Boeken over esoterie

 • Anselm Grün, Ton Schulten boeken
  Anselm Grün, Ton Schulten - Het geheim van de weg

  In Het geheim van de weg zetten de Twentse kunstenaar Ton Schulten en de Duitse bestsellerauteur Anselm Grün hun samenwerking voort. Grün schreef speciaal, na het succes van Betoverend licht, ook voor hun nieuwe boek teksten bij schilderijen van Schulten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Matthew McKay boeken
  Matthew McKay - Het leven van onze doden

  Het leven van onze doden, in contact met dierbaren van Matthew McKay is een verkenning van het verlies van een kind en het leven na de dood. Na het verlies van een dierbare ga je bijna automatisch aan de slag met grote levensvragen als 'is er leven na de dood'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Diana van Beaumont boeken
  Diana van Beaumont - De Luisterkind Methode

  De Luisterkind Methode is een zachte en gerichte manier van werken, waarmee we de aanvrager uitnodigen om zelf oplossingen aan te dragen. We gaan er namelijk vanuit, dat iedereen de oplossing voor de problemen waar hij of zij tegenaan loopt, in zich draagt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Demir I boeken
  Demir I - FACEBOEK

  Dit boek gaat over de uitleg van de gezichtsuitdrukkingen. Wil jij weten waarom je een streep hebt gekregen op je oorlel! Of blonde zwarte of rode kleur haar hebt! Of groene blauwe of bruine kleur ogen! Dit boek geeft je informatie hierover! Alles heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Dalai Lama boeken
  Dalai Lama - Vrij van religie

  Hoe kunnen wij betere, menselijkere mensen worden? Z.H. de Dalai Lama houdt een openhartig pleidooi voor de kracht van goedheid. Iedereen die vervulling, welzijn en geluk wil bereiken, dient fundamentele menselijke waarden als compassie, vergeving, geduld en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabrielle Bernstein boeken
  Gabrielle Bernstein - Leven vol overgave

  Gabrielle Bernstein werd jarenlang achtervolgd door angsten: om haar gewicht, haar relaties, haar werk... Ze vluchtte in allerlei verslavingen, tot ze Een cursus in wonderen las en het roer radicaal omgooide. Vandaag de dag leeft Gabrielle haar leven zoals het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gabrielle Bernstein boeken
  Gabrielle Bernstein - Verwacht wonderen

  Verandering doet wonderen. Ben je er klaar voor? Gabrielle Bernstein is ervan overtuigd dat kleine, simpele veranderingen in ons doen en denken tot miraculeuze resultaten kunnen leiden in alle aspecten van ons dagelijks leven: onze relaties, financiën,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tijn Touber boeken
  Tijn Touber - Spoedcursus Verlichting

  De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tijn Touber boeken
  Tijn Touber - Verlicht leven

  Als je naar het licht wilt, moet je je schaduw meenemen Tijn Touber neemt je mee op een nieuw avontuur langs de acht mythische stappen naar verlichting. In Spoedcursus Verlichting schreef hij dat we diep van binnen al verlicht zijn. Op de andere niveaus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Deborah Ligtenberg boeken
  Deborah Ligtenberg - Voel je beter

  Deborah Ligtenberg: Voel je beterLevenskunst voor wie chronisch ziek isAls je te horen krijgt dat je chronisch ziek bent, is dat vaak een behoorlijke klap. Hoe ga je om met een ziekte die nooit meer over gaat? 'Geef het een plekje', zeggen mensen dan. Maar hoe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anita Boom-van Doorn boeken
  Anita Boom-van Doorn - Gelukkig met Geld

  In menig vorig leven was geld geen probleem. Dat de één wat meer te besteden had dan de ander, was een situatie die men accepteerde als een Godsgericht. In deze Nieuwe Tijd is die energie er nog steeds, maar deze voelt oud en gebruikt. Nu kun je het anders… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sophie Sabbage boeken
  Sophie Sabbage - Dansen met verdriet

  Kun je winnen, zelfs als je verliest? In oktober 2014 werd er bij Sophie Sabbage longkanker vastgesteld. Dansen met verdriet verhaalt over de manier waarop zij omgaat met angst, woede, ontkenning en verdriet. Sophies vastberadenheid om in plaats van het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Helene Lammerding boeken
  Helene Lammerding - De wijsheid van het Lichaamsbewustzijn

