Boeken over oosterse oefeningen

 • Rosalinda Weel boeken
  Rosalinda Weel - Yoga 4Teens

  'Yoga 4Teens' is een unieke yoga- en meditatiebox, speciaal gemaakt door en voor tieners. Tijdens het geven van tieneryogalessen in haar Droomstudio ontdekte yoga- en meditatiedocent Rosalinda Weel dat zeven thema's een grote rol spelen in het leven van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anne Hering boeken
  Anne Hering - Zhineng qigong

  Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bertjan Oosterbeek boeken
  Bertjan Oosterbeek - Sogenji desu

  Met veel humor vertelt Bertjan Oosterbeek over het jaar dat hij in het Japanse zenklooster Sogenji doorbracht bij zenmeester Shodo Harada Roshi. En intussen steek je een hoop op van het moderne zenboeddhisme in Japan.Bertjan Oosterbeek vertrok in 2011 voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Jaap Klok boeken
  Jan Jaap Klok - Tao, een meditatie

  Dit boek gaat over Tao. Geen theoretische uiteenzetting, maar aan de hand van mediteren, stil worden en overpeinzen is opgeschreven wat boven kwam drijven. Dit neemt soms verrassende wendingen. Eigen ervaringen, fragmenten uit het nieuws of sport, recent of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Marjolein Smit boeken
  Marjolein Smit - Yoga voor peuters en kleuters

  In Yoga voor peuters en kleuters presenteert Marjolein Smit materiaal waarmee je op een speelse en tegelijk verantwoorde manier yoga kunt doen met kinderen vanaf de peuterleeftijd.Yoga voor peuters en kleutersYogaoefeningen ondersteunen peuters en kleuters bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Roel Jansen boeken
  27,95
 • H.A. van Hien, Patrick Baas boeken
  H.A. van Hien, Patrick Baas - Wali Sanga

  Wali sanga. De Javaanse geheime leer - H.A. van Hien & Patrick Baas "Hier in Java noemen ze het 'dat waar je niet over spreekt'. En het is overal. Het schuilt in de grond. Het sist in de vulkaan. Het komt aanwaaien met verre winden. Het ruist aan met de regen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L.U. Schoefer-Happ boeken
  L.U. Schoefer-Happ - Beter horen en zien met Qi Gong

  De Chinese geneeskunde ? waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is ? ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen.'Beter horen en zien met Qi Gong' maakt de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C.S. Kilham boeken
  C.S. Kilham - De Vijf Tibetanen

  De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen geïntroduceerd.De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mayana boeken
  Mayana - Zhen Chi

  In het Westen zoekt men naar fysieke fitheid, in het Oosten zoekt men naar innerlijke fitheid. Zhen Chi combineert beide en gaat zelfs nog een stap verder: het bereiken van een staat van Emotioneel Evenwicht. Je kunt de wereld om je heen niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Shizuto Masunaga boeken
  Shizuto Masunaga - Meridiaanoefeningen

  Dankzij het boek Meridiaanoefeningen kun je nu je kennis aanvulling op het gebied van shiatsu. Begin je net met shiatsu? Ook voor beginners is het boek Meridiaanoefeningen geschikt. Auteur Shizuto Masunaga brengt shiatsubeoefening naar het hoogste niveau in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Christel Jansen boeken
  Christel Jansen - Yoga

  Dit handboek voor lichter leven laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditatie, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Deepak Chopra, David Simon boeken
  Deepak Chopra, David Simon - De 7 spirituele wetten van yoga

  Door yogabeoefening kan je leven een diepere dimensie krijgen. Deepak Chopra en David Simon leggen uit hoe je yoga in je dagelijks leven kunt integreren. Met hun zeven eenvoudige principes laten ze zien dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Patty Jongemaets boeken
  Patty Jongemaets - Deugdenyoga voor kinderen

  EEN VROLIJK EN LEERZAAM INSPIRATIEBOEKDeugdenyoga voor kinderen is méér dan een boek over Kinderyoga. Of je nu leerkracht, ouder of (yoga)docent bent; de oefeningen en tips in dit boekhelpen jou en kinderen om krachtiger en positiever in het leven te staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen boeken
  Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen - Slaapyoga

  Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • D. Tiemersma boeken
  D. Tiemersma - Pranayama

  Dit boek is een praktische handleiding bij het beoefenen van pranayama. Alle onderdelen van de traditionele pranayama komen hierbij aan bod. Specifieke aspecten zijn de werking van het middenrif en daarmee de ademenergetische druk. Daarnaast gaat het vooral om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • J. Dijkstra boeken
  J. Dijkstra - Hatha yoga

  Aan de hand van dit praktische werkboek kom je allerlei zaken omtrent yoga te weten, maar vooral leer je ermee hoe je regelmatig kunt oefenen om zo te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen, hoe je persoonlijkheid kan worden beïnvloed, hoe yoga de weg kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Patricia van Walstijn boeken
  Patricia van Walstijn - Qigong

  Je kunt ontspannen en vitaal van het leven genieten door anders met je energie om te gaan. De Chinezen doen het al eeuwen, maar hoe doen ze dat? In klare taal bespreekt Patricia van Walstijn in dit prachtige boek hoe je Qigong [tsjie ghong], de mystieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Clare Brown boeken
  Clare Brown - De yoga-gids

  Meer dan 170 yogahoudingen in woord en beeld! Yoga maakt niet alleen het lichaam soepel, maar leidt ook tot een diep geestelijk en lichamelijk welbevinden. In De yogagids worden meer dan 170 houdingen uit de voornaamste yogascholen beschreven. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gert van Leeuwen boeken
  Gert van Leeuwen - Handboek critical alignment yoga

  Critical Alignment Yoga werpt een verrassend nieuw licht op yoga. Yogadocent Gert van Leeuwen verbindt in zijn werkboek yoga met medisch denken, meditatieve stromingen en psychologie. Critical Alignment is een goed onderbouwde methode om zowel negatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Leslie Kaminoff, Amy Matthews boeken
  Leslie Kaminoff, Amy Matthews - Yoga anatomie

  Dit ultieme referentiewerk voor yogabeoefenaars en -leraren is nu geheel gereviseerd en uitgebreid! Met meer asana's, vinyasa's, fullcolour-illustraties en uitgebreide informatie biedt deze herziene editie van 'Yoga Anatomie' een nog dieper begrip van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • J. Dijkstra, S. Cantore boeken
  J. Dijkstra, S. Cantore - Zien door yoga

  Zien door Yoga is het klassieke werk over de yoga. Beter bekend is het onder de naam 'Yoga-Sutra', de yoga-spreuken van Pata jali. Het boek bevat 195 aforismen, waarin zin en doel van de yoga worden uitgelegd. Hoewel ze circa 2000 jaar oud zijn, schetsen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Yogi Bhajan boeken
  Yogi Bhajan - Het Kundalini yoga werkboek

  Bij Kundalini yoga worden de oefeningen dynamisch uitgevoerd. De aandacht wordt gericht op het waarnemen en voelen van eigen lichaamsenergie. De adem staat centraal en wordt bij alle oefeningen en meditaties bewust geleid. Bij deze meditaties nemen mantra's… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - Yoga voor Dummies

  Of je nu een beginnende of doorgewinterde yogaliefhebber bent, in dit boek vind je de tips en technieken die je nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk snel beter te voelen. Informatie over alle belangrijke houdingen en poses wordt rijk geïllustreerd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - De kleine yoga voor Dummies

  Wil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is dit het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de tips en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en poses komen aan bod, geïllustreerd met duidelijke foto's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99