Boeken over meditatie

 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Mindfulness

  Mindfulness is niets anders dan 'ontspannen je aandacht erbij houden'. Het vermogen tot ontspannen aandacht ondersteunt de gezondheid. Zo leidt het onder andere tot minder vermoeidheid, makkelijker kunnen leren en langer achtereen actief kunnen zijn. Of dat nu… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Emotionele souplesse

  Deze cd is een psychologische en energetische meditatie-kuur die op twee gebieden werkt. Het een is het verteren en het op de juiste wijze verwerken van persoonlijke indrukken. Al die emoties waaraan je bloot staat. Meestal zijn de prettige emoties zoals… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Tegenslag & Vertrouwen

  Deze cd helpt rotsvast vertrouwen in jezelf te kweken. Het geeft je veerkracht om tegenslagen en mislukkingen op te vangen. Een bijverschijnsel van mislukking is dat het ten koste kan gaan van zelfvertrouwen. En dat het malende en negatieve gedachten kan… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Neutraliteit

  Deze cd leert je in een emotionele en mentale middenpositie te staan. De zogeheten neutrale positie. Neutraliteit is onmisbaar voor een goede grens- en conflicthantering en het is doorslaggevend voor het kunnen opkomen voor jezelf.In elke vorm van contact is… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Goed ontspannen

  Ben je gespannen? Slaap je beroerd of krijg je je hoofd maar niet stil? Door te intensief werken, ritme-verstoringen, zorgen, angsten, prestatiedrift e.d. kun je een verhoogde nervositeit en verhoogde alertheid ontwikkelen. Een soort overspannen staat zonder… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Aura en chakra's

  Wil je jouw ervaring met chakras en auras verdiepen? Of ben je heel gevoelig, hoog-sensitief of snel hyper (adhd, add)? Sta je teveel open voor indrukken en energie (electro-magnetische straling)?Met deze cd krijg je meer kennis over de opbouw van de auralagen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Hara Chakra

  Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken. Het zorgt dat je sneller herstelt na lichamelijke en geestelijke inspanningen. Het hara chakra is… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Overprikkeling & Alter Major

  Deze cd leert je makkelijker met veranderingen om te gaan, maakt kiezen overzichtelijker en helpt je minder overspoeld te raken door informatie en tegenstrijdigheden. Hoe heerlijk keuze-vrijheid en het IT-tijdperk ook is, het heeft nadelen. Achter al die… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Gun jezelf rust

  Een overvolle agenda, gestresst, teveel of te lang achtereen ingespannen, mentaal overbelast, te hoge werkdruk, oververmoeid, malende gedachten, een hoofd vol zorgen, emoties die je overmannen. Het zijn momenten dat je snakt naar stilte en weer jezelf wilt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Camille Maurine, Lorin Roche boeken
  E-book
  Camille Maurine, Lorin Roche - Meditatie voor vrouwen

  Meditatie is lang het domein geweest van mannen, maar zij ontwikkelden vooral technieken die voor moderne vrouwen minder geschikt zijn. Om hier verandering in te brengen schreef het echtpaar Maurine-Roche Meditatie voor vrouwen: een opgewekt boek vol tips,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan C. van der Heide boeken
  17,50