Boeken over esoterie

 • C. Renner boeken
  C. Renner - Trainen met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

  Christiane RennerTrainen met de Waarzegkaarten van Mademoiselle LenormandEen praktisch oefenboek met overzichtelijke schema¿s en trefwoorden om snel de kaarten en hun onderlinge verbanden te leren begrijpen en te duiden. bindwijze: gebonden formaat: 21 x 28… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - De scheppende kracht van geluid

  De ScheppendeKracht van GeluidRecente wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de kennis die al duizenden jaren bekend was aan de mystici: geluid is de sleutel tot het creëren van het Universum.En het kan ook spirituele en materiele veranderingen teweeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - Voortgezette studie in alchemie

  Voltaire noemde hem 'de man die nooit sterft en alles weet.'En dat is nog zacht uitgedrukt. De Graaf de Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde onzuiverheden uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Hij was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • P. Crimaldi boeken
  P. Crimaldi - Karmische liefde

  Sommige relaties lijken een karmische inslag te hebben. Het is net of twee geliefden elkaar al kennen op het ogenblik waarop ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe kan de astrologie helpen bij het duiden en analyseren van zon karmische relatie? Crimaldi, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • C. Hehenkamp boeken
  C. Hehenkamp - Indigo-kinderen opvoeden en begeleiden

  Praktische tips en oefeningen voor het ontspannen omgaan met nieuwetijdskinderen. Voor ouders, opvoeders en hulpverleners.Indigo-kinderen stellen hogere eisen aan de kwaliteiten van hun ouders en opvoeders dan gewone kinderen. Daarbij biedt dit boek hulp in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Bart Driessen boeken
  Bart Driessen - Dromen als inwijdingsweg

  Dromen zijn nachtelijke boodschappers die zowel vreugdevol als schokkend kunnen zijn. Als we écht ontwaken, dan weten we dat de droomwerkelijkheid een innerlijke waarheid bevat.Dromen helpen je om te laten zien wie je bent of wie je zou kunnen zijn. Zij geven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Angel boeken
  Angel - Kinderen van deze Nieuwe Tijd Een leidraad voor alle mensen die met de huidige evolutiesprong in bewustwording mee willen gaan.

  De aarde is volop in beweging. Een bijzondere, boeiende tijd is aangebroken! Het bewustzijn op aarde zal door een evolutiesprong in de tijd overgaan van de 3e naar de 5e dimensie. We zullen ons in deze nieuwe fase van ontwikkeling door middel van transformatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • C. Renner boeken
  C. Renner - Carriere in de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

  Christiane RennerCarrière in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormandbindwijze: paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 208 blz. illustraties: zwart/wit Prijs: 13,50 ISBN: 978 90 6378 600 7 Biedt hulp en ondersteunig bij: het vinden van de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Dré Aukes boeken
  Dré Aukes - Nieuw zicht op huiscuspen

  Met Nieuw zicht op huiscuspen toont Dré Aukes aan dat de tekens op de huiscuspen belangrijke informatie oplevert bij de horoscoopduiding. Hij stelt dat een planeet in een teken bewuste behoeften laat zien, terwijl een huiscusp in een bepaald teken veeleer de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Mayana boeken
  Mayana - Zhen Chi

  In het Westen zoekt men naar fysieke fitheid, in het Oosten zoekt men naar innerlijke fitheid. Zhen Chi combineert beide en gaat zelfs nog een stap verder: het bereiken van een staat van Emotioneel Evenwicht. Je kunt de wereld om je heen niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - Opvoeding en onderwijs (Werken en voordrachten)

  In augustus 1922 vond in Engeland onder auspiciën van het ministerie van onderwijs de 'Oxford Holiday Conference' plaats met Rudolf Steiner als belangrijkste spreker. Bekend geworden door zijn boek De kernpunten van het sociale vraagstuk sprak hij voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • H. Merlijn-Hermkens boeken
  H. Merlijn-Hermkens - Pluto, de kracht van je ziel

  Dit boek is bedoeld voor astrologiestudenten, ervaren astrologen en regressie- en reïncarnatietherapeuten. Het dient als aanvulling om die cliënten te helpen die contact willen leggen met de ?lichtende ?essentie van de ziel.Het boek is een verzameling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • F. Coppens boeken
  F. Coppens - De Da Vinci Code ontcijferd

