Boeken over meditatie

 • Tessa Gottschal boeken
  E-book
  Tessa Gottschal - Aura & Chakra's - luisterboek

  Achtergrond Aura's & Chakra's In het lichaam communiceren veel cellen met elkaar door kleine elektro-magnetische signalen. Door toenemende draadloze IT-technieken ontstaat er soms concurrentie met die elektro-magnetische signalen. Dat hoeft geen probleem te… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • Tesssa Gottschal boeken
  E-book
  Tesssa Gottschal - Emotionele Souplesse - luisterboek

  Achtergrond Emotionele Souplesse De cd is ontwikkeld doordat we constateerden hoeveel mensen ongemerkt stoeien met zichzelf en dat dit leidt tot lichamelijke of emotionele klachten. Vooral zij die vanuit teveel meegaandheid of zelfopoffering zichzelf tekort… (E-book)

  Lees meer...
  13,55
 • Tessa Gottschal boeken
  E-book
  Tessa Gottschal - Hara Chakra - luisterboek

  Achtergrond Hara Chakra We staan er niet altijd bij stil, maar het lichaam heeft een ongekend herstellend vermogen. Het is tot enorme fysieke prestaties in staat zoals onder andere topsporters, balletdansers, acrobaten, oosterse vechtsporters laten zien. Het… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • E-book
  Gun jezelf rust - luisterboek

  Achtergrond Gun jezelf rust Veel gebruikers genieten zo van de ontspannende tracks op mijn andere cd's, dat ze mij vroegen of ik een pure Ontspannings-cd wilde maken. Ik hoop dat deze cd je helpt om binnen een kwartiertje jezelf te 'resetten' en je scala om… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • T.C. Gottschal boeken
  E-book
  T.C. Gottschal - Emotionele souplesse - luisterboek

  Achtergrond Emotionele Souplesse De cd is ontwikkeld doordat we in onze Natuurgeneeskundige praktijkd constateerden hoeveel mensen ongemerkt stoeien met zichzelf en dat dit leidt tot lichamelijke of emotionele klachten. Vooral zij die vanuit teveel… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Hara Chakra

  Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken. Het zorgt dat je sneller herstelt na lichamelijke en geestelijke inspanningen. Het hara chakra is… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Gun jezelf rust

  Een overvolle agenda, gestresst, teveel of te lang achtereen ingespannen, mentaal overbelast, te hoge werkdruk, oververmoeid, malende gedachten, een hoofd vol zorgen, emoties die je overmannen. Het zijn momenten dat je snakt naar stilte en weer jezelf wilt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Ina Fidder boeken
  Ina Fidder - Mediteren in jouw kleur

  Op dit luisterboek staan 7 korte visualisaties met muziek om de luisteraar te helpen om op een simpele manier balans te brengen in de chakra’s voor meer welzijn.Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben… (Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Tessa Gottschal boeken
  E-book
  Tessa Gottschal - Rust & Evenwicht - luisterboek

  Je rust en evenwicht behouden in deze tijd vraagt inspanning en dat terwijl het in wezen een van de normaalste zaken is. Buiten de hectiek van deze 21e eeuw is er meer. Door hersenonderzoek weten we dat het effect van oude onaangename gebeurtenissen in de… (E-book)

  Lees meer...
  12,95
 • A.A. Bailey boeken
  24,95
 • Camille Maurine, Lorin Roche boeken
  E-book
  Camille Maurine, Lorin Roche - Meditatie voor vrouwen

  Meditatie is lang het domein geweest van mannen, maar zij ontwikkelden vooral technieken die voor moderne vrouwen minder geschikt zijn. Om hier verandering in te brengen schreef het echtpaar Maurine-Roche Meditatie voor vrouwen: een opgewekt boek vol tips,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan C. van der Heide boeken
  17,50