Boeken over meditatie

 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Maya-Piramidemeditatie

  In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig over bekend in onze westerse beleving. Onderweg worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Martiene Stevens boeken
  Martiene Stevens - Het mysterie van de adem

  Het mysterie van de adem is een poëtisch oefenboek over het mogen thuiskomen in de heelheid van onszelf.De adem is onzichtbaar, evenals de wind dit is. De wind en de adem worden zichtbaar door de beweging die ze veroorzaken.De inhoud van het boek omvat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Liesbeth Bours-Romijn boeken
  Liesbeth Bours-Romijn - Zeventig meditaties

  Waarom zijn er woorden en beelden nodig om de stilte in te gaan? Woorden en beelden kunnen verbindingen leggen naar een wereld die woordeloos is. Deze zeventig meditaties wijzen ons de weg en raken een gevoelige snaar in ons, waardoor het stiltegebied tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Tot jezelf komen

  Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe. Het lef om vol te zijn. Vol van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ger Schurink boeken
  Ger Schurink - Mindfulness

  In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in een ¿doe-stand¿ en zijn steeds bezig iets voor elkaar te krijgen. Mindfulness leert je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Na het feest komt de afwas

  'Verlichting is bereikbaar. Maar wat betekent het vervolgens voor je dagelijks leven? Ook de Zenmeester heeft thuis vrouw en kinderen. Ook de mysticus gaat winkelen. Na het feest moet je toch gewoon de afwas doen'.De bekende auteur Jack Kornfield geeft met dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • D. Tiemersma boeken
  D. Tiemersma - Mediteren leren

  Dit boek geeft een handleiding bij het leren mediteren voor beginners en voor gevorderden die nog eens bij het begin willen beginnen. Het uitgangspunt is de spontane meditatie, die iedereen af en toe heeft. Deze kan zich ontplooien door een verdere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Douwe Tiemersma boeken
  Douwe Tiemersma - Meditatieboekje - korte teksten die je meenemen naar openheid

  Van verschillende kanten was er de vraag naar korte meditatieteksten in een handzaam boekje dat gemakkelijk kan worden meegenomen en opengeslagen. De teksten verwijzen naar een waarheid die eerst misschien op afstand wordt begrepen. Als je meegaat met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Davidji boeken
  Davidji - De geheimen van meditatie

  Meditatie wordt door davidji 'contact maken met de diepte van grenzeloos bewustzijn' genoemd. Eenmaal bewust van de serene stilte die zich onder alle hectiek van het dagelijkse leven bevindt, kan men altijd terugkeren naar die stilte. davidji analyseert in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nguyen Anh-Huong, Thich Nhat Hahn boeken
  Nguyen Anh-Huong, Thich Nhat Hahn - Meditatief wandelen

  Met 5 geleide meditaties op CD.Dit is een unieke handleiding waarin de oeroude praktijk van het mediteren gecombineerd wordt met wandelen.Het boek en de oefeningen op de CD leren ons stap voor stap om de ademhalinbg en onze gedachten af te stemmen op het ritme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johannes van Dam boeken
  Johannes van Dam - Het zesvoudige pad

  Bij 'spirituele ontwikkeling' denken we in de eerste plaats aan verheven gedachten, bijzondere ervaringen, meditatie en dergelijke. Maar het is mogelijk spiritualiteit ook te verbinden met het leven van alle dag. Dat voorkomt dat je wegzweeft, of minder wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. van de Weg boeken
  J. van de Weg - Ontmoet jezelf, breng orde in je leven

  In Ontmoet jezelf - Breng orde in je leven - is gestreefd naar een evenwicht tussen inzicht en praktische oefening. Het boek is opgebouwd uit drie delen: In het eerste deel maken we kennis met de mens zoals hij of zij dagelijks functioneert, met veel aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • R.F. Hoefsloot boeken
  R.F. Hoefsloot - Handenmeditatie

  Roeland F. HoefslootHanden meditatieMeditatief, creatief en kunstzinnig vormgeven aan het dagelijks leven bindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 240 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 19,90 ISBN: 978 90 6556 173 2 Misschien herken je wel dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - De weg naar binnen

