Boeken over spiritualiteit

 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward Tuheteru boeken
  Edward Tuheteru - Op weg naar mijn PLEK

  Een boek, een levensverhaal, een ander geluid. Een praktisch boek, omdat het suggesties bevat die het individu helpen zijn of haar leven vorm te geven. Dat kan op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied zijn. Uiteindelijk draait het erom hoe wij zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 16 stappen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het stappenplan is eenvoudig toe te passen en geeft een totaal inzicht in de betekenissen van de getallen uit de geboortedatum/naam. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kakuzo Okakura boeken
  Kakuzo Okakura - Het boek van de thee

  Al meer dan een eeuw vormt Het Boek van de thee een uiterst fijnzinnige introductie tot het Aziatische leven en de filosofie. De geniale schrijver Kakuzo Okakura richt zich in zijn geschrift tot alle generaties. In dit klassieke meesterwerk wordt een brug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - Geloven is je hart wenden

  Het monnikenleven is in Nederland nog steeds voor een groot deel verborgen achter mystieke gebruiken en gewoonten. De invloed van monniken in onze tijd lijkt uitgespeeld, maar hun werk in dienst van God is niet gering. Buitengewone toewijding en strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbara Borecka, René M.S. Argonijt boeken
  Barbara Borecka, René M.S. Argonijt - Liefde & Vrijheid

  Je bent ontstaan in liefde en in liefde op de Aarde gekomen! Liefde is je ware aard. Er is oneindig veel liefde in je en voor je! En je bent die liefde waard! Het hele universum aanbidt je! Je kunt blij zijn met jezelf en je leven, levend vanuit de liefde in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Roeland de Looff boeken
  Roeland de Looff - Jij bestaat niet

  Hedendaagse wetenschap ontmoet spiritualiteit om de werkelijkheid achter de illusie te achterhalen. Is de werkelijkheid die je ziet de echte werkelijkheid? Ben jij wie je denkt te zijn? Of ben je iets totaal anders? Komt je werkelijkheid overeen met wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - Van denken naar voelen 2 52 inspirerende verhalen

  In Van denken naar voelen, deel 1 beschreef Hanneke van Gompel haar persoonlijke spirituele ontdekkingstocht. Maar haar reis over het bewustwordingspad ging daarna nog verder. In deel 2 vertelt Hanneke over de hobbelige weg die ze bewandelde om naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - Persoonlijke verlossing

  In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je lijden door vele illusies. Een specifieke illusie is die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Freek Dam boeken
  Freek Dam - Er is geen weg naar het hart, het hart is de weg

  een prachtig geïllustreerd geschenkenboekje met universele wijsheden,een half jaar later uitgekomen dan eerst aangekondigd, in een mooie uitgave.De korte teksten in dit boekje komen voort uit de ontmoetingendie Freek Dam de afgelopen jaren met vele mensen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - De Meester van de Eindtijd

  Marcel Messing heeft de Libanese dichter, schilder en mysticus Kahlil Gibran (1883¿1931) altijd een warm hart toegedragen. Gibrans teksten zijn voor Messing een blijvende bron van inspiratie. Herlezing van diens meesterwerk De Profeet maakte zo¿n diepe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Minne Buwalda boeken
  Minne Buwalda - Het verhaal dat je nalaat. Over leven en schrijven, zingeven en doorgeven

  NBD BiblionRecensie door Hans RendersNaar schatting zijn in Nederland een miljoen mensen bezig hun levensverhaal te schrijven. Sommigen met het doel om te publiceren, anderen uit therapeutische overwegingen. En een grote groep mensen schrijft een tekst als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het loslaten van al

  "Reis mee op het levenspad van Miranda. Een reis waarin het moderne leven wordt omgezet in de mystiek van het Siberisch sjamanisme."Lees mee door het leven van Miranda...haar bizarre en bijzondere jeugdjaren waar zij opgroeide als geboren, getogen en gedoopte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Levenslust

  Levenslust roept associaties op van plezier en genieten. Iets om vrolijk van te worden. Maar ook van veerkracht.Dit is een boek over een persoonlijke zoektocht naar jezelf. Levenslust vormt voor Esther de basis van haar bestaan: het vermogen om het maximale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ludo Noens boeken
  Ludo Noens - Paranormale heiligen

