Boeken over oosterse oefeningen

 • Mieke de Bock, Miriam Wapenaar boeken
  E-book
  Mieke de Bock, Miriam Wapenaar - Yoga voor dag en nacht (eBook)

  Yoga doe je niet alleen met je lichaam, het gaat ook om bewustwording, om aandacht geven aan wat je doet en hoe je je daarbij voelt. De yogaoefeningen in Yoga voor dag en nacht zijn eenvoudig toepasbaar in het dagelijks leven. Een oefening doen wordt zo even… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anne Hering boeken
  E-book
  Anne Hering - Zhineng qigong voor dagelijks gebruik (eBook)

  Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jack Wijnhamer boeken
  E-book
  Jack Wijnhamer - Meer levensenergie door ontspanning

  Dit boek biedt u een methode om eenvoudig en snel te ontspannen. De technieken zijn snel te leren en toe te passen in situaties waarin u meer energie of ontspanning nodig heeft. Deze e ectieve oefeningen kunt op ieder moment van de dag verrichten en vragen… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Jared Zeizel, Thomas Peisel, Dylan Tuccillo boeken
  E-book
  Jared Zeizel, Thomas Peisel, Dylan Tuccillo - Lucide dromen

  Het eerste boek dat je niet vóór, maar tijdens het slapengaan leest Je hebt misschien zelf al eens beseft dat je aan het dromen bent. Dat fenomeen heet 'lucide dromen'. Maar wist je dat je je eigen dromen ook bewust kunt sturen? Door muren stappen, even… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Stephanie Wright boeken
  E-book
  Stephanie Wright - De kunst van het wakker worden (eBook)

  Kost het je moeite om wakker te worden? Heb je nooit zin om je bed uit te komen? Kom je regelmatig te laat op je werk? Met dit boek heb je geen drie koppen koffie en een halfuur douchen meer nodig om fris en fruitig de dag aan te kunnen! In De kunst van het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bertjan Oosterbeek boeken
  E-book
  Bertjan Oosterbeek - SOGENJI DESU

  Bertjan Oosterbeek vertrok in 2011 voor een jaar naar Japan om in zenklooster Sogenji (Okayama) te gaan studeren bij zenmeester Shodo Harada Roshi. In april 2012 keerde hij terug naar Nederland. Vol van verhalen natuurlijk... "Verhalen over waarom iemand… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Mieke de Bock, Miriam Wapenaar boeken
  E-book
  Mieke de Bock, Miriam Wapenaar - Yoga doen, chakra's ervaren (eBook)

  Yoga doen, chakra's ervaren legt uit hoe je met behulp van yoga de energie in de chakra's beter kunt laten stromen om je lichamelijk en geestelijk goed te voelen. Dit boek maakt het mogelijk om vanuit de chakrayoga grip te krijgen op de krachten en zwakheden… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Marian van Schoneveld boeken
  E-book
  Marian van Schoneveld - Yoga met een pruik (eBook)

  Het leven is behoorlijk vanzelfsprekend als alles gaat zoals het in jouw visie zou moeten gaan. Gelukkig sta je er niet al te vaak bij stil dat er weleens een kink in de kabel kan komen. Dat er iets kan gebeuren waardoor je leven in één keer niet meer zo… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Robert Butera boeken
  E-book
  Robert Butera - Puur yoga

  Innerlijke stilte. Zuiver bewustzijn. Ware schoonheid. Yoga is veel meer dan een puur lichamelijke activiteit. Het is een bewuste levensstijl die een diepgaande spirituele en persoonlijke transformatie teweegbrengt. Puur yoga nodigt je uit yoga te ervaren als… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Marian van Schoneveld boeken
  E-book
  Marian van Schoneveld - Yogamomentje (eBook)

  We leven in een snelle, hectische wereld. Juist in deze tijd is het goed om meer aandacht te besteden aan je lichaam en geest. Een van de belangrijke zaken die je in het oog moet houden, is om jezelf niet voorbij te rennen. Yoga is een van de oudste en beste… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anne Hering boeken
  E-book
  Anne Hering - Zhineng qigong (eBook)

  Qi is te omschrijven als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Werken met mindfulness

  De meditatiecd's bij de bestseller van Edel MaexIn zijn succesvolle boek Mindfulness introduceerde Edel Maex het achtwekenprogramma. De bijbehorende meditaties zijn nu eindelijk beschikbaar op cd. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar verdere verdieping en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  19,99
 • Waysun Liao boeken
  E-book
  Waysun Liao - Chi voor beginners (eBook)

