen. Biologie, evolutie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit voltooid verleden tijd

  Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit voltooid verleden tijd, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Het instappen in de Paranormale Wereld

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied.De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Tijn Touber boeken
  Tijn Touber - Yogi power

  Toen Swami Vivekananda in 1893 als vertegenwoordiger van India het Parliament of the World s Religions in Chicago toesprak, was dat voor veel westerlingen de eerste keer dat ze oog in oog stonden met een echte yogi. De indruk die hij maakte, was verpletterend.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miguel Ruiz boeken
  Miguel Ruiz - Tolteekse meditaties

  Met 'Tolteekse meditaties, leven met aandacht' van Don Miguel Ruiz Jr. ben je een half jaar lang voorzien van een dagelijkse portie inspiratie in de vorm van een korte, krachtige Tolteekse meditatie. Don Miguel Ruiz Jr. geeft je inspiratie, koestering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Panache Desai boeken
  Panache Desai - Ontdek je Soul Signature

  'Ontdek je Soul Signature' is het eerste boek van de jonge en inspirerende Panache Desai. 'Ontdek je Soul Signature' bevat een 33-dagenplan dat je leert om negatieve emoties te accepteren zonder ertegen te vechten. Elke dag focust op een andere emotie en geeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Maria Kanjana devi Lakoena boeken
  Maria Kanjana devi Lakoena - Gevleugeld hart

  Leven met engelen en elfen... Gevleugeld Hart is een "diamant" met vele facetten: helende meditaties, Engelenboodschappen, natuur-poëzie, wonderverhalen en praktische gevleugelde levenstips. Hier ervaar je hoe Engelen je in elke omstandigheid nabij zijn: ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Louise L. Hay, David Kessler boeken
  Louise L. Hay, David Kessler - Je kunt je hart helen

  Hoop en licht na rouw en verliesBestsellerauteur Louise Hay en rouwexpert David Kessler bundelen hun kennis en kunde op het gebied van het helen van verdriet.Je leert je gevoelens te doorleven en met compassie terug te kijken naar mooie momenten. Je kunt je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Janny Post boeken
  Janny Post - Door de vensters van God

  De honderden graancirkels die via Robbert in zijn directe omgeving zijn gevormd, evenals duizenden zichtbare fenomenen zijn onverklaarbaar. Hij maakte duizenden bijzondere foto's van overledenen, buitenaardsen, ufo's, overleden koningen en heiligen. Appels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Joop Roelofs boeken
  Joop Roelofs - Spiritueel bestaan

  Joop Roelofs heeft met zijn opgedane ervaring in bedrijfsleven; scholing en management de 'Oude Waarheid' op een begrijpelijke- en overzichtelijke wijze duidelijk gemaakt. Hij beleeft het als de 'Heilige Techniek' van ons bestaan, wat belangrijk bijdraagt aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - Van denken naar voelen 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

  7 gouden inzichten voor innerlijk geluk Geluk komt niet van buitenaf, je zult het zelf moeten doen! Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Helena Struik, Fred Teunissen boeken
  Helena Struik, Fred Teunissen - Een hemels avontuur. Leven en werken met de Akasha Kronieken

  Er bestaat een onmetelijk kosmisch geheugenveld, ook wel de Akasha Kronieken genoemd. Dit veld is - anders dan lange tijd werd aangenomen - snel en eenvoudig toegankelijk voor iedereen. Dit klinkt ongelooflijk, maar in 'Een hemels avontuur' beschrijven de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ina Custers-van Bergen boeken
  Ina Custers-van Bergen - Het mysterie van de zee

  Het Mysterie van de Zee Handleiding om over water te leren lopen. Als journalist Jason Adams een vreemde ring vindt, begint voor hem een bijzondere zoektocht die dieper gaat dan hij ooit kon dromen... Maar misschien zijn het juist die droombeelden die de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Isabella Sophia boeken
  Isabella Sophia - Zielsverbinding tweede deel: Op weg naar licht

  Het is onze essentie die in ons wacht om verlost te worden, tegelijkertijd verlangend en angstig, verwrongen geraakt en boos. Deze essentie creëert onze werkelijkheid vanuit deze verwrongen staat en spiegelt ons zo in het leven terug wat binnenin verborgen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jan Hoeberichts boeken
  Jan Hoeberichts - Zien zoals God ziet

