Boeken over esoterie

 • Gerard Aartsen boeken
  Gerard Aartsen - Ufo's en de ruimtemensen

  Dit boek ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over de realiteit van UFO's en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lien Nubé boeken
  Lien Nubé - Gesprekken vanuit De Kosmos

  Werelden en dimensies naast de ons zo bekende werkelijkheid zijn een niet meer weg te denken realiteit.Dit boek bevat een selectie van gesprekken, die Lien Nubé in de afgelopen 10 jaar heeft mogen voeren met de wereld van de geest.Gelukkig wordt het bestaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Fred Tak boeken
  Fred Tak - Esoterisch waarnemen

  We leven in een tijd waarin het exoterische wereldbeeld onze manier van denken bepaalt. Dit is: het beeld dat de wetenschap ons aandraagt. Wetenschap houdt zich bezig met het onderzoeken van de zichtbare buitenwereld. Die wereld treedt ons tegemoet als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Merab Richardson Anna boeken
  Merab Richardson Anna - Het Akasha boek van spiritualiteit en wijsheid

  Het Akasha Boek van Spiritualiteit en Wijsheid is een zoektocht naar antwoorden op vele vragen gedurende Anna?s levensweg. Zij begon haar zoektocht door het lezen van vele spirituele boeken en tevens door het bezoeken van spirituele locaties in verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,00
 • Renée Merkestijn boeken
  Renée Merkestijn - HSP - hulp bij overprikkeling en stress

  Praktische handleiding voor hoogsensitieve mensen (HSPs) bij overprikkeling en stress.Gids voor hoogsensitieve mensen (HSPs) die de overprikkeling van hun gevoelige zenuwstelsel willen voorkomen en verhelpen. Hierdoor komen de prachtige eigenschappen van jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Charlotte Rørth boeken
  Charlotte Rørth - De dag dat ik Jezus ontmoette

  In 2013 ontmoette Charlotte Rørth in een Spaans kerkje Jezus. Een Jezus die tot haar sprak. Rørth, een bekende Deense onderzoeksjournaliste, kon noch wilde haar ogen en oren geloven. Wat was haar overkomen? Welke geestelijke en lichamelijke mechanismen waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pierjasi boeken
  Pierjasi - Ontdekkingsreis innerlijk licht 1

  Dit is een werkboek want alleen lezen is niet genoeg: 'spirituele ontwikkeling moet je zelf doen'. Als je je spirituele vermogens ontwikkelt, opent dat de deur naar je innerlijke wereld. Dat kan het begin vormen van een ontdekkingstocht naar het eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Heike Amlow boeken
  Heike Amlow - HSP ervaren als kracht en niet als kwaal

  In dit boek heb ik beschreven wat ik geleerd heb over mijn kracht hoogsensiviteit. Jaren heb ik ermee geworsteld en blokkades opgelopen. Gewoon omdat ik niet wist wat aan de hand was en ik niet snapte dat andere mij niet konden begrijpen. Ik voelde me in die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jaap Rameijer boeken
  Jaap Rameijer - Maria Magdalena in Frankrijk

  Wie was Maria Magdalena? Wat was haar relatie met Jezus? Wat is er gebeurd tijdens en na de kruisiging? Hebben Jezus en Maria Magdalena kinderen gekregen? Is zij naar Frankrijk gevlucht? Op deze en nog veel meer vragen heeft Jaap Rameijer één en soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nele Cools boeken
  Nele Cools - Dit ben je echt!

  Dit ben je echt! Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Het maakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Alleen zijn we, door evolutie, zowat vergeten hoe we deze bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Maarten Reijnders boeken
  Maarten Reijnders - Complotdenkers

  Wat beweegt complotdenkers? Zijn het paranoïde geestenof lijkt hun geloof in samenzweringstheorieën eigenlijknog het meeste op religie? Journalist MaartenReijnders dompelde zich onder in de wereld van desamenzweringsgelovigen. Hij sprak verscheidene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Niels Bagchus boeken
  Niels Bagchus - De kunst van de sterren

  De lichtspiralen van de sterren vormden een enorme inspiratiebron voor veel kunstenaars, zoals Vincent van Gogh en Wassily Kandinsky. Zij gaven in hun meesterwerken de aanzet tot de ontwikkeling van een vernieuwende kunststroming; de heilige geometrie. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Max Heindel boeken
  Max Heindel - De wijsbegeerte rozenkruizers

