Boeken over esoterie

 • Peter Fenner boeken
  Peter Fenner - Radiant mind

  Radiant Mind richt zich op non-duaal bewustzijn, omdat dat het uiteindelijke doel is van al het menselijk streven. Alles wat wij doen op welk gebied dan ook - religieus, wetenschappelijk, politiek, economisch en artistiek - is gericht op het bereiken van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Arie Aalders boeken
  Arie Aalders - De weg - de waarheid - het leven trilogie

  ' De Weg - De Waarheid - Het Leven ' Als In een flits werd het duidelijk: De drie boeken: De Mens, de zoekende Mens; Koninklijke Kunst, de Hoogste Levenskunst; Wetenschap en Spiritualiteit transcenderen tot hoger Niveau; beelden in wezen de Tao van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Monique Kieftenburg boeken
  Monique Kieftenburg - Van scepticus naar spiritueel ontwaken

  Dit boek gaat over mijn persoonlijke weg van willen geloven dat er meer is tussen hemel en aarde naar een totaal vertrouwen hebben in het universum. Alsmede dat het begrip spiritualiteit eigenlijk niets anders is dan een zoektocht naar de persoon die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Mysterium magnum

  Mieke Mosmuller, arts, de schrijfster van dit boek heeft 31 jaar intensieve ervaring met de antroposofische meditatie en heeft daarin ook werkelijk bepaalde stappen mogen zetten. Die werkelijkheid wordt in dit boek beschreven, waardoor het een beschrijving is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  50,00
 • Sjamaan Miranda boeken
  Sjamaan Miranda - Leven vanuit het pad van bezinning

  Het pad van bezinning is het levenspad voltooid. Je hebt oude patronen leren loslaten. Bent gegaan naar voltooid verleden tijd. Dingen die je ooit heftig hebt meegemaakt, kon je nog wel zien maar de emotie was niet meer in je op te roepen. Je lichaam en geest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Mieke Mosmuller boeken
  Mieke Mosmuller - Persephone - Natura

  Persephone is het wezen dat als dochter van Demeter (Moeder Aarde) het zintuiglijke kleed van de aarde weeft. Doordat zij de gemalin van Hades wordt dreigt de aarde zonder deze schoonheid voor altijd te verdorren. Zeus grijpt in, en zij komt elk jaar voor de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Kris Gelaude boeken
  Kris Gelaude - Zonder woorden kan je niet - 10 wenskaarten

  Kris Gelaudes succesvolle boek Zonder woorden kan je niet wordt aangevuld met tien wenskaarten. De auteur maakte zelf een keuze uit de teksten van het boek en biedt op die manier mooie wenskaarten aan voor verschillende gelegenheden. Joke Eycken zorgde voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Maurice Verniers boeken
  Maurice Verniers - Negrospirituals

  'Mary had a baby', 'Deep river', 'Go tell it on the mountains': wie kent deze negrospirituals niet? Maurice Verniers ging op zoek naar de bronnen van het genre. De auteur heeft zich jarenlang verdiept in de negrospiritual. Hij plaatst vijftig authentieke songs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Claire Van Leeuw boeken
  Claire Van Leeuw - Cardijn en de KAJ

  Een wereld in beweging 'We moeten aanwezig zijn daar waar de gelovigen worden blootgesteld aan de invasie van hen die hun geloof willen vernietigen.' Paus Franciscus sprak deze woorden uit tijdens zijn eerste chrismaviering in de Sint-Pietersbasiliek op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Iris van Haaren boeken
  Iris van Haaren - Stil aan het onbekende water

  Stil aan het onbekende water gaat over verlies, rouw, en leren leven met de dood. Aan de hand van verstilde beelden (lees=prachtige schilderijen) en veelzeggende gedichten neemt de auteur je mee aan de hand naar de veiligheid van de overkant. Iris van Haaren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Adri Blonk boeken
  Adri Blonk - Liefde

  Liefde en geluk. Er zullen maar weinig mensen zijn die niet proberen om dat in hun leven te vinden. Het zoeken daarnaar neemt soms een leven lang in beslag. Zeker als het gaat om onvoorwaardelijke liefde en geluk is dit ook niet zo eenvoudig. Dikwijls wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Inge Hoogerheiden boeken
  Inge Hoogerheiden - Josy geniet van leven in balans

