Boeken over parapsychologie

 • Jaco Elken boeken
  Jaco Elken - Uit het hart gesproken

  De persoonlijke omstandigheden die mensen op hun levenspad meemaken, zijn niet zelden zeer diepgaand en vaak aangrijpend. De oorzaak en de bedoeling van persoonlijke, geestelijke, emotionele en/of lichamelijke klachten komen in dit boek tot uiting. Vanuit zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Sylvia Lucia boeken
  Sylvia Lucia - De hemel zal het weten

  ?Mijn geheim was, dat ik al vanaf mijn vroegste jeugd gesprekken voerde met een man met een sik die mij zei dat hij mijn begeleider was en dat hij niet op aarde woonde maar in de sferen.Iets wat voor mij in al die jaren zo gewoon was geworden bleek voor vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • G.L. Paulson boeken
  G.L. Paulson - Koendalini en de chakra's

  Genevieve Lewis PaulsonKoendalini en de Chakra'sEen cursus in het openen van de diverse lichamelijke krachtencentra Prijs: 18,50 Pagina's: 244 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 254 2 Koendalini-energie is de natuurlijke evolutionaire kracht die bij ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ted Andrews boeken
  Ted Andrews - Aura lezen voor iedereen

  Ted AndrewsAura Lezen voor IedereenOver het herkennen en de praktische toepassing van onze persoonlijke aura-krachtvelden Prijs: 13,50 Pagina's: 128 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 270 2Auralezen voor iedereen gaat over het leren herkennen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • W. Lubeck, P.H. Geurink boeken
  W. Lubeck, P.H. Geurink - Het pendel handboek

  Walter LübeckHet Pendel HandboekDe verbanden tussen pendelen, aardstralen, aura's, Bachbloesem-remedies, chakra's, edelstenen, kruiden en Reiki Prijs: 12,50 Pagina's: 128 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 277 1 In dit boek worden niet alleen de keuze,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • F. den Ouden boeken
  F. den Ouden - Magnetiseren - wat is dat?

  Frank den OudenMagnetiseren - wat is dat?Een nuchtere en praktische uiteenzetting over helende krachten voor lichaam en geest Prijs: 13,50 Pagina's: 192 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 386 0 Magnetiseren - wat is dat? geeft antwoord op de vraag wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • K. Vollmar boeken
  K. Vollmar - Werken met de zeven chakra's

  Klausbernd VollmarWerken met de zeven chakra'sOefeningen ter activering van de energiecentra in het lichaam Prijs: 9,50 Pagina's: 72 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 291 7 Een basiscursus met simpele en eenvoudig uit te voeren oefeningen en verhelderende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Ingrid Terryn boeken
  Ingrid Terryn - Kaartleggen met de zigeunerkaarten

  Kaartleggen met de Zigeunerkaarten: Uw leven en toekomst ontdekken Wie 'zigeuner' zegt, denkt onmiddellijk aan kampvuur, woonwagens, meeslepende vioolmuziek en vooral aan toekomstvoorspellingen. De orakelkaarten van de zigeuners kennen een zeer lange traditie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • W. de Jaeghere boeken
  W. de Jaeghere - De I Tjing en zijn geheimen

  UW LOT EN TOEKOMST ONTSLUIEREN MET DIT ORAKEL Met dit boek neemt de I Tjing U mee naar de wereld van het paranormale. Een wereld die door velen moeilijk begrepen worden. De I Tjing brengt klaarheid in deze wereld en laat ook de gewone leek de kans een blik te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Amorinda van de Eeuwigheid boeken
  Amorinda van de Eeuwigheid - Heldere waarnemingen

  Door ervaringen als kind (een uittreding op zijn vierde, een bijna-doodervaring op zijn vijftiende) is het leven van de schrijver van dit boek drastisch overhoop gehaald. Hij ontwikkelde een sterke gevoeligheid en zijn leven was vanaf toen volledig gericht op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Titus Rivas, Anny Dirven, Rudolf Smit boeken
  Titus Rivas, Anny Dirven, Rudolf Smit - Wat een stervend brein niet kan

  Dit boek onderzoekt de bijna-doodervaringen bij middel van de parapsychologie en catalogiseert deze ervaringen in diverse paranormale fenomenen. De authenticiteit van dit onderzoek berust op getuigenverklaringen door derden. De waarde en het belang van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Bert van Dijk boeken
  Bert van Dijk - Begin bij jezelf

  Helder denken, aandachtig voelen en krachtig handelen. In Beïnvloed anderen, begin bij jezelf (2000) beschreef Bert van Dijk hoe je kan sturen in de interactie met anderen om je doelen te bereiken. Maar het beïnvloeden van je eigen gedrag is niet eenvoudig:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • K. Govinda boeken
  K. Govinda - Chakra Atlas

