Boeken over esoterie

 • Marie-Claire van der Bruggen boeken
  Marie-Claire van der Bruggen - Licht en liefde

  Licht & Liefde vind je overal. In jou en om je heen. Soms is het moeilijk om het te zien en te ervaren, maar het is er altijd. Dit vierde boek van Marie-Claire van der Bruggen zal je leven verrijken. Het helpt je Her-Inneren wat je diep van binnen al weet maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jan Hoeberichts boeken
  Jan Hoeberichts - Zien zoals God ziet

  In Zien zoals God ziet gaat Jan Hoeberichts in op de levenservaringen van Franciscus en zijn broeders. Die vormen de basis voor zijn originele en open spiritualiteit, waarin de heropbouw van een vervallen samenleving een wezenlijk element vormt. De broeders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jaap Hiddinga boeken
  Jaap Hiddinga - Transformatie naar nieuw leven

  Veel mensen hebben op dit moment gedachtes en gevoelens over een eindtijd of een tijd van transformatie. Dit gevoel wordt versterkt door de vele problemen die in de wereld zichtbaar zijn, zoals oorlogen, virusepidemieën en andere ziektes, misdrijven en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • H. Banzhaf, E. Hemmerlein boeken
  H. Banzhaf, E. Hemmerlein - De tarot als gids voor het dagelijks leven

  Hajo Banzhaf & Elisa HemmerleinDe Tarot als Gids voor het Dagelijks LevenAan de hand van één legpatroon onthullen de Rider-Waite en de Aleister Crowley Tarotkaarten de toekomst Prijs: 13,90 Pagina's: 216 Bindwijze: PaperbackISBN: 978 90 6378 299 3 De Tarot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Francois Drouilly boeken
  Francois Drouilly - Onzichtbaar kiemt het zaad

  Bij het wakker worden zien mensen dat het landschap om hen heen veranderd is: ontwortelde bomen, omvergewaaide muren en ingestorte kerktorens. Het is de situatie van de kerk na de storm van de Franse Revolutie. Maar gelovigen ontdekken dat de Geest blijft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Erna Droesbeke boeken
  Erna Droesbeke - Kaartleggen met Mlle Lenormand

  Het eerste originele boek (25 jaar geleden) over het lenormandkaartspel is opnieuw verschenen.Over Mlle Lenormand en haar manier van voorspellen met waarzegkaarten is niet veel bekend. In Kaartleggen met Mlle Lenormand beschrijft Erna Droesbeke, auteur van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jeroen Jeroense, Theo Overduin boeken
  Jeroen Jeroense, Theo Overduin - Nieuw heilig

  Gesprekken met 17 bekende Nederlanders en Vlamingen over het heilige in hun leven en in deze tijd."Het heilige weet nog steeds mensen in beweging te zetten. De speurtocht van Jeroen Jeroense en Theo Overduin reikt ons woorden aan: taal om het heilige te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Arie Aalders boeken
  Arie Aalders - Leef-tijd

  L e e f - T ij d - T ij d = I l l u s i e Wanneer we doordenken over de Tijd wordt het als vanzelf een zodanig fascinerend thema dat het je niet meer loslaat. Dit was althans de ervaring van de auteur die door een mystieke belevenis tot ontdekking kwam dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marthe van der Noordaa boeken
  Marthe van der Noordaa - Een schat aan liefde in je relatie

  In EEN SCHAT AAN LIEFDE vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ingrid Terryn boeken
  Ingrid Terryn - Kaartleggen met de zigeunerkaarten

  Kaartleggen met de Zigeunerkaarten: Uw leven en toekomst ontdekken Wie 'zigeuner' zegt, denkt onmiddellijk aan kampvuur, woonwagens, meeslepende vioolmuziek en vooral aan toekomstvoorspellingen. De orakelkaarten van de zigeuners kennen een zeer lange traditie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marlise Karlin boeken
  Marlise Karlin - Stilte

  Meditatie is niet moeilijk! Iedereen heeft diep van binnen een kern van rust en stilte. Dit rustpunt kun je inzetten in tijden van stress en gebruiken om grote of kleinere problemen in je leven op te lossen. Met behulp van de stilte-meditatie van Marlise… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Williamson boeken
  Marianne Williamson - Laat je betoveren

  Marianne Williamson houdt in Laat je betoveren een gepassioneerd pleidooi voor de heilige, romantische liefdesrelatie, die het antwoord is op onze behoefte aan avontuur, zingeving, magie en een diep contact. Het wordt tijd dat we het idee van de heilige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Saskia de Bruin boeken
  Saskia de Bruin - Mooie moeiteloze mindfulness