  Chi voor beginners is een introductie tot het eeuwenoude taoïstische principe chi. Chi is de onzichtbare levensenergie die door je lichaam en het universum stroomt. Chi is overal, het zit in de aarde, in de lucht en in jezelf. Het is de energie die een levend… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Angéla Kramers, Maartje Oosterhof boeken
  E-book
  Angéla Kramers, Maartje Oosterhof - Van Regenworm tot Pauw

  Na haar uitbundige, extraverte Dolly Dots-tijd beleefde Angéla Kramers een periode waarin ze juist de weg naar binnen aflegde. Ze hield zich onder andere bezig met yoga en meditatie. Inmiddels heeft ze haar eigen yogastudio, waar ze haar cursisten een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mel Campbell boeken
  E-book
  Mel Campbell - Zwangerschapsyoga

  LET OP!: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Boeken over zwangerschap bestaan er genoeg. Een goed boek over zwangerschapsyoga nog niet! En dat terwijl yoga een geweldige manier is om bezig te zijn met je zwangerschap, je ongeboren kindje en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arjuna van der Kooij, Alanna Kaivalya boeken
  E-book
  Arjuna van der Kooij, Alanna Kaivalya - De mythen van de asana's

  Achter elke yogahouding of asana schuilt een eeuwenoud verhaal over een godheid, een wijze, een heilig dier of een andere inspiratiebron. De mythen van de asana's is het eerste boek dat al deze verhalen samenbrengt, ingedeeld in categorieën als 'yogi's',… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Lancar Ida-Bagus, R.R. Purperhart boeken
  E-book
  Lancar Ida-Bagus, R.R. Purperhart - WIE BLIJFT OP AARDE, WIE GAAT NAAR DE HEMEL OF NAAR DE HEL?

  Er zijn wereldwijd een heleboel ouders die bij leven een potje van hun religiositeit gemaakt hebben, zoals mijn biologische ouders. Ze waren evenals andere kwaadaardige gelovigen ook zeer slechte mensen of wellicht nog veel erger. Ze waren devote Katholieken,… (E-book)

  Lees meer...
    6,35
 • Danny Dreyer, Katherine Dreyer boeken
  E-book
  Danny Dreyer, Katherine Dreyer - Chi running

  In dit toonaangevende, compleet herziene boek toont ultramarathonloper Danny Dreyer ons de hardlooptechniek die hij heeft gecreëerd om blessures te voorkomen en te genezen, en die ervoor zorgt dat men met minder moeite sneller en verder kan lopen. De Chi… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  E-book
  Georg Feuerstein, Larry Payne - De kleine Yoga voor Dummies (eBook)

  Breng je lichaam en geest in balans Wil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is De kleine Yoga voor Dummies het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de tips en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Edel Maex boeken
  E-book
  Edel Maex - Dit is de plaats

  Edel Maex over de kern van zen en meditatie Bestsellerauteur Edel Maex brengt een vernieuwende visie op zenmeditatie, met mededogen voor jezelf en de ander als centrale uitgangspunt. Er bestaat geen eenduidige definitie van zen. Verschillende stromingen en… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • O. Miller boeken
  O. Miller - Kaartenset- 50 kaarten- Yoga

  50 kaarten met oefeningen om innerlijk tot rust te komen. In deze doos vindt u 50 geïllustreerde kaarten met oefeningen en meditaties om innerlijk tot rust te komen. Of u nu een beginner bent of een gevorderde yogi, deze kaarten stellen u in staat verjongende… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  19,95
 • A.A. Bailey boeken
  24,95
 • Hans Laurentius boeken
  E-book
  Hans Laurentius - Olie op het vuur

  Olie op het vuur’ is HET BOEK voor iedereen die meer wil weten OVER SPIRITUEEL ONTWAKEN. Over wat er bij komt kijken, wat het echt is en wat zeker niet, hoe zelfonderzoek te stimuleren, over valkuilen, helse zegeningen, Bewustzijn, schijn-ontwaken, de juiste… (E-book)

  Lees meer...
  12,98
 • Dhroeh Nankoe, Janayitri Brahmanda boeken
  14,50
 • Edel Maex boeken
  E-book
  Edel Maex - Wat mindfulness niet is

  Begin jaren 2000 maakte Nederland kennis met mindfulness via onder meer het werk van Edel Maex. Vandaag is deze boeddhistisch geïnspireerde meditatietraining uitgegroeid tot een wereldwijde hype, met heel wat misverstanden tot gevolg.Tien jaar na zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99