Boeken over esoterie

 • G. Ubben boeken
  G. Ubben - Universele energie

  De hedendaagse mens leeft in een tijdperk waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan en bijna niet bij te houden zijn. De vraag is, in hoeverre wetenschap, die almaar verder gaat, de balans tussen materialisme en spiritualiteit dreigt te verstoren. Heb je zoiets… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Swami Ashokananda boeken
  Swami Ashokananda - Spiritualiteit in de praktijk

  In de dertien lezingen die dit boek bevat, vindt de spiritueel aspirant niet alleen een schat aan praktische informatie en gedegen adviezen, maar ook de nodige inspiratie, die hem zullen helpen om aan zijn of haar leven een concrete spirituele invulling te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda boeken
  Hari Prasad Shastri, Swami Bhaskarananda - De yoga van het Zelf-bewustzijn

  De Yoga-Vasishta, ook wel de Maharamayana genoemd, vormt een klassiek oeuvre in de spirituele literatuur van het hindoeïsme en wordt toegeschreven aan Valmiki, de legendarische auteur van de Ramayana. Het werk bevat zo'n 32.000 verzen en moet vele eeuwen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • M. Rijsenbrij boeken
  M. Rijsenbrij - De regenboogbrengers

  In De Regenboogbrengers neemt Margriet Rijsenbrij haar lezers mee op een verkennende tocht in de wereld van de spiritualiteit. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij verschillende onderwerpen de revue passeren; zo komen onder meer thema's als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Paula Schirmer boeken
  Paula Schirmer - Loslaten

  'Loslaten' is het derde boek van (teken)medium en regressietherapeute Paula Schirmer. In heldere taal zet ze uiteen waarom loslaten de beste remedie is voor het oplossen van problemen en blokkades. Ter inspiratie staan in het boek verschillende verhalen van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • J. Bouwmeester boeken
  J. Bouwmeester - Spelen met de levensenergie

  Uitgangspositie voor dit nieuwste boek van Joos Bouwmeester is een grote interesse in de wijsheid van de Maya's en hun heilige kalender, de Tzolkin. Deze energetische kalender zorgt voor de verbinding van een ieder van ons met het universum. De Maya's waren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lisette Peulen boeken
  Lisette Peulen - Leven en werken in verbondenheid

  Natuurlijk is er een leven mogelijk zonder bewustzijn van verbondenheid. Natuurlijk kunnen we besluiten blijven nemen met het hoofd alleen. Natuurlijk kunnen we moeder Aarde grenzeloos blijven manipuleren en uitbuiten. Natuurlijk kunnen we onze bedrijven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard Aartsen boeken
  Gerard Aartsen - Ufo's en de ruimtemensen

  Dit boek ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over de realiteit van UFO's en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Thomas F. Woolthuis boeken
  Thomas F. Woolthuis - Het 'lezen' van foto's en voorwerpen

  Rond 'Psychometrie', wat - lezen van foto's en voorwerpen betekent -, hangt al sinds mensenheugenis, een soort taboe. Het zou passen in de zigeuner- en waarzeggers wereld. Pas de laatste decennia, kunnen we spreken van enige mate van groeiende bekendheid, als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • N. Apachi boeken
  N. Apachi - Boodschappen van gene zijde

  Naomi Apachi is een alom bekend en erkend medium. Al haar zintuigen zijn op spiritueel niveau sterker ontwikkeld dan bij de meesten onder ons. Door zich te concentreren op foto's of voorwerpen kan zij in contact komen met overledenen. De boodschappen die ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mar van Heezik boeken
  Mar van Heezik - Balans is de sleutel

  Deel één van het boek, "veranderen is voor anderen" is door u helemaal doorgespit, uitgewerkt en heeft u enigszins tot rust gebracht.Het geeft al een algemene indruk van jezelf en je gevoelsleven.Jij hebt voor jezelf ontdekt wat er is opgeslagen in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,95
 • Erik E.H. Verkuijlen boeken
  Erik E.H. Verkuijlen - Momenten van Verwondering

  'Momenten van Verwondering' is een waargebeurde verhalenbundel, vol met synchroniciteitervaringen en vaak ongelofelijke wonderen uit het leven van de schrijver. Het hoogste doel is het aanreiken van gereedschap tot bewustwording. 'Momenten van Verwondering'… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 121 getallen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het speciaal ontwikkelde getallensysteem is eenvoudig toe te passen op persoonlijke vragen via leggingen, of als open getaltrekking… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sine Doors boeken
  Sine Doors - De levensboom ontmoeten

