Boeken over esoterie

 • Mallika Chopra boeken
  Mallika Chopra - Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie

  Mallika Chopra moest op zoek naar een leven met intentie, want ze liep vast. Als echtgenote, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer leidde ze een druk leven. Ze zorgde daardoor niet goed voor zichzelf en verloor de diepe betekenis van het leven uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Doreen Virtue, Melissa Virtue boeken
  Doreen Virtue, Melissa Virtue - Engelen in je dromen

  In Engelen in je dromen bespreken Doreen en haar schoondochter Melissa Virtue waar dromen vandaan komen, hoe je ze kunt interpreteren en welke boodschappen we ontvangen in onze dromen. Als je droomt zijn engelen beter in staat om met jou te communiceren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Shakti Gawain, Gina Vucci boeken
  Shakti Gawain, Gina Vucci - Lef in de liefde

  Lef in de liefde, handboek voor gezonde relaties van bestsellerauteur Shakti Gawain en Gina Vucci is een krachtige gids voor alle relaties. Iedereen die bereid is om te werken aan meer bewustzijn en persoonlijke groei heeft baat bij Lef in de Liefde. Shakti… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Voluit leven

  In Voluit leven neemt Anselm Grün je mee naar de ziel, waar zich een stiltecentrum bevindt in de hectiek van alledag. Het zwaartepunt van je leven ligt niet in uiterlijke zekerheden, en ook niet in andere mensen. In je eigen innerlijk vindt je leven de rust… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Linda Kohanov boeken
  Linda Kohanov - De Tao van Equus

  Een transformerende en helende reis In De Tao van Equus vervlecht Linda Kohanov het verhaal van haar ontdekking van de spirituele potenties van paarden met indringende mythologie, neurologisch onderzoek en persoonlijke anecdotes. Resultaat is een buitengewoon… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - `Mijn God, dit is het doel¿

  Het 'spirituele' met zijn kennisveld, meditatietechnieken enhet bonte gezelschap van leraren, lijkt op een rijk bebostland, met paden die allemaal een andere kant op gaannaar hetzelfde doel. 'Wie heeft gelijk en welk pad moet ikkiezen?' is de hamvraag voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Arie Aalders boeken
  Arie Aalders - LEEF-TIJD Tijd =Illusie

  L e e f - T ij d - T ij d = I l l u s i e Wanneer we doordenken over de Tijd wordt het als vanzelf een zodanig fascinerend thema dat het je niet meer loslaat. Dit was althans de ervaring van de auteur die door een mystieke belevenis tot ontdekking kwam dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marthe van der Noordaa boeken
  Marthe van der Noordaa - Een schat aan Liefde

  In EEN SCHAT AAN LIEFDE vertelt Marthe van der Noordaa over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie, over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling in een relatie, maar in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ingrid Terryn boeken
  Ingrid Terryn - Vlot leren kaartleggen met Mlle Lenormand Het geheim van de kaartlegster ontsluierd

  Het geheim van de kaartlegster ontsluierd Reeds vanaf de oudheid zijn de mensen gefascineerd geweest door alles wat met hun toekomst verband hield. Het beroemdste orakel is wellicht dit van Delphi. Speciaal opgeleide priesteressen stonden er de 'lijdende'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,70
 • Ingrid Terryn boeken
  Ingrid Terryn - Kaartleggen met de Zigeunerkaarten: Uw leven en toekomst ontdekken

  Kaartleggen met de Zigeunerkaarten: Uw leven en toekomst ontdekken Wie 'zigeuner' zegt, denkt onmiddellijk aan kampvuur, woonwagens, meeslepende vioolmuziek en vooral aan toekomstvoorspellingen. De orakelkaarten van de zigeuners kennen een zeer lange traditie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marlise Karlin boeken
  Marlise Karlin - Stilte

  Meditatie is niet moeilijk! Iedereen heeft diep van binnen een kern van rust en stilte. Dit rustpunt kun je inzetten in tijden van stress en gebruiken om grote of kleinere problemen in je leven op te lossen. Met behulp van de stilte-meditatie van Marlise… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marianne Williamson boeken
  Marianne Williamson - Laat je betoveren

  Marianne Williamson houdt in Laat je betoveren een gepassioneerd pleidooi voor de heilige, romantische liefdesrelatie, die het antwoord is op onze behoefte aan avontuur, zingeving, magie en een diep contact. Het wordt tijd dat we het idee van de heilige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Willem Jan van de Wetering boeken
  Willem Jan van de Wetering - Enneagram Inzichtkaarten

