Boeken over esoterie

 • Floor Geenen boeken
  Floor Geenen - Leven in Zeven

  Voor je ligt een boek met een verzameling informatie over de uiteindelijke factor 7. Ook andere factoren spelen een rol in de ontwikkeling van dit boek, maar de factor 7 speelt de hoofdrol. De factor 7 is ontstaan daar waar het allemaal mee begint; bij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Edy Korthals Altes boeken
  Edy Korthals Altes - Sprokkelhout

  Deze bundel bevat gedachten over een reeks van jaren, door de auteur bijeengesprokkeld, over zin en geloof in deze tijd. Het gaat om persoonlijke ervaringen en inzichten. Met een voor een diplomaat ongebruikelijke openhartigheid spreekt hij over wat hem ten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erich von Däniken boeken
  Erich von Däniken - Waren de goden kosmonauten

  Geen ander boek heeft de manier waarop we naar de geschiedenis kijken zo veranderd als Waren de goden kosmonauten? van Erich von Däniken. Hij kon dan ook niet vermoeden dat zijn boek een ware cultklassieker zou worden. Waren de goden kosmonauten? is al 50… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Omraam Mikhaël Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhaël Aïvanhov - Spirituele Meesters

  ‘Voor een leerling is de ontmoeting met zijn Meester als het vinden van een moeder die aanvaardt hem negen maanden in haar schoot te dragen, om hem dan in de spirituele wereld geboren te laten worden. En als hij eenmaal geboren is, dat wil zeggen ontwaakt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dino Sarac boeken
  Dino Sarac - De hack van de Matrix

  Stel, dat het leven dat je leidt een test is. En dat jij een speler bent, die er voor gekozen heeft om aan deze test deel te nemen. Een zeer geavanceerd spel met diverse levels, waarbij examens worden afgelegd en lessen moeten worden geleerd. Levenslessen! Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Barbara Bahtiar boeken
  Barbara Bahtiar - DE ROZEN VAN HET ALHAMBRA

  DE ROZEN VAN HET ALHAMBRA, een reis door rozentuinen en theetuinen is een openhartig en hartverwarmend boek over rozen, rozentuinen, theeplantages, liefde, rouw, verlies, geschiedenis, religie en geloof tegen de achtergrond van wonderschone plaatsen zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  33,12
 • Cathelijne Filippo boeken
  Cathelijne Filippo - Lemurisch Lichtwerk

  Kies jij ervoor te gaan leven vanuit je eigen Zielelicht in afstemming op de hogere bewustzijnsgebieden? De inzichten die je daar opdoet, vragen om toepassing in het leven van alledag. Juist dan kun je je trilling verhogen, werkelijk spiritueel groeien en je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Albert Althuis boeken
  Albert Althuis - Witte ballonnen tegen een blauwe lucht

  In de jaren 2010 tot en met 2018 verscheen ongeveer maandelijks een column in Christelijk Weekblad (het christelijk opinieblad van Nederland), onder de titel Verbeelding. Iets uit de kunst was aanleiding om in verband te brengen met christelijke religie. Bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Hartzema, Marjan Moller boeken
  Robert Hartzema, Marjan Moller - Lichaam, adem, bewustzijn

  Alle praktische kennis over de energiecentra, energiestromen en -blokkades, middenrif, bekkenbodem en andere spiervliezen, verschillende manieren van ademen, tien ademenergiestromen, vijf basis-emoties, en de acht gelaagdheden van het bewustzijn. Gebaseerd op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  69,00
 • Erna Droesbeke boeken
  Erna Droesbeke - Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten

  Erna Droesbeke wijdt je in de kunst van het kaartleggen én het voorspellen. Deze Grote Lenormandkaarten zijn een unicum in de wereld! Krijg een antwoord op belangrijke levensvragen.Handboek Kaartleggen met de Grote Lenormand Kort na het overlijden van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Henri Nouwen boeken
  Henri Nouwen - Ons dagelijks brood

  Henri Nouwen Ons dagelijks brood 'Ik hoop dat degenen die dit boek lezen, er nieuw voedsel in zullen vinden voor hun reis naar God.' Henri Nouwen Er wordt veel gediscussieerd over de eucharistie. Het is verfrissend om te lezen hoe Henri Nouwen in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Valentin Tomberg boeken
  Valentin Tomberg - Hermetisme en Cristendom, een verkenningstocht

  De Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend. Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Wow boeken
  Wow - Wow Heel de Mens Het ware individu

