Boeken over esoterie

 • D. Tate boeken
  D. Tate - De nieuwe tijd

  Veel mensen vinden dat het met ons, met de wereld en met de natuur de verkeerde kant op gaat. Tegelijk zijn er mensen die beweren dat het allemaal beter zal worden en dat het zelfs al begonnen is. Wie heeft er gelijk? Er lijkt, hoe dan ook, iets te gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Korteweg boeken
  Hans Korteweg - Sta op en ga

  Een commentaar op het boek Jona Met illustraties van Eveline WeijlandHet boek Jona is een van de kortste boeken uit de Bijbel, maar ook een die het meest tot de verbeelding spreekt. Het is een boek dat niet onder hoedje te vangen is. Joodse leraren,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • W.J. van de Wetering boeken
  W.J. van de Wetering - Enneagram code gekraakt

  Willem Jan van de Wetering is Enneagramdes-kundige en auteur van talloze boeken op het gebied van zelfontwikkeling. Hij begeleidt velemensen waaronder bekende Nederlanders. Hij ontwikkelde de Enneagram IntegratieKunde, een opleiding tot therapeut en/of coach… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • B. Hand Clow boeken
  B. Hand Clow - De alchemie van negen dimensies

  In 1995 ontving Barbara Hand Clow van de Pleiadische godin Satya een verbazingwekkend relaas over de negen dimensies van het menselijk bewustzijn, dat zij opnam in het ook bij ons verschenen boek Het Pleiadisch Plan. Na meer dan 10 jaar studie en onderzoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • A. Bancroft boeken
  A. Bancroft - Woorden van Boeddha

  WOORDEN VAN BOEDDHAUIT ORIGINELE BRONNENDit boek bevat de kern van Boeddha's leer in zijn eigen woorden, zoals opgeschreven door zijn vroege leerlingen. Als bron zijn o.a. veel van de oudst bekende teksten gebruikt, ooit geschreven in het Pali, een inmiddels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Scott Cunningham boeken
  Scott Cunningham - De kracht van de aarde

  De magische krachten en energieën van de aarde zijn voor iedereen toegankelijk. Scott Cunningham helpt je in dit boek om je eigen magische vermogens te ontplooien. Je zult versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. De middelen die je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,90
 • Y. Romashev boeken
  Y. Romashev - De WonderCode

  Als het witte balletje razendsnel rondspint in het roulettewiel, is het niet te voorspellen in welk genummerde vakje het uiteindelijk tot stilstand komt. Of toch wel? Yuri Romashev ontdekte een systeem achter het roulettespel. De kans dat het balletje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,80
 • Paul Shockley boeken
  Paul Shockley - De universele wetten van kosmisch bewustzijn

  Het standaardwerk met een beschrijving van alle Universele Wetten; praktische en heldere inzichten die uitnodigen tot bezinning op de wereld waarin je leeft en de rol die je daarin wilt spelen.De Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn is het standaardwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - Brieven (Werken en voordrachten)

  'Veel van Steiners gedachten en motieven zouden voor ons verborgen zijn gebleven, als er niet ook nog die bijzondere documenten waren geweest, die nu eens weloverwogen dan weer volkomen spontaan neergeschreven teksten, die niet bestemd waren voor publiek, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  45,00
 • C. Kerklaan boeken
  C. Kerklaan - Maansknopen, zwarte lichten en familiepatronen

  Carla KerklaanMAANSKNOPEN, ZWARTE LICHTEN EN FAMILIEPATRONENOver het licht dat indaalt, weergegeven door de spirituele dimensie van de horoscoopDit nieuwe boek van Carla Kerklaan behandelt de spirituele dimensie van de horoscoop. Het geeft de weg aan die wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • B. Kleiberg boeken
  B. Kleiberg - KLEIBERG*GRAALMYSTERIE VAN PARZIVAL

  Het graalverhaal van Wolfram von Eschenbach (1210) is één van de grootste cultuurschatten van de Middeleeuwen. Kelten en Germanen hebben hun sporen erin achtergelaten, Provençaalse troubadours vertolkten het graalthema, en tot in onze tijd gaat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • G.F. Knoche boeken
  G.F. Knoche - Theosofie in de Qabbalah

  Wat zijn de essentiële leringen van de qabbalah, de joodse esoterische wijsheid die gedurende duizenden jaren van leraar aan leerling is overgedragen? In deze heldere presentatie richt Grace F. Knoche zich op de belangrijkste qabbalistische thema's: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Elizabeth Clare Prophet boeken
  Elizabeth Clare Prophet - Ontdek de kracht van je hogere zelf

