Boeken over esoterie

 • Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, R. Gaastra-Levin - De Maria Magdalena Code

  De Maria Magdalena Code 978 90 807478 8 3 Mede door ?De Da Vinci Code? heeft de mensheid Maria Magdalena in de afgelopen jaren weer, als gelijkwaardig partner van Jezus, omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ashayana Deane boeken
  Ashayana Deane - De geheimen van Amenti deel II van de smaragden verbond

  Op 12 september 2000 vond een monumentale gebeurtenis plaats binnen de verhulde infrastructuur van de New Age-, UFO- en Illuminati-bewegingen. Op 11 september 2001, ter voorbereiding op de 1e verjaardag van deze 12 september 2000 gebeurtenis, werd de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  48,00
 • Sri Nisargadatta Maharaj boeken
  Sri Nisargadatta Maharaj - Het ervaren van niets

  In een van de dagelijkse vraag en antwoord gesprekken metbezoekers, antwoordt Sri Nisargadatta Maharaj:"Wie begrepen heeft en met volle overtuiging accepteert datbewustzijn, beperkt tot het lichaam, feitelijk het onbeperkteuniversele Bewustzijn is, wat heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,90
 • Dhammapada: Het pad der Waarheid

  Dhammapada - Het pad der waarheid. De woorden van Boeddha. Een nieuwe Nederlandse vertaling van drs. Andre de Vente.Dit boek bevat de kern van de leer van Boeddha zoals die in zijn oorspronkelijke vorm in de zesde eeuw voor Christus werd opgetekend. Dhammapada… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • L. van Loon boeken
  L. van Loon - Dolende zielen worden gered

  Dit vijfde boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes heeft als centraal thema die zielen die ?verloren' lijken, maar vooral zich verloren voelen of geen notie hebben van hun stilstand. Ze zijn niet verloren of verdwaald, want hun gids weet immers waar ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jed McKenna boeken
  Jed McKenna - Spel zonder einde

  'Het is wat het is, zegt men, maar is dat wel zo?'Jed McKenna's nieuwe boek is wederom een juweel. Ondanks de afwijkende vorm (een toneelstuk) past het wonderwel bij zijn vorige boeken, al was het alleen maar omdat hij ook nu weer meer vragen teniet doet dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Sharon McErlane boeken
  Sharon McErlane - In verbinding met de Grootmoeders

  'De andere tijden die zijn aangekondigd zijn nu aangebroken', zeggen de Grootmoeders. We leven in een tijd zoals we die niet eerder hebben meegemaakt. De versnelde veranderingen doen een beroep op ons zenuwstelsel en velen ervaren stress en verlangen naar een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Elvira van Rijn boeken
  Elvira van Rijn - Maya wijsheid voor je levensreis

  Hoe zou het zijn als je naar je leven kijkt alsof het een grote reis is. Met je rugzak vol verlangens en wensen ga je op pad. Je hebt er ook mooie cadeaus in zitten om onderweg uit te delen. Je wilt van alles beleven, ervaren en ontdekken. Geen idee waar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Monique Timmers boeken
  Monique Timmers - De Kracht van de Eigen Ziel

  Monique Timmers | De Kracht van de Eigen Ziel Terug naar de Bron - Een boek van Liefde Formaat: 14 x 21,5 cm | Uitvoering: Paperback Pagina's: ca. 192 | ISBN: 9789063789268 Door de eeuwen heen is de ziel altijd al het onderwerp geweest van vele pogingen tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dorien Hoogerheide boeken
  Dorien Hoogerheide - Verlicht je leven

  Je hoeft niet eens uit je stoel op te staan om al een aardverschuiving teweeg te brengen in het energetisch systeem. Door gedachtekracht kan je namelijk intenties uitspreken die de aarde in één keer kunnen omvormen tot paradijs.In Verlicht je Leven spreekt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hanneke van Gompel boeken
  Hanneke van Gompel - 7 gouden inzichten voor innerlijk geluk

  7 gouden inzichten voor innerlijk geluk Geluk komt niet van buitenaf, je zult het zelf moeten doen! Iedereen wil graag een gelukkig leven. Maar waar vind je geluk? De weg naar innerlijk geluk is de weg naar bewustzijn. Ga op zoek naar je ware ik. In ieder mens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • H. Banzhaf boeken
  H. Banzhaf - Sleutelwoorden bij de Tarot van A.E. Waite

  Hajo BanzhafSleutelwoorden bij de Tarot van A.E.WaiteEen beginnersboek dat direct antwoord geeft op de meest voorkomende vragen over de Tarot van A.E.Waite Omvang: 240 blz. Formaat: 140 x 215 mm Illustraties: zwart/wit Bindwijze: Paperback Prijs: ca. 13,90… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Saskia de Bruin boeken
  Saskia de Bruin - Het Schrijfhandboek

