Boeken over astrologie

 • Martin Schulman boeken
  Martin Schulman - Levensvreugde en het gelukspunt

  In 'Levensvréugde en het gelukspunt' beschrijft Martin Schulman hoe het Gelukspunt in de horoscoop samenhangt met ervaringen uit vorige levens en daarmee met ons Karma in ons huidige bestaan. Martin Schulman legt uit hoe iedereen kan leren om dit Gelukspunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • B. van Wingerden boeken
  B. van Wingerden - De noordelijke Maansknoop

  In de cirkelgang van het reïncarnatieproces krijg je in ieder leven een levensbestemming, een taak of een leeropdracht mee. Daarnaast ligt er bij je geboorte een script, een levensplan, voor je klaar onderverdeeld in een aantal zeven jaren cycli. Het schema… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Karen M. Hamaker-Zondag boeken
  Karen M. Hamaker-Zondag - De Solaar.

  Eén keer per jaar komt de Zon aan de hemel weer op de plek terug die hij in je geboortehoroscoop inneemt. Voor dat moment maakt een astroloog een horoscoop: de zonneterugkeer ofwel de solaar. Die horoscoop vertelt veel over de tendensen van het komende jaar,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Christiane Beerlandt boeken
  Christiane Beerlandt - Alcyone, of Het Vertekende Zelf-Beeld van de Mens

  Het heeft zijn symbolische betekenis voor de gehele mensheid dat Alcyone, de grote Zon in het sterrenbeeld van de Plejaden, rond de eeuwwisseling overging van het teken Stier naar Tweelingen. Om de mensheid te tonen wat het wérkelijke karakter van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Liz Greene boeken
  Liz Greene - Saturnus

  De god Saturnus wordt van oudsher in mythes en sprookjes beschouwd als een persoonlijkheid waar niet veel goeds van te verwachten valt. Ook in de astrologie is het niet anders: overal waar (in de horoscoop) Saturnus de scepter zwaait, heerst armoede,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Stephen Arroyo boeken
  Stephen Arroyo - Relaties en de loop van het leven

  'Relaties en de loop van het leven' bevat het verslag van een drietal discussies, waarin de betekenis van de geboortehoroskoop voor relaties en verenigbaarheid van karakters wordt behandeld. Na uitgelegd te hebben welke astrologische factoren het vermogen om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mars Soul boeken
  Mars Soul - Astrologie? kinderspel!

  Bepaal je eigen richting. Word kapitein op je eigen schip. Stop met geleefd te worden en ga eindelijk zelf leven! Het is zo simpel als ABC. Word de beste versie van jezelf en haal alles eruit wat erin zit. Nu is de tijd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • K.M. Hamaker-Zondag boeken
  K.M. Hamaker-Zondag - Astrologische Huizen

  Huizen zijn sectoren in de horoscoop die bepaalde levensgebieden en ervaringen daarop aangeven. Karen gaat uitgebreid in op verdringing en verwerking van psychische problemen en op psychische groei, de relatie met je partner, en de destructieve en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Liz Greene boeken
  Liz Greene - Samenspel

  Dr. Liz Greene, psychologe, hanteert in haar 'Samenspel,een astrologische gids voor het samenleven met anderen op een kleine planeet', de in haar praktijk getoetste Jungiaanse opvattingen en voegt daarmee aan het gebruikelijke astrologische begrippenkader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • K. von Stuckrad boeken
  K. von Stuckrad - Geschiedenis van de westerse astrologie

  De astrologie behoort tot de oudste wetenschappen van de mensheid. Ze speelde niet alleen in de grote vroege beschavingen maar ook in de Europese cultuurgeschiedenis een belangrijke rol. Ze oefende invloed uit op de ontwikkeling van de natuurwetenschappen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Martin Schulman boeken
  Martin Schulman - Karma van het Nu

  In Karma van het Nu, het laatste deel van de reeks Karmische Astrologie, legt Martin Schulman uit, hoe wij de planetaire energieën kunnen gebruiken om enerzijds niet in het verleden te blijven steken, anderzijds geen irreële verwachtingen over de toekomst te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martin Schulman boeken
  Martin Schulman - Karmische relaties

