Boeken over meditatie

 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Mediteren voor beginners

  MEDITEREN VOOR BEGINNERSDit is hèt boek voor iedereen die wel eens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De bekende Amerikaanse meditatieleraar en bestseller-auteur Jack Kornfield laat zien hoe je met een eenvoudige dagelijkse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Ger Schurink boeken
  Ger Schurink - Mindfulness

  In onze drukke levens is er zo weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in een ¿doe-stand¿ en zijn steeds bezig iets voor elkaar te krijgen. Mindfulness leert je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • R.F. Hoefsloot boeken
  R.F. Hoefsloot - Handenmeditatie

  Roeland F. HoefslootHanden meditatieMeditatief, creatief en kunstzinnig vormgeven aan het dagelijks leven bindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 240 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 19,90 ISBN: 978 90 6556 173 2 Misschien herken je wel dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Susan Sutton boeken
  Susan Sutton - De Binnenkamer

  Je hebt je net helemaal geïnstalleerd met een heerlijk kopje koffie om Gods Woord te bestuderen en tijd met Hem door te brengen, als de bel gaat; je hond gaat blaffen; je kinderen beginnen te vechten de kerk belt of je of je iemand in het ziekenhuis op wilt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Arno Nistal ten Veen boeken
  Arno Nistal ten Veen - Adem en extase

  Praktische tips voor jouw Bevrijding!Dit boek geeft een diep inzicht in het Ego, het Denken en hoe we onszelf kunnen bevrijden van het Lijden. Het is een uitzonderlijk verslag van de avontuurlijke reis die de schrijver heeft afgelegd op zijn eigen pad naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Na het feest komt de afwas

  'Verlichting is bereikbaar. Maar wat betekent het vervolgens voor je dagelijks leven? Ook de Zenmeester heeft thuis vrouw en kinderen. Ook de mysticus gaat winkelen. Na het feest moet je toch gewoon de afwas doen'.De bekende auteur Jack Kornfield geeft met dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Dhammapada: Het pad der Waarheid

  Dhammapada - Het pad der waarheid. De woorden van Boeddha. Een nieuwe Nederlandse vertaling van drs. Andre de Vente.Dit boek bevat de kern van de leer van Boeddha zoals die in zijn oorspronkelijke vorm in de zesde eeuw voor Christus werd opgetekend. Dhammapada… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Raoul de Haan boeken
  Raoul de Haan - Tot jezelf komen

  Meditatie betekent lef hebben. Het lef om tot jezelf te komen. Om de rust en stilte op te zoeken die je in alles spiegelen en verdieping geven. Het lef om je eerlijk op en open te stellen naar jezelf en het universum toe. Het lef om vol te zijn. Vol van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Laozi boeken
  Laozi - Dao de jing

  Laozi schreef 2500 jaar geleden een van de mooiste en meest mystieke boeken uit de wereldliteratuur. Er zijn talloze vertalingen van, die onderling sterk verschillen. De oude Chinese karakters zijn multi-interpretabel; het is vaak niet te zien of een karakter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mark Teijgeler boeken
  Mark Teijgeler - ABC voor meditatie

  Mediteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en de voordelen zijn groot. Spanning en stress kun je ermee te lijf gaan en het kan je leven ten positieve veranderen. Het is zelfs leuk. Je moet het alleen nog wel doen. In dit inspirerende meditatieboek vind je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Baud Vandenbemden boeken
  Baud Vandenbemden - Corepower: zelfsturing vanuit je kern

  In balans zijn en je balans hervinden als je hem verliest. Dit Corepowerboek met onder andere oefeningen in de vorm van meditaties, visualisaties, technieken uit de gevechtssport en dergelijke brengt je fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht en voedt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Davidji boeken
  Davidji - De geheimen van meditatie

  Meditatie wordt door davidji 'contact maken met de diepte van grenzeloos bewustzijn' genoemd. Eenmaal bewust van de serene stilte die zich onder alle hectiek van het dagelijkse leven bevindt, kan men altijd terugkeren naar die stilte. davidji analyseert in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johannes van Dam boeken
  Johannes van Dam - Het zesvoudige pad

  Bij 'spirituele ontwikkeling' denken we in de eerste plaats aan verheven gedachten, bijzondere ervaringen, meditatie en dergelijke. Maar het is mogelijk spiritualiteit ook te verbinden met het leven van alle dag. Dat voorkomt dat je wegzweeft, of minder wakker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • J. van de Weg boeken
  J. van de Weg - Ontmoet jezelf, breng orde in je leven

