Boeken over meditatie

 • Sebo Ebbens boeken
  Sebo Ebbens - Stralend in de wereld

  Welke wijsheden zijn bij jou het best ontwikkeld? Waarin kun je jezelf verbeteren? Volgens het Tibetaans boeddhisme bezit ieder mens vijf wijsheden: aanwezigheid, helderheid, rijkdom, passie en actie. De meeste mensen zetten vaak maar twee of drie wijsheden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Maya-Piramidemeditatie

  In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig over bekend in onze westerse beleving. Onderweg worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Douwe Tiemersma boeken
  Douwe Tiemersma - Meditatieboekje

  Van verschillende kanten was er de vraag naar korte meditatieteksten in een handzaam boekje dat gemakkelijk kan worden meegenomen en opengeslagen. De teksten verwijzen naar een waarheid die eerst misschien op afstand wordt begrepen. Als je meegaat met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Leen La Riviere boeken
  Leen La Riviere - Geloof in de publieke ruimte

  Een publieke ruimte zonder de inbreng van bepaalde geloofsovertuigingen bestaat niet. Dit boek daagt christenen uit om de publieke belangen te dienen en zich niet te laten weerhouden door het seculiere fundamentalisme.Leen La Rivière analyseert het belang van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Ger Schurink boeken
  Ger Schurink - Mindfulness

  In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in een ?doe-stand? en zijn steeds bezig iets voor elkaar te krijgen. Mindfulness leert je in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Na het feest komt de afwas

  'Verlichting is bereikbaar. Maar wat betekent het vervolgens voor je dagelijks leven? Ook de Zenmeester heeft thuis vrouw en kinderen. Ook de mysticus gaat winkelen. Na het feest moet je toch gewoon de afwas doen'.De bekende auteur Jack Kornfield geeft met dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Mark Teijgeler boeken
  Mark Teijgeler - ABC van meditatie

  Mediteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en de voordelen zijn groot. Spanning en stress kun je ermee te lijf gaan en het kan je leven ten positieve veranderen. Het is zelfs leuk. Je moet het alleen nog wel doen. In dit inspirerende meditatieboek vind je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Baud Vandenbemden boeken
  Baud Vandenbemden - Corepower

  In balans zijn en je balans hervinden als je hem verliest. Dit Corepowerboek met onder andere oefeningen in de vorm van meditaties, visualisaties, technieken uit de gevechtssport en dergelijke brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht en voedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Gabriela Gaastra-Leven, Reint Gaastra boeken
  Gabriela Gaastra-Leven, Reint Gaastra - Maria Magdalena en Jezus 1 Hun leven, hun liefde, hun missie

  Gabriela Gaastra-Levin heeft door middel van haar mediumschap een sterk contact met het paar Maria Magdalena en Jezus ontwikkeld. De spirituele meesters hebben haar uitgenodigd voor een openhartige inkijk in hun betekenisvolle leven tweeduizend jaar geleden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sue Patton Thoele boeken
  Sue Patton Thoele - Korte meditaties voor vrouwen

  'Korte meditaties voor vrouwen' is een compilatie van meditaties, affirmaties en ware verhalen. Het is een aanmoediging voor vrouwen om een sterke, liefdevolle en gezonde houding aan te nemen. Het is een klein boekje met een belangrijke boodschap: vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Nguyen Anh-Huong, Thich Nhat Hahn boeken
  Nguyen Anh-Huong, Thich Nhat Hahn - Meditatief wandelen

  Met 5 geleide meditaties op CD.Dit is een unieke handleiding waarin de oeroude praktijk van het mediteren gecombineerd wordt met wandelen.Het boek en de oefeningen op de CD leren ons stap voor stap om de ademhalinbg en onze gedachten af te stemmen op het ritme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johannes van Dam boeken
  Johannes van Dam - Het zesvoudige pad

  Bij 'spirituele ontwikkeling' denken we in de eerste plaats aan verheven gedachten, bijzondere ervaringen, meditatie en dergelijke. Maar het is mogelijk spiritualiteit ook te verbinden met het leven van alle dag. Dat voorkomt dat je wegzweeft, of minder wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • R.F. Hoefsloot boeken
  R.F. Hoefsloot - Handenmeditatie