  Dan Brown's De Da Vinci Code is een internationale bestseller - het best verkochte boek voor volwassenen ooit. Het boek stelt dat het gebaseerd is op feiten: een geheim genootschap (de Priorij van Sion), de katholieke organisatie Opus Dei, de schilderijen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - De antroposofische beweging 1 (Werken en voordrachten)

  Antroposofie is het antwoord van Rudolf Steiner op de vraag naar een nieuwe geestelijke inspiratie, zoals die klonk aan het eind van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw. In deze reeks voordrachten kijkt hij na twintig jaar terug op de eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • r. Steiner boeken
  r. Steiner - De kringloop van het jaar (Werken en voordrachten)

  In vroegere tijden waren de mensen nog vanzelfsprekend verbonden met de wisseling van de seizoenen. Een feest was daardoor de uitdrukking van de beweeglijke relaties tussen de aarde en de hemel (zon, maan en sterren) en dus tussen mens en kosmos. Vele van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Tjalling van den Berg boeken
  Tjalling van den Berg - Dieren in de mandala

  Dieren zijn puur en kwetsbaar en hebben een sterke overlevingsdrang. Zouden wij ons daarom steeds weer tot hen aangetrokken voelen? Dit boek neemt je mee langs een stukje van de dierenwereld en wil je intenser en bewuster naar dieren laten kijken. Dieren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Hajo Banzhaf boeken
  Hajo Banzhaf - Tarot

  Snel een antwoord op een vraag willen zonder dat je Tarotkaarten hoeft te hebben? Dan is dit hét boek. Hajo Banzhaf, een van s werelds bekendste Tarot-deskundigen, heeft zijn hele ervaring en kennis in dit boek samengevat en een supersnelle en heel eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • M. Jehle boeken
  M. Jehle - Relatie-astrologie

  De planeten in jouw horoscoop kun je ook plaatsen in de horoscoop van je partner. De plaats waar ze komen te staan vertelt iets over wat je losmaakt in de ander en wat de ander van jou ervaart. Hetzelfde geldt voor de aspecten die jouw planeten met die van je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • R. Herman boeken
  R. Herman - Je heilige zoektocht

  "Wij verwelkomen jullie terugkeer naar het heldere Licht van onze werkelijkheid. Jullie mogen je koesteren in de wetenschap dat je een geliefd kind van de Schepper bent en dat er voor altijd van je gehouden wordt. Ik Ben Aartsengel Michaël."Velen van jullie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • E. Ott boeken
  E. Ott - Levensloopanalyse

  Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Christine Michon boeken
  Christine Michon - Groot yoga basisboek

  Groot yoga basisboek is een boek voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. De oefeningen die erin worden beschreven, komen uit de traditie van de Kundalini- en Hatha-yoga en bieden iedere yogaliefhebber iets van zijn gading: voor degene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - De antroposofische beweging II (Werken en voordrachten)

  'De werkzaamheid van de geest is ervan afhankelijk of hij een schaal vindt waarin hij kan uitstromen, en als het geestelijke krachtig werkzaam moet zijn, moeten veel mensen gemeenschappelijk een dergelijke schaal vormen. [...] De Kerstbijeenkomst [ter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • J. Shapiro, D. Roodnat-Shapiro boeken
  J. Shapiro, D. Roodnat-Shapiro - Kristallen schedels

  Kristallen schedels zijn levensgrote schedels die ooit zijn gemaakt van verschillende soorten kwartskristal. De kristallen schedels worden beschouwd als een van de grootste mysteries van de wereld. Sinds de 19de eeuw zijn ze vooral ontdekt in heel oude ruïnes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Aat van Gilst boeken
  Aat van Gilst - Midzomer in Europa

  De zomerzonnewende, een in Nederland vrijwel vergeten feest, wordt door de auteur tot in detail weer tot leven gewekt. De seizoenfeesten behoorden, reeds in prehistorische tijden, tot die dingen van het volksleven die voor de mensen belangrijk waren, omdat ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Elly Jans boeken
  Elly Jans - Interculturele intoxicaties

  De samenleving is multicultureel of is niet! Intoxicate yourself!¿Misschien moeten we ons afvragen wat er gebeurt als we de politieke implicaties van multiculturalisme omarmen in plaats van ze uit de weg te gaan. Dit hoeft niet ten koste te gaan van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00