  De meeste mensen streven naar gelukkig zijn, maar het leven bestaat meestal uit 'ups en downs'. Als we dat accepteren, doen we onze eerste stap naar innerlijke vrede.Dit boek spoort ons aan te luisteren naar ons diepste zelf, naar ons eigen hart en te zoeken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te gaan dromen? En als dat gebeurt en we delen het met elkaar?In dit boekje geven twaalf vrouwen weer hoe zij de wereld in wording dromen. Het zijn twaalf inspirerende verhalen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Edward Tuheteru boeken
  Edward Tuheteru - Op weg naar mijn plek

  Een boek, een levensverhaal, een ander geluid. Een praktisch boek, omdat het suggesties bevat die het individu helpen zijn of haar leven vorm te geven. Dat kan op persoonlijk, maatschappelijk en zakelijk gebied zijn. Uiteindelijk draait het erom hoe wij zelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 16 stappen

  Dit boek is een aanwinst voor iedereen die op een praktische manier gebruik wil maken van de inzichten uit de numerologie. Het stappenplan is eenvoudig toe te passen en geeft een totaal inzicht in de betekenissen van de getallen uit de geboortedatum/naam. Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Wiesenekker boeken
  Henk Wiesenekker - Geloven is je hart wenden

  Het monnikenleven is in Nederland nog steeds voor een groot deel verborgen achter mystieke gebruiken en gewoonten. De invloed van monniken in onze tijd lijkt uitgespeeld, maar hun werk in dienst van God is niet gering. Buitengewone toewijding en strakke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jaap Rameijer boeken
  Jaap Rameijer - Maria Magdalena in Frankrijk

  Wie was Maria Magdalena? Wat was haar relatie met Jezus? Wat is er gebeurd tijdens en na de kruisiging? Hebben Jezus en Maria Magdalena kinderen gekregen? Is zij naar Frankrijk gevlucht? Op deze en nog veel meer vragen heeft Jaap Rameijer één en soms… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Wim Knotter boeken
  Wim Knotter - Testament van onze tijd

  De schrijver en beeldend kunstenaar Wim Knotter, Geordend Surrealist, werd in 1927 in Amsterdam geboren.Als jong kunstenaar werd hij getroffen door de menselijke integriteit en haar veronachtzaming binnen de samenleving. Zoekend naar antwoorden op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Karel Wellinghoff boeken
  Karel Wellinghoff - Mijn God, dit is het doel

  Het 'spirituele' met zijn kennisveld, meditatietechnieken enhet bonte gezelschap van leraren, lijkt op een rijk bebostland, met paden die allemaal een andere kant op gaannaar hetzelfde doel. 'Wie heeft gelijk en welk pad moet ikkiezen?' is de hamvraag voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Aad Persoon boeken
  Aad Persoon - Gids tussen Kosmos en aarde

  In dit boek staan inzichten die rechtstreeks uit de Kosmos komen en niet alledaags zijn. Naast mediumschap, helderziendheid, paragnost en paranormaal therapeut, bezit ik sinds medio 2014 ook de eigenschap PARA/TRANCE MEDIUM. Door deze gaven en met de hulp van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jeannette Stuart boeken
  Jeannette Stuart - Helderzien in 41 thema's

  Dit boek is een echte aanrader als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden om contact te maken met je innerlijke stem, de werking van aanwezige energieën in en om ons heen en hoe je verbinding kunt maken met deze energieën. Het is een praktisch… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rineke van Voorn boeken
  Rineke van Voorn - Verhalen van mannen die de wereld in wording dromen

  Stel dat wij eens vaker de tijd zouden nemen om met elkaar de wereld in wording te dromen? En als dat gebeurd en we delen het met elkaar? In navolging van 'Verhalen van vrouwen die de wereld in wording dromen' nu het tweede boekje met verhalen van mannen die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marjan Rouw boeken
  Marjan Rouw - Hemelse wetenswaardigheden

  Hemelse Wetenswaardigheden is een verslag van de gesprekken die de auteur heeft gevoerd met haar overleden vader en haar begeleider vanuit Gene Zijde Ramses. De onderwerpen die aan bod komen zijn gevarieerd. Zo wordt er ingegaan op het leven aan Gene Zijde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95