Boeken over esoterie

 • Erik E.H. Verkuijlen boeken
  Erik E.H. Verkuijlen - Momenten van Verwondering

  'Momenten van Verwondering' is een waargebeurde verhalenbundel, vol met synchroniciteitervaringen en vaak ongelofelijke wonderen uit het leven van de schrijver. Het hoogste doel is het aanreiken van gereedschap tot bewustwording. 'Momenten van Verwondering'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 121 getallen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het speciaal ontwikkelde getallensysteem is eenvoudig toe te passen op persoonlijke vragen via leggingen, of als open getaltrekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cisca Metselaar boeken
  Cisca Metselaar - En hij gaf mij adelaarsvleugels

  Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • David Pond boeken
  David Pond - Chakra's voor beginners

  In Chakra?s voor beginners legt David Pond uit hoe je je energiestromen zó kunt beïnvloeden dat je leven weer in balans komt. Ontdek de zeven chakra?s en hun invloed op je liefdesleven, creativiteit, intuïtie, overlevingsdrang, seksualiteit, kracht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Pond boeken
  David Pond - De weg naar geluk

  Grote letter uitgaveDe weg naar geluk is een praktisch en toegankelijk boek dat je laat zien dat je geluk niet hoeft te zoeken, maar dat het er al is - als je je er maar open voor stelt. Om je echt gelukkig te voelen, moet je op de zeven niveaus van het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Thomas F. Woolthuis boeken
  Thomas F. Woolthuis - Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

  Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Marjan Rouw boeken
  Marjan Rouw - Hemelse wetenswaardigheden

  Hemelse Wetenswaardigheden is een verslag van de gesprekken die de auteur heeft gevoerd met haar overleden vader en haar begeleider vanuit Gene Zijde Ramses. De onderwerpen die aan bod komen zijn gevarieerd. Zo wordt er ingegaan op het leven aan Gene Zijde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • N. Apachi boeken
  N. Apachi - Boodschappen van gene zijde

  Naomi Apachi is een alom bekend en erkend medium. Al haar zintuigen zijn op spiritueel niveau sterker ontwikkeld dan bij de meesten onder ons. Door zich te concentreren op foto's of voorwerpen kan zij in contact komen met overledenen. De boodschappen die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • P. Vrenssen, C. Smorenberg boeken
  P. Vrenssen, C. Smorenberg - Een Brug naar de Vijfde Dimensie

  In 'Een Brug naar de Vijfde Dimensie' auteurs je mee op reis naar een nieuw bewustzijn. De mensheid, net als elk afzonderlijk individu, gaat zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen. Je wordt uitgenodigd om je eigen unieke levenspad te signaleren, te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard Aartsen boeken
  Gerard Aartsen - Ufo's en de ruimtemensen

  Dit boek ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over de realiteit van UFO's en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Aad Persoon boeken
  Aad Persoon - Gids tussen Kosmos en aarde

  In dit boek staan inzichten die rechtstreeks uit de Kosmos komen en niet alledaags zijn. Naast mediumschap, helderziendheid, paragnost en paranormaal therapeut, bezit ik sinds medio 2014 ook de eigenschap PARA/TRANCE MEDIUM. Door deze gaven en met de hulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Paula Schirmer boeken
  Paula Schirmer - Je kiest je eigen ouders

  'Je kiest je eigen ouders' is het tweede boek van Paula Schirmer. Hierin beschrijft ze op heldere en eenvoudige wijze dat je ziel, voordat je geboren werd, gekozen heeft voor het leven dat je leidt. Paula legt uit dat de emoties en pijn die je in je leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Fred Tak boeken
  Fred Tak - Esoterisch waarnemen

  We leven in een tijd waarin het exoterische wereldbeeld onze manier van denken bepaalt. Dit is: het beeld dat de wetenschap ons aandraagt. Wetenschap houdt zich bezig met het onderzoeken van de zichtbare buitenwereld. Die wereld treedt ons tegemoet als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Heike Amlow boeken
  Heike Amlow - Intuïtief Kaarteleggen met de Zigeunerkaarten

