Boeken over spiritualiteit

 • Mark Rotsaert boeken
  Mark Rotsaert - Geestelijke onderscheiding

  In dit boek brengt Mark Rotsaert de lezer in contact met de geschriften van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïetenorde. In elk hoofdstuk wordt een tekst van Ignatius voorgesteld en becommentarieerd; soms zijn het meerdere teksten. De teksten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gerry van der List, Tonny van Winssen boeken
  Gerry van der List, Tonny van Winssen - Hoe word ik gelukkig? Reisgids voor de spirituele wereld.

  Hoe word ik gelukkig? - Reisgids voor de spirituele wereld Gerry van der List Sinds 2002 heeft Gerry van der List voor Elsevier het geestelijk leven gevolgd in de rubriek Spiritueel. Daarin besteedt hij aandacht aan traditionele godsdiensten als jodendom,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harm Knoop boeken
  Harm Knoop - Leef je eigen mythe

  Religie is mythologie. Zit boordevol mythen.Anders dan het alledaagse spraak ons wil doen geloven, zijn mythen geen flauwekul. Mythen vertellen wijsheden en waarheden over de binnenkant van wie wij zijn. Over de ziel, de innerlijke werkelijkheid die ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • G.R. Maijnard boeken
  G.R. Maijnard - De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

  Onze vrije menselijke wil is lang niet zo vrij als wij weleens denken. Deze wil wordt veelal aan de wensen van onze lagere lichamen of voertuigen van bewustzijn onderworpen. Bepaalde handelingen en/of gewoontes die wij dagelijks als mens verrichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward Tuheteru boeken
  Edward Tuheteru - Op weg naar mijn PLEK

  Een boek, een levensverhaal, een ander geluid. Een praktisch boek, omdat het suggesties bevat die het individu helpen zijn of haar leven vorm te geven. Dat kan op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied zijn. Uiteindelijk draait het erom hoe wij zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 16 stappen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het stappenplan is eenvoudig toe te passen en geeft een totaal inzicht in de betekenissen van de getallen uit de geboortedatum/naam. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kakuzo Okakura boeken
  Kakuzo Okakura - Het boek van de thee

  Al meer dan een eeuw vormt Het Boek van de thee een uiterst fijnzinnige introductie tot het Aziatische leven en de filosofie. De geniale schrijver Kakuzo Okakura richt zich in zijn geschrift tot alle generaties. In dit klassieke meesterwerk wordt een brug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Petra Stam boeken
  Petra Stam - Pythia, de hogepriesteres

  Het eeuwenoude symboolsysteem van de tarot geeft inzicht in processen, kwaliteiten en ontwikkelingen. De kaarten helpen je bewust te worden wat onbewust is en dit leidt tot zelfkennis. Kennis van de symbolen is dan ook essentieel om de boodschap van de tarot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - Geloven is je hart wenden

  Het monnikenleven is in Nederland nog steeds voor een groot deel verborgen achter mystieke gebruiken en gewoonten. De invloed van monniken in onze tijd lijkt uitgespeeld, maar hun werk in dienst van God is niet gering. Buitengewone toewijding en strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Barbara Borecka, René M.S. Argonijt boeken
  Barbara Borecka, René M.S. Argonijt - Liefde & Vrijheid

  Je bent ontstaan in liefde en in liefde op de Aarde gekomen! Liefde is je ware aard. Er is oneindig veel liefde in je en voor je! En je bent die liefde waard! Het hele universum aanbidt je! Je kunt blij zijn met jezelf en je leven, levend vanuit de liefde in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Roeland de Looff boeken
  Roeland de Looff - Jij bestaat niet

  Hedendaagse wetenschap ontmoet spiritualiteit om de werkelijkheid achter de illusie te achterhalen. Is de werkelijkheid die je ziet de echte werkelijkheid? Ben jij wie je denkt te zijn? Of ben je iets totaal anders? Komt je werkelijkheid overeen met wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - De herinnering

  en gaf mij over aan al mijn gedachten. Ik vroeg me af hoe het met mijn vrouw was. Mijn vrouw waar ik zo zielsveel van gehouden had. In een flits zag ik haar, en voor dat moment was ik weer even bij haar. Ik wist dat zij mijn heengaan geaccepteerd had. Ik zag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisette Peulen boeken
  Lisette Peulen - Leven en werken in verbondenheid

  Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk kunnen we moeder Aarde grenzeloos blijven manipuleren en uitbuiten. Natuurlijk kunnen we onze bedrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - Van denken naar voelen 2 52 inspirerende verhalen

  In Van denken naar voelen, deel 1 beschreef Hanneke van Gompel haar persoonlijke spirituele ontdekkingstocht. Maar haar reis over het bewustwordingspad ging daarna nog verder. In deel 2 vertelt Hanneke over de hobbelige weg die ze bewandelde om naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - Persoonlijke verlossing

  In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je lijden door vele illusies. Een specifieke illusie is die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Freek Dam boeken
  Freek Dam - Er is geen weg naar het hart, het hart is de weg

  een prachtig geïllustreerd geschenkenboekje met universele wijsheden,een half jaar later uitgekomen dan eerst aangekondigd, in een mooie uitgave.De korte teksten in dit boekje komen voort uit de ontmoetingendie Freek Dam de afgelopen jaren met vele mensen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - De Meester van de Eindtijd

  Marcel Messing heeft de Libanese dichter, schilder en mysticus Kahlil Gibran (1883¿1931) altijd een warm hart toegedragen. Gibrans teksten zijn voor Messing een blijvende bron van inspiratie. Herlezing van diens meesterwerk De Profeet maakte zo¿n diepe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Minne Buwalda boeken
  Minne Buwalda - Het verhaal dat je nalaat. Over leven en schrijven, zingeven en doorgeven

  NBD BiblionRecensie door Hans RendersNaar schatting zijn in Nederland een miljoen mensen bezig hun levensverhaal te schrijven. Sommigen met het doel om te publiceren, anderen uit therapeutische overwegingen. En een grote groep mensen schrijft een tekst als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het loslaten van al

  "Reis mee op het levenspad van Miranda. Een reis waarin het moderne leven wordt omgezet in de mystiek van het Siberisch sjamanisme."Lees mee door het leven van Miranda...haar bizarre en bijzondere jeugdjaren waar zij opgroeide als geboren, getogen en gedoopte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Levenslust

  Levenslust roept associaties op van plezier en genieten. Iets om vrolijk van te worden. Maar ook van veerkracht.Dit is een boek over een persoonlijke zoektocht naar jezelf. Levenslust vormt voor Esther de basis van haar bestaan: het vermogen om het maximale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ludo Noens boeken
  Ludo Noens - Paranormale heiligen

  Wijze toeverlaat of geschifte mythomaan? Wat de heilige alleszins onderscheidt van de zondagsgelovige is niet zozeer zijn buiten-sporige vroomheid, maar zijn bovenzinnelijke gerichtheid en vooral zijn bekwaamheid om alternatieve bewustzijnstoestanden op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara Sophia Tammes boeken
  Barbara Sophia Tammes - Het Trouwboekje

  Trouw eerst met jezelf voordat je 'ja' zegt tegen een ander. Maak je eigen officiële trouwdocument. Voordat je eeuwige trouw in voor- en tegenspoed, door dik en dun aan wie dan ook belooft, zou je dat eerst aan jezelf moeten doen: volmondig 'ja' zeggen tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sine Doors boeken
  Sine Doors - De Levensboom ontmoeten

  De meeste mensen streven naar gelukkig zijn, maar het leven bestaat meestal uit 'ups en downs'. Als we dat accepteren, doen we onze eerste stap naar innerlijke vrede.Dit boek spoort ons aan te luisteren naar ons diepste zelf, naar ons eigen hart en te zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Naar het hart van communicatie

  De eerste versie van "Naar het hart van communicatie" uit 2001 was een bewerkte neerslag van een aantal voordrachten die Eric Schneider had gegeven. Dit was in de schrijfstijl merkbaar. Het boek is volledig herschreven met als doel een meer vlotte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00