  Dit boek is een spirituele reisgids en het resultaat van een leven als reiziger in zowel de uiterlijke als de innerlijke wereld. Er is in dit werkboek gekozen voor een combinatie van informatie en oefeningen. De verschillende ontspanning- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - Reis door de innerlijke werkelijkheid

  Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Han Luyckx boeken
  Han Luyckx - Effe zitten

  Druk, gespannen of moe? Laat je werk even liggen en neem de tijd om te mediteren, al is het maar vijf minuten. Je lichaam ontspant zich en je geest wordt weer helder. Mediteren verscherpt je intuïtie, het verhoogt je creativiteit en geeft diepgang aan je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jeffrey Brantley, Wendy Millstine boeken
  Jeffrey Brantley, Wendy Millstine - 100 meditaties

  In dit boekje staan 100 manieren om ontspanning en concentratie te vinden. Elke meditatie kost maar een paar minuten!Begin 's ochtends met een van deze meditaties en blijf de hele dag fris. 100 meditaties om de dag te beginnen is het beste cadeau dat je jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arthur Zajonc boeken
  Arthur Zajonc - Meditatie

  Meditatie en meditatieoefeningen brengen je naar een gebied waar de geest rust en evenwicht kan vinden als tegenwicht voor het hectische leven van alledag. Maar meditatie kan nog veel meer betekenen. Want wanneer je jezelf regelmatig traint in de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jonas Slaats boeken
  Jonas Slaats - Geen adem behalve DE adem

  Doorheen omzwervingen in de uiterlijke en innerlijke wereld kwam Jonas Slaats, als jonge theoloog, tot de conclusie dat een krachtig en diepgaand spiritueel leven geen overvloed aan woorden vraagt. Zo is het ook met meditatie. Het is een eeuwenoude praktijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kim Nataraja boeken
  Kim Nataraja - Dans met je schaduw

  Dans met je Schaduw is geschreven door een ervaren meditatieleraar, die niet alleen de praktijk van de ¿kunst der kunsten¿ beschrijft en als dusdanig gepaste aandacht geeft aan het overwinnen van de rusteloosheid en het omgaan met verstrooidheden. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Bertil Uittenbogaard boeken
  Bertil Uittenbogaard - Stap voor stap 2 (6-12 jr)

  De stap-voor-stapmethode is een handige en efficiënte werkwijze om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. Een beroepskracht (een leraar, maatschappelijkwerker of sociaal-pedagogisch hulpverlener) geeft deze ondersteuning door het stellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Zoek het Licht, dat opgaat in het Westen

  Angst, twijfel, onzekerheid, eenzaamheid, dood..... Dit zijn in ieder mensenleven gebeurtenissen, waaraan op geen enkele wijze te ontkomen is, en waarbij geen levensbeschouwing, geen wetenschap, geen sociaal leven meer troost lijkt te kunnen bieden. Voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • P. van Cuilenburg boeken
  P. van Cuilenburg - De stille plek in jezelf 3e druk

  Wat zou het toch mooi zijn wanneer je op elk moment, midden in de hectiek van je dagelijks bestaan, kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is en waar je op adem kunt komen.En wat zou het heerlijk zijn te midden van alle gedachten en gevoelens een plek in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • W. Schachinger, E. Schrott boeken
  W. Schachinger, E. Schrott - Transcendente meditatie

  Transcendente Meditatie, kortweg TM, is een eenvoudige en natuurlijke methode om zuiver bewustzijn en innerlijke stilte te ervaren, waarbij een grote lichamelijke en geestelijke ontspanning optreedt. De lichaamsenergie wordt geregenereerd. Het is een oeroude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephan Bodian boeken
  Stephan Bodian - Mediteren voor Dummies, 2e editie, pocketeditie

  Steeds meer mensen zoeken oplossingen voor hun gestreste, gejaagde leven. Regelmatig even gaan zitten en je gedachten naar binnen keren kan wonderen doen. 'Mediteren voor Dummies' is een complete gids over meditatie en bevat praktische tips en technieken om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99