  Met deze inspiratiekaarten leer je *Jezelf beter kennen *Jouw eigen keuzes maken*Je leven simpel houden Kortom; relaxter door het leven gaan. Stap met deze inspiratiebox, alleen of met je vrienden, in de wereld van Josy. Josy is het meisje dat altijd jong… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,35
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Karmische psychologie 2

  Alle basisinformatie over het individuatieproces, de relaties tussen ego, wezen en schaduw, healing en regressietherapie, healingenergieën, de afsplitsing en de reïncarnatiecyclus, bijnadoodervaringen, levensplan... Karmische Psychologie is geen louter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Sri Nisargadatta Maharaj boeken
  Sri Nisargadatta Maharaj - Het ervaren van niets

  In een van de dagelijkse vraag en antwoord gesprekken metbezoekers, antwoordt Sri Nisargadatta Maharaj:"Wie begrepen heeft en met volle overtuiging accepteert datbewustzijn, beperkt tot het lichaam, feitelijk het onbeperkteuniversele Bewustzijn is, wat heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Morya, Geert Crevits boeken
  Morya, Geert Crevits - Thuis in je eigen leven

  Tekst achteraan op het boek: "Het is niet voor niets dat je leven is zoals het is." "Wat is de grote betekenis van het leven? Wat is die diepe kracht die in mij aanwezig is? Het zou kunnen zijn dat je daar aanvankelijk bang voor bent." 'Verlies ik niet mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Patrice Bouchardon boeken
  Patrice Bouchardon - De helende energie van bomen

  Wat we van bomen kunnen leren en hoe we met ze in contact kunnen treden. Het bos heeft generaties helpen opgroeien en hun dromen gevoed. Maar eenmaal volwassen hebben we het bos de rug toe gekeerd om met het 'echte' leven te beginnen, soms ver van onze dromen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willem Simmers boeken
  Willem Simmers - Tarot en astrologie

  Tarot is de kunst van het lezen van voortekenen. Deze voortekenen hebben we, door het trekken van een aantal kaarten, bewust uitgenodigd om ons te helpen met het vinden van antwoorden. Om de kaarten, en in feite alles om ons heen, goed te kunnen interpreteren,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - De grote ommekeer

  De onderwerpen in dit boek zijn velerlei, maar worden benaderd vanuit een spirituele zienswijze. Het gaat over een ander soort denken en ervaren en over een grote ommekeer, die ons te wachten zou staan. In dit boek wordt de vraag gesteld naar de bron van onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karin Zwaan, Irene Zwaan boeken
  Karin Zwaan, Irene Zwaan - Borobudur

  A spiritual journey with Lama Gangchen through the flower-fields of love, compassion, harmony and joy Centuries ago in Java, Indonesia there was a king from the Sailendra dynasty, who called an architect, Gunadharma, to build an improbable construction.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Karel Wellinghoff boeken
  16,95
 • Antoine Kop boeken
  Antoine Kop - Leven in het licht

  Antoine Kop geboren in 1947, zangpedagoog, spiritueel werker en dirigent.Muziek is een universele taal en heeft de auteur bij talloze mensen in veel verschillende landen en culturen gebracht. Al gauw bemerkte hij op een van zijn reizen, dat hij bepaalde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Janosh boeken
  Janosh - Activeer jouw roeping

  Als kind kreeg je de vraag: 'Wat wil je worden als je later groot bent?' Of je dat nou geworden bent of niet, in feite zegt het weinig over wie jij bent. Dit boek laat je inzien dat alles zomaar in een stroomversnelling kan komen als je je afstemt op een veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Basil van Heteren boeken
  Basil van Heteren - Wie ben ik?

  Leven in liefde en verbinding is leven vanuit wie je bent. Leven dat vanzelf zonder enige moeite stroomt en je vorm geeft. Het is natuurlijk leven, waar je de illusie dat je afgescheiden bent van anderen en van wat is doorzien hebt. Waar angst het niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaco Elken boeken
  Jaco Elken - De geest en de mens in de nieuwe tijd

  Dit boek beschrijft mijn levenspad als Medium Jaco. Door het te schrijven kreeg ik de mogelijkheid om door mijn eigen muur heen te breken en dichter bij mezelf te komen. Ik zou het prachtig vinden als de informatie en de oefeningen in dit boek jou dichter bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hanneke Bouma boeken
  Hanneke Bouma - Het etherische veld

  Maak kennis met het etherische veld van de aarde en krijg zicht op het etherische lichaam van onszelf als mens. Het etherische veld is als een multidimensionaal holografisch weefsel. Het is het levende voedende weefsel, dat je kunt zien als de etherische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95