Boeken over esoterie

 • Tijn Touber boeken
  Tijn Touber - Verlicht leven

  Als je naar het licht wilt, moet je je schaduw meenemen Tijn Touber neemt je mee op een nieuw avontuur langs de acht mythische stappen naar verlichting. In Spoedcursus Verlichting schreef hij dat we diep van binnen al verlicht zijn. Op de andere niveaus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dalai Lama boeken
  Dalai Lama - Vrij van religie

  Hoe kunnen wij betere, menselijkere mensen worden? Z.H. de Dalai Lama houdt een openhartig pleidooi voor de kracht van goedheid. Iedereen die vervulling, welzijn en geluk wil bereiken, dient fundamentele menselijke waarden als compassie, vergeving, geduld en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabrielle Bernstein boeken
  Gabrielle Bernstein - Leven vol overgave

  Gabrielle Bernstein werd jarenlang achtervolgd door angsten: om haar gewicht, haar relaties, haar werk... Ze vluchtte in allerlei verslavingen, tot ze Een cursus in wonderen las en het roer radicaal omgooide. Vandaag de dag leeft Gabrielle haar leven zoals het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gabrielle Bernstein boeken
  Gabrielle Bernstein - Verwacht wonderen

  Verandering doet wonderen. Ben je er klaar voor? Gabrielle Bernstein is ervan overtuigd dat kleine, simpele veranderingen in ons doen en denken tot miraculeuze resultaten kunnen leiden in alle aspecten van ons dagelijks leven: onze relaties, financiën,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tijn Touber boeken
  Tijn Touber - Spoedcursus Verlichting

  De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Willem Glaudemans boeken
  Willem Glaudemans - Boek van het Zelf

  'Boek van het zelf' van Willem Glaudemans laat op een praktische manier zien hoe je ontdekt wat je niet bent; je bent niet je lichaam, je verstand, je gevoel, je persoon of je ego. Als je je vereenzelviging hiermee loslaat, komt vanzelf in je bewustzijn omhoog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eric Schneider boeken
  Eric Schneider - Lezingen ter bewustwording Hebben en zijn

  LEZINGEN TER BEWUSTWORDING Via deze lezingenreeks wordt het gedachtengoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijk gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Prins boeken
  Jan Prins - Nu even niets

  In 'Nu even niets' geeft Jan Prins op een begrijpelijke manier antwoord op de vraag wat je hebt aan bewustwording of spirituele groei. Het wordt door velen gezien als het hoogst haalbare in dit leven, maar waarom eigenlijk? Het antwoord ligt volgens Jan Prins… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Harry Beishuizen boeken
  Harry Beishuizen - De Hemel is Gratis!

  De dood is ongetwijfeld de meest fundamentele bedreiging van het menselijk bestaan. Van dat gegeven is vervolgens door vele 'geloven'/religies grondig misbruik gemaakt door te beweren (de enige ‘goede’!) kaartjes voor zoiets als een hiernamaals te verkopen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Red Hawk boeken
  Red Hawk - Zelfobservatie

  Eeuwenlang wordt 'Ken uzelf' al onderwezen als een belangrijk spiritueel principe. Hierin staat de dualiteit tussen lichaam en geest vaak centraal. Zelfobservatie, zo dacht men altijd, is alleen kijken naar de geest. Red Hawk leert dat zelfobservatie juist bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eva Brobbel boeken
  Eva Brobbel - Mindfulness Doeboek, Eva Brobbel, 8-weekse cursus in boek en 3 cd's

  In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag.Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wilma E. ter Mull boeken
  Wilma E. ter Mull - Het collectief geheugen Deel 2: De evolutie van het collectief onbewuste

  In de driedelige serie Het collectief geheugen probeert Wilma ter Mull een mogelijk antwoord te geven op een aantal indringende vragen die ons individueel, familiair, landelijk of mondiaal bezighouden. In de afgelopen twintig jaar heeft zij onderzoek gedaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet boeken
  Mark L. Prophet, Elizabeth Clare Prophet - Saint Germain over Alchemie

  Voltaire noemde hem "de man die alles weet en nooit sterft" En dat is een understatement. De graaf Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde fouten uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Deze "Wonderman van Europa" was… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Lilian Ferru, Chin May Liem boeken
  Lilian Ferru, Chin May Liem - Tienduizend kusjes

