Boeken over esoterie

 • Anselm Grün, Petra Altmann boeken
  Anselm Grün, Petra Altmann - Rust en regelmaat

  Petra Altmann is journaliste. Zij bezocht Anselm Grün in zijn klooster om te zien hoe de monniken erin slagen om elke dag stilte, rust en regelmaat te vinden. In een boeiende dialoog ervaar je wat je uit het leven in het klooster kunt leren voor het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Remo Rittiner boeken
  Remo Rittiner - Het grote yogatherapieboek

  Een essentiële yoga-gids voor genezing van het lichaam, de ziel en de geestDit boek is gebaseerd op zowel de fundamentele principes van de traditie van yoga volgens yoga-meester T. Krishnamacharya en zijn pupil A.G. Mohan, als op de laatste ontwikkelingen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Irene van Gent boeken
  Irene van Gent - Geluk in 8 koppen thee

  "There is no way to happiness, happiness is the way" - Buddha Toen Irene van Gent op 30-jarige leeftijd op reis ging, was de quote van Buddha een herinnering aan het idee dat geluk niet van buiten komt, maar van binnen zit. Toch was ze tijdens haar verblijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingrid Auer boeken
  Ingrid Auer - Symbolen van de helende engelen set

  49 Sleutels tot de wereld van de engelenOp de 49 kaarten staan prachtige symbolen voor heling. In het werkboek kun je de betekenis van de symbolen achterhalen. De kaarten en het werkboek helpen je om emotionele en fysieke belemmeringen los te laten. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Annemiek Douw boeken
  Annemiek Douw - De 40 lagen van de ziel ontsluierd

  Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut ir Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde. Hierdoor merkte ze dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig ontwikkeld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Wayne Dyer, Esther Hicks boeken
  Wayne Dyer, Esther Hicks - Afstemmen op de bron

  'Ik herinner me alles wat ik wist voordat ik in dit fysieke lichaam kwam, en alles wat ik tijdens mijn fysieke leven heb geleerd. Alle contrast die ik heb ervaren heeft dingen in mijn Vortex geplaatst waarvan ik me lange tijd niet heb toegestaan om ze te zien.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - De scheppende kracht van geluid

  De ScheppendeKracht van GeluidRecente wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de kennis die al duizenden jaren bekend was aan de mystici: geluid is de sleutel tot het creëren van het Universum.En het kan ook spirituele en materiele veranderingen teweeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Elizabeth Clare Prophet boeken
  Elizabeth Clare Prophet - Ontdek de kracht van je hogere zelf

  Uit de reeks: Gidsen voor praktische spiritualiteitOmhels de verrukking van je Hogere ZelfOntdek de kracht van je Hogere Zelf beschrijft eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met de Geest te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • John Holland boeken
  John Holland - Paranormale kracht van Tarot

  In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kunt u putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van uw leven, of het nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Eten als een Franse non

  Miek Pot beschrijft in dit boek haar persoonlijke ervaringen met het dieet dat zij in haar kloostertijd heeft nageleefd en tegenwoordig weer vol overtuiging volgt. Een dieet dat haar bewustzijn versterkt en haar energiek en fit doet voelen. Uitgangspunten van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Louise Hay, Mona Lisa Schulz boeken
  Louise Hay, Mona Lisa Schulz - Heel je geest

  Het langverwachte vervolg op Alles komt goed van Louise Hay en Mona Lisa Schulz Velen worstelen met hoe gelukkig te blijven en focus te houden in een wereld die steeds complexer wordt. Hoe blijven we scherp, hoe houden we gemoedstoestand stabiel en hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Cathelijne Filippo boeken
  Cathelijne Filippo - Engelen op je pad

  Leer contact met de engelen te leggen en dit contact te verdiepen. De engelen zijn er altijd voor ons. Ze zijn Goddelijke krachten die ons op ons levenspad bij kunnen staan. Het enige wat we hoeven te doen is ons voor hen open te stellen.Leer contact met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Leonard Jacobson boeken
  Leonard Jacobson - Reis naar het nu

  Af en toe verschijnt er zo'n boek dat ons leven kan transformeren, en ons optilt naar een heel nieuw niveau van bewustzijn. Reis naar het Nu is een boek met een dergelijke potentie.Zonder omhaal begeleidt Jacobson de lezer naar het enige moment waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • W. Lubeck, P.H. Geurink boeken
  W. Lubeck, P.H. Geurink - Het pendel handboek

