Boeken over spiritualiteit

 • Liesbeth de Vos boeken
  Liesbeth de Vos - Als de bloesem valt...

  Marleens moeder heeft tijdens WOII gevangen gezeten in een Japans concentratiekamp in Nederlands-Indië. Het is een onbesproken onderwerp, zoals eigenlijk alles wat er toe doet onbesproken is in het welgestelde gezin waarin ze opgroeit. Ze trouwt op jonge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Douwe Halbesma boeken
  Douwe Halbesma - Lokroep van de vrijheid

  ‘Wij hangen aan een leugenmachine. Deze machine moet onklaar worden gemaakt. Want het is niet waar dat wij alles persoonlijk moeten opvatten, dat boosheid, haat, wraak en verdriet bij het leven horen, dat wij relaties moeten hebben en in machtssfeer en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joris Vincken boeken
  Joris Vincken - Inclusief alles

  Er zijn veel belangrijke boeken geschreven. Dit boek is dat niet. Het is van geen enkel belang en toch zou het je leven compleet kunnen veranderen. Het prikt juist door de illusie van belangrijk en onbelangrijk heen. Inclusief alles gaat over het omarmen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joan Slagers boeken
  Joan Slagers - Een onstuitbaar verlangen

  Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?Dit boek laat zijn licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • (red.) boeken
  (red.) - Self-Care & Rituelen

  Tijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Karin Seethaler boeken
  Karin Seethaler - In harmonie met jezelf en anderen

  Karin Seethaler Harmonie vinden tussen jezelf en de anderen Meditatie en je dagelijkse relaties Meditatie is een bron van kracht, die dagelijks diepgang en helderheid geeft. Maar een spiritueel leven gaat niet alleen om de inspanning regelmatig te mediteren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Franz Jalics boeken
  Franz Jalics - Jezus Christus als gids

  Franz Jalics Jezus Christus als gids Geestelijke begeleiding in het Evangelie Jezus was een groot meester in het geestelijk begeleiden van mensen. Steeds opnieuw riep hij mensen op om op weg te gaan en stappen te zetten naar een nieuwere en meer verdiepte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Paragnost Ron Malestein boeken
  Paragnost Ron Malestein - Allerlei paranormaliteiten

  Leuk startersboek voor iedereen. In dit boek ‘Allerlei paranormaliteiten‘ staan korte stukjes over het paranormale en het spirituele, bewustzijn en gezondheid. Het zijn op zichzelf staande stukjes, vrij ‘luchtig’ van opzet, en informatief bedoeld. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hugues Mercier boeken
  Hugues Mercier - Jij bent oké en de rest is blabla

  Iedereen twijfelt weleens over zichzelf of zijn of haar kunnen. Wellicht heb je net met een flinke tegenslag te maken gehad of zit je er nog midden in. We maken ze allemaal mee, maar hoe ga je er mee om? Met dit boek help ik je te ontdekken hoe we ons eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Kaïra boeken
  Kaïra - Werken met de 13 chakra's

  In deze tijden van transformatie is de mensheid geëvolueerd van zeven chakra's naar dertien chakra's. Dit betekend dat we mogen leren werken met een nieuw chakra systeem. Via dit boek kan iedereen op gemakkelijke wijze leren over de dertien chakra's. Zowel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Handboek voor kristallen schedels

  Het kristallen schedel handboek is een handig en toegankelijk boek voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen schedels. Het handboek is geschreven voor zowel mensen die net kennis hebben gemaakt met kristallen schedels als mensen die al langer hiermee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hans Oelen boeken
  Hans Oelen - De kunst en kunde der moeiteloosheid

  In dit bijzondere en verdiepende boek wijst Hans Oelen je op een nagenoeg onnavolgbare wijze de weg om je leven moeiteloos te transformeren vanuit een helder en zuiver bewustzijn, naar een leven waarin geluk, welzijn, overvloed en liefde centraal staat. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bô Yin Râ boeken
  Bô Yin Râ - Het geheim

  HET GEHEIM – Bô Yin Râ Dit boek opgedragen 'aan alle zoekenden ter wereld', neemt de lezer mee naar het zonnige Italië, waar Bô Yin Râ zelf zo van hield. In een raamvertelling worden door een drietal reisgenoten gesprekken gevoerd rond de diepste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ton Staps, William Yang boeken
  Ton Staps, William Yang - Ont-worden om te worden die je bent

