Boeken over esoterie

 • Barbara Janssen boeken
  Barbara Janssen - Sophia's ei

  Op één van zijn vele reizen heeft Bert Janssen een bijzondere ontmoeting met een vrouw die hem een wonderbaarlijk verhaal vertelt. Het verhaal van de jonge, uit Londen afkomstige accountant Paul Stokely, die tijdens een vakantie in Wiltshire (Engeland)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Dré Aukes, L. Manders boeken
  Dré Aukes, L. Manders - Astrologische Hulptechnieken

  Astrologen gebruiken regelmatig bepaalde, soms minder bekende, technieken ter verfijning van de horoscoopduiding. Dré Aukes ontdekte door zijn werk in het astrologisch opleidingencircuit en via collega?s uit het vak dikwijls bepaalde hulptechnieken die voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Bert Esser boeken
  Bert Esser - Astrologie als taal van de allesomvattende eenheid

  In dit boek komt Bert Esser tot de conclusie dat alle verbanden van de astrologie met andere disciplines geen toeval kunnen zijn, maar wijzen op een onderliggende eenheid van al het geopenbaarde in het heelal. Met een uitleg van het nulpuntveld laat de auteur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lucas Slager boeken
  Lucas Slager - In de ban van het leven

  Waarom lezen zoveel mensen de wereldberoemde boeken van J.R.R. Tolkien? Wat spreekt ze aan en wat inspireert mensen om de avonturen van de helden in het epos telkens opnieuw te willen ondergaan en beleven en meerdere keren de films te gaan zien? Wat herkennen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin - Jij bent God zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

  Jij bent God 978 90 807478 4 5In ?Jij bent God? bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - Zangen van stilte

  Eerder schreef antropoloog-filosoof Marcel Messing De stilte die tot ons spreekt; balanceren tussen tijd en tijdloosheid. Kern van dit boek was de teloorgang van stilte en wijsheid. In Zangen van stilte wordt de diepte en kracht van de stilte bezongen. In deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Colin C. Tipping boeken
  Colin C. Tipping - Je kunt ook jezelf vergeven

  Je kunt ook jezelf vergeven Colin C. TippingVervolg op Radicaal Vergeven Colin Tippings methodische benadering van vergeving krijgt steeds meer aandacht. Deze van oorsprong Britse therapeut en trainer komt regelmatig vanuit de VS naar Europa voor lezingen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Darrelyn Gunzburg boeken
  Darrelyn Gunzburg - Leven na verlies

  Rouw is uitputtend, complex en verwarrend; een altijd veranderend proces dat veel tijd vraagt. Toch is niemand echt voorbereid op de impact die dit proces op ons leven kan hebben. We houden onszelf voor dat de dood niet bestaat en dat het verdriet onze deur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bettina Reijn boeken
  Bettina Reijn - Pluto, planeet van de tijdgeest

  Dit boek beschrijft de gebeurtenissen en veranderingen in de geschiedenis vanaf 1930 en de manier waarop de verschillende generaties deze ?mee-maken?. Op treffende wijze koppelt de auteur de heersende tijdgeest en generaties aan de beweging van Pluto door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anita Boom - van Doorn boeken
  Anita Boom - van Doorn - Leven in de Nieuwe Energie

  Nieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ?ja? gezegd tegen de nieuwe energie. Nu stroomt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • William Gijsen, Joke Dewael boeken
  William Gijsen, Joke Dewael - Wat Zoekers niet vinden - Wat Vinders niet zoeken

  Ben je een Zoeker? Of ben je een Vinder? En is je partner, je kind of je collega een Zoeker of een Vinder? Zoekers en Vinders benaderen de wereld op een heel verschillende manier, wat grote gevolgen heeft voor onze omgang met elkaar.Zoekers willen groeien,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Marian ter Steege boeken
  Marian ter Steege - Werkboek graancirkelmandala's

  Graancirkels zijn een mysterie vol geometrische schoonheid. Door graancirkels zelf in je mandala te tekenen kun je deze geometrie ontdekken en hun energie ervaren.Prachtige fotos van de graancirkels zelf vormen het uitgangspunt. Met een duidelijk stappenplan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • P. Vrenssen, C. Smorenberg boeken
  P. Vrenssen, C. Smorenberg - Een Brug naar de Vijfde Dimensie

