Boeken over esoterie

 • Rene Stockman boeken
  Rene Stockman - Is uw liefde geloofwaardig?

  "God is liefde" is de kern van het mateloze gebod van de liefde. Het is de kern van de wederliefde die van ons gevraagd wordt. Br. René Stockman denkt in dit boek na over die mateloze liefde. Hij mediteert bij de Bijbelse openbaring die ons God als liefde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mark Rotsaert boeken
  Mark Rotsaert - Geestelijke onderscheiding

  In dit boek brengt Mark Rotsaert de lezer in contact met de geschriften van Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïetenorde. In elk hoofdstuk wordt een tekst van Ignatius voorgesteld en becommentarieerd; soms zijn het meerdere teksten. De teksten zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Krijn Koetsveld boeken
  Krijn Koetsveld - Volgroeid bewustzijn

  VOLGROEID BEWUSTZIJN schets de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. Ín het Stambewustzijn bestaat het individu niet op zichzelf. het bestaat alleen als lid van de stam(club,groep,familie etc.).Binnen het Individualiserend Bewustzijn is het individu… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeannette Koelewijn boeken
  Jeannette Koelewijn - Vedanta Astrologie in de praktijk

  Hoe haal je het hoogste potentieel uit de geboortehoroscoop? Hoe kun je de horoscoop zó duiden dat mensen spiritueel kunnen groeien en niet stil blijven staan in hun ego-fixaties? Dit boek gaat in op deze vragen. Met behulp van de methodiek 'Hoe duid ik de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Bert Janssen boeken
  Bert Janssen - Dagboek van een tijdreiziger

  Bert Janssen is bekroond auteur, onderzoeker, avonturier en ontdekkingsreiziger, die zijn opwachting heeft gemaakt in een groot aantal documentaires en te gast is geweest in vele radio- en tv-programma's. Door zijn onnavolgbare, expressieve en explosieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marian van den Beuken, Monique Timmers boeken
  Marian van den Beuken, Monique Timmers - Meer zijn dan je brein

  Sensitieve pioniers willen leven en werken vanuit het zijn Er gebeurt momenteel zoveel dat het steeds urgenter wordt om ons diep in onszelf te verankeren. Daar vinden we vrede, vertrouwen, optimisme. Zo stijgen we uit boven onze instincten en conditioneringen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • G.R. Maijnard boeken
  G.R. Maijnard - De weg naar Goddelijk bewustzijn en meesterschap

  Onze vrije menselijke wil is lang niet zo vrij als wij weleens denken. Deze wil wordt veelal aan de wensen van onze lagere lichamen of voertuigen van bewustzijn onderworpen. Bepaalde handelingen en/of gewoontes die wij dagelijks als mens verrichten en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christoph Fasching boeken
  Christoph Fasching - De terugkeer in het paradijs

  'Jullie dromen al zo lang over een paradijs op aarde. Stop met dromen, word wakker en handel nu.' Dit is wat aartsengel Michaël ons met al zijn overtuigingskracht doorgeeft via Christoph Fasching. 'Als jullie willen, kunnen jullie meteen een totaal nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Kakuzo Okakura boeken
  Kakuzo Okakura - Het boek van de thee

  Al meer dan een eeuw vormt Het Boek van de thee een uiterst fijnzinnige introductie tot het Aziatische leven en de filosofie. De geniale schrijver Kakuzo Okakura richt zich in zijn geschrift tot alle generaties. In dit klassieke meesterwerk wordt een brug… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Monique Timmers boeken
  Monique Timmers - Regeer je eigen Koninkrijk

  Hoe stuur ik mijn eigen realiteit en maak ik contact met Vrije Energie? Onze realiteit is stuurbaar! Gedachten hebben wonderbaarlijke eigenschappen, zij vormen aaneengeschakelde ketens van oorzaak en gevolg, levenslijnen genoemd, die onze werkelijkheid diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Engelina Hauptmeijer boeken
  Engelina Hauptmeijer - Persoonlijke verlossing

  In deze turbulente tijd waarin velen van jullie zich laten gelden, reiken wij vanuit de geestelijke wereld onze liefde aan. Een liefde die te allen tijde begint bij jezelf. Al eeuwen laten jullie je lijden door vele illusies. Een specifieke illusie is die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Roel Jansen boeken
  Roel Jansen - De 108-vorm Yang-stijl Tai Chi

  Roel Jansen legt in zijn inleiding het volgende uit over dit boek: "Als een kunst zijn land van oorsprong verlaat raakt er een stuk context verloren; en veel zaken die normaal waren en niet specifiek hoefden te worden uitgelegd 'omdat iedereen dat weet' zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Paul van der Velde boeken
  Paul van der Velde - Eeuwig jong en tijdloos oud

