Boeken over oosterse oefeningen

 • Anne Hering boeken
  Anne Hering - Zhineng Qigong

  Qi is te omschrijven als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anne Hering boeken
  Anne Hering - Zhineng qigong voor dagelijks gebruik

  Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Remo Rittiner boeken
  Remo Rittiner - Het grote yogatherapieboek

  Een essentiële yoga-gids voor genezing van het lichaam, de ziel en de geestDit boek is gebaseerd op zowel de fundamentele principes van de traditie van yoga volgens yoga-meester T. Krishnamacharya en zijn pupil A.G. Mohan, als op de laatste ontwikkelingen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bertjan Oosterbeek boeken
  Bertjan Oosterbeek - Sogenji deso

  Met veel humor vertelt Bertjan Oosterbeek over het jaar dat hij in het Japanse zenklooster Sogenji doorbracht bij zenmeester Shodo Harada Roshi. En intussen steek je een hoop op van het moderne zenboeddhisme in Japan.Bertjan Oosterbeek vertrok in 2011 voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patty Jongemaets boeken
  Patty Jongemaets - Deugdenyoga deel 1; een gids voor een bewust, gezond en gelukkig leven.

  Deugdenyoga is een persoonlijk en inspirerend boek voor wie yoga beoefent en voor wie yogales geeft. Het is opgebouwd rond twaalf deugden, bijvoorbeeld openheid, begrip en zelfvertrouwen. Een hoofdstuk start met een persoonlijke inleiding door yogadocente… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Patty Jongemaets boeken
  Patty Jongemaets - Deugdenyoga voor kinderen

  EEN VROLIJK EN LEERZAAM INSPIRATIEBOEKDeugdenyoga voor kinderen is méér dan een boek over Kinderyoga. Of je nu leerkracht, ouder of (yoga)docent bent; de oefeningen en tips in dit boekhelpen jou en kinderen om krachtiger en positiever in het leven te staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Roel Jansen boeken
  27,95
 • Christel Jansen boeken
  Christel Jansen - Yoga

  Dit handboek voor lichter leven laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditatie, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Catharina Blijlevens boeken
  Catharina Blijlevens - Yin Yoga, een reis naar binnen

  Yin Yoga, een reis naar binnen.Yin Yoga is een vorm van Yoga waarin het lichaam voor een langere tijd in een bepaalde houding wordt gebracht met de spieren ontspannen. Doordat het lichaam langer in een houding wordt gebracht met de aandacht naar binnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - Yoga voor Dummies, 2e editie, pocketeditie

  Of je nu een beginnende of doorgewinterde yogaliefhebber bent, in dit boek vind je de tips en technieken die je nodig hebt om je lichamelijk en geestelijk snel beter te voelen. Informatie over alle belangrijke houdingen en poses wordt rijk geïllustreerd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • L.U. Schoefer-Happ boeken
  L.U. Schoefer-Happ - Beter horen en zien met Qi Gong

  De Chinese geneeskunde ? waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is ? ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen.'Beter horen en zien met Qi Gong' maakt de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C.S. Kilham boeken
  C.S. Kilham - De Vijf Tibetanen

  De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen geïntroduceerd.De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • I.K. Taimni boeken
  I.K. Taimni - De Yoga-Sutra's van Patanjali

  De Yoga-Sutra's van Patanjali vormen de basistekst van de klassieke yoga, een van de zes filosofische scholen uit het hinduïsme. In nog geen tweehonderd uiterst beknopte en veelal raadselachtige aforismen zet Patanjali de wetenschap van yoga uiteen. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - De kleine Yoga voor Dummies

  Wil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is dit het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de tips en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en poses komen aan bod, geïllustreerd met duidelijke foto's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen boeken
  Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen - Slaapyoga

  Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • J. Dijkstra boeken
  J. Dijkstra - Hatha yoga werkboek

  Aan de hand van dit praktische werkboek kom je allerlei zaken omtrent yoga te weten, maar vooral leer je ermee hoe je regelmatig kunt oefenen om zo te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen, hoe je persoonlijkheid kan worden beïnvloed, hoe yoga de weg kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • E. Maex boeken
  E. Maex - Werken met mindfulness Emoties

  In navolging van zijn succesvolle basisgids Mindfulness verschijnen nu twee nieuwe cd-boekjes in de reeks Werken met mindfulness.;;;Met de cd kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Het mooi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Patricia van Walstijn boeken
  Patricia van Walstijn - Qigong

  Je kunt ontspannen en vitaal van het leven genieten door anders met je energie om te gaan. De Chinezen doen het al eeuwen, maar hoe doen ze dat? In klare taal bespreekt Patricia van Walstijn in dit prachtige boek hoe je Qigong [tsjie ghong], de mystieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Billy Doyle boeken
  Billy Doyle - Kashmir yoga

  Kashmir yoga is een zeer oude yogatraditie. Hierbij wordt mindfulness gecombineerd met energetische yoga. De traditie is gebaseerd op de advaita, de oude Indiase leer van non-dualisme. Het accent ligt op het opwekken van het energielichaam, dat een verbinding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Een kleine inleiding in het boeddhisme

  Het boeddhisme is goed op weg om een van de invloedrijkste levensbeschouwingen in de Westerse wereld te worden. De vele verschillende stromingen binnen de boeddhistische traditie maken het echter niet altijd eenvoudig het hart van deze leer te vatten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Helen Purperhart boeken
  Helen Purperhart - Yogagids voor kids

  'Voel jij je weleens een stijve plank, wil je wat minder een stresskip zijn, beter slapen of stralen als de zon? Of vind je het gewoon fijn om lekker te bewegen? Dan is deze kleurige Yogagids voor Kids met heel veel plaatjes iets voor jou. Je vindt in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Deepak Chopra, David Simon boeken
  Deepak Chopra, David Simon - De 7 spirituele wetten van yoga

  Door yogabeoefening kan je leven een diepere dimensie krijgen. Deepak Chopra en David Simon leggen uit hoe je yoga in je dagelijks leven kunt integreren. Met hun zeven eenvoudige principes laten ze zien dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Leslie Kaminoff, Amy Matthews boeken
  Leslie Kaminoff, Amy Matthews - Yoga anatomie

  Dit ultieme referentiewerk voor yogabeoefenaars en -leraren is nu geheel gereviseerd en uitgebreid! Met meer asana's, vinyasa's, fullcolour-illustraties en uitgebreide informatie biedt deze herziene editie van 'Yoga Anatomie' een nog dieper begrip van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • D. Tiemersma boeken
  D. Tiemersma - Pranayama

  Dit boek is een praktische handleiding bij het beoefenen van pranayama. Alle onderdelen van de traditionele pranayama komen hierbij aan bod. Specifieke aspecten zijn de werking van het middenrif en daarmee de ademenergetische druk. Daarnaast gaat het vooral om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Clare Brown boeken
  Clare Brown - De yogagids

  Meer dan 170 yogahoudingen in woord en beeld! Yoga maakt niet alleen het lichaam soepel, maar leidt ook tot een diep geestelijk en lichamelijk welbevinden. In De yogagids worden meer dan 170 houdingen uit de voornaamste yogascholen beschreven. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50