Boeken over esoterie

 • Jason Shulman boeken
  Jason Shulman - Ontmoetingen met een non-duale God

  In een gespleten wereld die voor velen weinig uitweg meer biedt, beschrijft Jason Shulman - een internationaal bekende leraar, healer en kunstenaar - in dit inspirerende boek een weg naar innerlijke vrijheid en wat het betekent om waarlijk mens te zijn.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Omraam Mikhaël Aïvanhov boeken
  Omraam Mikhaël Aïvanhov - Izvor Spiritueel leven

  Niets is zo moeilijk voor de mens als de geest op de eerste plaats te zetten. In tegenstelling tot enkele grote heiligen en mystici, heeft dat bij velen geleid tot mislukking, wanhoop en psychische ontwrichting. Omraam Mikhaël Aïvanhov blijft als pedagoog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Eva Brobbel boeken
  Eva Brobbel - Mindfulness Doeboek, Eva Brobbel, 8-weekse cursus in boek en 3 cd's

  In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag.Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Johan Ligteneigen boeken
  Johan Ligteneigen - Astrologische Voorspellingen met het MIN-1 systeem - Tweemaal 40 jaar ervaring in precisie op datum

  Dit boek behandelt een bijzondere manier van maken van astrologische voorspellingen. Die manier is in de jaren ’70 van de vorige eeuw geïntroduceerd door de astroloog J.B. Gieles. Als astroloog was Gieles uniek in het feit dat hij kan zeggen dat hij ruim 40… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  35,00
 • Kees Bode, Wendelijn van den Brul, Arwen Gerrits, Hugo van Hooreweeghe, Peter Huijs boeken
  Kees Bode, Wendelijn van den Brul, Arwen Gerrits, Hugo van Hooreweeghe, Peter Huijs - Pentagram magazine /2015 nummer 4 /jaargang 37 Op zoek naar levensstranden voor de ziel

  Vernieuwing is een sleutelwoord, of zou dat in ieder geval moeten zijn, voor de geestelijk strevende mens. Iedere dag werkt de rozenkruiser aan het machtige en grote plan van het dichterbij brengen van het innerlijke koninkrijk. Hij doet dat met de onmetelijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Willem Glaudemans boeken
  Willem Glaudemans - Boek van het Zelf

  'Boek van het zelf' van Willem Glaudemans laat op een praktische manier zien hoe je ontdekt wat je niet bent; je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel, je persoon of je ego. Als je je vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Harry Beishuizen boeken
  Harry Beishuizen - De Hemel is Gratis!

  De dood is ongetwijfeld de meest fundamentele bedreiging van het menselijk bestaan. Van dat gegeven is vervolgens door vele 'geloven'/religies grondig misbruik gemaakt door te beweren (de enige ‘goede’!) kaartjes voor zoiets als een hiernamaals te verkopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Susan Sutton boeken
  Susan Sutton - De Binnenkamer

  Je hebt je net helemaal geïnstalleerd met een heerlijk kopje koffie om Gods Woord te bestuderen en tijd met Hem door te brengen, als de bel gaat; je hond gaat blaffen; je kinderen beginnen te vechten de kerk belt of je of je iemand in het ziekenhuis op wilt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Prins boeken
  Jan Prins - Nu even niets

  In 'Nu even niets' geeft Jan Prins op een begrijpelijke manier antwoord op de vraag wat je hebt aan bewustwording of spirituele groei. Het wordt door velen gezien als het hoogst haalbare in dit leven, maar waarom eigenlijk? Het antwoord ligt volgens Jan Prins… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Edith Hagenaar boeken
  Edith Hagenaar - Chakra

  Sla dit boek open en je chakra's zullen dansen!Door met je chakra's te werken kun je bepaalde dingen in je leven sturen, verbeteren, verminderen of veranderen. Met als enige doel: dat jij een Cool, Happy, Alert, Krachtig, Rijk en Aanwezig mens bent. Dat je in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Pema Gitama boeken
  Pema Gitama - Tantra, Vol I, The Whispering Transmission

  This book explores one of the most attractive, controversial and revolutionary ways of life of mankind: Tantra, a path of spiritual awakening taking its root some 7000 years back in India and which doesn't separate sex and enlightenment, but embraces them as… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Karmische Psychologie 1 In dialoog met het onbewuste

  Karmische Psychologie biedt een degelijk theoretisch kader dat bruikbaar is voor aura-chakrareading en psycho-energetica. Als basis werd vertrokken van de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. Deze werd aangepast aan een visie waarin consequent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Jack McDonald, Jo Jan Vandenheede boeken
  Jack McDonald, Jo Jan Vandenheede - De Anglicaanse kerk