  Hoe komt het dat we "niet meer weten" de innerlijke stilte te zijn? Wow brengt verlichting als startpunt, verlichting is namelijk onze ware aard.Leef je eigen waarheid en deel jouw individualiteit! Aangezien kinderen, als je ze authentiek zichzelf laat zijn,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Sandra Slotboom boeken
  Sandra Slotboom - Qi Yoga als blessurepreventie

  Wist je dat je yoga in kunt zetten als blessurepreventie? Als je gaat sporten, focus je meestal op kracht, conditie en techniek, maar juist door flexibiliteit kan het lichaam betere prestaties leveren en is de kans op blessures kleiner. Met de juiste balans… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Willem Bomhof boeken
  Willem Bomhof - De zachte stem van de engelen

  Dit boekje gaat over engelen. Wat belemmert het contact met de engelen of uw beschermengel? Hoe kunt u het contact herstellen of verbeteren? Verder komen ook de gevallen engelen aan bod. Wat is “vallen” en wat is “zonde”. Wat is de mens? Is Eva… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,85
 • Ik ben God - en ik ook !

  Ik: Wat u in dit boek gelezen heeft gaat over onze reis naar Goddelijkheid buiten de lange weg van natuurlijke evolutie om. Het beschrijft hoe de bevrijding uit de illusie van afgescheidenheid binnen enkele decennia bereikt kan worden. Stem: De belofte is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ina Cüsters-van Bergen boeken
  Ina Cüsters-van Bergen - De weg naar de oude mysterieën

  Vanaf de alleroudste beschavingen vormen de mysteriën de kern van de westerse esoterische traditie. De sleutel tot deze verborgen kennis is te vinden in de magische kabbala, een praktisch systeem om met de kabbalistische levensboom te werken. Gecombineerd met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Thomas Quartier osb, Paul van der Velde boeken
  Thomas Quartier osb, Paul van der Velde - Zinzoekers

  Thomas Quartier osb & Paul van der Velde Zinzoekers. Dialogen over religie tussen oost en west Zinzoekers zijn mensen die existentiële vragen durven stellen. Maar aan wie stel je die vragen en waar vind je inspiratie? Tegen woordig zijn verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Lucy Auch boeken
  Lucy Auch - Liefde op zoek naar zichzelf

  Lucy Auch Liefde op zoek naar zichzelf - Wolter Keers over leven en liefde Liefde op zoek naar zichzelf is samengesteld uit originele teksten van Wolter Keers. Het bijzondere is dat elke tekst, op haar eigen wijze, verwijst naar de liefde. Of dit nu de brieven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,90
 • Mooji boeken
  Mooji - De Mala van God

  De Mala van God is een verzameling gebeden en zegeningen die op prachtige wijze zijn aangevuld met tekeningen van advaita-zenmeester Mooji zelf. Het is meer dan alleen een boek. De Mala van God is een spiritueel geschenk, een uitdrukking van een hart vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Lonneke Kersten boeken
  Lonneke Kersten - Spirituele striptease 2

  Dit boekje is gevuld met woorden die je mogen helpen om thuis te komen bij jezelf en in de wereld waarin wij leven.Je leest over vreugde, liefde, de angst en twijfel, waar de boodschap van hoop en vertrouwen terecht in doorklinkt.Dagelijkse en mystieke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Sharon Blackie boeken
  Sharon Blackie - Het betoverende leven

  Het betoverende leven, vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Fabio Vinago boeken
  Fabio Vinago - De complete Gypsy Waarzegset

  De Gypsykaarten blijven tot de verbeelding spreken. Dit werk is een unicum in de wereld en dé ultieme sleutel om inzichten te verkrijgen in het verleden, het heden en de toekomst.Toekomstvoorspellingen hebben ons in de loop der geschiedenis steeds bijzonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Hazrat Inayat Khan boeken
  Hazrat Inayat Khan - De Beker van Saki

  Hazrat Inayat Khan is de grondlegger van het Universeel Soefisme, een mystieke stroming die de goddelijke waarheid in en eenheid van alle religies erkent. Inayat Khan was een Indiase soefi meester, musicus en mysticus die in het begin van de 20e eeuw naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Koen de Jong boeken
  Koen de Jong - Tien dagen stil

  10 dagen niet lezen, niet schrijven, niet praten, geen telefoon, geen internet, geen grapjes, geen koffie, geen vlees, geen alcohol, geen seks, geen chocola en geen sport. Wat dan wel? Elke dag om 4:00 uur opstaan en tien uur mediteren. Koen de Jong begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95