  Wat doe je als je partner door het noodlot wordt getroffen? Twee stoere sportieve mannen zijn aangedaan door hersenletsel, met afasie en beperkingen tot gevolg. Econoom Paul door een CVA. Geluidsman Geert Poelgeest raakt na een ernstig fietsongeluk in een coma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Karmische Psychologie 1 In dialoog met het onbewuste

  Karmische Psychologie biedt een degelijk theoretisch kader dat bruikbaar is voor aura-chakrareading en psycho-energetica. Als basis werd vertrokken van de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. Deze werd aangepast aan een visie waarin consequent… (Harde kaft)

  Lees meer...
  36,00
 • Tanis Helliwell boeken
  Tanis Helliwell - Hybriden

  In mythen, religies en archeologische ontdekkingen over de hele wereld wordt vaak gesproken over de aanwezigheid van intelligente niet-menselijke wezens die hebben gekruist met de mens, met hybriden als resultaat. Tanis Helliwell levert overtuigend bewijs van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Peter Roel boeken
  Hans Peter Roel - Op zoek naar de hemel

  Een spirituele reis door drie landen Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rudolf Steiner boeken
  Rudolf Steiner - Het evangelie naar Marcus (Werken en voordrachten)

  In deze voordrachten moedigt Rudolf Steiner aan om het Oude en het Nieuwe Testament niet alleen woordelijk maar ook "kunstzinnig" te lezen. De compositie en de dramatische ontwikkeling werpen licht op de vaak verborgen inhoud van de woorden. Met name de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • E. Bordeaux Szèkely boeken
  E. Bordeaux Szèkely - De leer der Essenen

  Dr. E. Bordeaux SzekelyDe leer der EssenenHet vredesevangelie van Jezus Christus bindwijze: Paperback formaat: 14 x 21,5 cm omvang: 80 blz. illustraties: zwart/wit prijs: 9,50 ISBN: 978 90 6378 587 1 De 'Essenen' is de naam van een joodse religieuze sekte uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • C. Renner boeken
  C. Renner - Trainen met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

  Christiane RennerTrainen met de Waarzegkaarten van Mademoiselle LenormandEen praktisch oefenboek met overzichtelijke schema¿s en trefwoorden om snel de kaarten en hun onderlinge verbanden te leren begrijpen en te duiden. bindwijze: gebonden formaat: 21 x 28… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - De scheppende kracht van geluid

  De ScheppendeKracht van GeluidRecente wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de kennis die al duizenden jaren bekend was aan de mystici: geluid is de sleutel tot het creëren van het Universum.En het kan ook spirituele en materiele veranderingen teweeg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • E.C. Prophet boeken
  E.C. Prophet - Voortgezette studie in alchemie

  Voltaire noemde hem 'de man die nooit sterft en alles weet.'En dat is nog zacht uitgedrukt. De Graaf de Saint Germain veranderde onedele metalen in goud, verwijderde onzuiverheden uit diamanten en ontdekte het elixer van de eeuwige jeugd. Hij was de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • P. Crimaldi boeken
  P. Crimaldi - Karmische liefde

  Sommige relaties lijken een karmische inslag te hebben. Het is net of twee geliefden elkaar al kennen op het ogenblik waarop ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Hoe kan de astrologie helpen bij het duiden en analyseren van zon karmische relatie? Crimaldi, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • C. Hehenkamp boeken
  C. Hehenkamp - Indigo-kinderen opvoeden en begeleiden

  Praktische tips en oefeningen voor het ontspannen omgaan met nieuwetijdskinderen. Voor ouders, opvoeders en hulpverleners.Indigo-kinderen stellen hogere eisen aan de kwaliteiten van hun ouders en opvoeders dan gewone kinderen. Daarbij biedt dit boek hulp in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Helen Purperhart boeken
  Helen Purperhart - Het yoga-avontuur voor kinderen

  Een werkboek voor kinderyogaDit is een werkboek voor yogadocenten en basisschooldocenten. Het maakt kinderen op een speelse manier vertrouwd met yoga, ook met de achtergrondfilosofie van yoga. Het is een unieke combinatie van yoga, spel, dans, muziek, drama en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50