  Max Heindel, (1865-1919) werd, na in 1908 een proef te hebben doorstaan, door de Orde van het Rozenkruis aangewezen als haar boodschapper, met als opdracht een deel van haar Leer bekend te maken. Zo verscheen in 1909 het handboek De Wereldbeschouwing der… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,50
 • Huub Klinkenberg boeken
  Huub Klinkenberg - Bewustworden

  Miljarden jaren geleden heeft de geest zich van de Bron afgescheiden. Tijdens deze afscheiding is de ziel ontstaan.Maar waarom eigenlijk?Het boek Bewustworden behandelt de geschiedenis van de mens en geeft aan welke bewustzijnsvormen de huidige mens in zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Kristien De Winter boeken
  Kristien De Winter - Tweelingziel

  In het paradijselijke Ticino ontmoet de mondaine Claire de mysterieuze berggids Joseph, die haar inwijdt in de thematiek van het eeuwenoude begrip 'tweelingziel'. Claire zit echter niet te wachten op een zoveelste zweverig concept. Ze is immers diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Esther van Blijdesteijn boeken
  Esther van Blijdesteijn - Levensboompaden

  Een stressvolle baan, kinderen, een druk sociaal leven, sport, hobby's: in een drukke samenleving verliezen mensen eenvoudig het contact met zichzelf. Bewustwording en verdieping sneeuwen onder in de waan van de dag. Ondanks goede voornemens blijkt het lastig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,50
 • Boudewijn Donceel, William Gijsen boeken
  Boudewijn Donceel, William Gijsen - De ontsluiering van je zielenpad

  Deze Bijbel van de Nieuwe Tijd is een praktische handleiding en een uitgebreid naslagwerk over het handelen in lijn met je Ziel. Verwacht echter geen parabels of mirakels, enkel een vrijblijvend aanbod van inzichten over jezelf. De Ontsluiering van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • William Gijsen, Boudewijn Donceel boeken
  William Gijsen, Boudewijn Donceel - De Hemel binnen handbereik

  In 2023 is het zover! Nu de drastische scheiding tussen goed en kwaad, tussen bewust en onbewust voor de deur staat, kan jij reeds de nodige spirituele stappen ondernemen om de overgang naar het intuïtieve tijdperk te maken. Meester Anthon verklaart hoe de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Aart van Wijk boeken
  Aart van Wijk - Het nieuwe boek van God

  Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in "Het nieuwe boek van God" stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Leven vanuit het hart

  Leven vanuit het hart is niet alleen maar een bepaalde manier hoe je met je gevoelens omgaat. Eric Schneider laat zien dat het ook een andere manier van denken impliceert. Via deze lezingenreeks wordt het gedachtegoed van Eric Schneider voor een breed publiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Denken en intuïtie

  Mensen denken hun intuïtie te kunnen ontwikkelen zonder dat ze hun verstand leren te gebruiken. Niets is minder waar: denken en intuïtie zijn nauw met elkaar verbonden. Eric Schneider laat zien dat een goede intuïtie gestoeld is op een helder denken. Door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Ik zal altijd van je houden

  Wat gebeurt er met je als je dertig dagen lang in bijna volledige stilte, met steun van een raadgever, in retraite gaat? Miek Pot ging de uitdaging aan en hield een dagboek bij. Ze nam haar intrek in een retraitehuis in het Franse taalgebied. Van wakker worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Hebben en zijn

  Er is een groot verschil tussen hebben en Zijn op het vlak van Liefde. Verliefdheid heeft altijd te maken met hebben en niet met Zijn. Liefde heeft echter alles te maken met Zijn. Eric laat zien dat we behoorlijk in de problemen raken als we dit onderscheid… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elise Pieck boeken
  Elise Pieck - Missie (on)mogelijk

  Elise Pieck verloor in een paar jaar tijd alles wat haar dierbaar was. De belangrijkste pijlers die meer dan twintig jaar haar leven hadden ondersteund, werden ineens weggeveegd. Deze heftige gebeurtenissen in haar leven brachten Elise op onverwachte paden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Zelfinzicht en aanvaarding

  Zelfaanvaarding of acceptatie is altijd de eerste stap in verandering. Als niet eerst het probleem wordt aanvaard is het veranderingswerk al bij voorbaat geblokkeerd. Eric laat zien dat het principe van zelfacceptatie zelfs fundamenteel is in het kader van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95