Boeken over oosterse oefeningen

 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  E-book
  Georg Feuerstein, Larry Payne - De kleine Yoga voor Dummies

  Wil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is dit het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de tips en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en poses komen aan bod, geïllustreerd met duidelijke foto's.… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Cheng Man Ching boeken
  17,50
 • Marjolein Smit boeken
  E-book
  Marjolein Smit - Yoga voor peuters en kleuters

  In Yoga voor peuters en kleuters presenteert Marjolein Smit materiaal waarmee je op een speelse en tegelijk verantwoorde manier yoga kunt doen met kinderen vanaf de peuterleeftijd. Yogaoefeningen ondersteunen peuters en kleuters bij het ontdekken van hun eigen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Edel Maex boeken
  E-book
  Edel Maex - Pleidooi voor het gewone

  ?Het moet altijd meer, sterker, intenser. Ook als het over zen en religie gaat. Het westerse boeddhisme is een bravourereligie geworden, zo stelt psychiater en zenleraar Edel Maex.Sommigen vinden dat mindfulness niet kan buiten een boeddhistische context.… (E-book)

  Lees meer...
  13,99
 • Jack Wijnhamer boeken
  E-book
  Jack Wijnhamer - Meer levensenergie door ontspanning

  Dit boek biedt u een methode om eenvoudig en snel te ontspannen. De technieken zijn snel te leren en toe te passen in situaties waarin u meer energie of ontspanning nodig heeft. Deze e ectieve oefeningen kunt op ieder moment van de dag verrichten en vragen… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Jared Zeizel, Thomas Peisel, Dylan Tuccillo boeken
  E-book
  Jared Zeizel, Thomas Peisel, Dylan Tuccillo - Lucide dromen

  Het eerste boek dat je niet vóór, maar tijdens het slapengaan leest Je hebt misschien zelf al eens beseft dat je aan het dromen bent. Dat fenomeen heet 'lucide dromen'. Maar wist je dat je je eigen dromen ook bewust kunt sturen? Door muren stappen, even… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Robert Butera boeken
  E-book
  Robert Butera - Puur yoga

  Innerlijke stilte. Zuiver bewustzijn. Ware schoonheid. Yoga is veel meer dan een puur lichamelijke activiteit. Het is een bewuste levensstijl die een diepgaande spirituele en persoonlijke transformatie teweegbrengt. Puur yoga nodigt je uit yoga te ervaren als… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Angéla Kramers, Maartje Oosterhof boeken
  E-book
  Angéla Kramers, Maartje Oosterhof - Van Regenworm tot Pauw

  Na haar uitbundige, extraverte Dolly Dots-tijd beleefde Angéla Kramers een periode waarin ze juist de weg naar binnen aflegde. Ze hield zich onder andere bezig met yoga en meditatie. Inmiddels heeft ze haar eigen yogastudio, waar ze haar cursisten een… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mel Campbell boeken
  E-book
  Mel Campbell - Zwangerschapsyoga

  LET OP!: Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Boeken over zwangerschap bestaan er genoeg. Een goed boek over zwangerschapsyoga nog niet! En dat terwijl yoga een geweldige manier is om bezig te zijn met je zwangerschap, je ongeboren kindje en… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • 15,00
 • Danny Dreyer, Katherine Dreyer boeken
  E-book
  Danny Dreyer, Katherine Dreyer - Chi running

  In dit toonaangevende, compleet herziene boek toont ultramarathonloper Danny Dreyer ons de hardlooptechniek die hij heeft gecreëerd om blessures te voorkomen en te genezen, en die ervoor zorgt dat men met minder moeite sneller en verder kan lopen. De Chi… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anne Hering boeken
  E-book
  Anne Hering - Zhineng qigong

  Qi is te omschrijven als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Anne Hering boeken
  E-book
  Anne Hering - Zhineng qigong voor dagelijks gebruik

  Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Bertjan Oosterbeek boeken
  E-book
  Bertjan Oosterbeek - Sogenji desu

  Bertjan Oosterbeek vertrok in 2011 voor een jaar naar Japan om in zenklooster Sogenji (Okayama) te gaan studeren bij zenmeester Shodo Harada Roshi. In april 2012 keerde hij terug naar Nederland. Vol van verhalen natuurlijk... "Verhalen over waarom iemand… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Lancar Ida-Bagus, R.R. Purperhart boeken
  E-book
  Lancar Ida-Bagus, R.R. Purperhart - Wie blijft op aarde, wie gaat naar de hemel of naar de hel?

