Boeken over esoterie

 • Michael Pockley boeken
  Michael Pockley - Mediteren in de trein

  Mediteren in de trein bevat een aantal korte instructies voor het beoefenen van zen-meditatie in het openbaar vervoer, op weg naar werk of naar huis. De meditaties kunnen staand, zittend of liggend uitgevoerd worden, en elke ruimte van de trein kan gebruikt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Klaas-Jan van Velzen boeken
  Klaas-Jan van Velzen - Meditatie en het zelfgenezend vermogen

  De diepgaande betekenis die meditatie voor de gezondheid kan hebben, begint steeds meer door te dringen tot de westerse geneeskunst. In de Indiase gezondheidsleer, de Ayurveda, is dit altijd al vanzelfsprekend geweest. In dit boek wordt uitgelegd hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Omgaan met conflicten

  Monnik en therapeut Anselm Grün stelt in Omgaan met conflicten dat waar mensen samenleven en -werken conflicten onvermijdelijk zijn. Lastig, maar in een conflict komt ook positieve energie vrij, die reinigend en verzoenend kan werken. Volgens Grün moeten we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dennis Linn, Sheila Fabricant Linn, Matthew Linn boeken
  Dennis Linn, Sheila Fabricant Linn, Matthew Linn - Het geschenk van bijna-doodervaringen

  In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen - Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt. Mensen met een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • William A. Richards boeken
  William A. Richards - Psychedelica als bron van heling

  'Psychedelica als bron van heling, ervaringsverhalen en belangrijke doorbraken' van William A. Richards is een van de belangrijkste boeken op het gebied van complementaire geneeswijzen dat de afgelopen tijd is verschenen. Wetenschapper William Richards doet al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jean-Jacques Suurmond boeken
  Jean-Jacques Suurmond - Een gevaarlijk geluk

  Spiritualiteit staat niet los van het leven van alledag, maar is er het hart van. Ze is het geheim van alle bezieling en creativiteit en roept vragen op als: waar kom ik vandaan? Waar ga ik naartoe? Hoe leef ik? Wie of wat is God?Spiritualiteit komt neer op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Barbara Sophia Tammes boeken
  Barbara Sophia Tammes - Het trouwboekje

  Trouw eerst met jezelf voordat je 'ja' zegt tegen een ander. Maak je eigen officiële trouwdocument. Voordat je eeuwige trouw in voor- en tegenspoed, door dik en dun aan wie dan ook belooft, zou je dat eerst aan jezelf moeten doen: volmondig 'ja' zeggen tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Collette Baron-Reid boeken
  Collette Baron-Reid - Gewichtsverlies voor mensen die te veel voelen

  De verborgen oorzaak van overgewicht: een overdosis empathie. Een nieuw licht op eetproblemen. Veel vrouwen hebben moeite om af te vallen en op gewicht te blijven. Niet omdat zij niet weten wat zij zouden moeten eten of te weinig wilskracht hebben: zij voelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Marinus van den Berg boeken
  Marinus van den Berg - De vreugde van luisteren

  Marinus van den Berg, een van de bekendste rouwauteurs in Nederland en Vlaanderen, staat stil bij een essentiële vaardigheid die hij in zijn werk veelvuldig toepast: luisteren. In overdenkingen, poëtische teksten en liederen komt dit thema aan bod. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Harm Wagenmakers boeken
  Harm Wagenmakers - Lichter leven

  De hele dag staan wij onder invloed van stress. Op het werk, in het verkeer en thuis. Stress is één van de belangrijkste veroorzakers van ziektes in deze tijd, en vaak moeilijk te bestrijden. De geleide meditaties in dit boekje (met cd) kunnen je helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Ptolemey Tompkins, Tyler Beddoes boeken
  Ptolemey Tompkins, Tyler Beddoes - Engelen bestaan

  Engelen bestaan van Ptolomy Tompkins levert het definitieve bewijs: engelen bestaan en ze spelen een verrassende rol in ons leven. In samenwerking met Tyler Beddoes, een van de agenten die aanwezig was bij de miraculeuze redding van baby Lilly na een tragisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Hans Stolp boeken
  Hans Stolp - Wat mijn hart je zeggen wil

  Hans Stolp voegt met Wat mijn hart je zeggen wil weer een pareltje toe aan zijn oeuvre. In deze prachtige (cadeau)bundel zijn zijn mooiste gedichten verzameld. Hans Stolp is een taalvirtuoos, in ogenschijnlijk eenvoudige taal weet hij feilloos de juiste snaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Matthew McKay boeken
  Matthew McKay - Het leven van onze doden

