Boeken over meditatie

 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Rust & evenwicht

  Je rust en evenwicht behouden in deze tijd vraagt gek genoeg inspanning. Terwijl het in wezen een van de normaalste zaken is. Door hersenonderzoek weten we nu dat het effect van oude gebeurtenissen kan blijven circuleren, ondanks dat de herinnering eraan… (CD-Audio)

  Lees meer...
  14,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Tegenslag & Vertrouwen

  Deze cd helpt rotsvast vertrouwen in jezelf te kweken. Het geeft je veerkracht om tegenslagen en mislukkingen op te vangen. Een bijverschijnsel van mislukking is dat het ten koste kan gaan van zelfvertrouwen. En dat het malende en negatieve gedachten kan… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Neutraliteit

  Deze cd leert je in een emotionele en mentale middenpositie te staan. De zogeheten neutrale positie. Neutraliteit is onmisbaar voor een goede grens- en conflicthantering en het is doorslaggevend voor het kunnen opkomen voor jezelf.In elke vorm van contact is… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Aura en chakra's

  Wil je jouw ervaring met chakras en auras verdiepen? Of ben je heel gevoelig, hoog-sensitief of snel hyper (adhd, add)? Sta je teveel open voor indrukken en energie (electro-magnetische straling)?Met deze cd krijg je meer kennis over de opbouw van de auralagen… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Stephanie Clement boeken
  E-book
  Stephanie Clement - Meditatie voor beginners (eBook)

  Stephanie Clement vertelt in Meditatie voor beginners wat meditatie is, hoe het werkt en wat je ermee kunt bereiken. Aan de hand van vele oefeningen kun je je de kunst van het mediteren eigen maken. Sommige mensen denken dat het jaren kost om te leren… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Gun jezelf rust, stap uit de drukte en creëer ontspanning

  Een overvolle agenda, gestresst, teveel of te lang achtereen ingespannen, mentaal overbelast, te hoge werkdruk, oververmoeid, malende gedachten, een hoofd vol zorgen, emoties die je overmannen. Het zijn momenten dat je snakt naar stilte en weer jezelf wilt… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Liesbeth Bours-Romijn boeken
  E-book
  Liesbeth Bours-Romijn - Zeventig meditaties

  Waarom zijn er woorden en beelden nodig om de stilte in te gaan? Woorden en beelden kunnen verbindingen leggen naar een wereld die woordeloos is. Deze zeventig meditaties wijzen ons de weg en raken een gevoelige snaar in ons, waardoor het stiltegebied tussen… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Davidji boeken
  E-book
  Davidji - De geheimen van meditatie

  In `De geheimen van meditatie laat Davidji de lezer kennismaken met verschillende meditatietechnieken. Hij analyseert meditatie aan de hand van ademhaling, mindfulness, bio-feedback, geluid, chakras, chanting en tantra. Davidji deelt zijn persoonlijke… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • David Dillard - Wright boeken
  E-book
  David Dillard - Wright - Meditatie voor multitaskers (eBook)

  In een wereld vol toeters, bellen, pings en porretjes lijkt het soms moeilijk om rustig door te kunnen ademen. Niets is minder waar. Je kunt je aandacht focussen, je creativiteit bevorderen, je productiviteit vergroten en opnieuw de band met jezelf herstellen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Hara Chakra, genezing en vitaliteit

  Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken. Het zorgt dat je sneller herstelt na lichamelijke en geestelijke inspanningen. Het hara chakra is… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95
 • Donna van der Steeg boeken
  E-book
  Donna van der Steeg - Vieren als levenskunst

  Het leven van mensen kan veel feestelijker zijn dan het nu is. Er lijkt iets te ontbreken dat hen tot wezenlijk vieren aanzet. De oriëntatie naar binnen is nodig, want het echte vieren gebeurt vanuit het innerlijk. Dit boek `Vieren als levenskunst´ biedt… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Henny Dekker boeken
  E-book
  Henny Dekker - De weg naar binnen

  Henny Dekker (Utrecht 1950) heeft na zijn middelbare school jarenlang gereisd (o.a. naar India, Nepal, Mexico en Guatamala). Door persoonlijke ontmoetingen met mensen en andere culturen ontstond een geheel eigen visie op de mens. Hij verdiepte zich in… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Rinpoche Samdhong boeken
  E-book
  Rinpoche Samdhong - Boeddhistische meditatie voor beginners (eBook)

  Boeddhistische meditatie voor beginners komt voort uit de diepgaande ervaringen van auteur Samdhong Rinpoche. Zijn deskundige ondervindingen raken je en sporen je aan om op ontdekkingsreis naar jezelf te gaan. De eenvoud van boeddhistische meditatie is… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Tobin Blake boeken
  E-book
  Tobin Blake - Leren mediteren

