Boeken over esoterie

 • Anita Boom - van Doorn boeken
  Anita Boom - van Doorn - Leven in de Nieuwe Energie

  Nieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ?ja? gezegd tegen de nieuwe energie. Nu stroomt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marian ter Steege boeken
  Marian ter Steege - Werkboek graancirkelmandala's

  Graancirkels zijn een mysterie vol geometrische schoonheid. Door graancirkels zelf in je mandala te tekenen kun je deze geometrie ontdekken en hun energie ervaren.Prachtige fotos van de graancirkels zelf vormen het uitgangspunt. Met een duidelijk stappenplan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Douwe Tiemersma boeken
  Douwe Tiemersma - Chakrayoga

  Yoga is de weg naar bevrijding van de beperkingen in alle onderdelen van het bestaan. Dit boek richt zich op de bevrijding van de verschillende levensenergieën: de mentale, expressieve, gevoelsmatige, vitale, seksuele en andere energieën.Het eerste doel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Marijke Messing boeken
  Marijke Messing - Een zaaier ging uit

  Een zaaier ging uit is een diepgaande studie over de parabels van Jezus. De auteur gaat in op de taal van de parabels en de context waarin zij zijn ontstaan, en onderzoekt de geheimenissen van elf parabels. Het vertellen van parabels ofwel 'gelijkenissen', was… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Claudia Törpel boeken
  Claudia Törpel - Alleen met het hart denk je goed

  Dit boek is een poging om de kennis van het lichaam en de functies van de organen te beschrijven zoals de oude Egyptenaren dit zagen. Daarbij vullen overgeleverd geschreven materiaal over de geneeskunst en beschouwingen uit de mythologie elkaar aan. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - De Wetenschap van het Voortbestaan

  Voorspelling van het Menselijk Gedrag.Het nuttigste boek dat je ooit zult bezitten. De Wetenschap van het Voortbestaan, opgebouwd rond de Tabel voor de Evaluatie van de Mens, verschaft de eerste nauwkeurige voorspelling van menselijk gedrag. In de tabel staan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Een beschrijving van de Scientology Religie

  De afgelopen eeuw is de meest turbulente geweest in de geschiedenis van de mens. Dat is onbetwistbaar. Vijftig miljoen mensen stierven alleen al in de twee Wereldoorlogen. Bovendien zijn er miljoenen doden gevallen, door raciaal of politiek gemotiveerde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Hoe men Conflicten moet Oplossen

  Het schijnt dat mensen vaak moeite hebben om met elkaar op te schieten. Families ruziën, buren gaan met elkaar op de vuist, landen bestoken elkaar met wapens. Moet dat nu per se zo gaan?Antropologen, sociologen, psychologen en anderen zeggen van wel. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Hulpmiddelen bij het Dagelijks Werk

  Steil dalende productiviteit, massale ontslagen, verbitterde relaties tussen het management en de arbeiders, onbekwaamheid van de bestuursleden en oneerlijke manieren van zakendoen zijn een plaag op het werk. Het is geen wonder dat het dagelijks werk voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Dianetics 55!

  Dianetics is de meeste effectieve technologie van het verstand die de mens heeft.In Dianetics 55! ontwikkelt L. Ron Hubbard deze technologie een stap verder en geeft u basiskennis die u kunt gebruiken om uw begrip en vermogens te vergroten.Dianetics 55! bevat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,00
 • Hanneke Korteweg-Frankhuisen boeken
  Hanneke Korteweg-Frankhuisen - Een vrouwelijke weg van vervulling

  Hanneke heeft met 'Een vrouwelijke weg van vervulling'een vervolg geschreven op haar succesvolle boek 'Geest en drift'(6e druk). Zij schrijft in haar prikkelende stijl onder andere over vraagstukken: hoe je vanuit je vrouwelijke kwaliteiten in deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • L. Ron Hubbard boeken
  L. Ron Hubbard - Heb je al eens Eerder Geleefd?

