Boeken over esoterie

 • Ben Meijering boeken
  Ben Meijering - Eenvoud voor gevorderden

  'Eenvoud voor gevorderden, ingrediënten voor inspirerend leiderschap' van Ben Meijering geeft handvatten om leiderschap authentiek, passievol en met inspiratie vorm te geven en de ander de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. Dat kan gaan om leiding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Alex Pang boeken
  Alex Pang - Verslaafd aan afleiding

  In 'Verslaafd aan afleiding' schrijft Alex Pang over de invloed van nieuwe media op ons dagelijks leven. Kan je digitaal verbonden zijn en toch echt blijven leven? Is het mogelijk dat zowel je intelligentie als de duur van je concentratievermogen behouden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Pierre Franckh boeken
  Pierre Franckh - De Wet der Resonantie

  Wat als alles dat we ooit leerden niet waar was? Wat als het hart niet zomaar een bloedpompend orgaan was, maar een energiebron die frequenties uitzendt? Wat als het hart een elektrisch en magnetisch veld creëert dat niet alleen onze organen aanstuurt, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Symposionreeks, De grootsheid van de geest

  de grootsheid van de geest Symposion georganiseerd door Stichting Rozenkruis, Bibliotheca Philosophica Hermetica en Filosofie Magazine in de Westerkerk te Amsterdam op 7 november 2015. Bijdragen van Russel Shorto, Miriam van Reijen, Henk Woldring, Peter… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • André de Boer, Tanja Rozema boeken
  André de Boer, Tanja Rozema - Spiritual Christmas

  Inspiration and renewalThe Christmas season is the perfect time to focus on the things that really matter in life. During this dark time of year we receive an ideal opportunity for inspiration and renewal. So why not take some time for reflection and… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Red Hawk boeken
  Red Hawk - Zelfobservatie

  Eeuwenlang wordt 'Ken uzelf' al onderwezen als een belangrijk spiritueel principe. Hierin staat de dualiteit tussen lichaam en geest vaak centraal. Zelfobservatie, zo dacht men altijd, is alleen kijken naar de geest. Red Hawk leert dat zelfobservatie juist bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Marianne Williamson boeken
  Marianne Williamson - Troostrijke tranen

  Wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson schreef met 'Troostrijke tranen, van verdriet naar veerkracht' een boek waarin ze de huidige tijdgeest haarfijn aanvoelt. We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Omraam Mikhaël Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhaël Aïvanhov - Izvor De seksuele kracht of de gevleugelde draak

  De draak is het symbool van de sterke, instinctieve krachten in de mens, waaronder de seksualiteit. Maar waar­om wordt dit vlammen spuwend monster met zijn slangenstaart in de mythologie en in de christelijke iconografie ook met vleugels afgebeeld? Omdat die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Tanis Helliwell boeken
  Tanis Helliwell - Hybriden

  In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Judy Hall boeken
  Judy Hall - Het kristal, orakel van helende wijsheid

  Al sinds de oudste tijden gebruikt de mens kristallen om de toekomst te lezen en om te helen. Gebruik hun krachtige intrinsieke energie als spiegel om u uw ware pad te tonen en te verbinden met dat deel van uzelf dat alziend en alwetend is. Dit prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mariska Grootfaam boeken
  Mariska Grootfaam - Op weg naar jouw droom

  Hoe kan ik, met behulp van wat ik in mijn leven mee gemaakt heb, de kracht vinden om mijn droom te verwezenlijken? Het antwoord leidde mij en leerde mij, hoe geweldig en intens het is om elke dag helende, bloeiende en spirituele affirmaties uit te spreken. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Judith von Halle boeken
  Judith von Halle - Zwanenvleugels I Kinderjaren en jeugd

  Deze autobiografische vertelling gaat over buitengewone innerlijke belevenissen van een mens, die in het derde levensjaar door een beslissende gebeurtenis uit het kinderlijke schemerbewustzijn ontwaakt en zich plotseling afvraagt: waar was ik vroeger? Dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,00
 • Nhat Hanh boeken
  Nhat Hanh - De mindfulness essentials: Relaxen

  Relaxen is het vijfde deel in onze bijzondere Mindfulness Essentials, een serie praktische mindfulnessgidsen van de grote zenmeester Thich Nhat Hanh. Eerder deed hij uit de doeken hoe je mindfulness in alle aspecten van je leven kunt toepassen in Eten, Zitten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Shizuto Masunaga boeken
  Shizuto Masunaga - Meridiaanoefeningen

