Boeken over spiritualiteit

 • Annemiek Schrijver boeken
  Annemiek Schrijver - Van het padje

  Annemiek Schrijver Van het padje. Verwonderd dwalen langs 's Heren wegen De eerste christenen werden volgens het Bijbelboek Handelingen 'mensen van de weg' genoemd. Annemiek Schrijver ziet zichzelf wel als iemand van de weg, maar niet van de uitgestippelde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Ik was vreemdeling maar jullie hebben mij opgenomen

  ANSELM GRÜN Ik was vreemdeling maar jullie hebben mij opgenomen Omgaan met angst voor de ander Een vraag die velen in de huidige tijd van vluchtelingstromen bezighoudt: hoeveel verscheidenheid kunnen we aan? Hoeveel vreemdelingen kan een samenleving opvangen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Jan Hoeberichts boeken
  Jan Hoeberichts - Zien zoals God ziet

  In Zien zoals God ziet gaat Jan Hoeberichts in op de levenservaringen van Franciscus en zijn broeders. Die vormen de basis voor zijn originele en open spiritualiteit, waarin de heropbouw van een vervallen samenleving een wezenlijk element vormt. De broeders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Francois Drouilly boeken
  Francois Drouilly - Onzichtbaar kiemt het zaad

  Bij het wakker worden zien mensen dat het landschap om hen heen veranderd is: ontwortelde bomen, omvergewaaide muren en ingestorte kerktorens. Het is de situatie van de kerk na de storm van de Franse Revolutie. Maar gelovigen ontdekken dat de Geest blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Nelleke Metselaar boeken
  Nelleke Metselaar - De schatkamer

  Is er een plek voor de ziel in ons lichaam? Hoe dachten de oude filosofen over de helende werking van muziek? Wie waren de gnostici? Waren de christenen altijd zo dogmatisch? Waarom leidt religie vaak tot conflicten? Zijn kunst en muziek de talen waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Louisa van der Pol boeken
  Louisa van der Pol - Getild in de taal

  Rond 1999 voltooide dichter, essayist en vertaler C.O. Jellema (1936-2003) zijn Eckhart-vertaling, die hij de titel Over God wil ik zwijgen gaf. Sindsdien is in Nederland de belangstelling voor de mystiek van de laat-middeleeuwse Duitse theoloog en filosoof… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dalai Lama, Howard Cutler boeken
  Dalai Lama, Howard Cutler - De kunst van het geluk

  dwarsligger 511 Dalai Lama De kunst van het geluk Het boek dat je leven voor altijd verandert De kunst van het geluk is een inspirerend boek vol wijsheden en praktische tips van een van de grootste spirituele leraren van deze tijd. De Dalai Lama leert je hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - Van denken naar voelen 2:52 inspirerende verhalen

  In Van denken naar voelen, deel 1 beschreef Hanneke van Gompel haar persoonlijke spirituele ontdekkingstocht. Maar haar reis over het bewustwordingspad ging daarna nog verder. In deel 2 vertelt Hanneke over de hobbelige weg die ze bewandelde om naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Het activeren van je aardse goddelijkheid

  Maria Magdalena laat zien hoe jij je Aardse Goddelijkheid activeert! Wil jij als geïncarneerd wezen je relatie met de natuur, met Moeder Aarde en met de materie volledig doorgronden en je eigen maken? Wil jij je volledig Aarden en je spirituele en Aardse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ton Lathouwers boeken
  Ton Lathouwers - More than anyone can do

  9789086596409Ton LathouwersMore than anyone can do. Zen talks220 pgs 24,95VU University Press'Praten werkt niet, want dat schept onmiddellijk plaatjes, mentale beelden die een eigen leven gaan leiden. (..) Zitten in zazen helpt niet. Koantraining helpt niet.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

  7 gouden inzichten voor innerlijk geluk Geluk komt niet van buitenaf, je zult het zelf moeten doen! Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marthe van der Noordaa boeken
  Marthe van der Noordaa - Een schat aan liefde in je relatie

