Boeken over new age

 • Ik ben God - en ik ook !

  Ik: Wat u in dit boek gelezen heeft gaat over onze reis naar Goddelijkheid buiten de lange weg van natuurlijke evolutie om. Het beschrijft hoe de bevrijding uit de illusie van afgescheidenheid binnen enkele decennia bereikt kan worden. Stem: De belofte is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • W.H. Leong boeken
  W.H. Leong - Het succes van organisatieopstellingen

  Na de succesvolle ontwikkeling van systeemopstellingen voor familiebanden worden de principes die hieraan ten grondslag liggen inmiddels ook binnen organisaties gebruikt. Een organisatie is, net als een familie, een complex fenomeen. Het veranderen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sandy Taikyu Kuhn Shimu boeken
  Sandy Taikyu Kuhn Shimu - Boeddha's reisgids naar het geluk

  De auteur van de boeddhistische verhalenbundel 'Geluk is een vlinder' schreef deze spirituele reisgids als inspiratiebron bij onze reis door het leven. Doel van de reis: innerlijke vrede en geluk. Een fraai vormgegeven cadeauboekje met korte verhalen, tips,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ria Verdurmen boeken
  Ria Verdurmen - Madeliefjes uit de hemel

  In dit boek vertelt Ria Verdurmen het verhaal van Lotje, Pietertje, Sterre en niet te vergeten Noëlle. Vier unieke kinderen die een kijkje gaven in hun leven. Dit verhaal is geschreven om inzicht te geven aan ouders, opa's en oma's en leraren in hoe je met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet - Saint Germain over alchemie

  Voltaire noemde hem "de man die alles weet en nooit sterft" En dat is een understatement. De graaf Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde fouten uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Deze "Wonderman van Europa" was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Leonard Jacobson boeken
  Leonard Jacobson - Reis naar het nu

  Af en toe verschijnt er zo'n boek dat ons leven kan transformeren, en ons optilt naar een heel nieuw niveau van bewustzijn. Reis naar het Nu is een boek met een dergelijke potentie.Zonder omhaal begeleidt Jacobson de lezer naar het enige moment waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Nhat Hanh boeken
  Nhat Hanh - Omarm het leven

  WOORDEN DIE HART EN ZIEL VERWARMEN'Hoe kunnen we vrede in ons lichaam, in ons hart en in onze geest brengen?' Dit is de centrale vraag in deze nieuwe uitgave met teksten van Thich Nhat Hanh. Het is een indringende selectie van citaten en fragmenten uit recente… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Angel boeken
  Angel - Werkboek van de Nieuwe Tijd

  Je kunt nu aan de slag!In de reeds verschenen succesvolle boeken "de Nieuwe Tijd" en "Kiezen voor de Nieuwe Tijd" van de schrijfster Angel, wordt een begin gemaakt de mensheid te informeren over alle op handen zijnde veranderingen, die de wereld in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Angel boeken
  Angel - Kinderen van deze Nieuwe Tijd

  De aarde is volop in beweging. Een bijzondere, boeiende tijd is aangebroken! Het bewustzijn op aarde zal door een evolutiesprong in de tijd overgaan van de 3e naar de 5e dimensie. We zullen ons in deze nieuwe fase van ontwikkeling door middel van transformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Margaretha Rietveld boeken
  Margaretha Rietveld - Energetische communicatie

  Margaretha Rietveld heeft altijd het gevoel gehad dat ze op een andere manier communiceerde dan veel anderen deden. Ze begreep nooit hoe dat kon, het leek wel alsof ze een andere taal sprak of alsof ze de dingen achterstevoren zei en deed. De pijn voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  42,50
 • Loes van Loon boeken
  Loes van Loon - Gedragen door de Alkracht

  Dit is het achtste boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes. De cyclus van boeken van de gids Hebenes en zijn medium is hiermee voltooid. In de reeks die in de loop van 15 jaar is ontstaan, wordt op speelse wijze een beeld gegeven van de ontwikkelingsgang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • D. Tate boeken
  D. Tate - De nieuwe tijd

  Veel mensen vinden dat het met ons, met de wereld en met de natuur de verkeerde kant op gaat. Tegelijk zijn er mensen die beweren dat het allemaal beter zal worden en dat het zelfs al begonnen is. Wie heeft er gelijk? Er lijkt, hoe dan ook, iets te gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • J. Crowley boeken
  J. Crowley - De Adelaar & De Condor