  Walter LübeckHet Pendel HandboekDe verbanden tussen pendelen, aardstralen, aura's, Bachbloesem-remedies, chakra's, edelstenen, kruiden en Reiki Prijs: 12,50 Pagina's: 128 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 277 1 In dit boek worden niet alleen de keuze,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Toni Carmine Salerno boeken
  Toni Carmine Salerno - Orakelkaarten de helende kracht van universele liefde

  Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verliezen tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze inspirerende orakelkaarten houden u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Boudewijn Donceel, William Gijsen boeken
  Boudewijn Donceel, William Gijsen - De ontsluiering van je zielenpad

  Deze Bijbel van de Nieuwe Tijd is een praktische handleiding en een uitgebreid naslagwerk over het handelen in lijn met je Ziel. Verwacht echter geen parabels of mirakels, enkel een vrijblijvend aanbod van inzichten over jezelf. De Ontsluiering van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Trevor Ravenscroft boeken
  Trevor Ravenscroft - De lans van het lot

  De speer welke de zijde van Christus doorboorde wordt al eeuwenlang omgeven door een diepe mystiek. Was het waar dat wereldleiders die de speer in het bezit hadden inderdaad over wonderlijke krachten beschikten? Zeker is dat de wereldleiders er geloof aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • J.C. Amberchele boeken
  J.C. Amberchele - Opengebroken

  Het nieuwe boek van J.C. Amberchele is een verzameling bespiegelingen en observaties over zijn leven vóór en na zijn arrestatie en gevangenzetting in een Maximum Security Prison in het zuiden van de V.S. Tijdens zijn detentie kwam hij in aanraking met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ulla Rosenberger boeken
  Ulla Rosenberger - Edelstenen voor kinderen

  Je hebt vast wel eens van de Steen der Wijzen gehoord (waarmee je goud kunt maken of het eeuwige leven kunt krijgen) of gelezen over de Tovenaar van Smaragdstad (in het Land van Oz) en je weet natuurlijk dat diamanten heel kostbaar zijn... maar toch zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • W. Lubeck, F.A. Petter boeken
  W. Lubeck, F.A. Petter - De mooiste Reiki-technieken

  Walter Lübeck & Frank Arjava PetterDe mooiste Reiki-techniekenWonderschone werktuigen om te helen voor de eerste, tweede en derde Reiki-graad Prijs: 19,50 Pagina's: 224 Illustraties: zwart/wit Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 574 1 Reiki stroomt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Petra Sonnenberg boeken
  Petra Sonnenberg - De Kracht van Edelstenen Set (boek en ongebleekt katoenen zakje met 12 edelsteentjes)

  Petra Sonnenberg De Kracht van EdelstenenDe belangrijkste edelstenen en hun helende werking op lichaam en geest!bindwijze: paperback + 12 edelstenen formaat: 12 x 18 cm omvang: ca. 96 blz. illustraties: zwart/wit ISBN: 978 90 6378 789 9Set: met voor elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Ganesha

  De occulte literatuur is in de laatste decennia steeds meer in de belangstelling komen te staan. Vele nieuwe gebieden van occultisme, esoteriek, mysticisme, yoga, paranormale wetenschappen en aanverwante aspecten ervan worden in studie genomen.Meer dan vroeger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • P. Gerrickens boeken
  P. Gerrickens - Lichtpuntjes

  LICHTPUNTJES - levenswijsheid voor elk moment (ISBN 9789074123112) Dit boek bevat ruim 1200 wijze, geestige en inspirerende citaten over uiteenlopende onderwerpen. U kunt ze voor uzelf en voor anderen gebruiken als spiegel, wegwijzer of inspiratiebron. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • J. Kornfield boeken
  J. Kornfield - Na het feest komt de afwas

  'Verlichting is bereikbaar. Maar wat betekent het vervolgens voor je dagelijks leven? Ook de Zenmeester heeft thuis vrouw en kinderen. Ook de mysticus gaat winkelen. Na het feest moet je toch gewoon de afwas doen'.De bekende auteur Jack Kornfield geeft met dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Willem Simmers boeken
  Willem Simmers - Uurhoekastrologie

  De kracht van voorspellende astrologie is een standaardwerk voor eenieder die zich wil bekwamen in de uurhoekastrologie. Het neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het voorspellen met astrologie en je doorloopt alle stadia, van beginner tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95