  Wijze toeverlaat of geschifte mythomaan? Wat de heilige alleszins onderscheidt van de zondagsgelovige is niet zozeer zijn buiten-sporige vroomheid, maar zijn bovenzinnelijke gerichtheid en vooral zijn bekwaamheid om alternatieve bewustzijnstoestanden op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara Sophia Tammes boeken
  Barbara Sophia Tammes - Het Trouwboekje

  Trouw eerst met jezelf voordat je 'ja' zegt tegen een ander. Maak je eigen officiële trouwdocument. Voordat je eeuwige trouw in voor- en tegenspoed, door dik en dun aan wie dan ook belooft, zou je dat eerst aan jezelf moeten doen: volmondig 'ja' zeggen tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sine Doors boeken
  Sine Doors - De Levensboom ontmoeten

  De meeste mensen streven naar gelukkig zijn, maar het leven bestaat meestal uit 'ups en downs'. Als we dat accepteren, doen we onze eerste stap naar innerlijke vrede.Dit boek spoort ons aan te luisteren naar ons diepste zelf, naar ons eigen hart en te zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Naar het hart van communicatie

  De eerste versie van "Naar het hart van communicatie" uit 2001 was een bewerkte neerslag van een aantal voordrachten die Eric Schneider had gegeven. Dit was in de schrijfstijl merkbaar. Het boek is volledig herschreven met als doel een meer vlotte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans van den Berg boeken
  Hans van den Berg - Nu dit

  Het zoeken naar het zelf geeft alleen maar ellende. Niks beloning. Het is een soort ziekte. Gelukkig kan het dodelijk zijn. Aan het einde van je zoektocht, als je geluk hebt, besta je niet meer. Dit boek geeft jou niets, maar dan wel op een prachtige manier!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marleen van den Berg boeken
  Marleen van den Berg - De schatten van het zijn

  Marleen van den Berg (1956) heeft 'De schatten van het Zijn' ontwikkeld na een lange periode van studie omtrent de mens en zijn wezenlijke natuur. De Advaita Vedanta, onderwezen door Alexander Smit, heeft inzicht en zelfonderzoek gegeven en heeft geleid naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Marjan Bosch boeken
  Marjan Bosch - Stap in de stilte

  49 stappen om meer stilte in je dag te brengen. Kleine impulsen die je prikkelen om bewuster om te gaan met je omgeving, je tijd, je lichaam, je gedachten en je inspiratie. Via een weg langs zeven cirkels schetst Marjan Bosch 49 stappen om je eigen stilte te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - Wortelen

  Waar liggen je wortels? Waar ben je thuis? Weer houvast vinden. Een boom met zwakke wortels waait om, of wordt ziek. Dat geldt ook voor een mens, die wortelt in zijn traditie en voorgeschiedenis. Niet voor niets spreken we van onze 'stamboom'. Anselm Grün… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kurt van Es boeken
  Kurt van Es - Op zoek naar het vierde huis

  Op zoek naar het Vierde Huis is een intens relaas over een zoektocht naar waarheid en zin in het leven, over liefde, eenzaamheid en loutering, waarbij het dagelijks bestaan en universele vragen steeds door elkaar heen lopen. Authentieke tijdsbeelden en een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gerard Keizer boeken
  Gerard Keizer - Nevermind

  Nevermind is het inspirerende verhaal van Gerard keizer die als vastgoed handelaar een fortuin verdient, tot hij op een dag al zijn bezittingen verliest. Het is een zeer persoonlijk verhaal over Gerards strijd, emoties, angst, verdriet en uiteindelijk het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Jacqueline Voskuil boeken
  Jacqueline Voskuil - Dromen over de dood

  Jacqueline Voskuil laat in Dromen over de dood, en wat ze betekenen in je leven zien dat dromen over de dood niet angstig of onheilspellend hoeven zijn, maar juist gaan over je leven. Ze willen je met hun symboliek over de dood iets leren en gaan al helemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00