Boeken over esoterie

 • Sharlyn Hidalgo boeken
  Sharlyn Hidalgo - Het orakel van de Keltische bomen - Boek en kaartenset

  De Kelten zagen bomen als levende, spirituele wezens die ons niet alleen troosten, steunen en gezelschap houden, maar ons ook diepgewortelde, verregaande wijsheid geven. Deze kaartenset met bijbehorend boekje helpt u in contact te komen met de wijsheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Bonnie Bessem boeken
  Bonnie Bessem - Hemeltaal

  Op 28 juli 2015 overlijdt de vader van Bonnie Bessem plotseling. Twee dagen later vangen zijn vier kinderen, apart van elkaar, dezelfde boodschappen van hem op. Niet alleen zij, ook anderen in hun omgeving. Het bewijst dat er leven na de dood is. Via zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • André de Boer, René Stevelink boeken
  André de Boer, René Stevelink - Mysteriën en uitdagingen van geboorte, leven en dood

  Spirituele levenskunst vanuit innerlijke kennis, liefde en daadkracht Waarom ben ik geboren? Wat zou ik hier moeten doen? Na mijn dood vergaat mijn lichaam, maar wat gebeurt er dan met mijn bewustzijn? Verdwijnt dat ook? Of neemt dat dan juist toe? Zou ik naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Mieke Kerckhof, Roger Burggraeve, Ilse Van Halst boeken
  Mieke Kerckhof, Roger Burggraeve, Ilse Van Halst - De onverschilligheid voorbij

  Barmhartigheid als concreet antwoord op de onverschilligheid in onze wereld Vandaag doet het woord 'barmhartigheid' wat ouderwets aan. En toch voelen we dat er in onze tijd méér dan ooit nood is aan barmhartigheid, mededogen of 'ontferming', zoals zanger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Lezingen ter bewustwording Spiritualiteit en opvoeding

  Wat is de relatie tussen spiritualiteit en opvoeding in het kader van leren opgroeien en ontwikkeling? Eric laat zien hoe belangrijk het is dat we precies weten wat we willen om tot een zinvolle manier van opvoeden te komen, zowel voor onze kinderen als voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adriaan J. Hoogendam boeken
  Adriaan J. Hoogendam - In den beginne

  Dit is het achterkaft van mijn vijftiende boek. De eerste vier boekenzijn intussen vervallen. De elf andere boeken zijn mijn complete schrijven van het intussen glasheldere geestelijk levensverhaal van de juiste geloofsovertuiging. Het grootste deel van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Huijs boeken
  Peter Huijs - Pentagram magazine 2016/3 jaargang 38

  Een kind dat al spelend zichzelf vergeet en aan het strand een groet brengt aan de zee zal zich niet vaak bewust zijn van de vier elementen die daar in een volmaakte harmonie samengaan.Vuur (zon), lucht, water en aarde - teruggebracht tot hun eenvoudigste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • An Bollansée boeken
  An Bollansée - (b)Engelverhaaltjes Leven(d) langs de zijlijn

  Wat als slechts één kindje van een tweeling levend ter wereld komt? Het komt vaker voor dan je denkt. Hoe kan de ander verder zonder broer of zus?Dit boek vertelt het verhaal van Xander - die de zwangerschap niet overleeft, in tegenstelling tot zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mary G.P. Boshoff boeken
  Mary G.P. Boshoff - Ik hoef alleen maar liefde te zijn

  Jaren geleden zei ik tegen iemand dat ik graag een boek zou willen schrijven, maar dat ik geen idee had waarover ik zou kunnen vertellen. Haar antwoord was: 'Over de liefde, Mary - mensen hebben zó'n behoefte aan liefde'. Toen zij mij dat antwoord gaf was ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Jaap Hiddinga boeken
  Jaap Hiddinga - De levensbron

  De energiestroom tussen de goddelijke wereld en het aardse bestaan Wat is leven en wat is dood? Hoe verhouden wij ons tot de geestelijke wereld en de goddelijke bron? In dit boek gaat de schrijver in op de verbinding en beweging tussen de goddelijke bron en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Linda Johnsen boeken
  Linda Johnsen - Vergeten Meesters

  De verborgen wijsheid van de Griekse filosofen Ashrams in Europa 2500 jaar geleden? Griekse filosofen die in India studeerden? Meditatieklassen in het oude Rome? Dat klinkt ongeloofwaardig, maar is historisch gezien waar. Alexander de Grote had een Indiase… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Hein Stufkens boeken
  Hein Stufkens - Vrede dichterbij

  Wijsheid voor verwarrende tijden Vrede, hoe ver weg lijkt die soms, zowel in onze directe omgeving als in de wereld die dagelijks via de media onze huiskamer binnenkomt. Dit boek brengt vrede dichterbij. Het geeft inzicht in de oorzaken van onze eigen onvrede… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Dom Bernardus, Jos Douma boeken
  Dom Bernardus, Jos Douma - Lezen voor je leven

