Boeken over oosterse oefeningen

 • Patty Jongemaets boeken
  Patty Jongemaets - Chakrayoga voor kinderen

  CHAKRAYOGA VOOR KINDEREN Dit boek leert je over chakra's en geeft yogadocenten inspiratie voor zeven volledige lessen Chakrayoga voor kinderen en tieners. In het laatste, extra lange hoofdstuk, staat beschreven hoe je de yogi's kunt meenemen op een regenboog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Anodea Judith boeken
  Anodea Judith - Werkboek chakra yoga

  Werkboek chakra yoga gaat over aandacht voor de chakra's tijdens het beoefenen van yoga en over het zich bewust worden van de subtiele energie tijdens het aannemen van de houdingen, het ademwerk en de meditatie. In de eerste hoofdstukken wordt uitgelegd wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bertjan Oosterbeek boeken
  Bertjan Oosterbeek - Sogenji deso

  Met veel humor vertelt Bertjan Oosterbeek over het jaar dat hij in het Japanse zenklooster Sogenji doorbracht bij zenmeester Shodo Harada Roshi. En intussen steek je een hoop op van het moderne zenboeddhisme in Japan.Bertjan Oosterbeek vertrok in 2011 voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Jaap Klok boeken
  Jan Jaap Klok - Tao, een meditatie

  Dit boek gaat over Tao. Geen theoretische uiteenzetting, maar aan de hand van mediteren, stil worden en overpeinzen is opgeschreven wat boven kwam drijven. Dit neemt soms verrassende wendingen. Eigen ervaringen, fragmenten uit het nieuws of sport, recent of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Anne Hering boeken
  Anne Hering - Zhineng Qigong

  Qi is te omschrijven als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anne Hering boeken
  Anne Hering - Zhineng qigong voor dagelijks gebruik

  Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Roel Jansen boeken
  27,95
 • Shizuto Masunaga boeken
  Shizuto Masunaga - Meridiaanoefeningen

  Dankzij het boek Meridiaanoefeningen kun je nu je kennis aanvulling op het gebied van shiatsu. Begin je net met shiatsu? Ook voor beginners is het boek Meridiaanoefeningen geschikt. Auteur Shizuto Masunaga brengt shiatsubeoefening naar het hoogste niveau in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • C.S. Kilham boeken
  C.S. Kilham - De Vijf Tibetanen

  De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen geïntroduceerd.De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • L.U. Schoefer-Happ boeken
  L.U. Schoefer-Happ - Beter horen en zien met Qi Gong

  De Chinese geneeskunde ? waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is ? ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen.'Beter horen en zien met Qi Gong' maakt de lezer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patricia van Walstijn boeken
  Patricia van Walstijn - Qigong

  Je kunt ontspannen en vitaal van het leven genieten door anders met je energie om te gaan. De Chinezen doen het al eeuwen, maar hoe doen ze dat? In klare taal bespreekt Patricia van Walstijn in dit prachtige boek hoe je Qigong [tsjie ghong], de mystieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Catharina Blijlevens boeken
  Catharina Blijlevens - Yin Yoga, een reis naar binnen

  Yin Yoga, een reis naar binnen.Yin Yoga is een vorm van Yoga waarin het lichaam voor een langere tijd in een bepaalde houding wordt gebracht met de spieren ontspannen. Doordat het lichaam langer in een houding wordt gebracht met de aandacht naar binnen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Helen Purperhart boeken
  Helen Purperhart - Yogagids voor kids

  'Voel jij je weleens een stijve plank, wil je wat minder een stresskip zijn, beter slapen of stralen als de zon? Of vind je het gewoon fijn om lekker te bewegen? Dan is deze kleurige Yogagids voor Kids met heel veel plaatjes iets voor jou. Je vindt in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • D. Tiemersma boeken
  D. Tiemersma - Pranayama

  Dit boek is een praktische handleiding bij het beoefenen van pranayama. Alle onderdelen van de traditionele pranayama komen hierbij aan bod. Specifieke aspecten zijn de werking van het middenrif en daarmee de ademenergetische druk. Daarnaast gaat het vooral om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Een kleine inleiding in het boeddhisme

  Het boeddhisme is goed op weg om een van de invloedrijkste levensbeschouwingen in de Westerse wereld te worden. De vele verschillende stromingen binnen de boeddhistische traditie maken het echter niet altijd eenvoudig het hart van deze leer te vatten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Deepak Chopra, David Simon boeken
  Deepak Chopra, David Simon - De 7 spirituele wetten van yoga

  Door yogabeoefening kan je leven een diepere dimensie krijgen. Deepak Chopra en David Simon leggen uit hoe je yoga in je dagelijks leven kunt integreren. Met hun zeven eenvoudige principes laten ze zien dat harmonie, geluk en overvloed beschikbaar zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert van Leeuwen boeken
  Gert van Leeuwen - Handboek critical alignment yoga

  Critical Alignment Yoga werpt een verrassend nieuw licht op yoga. Yogadocent Gert van Leeuwen verbindt in zijn werkboek yoga met medisch denken, meditatieve stromingen en psychologie. Critical Alignment is een goed onderbouwde methode om zowel negatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Clare Brown boeken
  Clare Brown - De yogagids

  Meer dan 170 yogahoudingen in woord en beeld! Yoga maakt niet alleen het lichaam soepel, maar leidt ook tot een diep geestelijk en lichamelijk welbevinden. In De yogagids worden meer dan 170 houdingen uit de voornaamste yogascholen beschreven. Het is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • J. Dijkstra, S. Cantore boeken
  J. Dijkstra, S. Cantore - Zien door yoga

  Zien door Yoga is het klassieke werk over de yoga. Beter bekend is het onder de naam 'Yoga-Sutra', de yoga-spreuken van Pata jali. Het boek bevat 195 aforismen, waarin zin en doel van de yoga worden uitgelegd. Hoewel ze circa 2000 jaar oud zijn, schetsen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • J. Dijkstra boeken
  J. Dijkstra - Hatha yoga werkboek

  Aan de hand van dit praktische werkboek kom je allerlei zaken omtrent yoga te weten, maar vooral leer je ermee hoe je regelmatig kunt oefenen om zo te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen, hoe je persoonlijkheid kan worden beïnvloed, hoe yoga de weg kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,00
 • Edel Maex boeken
  Edel Maex - Werken met mindfulness 4 Houdingen

  Met de cd kun je onmiddellijk thuis zelf aan de slag: Edel Maex begeleidt je stap voor stap in je mindfulnesstraining. Het mooi vormgegeven en geïllustreerde boekje zorgt voor de nodige achtergrondinformatie bij de oefeningen. Mindfulness is de nieuwe manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maja Miklic boeken
  Maja Miklic - Gezond leven met yoga

  De ziekte manifesteert zich als eerste in het etherische lichaam. Met ademoefeningen en meditaties reinigen we deze laag en blijven we in balans. Naast yoga, meditatie en ademoefeningen is ook een ayurvedische dieet aanbevolen. Zoals het lichaam en de geest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,42
 • Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen boeken
  Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen - Slaapyoga

  Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op. Auteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Georg Feuerstein, Larry Payne boeken
  Georg Feuerstein, Larry Payne - De kleine Yoga voor Dummies

  Wil jij je lichamelijk en geestelijk beter voelen? Dan is dit het boekje voor jou! Ga direct aan de slag met de tips en technieken en bereik die innerlijke rust. De belangrijke concepten, houdingen en poses komen aan bod, geïllustreerd met duidelijke foto's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Christel Jansen boeken
  Christel Jansen - Yoga

  Dit handboek voor lichter leven laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditatie, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95