  In 'Een Brug naar de Vijfde Dimensie' auteurs je mee op reis naar een nieuw bewustzijn. De mensheid, net als elk afzonderlijk individu, gaat zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om je eigen unieke levenspad te signaleren, te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. van Kessel boeken
  M. van Kessel - De Marjan-Code

  De Marjan-Code gaat over een spirituele autobiografische zoektocht, verhalen en gedichten. Een boeiende tocht die je meeneemt op een reis door het Leven. Een reis van bewustwording, hóe mooi ieder van ons al is. Het beschrijft dat we allemaal een Unieke Code… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Louise L. Hay boeken
  Louise L. Hay - Je gedachten te hulp roepen

  Een inspirerend doeboekNB: bij dit boek wordt ook een CD/luisterboek geleverd met tekst van Louise Hay (vertaald in het Nederlands) van meer dan een uur!Als kind leren we veel waar we later veel aan hebben, maar helaas leren we ook negatieve gedachten over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Douwe Tiemersma boeken
  Douwe Tiemersma - Chakrayoga

  Yoga is de weg naar bevrijding van de beperkingen in alle onderdelen van het bestaan. Dit boek richt zich op de bevrijding van de verschillende levensenergieën: de mentale, expressieve, gevoelsmatige, vitale, seksuele en andere energieën.Het eerste doel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Willem Jan van de Wetering, Sharon Kersten boeken
  Willem Jan van de Wetering, Sharon Kersten - Open je hart

  Wie met een open hart in het leven staat, ontmoet liefde en schoonheid. Met een open hart in het leven staan betekent dat je verbonden bent met je gevoel en je hart-energie, dat je niet meer alleen vanuit je hoofd leeft en dat je je openstelt voor de liefde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Een zaaier ging uit

  Een zaaier ging uit is een diepgaande studie over de parabels van Jezus. De auteur gaat in op de taal van de parabels en de context waarin zij zijn ontstaan, en onderzoekt de geheimenissen van elf parabels. Het vertellen van parabels ofwel 'gelijkenissen', was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Story Waters boeken
  Story Waters - Jij bent GOD!

  Story Waters is een spirituele auteur die zich ten doel stelt om mensen in staat te stellen om het licht binnen hun eigen wezen te ervaren. "Het licht dat je moet volgen is het licht in jezelf." Middels zijn boeken biedt hij mensen de mogelijkheid zich te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Claudia Törpel boeken
  Claudia Törpel - Alleen met het hart denk je goed

  Dit boek is een poging om de kennis van het lichaam en de functies van de organen te beschrijven zoals de oude Egyptenaren dit zagen. Daarbij vullen overgeleverd geschreven materiaal over de geneeskunst en beschouwingen uit de mythologie elkaar aan. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Integriteit en Eerlijkheid

  Wanneer mensen niet meer actief deelnemen aan het leven, wat is daar dan de oorzaak van? Een zorgeloos kind wordt een teruggetrokken en wantrouwende tiener. Een vrouw met een succesvolle carrière verbreekt de ene relatie na de andere en heeft last van gebrek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Inleiding tot de Ethiek van Scientology

  De ontdekkingen, doorbraken en technologie van Scientology bieden de mens nieuwe hoop. Door deze dingen in je leven te gebruiken, kunnen de doelen van spirituele verlossing en vrijheid, waar zolang naar gezocht is, in het hier en nu verwezenlijkt worden.Sinds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - De Wetenschap van het Voortbestaan

  Voorspelling van het Menselijk Gedrag.Het nuttigste boek dat je ooit zult bezitten. De Wetenschap van het Voortbestaan, opgebouwd rond de Tabel voor de Evaluatie van de Mens, verschaft de eerste nauwkeurige voorspelling van menselijk gedrag. In de tabel staan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Een beschrijving van de Scientology Religie

  De afgelopen eeuw is de meest turbulente geweest in de geschiedenis van de mens. Dat is onbetwistbaar. Vijftig miljoen mensen stierven alleen al in de twee Wereldoorlogen. Bovendien zijn er miljoenen doden gevallen, door raciaal of politiek gemotiveerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Communicatie

  ?Iemand is zo levend als hij kan communiceren", schreef L. Ron Hubbard. En communicatie is een facet van het leven dat hij heel diepgaand heeft onderzocht; alles bij elkaar heeft hij honderdduizenden woorden geschreven over dit essentiële onderwerp.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95