Boeken over meditatie

 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Maya-Piramidemeditatie

  In dit boek neemt Raoul de Haan de lezer mee op een spiritueel avontuur. Zijn boek is een reishandleiding en de reis gaat naar de indrukwekkende piramides in en om onszelf. Daar is nog erg weinig over bekend in onze westerse beleving. Onderweg worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Mediteren voor beginners

  MEDITEREN VOOR BEGINNERSDit is hèt boek voor iedereen die wel eens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De bekende Amerikaanse meditatieleraar en bestseller-auteur Jack Kornfield laat zien hoe je met een eenvoudige dagelijkse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Gabriela Gaastra-Leven, Reint Gaastra boeken
  Gabriela Gaastra-Leven, Reint Gaastra - Maria Magdalena en Jezus Deel 1 Hun leven, hun liefde, hun missie

  Gabriela Gaastra-Levin heeft door middel van haar mediumschap een sterk contact met het paar Maria Magdalena en Jezus ontwikkeld. De spirituele meesters hebben haar uitgenodigd voor een openhartige inkijk in hun betekenisvolle leven tweeduizend jaar geleden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Tot jezelf komen

  Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe. Het lef om vol te zijn. Vol van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ger Schurink boeken
  Ger Schurink - Mindfulness

  In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in een ¿doe-stand¿ en zijn steeds bezig iets voor elkaar te krijgen. Mindfulness leert je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Douwe Tiemersma boeken
  Douwe Tiemersma - Meditatieboekje - korte teksten die je meenemen naar openheid

  Van verschillende kanten was er de vraag naar korte meditatieteksten in een handzaam boekje dat gemakkelijk kan worden meegenomen en opengeslagen. De teksten verwijzen naar een waarheid die eerst misschien op afstand wordt begrepen. Als je meegaat met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sue Patton Thoele boeken
  Sue Patton Thoele - Korte meditaties voor vrouwen

  'Korte meditaties voor vrouwen' is een compilatie van meditaties, affirmaties en ware verhalen. Het is een aanmoediging voor vrouwen om een sterke, liefdevolle en gezonde houding aan te nemen. Het is een klein boekje met een belangrijke boodschap: vrouwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guy Finley boeken
  Guy Finley - Loslaten

  Een fraai vormgegeven boek met dagelijkse meditaties voor iedereen diezich wil ontspannen en van stress bevrijden. De inspirerende teksten zijngebaseerd op Finleys bestseller Het geheim van loslaten, maar zijn ook heelgoed los daarvan toe te passen. Voor elke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marlise Karlin boeken
  Marlise Karlin - Stilte

  Meditatie is niet moeilijk! Iedereen heeft diep van binnen een kern van rust en stilte. Dit rustpunt kun je inzetten in tijden van stress en gebruiken om grote of kleinere problemen in je leven op te lossen. Met behulp van de stilte-meditatie van Marlise… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jack Wijnhamer boeken
  Jack Wijnhamer - Breng rust in je denken

  Is het vaak onrustig op je werk? Is je ToDo-lijst te lang? Verlang je naar meer rust en stilte in je leven? Dit boek biedt je een bewezen maar vooral praktische oplossing. Met eenvoudige, korte en eff ectieve oefeningen om je lichaam en geest weer rustig te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Leen La Riviere boeken
  Leen La Riviere - Bijbelse principes Geloof in de publieke ruimte

  Een publieke ruimte zonder de inbreng van bepaalde geloofsovertuigingen bestaat niet. Dit boek daagt christenen uit om de publieke belangen te dienen en zich niet te laten weerhouden door het seculiere fundamentalisme.Leen La Rivière analyseert het belang van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - Reis door de innerlijke werkelijkheid

  Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Han Luyckx boeken
  Han Luyckx - Effe zitten

  Druk, gespannen of moe? Laat je werk even liggen en neem de tijd om te mediteren, al is het maar vijf minuten. Je lichaam ontspant zich en je geest wordt weer helder. Mediteren verscherpt je intuïtie, het verhoogt je creativiteit en geeft diepgang aan je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Johannes van Dam boeken
  Johannes van Dam - Het zesvoudige pad