  Kalashatra GovindaDe Chakra AtlasEen spirituele reis op weg naar gezondheid, harmonie en innerlijke ontwikkeling Omvang: 32 blz. (groot formaat) Formaat: 287 x 222 mm Illustraties: kleur Bindwijze: gebonden Prijs: 11,50ISBN: 978 90 6378 432 4 De zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Petra Sonnenberg boeken
  Petra Sonnenberg - Praktisch pendelen voor beginners

  Petra SonnenbergPraktisch pendelen voor beginnersMet pendelkaarten, tips èn messing pendel Prijs: 13,90 Pagina's: 64 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 422 5 Praktisch pendelen voor beginners bevat een selectie van de belangrijkste pendelkaarten uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marjan Rouw boeken
  Marjan Rouw - Als het hemelse licht gaat schijnen

  'Als het Hemelse Licht gaat schijnen' is het tweede boek van de Marjan Rouw, waarin ze verslag doet van gesprekken die zij voerde met haar overleden vader en Ramses, haar begeleider. Zij laten in dit boek hun licht schijnen op aardse vraagstukken zoals de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Heleen de Meijer boeken
  Heleen de Meijer - Liefde volgens de engelen

  'We willen de wereld vertellen dat liefde het enige is wat er toe doet, omdat liefde alles is wat er bestaat. Jij bent gemaakt van liefde en liefde heeft jou gemaakt, want iets anders kan er niet bestaan.' De engelen van liefde vertellen wie zij zijn en wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Theo W. van Zuilekom boeken
  Theo W. van Zuilekom - Daar was een Engel

  Vanuit een kleine wervelwindvlaag verscheen er een man in haar slaapkamer, gekleed in een hagelwit gewaad. "Hij was daar plotseling vanuit het niets." Uiterst verwonderd bleef Anna deze verschijning, die haar alleen maar zeer vriendelijk en glimlachend bleef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - 2000

  VOORSPELLINGEN VOOR HET JAAR TWEEDUIZEND EN DAARNA..JAN C. VAN DER HEIDE's nieuwste boek, '2000... VOORSPELLINGEN VOOR HET JAAR TWEEDUIZEND EN DAARNA...', dat betrekking heeft op het aanstaande millennium, zou eigenlijk op ieders bureau moeten liggen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Help! Ik ben zo depri...

  HELP! IK BEN ZO DEPRI..Ieder mens wordt wel eens overvallen door sombere gevoelens. Bij de een duren die gevoelens een paar uur, een dag of een week; bij de ander kunnen ze maanden aanhouden, of jaar in, jaar uit voorkomen.In ?Help! Ik ben zo depri?? komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Titus Rivas, Anny Dirven boeken
  Titus Rivas, Anny Dirven - Van en naar het Licht

  Dit boek gaat onder andere over de onderwerpen bijna-doodervaringen (BDE), uittredingen (of ook BLE i.e. Buiten-Lichamelijke Ervaringen), reïncarnatie, pre-existentie en sterfbedvisioenen. Over deze onderwerpen werd al lang en breed geschreven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Sylvia Lucia boeken
  Sylvia Lucia - Raymond Lodge, soldaat van het licht

  Het meest uitzonderlijke van mijn zoektocht naar Raymond, naar zijn geschiedenis en zijn graf, was dat Sylvia alles had gezien in de uittredingen en dit zonder één maal ter plaatse de omgeving te hebben aanschouwd. Alle elementen kwamen volledig overeen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Rauwe rouw

  RAUWE ROUWRauwe Rouw, na sterven en dood... is een zelfhulpboekje voor nabestaanden. We worden er in het leven allemaal, niemand uitgezonderd, geconfronteerd met de dood en met rouw. Je geliefde nooit meer kunnen horen, voelen, zien, ruiken, ?proeven? is het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Reddingstips voor relaties

  REDDINGSTIPS VOOR RELATIESHypnotherapeut & paragnost Jan C. van der Heide geeft tips om een relatie geen 'schipbreuk te laten lijden' maar weer vlot te trekken... Omdat de unieke 'LIEFDE' tussen twee mensen het kostbaarste in het bestaan is... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Anna's paradijs

  ...tweelingzielen houden contact, ook na het aardse sterven... ANNA'S PARADIJS - over engelen, sferen en gidsen Man en vrouw, echtgenoot en echtgenote. Anna en Jan C.van der Heide werden na een huwelijk van bijna 33 jaar gescheiden door de dood. Anna overleed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • G. Rossbach boeken
  G. Rossbach - Visuele meditaties

  Gaby RossbachVisuele MeditatiesEen handleiding met meditatie-thema's voor totale ontspanning en het in harmonie brengen van ademhaling, aura- en chakra-energie Pagina's: 84 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 288 7 In Visuele Meditaties legt Gaby Rossbach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50