Boeken over meditatie

 • Ger Schurink boeken
  Ger Schurink - Mindfulness

  In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in een ?doe-stand? en zijn steeds bezig iets voor elkaar te krijgen. Mindfulness leert je in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Rixt Kuiper boeken
  Rixt Kuiper - Wat is de kleur van wind?

  Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sebo Ebbens boeken
  Sebo Ebbens - Stralend in de wereld

  Welke wijsheden zijn bij jou het best ontwikkeld? Waarin kun je jezelf verbeteren? Volgens het Tibetaans boeddhisme bezit ieder mens vijf wijsheden: aanwezigheid, helderheid, rijkdom, passie en actie. De meeste mensen zetten vaak maar twee of drie wijsheden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Davidji boeken
  Davidji - De geheimen van meditatie

  Meditatie wordt door davidji 'contact maken met de diepte van grenzeloos bewustzijn' genoemd. Eenmaal bewust van de serene stilte die zich onder alle hectiek van het dagelijkse leven bevindt, kan men altijd terugkeren naar die stilte. davidji analyseert in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Leen La Riviere boeken
  Leen La Riviere - Geloof in de publieke ruimte

  Een publieke ruimte zonder de inbreng van bepaalde geloofsovertuigingen bestaat niet. Dit boek daagt christenen uit om de publieke belangen te dienen en zich niet te laten weerhouden door het seculiere fundamentalisme.Leen La Rivière analyseert het belang van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Liesbeth Bours-Romijn boeken
  Liesbeth Bours-Romijn - Zeventig meditaties

  Waarom zijn er woorden en beelden nodig om de stilte in te gaan? Woorden en beelden kunnen verbindingen leggen naar een wereld die woordeloos is. Deze zeventig meditaties wijzen ons de weg en raken een gevoelige snaar in ons, waardoor het stiltegebied tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Sue Patton Thoele boeken
  Sue Patton Thoele - Korte meditaties voor vrouwen

  'Korte meditaties voor vrouwen' is een compilatie van meditaties, affirmaties en ware verhalen. Het is een aanmoediging voor vrouwen om een sterke, liefdevolle en gezonde houding aan te nemen. Het is een klein boekje met een belangrijke boodschap: vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • K. Hamaker-Zondag boeken
  K. Hamaker-Zondag - Meditaties

  Karen heeft meer dan 30 jaar ervaring met het werken met innerlijke beelden, zowel Jungiaans in de vorm van actieve imaginatie als therapeutisch in de vorm van werken met geleide fantasieën en meditaties. Voor verschillende congressen verzorgde ze geleide… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Guy Finley boeken
  Guy Finley - Loslaten

  Een fraai vormgegeven boek met dagelijkse meditaties voor iedereen diezich wil ontspannen en van stress bevrijden. De inspirerende teksten zijngebaseerd op Finleys bestseller Het geheim van loslaten, maar zijn ook heelgoed los daarvan toe te passen. Voor elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Johannes van Dam boeken
  Johannes van Dam - Het zesvoudige pad

  Bij 'spirituele ontwikkeling' denken we in de eerste plaats aan verheven gedachten, bijzondere ervaringen, meditatie en dergelijke. Maar het is mogelijk spiritualiteit ook te verbinden met het leven van alle dag. Dat voorkomt dat je wegzweeft, of minder wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. van de Weg boeken
  J. van de Weg - Ontmoet jezelf, breng orde in je leven

  In Ontmoet jezelf - Breng orde in je leven - is gestreefd naar een evenwicht tussen inzicht en praktische oefening. Het boek is opgebouwd uit drie delen: In het eerste deel maken we kennis met de mens zoals hij of zij dagelijks functioneert, met veel aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - De weg naar binnen

  Dit boek is een spirituele reisgids en het resultaat van een leven als reiziger in zowel de uiterlijke als de innerlijke wereld. Er is in dit werkboek gekozen voor een combinatie van informatie en oefeningen. De verschillende ontspanning- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - Reis door de innerlijke werkelijkheid

  Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dominique Antiglio boeken
  Dominique Antiglio - Adem in, adem uit

