Boeken over parapsychologie

 • W. de Jaeghere boeken
  W. de Jaeghere - De I Tjing en zijn geheimen

  UW LOT EN TOEKOMST ONTSLUIEREN MET DIT ORAKEL Met dit boek neemt de I Tjing U mee naar de wereld van het paranormale. Een wereld die door velen moeilijk begrepen worden. De I Tjing brengt klaarheid in deze wereld en laat ook de gewone leek de kans een blik te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Penny Sartori boeken
  Penny Sartori - Levenswijsheid van BDE's

  Ontdek wat een ontmoeting met de dood ons kan leren over het leven. Op basis van haar uitgebreide onderzoek en haar jarenlange ervaring als verpleegkundige op een intensive care zet dr. Penny Sartori vraagtekens bij onze vooropgezette ideeën over de effecten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bert van Dijk boeken
  Bert van Dijk - Begin bij jezelf

  Helder denken, aandachtig voelen en krachtig handelen. In Beïnvloed anderen, begin bij jezelf (2000) beschreef Bert van Dijk hoe je kan sturen in de interactie met anderen om je doelen te bereiken. Maar het beïnvloeden van je eigen gedrag is niet eenvoudig:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Tessa van Rossen boeken
  Tessa van Rossen - De Kracht van Voelen

  Als kind dachten de mensen om haar heen dat Tessa 'gek' en raar was! Ze werd afgewezen en beschimpt om datgene wat zij zag en voelde. Tessa leefde niet alleen in de 'gewone mensen wereld' maar beleefde de wereld ook op haar eigen unieke manier; een wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marjan Rouw boeken
  Marjan Rouw - Hemelse wetenswaardigheden

  Hemelse Wetenswaardigheden is een verslag van de gesprekken die de auteur heeft gevoerd met haar overleden vader en haar begeleider vanuit Gene Zijde Ramses. De onderwerpen die aan bod komen zijn gevarieerd. Zo wordt er ingegaan op het leven aan Gene Zijde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • W. Lubeck, P.H. Geurink boeken
  W. Lubeck, P.H. Geurink - Het pendel handboek

  Walter LübeckHet Pendel HandboekDe verbanden tussen pendelen, aardstralen, aura's, Bachbloesem-remedies, chakra's, edelstenen, kruiden en Reiki Prijs: 12,50 Pagina's: 128 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 277 1 In dit boek worden niet alleen de keuze,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. Hilswicht boeken
  J. Hilswicht - Reiki

  Judith HilswichtReikiEen praktische cursus in het werken met de Universele Levenskracht Oefeningen ter versterking van gezondheid, zelfvertrouwen en creativiteit Prijs: 9,50 Pagina's: 88 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 334 1 Reiki is een natuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • F. den Ouden boeken
  F. den Ouden - Magnetiseren - wat is dat?

  Frank den OudenMagnetiseren - wat is dat?Een nuchtere en praktische uiteenzetting over helende krachten voor lichaam en geest Prijs: 13,50 Pagina's: 192 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 386 0 Magnetiseren - wat is dat? geeft antwoord op de vraag wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • K. Vollmar boeken
  K. Vollmar - Werken met de zeven chakra's

  Klausbernd VollmarWerken met de zeven chakra'sOefeningen ter activering van de energiecentra in het lichaam Prijs: 9,50 Pagina's: 72 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 291 7 Een basiscursus met simpele en eenvoudig uit te voeren oefeningen en verhelderende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Ansha boeken
  Ansha - Reinigingsrituelen voor uit en thuis

  AnshaReinigingsrituelen voor uit en thuisHet zuiveren van ruimten van negatieve en remmende energieën Omvang: 96 blz. Formaat: 160 x 215 mm Illustraties: kleur Bindwijze: genaaid gebrocheerd Prijs: 12,50 ISBN: 978 90 6378 427 0Iedereen zal deze situatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ingrid Terryn boeken
  Ingrid Terryn - Vlot leren kaartleggen met Mlle Lenormand Het geheim van de kaartlegster ontsluierd

  Het geheim van de kaartlegster ontsluierd Reeds vanaf de oudheid zijn de mensen gefascineerd geweest door alles wat met hun toekomst verband hield. Het beroemdste orakel is wellicht dit van Delphi. Speciaal opgeleide priesteressen stonden er de 'lijdende'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,70
 • Ingrid Terryn boeken
  Ingrid Terryn - Kaartleggen met de Zigeunerkaarten: Uw leven en toekomst ontdekken

  Kaartleggen met de Zigeunerkaarten: Uw leven en toekomst ontdekken Wie 'zigeuner' zegt, denkt onmiddellijk aan kampvuur, woonwagens, meeslepende vioolmuziek en vooral aan toekomstvoorspellingen. De orakelkaarten van de zigeuners kennen een zeer lange traditie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Amorinda van de Eeuwigheid boeken
  Amorinda van de Eeuwigheid - Heldere waarnemingen