  Roeland F. HoefslootHanden meditatieMeditatief, creatief en kunstzinnig vormgeven aan het dagelijks leven bindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 240 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 19,90 ISBN: 978 90 6556 173 2 Misschien herken je wel dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • J. van de Weg boeken
  J. van de Weg - Ontmoet jezelf, breng orde in je leven

  In Ontmoet jezelf - Breng orde in je leven - is gestreefd naar een evenwicht tussen inzicht en praktische oefening. Het boek is opgebouwd uit drie delen: In het eerste deel maken we kennis met de mens zoals hij of zij dagelijks functioneert, met veel aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Mediteren voor beginners

  MEDITEREN VOOR BEGINNERSDit is hèt boek voor iedereen die wel eens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De bekende Amerikaanse meditatieleraar en bestseller-auteur Jack Kornfield laat zien hoe je met een eenvoudige dagelijkse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - De weg naar binnen

  Dit boek is een spirituele reisgids en het resultaat van een leven als reiziger in zowel de uiterlijke als de innerlijke wereld. Er is in dit werkboek gekozen voor een combinatie van informatie en oefeningen. De verschillende ontspanning- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - Reis door de innerlijke werkelijkheid

  Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jonas Slaats boeken
  Jonas Slaats - Geen adem behalve DE adem

  Doorheen omzwervingen in de uiterlijke en innerlijke wereld kwam Jonas Slaats, als jonge theoloog, tot de conclusie dat een krachtig en diepgaand spiritueel leven geen overvloed aan woorden vraagt. Zo is het ook met meditatie. Het is een eeuwenoude praktijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Bertil Uittenbogaard boeken
  Bertil Uittenbogaard - Stap voor stap 2 6-12 jr

  De stap-voor-stapmethode is een handige en efficiënte werkwijze om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. Een beroepskracht (een leraar, maatschappelijkwerker of sociaal-pedagogisch hulpverlener) geeft deze ondersteuning door het stellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Arthur Zajonc boeken
  Arthur Zajonc - Meditatie

  Meditatie en meditatieoefeningen brengen je naar een gebied waar de geest rust en evenwicht kan vinden als tegenwicht voor het hectische leven van alledag. Maar meditatie kan nog veel meer betekenen. Want wanneer je jezelf regelmatig traint in de verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Meditatie

  'Het lot van de wereld lijkt in handen van enkele machtige bestuurders en hun adviseurs, terwijl de machteloze enkeling het verloop van de gebeurtenissen afwachtend gadeslaat.Kan een mens in eenzaamheid iets aan het wereldgebeuren bijdragen?De mensheid is niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,10
 • P. van Cuilenburg boeken
  P. van Cuilenburg - De stille plek in jezelf

  Wat zou het toch mooi zijn wanneer je op elk moment, midden in de hectiek van je dagelijks bestaan, kunt gaan naar een plek waar het goed toeven is en waar je op adem kunt komen.En wat zou het heerlijk zijn te midden van alle gedachten en gevoelens een plek in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Kim Nataraja boeken
  Kim Nataraja - Dans met je schaduw

  Dans met je Schaduw is geschreven door een ervaren meditatieleraar, die niet alleen de praktijk van de ?kunst der kunsten? beschrijft en als dusdanig gepaste aandacht geeft aan het overwinnen van de rusteloosheid en het omgaan met verstrooidheden. Ook bekijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Sharon Salzberg boeken
  Sharon Salzberg - Werkelijk gelukkig door de kracht van meditatie

  Dit boek legt uit hoe meditatie werkt, hoe het komt dat je weerstand, creativiteit en balans zullen toenemen als je dagelijks mediteert. Daarnaast legt de auteur een verband met grotere onderwerpen als compassie en bewustwording. Het boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Martine Delfos boeken
  Martine Delfos - Luister je wel naar mij?

  Literatuur over gespreksvoering met kinderen bestaat nauwelijks. Spreken met kinderen is echter voor bijna iedereen een dagelijkse bezigheid en voor professionals een kernactiviteit. Desondanks is er tijdens opleidingen nauwelijks aandacht voor. Naast het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,90