  In EEN SCHAT AAN LIEFDE vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Cathelijne Filippo boeken
  Cathelijne Filippo - Engelen op je pad

  Leer contact met de engelen te leggen en dit contact te verdiepen. De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen.Leer contact met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - De kunst van accepteren

  Dagelijks leveren we een strijd om het verloop van gebeurtenissen naar onze hand te zetten. We bespringen problemen met vermeende oplossingen, die vanuit angst werden ontworpen. Wanneer we onze werkelijkheid echter weten te accepteren, dan stopt dit gevecht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - Schrijven voor het vuur

  Dit werkboek reikt een methode aan om de essentie van de bijzaak te onderscheiden.Het vuur als metafoor verbrandt alles wat vergankelijk is, en brengt ons oog in oog met de essentie.Het verhaal is doorspekt met korte tekstjes die de informatie op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gwendoline Remmerie boeken
  Gwendoline Remmerie - Stilte ontmaskert

  Met haar derde boek wil Gwendoline je enkele gezichten van de stilte laten zien en ervaren. We zijn een meester in het ontvluchten van deze alom tegenwoordige 'stilte', ze ontmaskert ons en doet ons in de spiegel kijken. Stilte gaat in deze context niet om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Tom de Kok boeken
  Tom de Kok - Wakker Zijn in een slapende wereld 1

  'Wakker Zijn in een slapende wereld' geeft antwoorden op de vragen die spelen bij Pioniers van de nieuwe tijd. Hoe ga je om met mensen die nog helemaal niet bezig zijn met 'wakker worden'? En met het steeds grotere contrast in de wereld? Waar is dat gevoel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Mijn stille kloosterleven

  Wat gebeurt er met een moderne vrouw die ervoor kiest om als een kluizenaarsnon te leven? Miek Pot doet verslag van haar opmerkelijke zoektocht. Via de zusters Benedictinessen en moeder Theresa komt zij terecht bij de strengste kloosterorde. Twaalf jaar leeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Esther Bohte-de Wilde boeken
  Esther Bohte-de Wilde - Rana, het regenboogkind

  Een met olieverf geïllustreerd prentenboek over Fay het regenboogelfje, die Rana meeneemt op een bijzondere reis. Tijdens deze reis leert Rana, wat het is om een regenboogkind te zijn.Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Maria Magdalena en Jezus 2 Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun zestiende en dertigste levensjaar is van Maria Magdalena en Jezus tot nu toe weinig bekend. Deze periode staat bekend als hun 'lost years'. Dit zijn echter allerminst verloren jaren geweest. Aan Gabriela vertellen zij dat zij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ivo Vielvoye boeken
  Ivo Vielvoye - Eenwording

  Eenwording is deel 2 van een serie van vier werkboeken voor úw bewustwordingsproces en een spirituele wegwijzer door het leven. De auteur neemt u mee op een ontdekkingstocht naar uw onderbewuste - en hogere bewustzijn. Zodat u, net als hij, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Eten als een Franse non

  Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen. Uitgangspunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Adri Blonk boeken
  Adri Blonk - Liefde

  Liefde en geluk. Er zullen maar weinig mensen zijn die niet proberen om dat in hun leven te vinden. Het zoeken daarnaar neemt soms een leven lang in beslag. Zeker als het gaat om onvoorwaardelijke liefde en geluk is dit ook niet zo eenvoudig. Dikwijls wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ria Verdurmen boeken
  Ria Verdurmen - Er loopt een Engel op uw pad

  Als kind dingen aanvoelen is moeilijk. Als volwassene leren ermee om te gaan is een levensopdracht. Soms mag je als doorgeefluik fungeren en boodschappen optekenen, rechtstreeks uit de bron. Maar er zijn ook verhalen die een indruk geven over de persoon die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - Persoonlijke verlossing

  In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je lijden door vele illusies. Een specifieke illusie is die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95