  Door ervaringen als kind (een uittreding op zijn vierde, een bijna-doodervaring op zijn vijftiende) is het leven van de schrijver van dit boek drastisch overhoop gehaald. Hij ontwikkelde een sterke gevoeligheid en zijn leven was vanaf toen volledig gericht op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • G.L. Paulson boeken
  G.L. Paulson - Koendalini en de chakra's

  Genevieve Lewis PaulsonKoendalini en de Chakra'sEen cursus in het openen van de diverse lichamelijke krachtencentra Prijs: 18,50 Pagina's: 244 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 254 2 Koendalini-energie is de natuurlijke evolutionaire kracht die bij ieder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Titus Rivas, Anny Dirven, Rudolf Smit boeken
  Titus Rivas, Anny Dirven, Rudolf Smit - Wat een stervend brein niet kan

  Dit boek onderzoekt de bijna-doodervaringen bij middel van de parapsychologie en catalogiseert deze ervaringen in diverse paranormale fenomenen. De authenticiteit van dit onderzoek berust op getuigenverklaringen door derden. De waarde en het belang van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Sylvia Lucia boeken
  Sylvia Lucia - De hemel zal het weten

  ?Mijn geheim was, dat ik al vanaf mijn vroegste jeugd gesprekken voerde met een man met een sik die mij zei dat hij mijn begeleider was en dat hij niet op aarde woonde maar in de sferen.Iets wat voor mij in al die jaren zo gewoon was geworden bleek voor vele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Sylvia Lucia boeken
  Sylvia Lucia - Raymond Lodge, soldaat van het licht

  Het meest uitzonderlijke van mijn zoektocht naar Raymond, naar zijn geschiedenis en zijn graf, was dat Sylvia alles had gezien in de uittredingen en dit zonder één maal ter plaatse de omgeving te hebben aanschouwd. Alle elementen kwamen volledig overeen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • K. Govinda boeken
  K. Govinda - Chakra Atlas

  Kalashatra GovindaDe Chakra AtlasEen spirituele reis op weg naar gezondheid, harmonie en innerlijke ontwikkeling Omvang: 32 blz. (groot formaat) Formaat: 287 x 222 mm Illustraties: kleur Bindwijze: gebonden Prijs: 11,50ISBN: 978 90 6378 432 4 De zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Petra Sonnenberg boeken
  Petra Sonnenberg - Praktisch pendelen voor beginners

  Petra SonnenbergPraktisch pendelen voor beginnersMet pendelkaarten, tips èn messing pendel Prijs: 13,90 Pagina's: 64 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 422 5 Praktisch pendelen voor beginners bevat een selectie van de belangrijkste pendelkaarten uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Ted Andrews boeken
  Ted Andrews - Aura lezen voor iedereen

  Ted AndrewsAura Lezen voor IedereenOver het herkennen en de praktische toepassing van onze persoonlijke aura-krachtvelden Prijs: 13,50 Pagina's: 128 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 270 2Auralezen voor iedereen gaat over het leren herkennen en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - 2000

  VOORSPELLINGEN VOOR HET JAAR TWEEDUIZEND EN DAARNA..JAN C. VAN DER HEIDE's nieuwste boek, '2000... VOORSPELLINGEN VOOR HET JAAR TWEEDUIZEND EN DAARNA...', dat betrekking heeft op het aanstaande millennium, zou eigenlijk op ieders bureau moeten liggen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jan C. van der Heide boeken
  Jan C. van der Heide - Help! Ik ben zo depri...

  HELP! IK BEN ZO DEPRI..Ieder mens wordt wel eens overvallen door sombere gevoelens. Bij de een duren die gevoelens een paar uur, een dag of een week; bij de ander kunnen ze maanden aanhouden, of jaar in, jaar uit voorkomen.In ¿Help! Ik ben zo depri¿¿ komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Titus Rivas, Anny Dirven boeken
  Titus Rivas, Anny Dirven - Van en naar het Licht

  Dit boek gaat onder andere over de onderwerpen bijna-doodervaringen (BDE), uittredingen (of ook BLE i.e. Buiten-Lichamelijke Ervaringen), reïncarnatie, pre-existentie en sterfbedvisioenen. Over deze onderwerpen werd al lang en breed geschreven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marjan Rouw boeken
  Marjan Rouw - Als het Hemelse Licht gaat schijnen

  'Als het Hemelse Licht gaat schijnen' is het tweede boek van de Marjan Rouw, waarin ze verslag doet van gesprekken die zij voerde met haar overleden vader en Ramses, haar begeleider. Zij laten in dit boek hun licht schijnen op aardse vraagstukken zoals de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Heleen de Meijer boeken
  Heleen de Meijer - Liefde volgens de engelen

  'We willen de wereld vertellen dat liefde het enige is wat er toe doet, omdat liefde alles is wat er bestaat. Jij bent gemaakt van liefde en liefde heeft jou gemaakt, want iets anders kan er niet bestaan.' De engelen van liefde vertellen wie zij zijn en wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95