Boeken over esoterie

 • M. Blackburn Losey boeken
  M. Blackburn Losey - Kinderen van nu

  Over indigokinderen, kristalkinderen, sterrekinderen, engelen op aarde. Nieuwe evolutionaire ontwikkelingen.Dit boek geeft een overzicht van de verschillende categorieen nieuwetijdskinderen met hun vaak verborgen en onbegrepen eigenschappen.De schrijfster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - De Weg naar een Gelukkig Leven

  Echte vreugde en echt geluk zijn waardevol.Maar vreugde en geluk zijn onbereikbaar als we er niet in slagen om voort te bestaan.En proberen voort te bestaan in een chaotische, oneerlijke en over het geheel genomen nogal immorele samenleving, is moeilijk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • R. van Romunde boeken
  R. van Romunde - Planten waarnemen

  Tegenwoordig zijn steeds meer mensen ervan overtuigd, dat we niet meer op dezelfde wijze met de natuur kunnen omgaan als we dat in de afgelopen decennia hebben gedaan. Bij deze groeiende zorg en aandacht voor de ecologische aspecten van onze samenleving,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • C. Renner boeken
  C. Renner - Het Lenormand Spel

  Christiane RennerHet Lenormand SpelSet: boek met 36 kaarten (full-colour)in hardkartonnen luxe verpakking36 kaarten full-colourboek bindwijze: paperback formaat: 12 x 18 cm omvang: ca. 128 blz. illustraties: zwart/wit ISBN: 978 90 6378 749 3 Traditionele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • L. van Loon boeken
  L. van Loon - Dolende zielen worden gered

  Dit vijfde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes heeft als centraal thema die zielen die ?verloren' lijken, maar vooral zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand. Ze zijn niet verloren of verdwaald, want hun gids weet immers waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - De Weg naar een Gelukkig Leven

  Echte vreugde en echt geluk zijn waardevol.Maar vreugde en geluk zijn onbereikbaar als we er niet in slagen om voort te bestaan.En proberen voort te bestaan in een chaotische, oneerlijke en over het geheel genomen nogal immorele samenleving, is moeilijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - De Problemen van de Werkende Mens

  Nu de economie slechter is en er veel ontslagen vallen, is het destemeer belangrijk om je baan te behouden. Of om een goede baan te krijgen. Nou, hoe behoud je je baan? Wat is daarvoor nodig? Wat helpt?Het boek 'De Problemen van de Werkende Mens' gaat niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Dianetics de Ontwikkeling van een Wetenschap

  Geschat wordt dat we minder dan 10% van ons geestelijke potentieel gebruiken. Wat remt ons nou om alles te gebruiken? Dit boek vertelt het fascinerende verhaal hoe L. Ron Hubbard het reactieve verstand ontdekte en hoe hij de sleutel vond haar geheimen te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Scientology een Nieuwe Kijk op het Leven

  WAAR KOMT U VANDAAN?WAAROM BENT U HIER?WAAR GAAT U NAAR TOE?Hier is een boek dat doet wat u er niet van verwacht - het geeft u in feite praktische gegevens die u onmiddelijk kunt toepassen om het leven te creëren dat u wilt. De filosofie van Scientology bevat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Dianetics de Oorspronkelijke These

  Bevrijd uw natuurlijk potentieelDit is het eerste boek waarin L. Ron Hubbard de verbazingwekkende ontdekkingen van Dianetics gedetailleerd beschreef; feiten die zo krachtig zijn dat ze uw visie op uzelf en anderen voorgoed zullen veranderen. Gebruik de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Zelf Analyse

  Bent u een vriend van uzelf?"Waarschijnlijk is de meest verwaarloosde vriend die u heeft, uzelf. En toch moet iemand voordat hij een vriend van de wereld kan zijn, eerst een vriend van zichzelf zijn." Dit schrijft L. Ron Hubbard in het begin van zijn boek Zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Handboek voor Preclears

  Bekend als het ¿boek van wonderen¿, onthult het Handboek voor Preclears het mechanisme waarbij elk individu de onvermogens van de overleden of vertrokken persoon overneemt, totdat ze niet langer hun eigen leven lijden.¿ Ontdekt de levens van anderen die jij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • M. Fernandez boeken
  M. Fernandez - Neptunus, het twaalfde huis en Vissen

  Welke betekenis hebben Neptunus, het twaalfde huis en Vissen en wat leert dit archetype ons over de aard van het bestaan en de redenen waarom we hier zijn? In dit meesterlijke werk tilt Maurice Fernandez de sluier van verwarring en geheimzinnigheid op die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nguyen Anh-Huong, Thich Nhat Hahn boeken
  Nguyen Anh-Huong, Thich Nhat Hahn - Meditatief wandelen

  Met 5 geleide meditaties op CD.Dit is een unieke handleiding waarin de oeroude praktijk van het mediteren gecombineerd wordt met wandelen.Het boek en de oefeningen op de CD leren ons stap voor stap om de ademhalinbg en onze gedachten af te stemmen op het ritme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • S. Huhn boeken
  S. Huhn - Wat geeft je kracht ?