  Over creatief, reflectief, expressief en therapeutisch schrijvenSteeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden en de vreugde van schrijven. We schrijven levensverhalen, dagboeken, gedichten, brieven of scheppen fictieve werkelijkheden. Schrijven bevordert de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Saskia de Bruin boeken
  Saskia de Bruin - Schrijvend tot jezelf komen

  Schrijven is een pad naar je ziel en geeft je de kans om je eigen stem te horen. Met haar tips en liefdevolle schrijfsels stimuleert Saskia je om je wilde dromen, stoute fantasieën en idiote invallen aan het papier toe te vertrouwen. Dit is heerlijker dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Petra Nelstein boeken
  Petra Nelstein - Mijn leven als diersjamaan

  Sjamanistisch gedachtegoed van een medicijnvrouw. De auteur introduceert een authentieke vorm van sjamanisme uit Zuid-Amerika, waarin voorouders, geesten, gidsen en krachtdieren deel uitmaken van een niet-alledaagse werkelijkheid. Nelstein, zelf opgeleid door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Harm Wagenmakers boeken
  Harm Wagenmakers - Lichter leven

  De hele dag staan wij onder invloed van stress. Op het werk, in het verkeer en thuis. Stress is één van de belangrijkste veroorzakers van ziektes in deze tijd, en vaak moeilijk te bestrijden. De geleide meditaties in dit boekje (met cd) kunnen je helpen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Miguel Ruiz boeken
  Miguel Ruiz - Tolteekse meditaties

  Met 'Tolteekse meditaties, leven met aandacht' van Don Miguel Ruiz Jr. ben je een half jaar lang voorzien van een dagelijkse portie inspiratie in de vorm van een korte, krachtige Tolteekse meditatie. Don Miguel Ruiz Jr. geeft je inspiratie, koestering en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Annick van Damme boeken
  Annick van Damme - Tarot

  Tarot voor iedereen van Annick van Damme is een praktisch en inspirerend Ankertje dat je op een gemakkelijke en toegankelijke manier op weg helpt met de tarot. Je leert de tarotkaarten gebruiken als een krachtig instrument van transformatie en ontdekt een bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Schoonheid ervaren

  Bestsellerauteur Anselm Grün toont zich in zijn nieuwe boek 'Schoonheid ervaren' van een heel persoonlijke kant. Hij vertelt hoe schoonheid een nieuwe dimensie aan zijn spiritualiteit toevoegt. Volgens Anselm Grün ontdek je de kracht van schoonheid in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Steffany Barton boeken
  Steffany Barton - Contact met dierbaren na zelfdoding

  Contact met dierbaren na zelfdoding, een troostrijk boek voor nabestaanden van Steffany Barton helpt nabestaanden zoeken naar antwoorden. Nabestaanden blijven achter met een groot gemis en worstelen bijna altijd met de vraag of de dood voorkomen had kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marinus van den Berg, Wim Huijser boeken
  Marinus van den Berg, Wim Huijser - Levenspaden

  Marinus van den Berg en Wim Huijser delen een voorliefde voor wandelen en voor het lezen van literatuur. In 'Levenspaden' overdenken ze om beurten wat de betekenis is van deze twee activiteiten - voor hen persoonlijk, maar ook in universele zin. Een hoofdthema… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Matthew McKay boeken
  Matthew McKay - Het leven van onze doden

  Het leven van onze doden, in contact met dierbaren van Matthew McKay is een verkenning van het verlies van een kind en het leven na de dood. Na het verlies van een dierbare ga je bijna automatisch aan de slag met grote levensvragen als 'is er leven na de dood'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Omgaan met conflicten

  Monnik en therapeut Anselm Grün stelt in Omgaan met conflicten dat waar mensen samenleven en -werken conflicten onvermijdelijk zijn. Lastig, maar in een conflict komt ook positieve energie vrij, die reinigend en verzoenend kan werken. Volgens Grün moeten we… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anselm Grün, Petra Altmann boeken
  Anselm Grün, Petra Altmann - Rust en regelmaat

  Petra Altmann is journaliste. Zij bezocht Anselm Grün in zijn klooster om te zien hoe de monniken erin slagen om elke dag stilte, rust en regelmaat te vinden. In een boeiende dialoog ervaar je wat je uit het leven in het klooster kunt leren voor het leven van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Remo Rittiner boeken
  Remo Rittiner - Het grote yogatherapieboek

  Een essentiële yoga-gids voor genezing van het lichaam, de ziel en de geestDit boek is gebaseerd op zowel de fundamentele principes van de traditie van yoga volgens yoga-meester T. Krishnamacharya en zijn pupil A.G. Mohan, als op de laatste ontwikkelingen op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95