Boeken over esoterie

 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Lezingen ter bewustwording 8 - Tederheid en intimiteit

  Je kunt pas tederheid en intimiteit met een ander hebben als we dat eerst hebben gerealiseerd bij onszelf. Eric laat zien hoe we stappen in onze ontwikkeling kunnen zetten op emotioneel gebied voor het realiseren van meer intimiteit en tederheid.LEZINGEN TER… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Han Boering boeken
  Han Boering - I Tjing essenties

  De I Tjing Essenties is een handboek voor het gebruik en de verdieping van de I Tjing. Alle aspecten van dit oude wijsheidsboek komen aan de orde. Het boek bestaat uit vier delen. In het eerste deel wordt ingegaan op de filosofische achtergrond van het Boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Lars Muhl boeken
  Lars Muhl - De Graal

  Het O Manuscript De zoektocht die begon in De Ziener en werd vervolgd in De Magdaleen bereikt nu zijn hoogtepunt in De Graal. In dit derde boek uit de trilogie Het O Manuscript volgen we Lars op zijn reis naar de Graal waarbij hij zijn eigen vrouwelijke anima… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Nyingma psychologie Vaardig handelen

  Vaardig Handelen - Werken als bron van inspiratie, creativiteit en voldoeningVaardig Handelen gaat over menselijke waarden - integriteit, verantwoordelijkheid, creativiteit en zorgzaamheid - die de kern vormen van alles wat wij doen.In dit boek beschrijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Kuiper boeken
  Jan Kuiper - Bomen van kristal

  De succesvolle carrière van gitarist en Yogi Jan Kuiper krijgt een schaduwzijde als in 2010 uitgezaaide borstkanker wordt geconstateerd bij zijn vrouw, moeder van hun drie dochters. De laatste jaren van haar verschrikkelijke ziekte hebben een ontwrichtende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Harm Wagenmakers boeken
  Harm Wagenmakers - Geestkracht

  Een boek dat ons leert op een goede manier met onszelf en met anderen om te gaan. Volgens Harm Wagenmakers zijn wij mensen geen speelballen van het lot, maar kunnen we zelf ons leven een diepere betekenis geven. Daarvoor moeten we bewust gebruikmaken van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Omraam Mikhaël Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhaël Aïvanhov - Izvor De opvoeding begint voor de geboorte

  De opvoeding begint voor de geboorte... Elk kind is een ziel waarop de moeder reeds tijdens de ­zwangerschap een gunstige invloed kan uitoefenen door harmonieuze gedachten en gevoelens en een evenwichtige levenswijze. Deze magische invloed kunnen de ouders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Omraam Mikhael Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhael Aïvanhov - Verzameld werk De nieuwe aarde

  Spiritualisten beschouwt men vaak als naïeve idealisten, niet in staat om praktische oplossingen aan te bieden voor de actuele problemen van de moderne mens. Om te voldoen aan de vraag naar bruikbare methodes om het leven van elke dag een rijkere geestelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anna Merab Richardson boeken
  Anna Merab Richardson - The Akasha Book of Wisdom

  The Akasha Book of Wisdom is a search for answers to many questions during Anna’s life journey. She started her search by reading many spiritual books and by visiting spiritual sites in several countries. During a seminar, conducted by a spiritual master… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Omraam Mikhaël Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhaël Aïvanhov - Izvor De onzichtbare wereld

  Iedereen is - afhankelijk van zijn ontwikkelingsgraad - in zekere mate helderziend. Wie in contact wil treden met hemelse wezens, het goddelijk licht, zal zich moeten zuiveren, zijn bewust zijn verruimen en streven naar het allerhoogste ideaal: ware… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Pema Chödrön boeken
  Pema Chödrön - Bevrijd jezelf van angsten en oude gewoonten

  Bevrijd jezelf van angsten en oude gewoonten van Pema Chödrön schetst een effectieve manier om om te gaan met tegenslag in het leven: niet met boosheid en frustratie, maar met moed en compassie om door te kunnen gaan. Chödrön maakt helder wat we doen bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eckhart Tolle boeken
  Eckhart Tolle - Een met alle leven

  Deze nieuwe, gebonden uitgave met leeslint van 'Een met alle leven' van Eckhart Tolle is een echt cadeautje voor alle Eckhart Tolle-liefhebbers! De zorgvuldig gekozen selectie van teksten uit 'Een nieuwe aarde' zetten telkens weer aan tot contemplatie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Morya, Geert Crevits boeken
  Morya, Geert Crevits - Morya Kracht 6: Thuis in je eigen leven