  Dit boek bundelt zes studies waarin wordt aangetoond hoe de leer van het boeddhisme zich door de geschiedenis heen telkens vernieuwt. De volgende thema?s komen aan bod: ? de geschiedenis van de grote boeddhistische stromingen, waarbij iedere stroming van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het loslaten van al

  "Reis mee op het levenspad van Miranda. Een reis waarin het moderne leven wordt omgezet in de mystiek van het Siberisch sjamanisme."Lees mee door het leven van Miranda...haar bizarre en bijzondere jeugdjaren waar zij opgroeide als geboren, getogen en gedoopte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Levenslust

  Levenslust roept associaties op van plezier en genieten. Iets om vrolijk van te worden. Maar ook van veerkracht.Dit is een boek over een persoonlijke zoektocht naar jezelf. Levenslust vormt voor Esther de basis van haar bestaan: het vermogen om het maximale… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christiane Renner boeken
  Christiane Renner - Tarot van mens tot mens

  De tarot is een uniek kaartspel, onder andere door de kenmerkende verdeling in Grote en Kleine Arcana; een verdeling die verwijst naar de oeroude Grote en Kleine Mysteriën en zelfs naar het boek van Henoch. Door de eeuwen heen waren en zijn grote occultisten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Gerben Hellinga boeken
  Gerben Hellinga - De Thebaanse Kalender

  De lezer krijgt met de eeuwigdurende Thebaanse Kalender een vergeten sleutel uit de Oudheid in handen, die toegang geeft tot een andere werkelijkheid. In deze 'kosmische' kalender worden mensen en gebeurtenissen beschreven als archetypes. Het oorspronkelijke,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Ludo Noens boeken
  Ludo Noens - Paranormale heiligen

  Wijze toeverlaat of geschifte mythomaan? Wat de heilige alleszins onderscheidt van de zondagsgelovige is niet zozeer zijn buiten-sporige vroomheid, maar zijn bovenzinnelijke gerichtheid en vooral zijn bekwaamheid om alternatieve bewustzijnstoestanden op te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Naar het hart van communicatie

  De eerste versie van "Naar het hart van communicatie" uit 2001 was een bewerkte neerslag van een aantal voordrachten die Eric Schneider had gegeven. Dit was in de schrijfstijl merkbaar. Het boek is volledig herschreven met als doel een meer vlotte en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Hans van den Berg boeken
  Hans van den Berg - Nu dit

  Het zoeken naar het zelf geeft alleen maar ellende. Niks beloning. Het is een soort ziekte. Gelukkig kan het dodelijk zijn. Aan het einde van je zoektocht, als je geluk hebt, besta je niet meer. Dit boek geeft jou niets, maar dan wel op een prachtige manier!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maryse Meertens-Spada boeken
  Maryse Meertens-Spada - Ontdek de Lichtreiziger in jou

  Op aarde leef je in een materiële dimensie. De trilling, het bewustzijn, van deze dimensie is lager dan die van de spirituele (immateriële) dimensie, waar je ziel verbleef voordat ze in je huidige lichaam huisde. Als Lichtreiziger reis je gemakkelijk naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • J. van Rijckenborgh, Catharose de Petri boeken
  J. van Rijckenborgh, Catharose de Petri - De Chinese gnosis

  Een verhelderend commentaar op de Tao Teh King van Lao Tse, waarin overtuigend wordt aangetoond dat de gnostieke boodschap èn universeel èn van alle tijden is ? en waarin de nog steeds aanwezige mogelijkheid tot de bevrijding van de mensheid uit haar staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • J. Hilswicht boeken
  J. Hilswicht - Reiki

  Judith HilswichtReikiEen praktische cursus in het werken met de Universele Levenskracht Oefeningen ter versterking van gezondheid, zelfvertrouwen en creativiteit Prijs: 9,50 Pagina's: 88 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 334 1 Reiki is een natuurlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • L.R. Hubbard boeken
  L.R. Hubbard - Wat is Scientology?

  Het complete geheel aan kennis dat de Scientology religie omvat, bestaat uit meer dan 40 miljoen gesproken en geschreven woorden over dit onderwerp, alle afkomstig van L. Ron Hubbard, de bron en grondlegger van Scientology. Dat de publieke belangstelling voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • K. Vollmar boeken
  K. Vollmar - Werken met de zeven chakra's

  Klausbernd VollmarWerken met de zeven chakra'sOefeningen ter activering van de energiecentra in het lichaam Prijs: 9,50 Pagina's: 72 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 291 7 Een basiscursus met simpele en eenvoudig uit te voeren oefeningen en verhelderende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50