Boeken over spiritualiteit

 • Anninka Maasdijk boeken
  Anninka Maasdijk - Als je begrijpt wat ik voel

  In Als je begrijpt wat ik voel word je meegenomen in een andere kijk op rouwverwerking. Waar het verlies van onze dierbare overledenen niet gepaard hoeft te gaan met alleen verdriet. Als nabestaande wordt ieder op een natuurlijke wijze meegenomen in de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer boeken
  Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer - Spiritualiteit op scherp

  Herman Westerink (red.) Spiritualiteit op scherp! Plaatsen van kritische spiritualiteit Dit boek speurt naar de kritische geestelijke houdingen, inspiraties, stijlen en uitingen die inherent zijn aan de christelijke traditie in een moderne en seculiere tijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Patty Harpenau boeken
  Patty Harpenau - De Verhalenvrouw

  Elk mens leeft een levensecht verhaal. En weet je wat zo verwonderlijk is? Een verhalenlijn werkt zo'n beetje als een TomTom: als je ergens naar rechts afslaat dan navigeert het leven met je mee en kijk je recht in de ogen van een nieuw verhaal. Natuurlijk ken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Mysterium magnum

  Mieke Mosmuller, arts, de schrijfster van dit boek heeft 31 jaar intensieve ervaring met de antroposofische meditatie en heeft daarin ook werkelijk bepaalde stappen mogen zetten. Die werkelijkheid wordt in dit boek beschreven, waardoor het een beschrijving is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het pad van bezinning

  Het pad van bezinning is het levenspad voltooid. Je hebt oude patronen leren loslaten. Bent gegaan naar voltooid verleden tijd. Dingen die je ooit heftig hebt meegemaakt, kon je nog wel zien maar de emotie was niet meer in je op te roepen. Je lichaam en geest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Nelleke Metselaar boeken
  Nelleke Metselaar - De schatkamer

  Is er een plek voor de ziel in ons lichaam? Hoe dachten de oude filosofen over de helende werking van muziek? Wie waren de gnostici? Waren de christenen altijd zo dogmatisch? Waarom leidt religie vaak tot conflicten? Zijn kunst en muziek de talen waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elise Pieck boeken
  Elise Pieck - Missie (on)mogelijk

  Elise Pieck verloor in een paar jaar tijd alles wat haar dierbaar was. De belangrijkste pijlers die meer dan twintig jaar haar leven hadden ondersteund, werden ineens weggeveegd. Deze heftige gebeurtenissen in haar leven brachten Elise op onverwachte paden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Zelfinzicht en aanvaarding

  Zelfaanvaarding of acceptatie is altijd de eerste stap in verandering. Als niet eerst het probleem wordt aanvaard is het veranderingswerk al bij voorbaat geblokkeerd. Eric laat zien dat het principe van zelfacceptatie zelfs fundamenteel is in het kader van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Hoeberichts boeken
  Jan Hoeberichts - Zien zoals God ziet

  In Zien zoals God ziet gaat Jan Hoeberichts in op de levenservaringen van Franciscus en zijn broeders. Die vormen de basis voor zijn originele en open spiritualiteit, waarin de heropbouw van een vervallen samenleving een wezenlijk element vormt. De broeders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Wim van den Dungen boeken
  Wim van den Dungen - Het open hart

  Het hart is niet alleen een orgaan dat precies en gestaag ongeveer vijf liter bloed door ons lichaam pompt. Recente onderzoekingen tonen aan dat het hart 'intelligent' is, en ook het brein kan sturen in plaats van altijd omgekeerd. Het elektromagnetisch veld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hanny Lynch boeken
  Hanny Lynch - Als het hek van de dam is ...

  In dit boek beschrijft de auteur, als professioneel dromenanalist met een incestverleden, hoe de door haar opgetekende dromen haar de waarheid lieten zien over hoe zij als kind seksueel werd misbruikt door een familielid. Een waarheid die jarenlang heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Darryl Bailey boeken
  Darryl Bailey - De illusie voorbij

  Darryl Bailey staat los van iedere traditie. In zeer eenvoudige en heldere taal nodigt hij ons uit tot een nietsontziend onderzoek naar de werkelijkheid van onszelf en het bestaan. Hij verwijst uitsluitend naar onze rechtstreekse ervaring van ieder moment. Zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Tjeerd Jansen, Nikolaas Sintobin, Bart van Emmerik boeken
  Tjeerd Jansen, Nikolaas Sintobin, Bart van Emmerik - Kostbaar in mijn ogen

