Boeken over esoterie

 • Swami Ashokananda boeken
  Swami Ashokananda - Spiritualiteit in de praktijk

  In de dertien lezingen die dit boek bevat, vindt de spiritueel aspirant niet alleen een schat aan praktische informatie en gedegen adviezen, maar ook de nodige inspiratie, die hem zullen helpen om aan zijn of haar leven een concrete spirituele invulling te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda boeken
  Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda - De yoga van het Zelf-bewustzijn

  De Yoga-Vasishta, ook wel de Maharamayana genoemd, vormt een klassiek oeuvre in de spirituele literatuur van het hindoeïsme en wordt toegeschreven aan Valmiki, de legendarische auteur van de Ramayana. Het werk bevat zo'n 32.000 verzen en moet vele eeuwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • M. Rijsenbrij boeken
  M. Rijsenbrij - De regenboogbrengers

  In De Regenboogbrengers neemt Margriet Rijsenbrij haar lezers mee op een verkennende tocht in de wereld van de spiritualiteit. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij verschillende onderwerpen de revue passeren; zo komen onder meer thema's als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Paula Schirmer boeken
  Paula Schirmer - Loslaten

  'Loslaten' is het derde boek van (teken)medium en regressietherapeute Paula Schirmer. In heldere taal zet ze uiteen waarom loslaten de beste remedie is voor het oplossen van problemen en blokkades. Ter inspiratie staan in het boek verschillende verhalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J. Bouwmeester boeken
  J. Bouwmeester - Spelen met de levensenergie

  Uitgangspositie voor dit nieuwste boek van Joos Bouwmeester is een grote interesse in de wijsheid van de Maya's en hun heilige kalender, de Tzolkin. Deze energetische kalender zorgt voor de verbinding van een ieder van ons met het universum. De Maya's waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Aad Persoon boeken
  Aad Persoon - Gids tussen Kosmos en aarde

  In dit boek staan inzichten die rechtstreeks uit de Kosmos komen en niet alledaags zijn. Naast mediumschap, helderziendheid, paragnost en paranormaal therapeut, bezit ik sinds medio 2014 ook de eigenschap PARA/TRANCE MEDIUM. Door deze gaven en met de hulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Het instappen in de paranormale wereld

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied.De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende woorden van de zee

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is gegroeid om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,10
 • Thomas F. Woolthuis boeken
  Thomas F. Woolthuis - Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

  Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Cisca Metselaar boeken
  Cisca Metselaar - En hij gaf mij adelaarsvleugels

  Door de jaren heen zijn er veel mensen geweest die verteld hebben van hun Bijna Dood Ervaring. Veel van deze ervaringen wijzen overeenkomsten aan. Deze mensen hebben ook een tunnel ervaren of de prachtige muziek gehoord en de kleurige bloemen gezien. Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • David Pond boeken
  David Pond - Chakra's voor beginners

  In Chakra?s voor beginners legt David Pond uit hoe je je energiestromen zó kunt beïnvloeden dat je leven weer in balans komt. Ontdek de zeven chakra?s en hun invloed op je liefdesleven, creativiteit, intuïtie, overlevingsdrang, seksualiteit, kracht en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • David Pond boeken
  David Pond - De weg naar geluk

  Grote letter uitgaveDe weg naar geluk is een praktisch en toegankelijk boek dat je laat zien dat je geluk niet hoeft te zoeken, maar dat het er al is - als je je er maar open voor stelt. Om je echt gelukkig te voelen, moet je op de zeven niveaus van het leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Erik E.H. Verkuijlen boeken
  Erik E.H. Verkuijlen - Momenten van Verwondering

  'Momenten van Verwondering' is een waargebeurde verhalenbundel, vol met synchroniciteitervaringen en vaak ongelofelijke wonderen uit het leven van de schrijver. Het hoogste doel is het aanreiken van gereedschap tot bewustwording. 'Momenten van Verwondering'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 121 getallen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het speciaal ontwikkelde getallensysteem is eenvoudig toe te passen op persoonlijke vragen via leggingen, of als open getaltrekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Een goede lezer wordt begrijpend. Een goede luisteraar wordt begrijpend.

  Vanaf het begin van deze automatische geschriften is er duidelijk gemaakt dat al het geschrevene moest wachten totdat er een opdracht zou komen tot een volgorde van werken. Het volgende is geschied. De geschriften zijn op datum bewaard, de enigszins privé… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Johanna de Vos boeken
  Johanna de Vos - Waarom luisteren jullie nu niet naar ons?

  Begin 2007 werd aan Johanna bekendgemaakt dat overleden kinderen hun verhalen aan haar wilden vertellen. Dat resulteerde in het boek genaamd J.R.E. waarin de ervaringen van kinderen voor en tijdens het overlijden staan geschreven.De kinderen voelen zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Nele Cools boeken
  Nele Cools - Dit ben je écht!

  Dit ben je echt!Er is een bron van levenskrachtenergie in iedereen aanwezig! Het maakt je leven niet alleen bewuster, levendiger en gelukkiger, maar ook gezonder, natuurlijker en zelfs magischer! Alleen zijn we, door evolutie, zowat vergeten hoe we deze bron… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Mar van Heezik boeken
  Mar van Heezik - Balans is de sleutel

  Deel één van het boek, "veranderen is voor anderen" is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht.Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Sine Doors boeken
  Sine Doors - De levensboom ontmoeten

  De meeste mensen streven naar gelukkig zijn, maar het leven bestaat meestal uit 'ups en downs'. Als we dat accepteren, doen we onze eerste stap naar innerlijke vrede.Dit boek spoort ons aan te luisteren naar ons diepste zelf, naar ons eigen hart en te zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward Tuheteru boeken
  Edward Tuheteru - Op weg naar mijn plek

  Een boek, een levensverhaal, een ander geluid. Een praktisch boek, omdat het suggesties bevat die het individu helpen zijn of haar leven vorm te geven. Dat kan op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied zijn. Uiteindelijk draait het erom hoe wij zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 16 stappen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het stappenplan is eenvoudig toe te passen en geeft een totaal inzicht in de betekenissen van de getallen uit de geboortedatum/naam. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - Geloven is je hart wenden

  Het monnikenleven is in Nederland nog steeds voor een groot deel verborgen achter mystieke gebruiken en gewoonten. De invloed van monniken in onze tijd lijkt uitgespeeld, maar hun werk in dienst van God is niet gering. Buitengewone toewijding en strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wim Knotter boeken
  Wim Knotter - Testament van onze tijd

  De schrijver en beeldend kunstenaar Wim Knotter, Geordend Surrealist, werd in 1927 in Amsterdam geboren.Als jong kunstenaar werd hij getroffen door de menselijke integriteit en haar veronachtzaming binnen de samenleving. Zoekend naar antwoorden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - Mijn God, dit is het doel

  Het 'spirituele' met zijn kennisveld, meditatietechnieken enhet bonte gezelschap van leraren, lijkt op een rijk bebostland, met paden die allemaal een andere kant op gaannaar hetzelfde doel. 'Wie heeft gelijk en welk pad moet ikkiezen?' is de hamvraag voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95