  Het was me opgevallen dat er maar een boek bestond over het leggen en interpreteren van de Zigeunerkaarten. Maar er bestaat zoveel meer informatie en die heb ik samengevoegd in dit boek. Op veel gebieden kan men kijken in die kaarten, ze kunnen waardevolle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Niels Bagchus boeken
  Niels Bagchus - De kunst van de sterren

  De lichtspiralen van de sterren vormden een enorme inspiratiebron voor veel kunstenaars, zoals Vincent van Gogh en Wassily Kandinsky. Zij gaven in hun meesterwerken de aanzet tot de ontwikkeling van een vernieuwende kunststroming; de heilige geometrie. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Maurits Hogo Dienske boeken
  Maurits Hogo Dienske - Zwijgen over stilte

  Zen beoefenen betekent evenwicht bewaren. Evenwicht tussen niets doen op een kussentje en liefdevol groente snijden. De aandacht naar binnen richten en van een landschap genieten. Bij je eigen ervaring blijven en een bestaande traditie volgen. Gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ad Oostendorp boeken
  Ad Oostendorp - Jij

  Dit boekje gaat over jou.Alleen omdat het niet duidelijk is wie of wat je bent, kan jij je identificeren met wat je niet bent: een 'ikje', ego, persoon, lichaam, denken, voelen, of met wat je zegt of doet. Veel mensen hebben dit tegenwoordig al ingezien en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • Z. Zhong-Jing boeken
  Z. Zhong-Jing - Shang Han Lun

  'Ik had aanvankelijk een grote familie, die meer dan tweehonderd leden telde. Maar aan het begin van het Jian-An rijk (omstreeks 200 na Chr.) is in minder dan tien jaar tweederde van hen gestorven. Zeventienden van hen door schade door koude. Treurend over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Hans Wissema boeken
  Hans Wissema - Siberian lessons on life, love and death

  During a trip on the Trans Siberia Express, an older abbot and his companion, a young physicist, discover love, each in his own way. They travel from Moscow to Vladivostok, calling in on some eighteen cities along the way. In each city the abbot answers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Haro Wijnsouw boeken
  Haro Wijnsouw - De bezielde aarde

  De natuur is doordrongen van leven. Elk deel ervan vervult van een eigenheid. Een bezieling. Door de berk stroomt er lichte vitaliserende energie, de rivier baadt in een zachte serene sfeer en de bergtop straalt krachtige verbondenheid uit. De mens is in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • W.H. Leong boeken
  W.H. Leong - Het succes van organisatieopstellingen

  Na de succesvolle ontwikkeling van systeemopstellingen voor familiebanden worden de principes die hieraan ten grondslag liggen inmiddels ook binnen organisaties gebruikt. Een organisatie is, net als een familie, een complex fenomeen. Het veranderen van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anninka Maasdijk boeken
  Anninka Maasdijk - Als je begrijpt wat ik voel

  In Als je begrijpt wat ik voel word je meegenomen in een andere kijk op rouwverwerking. Waar het verlies van onze dierbare overledenen niet gepaard hoeft te gaan met alleen verdriet. Als nabestaande wordt ieder op een natuurlijke wijze meegenomen in de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Susanne Weissenrieder boeken
  Susanne Weissenrieder - Die Poesie der Steine

  Es begann mit einer Meditation. Rosa und Rosander wurden geboren und erhielten den Auftrag, mit dem Rosenquarz die Liebe unter den Menschen zu verbreiten. Auf ihrer spannenden Reise lernen sie viele Steinfreunde kennen, durchqueren die Weltmeere und fliegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Gerrit Teule boeken
  Gerrit Teule - Pierre Teilhard de Chardin

  Pierre Teilhard de Chardin was een Franse priester en paleontoloog, die tijdens zijn leven (1881 - 1955) ernstig in conflict kwam met zijn oversten in de Rooms Katholieke Kerk. Dat conflict ging zelfs zover dat hij een levenslang publicatieverbod opliep. Pas… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Di Ba Shi Yi Huang boeken
  Di Ba Shi Yi Huang - Nan Jing

  De genezer in het oude China nam nauwkeurig waar. De Nan Jing zet die waarnemingen ordelijk op een rij en verschaft ons een beeld van de belangrijkste uitgangspunten van de Chinese geneeskunde. Door de eeuwen heen zijn er talloze boeken over Chinese… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50