  Bij 'spirituele ontwikkeling' denken we in de eerste plaats aan verheven gedachten, bijzondere ervaringen, meditatie en dergelijke. Maar het is mogelijk spiritualiteit ook te verbinden met het leven van alle dag. Dat voorkomt dat je wegzweeft, of minder wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. van de Weg boeken
  J. van de Weg - Ontmoet jezelf, breng orde in je leven

  In Ontmoet jezelf - Breng orde in je leven - is gestreefd naar een evenwicht tussen inzicht en praktische oefening. Het boek is opgebouwd uit drie delen: In het eerste deel maken we kennis met de mens zoals hij of zij dagelijks functioneert, met veel aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - De weg naar binnen

  Dit boek is een spirituele reisgids en het resultaat van een leven als reiziger in zowel de uiterlijke als de innerlijke wereld. Er is in dit werkboek gekozen voor een combinatie van informatie en oefeningen. De verschillende ontspanning- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Susan Sutton boeken
  Susan Sutton - De Binnenkamer

  Je hebt je net helemaal geïnstalleerd met een heerlijk kopje koffie om Gods Woord te bestuderen en tijd met Hem door te brengen, als de bel gaat; je hond gaat blaffen; je kinderen beginnen te vechten de kerk belt of je of je iemand in het ziekenhuis op wilt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sharon Salzberg boeken
  Sharon Salzberg - Werkelijk gelukkig worden door de kracht van meditatie

  Dit boek legt uit hoe meditatie werkt, hoe het komt dat je weerstand, creativiteit en balans zullen toenemen als je dagelijks mediteert. Daarnaast legt de auteur een verband met grotere onderwerpen als compassie en bewustwording. Het boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eileen Caddy boeken
  Eileen Caddy - Open innerlijke deuren

  JUBILEUM EDITIE In 1986 verscheen de eerste druk van Opening Doors Within; 25 jaar later behoort deze titel nog steeds tot de spirituele beststellers met vertalingen in meer dan 30 landen. Ruim vijftig jaar geleden ontving Eileen Caddy voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonas Slaats boeken
  Jonas Slaats - Geen adem behalve DE adem

  Doorheen omzwervingen in de uiterlijke en innerlijke wereld kwam Jonas Slaats, als jonge theoloog, tot de conclusie dat een krachtig en diepgaand spiritueel leven geen overvloed aan woorden vraagt. Zo is het ook met meditatie. Het is een eeuwenoude praktijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kim Nataraja boeken
  Kim Nataraja - Dans met je schaduw

  Dans met je Schaduw is geschreven door een ervaren meditatieleraar, die niet alleen de praktijk van de ¿kunst der kunsten¿ beschrijft en als dusdanig gepaste aandacht geeft aan het overwinnen van de rusteloosheid en het omgaan met verstrooidheden. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Zoek het Licht, dat opgaat in het Westen

  Angst, twijfel, onzekerheid, eenzaamheid, dood..... Dit zijn in ieder mensenleven gebeurtenissen, waaraan op geen enkele wijze te ontkomen is, en waarbij geen levensbeschouwing, geen wetenschap, geen sociaal leven meer troost lijkt te kunnen bieden. Voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Meditatie

  'Het lot van de wereld lijkt in handen van enkele machtige bestuurders en hun adviseurs, terwijl de machteloze enkeling het verloop van de gebeurtenissen afwachtend gadeslaat.Kan een mens in eenzaamheid iets aan het wereldgebeuren bijdragen?De mensheid is niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,10
 • Bertil Uittenbogaard boeken
  Bertil Uittenbogaard - Stap voor stap 2 (6-12 jr)

  De stap-voor-stapmethode is een handige en efficiënte werkwijze om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. Een beroepskracht (een leraar, maatschappelijkwerker of sociaal-pedagogisch hulpverlener) geeft deze ondersteuning door het stellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Nyingma psychologie Vaardig handelen

  Vaardig Handelen - Werken als bron van inspiratie, creativiteit en voldoeningVaardig Handelen gaat over menselijke waarden - integriteit, verantwoordelijkheid, creativiteit en zorgzaamheid - die de kern vormen van alles wat wij doen.In dit boek beschrijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95