Boeken over oosterse oefeningen

 • Henk Helsper, John Geven boeken
  Henk Helsper, John Geven - Meester van de wind

  Op eenvoudig wijze legt de schrijver uit wat de essentie van Qi Gong is. Hij gebruikt daarbij onderhoudende verhalen en prachtig beeldmateriaal. Verder laat hij zien hoe je een energiediagnose van jezelf kunt maken om te ontdekken waar je evenwicht verstoort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marjolein Smit boeken
  Marjolein Smit - Yoga voor peuters en kleuters

  In Yoga voor peuters en kleuters presenteert Marjolein Smit materiaal waarmee je op een speelse en tegelijk verantwoorde manier yoga kunt doen met kinderen vanaf de peuterleeftijd.Yoga voor peuters en kleutersYogaoefeningen ondersteunen peuters en kleuters bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hollis Lance Liebman boeken
  Hollis Lance Liebman - Coretraining

  Dit boek is de ultieme stapsgewijze gids met meer dan 75 geweldige oefeningen om de kernspieren in het lichaam te ontwikkelen, versterken en verstevigen. Anatomie van de oefeningen Waar zitten de buikspieren en de erector spinae precies? Dit boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Mayana boeken
  Mayana - Zhen Chi

  In het Westen zoekt men naar fysieke fitheid, in het Oosten zoekt men naar innerlijke fitheid. Zhen Chi combineert beide en gaat zelfs nog een stap verder: het bereiken van een staat van Emotioneel Evenwicht. Je kunt de wereld om je heen niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Robert Hartzema, Marjan Moller boeken
  Robert Hartzema, Marjan Moller - Lichaam, adem, bewustzijn

  Alle praktische kennis over de energiecentra, energiestromen en -blokkades, middenrif, bekkenbodem en andere spiervliezen, verschillende manieren van ademen, tien ademenergiestromen, vijf basis-emoties, en de acht gelaagdheden van het bewustzijn. Gebaseerd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • D. Tiemersma boeken
  D. Tiemersma - Pranayama

  Dit boek is een praktische handleiding bij het beoefenen van pranayama. Alle onderdelen van de traditionele pranayama komen hierbij aan bod. Specifieke aspecten zijn de werking van het middenrif en daarmee de ademenergetische druk. Daarnaast gaat het vooral om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Gert van Leeuwen boeken
  Gert van Leeuwen - Handboek critical alignment yoga

  Critical Alignment Yoga werpt een verrassend nieuw licht op yoga. Yogadocent Gert van Leeuwen verbindt in zijn werkboek yoga met medisch denken, meditatieve stromingen en psychologie. Critical Alignment is een goed onderbouwde methode om zowel negatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • J. Dijkstra, S. Cantore boeken
  J. Dijkstra, S. Cantore - Zien door yoga

  Zien door Yoga is het klassieke werk over de yoga. Beter bekend is het onder de naam 'Yoga-Sutra', de yoga-spreuken van Pata jali. Het boek bevat 195 aforismen, waarin zin en doel van de yoga worden uitgelegd. Hoewel ze circa 2000 jaar oud zijn, schetsen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • C.S. Kilham boeken
  C.S. Kilham - De Vijf Tibetanen

  De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen geïntroduceerd.De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patricia van Walstijn boeken
  Patricia van Walstijn - Qigong

  Je kunt ontspannen en vitaal van het leven genieten door anders met je energie om te gaan. De Chinezen doen het al eeuwen, maar hoe doen ze dat? In klare taal bespreekt Patricia van Walstijn in dit prachtige boek hoe je Qigong [tsjie ghong], de mystieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - De kleine yoga voor Dummies

  Wil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is dit het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de tips en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en poses komen aan bod, geïllustreerd met duidelijke foto's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - Yoga voor Dummies

  Of je nu een beginnende of doorgewinterde yogaliefhebber bent, in dit boek vind je de tips en technieken die je nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk snel beter te voelen. Informatie over alle belangrijke houdingen en poses wordt rijk geïllustreerd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • B.K.S. Iyengar boeken
  B.K.S. Iyengar - Yoga als levenskunst