  Wat is meditatie? Hoe bereik je de diepe innerlijke stilte? Wat moet je doen om volledige ontspanning te ervaren? Hoe breng je de geest tot rust? In Leren mediteren komen deze vragen aan bod. Regelmatig mediteren helpt je meer evenwicht, balans en rust in je… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sharon Salzberg boeken
  E-book
  Sharon Salzberg - Meditatie op het werk

  Iedereen kent stress op het werk, zelfs in de leukste baan. Door te mediteren kun je mindfulness en compassie integreren in het werkende leven. Daardoor kun je betrokken zijn zonder op te raken, concurreren zonder iemand te krenken en op een verantwoorde wijze… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Henny Dekker boeken
  E-book
  Henny Dekker - Reis door de innerlijke werkelijkheid

  Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte… (E-book)

  Lees meer...
    9,95
 • Ina Fidder boeken
  Ina Fidder - Mediteren in jouw kleur, 1 cd-luisterboek, maand spiritualiteit, balans brengen in je chakra's

  Op dit luisterboek staan 7 korte visualisaties met muziek om de luisteraar te helpen om op een simpele manier balans te brengen in de chakra’s voor meer welzijn.Chakra’s zijn energiewielen die langs je ruggengraat zitten, van stuit tot kruin. Ze hebben… (Audio)

  Lees meer...
    9,95
 • Jack Wijnhamer boeken
  E-book
  Jack Wijnhamer - Breng rust in je denken

  Is het vaak onrustig op je werk? Is je ToDo-lijst te lang? Verlang je naar meer rust en stilte in je leven? Dit boek biedt je een bewezen maar vooral praktische oplossing. Met eenvoudige, korte en eff ectieve oefeningen om je lichaam en geest weer rustig te… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Wieke van Woudenberg van der Veen boeken
  E-book
  Wieke van Woudenberg van der Veen - Ieder moment is nieuw!

  Dit boek geeft per week, per maand en per seizoen waarnemingen weer die te zien en te beleven zijn in het jaarritme. Het nodigt uit om een ruimere werkelijkheid te zien dan alleen de dagelijkse bezigheden en taken. Alles in de kosmos is energie. De dieren,… (E-book)

  Lees meer...
    2,95
 • Han Luyckx boeken
  E-book
  Han Luyckx - Effe zitten

  Debbie Brok (E-book)

  Lees meer...
    6,99
 • T.C. Gottschal boeken
  E-book
  T.C. Gottschal - Emotionele Souplesse - luisterboek

  Achtergrond Emotionele Souplesse De cd is ontwikkeld doordat we in onze Natuurgeneeskundige praktijkd constateerden hoeveel mensen ongemerkt stoeien met zichzelf en dat dit leidt tot lichamelijke of emotionele klachten. Vooral zij die vanuit teveel… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • Tessa Gottschal boeken
  E-book
  Tessa Gottschal - Neutraliteit - luisterboek

  Achtergrond Neutraliteit Neutraal zijn klinkt saai, maar het tegendeel is waar. Het staat bol van dynamiek, strategie en beheersing. Het behoedt je voor relationele blunders en collegiale toestanden en voorkomt dat je je laat meesleuren; door gebeurtenissen,… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • Tessa Gottschal boeken
  E-book
  Tessa Gottschal - Aura & Chakra's - luisterboek

  Achtergrond Aura's & Chakra's In het lichaam communiceren veel cellen met elkaar door kleine elektro-magnetische signalen. Door toenemende draadloze IT-technieken ontstaat er soms concurrentie met die elektro-magnetische signalen. Dat hoeft geen probleem te… (E-book)

  Lees meer...
  15,35
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Goed ontspannen

  Ben je gespannen? Slaap je beroerd of krijg je je hoofd maar niet stil? Door te intensief werken, ritme-verstoringen, zorgen, angsten, prestatiedrift e.d. kun je een verhoogde nervositeit en verhoogde alertheid ontwikkelen. Een soort overspannen staat zonder… (CD-Audio)

  Lees meer...
  16,95
 • Tessa Gottschal boeken
  Tessa Gottschal - Mindfulness

  Mindfulness is niets anders dan 'ontspannen je aandacht erbij houden'. Het vermogen tot ontspannen aandacht ondersteunt de gezondheid. Zo leidt het onder andere tot minder vermoeidheid, makkelijker kunnen leren en langer achtereen actief kunnen zijn. Of dat nu… (CD-Audio)

  Lees meer...
  17,95