  'We kennen allemaal het aandachtig en zonder verzet in het hier en nu zijn. Ik wil je aanmoedigen meer open te staan voor het ontstaan van zulke momenten. Mindfulness mag van mij fijn, smeuïg en levendig zijn. Ik hou van een lichte, lijfelijke, sensuele,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Willem Jan van de Wetering boeken
  Willem Jan van de Wetering - Enneagram inzichtkaarten

  De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mipham boeken
  Mipham - Kalm en helder

  Kalm en helder is een unieke uitleg van de wijze van mediteren zoals die in de Nyingma traditie van het Tibetaans boeddhisme wordt beoefend. Dit boek bevat twee praktische meditatieteksten van Lama Mipham, die uit het Tibetaans werden vertaald. Het Wiel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Else Ham, Peter Forshaw, Gary Lachman, Wendelijn van den Brul boeken
  Else Ham, Peter Forshaw, Gary Lachman, Wendelijn van den Brul - De mens als geestelijk wezen, bezien vanuit hermetisch perspectief; Man - a spiritual being, seen from a hermetic point of view

  Symposion 31 / Hermetici, zou je kunnen zeggen, zijn op zoek naar de geest. Op zoek naar de verbinding van de menselijke geest met de kosmos en het goddelijke. Naar de kennis, de gnosis, die de sterfelijke mens in eenheid brengt met zijn onsterfelijke ziel.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Norbert Bollen, Sarah Mimoun, Magda van der Ende, Daniël van Egmond boeken
  Norbert Bollen, Sarah Mimoun, Magda van der Ende, Daniël van Egmond - Kaballah

  Symposion 32: Kabbalah is een universele handreiking tot 'bewustzijn' en bevrijding uit de beperking, volgens de joodse traditie. Ieder kan, onafhankelijk van zijn of haar geloof, deze wijsheid bestuderen, dieper begrip ver¬krijgen voor het eigen bestaan en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - Leven in balans

  Leven in balans, geïnspireerd door de regel van Benedictus Het vergt ware levenskunst om de juiste maat te vinden en te houden in het leven. Paus Franciscus biedt in zijn doen en laten een mooi voorbeeld. In de praktijk van elke dag blijkt het niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Deborah Ligtenberg boeken
  Deborah Ligtenberg - Voel je beter

  Deborah Ligtenberg: Voel je beterLevenskunst voor wie chronisch ziek isAls je te horen krijgt dat je chronisch ziek bent, is dat vaak een behoorlijke klap. Hoe ga je om met een ziekte die nooit meer over gaat? 'Geef het een plekje', zeggen mensen dan. Maar hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Awen Lucia boeken
  Awen Lucia - Niet zonder mijn lichaam

  Wij kennen de uitdrukking 'het lichaam is de tempel van de ziel', maar toch wordt het lichaam vaker afgewezen dan dat het als tempel wordt gezien. Dit blokkeert onze weg naar bewustwording. Als wij ons lichaam afwijzen, snijden wij onszelf af van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Emy van Schaik boeken
  Emy van Schaik - Het zendoodle-kleurboek

  Doodlen - krabbelen op een papiertje - tijdens een telefoongesprek of vergadering kennen we allemaal. Soms wordt het een compleet kunstwerkje. Uit dit spontane doodlen is een tekenvorm ontstaan met herhalende patronen: zendoodlen. Wanneer de zendoodles worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Laozi boeken
  Laozi - Dao de jing

  Laozi schreef 2500 jaar geleden een van de mooiste en meest mystieke boeken uit de wereldliteratuur. Er zijn talloze vertalingen van, die onderling sterk verschillen. De oude Chinese karakters zijn multi-interpretabel; het is vaak niet te zien of een karakter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • L.R. Hubbard boeken
  L.R. Hubbard - Wat is Scientology?

  Het complete geheel aan kennis dat de Scientology religie omvat, bestaat uit meer dan 40 miljoen gesproken en geschreven woorden over dit onderwerp, alle afkomstig van L. Ron Hubbard, de bron en grondlegger van Scientology. Dat de publieke belangstelling voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - De Weg naar een Gelukkig Leven

  Echte vreugde en echt geluk zijn waardevol.Maar vreugde en geluk zijn onbereikbaar als we er niet in slagen om voort te bestaan.En proberen voort te bestaan in een chaotische, oneerlijke en over het geheel genomen nogal immorele samenleving, is moeilijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Integriteit en Eerlijkheid

  Wanneer mensen niet meer actief deelnemen aan het leven, wat is daar dan de oorzaak van? Een zorgeloos kind wordt een teruggetrokken en wantrouwende tiener. Een vrouw met een succesvolle carrière verbreekt de ene relatie na de andere en heeft last van gebrek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95