  Yoga als levenskunst kan worden gezien als de kroon op het levenslangewerk van B.K.S. Iyengar (India, 1918), grondlegger van de ook in deze strekenpopulaire Iyengar-yoga en een van de meest vooraanstaande yogalerarenter wereld (niet voor niets door de BBC… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Werken met mindfulness - Houdingen (incl. cd)

  Met de cd kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Het mooi vormgegeven en geïllustreerde boekje zorgt voor de nodige achtergrondinformatie bij de oefeningen. Mindfulness is de nieuwe manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • J. Dijkstra boeken
  J. Dijkstra - Hatha yoga

  Aan de hand van dit praktische werkboek kom je allerlei zaken omtrent yoga te weten, maar vooral leer je ermee hoe je regelmatig kunt oefenen om zo te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen, hoe je persoonlijkheid kan worden beïnvloed, hoe yoga de weg kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • E. Maex boeken
  E. Maex - Werken met mindfulness Basisoefeningen

  Mindfulness is de nieuwe manier om beter om te gaan met de onvermijdelijke stress van het leven. Dit cd-boekje begeleidt je stap voor stap bij een aantal basisoefeningen die je zullen helpen om jezelf te ontspannen en innerlijke rust te vinden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christel Jansen boeken
  Christel Jansen - Yoga

  Dit handboek voor lichter leven laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditatie, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Patty Jongemaets boeken
  Patty Jongemaets - Deugdenyoga voor kinderen

  EEN VROLIJK EN LEERZAAM INSPIRATIEBOEKDeugdenyoga voor kinderen is méér dan een boek over Kinderyoga. Of je nu leerkracht, ouder of (yoga)docent bent; de oefeningen en tips in dit boekhelpen jou en kinderen om krachtiger en positiever in het leven te staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Helen Purperhart boeken
  Helen Purperhart - Kinderyoga

  ‘Kinderyoga, ontdek je superkracht’ van de bekendste kinderyogadocent Helen Purperhart helpt om kinderen hun superkracht te laten ontdekken. Steeds meer kinderen ervaren druk en stress door school en hun sociale omgeving. Hierdoor kunnen ze slecht slapen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen boeken
  Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen - Slaapyoga

  Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Shizuto Masunaga boeken
  Shizuto Masunaga - Meridiaanoefeningen

  Dankzij het boek Meridiaanoefeningen kun je nu je kennis aanvulling op het gebied van shiatsu. Begin je net met shiatsu? Ook voor beginners is het boek Meridiaanoefeningen geschikt. Auteur Shizuto Masunaga brengt shiatsubeoefening naar het hoogste niveau in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Leslie Kaminoff, Amy Matthews boeken
  Leslie Kaminoff, Amy Matthews - Yoga anatomie

  Dit ultieme referentiewerk voor yogabeoefenaars en -leraren is nu geheel gereviseerd en uitgebreid! Met meer asana's, vinyasa's, fullcolour-illustraties en uitgebreide informatie biedt deze herziene editie van 'Yoga Anatomie' een nog dieper begrip van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Deepak Chopra, David Simon boeken
  Deepak Chopra, David Simon - De 7 spirituele wetten van yoga

  Door yogabeoefening kan je leven een diepere dimensie krijgen. Deepak Chopra en David Simon leggen uit hoe je yoga in je dagelijks leven kunt integreren. Met hun zeven eenvoudige principes laten ze zien dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste boeken
  Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste - Baby - Dreumes - Peuter Yoga

  Dit kleurrijke boekje staat boordevol ideeën om samen met je kind van 0 tot en met 3 jaar te gaan bewegen. Het biedt een schat aan eenvoudige rek-, strek- en ontspanningsoefeningen op basis van traditionele yogahoudingen, waardoor de onderlinge band wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • V. Worthington boeken
  V. Worthington - Aspecten van Yoga

  Eeuwenlang is yoga een scheppende kracht geweest. De van oorsprong Indische techniek ter bevrijding van de ziel kan in dienst staan van uiteenlopende filosofieën. Er hebben zich dan ook verscheidene soorten yoga ontwikkeld, met een filosofisch, magisch,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95