  Het nieuwe mediteren. Dé opvolger van de mindfulness-trend.Dé methode die tegelijk ontspanning en nieuwe energie biedt. Makkelijk en overal toepasbaar. Voor jong en oud. In een wereld die aan ons voorbij raast, waarin we alles willen doen in veel te weinig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jonas Slaats boeken
  Jonas Slaats - Geen adem behalve DE adem

  Doorheen omzwervingen in de uiterlijke en innerlijke wereld kwam Jonas Slaats, als jonge theoloog, tot de conclusie dat een krachtig en diepgaand spiritueel leven geen overvloed aan woorden vraagt. Zo is het ook met meditatie. Het is een eeuwenoude praktijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kim Nataraja boeken
  Kim Nataraja - Dans met je schaduw

  Dans met je Schaduw is geschreven door een ervaren meditatieleraar, die niet alleen de praktijk van de ?kunst der kunsten? beschrijft en als dusdanig gepaste aandacht geeft aan het overwinnen van de rusteloosheid en het omgaan met verstrooidheden. Ook bekijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Bewustzijn, concentratie en energie

  Bewustzijn, Concentratie en Energie - De weg naar succesvol werkenHoewel we een groot deel van ons leven besteden aan werken, is het niet zo eenvoudig om daarin werkelijk voldoening te vinden. Het kost ons vaak veel moeite om alle spanningen, tijdsdruk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • R.F. Hoefsloot boeken
  R.F. Hoefsloot - Handenmeditatie

  Roeland F. HoefslootHanden meditatieMeditatief, creatief en kunstzinnig vormgeven aan het dagelijks leven bindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 240 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 19,90 ISBN: 978 90 6556 173 2 Misschien herken je wel dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Celine TOUATI boeken
  Celine TOUATI - Mindful wandelen

  Wandelen is zonder twijfel de natuurlijkste sportieve activiteit en is voor iedereen toegankelijk. Regelmatig wandelingen maken is goed voor de lichamelijke gezondheid, maar kan ook heel gezond zijn voor de geest. Je aandacht op het nu richten, je hoofd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Klaas-Jan van Velzen boeken
  Klaas-Jan van Velzen - Meditatie en het zelfgenezend vermogen

  De diepgaande betekenis die meditatie voor de gezondheid kan hebben, begint steeds meer door te dringen tot de westerse geneeskunst. In de Indiase gezondheidsleer, de Ayurveda, is dit altijd al vanzelfsprekend geweest. In dit boek wordt uitgelegd hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Eileen Caddy boeken
  Eileen Caddy - Open innerlijke deuren

  JUBILEUM EDITIE In 1986 verscheen de eerste druk van Opening Doors Within; 25 jaar later behoort deze titel nog steeds tot de spirituele beststellers met vertalingen in meer dan 30 landen. Ruim vijftig jaar geleden ontving Eileen Caddy voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sharon Salzberg boeken
  Sharon Salzberg - Werkelijk gelukkig door de kracht van meditatie

  Dit boek legt uit hoe meditatie werkt, hoe het komt dat je weerstand, creativiteit en balans zullen toenemen als je dagelijks mediteert. Daarnaast legt de auteur een verband met grotere onderwerpen als compassie en bewustwording. Het boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Chogyam Trungpa boeken
  Chogyam Trungpa - Het pad is het doel

  Herziene en verbeterde herdruk van het beroemde en klassieke boek over MEDITATIE door Chogyam Trungpa (1940 - 1987),de meest creatieve en inventieve Tibetaans boeddhistische leraar uit de 20e eeuw. Zijn perfecte beheersing van het Engels maakte het mogelijk de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Baud Vandenbemden boeken
  Baud Vandenbemden - Corepower

  In balans zijn en je balans hervinden als je hem verliest. Dit Corepowerboek met onder andere oefeningen in de vorm van meditaties, visualisaties, technieken uit de gevechtssport en dergelijke brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht en voedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • W. Schachinger, E. Schrott boeken
  W. Schachinger, E. Schrott - Transcendente meditatie

  Transcendente Meditatie, kortweg TM, is een eenvoudige en natuurlijke methode om zuiver bewustzijn en innerlijke stilte te ervaren, waarbij een grote lichamelijke en geestelijke ontspanning optreedt. De lichaamsenergie wordt geregenereerd. Het is een oeroude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95