  Het leven van onze doden, in contact met dierbaren van Matthew McKay is een verkenning van het verlies van een kind en het leven na de dood. Na het verlies van een dierbare ga je bijna automatisch aan de slag met grote levensvragen als 'is er leven na de dood'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nhat Hanh boeken
  Nhat Hanh - Relaxen

  Relaxen is het vijfde deel in onze bijzondere Mindfulness Essentials, een serie praktische mindfulnessgidsen van de grote zenmeester Thich Nhat Hanh. Eerder deed hij uit de doeken hoe je mindfulness in alle aspecten van je leven kunt toepassen in Eten, Zitten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Waardering

  Anselm Grün beschrijft in 'Waardering' praktisch en concreet hoe we waardering kunnen ervaren en hoe we haar kunnen tonen. Door je vriendelijk en dankbaar op te stellen kun je jezelf en de ander onvoorwaardelijk erkennen. Anselm Grün is monnik van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jen Bricker, Sheryl Berk boeken
  Jen Bricker, Sheryl Berk - Dans zonder benen

  In 'Dans zonder benen' vertelt Jennifer Bricker haar levensverhaal. Jen Bricker is geen doorsnee Amerikaanse tiener: geboren zonder benen, en daardoor bij de geboorte afgestaan door haar biologische ouders. Dankzij de steun van haar adoptieouders, die haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Jack McDonald, Jo Jan Vandenheede boeken
  Jack McDonald, Jo Jan Vandenheede - De Anglicaanse kerk

  Wie in ons taalgebied op zoek gaat naar een degelijke introductie op het anglicanisme, moet noodgedwongen zijn toevlucht zoeken in Engelstalige literatuur. Met dit boek komt daar verandering in. Op een beknopte en bevattelijke manier weerleggen de auteurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gerdenio Sonny Manuel boeken
  Gerdenio Sonny Manuel - Celibatair leven

  Celibatair leven stelt vijf wegen voor met het oog opde psychologische gezondheid van priesters in dekatholieke kerk. (1) Leef dicht bij God en bij je diepsteverlangens. (2) Ontwikkel relaties en zorg voorsteunende gemeenschappen. (3) Vraag om liefde,koester… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Emilio Platti boeken
  Emilio Platti - Islamisme

  In dit boek brengt Emilio Platti de radicale islam in kaart. Het moslimradicalisme staat immers in het middelpunt van de actualiteit. In feite gaat het om één van de groepen die zich beroepen op de islam, weliswaar met een duidelijke ideologische basis. Dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Loes van Loon boeken
  Loes van Loon - Gedragen door de Alkracht

  Dit is het achtste boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes. De cyclus van boeken van de gids Hebenes en zijn medium is hiermee voltooid. In de reeks die in de loop van 15 jaar is ontstaan, wordt op speelse wijze een beeld gegeven van de ontwikkelingsgang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Petra Schneider, G.K. Pieroth boeken
  Petra Schneider, G.K. Pieroth - Engelen als levensbegeleiders

  Petra Schneider & Gerhard K. PierothEngelen als LevensbegeleidersEngelen en aartsengelen als geestelijke steun en toeverlaat, onze geestelijke helpers in het spirituele en stoffelijke gebied omvang: 144 blz. formaat: 140 x 215 mm illustraties: zwart/wit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • W.J. van de Wetering boeken
  W.J. van de Wetering - Enneagram code gekraakt

  Willem Jan van de Wetering is Enneagramdes-kundige en auteur van talloze boeken op het gebied van zelfontwikkeling. Hij begeleidt velemensen waaronder bekende Nederlanders. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde, een opleiding tot therapeut en/of coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Paul Ferrini boeken
  Paul Ferrini - Vind je soulmate

  Iedere nieuwe vriend(in) bereidt ons voor op de ontmoeting met de Ware, leert ons een les en is een geschenk waardoor we onszelf beter leren kennen. Iedere nieuwe relatie draagt zijn of haar steentje bij aan je groei. Onze partner daagt ons uit om authentiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marian van den Beuken, Monique Timmers boeken
  Marian van den Beuken, Monique Timmers - Meer zijn dan je brein

  Sensitieve pioniers willen leven en werken vanuit het zijn Er gebeurt momenteel zoveel dat het steeds urgenter wordt om ons diep in onszelf te verankeren. Daar vinden we vrede, vertrouwen, optimisme. Zo stijgen we uit boven onze instincten en conditioneringen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Petra Nelstein boeken
  Petra Nelstein - Mijn leven als diersjamaan

  Sjamanistisch gedachtegoed van een medicijnvrouw. De auteur introduceert een authentieke vorm van sjamanisme uit Zuid-Amerika, waarin voorouders, geesten, gidsen en krachtdieren deel uitmaken van een niet-alledaagse werkelijkheid. Nelstein, zelf opgeleid door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99