  Dit boek is gebaseerd op een langlopend onderzoek bij mensen met kanker. Kanker is een levensbedreigende ziekte die de patiënt confronteert met de kwetsbaarheid van zijn lichaam en de eindigheid van zijn bestaan. Als hij zich hiervan bewust wordt roept dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Kim Michales boeken
  Kim Michales - Hoe je kunt helpen de wereld te veranderen

  HEB JIJ situaties ervaren, of gezien in de media waarbij je een diep verlangen had om ze te veranderen? Heb je het gevoel dat je op deze planeet bent om een positief verschil te maken? Heb je het gevoel dat je hier bent om te helpen om vrede te brengen en om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Van Ling boeken
  Annemieke Van Ling - Groeien met Reiki

  In Groeien met Reiki legt de schrijfster de nadruk op het transformatieproces dat veel mensen doormaken na een reikicursus. Vaak voelen zij zich een ander mens: geestelijk sterker en beter opgewassen tegen de problemen die zij in de maatschappij ervaren. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Van Ling boeken
  Annemieke Van Ling - Doorgroeien met Reiki

  De groei die door reiki wordt ingezet, houdt vaak in dat we belangstelling krijgen voor alles wat met subtiele energie te maken heeft. Doorgroeien met Reiki komt hieraan tegemoet. Gedachtekracht, negatieve energie, gronden, intuïtie, communicatie met onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Prins boeken
  Jan Prins - De opening van het derde oog

  De Egyptische god Thot zei eens, in zijn geschriften van de smaragden tafelen: ‘Hij die het geheim van het getal drie kent heeft toegang tot alle geheimen en wetten van het universum.’ De sjamaan Searching Deer richtte zijn meditaties op het getal drie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Nikki Van De Car boeken
  Nikki Van De Car - Practical Magic

  Van kruiden tot kristallen: Practical Magic is een duidelijke en inspirerende introductie in de wereld van magie. Dit boek is de perfecte basis voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van moderne magie. De verschillende onderwerpen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Monique Angèle van de Laar boeken
  Monique Angèle van de Laar - ALLES BEGINT MET DE EMOTIONELE ERFENIS VAN ONZE (VOOR)OUDERS!

  Wil jij ook leren Je-Zelf te helpen met het creëren van een gelukkiger leven? In 2002 ontdekte Monique traumatische familie- en oorlogsgeheimen, die haar werden verteld door in gesprek te gaan met haar ouders. Haar vader en moeder zijn beiden kinderen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  33,00
 • Mooji boeken
  Mooji - Een uitnodiging tot vrijheid

  Een Uitnodiging tot Vrijheid - direct ontwaken voor Iedereen Mooji Dit boek is een uitnodiging, een uitdaging zelfs om vrij te zijn! Het is een kleinood, met een eenvoudige en heldere boodschap. Het directe herkennen van wat je als mens in wezen bent en wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jean- -Jacques Charbonier boeken
  Jean- -Jacques Charbonier - Is er leven na de dood?

  Is er leven na de dood? Het is een vraag die de mensheid al eeuwenlang fascineert. Een duidelijk antwoord dat ons kan geruststellen, lijkt er niet te zijn. Niemand kan immers met absolute zekerheid zeggen wat er gebeurt nadat we zijn gestorven. Of zijn er toch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Alan Watts boeken
  Alan Watts - Gelukkiger dan je denkt

  Boeken over geluk gaan vooral over het veranderen van je omstandigheden of van jezelf. In Gelukkiger dan je denkt noemt Alan Watts niets van dat alles. Wel vertelt hij in zijn prikkelende stijl vol humor over een gemoedstoestand die totale acceptatie wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Gert Veltkamp boeken
  Gert Veltkamp - HET MYSTERIE VAN 16 JUNI

  Het Mysterie Van 16 Juni is een boek over het leven van een mens. Het zou het leven van u en mij kunnen zijn. Het begint en eindigt in het Paradijs maar de weg daartussen kent vele hoogte- en dieptepunten. De engel met het heen en weer zwaaiende, brandende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gert Veltkamp boeken
  Gert Veltkamp - LIEFDE IN DE VIJFDE WERELD

  Godsdienst helpt je op weg naar het ene moment, dat iedereen wel eens heeft meegemaakt. Je loopt bijvoorbeeld in een bos. Je ziet hoe het licht langs een boomstam strijkt. Je ruikt de geuren in de wind. Je voelt het prikken van de zon op je huid. Je hoort een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00