Boeken over spiritualiteit

 • Jan Prins boeken
  Jan Prins - Nu even niets

  In 'Nu even niets' geeft Jan Prins op een begrijpelijke manier antwoord op de vraag wat je hebt aan bewustwording of spirituele groei. Het wordt door velen gezien als het hoogst haalbare in dit leven, maar waarom eigenlijk? Het antwoord ligt volgens Jan Prins… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Esther Bohte-de Wilde boeken
  Esther Bohte-de Wilde - Rana, het regenboogkind

  Een met olieverf geïllustreerd prentenboek over Fay het regenboogelfje, die Rana meeneemt op een bijzondere reis. Tijdens deze reis leert Rana, wat het is om een regenboogkind te zijn.Rana krijgt in dit kleurrijke verhaal uitleg over wat zij voelt en ervaart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Judith von Halle boeken
  Judith von Halle - Zwanenvleugels I Kinderjaren en jeugd

  Deze autobiografische vertelling gaat over buitengewone innerlijke belevenissen van een mens, die in het derde levensjaar door een beslissende gebeurtenis uit het kinderlijke schemerbewustzijn ontwaakt en zich plotseling afvraagt: waar was ik vroeger? Dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Christiane Berkvens-Stevelinck boeken
  Christiane Berkvens-Stevelinck - Het intieme van alleen leven

  Er is in het Westen een stille revolutie gaande. In 2060 bestaan de grote steden naar verwachting voor meer dan de helft uit eenpersoonshuishoudens. Gevormd door jong en oud. De ontwikkeling is nu al zichtbaar. Sommigen kiezen er bewust voor, anderen overkomt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • André de Boer, Tanja Rozema boeken
  André de Boer, Tanja Rozema - Spiritual Christmas

  Inspiration and renewal The Christmas season is the perfect time to focus on the things that really matter in life. During this dark time of year we receive an ideal opportunity for inspiration and renewal. So why not take some time for reflection and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Maria Magdalena en Jezus 2 Hun reizen naar Egypte, Perzië, India en Brittannië

  Over de periode tussen hun zestiende en dertigste levensjaar is van Maria Magdalena en Jezus tot nu toe weinig bekend. Deze periode staat bekend als hun 'lost years'. Dit zijn echter allerminst verloren jaren geweest. Aan Gabriela vertellen zij dat zij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Zacharias Heyes boeken
  Zacharias Heyes - Thuis bij jezelf

  Zacharias Heyes Titel: Thuis bij jezelf. Goed omgaan met lichaam en ziel Thuis zijn bij jezelf. Hoe doe je dat? Flexibel en mobiel zijn wordt vandaag de dag gezien als voorwaarde voor een geslaagd leven. We hebben het idee van mobiliteit zelfs verinnerlijkt en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - Langs bergen en dalen van het leven

  Anselm Grün Langs bergen en dalen van het leven Sinds zijn jeugd is Anselm Grün al gefascineerd door de bergen. Ook nu nog geniet hij regelmatig van wandelvakanties in de bergen, samen met zijn familie. Voor Anselm staat wandelen door de bergen symbool voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Ton Roumen boeken
  Ton Roumen - Geaarde spiritualiteit

  Ton Roumen Geaarde spiritualiteit 'Geaarde spiritualiteit' gaat over de vraag hoe we ons verhouden tot de alledaagse realiteit, met alle weerbarstigheden, ongerijmdheden, passies en pijn. Het is een vorm van spiritualiteit waarin ook ons lichaam en onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer boeken
  Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer - Spiritualiteit op scherp

  Herman Westerink (red.) Spiritualiteit op scherp! Plaatsen van kritische spiritualiteit Dit boek speurt naar de kritische geestelijke houdingen, inspiraties, stijlen en uitingen die inherent zijn aan de christelijke traditie in een moderne en seculiere tijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Uit Hemelhoogten

  De politieke situatie in de wereld kan het individu een gevoel van grote onmacht geven. Individueel weten de mensen dat ze vrede en harmonie zoeken, maar in het grotere verband gebeuren onbegrijpelijke dingen. In dit boekje met voordrachten en werkgroepen in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,00
 • Peter Fenner boeken
  Peter Fenner - Radiant mind

  Radiant Mind richt zich op non-duaal bewustzijn, omdat dat het uiteindelijke doel is van al het menselijk streven. Alles wat wij doen op welk gebied dan ook - religieus, wetenschappelijk, politiek, economisch en artistiek - is gericht op het bereiken van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Suzanne Segal boeken
  Suzanne Segal - Aanvaring met het oneindige

