Boeken over esoterie

 • Tanis Helliwell boeken
  Tanis Helliwell - Hybriden

  In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anselm Grün boeken
  Anselm Grün - Verandering

  In Verandering legt Anselm Grün concreet en begrijpelijk uit je hoe je leert negatieve emoties te aanvaarden en ze te beschouwen als een bron van krachtige energie. Iedereen ervaart weleens lastige emoties als frustratie, jaloezie en woede. Deze emoties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Op zoek naar de hemel

  Een spirituele reis door drie landen Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • E. Bordeaux Szèkely boeken
  E. Bordeaux Szèkely - De leer der Essenen

  Dr. E. Bordeaux SzekelyDe leer der EssenenHet vredesevangelie van Jezus Christus bindwijze: Paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 80 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 9,50 ISBN: 978 90 6378 587 1 De 'Essenen' is de naam van een joodse religieuze sekte uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - De scheppende kracht van geluid

  De ScheppendeKracht van GeluidRecente wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de kennis die al duizenden jaren bekend was aan de mystici: geluid is de sleutel tot het creëren van het Universum.En het kan ook spirituele en materiele veranderingen teweeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - Voortgezette studie in alchemie

  Voltaire noemde hem 'de man die nooit sterft en alles weet.'En dat is nog zacht uitgedrukt. De Graaf de Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde onzuiverheden uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Hij was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • C. Renner boeken
  C. Renner - Carriere in de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

  Christiane RennerCarrière in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormandbindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 208 blz. illustraties: zwart/wit Prijs: 13,50 ISBN: 978 90 6378 600 7 Biedt hulp en ondersteunig bij: het vinden van de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • H. Merlijn-Hermkens boeken
  H. Merlijn-Hermkens - Pluto, de kracht van je ziel

  Dit boek is bedoeld voor astrologiestudenten, ervaren astrologen en regressie- en reïncarnatietherapeuten. Het dient als aanvulling om die cliënten te helpen die contact willen leggen met de ?lichtende ?essentie van de ziel.Het boek is een verzameling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • F. Coppens boeken
  F. Coppens - De Da Vinci Code ontcijferd

  Dan Brown's De Da Vinci Code is een internationale bestseller - het best verkochte boek voor volwassenen ooit. Het boek stelt dat het gebaseerd is op feiten: een geheim genootschap (de Priorij van Sion), de katholieke organisatie Opus Dei, de schilderijen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Tjalling van den Berg boeken
  Tjalling van den Berg - Dieren in de mandala

  Dieren zijn puur en kwetsbaar en hebben een sterke overlevingsdrang. Zouden wij ons daarom steeds weer tot hen aangetrokken voelen? Dit boek neemt je mee langs een stukje van de dierenwereld en wil je intenser en bewuster naar dieren laten kijken. Dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hajo Banzhaf boeken
  Hajo Banzhaf - Tarot

  Snel een antwoord op een vraag willen zonder dat je Tarotkaarten hoeft te hebben? Dan is dit hét boek. Hajo Banzhaf, een van s werelds bekendste Tarot-deskundigen, heeft zijn hele ervaring en kennis in dit boek samengevat en een supersnelle en heel eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Jehle boeken
  M. Jehle - Relatie-astrologie

  De planeten in jouw horoscoop kun je ook plaatsen in de horoscoop van je partner. De plaats waar ze komen te staan vertelt iets over wat je losmaakt in de ander en wat de ander van jou ervaart. Hetzelfde geldt voor de aspecten die jouw planeten met die van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • R. Herman boeken
  R. Herman - Je heilige zoektocht

  "Wij verwelkomen jullie terugkeer naar het heldere Licht van onze werkelijkheid. Jullie mogen je koesteren in de wetenschap dat je een geliefd kind van de Schepper bent en dat er voor altijd van je gehouden wordt. Ik Ben Aartsengel Michaël."Velen van jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • E. Ott boeken
  E. Ott - Levensloopanalyse

  Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J. Shapiro, D. Roodnat-Shapiro boeken
  J. Shapiro, D. Roodnat-Shapiro - Kristallen schedels