  Uit de reeks: Gidsen voor praktische spiritualiteitOmhels de verrukking van je Hogere ZelfOntdek de kracht van je Hogere Zelf beschrijft eenvoudige technieken die je kunnen helpen een nauwe samenwerking met de Geest te ontwikkelen, en de vreugde, vrede en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mark L. Prophet boeken
  Mark L. Prophet - Het antwoord dat je zoekt, ligt binnenin je

  In Het antwoord dat je zoekt, ligt binnen in je verweeft Mark Prophet anekdoten uit het leven van alledag met universele waarheden, en creëert hiermee een diepgaande en toch plezierige gids voor spirituele groei.Mark Prophet, een van de grootste spirituele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • F. Tathagata boeken
  F. Tathagata - Zijn

  ZIJNFlorian TathagataDit is een boek over het leven en de overtuigingen die ons scheiden van de enige tijd en plaats waar het leven te vinden is, overtuigingen die ons verhinderen gewoon maar te zijn.De gesprekken die het uitgangspunt vormen voor dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • W. Dych boeken
  W. Dych - Anthony de Mello - een bloemlezing

  ANTHONY DE MELLOANTHONY DE MELLO (1931-1987) combineerde de wijsheid van het oosten met die van het westen en gebruikte veel verhalen en parabels uit beide tradities om zijn toehoorders en lezers op de aanwezigheid van God, of bewustzijn, te wijzen. Maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C. Barrington, Amit Goswami, A. Jones boeken
  C. Barrington, Amit Goswami, A. Jones - Dru Yoga - Stilte in beweging

  Hoe zorg je voor rust en zelfvertrouwen wanneer alles om je heen in hoog tempo verandert?Deze vraag is voor iedereen actueel.Dit boek bied praktische en toegankelijke Dru Yoga technieken die helpen om stress te bestrijden en stilte te ervaren op ieder moment… (Losbladig)

  Lees meer...
  21,50
 • C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven boeken
  C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven - Eenvoudig verbonden

  De laatste jaren verandert ons natuurlijk milieu op allerlei manieren. De langzaam voortschrijdende klimaatverandering is daar een voorbeeld van. We kunnen dat opvartten als een bedreiging. Vanuit een ander perspectief maken die veranderingen juist zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • M. Timmers boeken
  M. Timmers - De Verborgen Kracht van het denken

  Wij je meer weten over de Verborgen Kracht van ons schepend vermogen?Wil je weten hoe gedachtevormen eruit zien, wat hun uitwerking is op jezelf en de ander?Wil je weten hoe je het verouderingsproces kunt vertragen en je geestelijke en lichamelijk welzijn kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • S. Bader boeken
  S. Bader - Engelen geven je antwoord

  Met hemelse energieën blijheid en kracht in je dagelijks leven brengen!Zo fris en levendig zijn engelen al heel lang niet meer voorgesteld. In dit prachtig uitgevoerde boek zorgen de hemelse helpers voor schwung, kracht en blijheid. ledere lezer kan hier met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Jeroen Kuyper boeken
  Jeroen Kuyper - Geboorte in het Goddelijke

  Dit boek is gedicteerd door de onstoffelijke meester Phylos tijdens wandelingen op Mount Shasta in Californië. De lessen van Phylos gaan over de energetische veranderingen die de mensheid momenteel doormaakt. Je leert hoe je je hierop af kunt stemmen om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Colin C. Tipping boeken
  Colin C. Tipping - Radicaal vergeven

  Vergeven is vooral een kwestie van perspectief. Op het moment dat je je slachtoffer voelt van iets of iemand, ben je gekwetst, heb je verdriet, wil je wraak nemen, ben je kwaad. Of je stopt je gevoelens diep, diep weg. Radicaal Vergeven daagt ons uit onze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marcel Messing boeken
  Marcel Messing - De weg naar geluk

  Inspirerend cadeauboekje Prachtige tekst voor iedereen die licht zoekt in deze donkere tijden De weg naar geluk is geen lange weg geen weg die ergens begint of eindigt geen afstand die belopen wordt geen pad dat wordt gegaan geen tocht naar vreemde landen geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Christiane Beerlandt boeken
  Christiane Beerlandt - Het signalenboek 5

  Niets overkomt je zomaar ... Ontdek de betekenis van gebeurtenissen, verschijnselen, ziekten ... als signalen op je levenspad. Een greep: kelder onder water, verkeerd verbonden, gaslek, plankenkoorts, jaloezie, financiële problemen, agressie, inbraak auto,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • R. Herman boeken
  R. Herman - Laat het Licht zijn

  "De komende jaren zijn de jaren van de energie van het hart. Alles zal gericht zijn op de activering van het heilige hartcentrum, zodat jullie, als Lichtdragers, gebruik kunnen maken van een oneindige voorraad zuivere goddelijke lichtsubstantie waaruit alles… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50