  Dankzij het boek Meridiaanoefeningen kun je nu je kennis aanvulling op het gebied van shiatsu. Begin je net met shiatsu? Ook voor beginners is het boek Meridiaanoefeningen geschikt. Auteur Shizuto Masunaga brengt shiatsubeoefening naar het hoogste niveau in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,99
 • Shakti Gawain boeken
  Shakti Gawain - Creatief visualiseren

  Creatief visualiseren' is een wereldwijde bestseller van Shakti Gawain. Zij mag zonder twijfel geplaatst worden in het rijtje van spirituele leraren als Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Louise Hay en Oprah Winfrey. In 'Creatief visualiseren' legt Shakti Gawain… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Marie-Claire van der Bruggen boeken
  Marie-Claire van der Bruggen - De terugkeer naar Huis

  Dit vijfde boek van Marie-Claire van der Bruggen is een troostrijk boek dat je kan helpen om je weer te Her-Inneren wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Zij zegt daar zelf het volgende over: "Iedereen heeft jeugdherinneringen. Ik natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Lucas Slager boeken
  Lucas Slager - Handboek Zekerheden

  Een mooi uitgevoerd hardcover boek van de bekende Lucas Slager, een schrijver die zo langzamerhand al een flink oeuvre op zijn naam heeft staan, over al onze zekerheden en over hoe die los te laten zodat ons leven weer vrij zou kunnen gaan stromen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • Miek Pot boeken
  Miek Pot - Ik zal altijd van je houden. Dagboek van een 30-daagse retraite

  Wat gebeurt er met je als je dertig dagen lang in bijna volledige stilte, met steun van een raadgever, in retraite gaat? Miek Pot ging de uitdaging aan en hield een dagboek bij. Ze nam haar intrek in een retraitehuis in het Franse taalgebied. Van wakker worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Peter Fenner boeken
  Peter Fenner - Radiant mind

  Radiant Mind richt zich op non-duaal bewustzijn, omdat dat het uiteindelijke doel is van al het menselijk streven. Alles wat wij doen op welk gebied dan ook - religieus, wetenschappelijk, politiek, economisch en artistiek - is gericht op het bereiken van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,90
 • Rose Inserra boeken
  Rose Inserra - De verborgen betekenis van dromen - Boek en kaartenset

  Ontdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen!In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten in je wakkere leven. De 52 prachtige kaarten en de handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Lucy Cavendsih boeken
  Lucy Cavendsih - De wijsheid uit het Feeënrijk - Boek en orakelkaarten

  Het Feeënrijk is een magische plek, een wereld tussen de werelden, die veel oude en wijze wezens herbergt. Feeën, elfen, heksen en godinnen vinden hier hun thuis. De energie van deze wezens is voor ons mensen misschien vreemd en wild, maar ze is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Nele Cools boeken
  Nele Cools - Dit ben je echt!

  Dit ben je echt!Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Het maakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Alleen zijn we, door evolutie, zowat vergeten hoe we deze bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Paul van der Sterren boeken
  Paul van der Sterren - Gedachten over het ondenkbare

  'Het is een misverstand te denken dat non-dualiteit moeilijk te begrijpen zou zijn. Het is onmogelijk te begrijpen. Maar tegelijkertijd: het is zo onvoorstelbaar eenvoudig. Letterlijk onvoorstelbaar, want mijn verstand kan zich er geen voorstelling van maken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anselm Grün, Ton Schulten boeken
  Anselm Grün, Ton Schulten - Het geheim van de weg

  In Het geheim van de weg zetten de Twentse kunstenaar Ton Schulten en de Duitse bestsellerauteur Anselm Grün hun samenwerking voort. Grün schreef speciaal, na het succes van Betoverend licht, ook voor hun nieuwe boek teksten bij schilderijen van Schulten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Demir I boeken
  Demir I - FACEBOEK

  Dit boek gaat over de uitleg van de gezichtsuitdrukkingen. Wil jij weten waarom je een streep hebt gekregen op je oorlel! Of blonde zwarte of rode kleur haar hebt! Of groene blauwe of bruine kleur ogen! Dit boek geeft je informatie hierover! Alles heeft een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99