  In Ontmoet jezelf - Breng orde in je leven - is gestreefd naar een evenwicht tussen inzicht en praktische oefening. Het boek is opgebouwd uit drie delen: In het eerste deel maken we kennis met de mens zoals hij of zij dagelijks functioneert, met veel aandacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - De weg naar binnen

  Dit boek is een spirituele reisgids en het resultaat van een leven als reiziger in zowel de uiterlijke als de innerlijke wereld. Er is in dit werkboek gekozen voor een combinatie van informatie en oefeningen. De verschillende ontspanning- en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sebo Ebbens boeken
  Sebo Ebbens - Stralend in de wereld

  Welke wijsheden zijn bij jou het best ontwikkeld? Waarin kun je jezelf verbeteren? Volgens het Tibetaans boeddhisme bezit ieder mens vijf wijsheden: aanwezigheid, helderheid, rijkdom, passie en actie. De meeste mensen zetten vaak maar twee of drie wijsheden in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henny Dekker boeken
  Henny Dekker - Reis door de innerlijke werkelijkheid

  Reis door de innerlijke werkelijkheid is een ontdekkingstocht in je onderbewustzijn. De symbolen en archetypen vormen de beeldentaal van de ziel. Henny Dekker legt op toegankelijke wijze uit hoe je deze beelden uit meditaties, geleide fantasieën en lichte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Han Luyckx boeken
  Han Luyckx - Effe zitten

  Druk, gespannen of moe? Laat je werk even liggen en neem de tijd om te mediteren, al is het maar vijf minuten. Je lichaam ontspant zich en je geest wordt weer helder. Mediteren verscherpt je intuïtie, het verhoogt je creativiteit en geeft diepgang aan je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Sharon Salzberg boeken
  Sharon Salzberg - Werkelijk gelukkig worden door de kracht van meditatie

  Dit boek legt uit hoe meditatie werkt, hoe het komt dat je weerstand, creativiteit en balans zullen toenemen als je dagelijks mediteert. Daarnaast legt de auteur een verband met grotere onderwerpen als compassie en bewustwording. Het boek bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eileen Caddy boeken
  Eileen Caddy - Open innerlijke deuren

  JUBILEUM EDITIE In 1986 verscheen de eerste druk van Opening Doors Within; 25 jaar later behoort deze titel nog steeds tot de spirituele beststellers met vertalingen in meer dan 30 landen. Ruim vijftig jaar geleden ontving Eileen Caddy voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jonas Slaats boeken
  Jonas Slaats - Geen adem behalve DE adem

  Doorheen omzwervingen in de uiterlijke en innerlijke wereld kwam Jonas Slaats, als jonge theoloog, tot de conclusie dat een krachtig en diepgaand spiritueel leven geen overvloed aan woorden vraagt. Zo is het ook met meditatie. Het is een eeuwenoude praktijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Kim Nataraja boeken
  Kim Nataraja - Dans met je schaduw

  Dans met je Schaduw is geschreven door een ervaren meditatieleraar, die niet alleen de praktijk van de ¿kunst der kunsten¿ beschrijft en als dusdanig gepaste aandacht geeft aan het overwinnen van de rusteloosheid en het omgaan met verstrooidheden. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Meditatie

  'Het lot van de wereld lijkt in handen van enkele machtige bestuurders en hun adviseurs, terwijl de machteloze enkeling het verloop van de gebeurtenissen afwachtend gadeslaat.Kan een mens in eenzaamheid iets aan het wereldgebeuren bijdragen?De mensheid is niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,10
 • Bertil Uittenbogaard boeken
  Bertil Uittenbogaard - Stap voor stap 2 (6-12 jr)

  De stap-voor-stapmethode is een handige en efficiënte werkwijze om ouders te ondersteunen bij de opvoeding van hun kinderen. Een beroepskracht (een leraar, maatschappelijkwerker of sociaal-pedagogisch hulpverlener) geeft deze ondersteuning door het stellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jeffrey Brantley, Wendy Millstine boeken
  Jeffrey Brantley, Wendy Millstine - 100 meditaties

  In dit boekje staan 100 manieren om ontspanning en concentratie te vinden. Elke meditatie kost maar een paar minuten!Begin 's ochtends met een van deze meditaties en blijf de hele dag fris. 100 meditaties om de dag te beginnen is het beste cadeau dat je jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95