  Dit boek is een praktische handleiding om jezelf en je lichaam te ontdoen van de gevolgen van onverwerkte conflicten, trauma's en stress. Onverwerkte emoties zorgen ervoor, dat je cellen vervuilen, waardoor ze niet goed meer kunnen functioneren. Dit leidt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Monique Kieftenburg boeken
  Monique Kieftenburg - Van scepticus naar spiritueel ontwaken

  Dit boek gaat over mijn persoonlijke weg van willen geloven dat er meer is tussen hemel en aarde naar een totaal vertrouwen hebben in het universum. Alsmede dat het begrip spiritualiteit eigenlijk niets anders is dan een zoektocht naar de persoon die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Arend Heijbroek, Els Rijneker boeken
  Arend Heijbroek, Els Rijneker - Theosofie eeuwige wijsheid voor deze tijd

  Theosofie - eeuwige wijsheid voor deze tijd 172 blz., met woordenlijst en aanbevolen literatuurlijst Dit boek gaat over die aspecten van theosofie die betrekking hebben op ons eigen spirituele leven, en die ons kunnen helpen antwoorden te vinden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lauri Fransen boeken
  Lauri Fransen - Het Huis van Isis een liefdesgeschiedenis

  In deze spirituele autobiografie vertelt Lauri Fransen openhartig het verhaal van haar mystieke relatie met de godin Isis. In 1993 komt zij in aanraking met dit grote energieveld van liefde en vrouwelijkheid en wordt zij een mediamiek kanaal voor de Godin. Na… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Prajnaparamita boeken
  Prajnaparamita - Ontwaak

  Een spirituele gids voor wie de grote vragen stelt: wat is werkelijk geluk, wat is vrijheid, wat is vrede, wie ben ik eigenlijk? Laat dit boek je inspireren in de zoektocht naar waarheid en wijsheid. In ONTWAAK verwijst Prajnaparamita naar het levende mysterie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Waardering

  Anselm Grün beschrijft in 'Waardering' praktisch en concreet hoe we waardering kunnen ervaren en hoe we haar kunnen tonen. Door je vriendelijk en dankbaar op te stellen kun je jezelf en de ander onvoorwaardelijk erkennen. Anselm Grün is monnik van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anna Camilla Kupka boeken
  Anna Camilla Kupka - Ticket naar Aarde en Terug

  Diep van binnen zijn wij allemaal spirituele wezens. Hoe meer we dit blijven beseffen, hoe gelukkiger ons leven zal zijn. 'Ticket naar de aarde en terug' is een kleine gids in het omarmen van de realiteit van ons dagelijks bestaan. Lees het prachtige verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kermie Wohlenhaus boeken
  Kermie Wohlenhaus - Jouw beschermengel

  Contact met engelen Beschermengel is een stap-voor-stapgids voor iedereen die succesvol een gesprek met zijn of haar beschermengel wil hebben. Daarnaast worden in dit boek ook veelgestelde vragen over engelen beantwoord en ervaringen gedeeld van mensen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Jaap Klok boeken
  Jan Jaap Klok - Tao, een meditatie

  Dit boek gaat over Tao. Geen theoretische uiteenzetting, maar aan de hand van mediteren, stil worden en overpeinzen is opgeschreven wat boven kwam drijven. Dit neemt soms verrassende wendingen. Eigen ervaringen, fragmenten uit het nieuws of sport, recent of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Hans Siepel boeken
  Hans Siepel - Bewustzijn, dementie en spiritualiteit

  In november 2007 verscheen van Hans Siepel het boek Stemmen van de ziel; vergeten waarheid van dementie. Daarin beschrijft hij de laatste vijf maanden van het dementieproces van zijn moeder. Door heel goed te luisteren en te kijken naar wat ze wilde vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Op zoek naar de hemel

  Een spirituele reis door drie landenEva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Thomas F. Woolthuis boeken
  Thomas F. Woolthuis - Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

  Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Kristien De Winter boeken
  Kristien De Winter - Tweelingziel

  In het paradijselijke Ticino ontmoet de mondaine Claire de mysterieuze berggids Joseph, die haar inwijdt in de thematiek van het eeuwenoude begrip 'tweelingziel'. Claire zit echter niet te wachten op een zoveelste zweverig concept. Ze is immers diep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95