  Dom Bernardus en Jos Douma Lezen voor je leven Aan de slag met Lectio Divina De beweging van de Reformatie betekende een herontdekking van de Bijbel. Waar wegen toen uiteengingen, komen ze nu weer dichter bij elkaar: Katholieken en Protestanten vinden elkaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Wim van der Knaap boeken
  Wim van der Knaap - Wie is Hij, dat ik in Hem geloven mag

  Dit boek bevat gedachten over de wereldgeschiedenis, waar de Bijbel ‘iets’ over te zeggen heeft. Het wereldgebeuren in een ander ‘licht’. Achtergronden van onder andere de aartsvaders geven een andere kijk op de dingen. Twintig afzonderlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - Langs bergen en dalen van het leven.

  Anselm Grün Langs bergen en dalen van het leven Sinds zijn jeugd is Anselm Grün al gefascineerd door de bergen. Ook nu nog geniet hij regelmatig van wandelvakanties in de bergen, samen met zijn familie. Voor Anselm staat wandelen door de bergen symbool voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Linda Rood boeken
  Linda Rood - Het Ja-gevoel

  Een ja-gevoel herken je als een gevoel van sprankeling en eenopwaartse spiraal van energie. Het geeft vreugde. Je voelt jeopgeladen en energiek. Het ja-gevoel is afgestemd op delevensstroom die door je heen stroomt en die verbonden is methet kloppend hart van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Henri Nouwen boeken
  Henri Nouwen - WOESTIJN ZAL BLOEIEN, DE (POD)

  We voelen allen de dreiging die boven de wereld hangt. Een vrees voor volledige vernietiging en een besef van immense onmacht kunnen ons verlammen. Is in zo'n situatie de boodschap van het evangelie nog een lichtpunt? En hoe die boodschap aan de man brengen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Helma Broekman boeken
  Helma Broekman - Nieuwe Dageraad II

  De NIEUWE DAGERAAD reeks neemt zielen mee naar ieders persoonlijke Verlichting. Wie zijn wij in ons diepste wezen? In dit tijdperk waar de mens al eeuwenlang op is voorbereid, krijgt iedereen de unieke kans om zichzelf uit de matrix der schepping te bevrijden!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gary Quinn boeken
  Gary Quinn - De YES-frequentie - De kracht van YES

  Dit boek geeft kort maar krachtig praktische en inzichtelijke methoden om oude patronen te doorbreken, succesvoller te worden en het leven meer zin en een groter doel te geven. Door te focussen op steeds terugkerende problemen in het hectische hedendaagse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer boeken
  Herman Westerink, Inigo Bocken, Anne Marie Bos, Thomas Quarrier, Theo van der Zee, Kirstin Zeyer - Spiritualiteit op scherp

  Herman Westerink (red.) Spiritualiteit op scherp! Plaatsen van kritische spiritualiteit Dit boek speurt naar de kritische geestelijke houdingen, inspiraties, stijlen en uitingen die inherent zijn aan de christelijke traditie in een moderne en seculiere tijd.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Mysterium magnum

  Mieke Mosmuller, arts, de schrijfster van dit boek heeft 31 jaar intensieve ervaring met de antroposofische meditatie en heeft daarin ook werkelijk bepaalde stappen mogen zetten. Die werkelijkheid wordt in dit boek beschreven, waardoor het een beschrijving is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Basil van Heteren boeken
  Basil van Heteren - Wie ben ik?

  Leven in liefde en verbinding is leven vanuit wie je bent. Leven dat vanzelf zonder enige moeite stroomt en je vorm geeft. Het is natuurlijk leven, waar je de illusie dat je afgescheiden bent van anderen en van wat is doorzien hebt. Waar angst het niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mooji boeken
  Mooji - Wit Vuur

  Mooji is een internationaal befaamde Wijze die op de meest mooie, liefdevolle en levendige manieren rechtstreeks wijst naar de onvergankelijke Waarheid. Zijn uitspraken doen deze tijdloze wijsheid in ons hart ontwaken en ze wassen alles weg wat onecht is,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien via 8 werkwijzen

  Er zijn vele wegen om bij je kern te komen. Veel mensen raken het spoor bijster op hun zoek tocht. Aan de spirituele kapstok hangen veel haakjes en aan welk haakje kun jij je vraag hangen. Dit boek van Jeannette is een handleiding om ervoor te zorgen dat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Leeswijzer bij de bijbel

  Anselm Grün Leeswijzer bij de Bijbel Praktische aanwijzingen voor lezers van nu Ik hoor vaak van mensen dat ze graag de Bijbel zouden willen lezen. 'Maar', zeggen ze, 'zodra ik begin, merk ik dat de Bijbel ver van mij afstaat. Ik begrijp niet wat hij mij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,90