  Is de Dood een Einde... of een ander Begin ? - Heeft u zich wel eens zorgen gemaakt over vreemde gedachten die u niet kon verklaren?- Kwam u ergens voor het eerst en had u het gevoel dat u er al eerder was geweest? - Wat omtrent iemand voor het eerst ontmoeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Wilma ter Mull boeken
  Wilma ter Mull - Dimensies achter het bewustzijn

  Wilma ter Mull beschrijft in dit boek hoe persoonlijk onderbewuste/karma en het collectieve onderbewuste door elkaar heen spelen in de biografie van de mens. Dat beschrijft ze aan de hand van het leven van prins Bernhard (1911-2004). Door zijn leven te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Gerard Aartsen boeken
  Gerard Aartsen - George Adamski - Gezant van de Ruimtebroeders

  Over George Adamski (1891-1965), de bekendste van alle contactees sinds de opkomst van het UFO-verschijnsel in het midden van de vorige eeuw, is veel geschreven, maar slechts weinig daarvan ontstijgt het niveau van spot en smaad. Dit boek gaat voor het eerst… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Monique Timmers boeken
  Monique Timmers - De Kracht van de Eigen Ziel

  Monique Timmers | De Kracht van de Eigen Ziel Terug naar de Bron - Een boek van Liefde Formaat: 14 x 21,5 cm | Uitvoering: Paperback Pagina's: ca. 192 | ISBN: 9789063789268 Door de eeuwen heen is de ziel altijd al het onderwerp geweest van vele pogingen tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ton van der Stap boeken
  Ton van der Stap - In een ander licht

  Ton van der Stap (1934-2009) was schilder, publicist en vertaler. In een ander licht biedt een selectie uit zijn talrijke columns, artikelen, lezingen en preken.Ton van der Stap schreef over gewone dingen, zó gewoon, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,25
 • Kathleen Ann Milner boeken
  Kathleen Ann Milner - Een Sjamaan worden

  Kathleen Ann Milner werd geboren met helende en paranormale gaven. Zij gelooft dat alle heling van God komt en dat de engelen en hogere wezens met de energie die zij channelt samenwerken om wonderbaarlijke genezingen te kunnen realiseren.Verander je manier van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lucas Slager boeken
  Lucas Slager - Voorbij de Tijd

  De tijd gaat voorbij en aan alles komt een eind. Met deze waarheid heeft de westerse wereld lang geleefd. Maar is Tijd wel datgene wat wij denken dat het is? Bestaat Tijd of is het een door mensen bedachte zekerheid zodat alles duidelijk, helder en meetbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Lea Manders boeken
  Lea Manders - Wat onthult jouw horoscoop

  Kun je het niet laten om elke horoscoop die je in tijdschriften tegenkomt even door te lezen? Ben je geïnteresseerd in ván die kleine boekjes die alle kenmerken van jouw sterrenbeeld beschrijven? Dan wordt het tijd dat je kennismaakt met de echte astrologie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Christian Vandekerkhove boeken
  Christian Vandekerkhove - Het Paranormale is onder ons

  De paranormale verschijnselen verdelen de mensen in gelovers en niet-gelovers. Het begrip wonder roept nog bij veel meer mensen scepsis op. Wonderen worden immers verondersteld enkel in de imaginaire wereld van mythen, legenden, hagiografieën, religies en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Louise L. Hay boeken
  Louise L. Hay - Warme douche

  Dit boek staat vol ideeën die je creativiteit laten stromen en sprankelen. Je doet inzichten op die je helpen om beter om te gaan met de situaties waarin je belandt. Met haar liefdevolle inzichten en hartverwarmende affirmaties levert Louise Hay een grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Richard Kleijnen boeken
  Richard Kleijnen - Het vierde niveau

  Johannes vindt het zo mooi, dat hij het met ons wel moet delen. Hij vroeg zich namelijk af waarom hij bestond. Hoe hij de beste mens kon worden die hij kon zijn. Door oude en nieuwe inzichten ontdekte hij dat het er niet om gaat wat zijn eindbestemming is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hazrat Inayat Khan boeken
  Hazrat Inayat Khan - De vriendelijke blik

  De Soefi leringen van Inayat Khan uit de jaren twintig van de vorige eeuw dragen een boodschap uit die ook nu nog verrassend actueel is: de mens wordt in alle religies als doel van de schepping beschouwd, en dat brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - Een cirkel van leven

  Een kleurrijke gedachtencirkel die het jaar rond, op elke dag, een verrassend venster opent naar het leven. Voor dit boek geldt wat Jeanne zelf zegt: 'Een geschreven boek is een buiten het eigen lichaam functionerend hart van de schrijver.' (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ad Oostendorp boeken
  Ad Oostendorp - Jij

  Dit boekje gaat over jou.Alleen omdat het niet duidelijk is wie of wat je bent, kan jij je identificeren met wat je niet bent: een 'ikje', ego, persoon, lichaam, denken, voelen, of met wat je zegt of doet. Veel mensen hebben dit tegenwoordig al ingezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50