  Kleine rituelen voor dagelijks geluk.

  Heeft u vaak het gevoel dat alles en iedereen om u heen iets van u wil: aandacht, tijd, geld.
  En vindt u dan niet dat u daarvan vaak moe en uitgeput raakt?
  Wilt u dat echt nog langer laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • S. Sevenhuijsen boeken
  S. Sevenhuijsen - De glimlach van de sirene

  Mythische helden, groteske monsters, raadselachtige sfinxen en antieke goden en godinnen bevolken de Renaissance Tuinen van Bomarzo, in het grensgebied van Toscane, Umbrië en Lazio. Maar het was de grote meermin aan het eind van de route die in de zomer van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • J. Twyman boeken
  J. Twyman - De Mozes Code

  De Mozes Code legt uit hoe het komt dat de wetten van het Universum soms wel en soms niet lijken te werken. Of is het misschien zo dat je alles wat zich nu in je leven bevindt hebt aangetrokken, ook datgene waar je niet zo blij mee bent? Als je open staat voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • J. Crowley boeken
  J. Crowley - De Adelaar & De Condor

  Dit verhaal geeft je de sleutels en de inspiratie om je eigen zielepad te verlichten. Ieder van ons is zo veel meer dan we ons kunnen voorstellen. Dit waargebeurde verhaal neemt je mee op het innerlijk pad van spirituele initiatie. Het roept indiaanse en Inca… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • D. Cunningham boeken
  D. Cunningham - Het helen van Plutoproblemen

  Als je niet wilt veranderen, lees dit boek dan niet! Als je alles ter harte neemt wat deze schrijfster over Pluto te melden heeft, is het praktisch onvermijdelijk dat je tot zelfonderzoek overgaat. Als je het eenmaal gelezen hebt dwingt dit boek je als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • R. White boeken
  R. White - Werken met je ziel

  Dit boek zal iedereen inspireren die op zoek is naar een hogere en diepere dimensie in zijn leven. Ruth White maakt gebruik van voorbeelden uit haar ervaring als psychotherapeut en spiritueel adviseur. Zij laat zien hoe onze ziel het leven 'bestuurt'.Het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Over de vriendschap

  In een tijd waarin relaties snel verbroken worden, gaat de auteur in op de essentie van vriendschap. Mensen kruisen elkaars pad, verwachten van alles van elkaar, experimenteren met relaties, hopen op genegenheid, huiselijkheid of seks, maar hebben weinig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • B. Theler - Banzhaf boeken
  B. Theler - Banzhaf - Liefdestarot voor iedereen

  Liefdestarot voor iedereen.Een wegwijzer voor liefde en vriendschap.Al van oudsher worden tarotkaarten gebruikt om antwoord te krijgen op vragen over liefde en partnerschap als: ¿Hoe kan ik de ander voor me winnen?¿, ¿Wat betekent deze relatiecrisis?¿ of:… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • V. Bachmann boeken
  V. Bachmann - De Maansknopen

  Maansknopen. Haal je talenten en ontwikkelingskansen uit je horoscoop en ontdek de diepere zin van je leven!Maansknopen zijn aan de hemel de snijpunten van de banen van Zon en Maan en symboliseren in de horoscoop de ontwikkelingsweg van de ziel en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • R.. Greinart boeken
  R.. Greinart - Ongestoord sterven

  Met een voorwoord van Pim van LommelDe dood die de transplantatieartsen nodig hebben om levende organen te verwijderen, noemt men hersendood. Wanneer iemand hersendood is, is de stervensfase nog niet voorbij. Een mens is tijdens deze fase nog voor 97 procent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • G. Wouters boeken
  G. Wouters - Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode

  De Niranam-methode, die zijn oorsprong vindt in Thailand en in de rest van de wereld nog onbekend is, is revolutionair en kan toegepast worden bij vrijwel alle psychische en lichamelijke klachten. Bij deze eenvoudige en holistische methode worden zowel het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90