  De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Susanne Hühn boeken
  Susanne Hühn - Ik ben je moeder niet

  Met Ik ben je moeder niet, loskomen van ouder-kindrelaties van Susanne Hühn neem je de regie over je liefdesrelaties weer in eigen hand. Iedereen merkt wel eens dat een partner oude patronen oproept, waardoor je in een kind- of ouderrol schiet. Voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Deepak Chopra boeken
  Deepak Chopra - De toekomst van God

  Hoe kunnen we ervaren dat God even betrouwbaar is als een brood of de zonsopgang, en dus ons vertrouwen waard? God heeft in onze westerse wereld veel terrein verloren. Ook religieus extremisme doet hem geen goed. Deepak Chopra springt in de bres voor God,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Schoonheid ervaren

  Bestsellerauteur Anselm Grün toont zich in zijn nieuwe boek 'Schoonheid ervaren' van een heel persoonlijke kant. Hij vertelt hoe schoonheid een nieuwe dimensie aan zijn spiritualiteit toevoegt. Volgens Anselm Grün ontdek je de kracht van schoonheid in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Tarthang Tulku boeken
  Tarthang Tulku - Bewustzijn, concentratie en energie

  Bewustzijn, Concentratie en Energie - De weg naar succesvol werkenHoewel we een groot deel van ons leven besteden aan werken, is het niet zo eenvoudig om daarin werkelijk voldoening te vinden. Het kost ons vaak veel moeite om alle spanningen, tijdsdruk en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mipham boeken
  Mipham - Kalm en helder

  Kalm en helder is een unieke uitleg van de wijze van mediteren zoals die in de Nyingma traditie van het Tibetaans boeddhisme wordt beoefend. Dit boek bevat twee praktische meditatieteksten van Lama Mipham, die uit het Tibetaans werden vertaald. Het Wiel van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anselm Grun boeken
  Anselm Grun - Leven in balans

  Leven in balans, geïnspireerd door de regel van Benedictus Het vergt ware levenskunst om de juiste maat te vinden en te houden in het leven. Paus Franciscus biedt in zijn doen en laten een mooi voorbeeld. In de praktijk van elke dag blijkt het niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Olga Leever, Idelette Otten boeken
  Olga Leever, Idelette Otten - Vasten

  Olga Leever en Idelette Otten: Vasten - de kunst van geven en loslatenVeertig dagen geen wijn drinken of tv kijken, niet op Facebook, tijd inruimen voor bezinning en overdenking: tijdens het vasten kiezen mensen ervoor een tijdje af te zien van dingen die het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Saskia de Jong, Paul Anzion boeken
  Saskia de Jong, Paul Anzion - Troosten

  TroostenBronnen van bemoedigingTroost heeft in zijn oorspronkelijke betekenis te maken met saamhorigheid, betrouwbaarheid, trouw. Wie wil troosten, moet betrouwbaar zijn. Dat is heel iets anders dan tranen drogen en bemoedigen. Als je wordt getroffen door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Emy van Schaik boeken
  Emy van Schaik - Het zendoodle-kleurboek

  Doodlen - krabbelen op een papiertje - tijdens een telefoongesprek of vergadering kennen we allemaal. Soms wordt het een compleet kunstwerkje. Uit dit spontane doodlen is een tekenvorm ontstaan met herhalende patronen: zendoodlen. Wanneer de zendoodles worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Laozi boeken
  Laozi - Dao de jing

  Laozi schreef 2500 jaar geleden een van de mooiste en meest mystieke boeken uit de wereldliteratuur. Er zijn talloze vertalingen van, die onderling sterk verschillen. De oude Chinese karakters zijn multi-interpretabel; het is vaak niet te zien of een karakter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Peter Samwel boeken
  Peter Samwel - Jij in de kinderrij

  'Jij in de kinderrij' relateert persoonlijkheidskenmerken aan geboorteposities. Tevens maakt het inzichtelijk dat ieders plaats in de kinderrij vanuit het ouderlijk huis, niet louter toevallig is.Elke lezer treft specifieke eigenschappen over zichzelf aan in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ciska Reer boeken
  Ciska Reer - Asha, kind van Atlantis

  Asha voelt meteen een enorme kracht haar lichaam binnenstromen. Ze wordt uit haar lichaam getrokken en komt terecht in een immens wit Licht. Zij ervaart de sfeer waar zij vandaan is gekomen voor ze in Atlantis is geboren. Zij ervaart de kracht die Atlantis in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50