  Wie in ons taalgebied op zoek gaat naar een degelijke introductie op het anglicanisme, moet noodgedwongen zijn toevlucht zoeken in Engelstalige literatuur. Met dit boek komt daar verandering in. Op een beknopte en bevattelijke manier weerleggen de auteurs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Greg Goode boeken
  Greg Goode - Leven als gewaarzijn

  Wat als jij nu op dit moment zou gaan leven als gewaarzijn? Dan ga je eenvoudigweg ontdekken dat ervaring deze 'houding' bevestigt. Dit is in het kort de boodschap van Greg Goode, die zijn inspiratie haalt uit het directe pad-onderricht van Sri Atmananda.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • C.M.A. Limonard boeken
  C.M.A. Limonard - De Dood is mijn Vijand!

  Als men ouders of een man of vrouw verliest, die noemt men een wees, weduwnaar of weduwe, maar als een ouder een kind verliest is er geen naam voor. Het voelt alsof je een machine bent ; je kunt tenslotte zelf weer een nieuw kind maken, zegt men.Het verdriet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,43
 • Lilian Kars boeken
  Lilian Kars - Geen vreemde handen

  De relatie met mijn moeder tijdens haar leven was op z'n zachtst gezegd gecompliceerd. Na haar overlijden besloten mijn zussen en ik haar samen te verzorgen, stap voor stap, uiteindelijk tot aan haar cremeren. Dat heeft mij enorm veel gebracht. Niet alleen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christiane Siegert boeken
  Christiane Siegert - Helende Woorden van de Zee

  De gedachtes in dit boek zijn ontstaan in een moeilijke periode van mijn leven. De positieve gedachtes, die in mij tijdens wandelingen op het strand opkwamen, heb ik opgeschreven. Dit heeft mij door deze periode heen geholpen en de wens is gegroeid om deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,10
 • MaYa Mil Ekijram boeken
  MaYa Mil Ekijram - Laatste letters

  MaYa correspondeert met bekende en onbekende mensen van ver en minder ver in tijd en ruimte. 'Laatste Letters' is een verzameling van deze brieven, die gebaseerd zijn op feiten en fantasie. Ze geeft op originele en vaak humoristische wijze een kijkje in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin boeken
  Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin - Maria Magdalena en Jezus Deel II - Hun reizen naar Egypte, Perzie, India en Britannie

  Over de periode tussen hun zestiende en dertigste levensjaar is van Maria Magdalena en Jezus tot nu toe weinig bekend. Deze periode staat bekend als hun 'lost years'. Dit zijn echter allerminst verloren jaren geweest. Aan Gabriela vertellen zij dat zij,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Antoine van Staveren boeken
  Antoine van Staveren - Zijnspiraties

  Je bent niet dat wat anderen denken. Je bent niet dat wat anderen zeggen. Je bent niet dat wat anderen frustreert. Je bent niet dat wat anderen als pijn ervaren. Je bent niet de onkunde van andermans gedrag. Het is van hen. Volg als persoon de innerlijke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet - Saint Germain over Alchemie

  Voltaire noemde hem "de man die alles weet en nooit sterft" En dat is een understatement. De graaf Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde fouten uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Deze "Wonderman van Europa" was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Henri Nouwen boeken
  Henri Nouwen - Eindelijk thuis

  Klassieker in een nieuwe uitvoering Henri Nouwen nodigt ons uit om Rembrandts meesterwerk, dat de parabel van de scheppende, onvoorwaardelijke en bevrijdende liefde van God op onnavolgbare wijze afbeeldt, op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hans Stolp boeken
  Hans Stolp - Wat mijn hart je zeggen wil

  Hans Stolp voegt met Wat mijn hart je zeggen wil weer een pareltje toe aan zijn oeuvre. In deze prachtige (cadeau)bundel zijn zijn mooiste gedichten verzameld. Hans Stolp is een taalvirtuoos, in ogenschijnlijk eenvoudige taal weet hij feilloos de juiste snaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kris Gelaude boeken
  Kris Gelaude - Zonder woorden kan je niet - 10 wenskaarten

  Kris Gelaudes succesvolle boek Zonder woorden kan je niet wordt aangevuld met tien wenskaarten. De auteur maakte zelf een keuze uit de teksten van het boek en biedt op die manier mooie wenskaarten aan voor verschillende gelegenheden. Joke Eycken zorgde voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Lilian Ferru, Chin May Liem boeken
  Lilian Ferru, Chin May Liem - Tienduizend kusjes

  Wat doe je als je partner door het noodlot wordt getroffen? Twee stoere sportieve mannen zijn aangedaan door hersenletsel, met afasie en beperkingen tot gevolg. Econoom Paul door een CVA. Geluidsman Geert Poelgeest raakt na een ernstig fietsongeluk in een coma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95