  In Zien zoals God ziet gaat Jan Hoeberichts in op de levenservaringen van Franciscus en zijn broeders. Die vormen de basis voor zijn originele en open spiritualiteit, waarin de heropbouw van een vervallen samenleving een wezenlijk element vormt. De broeders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Francois Drouilly boeken
  Francois Drouilly - Onzichtbaar kiemt het zaad

  Bij het wakker worden zien mensen dat het landschap om hen heen veranderd is: ontwortelde bomen, omvergewaaide muren en ingestorte kerktorens. Het is de situatie van de kerk na de storm van de Franse Revolutie. Maar gelovigen ontdekken dat de Geest blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jeroen Jeroense, Theo Overduin boeken
  Jeroen Jeroense, Theo Overduin - Nieuw heilig

  Gesprekken met 17 bekende Nederlanders en Vlamingen over het heilige in hun leven en in deze tijd."Het heilige weet nog steeds mensen in beweging te zetten. De speurtocht van Jeroen Jeroense en Theo Overduin reikt ons woorden aan: taal om het heilige te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Ian Graham boeken
  Ian Graham - Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder

  "Er is niets wonderbaarlijks aan een wonder. Een wonder isniet meer dan een bijproduct dat zich voordoet wanneer despirituele wetten vrijelijk mogen bewegen in de ruimte die wordtverschaft door een vertrouwend hart en een open geest."Met een flinke dosis humor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maurice Hermans boeken
  Maurice Hermans - Altijd zal ik van je houden

  Een warm eerbetoon van Maurice Hermans aan zijn vader Toon Iedere dag met mijn vader in het theater was een genot. Ik leerde er zijn vak. Hij leerde me zijn levensstijl. Zijn positivisme. Zijn liefde voor het leven. Ooit zei mijn vader me: 'Als je een boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marion Lang boeken
  Marion Lang - EMDR

  In EMDR, de meest effectieve traumatherapie omschrijft Marion Lang alle aspecten van deze verbluffend effectieve, kortdurende methode om traumatische gebeurtenissen als een ongeluk, overval of verlies te verwerken. EMDR (Eye Movement Desensitization… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Charlie Morley boeken
  Charlie Morley - Lucide nachten

  Lucide nachten van Charlie Morley is een heel praktisch en enthousiasmerend boek dat laat zien hoe je je leven kunnen verrijken met het oefenen van bewust dromen. Met tips en technieken, voorbeelden en ervaringen om 'lucide' te worden in je dromen. Uniek is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Aad Persoon boeken
  Aad Persoon - Gids tussen Kosmos en Aarde

  In dit boek staan inzichten die rechtstreeks uit de Kosmos komen en niet alledaags zijn. Naast mediumschap, helderziendheid, paragnost en paranormaal therapeut, bezit ik sinds medio 2014 ook de eigenschap PARA/TRANCE MEDIUM. Door deze gaven en met de hulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Enzo Bianchi boeken
  Enzo Bianchi - Nieuwe stijlen van evangelisatie

  De 'nieuwe evangelisatie' van het christelijk Europa was een belangrijk objectief van het pontificaat van paus Johannes-Paulus II. In vele lokale kerken is men al decennia lang op zoek naar pastorale wegen om die nieuwe evangelisatie mogelijk te maken. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Enzo Bianchi boeken
  Enzo Bianchi - In vrijheid en uit liefde

  Paus Franciscus heeft 2015 uitgeroepen tot het jaar van het Godgewijde leven. Naar aanleiding hiervan wil Enzo Bianchi de waarde van het religieuze leven in de Kerk toelichten en beschrijven. Wie de weg van de radicale navolging van Christus wil gaan wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Doornroosje en de apocalyps

  De woorden Apocalyps en Eindtijd zijn de laatste jaren steeds vaker te horen in het publieke, journalistieke en religieuze debat. Zo wordt de islamitische terreurorganisatie IS geïnspireerd door de gedachte dat zij een belangrijke taak te vervullen hebben in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00