  Tekst achteraan op het boek: "Het is niet voor niets dat je leven is zoals het is." "Wat is de grote betekenis van het leven? Wat is die diepe kracht die in mij aanwezig is? Het zou kunnen zijn dat je daar aanvankelijk bang voor bent." 'Verlies ik niet mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Jaco Elken boeken
  Jaco Elken - De geest en de mens in de nieuwe tijd

  Dit boek beschrijft mijn levenspad als Medium Jaco. Door het te schrijven kreeg ik de mogelijkheid om door mijn eigen muur heen te breken en dichter bij mezelf te komen. Ik zou het prachtig vinden als de informatie en de oefeningen in dit boek jou dichter bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Bas Klinkhamer boeken
  Bas Klinkhamer - De Nachtelijke reis

  In De Nachtelijke reis beschrijft Bas Klinkhamer op heldere wijze hoe je de dromenwereld als bron van hulp kunt ontsluiten. Hij geeft inzicht in het wonder, de diepte en het belang van dromen. Dit boek laat zien hoe dromen je meevoeren op een reis door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Janny Post boeken
  Janny Post - Door de vensters van God

  De tweede, herziene druk van: Door de vensters van God, de biografie van Robbert van den BroekeDe honderden graancirkels die via Robbert in zijn directe omgeving zijn gevormd, evenals duizenden zichtbare fenomenen zijn onverklaarbaar. Hij maakte duizenden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Omraam Mikhaël Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhaël Aïvanhov - Izvor De yoga van de voeding

  Deze pocket zet de lezer niet op dieet, maar belicht de spirituele betekenis van het voedsel en het belang van de wijze waarop je eet. Uit de inhoud: Het voedsel, een liefdesbrief * De keuze van het voedsel * Het vasten * Hoe de geest in werkt op de materie. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,75
 • Frithjof Schuon boeken
  Frithjof Schuon - De innerlijke eenheid van de religies

  In het huidige tijdperk van globalisering dringt de vraag naar de verhoudingen tussen de religies zich op. Sommigen menen dat de verschillen tussen de religies ze allemaal diskwalificeren. Anderen spreken over een soort eenheid van de religies, maar baseren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Louise Hay, Mona Lisa Schulz boeken
  Louise Hay, Mona Lisa Schulz - Heel je geest

  Het langverwachte vervolg op Alles komt goed van Louise Hay en Mona Lisa Schulz Velen worstelen met hoe gelukkig te blijven en focus te houden in een wereld die steeds complexer wordt. Hoe blijven we scherp, hoe houden we gemoedstoestand stabiel en hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Deepak Chopra boeken
  Deepak Chopra - De 7 sleutels tot geluk

  De 7 sleutels tot geluk van Deepak Chopra is een overzichtelijk en helder boek over de zeven elementen waarmee een gelukkige en zinvolle manier van leven binnen handbereik komt. Volgens Chopra is geluk het doel van ons leven. Veel mensen leven in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Renate van der Knaap boeken
  Renate van der Knaap - van Yin tot Yang

  Wie de yoga wereld betreedt, ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel stijlen, yogascholen en verschillende namen dat het je al snel begint te duizelen. Vaak is er verschil tussen Yin en Yangyoga terwijl er ook zoveel overlappingen zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Eten als een Franse non

  Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen. Uitgangspunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janneke Hartveld boeken
  Janneke Hartveld - Het spel dat LEVEN heet

  Als mens word je voortdurend geconfronteerd met 'ideaalbeelden'. Het lijkt erop alsof je steeds maar bezig moet zijn met hoe je van jezelf een 'ander' persoon kunt maken. Hoe je krachtiger, succesvoller of stralender kunt worden. Slanker, gezonder of slimmer.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ria Weyens boeken
  Ria Weyens - Van wonde naar verwondering

  De helende kracht van mededogen Dit boek is een volledige herziene versie van ‘Wonde naar verwondering’, gepubliceerd in 2000. ‘Hoe omgaan met innerlijke pijn?’ Vanuit haar eigen ervaring, geworteld in de christelijke spiritualiteit en verrijkt door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Heinz Grill boeken
  Heinz Grill - De zielsdimensie van de yoga

  De zielsdimensie van de yoga is een baanbrekend werk op vlak van yogaboeken. De auteur beschrijft op een levende wijze de uitvoering, de betekenis en het zielskarakter van de oefeningen. De inhoud is zo geschreven dat de lezer niet louter technische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,50