  Dit verhaal geeft je de sleutels en de inspiratie om je eigen zielepad te verlichten. Ieder van ons is zo veel meer dan we ons kunnen voorstellen. Dit waargebeurde verhaal neemt je mee op het innerlijk pad van spirituele initiatie. Het roept indiaanse en Inca… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anita Boom - van Doorn boeken
  Anita Boom - van Doorn - Leven in de Nieuwe Energie

  Nieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ?ja? gezegd tegen de nieuwe energie. Nu stroomt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Loes van Loon boeken
  Loes van Loon - Liefdeslicht doorbreekt Zielenpijn

  Dit is het zesde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes. Het centrale thema van dit boek zijn stigma's, wonden opgelopen in vorige levens, fantoompijnen van de ziel die hun verklaring meestal niet kunnen vinden in dit leven.Veel mensen reageren op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Story Waters boeken
  Story Waters - Jij bent GOD!

  Story Waters is een spirituele auteur die zich ten doel stelt om mensen in staat te stellen om het licht binnen hun eigen wezen te ervaren. "Het licht dat je moet volgen is het licht in jezelf." Middels zijn boeken biedt hij mensen de mogelijkheid zich te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nhat Hanh boeken
  Nhat Hanh - Je bent een geschenk aan de wereld

  Mindfulness in woord en beeldDe mooiste fragmenten uit het werk van Thich Nhat HanhThich Nhat Hanh is een boeddhistische monnik uit Vietnam die zich met woord en daad inzet voor de vrede. Hij is een van de grootste spirituele leraren van dit moment die over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Angel boeken
  Angel - Anders ziek in de Nieuwe Tijd

  Eindelijk antwoord op al je vragen!Waarom word je ziek? Wie ben je eigenlijk? Wat kom je hier op aarde doen? Wat gebeurt er als je ziek bent? Wat is de bedoeling en betekenis van de ziekte? Hoe kun je er op een andere manier naar kijken en mee omgaan? Wat kun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Jan Wicherink boeken
  Jan Wicherink - Achter de 2012 Horus-zon

  Rond 2012 vindt er een bijzondere astronomische gebeurtenis plaats waarbij de zon op de zonnewenden met de Melkweg uitlijnt. Deze gebeurtenis houdt verband met de precessie cyclus van de aarde en vond voor het laatst plaats zo'n 13.000 jaar geleden. Kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Wicherink boeken
  Jan Wicherink - De grote galactische conjunctie

  De Grote Galactische Conjunctie is ontdekt door professor dr. Smelyakov en nader uitgewerkt in samenwerking met de auteur van dit boek. Dit boek is het resultaat van jarenlang speurwerk naar verborgen kennis uit de oudheid omtrent deze galactische gebeurtenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Donna van der Steeg boeken
  Donna van der Steeg - Vieren als levenskunst

  Het leven van mensen kan veel feestelijker zijn dan het nu is. Er lijkt iets te ontbreken dat hen tot wezenlijk vieren aanzet. De oriëntatie naar binnen is nodig, want het echte vieren gebeurt vanuit het innerlijk. Dit boek 'Vieren als levenskunst' biedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Barbara Borecka, René M.S. Argonijt boeken
  Barbara Borecka, René M.S. Argonijt - Geld Creëren

  Wil je financieel vrij zijn, bevrijd dan geld! Bevrijd geld van je verwachtingen, je pressie en je kritiek. Laat niet zoveel van geld afhangen dat het zwaar wordt, niet kan stromen en niet zichzelf kan zijn. Geld is geen tovenaar. Geld is niet de bron van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Klaske Goedhart boeken
  Klaske Goedhart - Lumeria's pendelwijsheid

  Leer goed pendelen, en energie waarnemen. Aarden en energie zuiveren, foto werk en huisdieren. Vele onderwerpen komen aan bod. De basis is met een pendel vanuit je onderbewuste leren hoe je bewust antwoorden kan ontvangen. Zuivering van je pendel, bewaren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Neale Donald Walsch boeken
  Neale Donald Walsch - Een ongewoon gesprek met God

  Eén van de allergrootste bestsellers in de geschiedenis met een nieuw omslag. Na een flink aantal tegenslagen schreef Neale Donald Walsch in 1992 ontevreden en boos een brief aan God. Tot zijn verbijstering kreeg hij antwoord. In dit bijzondere boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Don Richard Riso, Russ Hudson boeken
  Don Richard Riso, Russ Hudson - De wijsheid van het enneagram

  'Schitterende presentatie van een samenhangend model van de psyche. Van harte aanbevolen. ' - Ken WilberHet enneagram, gebaseerd op negen duidelijk omschreven persoonlijkheidstypen, is een van de populairste systemen voor zelfkennis. In De wijsheid van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95