  Deze adventsretraite is geïnspireerd door de ignatiaanse spiritualiteit. Voor elke dag van de advent wordt een korte Bijbeltekst aangeboden, telkens met enkele suggesties om de tekst biddend op het eigen leven te leggen. Elke week heeft een eigen thema dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steve Taylor boeken
  Steve Taylor - Stil middelpunt

  Stil middelpunt, meditaties voor spirituele bewustwording van Steve Taylor is het tweede deel in de serie 'Een Eckhart Tolle Uitgave'. De meditaties van Steve Taylor zijn mooie, poëtische overpeinzingen, die je helpen om thuis te komen bij jezelf. Ze leiden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Titus Burckhardt boeken
  Titus Burckhardt - Sacrale kunst wereldwijd

  Elke kunst die een religieus onderwerp heeft, kan religieus genoemd worden. Sacraal of heilig kan alleen die kunst genoemd worden, die niet alleen haar thema, maar ook haar vormen aan een spirituele dimensie ontleent. In dit inmiddels klassieke boek - vertaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Alex Pang boeken
  Alex Pang - Verslaafd aan afleiding

  In 'Verslaafd aan afleiding' schrijft Alex Pang over de invloed van nieuwe media op ons dagelijks leven. Kan je digitaal verbonden zijn en toch echt blijven leven? Is het mogelijk dat zowel je intelligentie als de duur van je concentratievermogen behouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Matthew McKay boeken
  Matthew McKay - Het leven van onze doden

  Het leven van onze doden, in contact met dierbaren van Matthew McKay is een verkenning van het verlies van een kind en het leven na de dood. Na het verlies van een dierbare ga je bijna automatisch aan de slag met grote levensvragen als 'is er leven na de dood'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Monique Leurink boeken
  Monique Leurink - Nieuwe bakens voor een nieuwe tijd

  Een nieuwe aarde begint bij jezelf. Het ontdekken van de bakens van de eigen essentiële ontwikkeling is gekoppeld aan het omarmen van de waarden van de nieuwe tijd. In dit boek worden deze nieuwe waarden mede aangereikt, tegelijkertijd met een respectvolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeroen Jeroense, Theo Overduin boeken
  Jeroen Jeroense, Theo Overduin - Nieuw heilig

  Gesprekken met 17 bekende Nederlanders en Vlamingen over het heilige in hun leven en in deze tijd."Het heilige weet nog steeds mensen in beweging te zetten. De speurtocht van Jeroen Jeroense en Theo Overduin reikt ons woorden aan: taal om het heilige te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Janis Heaphy Durham boeken
  Janis Heaphy Durham - De hand op de spiegel

  De succesvolle Janis Heaphy Durham werkt als journalist. Haar man overlijdt in 2004 aan kanker. Er gebeuren onverklaarbare dingen: lichten gaan aan en uit, deuren gaan vanzelf open en dicht. Janis wijt het aan haar verdriet en zoekt er niks achter. Maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gary Quinn boeken
  Gary Quinn - Laat de engelen tot je spreken

  Bewustzijn, kennis, macht. Werkelijk geluk. Als je leven enorm verbeterd is, dan vertel Je dat aan de vrienden en kennissen die erover willen horen. Dit was de manier waarop Gary Quinn oorspronkelijk zijn bekendheid kreeg. Inmiddels heeft hij zijn (niet aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kristien De Winter boeken
  Kristien De Winter - Tweelingziel

  In het paradijselijke Ticino ontmoet de mondaine Claire de mysterieuze berggids Joseph, die haar inwijdt in de thematiek van het eeuwenoude begrip 'tweelingziel'. Claire zit echter niet te wachten op een zoveelste zweverig concept. Ze is immers diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Kristien De Winter boeken
  Kristien De Winter - Tijdloze liefde

  De geliefden Claire en Derek vertrekken samen met de spirituele gids Joseph naar Engeland voor een wonderlijke reis. Maar de mysterieuze verdwijning van Milan Stauffer, manager van een Zwitsers hotel, dwarsboomt hun plannen. Joseph is genoodzaakt meteen terug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Carlo Strijk boeken
  Carlo Strijk - Vals verlangen

  Vals Verlangen is het boek waarin TV presentator en levenscoach Carlo Strijk in tien eenvoudige stappen uitlegt hoe je bij je diepste verlangen komt. Na jaren geluk, liefde en roem najagen, was Carlo's leven vol glitter en glamour, aan de buitenkant. Maar iets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sri Swami Premananda boeken
  Sri Swami Premananda - Premananda Satsang 3

  Interview met een Oosterse Meester "Je niet gekwetst voelen is de eerste stap in spiritualiteit. Het is heel moeilijk om andere mensen te veranderen, maar jezelf kan je veranderen als je goed je best doet. Maak je geen zorgen over wat anderen zeggen of denken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,40