Boeken over new age

 • T. Revier boeken
  T. Revier - Op weg naar verbinding

  Totaal onverwacht wordt Toine (Mahatma) Revier door haar man verlaten. Dat brengt haar op een zoektocht naar de ultieme verbinding, die ze in eerste instantie in een nieuwe partner hoopt te vinden. Totdat zij uiteindelijk ontdekt dat de enige ware verbinding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Klaske Goedhart boeken
  14,99
 • Klaske Goedhart boeken
  Klaske Goedhart - Lumeria's energiewijzer 2018

  Getallen hebben een frequentie, een soort energie golf en deze energiegolf kan je opvangen en gebruiken. Per dag een a?rmatie zodat je de dag goed doorkomt. (Miscellaneous print)

  Lees meer...
  17,99
 • Cathelijne Filippo boeken
  Cathelijne Filippo - Drakenorakel

  Wil jij in contact komen met de drakengidsen van licht? Zoek je een prachtig orakel om je te ondersteunen bij je persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Laat je inspireren door het drakenorakel. Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige,… (Cards)

  Lees meer...
  20,99
 • Jan Wicherink boeken
  E-book
  Jan Wicherink - De grote galactische conjunctie

  De Grote Galactische Conjunctie is ontdekt door professor dr. Smelyakov en nader uitgewerkt in samenwerking met de auteur van dit boek. Dit boek is het resultaat van jarenlang speurwerk naar verborgen kennis uit de oudheid omtrent deze galactische gebeurtenis… (E-book)

  Lees meer...
  16,99
 • Marta Williams boeken
  E-book
  Marta Williams - Leren luisteren naar dieren

  Dieren willen dat we luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Hun leven (en dat van ons) wordt zoveel meer de moeite waard als we weten waarom dieren zich soms zo vreemd gedragen, dat ze pijn hebben en wat we daaraan kunnen doen. Het is mogelijk om te… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Don Muschter boeken
  E-book
  Don Muschter - Barcelona 1

  Steampunk wordt een kunststroom genoemd. Of een levensstijl. Een visie op leven en maatschappij. Een lekkere uitlaatklep. Give it a name. Steampunk is zeker een reden voor een heerlijk soort extravagantie. Het is het verleden, met name de Victoriaanse tijd. De… (E-book)

  Lees meer...
    5,95
 • Angel boeken
  Angel - Illness as a challenge

  At last, an answer to all your questions!Why do you get sick? Who are you, in fact? What is your role here on earth? What happens when illness strikes? What is the purpose and the meaning of illness? Can one adopt a different perspective and a different… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95