  In 'Karmische relaties' geeft Martin Schulman door middel van synastrie, het vergelijken van partnerhoroscopen, antwoord op de vraag of het uitsluitend emotionele en lichamelijke factoren zijn die relaties doen gedijen of stranden, of dat ook karmische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Demir I boeken
  Demir I - Faceboek

  Dit boek gaat over de uitleg van de gezichtsuitdrukkingen. Wil jij weten waarom je een streep hebt gekregen op je oorlel! Of blonde zwarte of rode kleur haar hebt! Of groene blauwe of bruine kleur ogen! Dit boek geeft je informatie hierover! Alles heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • K.M. Hamaker-Zondag boeken
  K.M. Hamaker-Zondag - De transit van Saturnus door de huizen

  De planeet Saturnus loopt in 29 tot 30 jaar door de dierenriem, en doorloopt in die tijd alle twaalf huizen van de horoscoop. In elk huis heeft hij een specifieke uitwerking, stelt hij ons belangrijke vragen, werpt problemen en hindernissen op en wijst de weg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • K.M. Hamaker-Zondag boeken
  K.M. Hamaker-Zondag - De Jodfiguur en ongeaspecteerde planeten

  Als twee planeten in de horoscoop met elkaar verbonden zijn door een sextiel-aspect (60 graden), en ze maken beide een inconjunct (150 graden) met een derde planeet, dan vormen ze gedrieën een jodfiguur. Deze figuur heeft een indringende betekenis. De werking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Stephen Arroyo boeken
  Stephen Arroyo - De horoscoop een energiepatroon

  'De vier elementen, de planeten en de tekens' is de titel van het proefschrift waarop de Amerikaanse astroloog Stephen Arroyo afstudeerde in psychologie. Dit boek behandelt het verband tussen astrologie en psychologie en hoe astrologie gebruikt kan worden om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L. Goodman boeken
  L. Goodman - Zonneklaar

  Waarom zijn wij zoals we zijn? Wat beweegt ons en wat beweegt anderen? Astrologen weten dat de onder een bepaald zonneteken geboren mens uitgesproken bij dat teken behorende trekken vertoont. Linda Goodman schreef met kennis van zaken dit bijzonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • K.M. Hamaker-Zondag boeken
  K.M. Hamaker-Zondag - De astrologische windroos

  Soms worden er in de astrologie nieuwe technieken ontdekt die spectaculair blijken te zijn. Dat is het geval met de `astrologische windroos'. Keken astrologen tot dan toe alleen naar de hemel, nu is er een techniek om de horoscoop, ofwel de hemelkaart, te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Gary Goldschneider boeken
  Gary Goldschneider - Het mysterie van je geboortedag

  'Het mysterie van je geboortedag' is een gebruiksvriendelijke gids met karakterbeschrijvingen voor elke dag van het jaar. Deze analyses zijn gebaseerd op een door Gary Goldschneider ontwikkeld systeem, 'personologie' genaamd, dat stoelt op een combinatie van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • A. Slosman, E. Bellecour boeken
  A. Slosman, E. Bellecour - Astrologie van het oude Egypte

  In de vroeg-dynastische periode was er nog geen sprake van astronomie of astrologie zoals we die nu kennen. De oude Egyptenaren waren echter wel vertrouwd met een geheel van wiskundige berekeningen met betrekking tot de verschijnselen die zich aan de hemel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Willem Simmers boeken
  Willem Simmers - De Kracht van Indiase Astrologie

  In de Indiase astrologie staat vooral de concrete en voorspellende benadering voorop. Het eerste deel van dit boek richt zich op de westerse astroloog die zijn of haar kennis op dit terrein wil verbreden en die op zoek is naar heldere duidingstechnieken over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Karen M. Hamaker-Zondag boeken
  22,50
 • Karen M. Hamaker-Zondag boeken
  24,50
 • S.M. Goorhuis-Brouwer boeken
  29,00
 • Darrelyn Gunzburg boeken
  24,50