  Er zijn wereldwijd een heleboel ouders die bij leven een potje van hun religiositeit gemaakt hebben, zoals mijn biologische ouders. Ze waren evenals andere kwaadaardige gelovigen ook zeer slechte mensen of wellicht nog veel erger. Ze waren devote Katholieken,… (E-book)

  Lees meer...
    6,35
 • Stephanie Wright boeken
  E-book
  Stephanie Wright - De kunst van het wakker worden

  Kost het je moeite om wakker te worden? Heb je nooit zin om je bed uit te komen? Kom je regelmatig te laat op je werk? Met dit boek heb je geen drie koppen koffie en een halfuur douchen meer nodig om fris en fruitig de dag aan te kunnen! In De kunst van het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Edel Maex boeken
  E-book
  Edel Maex - Mindfulness

  In Mindfulness leer je hoe je steeds weer de rust en helderheid in jezelf kunt opzoeken. Ook wanneer het leven je deze rust niet gunt, leer je zo goed mogelijk om te gaan met wat zich aandient. Edel Maex, psychiater in het ZNA Middelheim, Antwerpen, geeft al… (E-book)

  Lees meer...
  15,99
 • Edel Maex boeken
  E-book
  Edel Maex - Dit is de plaats

  Edel Maex over de kern van zen en meditatie Bestsellerauteur Edel Maex brengt een vernieuwende visie op zenmeditatie, met mededogen voor jezelf en de ander als centrale uitgangspunt. Er bestaat geen eenduidige definitie van zen. Verschillende stromingen en… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • O. Miller boeken
  O. Miller - Yoga - 50 kaarten

  50 kaarten met oefeningen om innerlijk tot rust te komen. In deze doos vindt u 50 geïllustreerde kaarten met oefeningen en meditaties om innerlijk tot rust te komen. Of u nu een beginner bent of een gevorderde yogi, deze kaarten stellen u in staat verjongende… (Postcard book or pack)

  Lees meer...
  19,95
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Werken met mindfulness

  De meditatiecd's bij de bestseller van Edel MaexIn zijn succesvolle boek Mindfulness introduceerde Edel Maex het achtwekenprogramma. De bijbehorende meditaties zijn nu eindelijk beschikbaar op cd. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar verdere verdieping en… (CD-Audio)

  Lees meer...
  20,99
 • A.A. Bailey boeken
  28,25
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  E-book
  Georg Feuerstein, Larry Payne - Yoga voor Dummies

  Of je nu een beginnende of doorgewinterde yogaliefhebber bent, in dit boek vind je de tips en technieken die je nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk snel beter te voelen. Informatie over alle belangrijke houdingen en poses wordt rijk geïllustreerd met… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nicolaas de Ridder boeken
  E-book
  Nicolaas de Ridder - Wijsheden van Yogananda.

  Het doel van het leven is God te vinden, dat is de enige reden van ons bestaan. God is het ware geluk, Hij omvat alles. Je bent niet alleen maar geboren om geld te verdienen, kinderen te krijgen en dan te sterven. Je hebt een glorieuze bestemming! Mensen zijn… (E-book)

  Lees meer...
  10,00
 • Hans Laurentius boeken
  E-book
  Hans Laurentius - Olie op het vuur

  Olie op het vuur’ is HET BOEK voor iedereen die meer wil weten OVER SPIRITUEEL ONTWAKEN. Over wat er bij komt kijken, wat het echt is en wat zeker niet, hoe zelfonderzoek te stimuleren, over valkuilen, helse zegeningen, Bewustzijn, schijn-ontwaken, de juiste… (E-book)

  Lees meer...
  12,98
 • Mara Leiblum boeken
  14,50