  'Aanvaring met het oneindige is een ongelooflijk eerlijk, fascinerend en levendig verslag van een vrouw die ontwaakt aan haar essentiële leegte en die uiteindelijk ontdekt dat deze volle leegte vrij is van pijn en angst.'- Douglas HardingHet besef dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Olette Luitwieler boeken
  Olette Luitwieler - De levensdroom

  We dromen ons leven, we leven in een droom die we werkelijkheid noemen. Maar als we wakker worden: wow! Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. En wees gewaarschuwd: dit boek zal je verstand frustreren, je ik bedreigen, weerstand en ontkenning oproepen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maria Kanjana devi Lakoena boeken
  Maria Kanjana devi Lakoena - Gevleugeld hart

  Leven met engelen en elfen... Gevleugeld Hart is een "diamant" met vele facetten: helende meditaties, Engelenboodschappen, natuur-poëzie, wonderverhalen en praktische gevleugelde levenstips. Hier ervaar je hoe Engelen je in elke omstandigheid nabij zijn: ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tony Parsons boeken
  Tony Parsons - Het open geheim

  Tony Parsons Het open geheim Een klassieker in een nieuw jasje! Het open geheim is het eerste boek van Tony Parsons, reeds verschenen in 1995, dus al bijna 25 jaar in druk, maar nog altijd voor velen een eye opener! Nu in een nieuwe fraaie uitgave onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pamela Kribbe boeken
  Pamela Kribbe - Bezield leven

  Bezield leven is voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie. Contact maken met de ziel heeft te maken met vertrouwen op je gevoel, geloven in je scheppingskracht en overgave aan de goddelijke Bron. Je individuele bezieling vinden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Paul Smit boeken
  Paul Smit - Verlichting in de liefde

  De een is zo trouw als een hond en gelukkig met wat hij heeft. De ander is snel verveeld en wordt in no time verliefd. Weer anderen laten zich meer leiden door hun hypothalamus dan door hun prefrontale cortex. Wat is liefde eigenlijk? Da’s duidelijk: liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Monique Kieftenburg boeken
  Monique Kieftenburg - Van scepticus naar spiritueel ontwaken

  Dit boek gaat over mijn persoonlijke weg van willen geloven dat er meer is tussen hemel en aarde naar een totaal vertrouwen hebben in het universum. Alsmede dat het begrip spiritualiteit eigenlijk niets anders is dan een zoektocht naar de persoon die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rami M. Shapiro boeken
  Rami M. Shapiro - Open geheimen

  Open geheimen is een juweel voor in de binnenzak. Sla het boek op een willekeurige pagina open, lees en laat je verrassen door de liefdevolle wijsheid die de dag weer goed maakt. Mensen die zich door het boeddhisme, taoïsme, de vedanta en christelijke mystiek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Maartje van Hooft boeken
  Maartje van Hooft - Mindfulness en mantra

  Het boek 'Mindfulness en mantra' gaat over bewustzijn, over het lichaam, over emoties, compassie en liefde. Auteur Maartje van Hooft beschrijft stap-voor-stap hoe je technieken en visies kunt gebruiken die haar zijn aangereikt door het Shingon-Boeddhisme.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Antoine van Staveren boeken
  Antoine van Staveren - Zijnspiraties

  Je bent niet dat wat anderen denken. Je bent niet dat wat anderen zeggen. Je bent niet dat wat anderen frustreert. Je bent niet dat wat anderen als pijn ervaren. Je bent niet de onkunde van andermans gedrag. Het is van hen. Volg als persoon de innerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Mysterium magnum

  Mieke Mosmuller, arts, de schrijfster van dit boek heeft 31 jaar intensieve ervaring met de antroposofische meditatie en heeft daarin ook werkelijk bepaalde stappen mogen zetten. Die werkelijkheid wordt in dit boek beschreven, waardoor het een beschrijving is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het pad van bezinning

  Het pad van bezinning is het levenspad voltooid. Je hebt oude patronen leren loslaten. Bent gegaan naar voltooid verleden tijd. Dingen die je ooit heftig hebt meegemaakt, kon je nog wel zien maar de emotie was niet meer in je op te roepen. Je lichaam en geest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Iepie Kroese boeken
  Iepie Kroese - Mijn moeder en ik

  'De dood van een ouder, wanneer je zelf al lang en breed volwassen bent, is geen wereldschokkend nieuws. Maar toen mijn moeder plotseling overleed stond mijn wereld op zijn kop. Of beter gezegd; ik was er ondersteboven van.' In dit boek beschrijft Iepie Kroese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95