  Kristallen schedels zijn levensgrote schedels die ooit zijn gemaakt van verschillende soorten kwartskristal. De kristallen schedels worden beschouwd als een van de grootste mysteries van de wereld. Sinds de 19de eeuw zijn ze vooral ontdekt in heel oude ruïnes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • D. Tate boeken
  D. Tate - De nieuwe tijd

  Veel mensen vinden dat het met ons, met de wereld en met de natuur de verkeerde kant op gaat. Tegelijk zijn er mensen die beweren dat het allemaal beter zal worden en dat het zelfs al begonnen is. Wie heeft er gelijk? Er lijkt, hoe dan ook, iets te gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Korteweg boeken
  Hans Korteweg - Sta op en ga

  Een commentaar op het boek Jona Met illustraties van Eveline WeijlandHet boek Jona is een van de kortste boeken uit de Bijbel, maar ook een die het meest tot de verbeelding spreekt. Het is een boek dat niet onder hoedje te vangen is. Joodse leraren,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Y. Romashev boeken
  Y. Romashev - De WonderCode

  Als het witte balletje razendsnel rondspint in het roulettewiel, is het niet te voorspellen in welk genummerde vakje het uiteindelijk tot stilstand komt. Of toch wel? Yuri Romashev ontdekte een systeem achter het roulettespel. De kans dat het balletje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,80
 • C. Kerklaan boeken
  C. Kerklaan - Maansknopen, zwarte lichten en familiepatronen

  Carla KerklaanMAANSKNOPEN, ZWARTE LICHTEN EN FAMILIEPATRONENOver het licht dat indaalt, weergegeven door de spirituele dimensie van de horoscoopDit nieuwe boek van Carla Kerklaan behandelt de spirituele dimensie van de horoscoop. Het geeft de weg aan die wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • G.F. Knoche boeken
  G.F. Knoche - Theosofie in de Qabbalah

  Wat zijn de essentiële leringen van de qabbalah, de joodse esoterische wijsheid die gedurende duizenden jaren van leraar aan leerling is overgedragen? In deze heldere presentatie richt Grace F. Knoche zich op de belangrijkste qabbalistische thema's: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • F. Tathagata boeken
  F. Tathagata - Zijn

  ZIJNFlorian TathagataDit is een boek over het leven en de overtuigingen die ons scheiden van de enige tijd en plaats waar het leven te vinden is, overtuigingen die ons verhinderen gewoon maar te zijn.De gesprekken die het uitgangspunt vormen voor dit boek zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven boeken
  C. Elzinga, K. Leemker, H. Sevenhoven - Eenvoudig verbonden

  De laatste jaren verandert ons natuurlijk milieu op allerlei manieren. De langzaam voortschrijdende klimaatverandering is daar een voorbeeld van. We kunnen dat opvartten als een bedreiging. Vanuit een ander perspectief maken die veranderingen juist zichtbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • M. Timmers boeken
  M. Timmers - De Verborgen Kracht van het denken

  Wij je meer weten over de Verborgen Kracht van ons schepend vermogen?Wil je weten hoe gedachtevormen eruit zien, wat hun uitwerking is op jezelf en de ander?Wil je weten hoe je het verouderingsproces kunt vertragen en je geestelijke en lichamelijk welzijn kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Jeroen Kuyper boeken
  Jeroen Kuyper - Geboorte in het Goddelijke

  Dit boek is gedicteerd door de onstoffelijke meester Phylos tijdens wandelingen op Mount Shasta in Californië. De lessen van Phylos gaan over de energetische veranderingen die de mensheid momenteel doormaakt. Je leert hoe je je hierop af kunt stemmen om een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • F. Buma boeken
  F. Buma - Saint Germains boodschap van liefde

  Dit boek gaat over liefde en hoe je je hart meer kunt openen. Het is gedicteerd door de verheven meester Saint Germain tijdens wandelingen op Mount Shasta in Californië. Mount Shasta is een van de grootste spirituele krachtplekken op aarde waar, zo wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95